Fredag, 15.01.2021 22:16 Uke: 02
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Person bortvist fra
Søgne sentrum

(I dag, kl 22:01)
Meteoren over
Trondheim kan ha
havnet i ...

(I dag, kl 21:51)
Tre innbragt til
arresten

(I dag, kl 21:51)
Brann i uthus og naust
i Jondal

(I dag, kl 21:51)
Brann i trafostasjon
på Bømlo

(I dag, kl 21:51)
Helsedirektoratet:
Stort antall falske
a...

(I dag, kl 21:51)
Samboeren visste ikke
at Cecilie Legange...

(I dag, kl 21:43)
Formidler USA på vei
mot Trump(pluss)

(I dag, kl 21:41)
Kjørte uten gyldig
førerkort

(I dag, kl 21:41)
Flytter ut av Det
hvite hus

(I dag, kl 21:33)

Sistedistrikt
Dette bildet får Coop
til å legge seg he...

(I dag, kl 22:13)
Om to uker starter
vaksinasjonen her: ?
...

(I dag, kl 22:13)
Hallen står tom: ? Et
syn å bli trist av

(I dag, kl 22:13)
Tema eiendom vil bygge
stort næringsbygg...

(I dag, kl 22:13)
Stepphjul og bildeler
forsvann i fresen:...

(I dag, kl 22:04)
Vinterkulda gir
hektiske dager for
bilve...

(I dag, kl 22:04)
Politiet aksjonerte
mot byggeplass: ?
Vi...

(I dag, kl 22:04)
Ungdom slo ut tenner
på aketur. No har g...

(I dag, kl 22:04)
Nordmenn usikre på om
lokale koronaregla...

(I dag, kl 22:04)
?
Helseforetaksmodellen
gjør dette mulig

(I dag, kl 22:04)

Mest lest siste uke
Akkurat nå diskuterer
ekspertene Norges ...

(I går, kl 22:23)
Unik BMW-klassiker
selges ? les
kontrakt...

(I dag, kl 07:51)
Flere nye Tesla Model
3 blir plutselig i...

(I dag, kl 12:01)
Internasjonal
passasjer­sorg etter
at No...

(I dag, kl 16:03)
Norsk strømrekord i
dag: - Som å sette
p...

(I dag, kl 16:22)
Wikipedia-grunnlegger:
Twitter og Facebo...

(I dag, kl 06:21)
Bygger flytende
kraftverk i Farsund

(I dag, kl 16:01)
Norsk andreplass i
stafett

(I dag, kl 16:02)
Kunststjernen og
hverdagsmiraklene

(I dag, kl 16:02)
Nå er fotballfremtiden
spikret for Regin...

(I dag, kl 16:03)

Mest lest i dag
Trump får ikke søke
tilflukt i Skottland

(08.01.2021, kl 22:23)
Dashboard blir
gigantskjerm i ny
Mercede...

(09.01.2021, kl 10:11)
Thorbjørn Berntsen vil
ha lederdebatt i ...

(10.01.2021, kl 01:12)
Skolebuss kjørte av
veien i Tønsberg ?
f...

(I går, kl 09:51)
Dette vet vi om
«sjamanen»Jake Angeli

(09.01.2021, kl 17:51)
Twitter stenger 70.000
kontoer knyttet Q...

(12.01.2021, kl 04:11)
Koronasmitte på ny
restaurant i
Kristian...

(10.01.2021, kl 04:01)
En billig og grei
støvsuger med
spesielt...

(10.01.2021, kl 06:01)
Les dagens VG her!
(08.01.2021, kl 22:53)
Ekspert om Trump: ? En
egen evne til å b...

(08.01.2021, kl 22:53)

Været i dag
KlarværOslo
-8 °C , 1 m/s ØNØ.
LettskyetBergen
-3 °C , 2 m/s Ø.
KlarværStavanger
-6 °C , 1 m/s SSØ.
KlarværTrondheim
-8 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
1 °C , 1 m/s SSV.
KlarværKristiansand
-7 °C , 3 m/s NNV.
SkyetBodø
3 °C , 2 m/s NV.
KlarværHalden
-10 °C , 0 m/s .

