Torsdag, 04.06.2020 04:04 Uke: 23
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Over 1.300
koronadødsfall siste
døgn i B...

(I dag, kl 03:41)
Mexico med dyster
koronarekord

(I dag, kl 03:21)
Ingen ansatte i
Telenor behøver å møte
p...

(I dag, kl 03:21)
Raseri etter at
NFL-veteran kritiserte
k...

(I dag, kl 03:01)
Valutasmell på opptil
en halv milliard f...

(I dag, kl 02:51)
Tusenvis demonstrerer
etter siktelse i F...

(I dag, kl 02:51)
Tidligere
forsvarsminister med
knallhard...

(I dag, kl 02:32)
Tidligere
forsvarsminister med
knallhard...

(I dag, kl 02:22)
Tidligere
forsvarsminister med
skarp kri...

(I dag, kl 02:11)
Trener dømt til
fengsel etter overgrep
m...

(I dag, kl 01:41)

Sistedistrikt
Kun to søkte på faste
stillinger - ser l...

(I dag, kl 04:03)
Norgesferie gir
hytte-trøkk: Stor
intere...

(I dag, kl 04:03)
Nå blir det mulig med
mer besøk på sykeh...

(I dag, kl 02:23)
På vandring i norske
landskap takk være ...

(I dag, kl 02:13)
Børre (42) flytter
fabrikken til Gravdal

(I dag, kl 00:33)
Hagens barn kommer med
sterke anklager m...

(I dag, kl 00:13)
MC-fører i 40-årene
mistet livet i
trafi...

(I dag, kl 00:03)
Vinglete traktor
stoppet av politiet

(I går, kl 23:34)
Sjarkeier etter brann:
? Det skjedde på ...

(I går, kl 23:23)
Kort sagt, torsdag 4.
juni

(I går, kl 23:23)

Mest lest siste uke
Statkraft og
stålprodusent med
klimagrep...

(I går, kl 09:02)
Dagens quiz onsdag 3.
juni

(I går, kl 05:04)
Pokémon Sword og
Shield får sin første
u...

(I går, kl 08:51)
Hyttebrann på Geilo
(I går, kl 08:51)
- Blir ikke påvirket
av kriser, men av r...

(I går, kl 08:51)
Henriette Steenstrup
skrev TV-manus ? ga...

(I går, kl 08:52)
Ubisoft oppklarer
abonnementsforvirring
...

(I går, kl 09:01)
La unge komme inn på
boligmarkedet | Mar...

(I går, kl 09:02)
Coronakrisen førte til
at eldre sa nei t...

(I går, kl 09:11)
Store kutt i norsk
hoppsport bekymrer

(I går, kl 09:11)

Mest lest i dag
- Lite nærkontakt i
kamper

(28.05.2020, kl 17:51)
Sandy Munro: ? Det er
bare Volkswagen so...

(30.05.2020, kl 05:22)
Carlsen mistet
finaleplassen. Så kom
han...

(30.05.2020, kl 22:02)
8.437 registrerte
koronatilfeller i
Norg...

(31.05.2020, kl 04:51)
Etter dette ble
mannens fryser
ransaket....

(01.06.2020, kl 15:22)
Trump har undertegnet
presidentordre om ...

(28.05.2020, kl 22:41)
Muslimsk fredagsbønn i
Hagia Sofia

(30.05.2020, kl 01:11)
? Vi satt og grillet.
Plutselig kom bevæ...

(31.05.2020, kl 22:22)
Tesla-salget har falt
med 97 prosent sid...

(02.06.2020, kl 17:01)
Det vil komme flere
smittetilfeller som
...

(28.05.2020, kl 18:52)

