Mandag, 26.10.2020 17:06 Uke: 44
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mysterium: En over 100
meter høy skorste...

(I dag, kl 17:02)
Regjeringen vil redde
jula ? strammer in...

(I dag, kl 17:01)
Frøyatunnelen stengt
(I dag, kl 17:01)
Regjeringen vil redde
jula ? strammer in...

(I dag, kl 17:01)
Truck falt av henger i
Moss

(I dag, kl 16:51)
Bestilte ekstra
influensavaksiner

(I dag, kl 16:51)
Bil i grøfta ved
Skarberget

(I dag, kl 16:51)
Smittesituasjonen gjør
at Solberg frykte...

(I dag, kl 16:51)
Regjeringen strammer
inn ? dette er de n...

(I dag, kl 16:42)
Tror de vet hvem
mannen er

(I dag, kl 16:41)

Sistedistrikt
Regjeringen vil redde
jula ? strammer in...

(I dag, kl 17:03)
Høg aktivitet i Florø
Skyssbåt: Skippere...

(I dag, kl 17:03)
Regjeringen vil redde
jula ? strammer in...

(I dag, kl 17:03)
Nytt koronatiltak: I
private hjem bør ma...

(I dag, kl 17:03)
Her blir Lars Øyvind
(30) angrepet på el...

(I dag, kl 17:03)
Regjeringen vil redde
jula ? strammer in...

(I dag, kl 17:03)
Nye koronatiltak: I
private hjem bør
man...

(I dag, kl 17:03)
Bent Høie: - Forventer
at kommunene rund...

(I dag, kl 17:03)
Her rives det i
Kirkegata: ? Alt skal
so...

(I dag, kl 17:03)
Mann i 60-årene skulle
ikke sittet bak r...

(I dag, kl 17:03)

Mest lest siste uke
Innledende resultater
gir stort flertall...

(I dag, kl 01:41)
Sovjet-mysteriet rundt
«helvetesporten» ...

(I går, kl 17:31)
Therese Johaug innser
egen begrensning ?...

(I går, kl 19:41)
Derfor er plassene i
høyesterett så vikt...

(I går, kl 20:31)
160 nye koronasmittede
registrert siste ...

(I dag, kl 00:21)
CNN: Minst fem
koronatilfeller i
staben ...

(I dag, kl 00:41)
Overveldende flertall
for ny grunnlov i ...

(I dag, kl 02:41)
Vipers-dominans blant
EM-håpene: 18 kand...

(I dag, kl 06:41)
13-åring siktet for
overgrep mot ung
sko...

(I går, kl 17:41)
Moss erklærer lokalt
koronautbrudd

(I går, kl 18:21)

Mest lest i dag
Utsagn fra Trumps
yngste datter vekker
o...

(21.10.2020, kl 16:31)
Melania Trump må
avlyse: Føler seg ikke
...

(20.10.2020, kl 23:21)
Tid for vinterdekk?
Dette er de beste
du...

(21.10.2020, kl 22:01)
Halvparten av
korona­pasientene i
Norge ...

(22.10.2020, kl 06:11)
STL reagerer på at
kristen
misjonsorgani...

(21.10.2020, kl 03:01)
Kamp i Oslo MDG om
plassen etter Lan
Mar...

(21.10.2020, kl 04:01)
«Firerbanden» vil
sende EUs fjerde
jernb...

(21.10.2020, kl 19:11)
Dette skjedde i natt
(24.10.2020, kl 05:41)
Trump besøkte viktig
vippestat

(21.10.2020, kl 04:11)
Frisk Asker-talent
takker for støtten
et...