Værdata fra MET/ Yr.no

Utenlandske reisende til Norge må vise attest på fersk negativ coronatest ved ankomst. En rapport fra Helsedirektoratet viser at mange viser fram falsk attest.
Det norske folk er tvilende til om det bør være mindre strenge lokale coronaregler der smitten er lav, ifølge en ny undersøkelse fra Norsk coronamonitor.
Attester på negativ coronatest som må fremvises ved innreise til Norge har «liten verdi», ifølge Helsedirektoratet.
Kommuneoverlegen i Verdal tror de nå er over smittetoppen. Antall nye koronatester går forsiktig nedover.
Helsedata, som omfatter mer enn 14 millioner mennesker i Storbritannia, viser at antall personer som søkte helsehjelp for psykiske lidelser stupte dramatisk da samfunnet coronastengte.
13 pasienter er innlagt på sykehus i region Helse Midt-Norge med korona. Én person får respiratorbehandling, og fem pasienter får intensivbehandling, opplyser Helse Midt-Norge.
Tre personer har fått påvist korona i Stjørdal fredag. Det melder Trønder-Avisa.
Paris Saint-Germain-trener Mauricio Pochettino har testet positivt for koronaviruset. Det bekrefter PSG på Twitter. Hans assistenter vil lede laget når PSG møter Angers på lørdag. Dette skjer bare et par uker etter at Pochettino har fått jobben som Paris-klubbens hovedtrener. Han vant sitt første tr...
Verden passerte fredag 2 millioner dødsfall som knyttes til den pågående coronapandemien, viser tall fra Johns Hopkins-universitetet.
Grue kommune har denne uka fått sitt første korona-relaterte dødsfall etter et smitteutbrudd fra romjula og de første ukene av januar. Det skriver kommunen på sine hjemmesider. De siste to ukene har ti personer i Grue fått påvist smitte.
Resultatene av de siste norske koronatestene under håndball-VM, viser ingen positive norske prøver.Hele den norske troppen måtte gjennom koronatest klokken 2 natt til fredag. Fredag kveld opplyses det om at alle svarene fra nattens tester var negativt.Norge tapte åpningskampen mot Frankrike torsdag,...
Fredag kveld har Grimstad kommune fått et nytt smittetilfelle av koronaviruset. Foreløpig er smitteveien ukjent, og smittesporing pågår, sier kommunikasjonssjef Petter Toldnæs til Grimstad Adressetidende.
Sveriges kong Carl Gustaf og dronning Silvia fikk fredag den første dosen av en vaksine mot korona, opplyser det svenske kongehuset.
To beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad er bekreftet smittet av korona. Dermed har til sammen 26 personer, 14 beboere og 12 ansatte fått påvist korona ved sykehjemmet, skriver Fredrikstad Blad. Yttligere fire ansatte er nå satt i karantene.
En mann i 30-åra nektet å la seg koronateste da han landet på Torp lufthavn i Sandefjord i ettermiddag. Ifølge politiet truet han helsepersonell da de ville teste ham. Mannen er anmeldt av politiet. Bildet er fra en annen anledning.
Ein elev i 10. klasse på Smiodden skole i Stavanger har testa positivt for korona. 25 elevar og tre lærarar er sette i karantene.
Flere nye varianter av coronaviruset er påvist i Brasil. Frykten er at disse er enda mer smittsommere enn variantene fra både England og Sør-Afrika.
Det er registrert fem nye koronasmittede i Kristiansand kommune det siste døgnet. Totalt har kommunen 105 nye smittetilfeller til nå i januar.
En person i Vefsn har fått påvist koronasmitte. Personen er nærkontakt til et tilfelle i en annen kommune, og ble testet med hurtigtest i dag på grunn av symptomer. Personen er isolert, og nærkontakter blir karantenesatt og testet.
Fire nye personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Verdal. Den siste uka er 66 personer smittet av viruset i kommunen.
