Fredag, 23.04.2021 19:56 Uke: 16
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Venstre-Guri frykter
Vedum mer enn Listh...

(I dag, kl 19:51)
Ekspert om savnet
ubåt: ? Kan ha fått
sk...

(I dag, kl 19:51)
Hus har sunket i
terrenget ? beboere
eva...

(I dag, kl 19:51)
Slik skal danske
Henrik Fisker lage
verd...

(I dag, kl 19:51)
Kan være på vei til
Stortinget

(I dag, kl 19:51)
Vil nå ut til
innvandrermiljøene

(I dag, kl 19:51)
Brann i matbutikk
(I dag, kl 19:51)
Roskilde-direktør tror
festivalen blir a...

(I dag, kl 19:51)
Protest før
Arsenal-kamp

(I dag, kl 19:41)
Sjå Vestlandsrevyen
fredag

(I dag, kl 19:41)

Sistedistrikt
Fortvilar etter at
kommunen avlyste
russ...

(I dag, kl 19:52)
Tingretter slås sammen
- Ingrid Johanne ...

(I dag, kl 19:52)
Fritidsgården har trua
på bobilbonanza i...

(I dag, kl 19:52)
Stor utrykning til
Glasshuset: - Følte
s...

(I dag, kl 19:52)
? Jeg tror folk var
redde for å bli
innl...

(I dag, kl 19:52)
Se høydepunktene fra
KBK-Molde her

(I dag, kl 19:52)
Nye regler for
elsparkesykler

(I dag, kl 19:52)
Slik skal danske
Henrik Fisker lage
verd...

(I dag, kl 19:52)
Kan være på vei til
Stortinget

(I dag, kl 19:52)
Vil nå ut til
innvandrermiljøene

(I dag, kl 19:52)

Mest lest siste uke
Danmark vil evakuere
fireåring fra Syria...

(I går, kl 23:01)
Strid om burhøns i
Venstre

(I dag, kl 03:41)
Etterforskningen av
brukollapsen i
Genov...

(I går, kl 20:21)
Medier: Premier League
vil innføre regel...

(I går, kl 20:31)
Senatet vedtok lov mot
hatkriminalitet m...

(I går, kl 23:11)
Gadderud nær
mangekampfinale i
turn-EM

(I dag, kl 00:21)
Indisk koronamutasjon
oppdaget i Belgia

(I dag, kl 01:51)
Vaksinenasjonalisme
kan koste dyrt ?
båd...

(I dag, kl 06:41)
Desperat jakt etter
savnet ubåt

(I dag, kl 08:21)
Professor om
AstraZeneca-vaksinen:
? Nor...

(I dag, kl 13:51)

Mest lest i dag
503 nye koronasmittede
registrert siste ...

(17.04.2021, kl 00:21)
134 nye koronasmittede
registrert i Oslo...

(17.04.2021, kl 04:51)
518 nye koronasmittede
registrert siste ...

(20.04.2021, kl 00:21)
Ung person kritisk
skadd i ulykke ved
Sa...

(18.04.2021, kl 00:11)
22 nye coronatilfeller
registrert i Lind...

(20.04.2021, kl 23:11)
Blinken forsvarer
tilbaketrekning fra
Af...

(19.04.2021, kl 01:51)
Sveitsisk selskap vil
kjøpe Bergen Engin...

(18.04.2021, kl 22:21)
Canada kunngjør nye
mål for CO2-kutt

(20.04.2021, kl 00:41)
Høyre i Oslo vil
redusere
handlingsregel...

(20.04.2021, kl 01:31)
Armin Laschet blir CDU
og CSUs statsmini...