Været i dag
SkyetOslo
16 °C , 2 m/s NØ.
RegnBergen
11 °C , 2 m/s S.
Lett regnStavanger
10 °C , 2 m/s NNV.
SkyetTrondheim
11 °C , 0 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
5 °C , 3 m/s Ø.
Kraftig regnKristiansand
13 °C , 4 m/s SØ.
SkyetBodø
10 °C , 4 m/s NØ.
SkyetHalden
15 °C , 2 m/s SSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Brasilianske helsemyndigheter melder om 1.349 koronarelaterte dødsfall i landet de siste 24 timene.
Mexico melder om at 1.092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet.
En av landets rikeste, milliardæren Stein Erik Hagen, er en av 8.455 nordmenn som er smittet av coronaviruset.
Politikere i Bærum ber igjen Fylkesmannen om å gjennomføre et offentlig tilsyn av Valler sykehjem, skriver Budstikka. 12 pasienter ved sykehjemmet har dødd av koronaviruset, og flere titalls ansatte har blitt smittet.
Hadde Gunnar Halvorsen hatt pass fra et annet EØS-land, ville kona fått slippe inn i Norge. ? Det virker absurd og helt meningsløst.
Tiden med koronarestriksjoner har vist at de små og mellomstore domstolene har sin berettigelse.
En omfattende studie har for første gang funnet en sammenheng mellom blodtype og sannsynligheten for alvorlige lungesykdommer ved covid-19.
En omfattende studie har for første gang funnet en sammenheng mellom blodtype og sannsynligheten for alvorlige lungesykdommer ved covid-19.
Virke reiseliv mener Reisegarantifondet ikke skal dekke turer som er stoppet på grunn av korona. Når en reisearrangør går konkurs, vil de som har forhåndsbetalt ferien ikke få noe tilbakebetalt.
Politiet i Stockholm måtte bryte opp en demonstrasjon til støtte for George Floyds død. Opp mot 1000 personer møtte opp, og det strider mot forbudet om å samles mer enn 50 personer på grunn av koronaviruset.Ifølge Aftonbladet skal flere ha trosset politiets oppfordringer om å bryte opp likevel, ford...
Den danske stereo-produsenten, kjent for ikonisk design og høy lydkvalitet, unngår konkurs med en aksjeutvidelse på 400 millioner danske kroner. Det skriver den danske avisen Børsen. Koronapandemien rammet selskapet hardt, ifølge Danmarks Radio.
Lærernes digitale ferdigheter har skutt i været under koronautbruddet. Det viser en ny spørreundersøkelse. Ni av ti lærere har fått bedre digital kompetanse. Samtidig sier bare én av fire at de klarer å følge opp de sårbare elevene godt nok.
Koronaviruset har skapt en vanskelig situasjon for Jonas Deumeland. På spørsmål om det påvirker framtida hans i klubben, svarer han «vi får se».
Verdens helseorganisasjon gjenåpner nå for testing av malariamedisinen hydroksyklorokin mot koronaviruset.Det melder nyhetsbyrået AFP.Testingen ble stanset på grunn av bekymringen for bivirkninger av medisinen, som hjerteproblemer og økt risiko for død.
Rengjøringsbyrået måtte permittere ansatte da pandemien traff Norge. Nå er nesten alle tilbake på jobb.
Etter en periode uten nye smittetilfeller, har Hamarregionen den siste uka hatt fem nye tilfeller av koronasmitte; fire i Ringsaker og ett i Hamar. Hamar kommune skriver i en pressemelding at det er bekymringsfullt at mange folk samler seg ute.
For en drøy uke siden ble en corona-studie med 120 norsk pasienter på hydroksyklorokin stanset. WHO var redd for bivirkninger og økt dødelighet. Nå frykter man beslutningen baserer seg på forskningsfusk.
Hele verden følger med på den svenske koronastrategien. Svensk smittevernekspert advarer mot det hun kaller «hjernevask» og blind tro på tiltakene.
Et prøveprosjekt med spyttprøver skal startes tre steder i Oslo 15. juni. Helseminister Bent Høie sier spyttprøver viser seg som et godt alternativ til nese- og halsprøve. ? Dersom prosjektet går bra vil dette bres ut til resten av landet, sier Høie.
? Nordmenn må lage flere barn.Det sier barne- og familieminister Ida Lindtveit Røse.Nye befolkningsprognoser fra SSB viser at koronapandemien kommer til å redusere den allerede historisk lave fruktbarheten i Norge.Det kommer på toppen av et allerede historisk lavt fruktbarhetsnivå på 1,53 barn per k...
