Mandag, 04.03.2024 06:21 Uke: 10
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Vidda stengt for
personbilar

(I dag, kl 06:14)
Frykter at
tunnelstenging vil gi
mer tra...

(I dag, kl 06:04)
Cannabis-klinikk åpner
i Strömstad

(I dag, kl 06:04)
Steinras i Kvam
(I dag, kl 06:04)
Cannabis-klinikk skal
åpne i Strömstad

(I dag, kl 05:54)
Oilers kan ennå klare
2.plassen i elites...

(I dag, kl 05:54)
Tap for begge
rogalandslaga i
herrehandb...

(I dag, kl 05:54)
Slåssing i Bodø
sentrum

(I dag, kl 05:54)
Klatrere henta ned fra
Svolværgeita

(I dag, kl 05:54)
15 tatt i
fartskontroll i Alvdal

(I dag, kl 05:54)

Sistedistrikt
Vidda stengt for
personbilar

(I dag, kl 06:19)
13 grunneiere fikk 10
millioner i erstat...

(I dag, kl 06:19)
Steinras i Kvam
(I dag, kl 06:08)
Frykter at
tunnelstenging vil gi
mer tra...

(I dag, kl 05:59)
Cannabis-klinikk åpner
i Strömstad

(I dag, kl 05:59)
Tap for begge
rogalandslaga i
herrehandb...

(I dag, kl 05:59)
15 tatt i
fartskontroll i Alvdal

(I dag, kl 05:59)
Oilers kan ennå klare
2.plassen i elites...

(I dag, kl 05:48)
Slåssing i Bodø
sentrum

(I dag, kl 05:48)
Klatrere henta ned fra
Svolværgeita

(I dag, kl 05:48)

Mest lest siste uke
Ny spiller til Vipers
(I går, kl 12:44)
Porsgrunnsmann vant NM
i styrkeløft

(I går, kl 12:44)
Klæbo suveren
(I går, kl 13:34)
Politiet med
oppfordring før
kongens hje...

(I går, kl 19:47)
Dette venter kongen
etter hjemkomsten

(I går, kl 20:10)
Klatrere står fast på
Svolværgeita

(I går, kl 20:24)
Skal ha stjålet
traktor ? kjørte seg
fas...

(I går, kl 17:04)
Hardangervidda open
for fri ferdsel

(I går, kl 17:04)
Damsgårdstunnelen open
igjen

(I går, kl 17:04)
Håndballjentene med ny
knockoutseier ove...

(I går, kl 17:34)

Mest lest i dag
Newcastle slapp med
skrekken ? slo
Black...

(28.02.2024, kl 00:14)
Avviser: Vil ikke
sende soldater

(27.02.2024, kl 12:17)
Tatt etter 30 år
(27.02.2024, kl 12:17)
Trafikkuhell på Sola
(27.02.2024, kl 20:14)
Strømbrudd i Stavanger
sentrum

(27.02.2024, kl 22:54)
Strømmen tilbake i
Stavanger

(27.02.2024, kl 23:14)
Avinor bekrefter at
det savnede
helikopt...

(28.02.2024, kl 22:04)
Den svenske
landslagsspilleren
Kristoffe...

(27.02.2024, kl 09:24)
Stor Stardew
Valley-oppdatering
slippes ...

(27.02.2024, kl 12:13)
Ungt par døde i
møteulykke i Trysil ?
sa...

(27.02.2024, kl 12:14)