(21.10.2020, kl 23:21)

Været i dag
Lett regnOslo
10 °C , 1 m/s SSØ.
Lett regnBergen
8 °C , 4 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
10 °C , 4 m/s SSØ.
KlarværTrondheim
6 °C , 2 m/s SSV.
KlarværTrømsø
7 °C , 6 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
12 °C , 3 m/s SSØ.
LettskyetBodø
6 °C , 4 m/s ØSØ.
SkyetHalden
10 °C , 2 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Nye og strengere koronatiltak skal redde jula. Nordmenn bes nå om å ikke ha flere enn fem gjester hjemme, samt å ikke tilbringe tid med mange i løpet av én uke.
Nye og strengere coronatiltak skal redde jula. Nordmenn bes nå om å ikke ha flere enn fem gjester hjemme, samt å ikke tilbringe tid med mange i løpet av én uke.
Som en konsekvens av høyere smittetall i Norge frykter statsminister Erna Solberg (H) flere coronapasienter på sykehusene og flere dødsfall.
Ordfører i Kristiansand Jan Odvar Skisland, sier kommunen ikke vil etterkomme restaurantbransjens ønske om utvidet skjenketid. Hotell- og restaurantnæringen har bedt om forlenget skjenketid på grunn av store tap i forbindelse med koronapandemien.
Regjeringen la mandag fram nye nasjonale tiltak for å bremse spredningen av coronaviruset i Norge. Tiltakene kan vare fram til desember. Få den fullstendige oversikten her:
Statsminister Erna Solberg la mandag fram regjeringens nye nasjonale coronaregler:
Regjeringen strammer inn koronatiltakene. I private hjem bør man ikke ha mer enn fem gjester i tillegg til husstandsmedlemmene.
Så mange som 30.000 Lufthansa-ansatte kan miste jobben, advarer flyselskapet. Coronapandemien har ført til en kollaps i luftfartsindustrien.
Administrerende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv mener at de nye coronatiltakene i Oslo betyr at mange hoteller og serveringsbedrifter må stenge.
Regjeringen strammer inn coronatiltakene. I private hjem bør man ikke ha mer enn fem gjester i tillegg til husstandsmedlemmene.
Koronasmitten som er oppstått i Farsund og Kvinesdal er knyttet til reising over landegrenser, sier kommuneoverlege Ann-Margret Håland til Lister24. I Farsund og Kvinesdal er totalt fire personer smittet og 61 personer er satt i karantene.
En lærer ved Fridalen skole er mandag bekreftet smittet av koronaviruset, skriver BT. 31 barn i fjerde klasse og tre voksne må i karantene. Læreren var sist på jobb torsdag. Skolen innfører hjemmeundervisning for elevene i karantene.
To tropper er i karantene og ytterligere to tropper har portforbud i Huseby leir i Oslo etter påvist coronasmitte.
76 vernepliktige og 16 ansatte er satt i karantene i Hans Majestet Kongens Garde, etter at fem personer har testet positivt for korona. Det skriver Forsvarets forum. I tillegg har to tropper fått portforbud i Huseby leir.
Stord kommune har meldt om totalt 65 tilfeller av koronavirus siden mars. 30 av disse er knyttet til polske arbeidere på Kværner Stord, skriver FHI i sin siste rapport.
Det er lange køer for å teste seg for koronavirus ved teststasjonen på Moss Lufthavn Rygge. Totalt skal 280 personer testes for koronavirus i dag. Kommuneoverlege Kristian Krogshus sier de har god testkapasitet.
Virke mener de nye coronatiltakene i Oslo stenger utelivet og etterlyser tiltak for bransjen.
Oslo kommune innfører nye tiltak mot smitte og spredning av coronaviruset og ber befolkningen begrense sosial kontakt til et minimum.
Trondheim kommunes vektere har i løpet av helga registrert avvik på koronareglene på tre restauranter. Alle handler om manglende registrering av gjester.
Regjeringen legger mandag frem nye coronatiltak. Ifølge VGs kilder kommer det innstramminger for arbeidsreisende som kommer til Norge og for private sammenkomster.
