Onsdag, 29.03.2023 12:25 Uke: 13
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Klitsjko langer ut mot
IOC

(I dag, kl 12:21)
Holund får
verdenscupdebut i
randonee

(I dag, kl 12:21)
Kritikk av ansettelse
av fylkesdirektør

(I dag, kl 12:21)
Ruteendringer i
Kolumbus

(I dag, kl 12:21)
Fløyfjelltunnelen åpen
igjen

(I dag, kl 12:21)
Politikerne i Ås
legger ned Kroer skole

(I dag, kl 12:02)
Utvalg mener større
kommuner må til for
...

(I dag, kl 12:02)
Politiet ferdig
etterforsket
anmeldelse ...

(I dag, kl 12:02)
Flere biler i ulykke
på E6

(I dag, kl 11:51)
Nekta å godta mobilbot
(I dag, kl 11:51)

Sistedistrikt
Kritikk av ansettelse
av fylkesdirektør

(I dag, kl 12:22)
Ruteendringer i
Kolumbus

(I dag, kl 12:22)
Fløyfjelltunnelen åpen
igjen

(I dag, kl 12:22)
Politikerne i Ås
legger ned Kroer skole

(I dag, kl 12:02)
Utvalg mener større
kommuner må til for
...

(I dag, kl 12:02)
Politiet ferdig
etterforsket
anmeldelse ...

(I dag, kl 12:02)
Flere biler i ulykke
på E6

(I dag, kl 11:52)
Nekta å godta mobilbot
(I dag, kl 11:52)
Dieselhurtigbåtane
fortset i Ryfylke

(I dag, kl 11:52)
Bruksforbud tunge
kjøretøy

(I dag, kl 11:52)

Mest lest siste uke
Eidsvågtunnelen opna
igjen

(I går, kl 18:41)
Kontroll på
traktorbrann i
Sarpsborg

(I går, kl 18:41)
Natur videregående
skole legges ned

(I går, kl 18:41)
Efta: Norske kommuner
kan reservere anbu...

(I går, kl 18:41)
Stakk av etter
påkjørsel i
Lillehammer

(I går, kl 21:02)
NRK Sørlandet 23:05
(I går, kl 22:11)
Røyrvik seier nei til
folkeavstemming om...

(I går, kl 22:11)
Se Vestlandsrevyen
23.05

(I går, kl 23:02)
Røykutvikling fra
boligblokk i Bergen

(I dag, kl 06:11)
Arbeid på E16
avsluttet

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
Karin Krog tildelt
Norsk jazzforums
hede...

(22.03.2023, kl 20:41)
Sverige-sjefen stormet
ut av intervju: ?...

(27.03.2023, kl 23:31)
To lyngdøler kjemper
for Norge i Spania

(22.03.2023, kl 21:01)
Tilbyr gratis
tannbehandling til
trengen...

(22.03.2023, kl 21:01)
Marerittstart for
Hovland

(22.03.2023, kl 20:51)
Heimevernsøvelse går
mot slutten

(22.03.2023, kl 21:01)
Mistanke om ruskjøring
i Namsos

(26.03.2023, kl 20:41)
Kolonnekjøring over
Hardangervidda

(22.03.2023, kl 18:11)
Reiten matchvinner i
knallsterk bortesei...

(22.03.2023, kl 20:41)
Dongeri-shorts vekker
oppsikt

(22.03.2023, kl 22:02)