En mann i 20-årene ble anmeldt da han ble tatt i å kjøre i 94 kilometer i timen i 60-sonen på Hvittingfossveien i Holmestrand i natt. Det var Utrykningspolitiet som hadde kontroll. I tillegg fikk tre andre bilførere forelegg for å ha kjørt for fort.
To mindreårige jenter har innrømmet at de har tent på Barkåker skole i Tønsberg sent i går kveld, ifølge politiet.Det ble mindre brannskader i en garderobe i skolefritids-bygget og det spredte seg røyk til nærmeste rom opplyser brannvesenet.Ifølge brannvesenet kan resten av SFO- bygget brukes som normalt i dag, bortsett fra rommet der det brant.Brannvesenet rykket ut etter at brannalarmen gikk. Samtidig fikk de også telefoner fra beboere i området som så flammer på baksiden av skolen.Dra brannvesenet kom så de røyk fra SFO-bygget.
Nødetatene rykker ut til en bolig i Bamble etter at det har kommet melding om røykutvikling på et kjøkken.En beboer skal ha kommet seg ut av huset, og ingen personer har fått i seg røyk, opplyser Sør-Øst politidistrikt.
Det er uvær på fjellet mellom Øst- og Vestlandet. Flere veier er stengt og noen steder er det innført kolonnekjøring.? Fv 50 mellom Hol og Aurland er stengt. ? Rv 7 over Hardangervidda er stengt for kjøretøy under 7,5 tonn. For større kjøretøy er det kolonnekjøring, og Statens vegvesen opplyser at det må brukes kjetting. ? På E134 over Haukelifjell er det kolonnekjøring.
Fylkesveg 450, Skafså - Rotemo i Tokke og Valle er stengt på grunn av uvær.Det melder Vegtrafikksentralen.Ny vurdering blir tatt tirsdag klokken 12.
Det er påvist flere tilfeller av skabb ved legekontoret i Hjartdal. Det skriver Hjartdal kommune på nettsidene sine.Kommunen ber folk som tror de er berørt om å ta kontakt.
En 45 år gammel mann er dømt til fire års fengsel etter at han tente på et hus der det lå folk og sov i Kragerø i mai i fjor.Telemark tingrett mener mannen satte fyr på huset til foreldrene til eks-samboeren og at liv kunne gått tapt om ikke noen tilfeldig forbipasserende hadde oppdaget brannen.Retten har også bestemt at han skal betale til sammen 150.000 kroner til ekteparet som sov i huset,Under rettssaken nektet mannen for å ha startet brannen og ba om å bli frifunnet.
Nødetatene rykker ut på trafikkulykke på Raveien i Sandefjord.
Etter anbefaling fra kommuneoverlegen er Ormestad barneskole stengt i dag som følge av den store vannlekkasjen i Sandefjord.Det skriver Sandefjords Blad.Det gjelder skole, SFO og forsterket avdeling. Skolen har ikke vann og det er usikkert når vannet kommer tilbake, står det i en SMS som ble sendt ut onsdag morgen, skriver avisa.Konstituert rektor Sven Erik Fredriksen sier til avisa at årsaken går på hygiene og sanitære forhold.
En kvinne i 50-årene er siktet for drapet på sin mann i 50-årene i Stavern. Den siktede kvinnen er fremdeles ikke pågrepet og politiet har heller ikke hatt kontakt med henne.Det opplyser politiet i en pressemelding onsdag.Politiet rykket ut tirsdag kveld til en adresse i Stavern hvor det ble funnet en død mann.Det er for tidlig å si noe om motivet for hendelsen, opplyser politiet videre.
Nødetater rykker ut til melding om brann i et uthus ved en hytte i Tokke kommune.Ingen er skadet, men en person har fått i seg litt røyk.? Vi har lang utrykningsvei, melder politiet på X/Twitter.Vaktleder i Sørøst 110, Jan Rundtom sier at det er vanskelig for mannskapene å komme frem, siden det ikke er brøytet vei til hytta.? Mannskaper vil bli frakta med snøskuter det siste stykket, sier Rundtom.Det er usikkert om det er spredningsfare til hytta.
Dieselutslippet i Numedalslågen er trolig mindre alvorlig enn først antatt.Brannvesenet mener nå at det er lav sannsynlighet for at Larvik blir påvirket negativt, skriver kommunen på sine nettsider.Tidligere denne uka ble det meldt om et dieselutslipp på rundt 24.000 liter fra en bensinstasjon i Kongsberg, men utslippet til elva er trolig mindre enn fryktet, opplyser Larvik kommune.Så langt har det ikke vært lukt eller andre tegn på dieselutslippet i Larvik, sier avdelingsleder Torbjørn Alvin Hansen i Larvik brann og redning.Han sier at Lågen sannsynligvis kommer til å klare seg bedre enn man først trodde, men ber folk kontakte brannvesenet hvis de oppdager dieselsøl.