Folkehelseinstituttet og SINTEF gjennomfører nå en undersøkelse i Nordland og Agder om hvordan folk påvirkes av koronapandemien. Blant annet vil de finne ut hva folk mener om myndighetenes innsats og i hvilken grad rådene om hygiene og avstand til andre følges.
Daglig leder i Kvadraturforeningen, Heidig Sørvig er skuffet over avgjørelsen etter at formannskapet i Kristiansand sa nei til søndagsåpne butikker i juli. Sørvig mener at det kan hjelpe økonomien til næringslivet som er rammet av koronapandemien.
Siden de mest omfattende coronatiltakene ble iverksatt i Norge, har Nav behandlet 182.200 søknader om dagpenger og utbetalt 5,1 milliarder kroner.
Kadettene ble beordret tilbake for å gjennomføre en uteksaminering hvor Donald Trump skal tale. 15 av de har så langt testet positivt for coronavirus.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er ikke registrert nye dødsfall i forbindelse med coronasmitte i Danmark det siste døgnet, ifølge Statens Serum Institut.
Larvik kommune bekrefter at det er oppdaget enda en koronasmittet innbygger i kommunen. Kommuneledelsen har satt i gang sporingsarbeid for å finne ut hvordan personen ble smittet. Totalt 39 personer i Larvik har testet positivt på koronaviruset.
I Sverige er det registrert 74 nye koronadødsfall det siste døgnet.Det er en økning på ni dødsfall fra i går, opplyser svenske helsemyndigheter.Det er nå registrert til sammen 4542 dødsfall i Sverige, og 40 803 smittetilfeller.Sverige er blant landene i verden som er hardest rammet av koronapandemie...
Svenske helsemyndigheter har registrert 74 nye coronarelaterte dødsfall det siste døgnet.
Onsdag er 26 coronapasienter innlagt på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er seks færre enn tirsdag. Tre pasienter er fortsatt i respirator
Det politiske flertall i Kristiansand formannskap sier nei (9 -6) til søndagsåpne butikker fire søndager i juli. Kvadraturforeningen ønsker dette som et koronatiltak. Saken ble anket inn for bystyret, og dermed blir den avgjort der.
Nordmenn har fått økt interesse for slektsgranskning under koronaperioden.Bruken av Arkivverkets digitale tjenester økte med 44 prosent i mai, sammenlignet med samme periode i fjor.Ikke siden TV-serien "Hvem tror du at du er?" har Arkivverket sett lignende interesse.
I forrige uke var det ingen nye innleggelser av pasienter med covid-19 på intensivavdeling i Norge. Totalt var det fem nye sykehusinnleggelser av coronasyke.
Ebolamedisinen Remdesivir blir godkjent til behandling av koronapasienter i Sør-Korea.Ifølge sør-koreansk forskning bidrar medisinen til å forkorte pasientenes sykdomsforløp.Medisinen er fra før godkjent til behandling av pasienter med koronavirus i USA og Japan.
Tottenhams sørkoreanske spiss Son Heung-min benyttet koronapausen til å avtjene verneplikten sin i hjemlandet. Han likte utfordringen det ga.
Tottenhams sørkoreanske spiss Son Heung-min benyttet koronapausen til å avtjene verneplikten sin i hjemlandet. Han likte utfordringen det ga.
Helsepersonell trenger ikke å bruke munnbind på sykehjem der det ikke er påvist koronasmitte.Det skriver Folkehelseinstituttet i et nytt notat.Der konkluderer de med at det ikke er nok bevis for å anbefale dette på nåværende tidspunkt.Men hvis situasjonen skulle forverres kan man vurdere dette på ny...
Det vil bli store regionale forskjeller i prisutviklingen i boligmarkedet de neste fire årene.Det viser nye prognoser fra Samfunnsøkonomisk analyse - som tar utgangspunkt i at det ikke kommer en ny stor oppblomstring av koronapandemien.Boligmarkedet har kommet seg godt gjennom krisen til nå, sier sj...
Ikke siden 12. mars har det vært færre innlagte med koronasmitte på norske sykehus.26 personer får nå behandling på sykehus for covid-19, det er seks færre enn i går.Tre av de innlagte får respiratorbehandling.
Personer med blodtype 0 blir sjeldnere alvorlig syke av koronaviruset.Det viser en studie som har analysert prøver fra nesten 2000 koronasyke i Italia og Spania.Studien, der også forskere ved Universitetet i Oslo har deltatt, slår fast at man har rundt 30 prosents mindre sjanse for å bli alvorlig sy...
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.