Easee-laderen har fått salgsforbud i Sverige. Det får konsekvenser for produsentene Norautron i Horten og Vänersborg i Sverige.
Innbyggere på Dørdal i Bamble er skeptiske til forslaget om å splitte E18 slik at halvparten av trafikken går på sørsida av Bakkevann og den andre halvparten i dagens trase på nordsida. Folk på Dørdal frykter at grenda blir rasert når E18 skal bygges ut, men Jarle Westgård mener at en splitting av veien heller ikke er noen god løsning.
En mann i 50-årene er bortvist etter å ha oppført seg aggressivt utenfor akuttmottaket ved sykehuset i Tønsberg.
NRK opplyser at det er problemer med DAB-signalene i Vestfold. Vi jobber for å løse dette.
Stor pågang av folk som har bruddskader har ført til kø på operasjonsbordene på Sykehuset i Vestfold.De mange bruddskadene kommer samtidig som sykehuset har fulle sengeposter på grunn av influensa, covid-19 og barn som er syke av RS-viruset.Sjef på den medisinske klinikken ved sykehuset, Jørn Jacobsen, sier at flere som har brukket armer eller bein, blir sendt hjem i påvente av operasjon.
Det er meldt uvær og sterk vind med nedbør og dårlig sikt på Haukelifjell utover kvelden.Ifølge Statens vegvesen skal uværet ta seg opp fra klokka 23.00 og avta i morgen tidlig.Det kan bli kolonnekjøring over fjellet.
Det har vore ein kollisjon mellom to bilar i sørgåande retning på E18 i Kragerø. Fem personar er involvert i trafikkulykka. Det er ein henger som hang på ein Tesla som har velta og det eine hjulet hamna inn i frontruta på bilen som køyrde bak. Dei involverte er tatt med i ambulanse for sjekk.
Mye regn de siste dagene har ført til flom i deler av Drangedal. Fylkesvei 3374 ved Brødsjøvannet er oversvømt og kan ifølge Vegtrafikksentralen bli stengt på kort varsel.
Rett over midnatt rykket politi og ambulanse ut til et serveringssted i Larvik, etter melding om en aggressiv gjest som hadde skadet seg selv. Mannen ble ivaretatt av helsevesenet med ukjent skadeomfang.
Politiet har vært på en ordensforstyrrelse på en privat adresse i Larvik sentrum. Truende adferd og krangling på stedet, opplyser patruljen. Ingen er skadet og partene fikk pålegg om å forholde seg rolig.
Trafikkulykken som ble meldt på Sannerholtveien i Ulefoss var falsk alarm, skriver Varden. Ifølge politiet var nødetatene i området og lette uten å finne noe.
En person blir undersøkt av helsepersonell etter et sammenstøt mellom to biler rett sør for Menstadbrua i Porsgrunn.
Låven som lørdag kveld brant i Sandefjord er totalskadd. Det er hverken meldt om skader på personer eller hester, opplyser politiet i Sør-Øst. Låven var under renovering da brannen startet.
To personer forsøkte å bryte seg inn i en klesforretning i Tønsberg i natt, men løp av gårde før politiet kom til stedet. Senere på natta varslet et vekterselskap om et innbrudd i en bedrift i sentrum. Politiet fikk kontroll på to gutter i tenårene, som også mistenkes for å ha vært involvert i innbruddsforsøket tidligere på natta.
Nødetatene i Sandefjord har rykket ut etter melding om et sammenstøt mellom en bil og en syklist i Frøyas vei. Politiet har foreløpig ikke oversikt over skadeomfanget, men opplyser at syklisten er våken.
Politiet har i morges fått melding om innbrudd i et hus på Barkåker i Tønsberg. Noen har stjålet en bil og bilnøkler. Politiet skal gjøre åstedsundersøkelse.
To personer har blitt knivstukket i Porsgrun av en ukjent gjerningsperson. De skadde er stukket i en arm og et bein og blir ivaretatt av helsepersonell på stedet, Politiet søker etter gjerningspersonen.
Nødetatene har fått melding om at to personer har gått seg fast ved Gaustatoppen. Det er sendt ut mannskaper for å hjelpe de to. Politiet har kontroll på hvor de to personene befinner seg.
Den nye fylkesdirektøren i Telemark, Ketil Reed Aasgaard, sier til NRK at han mener han får riktig lønn i den jobben han går inn i. Aasgaard får 1,5 millioner kroner i årslønn, gratis bolig i inntil ett år og 18 måneders etterlønn hvis han må gå ufrivillig. Den korte tida Telemark og Vestfold har vært slått sammen har det vært turbulent og flere toppsjefer har måttet gå. ? Man står på toppen og det kan skje ting. Jeg tenker at det er en slags forsikringspremie for å ta en sånn type stilling, sier den nye fylkesdirektøren.
Situasjonen med stadig stigende strømpriser er en utfordring, også får museene i fylket. Vestfoldmuseene har til nå brukt 650 000 kroner mer på strøm enn de har budsjettert med, ? I verste fall kan vi komme til å nå millionen i ekstra strømutgifter før året er omme. sier Lene Walle, direktør for Vestfoldmuseene, til Tønsbergs Blad.
Det er ventet store nedbørsmengder i starten av uka, melder Meteorologisk institutt. Det er meldt 40-60 mm på 24 timer i Vestfold og Telemark, og regnet vil først gi seg natt til onsdag.
