Torsdag, 05.08.2021 04:17 Uke: 31
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Trevarefabrikk på
Romerike totalskadd i
...

(I dag, kl 04:11)
Daffinrud med stabil
åpning på dag to av...

(I dag, kl 04:01)
Brann i avfallsdeponi
i Lørenskog

(I dag, kl 03:51)
Brann i avfallsdeponi
i Lørenskog

(I dag, kl 03:51)
Eivind Henriksen fikk
OL-sølvet: ? Uvirk...

(I dag, kl 03:51)
Brannene herjer rundt
Middelhavet: ? Har...

(I dag, kl 03:41)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike ? nab...

(I dag, kl 03:41)
Minst ti døde i
bilulykke sør i Texas

(I dag, kl 03:41)
Sølv-Henriksen
overveldet av positive
me...

(I dag, kl 03:32)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike

(I dag, kl 03:32)

Sistedistrikt
Marita (37) fortalte
politikerne hvordan...

(I dag, kl 04:12)
Tre branner i løpet av
halvannen time

(I dag, kl 04:12)
Bussene har åpnet
dørene foran, men tar
...

(I dag, kl 04:12)
Jeg må ærlig innrømme
at jeg er litt lei...

(I dag, kl 04:04)
Dette sier
fylkeskommunen om
humper og d...

(I dag, kl 04:02)
I NATT: Full fyr i
fabrikk ? naboer ble
...

(I dag, kl 04:02)
Brann i avfallsdeponi
i Lørenskog

(I dag, kl 03:52)
Sølv-Henriksen
overveldet av positive
me...

(I dag, kl 03:33)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike

(I dag, kl 03:33)
Brann i garasje i
Fetsund

(I dag, kl 03:22)

Mest lest siste uke
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Anders Mol og
Christian Sørum
reagerer p...

(I går, kl 19:01)
Warholm fikk
Bolt-hilsen: ? Det er
dritk...

(I går, kl 11:41)
Rettssak mot
hviterussisk
opposisjonspol...

(I går, kl 17:11)
WHO ber land vente med
å gi en tredje va...

(I går, kl 17:21)
Hareide reagerer på
Borten Moes
veiplan:...

(I går, kl 17:51)
Oslo-borgere får ikke
lenger vite vaksin...

(I går, kl 17:51)
En gang var dette et
populært bilmerke i...

(I går, kl 22:41)
McLaughlin gjorde som
Warholm ? smadret ...

(I går, kl 05:21)
Nakstad varsler nye
verktøy i møte med
e...

(I går, kl 05:41)

Mest lest i dag
311 nye koronasmittede
registrert siste ...

(03.08.2021, kl 00:21)
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Millioner av
amerikanere kan bli
hjemløs...

(01.08.2021, kl 00:01)
Sandra Lyng (34)
innlagt på sykehus med
...

(01.08.2021, kl 16:21)
Gresk OL-skrell snøt
sølvvinner Borch: ?...

(30.07.2021, kl 03:21)
Mystisk asteroide på
mulig kollisjonskur...

(02.08.2021, kl 07:11)
Munnbindpåbud
innendørs i flere
storbyer...

(03.08.2021, kl 00:51)
Gresk OL-skrell slo
sølvvinner Borch: ?
...

(30.07.2021, kl 03:31)
Smitten sprer seg til
nye områder i Kina

(31.07.2021, kl 04:41)
Fullvaksinert
kommuneoverlege
koronasmit...

(01.08.2021, kl 23:01)