? Den bølgen som nå skyller gjennom Europa, kan også komme hit, sier byrådsleder Raymond Johansen. Nå strammer han kraftig inn i hovedstaden.
Oslo kommune innfører nye tiltak mot smitte og spredning av koronaviruset og ber befolkningen begrense sosial kontakt til et minimum.
? Den bølgen som nå skyller gjennom Europa, kan også komme hit, sier byrådsleder Raymond Johansen. Nå strammer han kraftig inn i hovedstaden.
Oslo kommune innfører nye tiltak mot smitte og spredning av koronaviruset og ber befolkningen begrense sosial kontakt til et minimum.
- Den bølgen som nå skyller gjennom Europa, kan også komme hit, sier byrådsleder Raymond Johansen. Nå strammer han kraftig inn i hovedstaden.
Alle coronatiltakene Oslo har innført videreføres, i tillegg til de som strammes inn, opplyser byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen. Kommunen anbefaler folk om å ikke ha kontakt med mer enn ti personer i løpet av en uke.
Ein person er innlagt ved Universitetssjukehuset Nord-Noreg med covid-19. Det er den første som er innlagt med koronasmitta på over ei veke.
Rundt 150 personer sendes hjem fra Skranevatnet skole i Ytrebygda etter at to personer har fått påvist korona. I tillegg sendes 43 elever og to lærere ved Lyshovden skole i Fyllingsdalen hjem etter at en person har fått påvist korona, opplyser BT.
Kommuner både i Innlandet og Viken fylke jobber nå på spreng med å holde pågående koronautbrudd under kontroll. I Innlandet er det påvist smitte ved sju videregående skoler, og det er innført generelt besøksforbud ved sykehuset. I Hamar har de hatt 34 smittetilfeller de siste dagene, og Gjøvik 51.Ko...
Regjeringen legger mandag frem nye coronatiltak. Helsedirektoratet har blant annet anbefalt målrettet innsats for å hindre smitte blant arbeidsreisende som kommer til Norge og unge voksne.
Siden i går har ni fått påvist koronasmitte i Bergen. To av disse har ukjent smittevei. I går ble det påvist 28 nye tilfeller, og 30 nye på lørdag.
Over 50 personer har kommet fra Polen til Norge med koronasmitte den siste uken.Det melder NRK.Tesststasjonen på Sandefjord Lufthavn Torp har fått inn mange smittede med fly fra Polen den siste tiden.Kommunen opplyser at rundt 30 prosent som kommer til Torp blir testet og de frykter nå store mørketa...
Over 50 personer har testet positivt på teststasjonene på Torp og Gardermoen den siste uken etter å ha ankommet fra Polen.
Det ligger 54 coronasmittede på norske sykehus. Tre av dem får respiratorbehandling.
MFK-spilleren Signe Gaupset (15) var kaptein på sin første landslagssamling, men på grunn av koronasituasjonen ble hun snytt for sin første landskamp.
Tre utenlandske arbeidere har fått påvist koronasmitte i Verdal. Nærkontakter er identifisert og satt i karantene, melder kommunen.
En ung mann ble søndag bekreftet koronasmitta i Levanger. Smittekilden er foreløpig ukjent, ifølge Levanger kommune.
Det er meldt om ytterligere seks smittede av koronavirus i Bodø siste døgn. Det opplyser kommuneoverlege Tor Claudi. Fem av de seks nye smittetilfellene er knyttet til én bedrift i Bodø, Pro Motor Nord. ? Det er fortsatt uavklart hvor smitten kommer fra. Alle smittede er i isolasjon og nærkontakter ...
54 personer er innlagt på sykehus med koronasmitte i Norge.Det er en økning på ti fra før helgen og det høyeste tallet siden 15. mai, viser tall fra Helsedirektoratet.Tre personer får respiratorbehandling, det er samme antall som fredag.
Jens Petter Hauge (21) har testet positivt for covid-19, opplyser AC Milan.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.