Det er meldt om innbrudd i en bolig i Færder. Ifølge politiet skal flere gjenstander ha blitt stjålet, og tyveriet skal ha skjedd i løpet av dagen.
Kommunestyret i Horten vil bruke inntil 500.000 kroner på en støtteordning for lag og foreninger i kommunen som sliter på grunn av høye strømpriser. Pengene skal utelukkende brukes til å opprettholde eksisterende fritidsaktiviteter for barn og unge. Foreninger kan søke om inntil 40.000 kroner i støtte når den lokale støtteordningen er klar.
Torp Sandefjord lufthavn får ny rute til Italia neste sommer. Fra 26. juni til 13. august skal Widerøe fly til Firenze. Dessuten øker avgangene til Nice fra to ganger i uka til tre ganger i uka neste sommer.
Ein mann som jobbar i ei kyrkje ein stad i Telemark, er dømt til 60 dagars ubetinga fengsel for blotting.Det var i fjor sommar at mannen ved fleire høve køyrde naken rundt i ein bil og onanerte føre barn, heilt til han vart tatt på fersken av ein politipatrulje.Han er òg dømd til å betale 3000 kroner i sakskostnader, skriv TA.
I dag markeres verdens overdosedag i hele landet. Leder av Rus-team i Porsgrunn, Mikael Bøen, sier at dagen markeres for å minnes de som har gått bort, men også for å skape bevissthet rundt temaet. I fjor var det 241 dødelig overdoser i Norge.
Politiet er i området og leter etter ei lita jente som er savnet. Jenta er iført blå kjole med blomster, hun har lysebrunt/lyst hår til skuldrene. Politiet ønsker å bli varslet på tlf. 02800 hvis noen ser henne.
En sjåfør er kjørt til sykehus etter en utforkjøring på Vestveien på Tjøme. Politiet har ingen opplysninger om tilstanden til bilføreren og vet heller ikke årsaken til ulykken.
Norsk Hyttelag har kåra Tokke kommune til årets hyttekommune, fordi kommunen gjennom fleire år har vist at dei ønsker å vera ein attraktiv kommune for hyttefolket.Hyttelaget legg vekt på at kommunen også har valt å behandle hytteeigarar og innbyggarar i kommunen likt. Tokke kommune er einaste store hyttekommunen som makspris på straum for både hyttefolk og fastbuande.Tokke kommune har 1 264 heilårsbustader og 1 162 hytter. Dei siste åra har prisen Årets hyttekommune gått til Trysil (2019), Nesbyen (2020) og Asker (2021).
En mann i 40-årene er pågrepet for å ha truet en 20 år gammel mann med kniv på Gulset i Skien i natt. 20-åringen skal ikke ha blitt fysisk skadd, opplyser politiet. Før hendelsen skal det ha oppstått en uenighet mellom de to. Mennene kjenner hverandre, men er ikke i familie. Mannen i 40-årene sitter i arresten og skal avhøres.
Det brenner i en hytte i Bjønntjønnlia i Nissedal. Alle personene i hytta skal ha kommet seg ut, ifølge politiet. Meldinga om brannen kom like før klokka 10.15 personer er nå gjort rede for etter brannen. Det brenner kraftig i andreetasje og brannmanskap ber hyttenaboer lukke dører og vinduer.Det skal per nå ikke være spredningsfare.
En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt.
Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet.
Politiet er på plass i krysset Kometveien/Ringveien i Sandefjord. Det er ein lastebil som har køyrt inn i sida på bussen som kom køyrande på Ringveien. Det var ingen passasjerar i bussen. Ingen av sjåførane er skadd.
Hedda Hynne frå Skien og Henrik Flåtnes frå Tønsberg er tatt ut til årets EM i friidrett. Hynne skal gå 800 meter, medan Flåtnes deltar i lengdekonkurransen. Abdullahi Dahir Rabi, som går for sandefjordklubben Runar, er tatt ut som heimeverande reserve til dei 10.000 meter for menn. Meisterskapen blir arrangert i den tyske byen München frå 15. til 21. august.
Rafnes industriområde på Herre i Bamble melder om fakling og sot frå området. Politiet melder at alt er under kontroll, men det vil vare nokon timar.
Nødetatene er på vei til et sammenstøt mellom motorsykkel og rådyr. Det er trolig ikke personskade, melder politiet på Twitter.
Båtrampa i Ollebukta i Tønsberg er stengt etter at en gummijolle tippet rundt da den skulle settes på sjøen. Brannvesenet har satt ut lenser rundt båten etter at det rant ut olje fra båtmotoren. Brannmester Svein Erik Andersen sier rampa blir åpnet i morgen når lensene har fått tatt opp det som er sluppet ut fra båtmotoren.
For passasjerbåten Tokedølen II fører det til at den må ligge til kai, skriver Drangedalsposten. Båten går normalt mellom Drangedal, Bamble og Kragerø. Styreleder i Tokedølen AS Jens Erik Rudlang sier de går glipp av 200.000 kroner i billettinntekter og frykter konkurs.
Politiet har fått melding om brann i ei hogstmaskin i Stavdalvegen i Skien. Maskinen står i eit hogstfelt, og det er ikkje umiddelbar fare for spreiing.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.