(20.04.2021, kl 01:51)

Været i dag
KlarværOslo
11 °C , 5 m/s N.
KlarværBergen
7 °C , 7 m/s NNV.
KlarværStavanger
7 °C , 10 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
4 °C , 6 m/s NV.
Delvis skyetTrømsø
2 °C , 3 m/s N.
KlarværKristiansand
11 °C , 7 m/s NNV.
LettskyetBodø
4 °C , 8 m/s .
Delvis skyetHalden
9 °C , 5 m/s VNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Kristiansand kommune trykker opp plakater med koronainformasjon på flere språk:
Fortsatte koronarestriksjoner gjør at det neppe blir noen Roskilde-festival i år, mener festivalsjef Signe Lopdrup.
Seks personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Lyngdal, melder kommunen i en pressemelding.
Tre personer tilknyttet rusmiljøet i Skien er bekreftet smittet med korona. Til sammen er det ti personer som er smittet i samme miljø denne uka. Kommunen oppfordrer alle i rusmiljøet i Skien til å teste seg uansett om de har symptomer eller ikke.
Melhus kommune melder om to nye korona-smittetilfeller nå i ettermiddag. Begge er nærkontakter til personer som fikk positivt testsvar på onsdag, og er allerede i karantene.
Årets bjørkeblomstring er i gang. Coronapandemien gjør pollensesongen ekstra utfordrende for allergikere. Marte Gagnås Nøring (37) har flyktet til Hafjell.
Det er påvist koronasmitte hjå seks innbyggjarar i Øygarden fredag, melder kommunen. Dette får karantenekonsekvensar for Fjell ungdomsskule og Norlandia Kårtveitpollen barnehage. 475 innbyggjarar har fått påvist koronasmitte sidan mars 2020.
Fredag ettermiddag ble det meldt et nytt tilfelle av korona i Andøy kommune. Personen tilhører en gruppe som har kommet fra utlandet. Den smittede er i isolasjon og resten av reisefølget er i karantene. Det opplyser kommunen om på egne nettsider.
Koronasmitten fortsetter å yke ved Ydalir barneskole i Elverum. I ettermiddag har det kommet tre nye tilfeller, som gjør at det totalt er 19 smittetilfeller som knyttes til Ydalir. Kommuneoverlege, Knut Skulberg, forventer at smittetallet vil stige.
En eldre mann har dødd og var smittet av korona, skriver kommunen på sine nettsider.
En koronasmittet mann i Midtre Gauldal i Trøndelag døde torsdag kveld. Ifølge kommunen hadde 79-åringen en underliggende sykdom. Mannen var ikke lagt inn på sykehus, opplyser kommunen. ? Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de pårørende og andre etterlatte, uttaler ordfører Sivert Moen.
Billefjord idrettslag og «Farmen»-deltaker Nils Kvalvik er ilagt hvert sitt forelegg på 20.000 kroner etter å ha arrangert en «Farmen»-fest i Porsanger i Finnmark i februar. Kvalvik nekter å betale boten. 
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Fem personar er no lagt inn på Sjukehuset i Vestfold med koronasjukdom. Det er éin meir enn i går, viser tal frå Helsedirektoratet. På Sjukehuset Telemark er det éin koronapasient, noko som er éin færre enn i går.
Nokon av dei nye smittevernreglane i Grenland, som gjeld frå i dag, er laga for å avgrense smitte blant russen. I Skien og Porsgrunn er det berre lov til å vere maks 20 personar på private arrangement utandørs. Ordførar i Skien, Hedda Foss Five, seier det er viktig at russen og andre følgjer reglane...
Personer som fikk koronavaksinen til AstraZeneca før den ble stoppet i Norge, får tilbud om vaksinen til Pfizer eller Moderna som dose to.
Regjeringa har bestemt at alle som har fått fyrste dose med AstraZeneca-vaksinen får tilbod om ein mRNA-vaksine som dose to. Det vil seie vaksinane frå Pfizer/Biontech og Moderna, som er dei mRNA-vaksinane som er i bruk i Noreg. Om lag 135 000 personar i Noreg vart vaksinerte med AstraZeneca-vaksine...
Personer som fikk koronavaksinen til AstraZeneca før den ble stoppet i Norge, får tilbud om vaksinen til Pfizer eller Moderna som dose to.
Billefjord idrettslag og én person er ilagt hvert sitt forelegg på 20.000 kroner etter å ha arrangert en «Farmen»-fest i Porsanger i Finnmark i februar.
EU skal ha sikret opptil 1,8 milliarder doser av Pfizers coronavaksine.