Prognosene for å overleve brystkreft har aldri vært bedre, skriver Helse Sør-Øst i en pressemelding.Den relative overlevesen etter fem år er 92,9 prosent ved sykehusene i Helse Sør-Øst.I 2009 var den relative overlevelsen for brystkreft i Helse Sør-Øst 88 prosent. De siste tallene viser at sjansene for å leve etter fem år har økt med nesten fem prosentpoeng. Den positive utviklingen gjelder også for de andre helseregionene, og det er små regionale forskjeller.Ved Sykehuset i Vestfold er de godt fornøyd med de nye tallene.? Det viser at det fungerer i alle ledd. Kvinner selv, fastleger, patologer og brystsenteret. Hele kjeden bidrar til overlevelsesraten og skal ha æren, forteller onkolog Mari Paulson, medisinsk fagansvarlig Marius Taran og senterleder Nina Firing ved senter for kreft og blodsykdommer ved Sykehuset i Vestfold.
Anne Strømøy (H) fikk i dag overrakt fylkesordførerkjedet av tidligere fylkesordfører for Vestfold og Telemark, Terje Riis-Johansen (Sp). Med 23 mot 18 stemmer ble Strømøy valgt til ny fylkesordfører i Vestfold. På spørsmålet om hva det første hun vil ta tak i av saker som ny fylkesordfører, svarer hun: ? Det er mange saker som tar lang tid, men store viktige saker som vi må jobbe med nå er reduksjon av utenforskap, også dukker det opp en krevende kraftsituasjon nå. Det er et etterslep i samferdsel og vi har et statsbudsjett som ikke legger til rette for dobbeltspor gjennom Vestfold, svarer Strømøy. Hun legger til at hun skal møte Samferdselsministeren neste uke for å diskutere sistnevnte sak.
Nødetater rykket ut etter melding om en livløs person i vannet i Stavern.Personen er erklært død og det jobbes nå med å sjekke registre over savnede personer.En politipatrulje er på funnstedet for å lete etter gjenstander, spor og båt, skriver Sør-Øst politi på X/Twitter.
Politiet og ambulanse er på stedet i Sandefjord etter at de noe før 05:00 fikk melding om en person som ble truet med kniv.Politiet skriver på Twitter at de er i kontakt med begge parter. En person undersøkes av ambulanse. Politiet har kontroll mistenkte. Det skal være en mann i 30-årene. De undersøker nå hva som har skjedd.
En kvinne ble fraktet til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Notodden søndag kveld. Hendelsen skal ha funnet sted i sentrum.Politiet leter etter en mann som skal være i alderen 18?20 år.? Mannen har på seg en mørk genser og olabukse. Han har kort hår, skriver politiet på Twitter.Flere politienheter på stedet, inkludert politihelikopter.Politiet meldte om hendelsen klokken 22:09 på Twitter.
Easee-laderen har fått salgsforbud i Sverige. Det får konsekvenser for produsentene Norautron i Horten og Vänersborg i Sverige.
Innbyggere på Dørdal i Bamble er skeptiske til forslaget om å splitte E18 slik at halvparten av trafikken går på sørsida av Bakkevann og den andre halvparten i dagens trase på nordsida. Folk på Dørdal frykter at grenda blir rasert når E18 skal bygges ut, men Jarle Westgård mener at en splitting av veien heller ikke er noen god løsning.
En mann i 50-årene er bortvist etter å ha oppført seg aggressivt utenfor akuttmottaket ved sykehuset i Tønsberg.
NRK opplyser at det er problemer med DAB-signalene i Vestfold. Vi jobber for å løse dette.
Stor pågang av folk som har bruddskader har ført til kø på operasjonsbordene på Sykehuset i Vestfold.De mange bruddskadene kommer samtidig som sykehuset har fulle sengeposter på grunn av influensa, covid-19 og barn som er syke av RS-viruset.Sjef på den medisinske klinikken ved sykehuset, Jørn Jacobsen, sier at flere som har brukket armer eller bein, blir sendt hjem i påvente av operasjon.
Det er meldt uvær og sterk vind med nedbør og dårlig sikt på Haukelifjell utover kvelden.Ifølge Statens vegvesen skal uværet ta seg opp fra klokka 23.00 og avta i morgen tidlig.Det kan bli kolonnekjøring over fjellet.