Ein bebuar ved Gulset sjukeheim og bukollektiv i Skien er død med korona. I denne veka er det til saman 18 personar som er smitta med covid-19, melder Skien kommune i ei pressemelding. Dei fleste nye smitta er nærkontaktar.
En utenlandsk arbeider er smittet av koronaviruset i Ørland kommune, melder kommunen.
Ein person som er busett i kommunen har testa positivt på korona. Det opplyser Gulen kommune på sine sider. Vedkommande er i isolasjon, og nærkontaktar er varsla og sett i karantene. Smittevegen er kjent.
En person ble fredag anmeldt for å ha passert Flermoen grenseovergang i Trysil. Grenseovergangen er ulovlig å benytte på grunn av coronasituasjonen.
Helsevesenet i byen Manus i delstaten Amazonas i Brasil er i ferd med å kollapse, varsler myndighetene. Årsaken er trolig den nye varianten av coronaviruset.
Ved Stavanger universitetssjukehus er det nå 18 koronapasientar som er innlagde, det er to fleire enn i går. Tre av pasientane får behandling med respirator. Ved Haugesund sjukehus er ein pasient innlagd med covid-19.
Det er påvist elleve nye koronasmittede i Bergen siden i går. De smittede er i alderen 10- 53 år, to av dem er importsmitte og én har ukjent smittevei. Det var 1091 personer som testet seg i går.
To personer får nå hjelp på Sykehuset Telemark på grunn av koronasykdom. Det er to færre enn i går, viser tall fra Helsedirektoratet. Ved Sykehuset i Vestfold er det fortsatt sju koronapasienter.
Alle som bur på sjukeheim i Siljan har nå fått koronavaksinen. Nå startar kommunen med vaksinering av aldersgruppa over 85 år. Arbeidet med å ringe for å tilby vaksinen er i gang. I Siljan dreier dette seg om cirka 100 personar.
I stedet for å sette den andre dosen etter to uker, venter enkelte land i tre måneder for å vinne tid i kampen mot covid-19. Det kan vise seg å være en risikabel strategi.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To beboere ved en omsorgsbolig i Moss døde forrige uke etter å ha blitt smittet med koronavirus. Beboerne bodde på Rosnes omsorgsboliger. Det skal ikke være ytterligere smittespredning ved omsorgsboligene nå, skriver kommunen i en pressemelding.
I Vestfold og Telemark er det nå 3.780 personar som har fått første dose av vaksinen til Pfizer og Biontech. Det viser Folkehelseinstituttet sin oversikt over vaksinar for torsdag. I alt 42.000 nordmenn har nå fått første dose av koronavaksinen.
To personar er innlagt ved Sjukehuset Telemark med koronaviruset. Det er det lågaste talet på innlagde sidan fjerde desember. Det er nå ein fallande smittetrend med 9 nye smittetilfelle siste døgnet mot 13 nye døgnet før.
Seks ansatte ved legevakten ved legevakten i Mandal er satt i karantene, etter at en sykepleier der testet positivt for korona torsdag kveld. Det skriver Lindesnes avis.
Nesten 10.000 flere gikk på arbeidsavklaringspenger i desember i fjor enn samme måned året før. Pandemien er årsaken til den sterke økningen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
9323 personar i Vestfold og Telemark tok imot arbeidsavklaringspengar, AAP, frå NAV ved utgangen av desember. Det er 908 fleire enn på same tid i fjor. Hovudårsaka er koronapandemien opplyser NAV.
Danske TV2 melder at den danske landslagsvingen Emil Jakobsen har testet positivt for koronaviruset. Danmark åpner VM i kveld mot Bahrain. Både Jakobsen og romkamerat Morten Olsen er satt i isolasjon. Hele det danske laget og ledere skal nå testes. Den danske kanalen skriver også at Jakobsen tidlige...
Danske TV2 melder at den danske landslagsvingen Emil Jakobsen har testet positivt for koronaviruset. Danmark åpner VM i kveld mot Bahrain. Både Jakobsen og romkamerat Morten Olsen er satt i isolasjon. Hele det danske laget og ledere skal nå testes.Det kommer på toppen av en rekke smittetilfeller i h...
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.