Kristiansand kommune strammer inn og iverksetter lokale coronatiltak. Fram til 8. mai er det et forbud mot flere enn fem gjester i private hjem.
Kommunen innfører målrettede tiltak for å begrense antall nærkontakter.
Kampene som skulle blitt spilt Bilbao og Dublin i sommerens fotball-EM, har nå blitt flyttet til Sevilla og St. Petersburg. I tillegg får Wembley en ekstra åttedelsfinale. Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet (Uefa) i en pressemelding fredag. Uefa krever at EM-vertsbyene skal kunne ta i br...
Det er det siste døgnet registrert 14 nye tilfeller av koronasmitte i Kristiansand. 11 av disse har kjent smittevei, mens 1 har ikke og det arbeides med sporing av de 2 siste. Kommunen har foreløpig også satt 32 nye personer i karantene.
Verdens ledere vil få en gigantisk regning i fremtiden hvis det ikke investeres i å redde liv nå i en global innsats mot pandemien, advarer coronagruppe.
Ti pasienter er innlagt ved sykehus i Midt-Norge med koronasmitte, viser nye tall fra Helsedirektoratet. Til sammen ligger 194 koronasmittede pasienter på norske sykehus, og det er fem færre enn dagen før.
Tre måneder før Tokyo-OL skal åpnes erklærte japanske myndigheter unntakstilstand for hovedstaden i kampen mot koronaviruset. Statsminister Yoshihide Suga opplyser at unntakstilstanden gjelder for Tokyo og tre andre områder: Osaka, Kyoto og Hyogo. Håpet er at grepet skal stanse det siste oppsvinge...
På dagen tre måneder før Tokyo-OL skal åpnes erklærte japanske myndigheter unntakstilstand for hovedstaden i kampen mot coronaviruset.
Det er registrert 17 nye koronasmittede i Bergen siden i går. Tolv av de smittede er nærkontakter, en har ukjent smittevei mens to har usikker smittevei. Det var 1680 personer som testet seg på torsdag.
Det er registrert et nytt koronatilfelle i Masfjorden. Det er satt i gang smittesporing og flere personer er i karantene, skriver Strilen. Dette er det første koronatilfellet i Masfjorden i år. Det er også registrert et nytt smittetilfelle i Alver.
Er du coronaisolert under stortingsvalget, får du stemme hjemmefra. Folk i karantene får stemme i særegne valglokaler, men kan også søke om hjemmestemming.
Er du koronaisolert under stortingsvalget, får du stemme hjemmefra. Folk i karantene får stemme i særegne valglokaler, men kan også søke om hjemmestemming.
De fire kommunene på Romerike må tåle de strengeste coronatiltakene i to uker til. Det gjør ordførerne frustrert.
Uavhengig av alder har ansatte ved flere norske ambassader fått tilbud om coronavaksinen. Også personell i internasjonale operasjoner i særlig utsatte områder i Afrika og Midtøsten har fått vaksinetilbud.
JP Morgan, banken som skulle gi lån til superliga-klubbene, sier i en uttalelse fredag at de angrer på støtten de ga til utbryterligaen. ? Vi feilberegnet åpnebart hvordan avtalen kom til å bli mottatt i fotballmiljøet. Vi skal lære av dette, sier en representant for banken. Banken skulle stille m...
Kristiansand kommune ønsker å få til informasjonsmøter om korona og vaksiner også på polsk, eritreisk og somalisk, sier beredskapsleder i kommunen. Kommunen holdt i går, torsdag et informasjonsmøte på arabisk.
Kriseledelsen i Lindesnes kommune vurderer videre tiltak i formiddag. Smittesituasjonen i kommunen beskrives som alvorlig og uoversiktlig. Kommunen hadde i går 18 nye tilfeller av koronasmitte.
Seks pasienter er innlagt med koronavirus i Helse Bergen. En person får intensivbehandling. Fire pasienter er innlagt på Haraldsplass Diakonale Sykehus. To av disse får intensiv behandling.
Billettene til Rammstein-konsert i Oslo neste år ble utsolgt på 15 sekunder, skriver Dagbladet. De skulle egentlig spilt i Trondheim i sommer, men konserten ble flyttet til Bjerke Travbane i Oslo på grunn av koronaepedemien.
Sist uke ble totalt 71 personer smittet med koronavirus i Kristiansand. Hittil denne uka er antallet 76 personer, opplyser kommuneoverlege Styrk Fjærtoft Vik. De fleste smittes hjemme og av nærkontakter.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.