Det har vore ein kollisjon mellom to bilar i sørgåande retning på E18 i Kragerø. Fem personar er involvert i trafikkulykka. Det er ein henger som hang på ein Tesla som har velta og det eine hjulet hamna inn i frontruta på bilen som køyrde bak. Dei involverte er tatt med i ambulanse for sjekk.
Mye regn de siste dagene har ført til flom i deler av Drangedal. Fylkesvei 3374 ved Brødsjøvannet er oversvømt og kan ifølge Vegtrafikksentralen bli stengt på kort varsel.
Rett over midnatt rykket politi og ambulanse ut til et serveringssted i Larvik, etter melding om en aggressiv gjest som hadde skadet seg selv. Mannen ble ivaretatt av helsevesenet med ukjent skadeomfang.
Politiet har vært på en ordensforstyrrelse på en privat adresse i Larvik sentrum. Truende adferd og krangling på stedet, opplyser patruljen. Ingen er skadet og partene fikk pålegg om å forholde seg rolig.
Trafikkulykken som ble meldt på Sannerholtveien i Ulefoss var falsk alarm, skriver Varden. Ifølge politiet var nødetatene i området og lette uten å finne noe.
En person blir undersøkt av helsepersonell etter et sammenstøt mellom to biler rett sør for Menstadbrua i Porsgrunn.
Låven som lørdag kveld brant i Sandefjord er totalskadd. Det er hverken meldt om skader på personer eller hester, opplyser politiet i Sør-Øst. Låven var under renovering da brannen startet.
To personer forsøkte å bryte seg inn i en klesforretning i Tønsberg i natt, men løp av gårde før politiet kom til stedet. Senere på natta varslet et vekterselskap om et innbrudd i en bedrift i sentrum. Politiet fikk kontroll på to gutter i tenårene, som også mistenkes for å ha vært involvert i innbruddsforsøket tidligere på natta.
Nødetatene i Sandefjord har rykket ut etter melding om et sammenstøt mellom en bil og en syklist i Frøyas vei. Politiet har foreløpig ikke oversikt over skadeomfanget, men opplyser at syklisten er våken.
Politiet har i morges fått melding om innbrudd i et hus på Barkåker i Tønsberg. Noen har stjålet en bil og bilnøkler. Politiet skal gjøre åstedsundersøkelse.
To personer har blitt knivstukket i Porsgrun av en ukjent gjerningsperson. De skadde er stukket i en arm og et bein og blir ivaretatt av helsepersonell på stedet, Politiet søker etter gjerningspersonen.
Nødetatene har fått melding om at to personer har gått seg fast ved Gaustatoppen. Det er sendt ut mannskaper for å hjelpe de to. Politiet har kontroll på hvor de to personene befinner seg.
Den nye fylkesdirektøren i Telemark, Ketil Reed Aasgaard, sier til NRK at han mener han får riktig lønn i den jobben han går inn i. Aasgaard får 1,5 millioner kroner i årslønn, gratis bolig i inntil ett år og 18 måneders etterlønn hvis han må gå ufrivillig. Den korte tida Telemark og Vestfold har vært slått sammen har det vært turbulent og flere toppsjefer har måttet gå. ? Man står på toppen og det kan skje ting. Jeg tenker at det er en slags forsikringspremie for å ta en sånn type stilling, sier den nye fylkesdirektøren.
Situasjonen med stadig stigende strømpriser er en utfordring, også får museene i fylket. Vestfoldmuseene har til nå brukt 650 000 kroner mer på strøm enn de har budsjettert med, ? I verste fall kan vi komme til å nå millionen i ekstra strømutgifter før året er omme. sier Lene Walle, direktør for Vestfoldmuseene, til Tønsbergs Blad.
Det er ventet store nedbørsmengder i starten av uka, melder Meteorologisk institutt. Det er meldt 40-60 mm på 24 timer i Vestfold og Telemark, og regnet vil først gi seg natt til onsdag.
Det er meldt om innbrudd i en bolig i Færder. Ifølge politiet skal flere gjenstander ha blitt stjålet, og tyveriet skal ha skjedd i løpet av dagen.
Kommunestyret i Horten vil bruke inntil 500.000 kroner på en støtteordning for lag og foreninger i kommunen som sliter på grunn av høye strømpriser. Pengene skal utelukkende brukes til å opprettholde eksisterende fritidsaktiviteter for barn og unge. Foreninger kan søke om inntil 40.000 kroner i støtte når den lokale støtteordningen er klar.
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.