Været i dag
Delvis skyetOslo
15 °C , 2 m/s SSØ.
SkyetBergen
13 °C , 2 m/s SØ.
SkyetStavanger
12 °C , 2 m/s S.
Delvis skyetTrondheim
12 °C , 2 m/s SSV.
Lett regnTrømsø
11 °C , 5 m/s SSV.
Delvis skyetKristiansand
12 °C , 1 m/s VNV.
SkyetBodø
12 °C , 2 m/s SSØ.
Delvis skyetHalden
12 °C , 1 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Biden-administrasjonen jobber med å innføre krav om at utlendinger som vil reise til USA, må være vaksinert mot covid-19, ifølge nyhetsbyråene AP og AFP.
Det siste døgnet er det registrert 478 koronasmittede i Norge. Det er 125 flere enn samme dag i forrige uke og det høyeste siden slutten av mai.
Biden-administrasjon jobber med å innføre krav om at nesten alle utlendinger som vil reise til USA, må være vaksinert mot covid-19, ifølge nyhetsbyrået AP.
Norled melder om eit smittetilfelle på Sogneruta frå Bergen til Sogndal. Personen skal ha vore på båten 29. juli 16.30. Det same gjeld for Nordfjordruta frå Mjømna til Bergen. Her skal den smitta ha vore på båten 1. august kl. 18.50.Passasjerar som har vore på rutene blir oppmoda til å følge nøye me...
Onsdag sende Mikkelparken ut tekstmelding til alle som besøkte parken 28. juli, etter at ein gjest i ettertid testa positivt for korona, skriv BA. Det er usikkert om personen var smitteberande då vedkomande besøkte parken.
Lilleputthammer Familiepark i Øyer har fått beskjed fra smittesporingsteamet om at tre gjester med covid-19 var i familieparken på søndag. 29 ansatte som var på arbeid den dagen har gjennomført hurtigtester, og alle var negative.
Kommuneoverlege Therese Renaa i Sel oppfordrer flere til å benytte seg av tilbudene om drop-in covid-19-vaksinering. I dag var det ca. 100 ubrukte doser etter drop-in vaksinering i Sel, men det kommer til bli satt opp flere dager med slike tilbud.
En person er bekreftet smittet av koronaviruset i Vega kommune. Tilfellet kan spores tilbake til en person som var på ferie der i perioden 23-29/7. Det skriver kommunen på sine nettsider.
Oslo-borgere må fremover vente til oppmøte for å vite hvilken coronavaksine de får som dose to. Årsaken er uforutsigbarhet knyttet til vaksineleveranser.
EU-kommisjonen har inngått avtale med den amerikanske vaksineprodusenten Novavax om kjøp av i alt 200 millioner doser av selskapets Coronavaksine.
I ettermiddag fikk enda en person i Vestvågøy kommune positivt svar på koronatest. Vedkommende fikk symptomer på vei tilbake fra reise innenlands. Dermed er det påvist seks nye tilfeller av smitte i går og i dag, det opplyser kommunen i en pressemelding.
Deltavarianten av coronaviruset sprer seg nå raskt i verdens mest folkerike muslimske land Indonesia, der tallet på døde onsdag passerte 100.000.
Ytterligere én person har fått påvist koronaviruset i Horten etter utbruddet på Åsgårdstrand sykehjem før helgen. Totalt fem personer blant beboerne og de ansatte er så langt smittet. Den berørte avdelingen, er inntil videre stengt for besøkende.
Årdal kommune i Vestland melder om seks nye koronatilfeller det siste døgnet. Personer som har vært på Tya bakeri, bes om å teste seg.
Barneskolelæreren Isabel Langlete er skuffet over at lærerne ikke blir prioritert når Tønsberg kommune framskynder koronavaksineringen med dose to. Mange kommuner får flere vaksinedoser de neste ukene og kan derfor øke tempoet i vaksineringsarbeidet. Tønsberg kommune har fulgt myndighetenes retnings...
Ein tilsett ved Hommelvik helsetun i Malvik har testa positivt på koronaviruset. Det opplyser Malvik kommune i ei pressemelding. Alle bebuarar er fullvaksinerte, og helsepersonellet på helsetunet er også vaksinerte. To tilsette, som ikkje er fullvaksinerte, er tekne ut av jobb fram til dei har negat...
Hedda Mørch, smittevernlege i Andøy kommune, opplyser om at én ny person er smittet av koronaviruset. Personen var allerede i karantene, og har ingen nye nærkontakter.
Det er nå fem dager siden forrige nye tilfelle av covid-19 i Sortland kommune. Mange av de smittede i utbruddet er nå ferdig med islolasjonstiden og mange er også ferdig med karantene, sier Hedda Mørch, vikarierende smittevernlege i Sortland.
«Friends»-stjernen Jennifer Aniston er tydelig på hva hun mener om mennesker som ikke har vaksinert seg mot coronaviruset.
En av dem som ble registrert smittet i Eidsvoll går var en bussjåfør, opplyser kommunen. Den smittede var på jobb i smitteførende fase og kjørte 13 ulike ruter 29. juli og 30. juli. ? Vi ønsker at passasjerer som har vært med bussen innenfor oppgitte ruter og tider skal være obs på symptomer og ha l...
De siste ti ukene har 259 fullvaksinerte blitt smittet av coronaviruset, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI) i sin siste ukesrapport.
Årdal kommune i Vestland melder om fire nye coronatilfeller det siste døgnet. Situasjonen er uavklart etter et utbrudd i helgen.
Melhus kommune fekk fem nye koronasmitta tysdag kveld. Tre av dei smitta er i same familie. Totalt fire personar er sett i karantene som følge av dei nye smittetilfella.
Vennesla kommune planlegger for drop-in vaksinering i Venneslahallen den 10. august og 17. august. Begge dagene vil man kunne få koronavaksinen i Venneslahallen mellom klokken 17 og 20. Det er kun de som bor i Vennesla eller jobber i skole, barnehage eller helse og omsorg i kommunen som kan få vaksi...
I sin ukerapport for uke 30 skriver Folkehelseinstituttet at koronaepidemien i Norge fortsatt er under kontroll, selv om smittespredningen øker.Det var 45 prosent flere koronatilfeller i Norge i uke 30 enn i uke 29, ifølge FHIs ukesrapport. Antallet tilfeller økte i aldersgrupper, men er størst blan...
Evje og Hornnes er første kommunen i Agder som har gitt over 90 % av innbyggerne første dose av koronavaksinen, skriver Setesdølen. Kommunen er også på andreplass i landet på statistikken over andel fullvaksinerte innbyggere.
Modum kommune melder om to nye smittede. Én har kjent smittevei. Seks personer er i isolasjon, sju i karantene. Ingen av de smittede skal være vaksinert mot korona.
Onsdag var 25 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på seks pasienter fra dagen før.Tre av pasientene får respiratorbehandling, og fem ligger på intensivavdeling.Det er like mange på respirator og like mange på intensivavdeling som dagen før, ifølge Helsedirektoratets...
En 18 år gammel jente fra Kristiansand må betale 5000 kroner i bot etter at hun deltok på en fest med 17 andre personer. Hendelsen skjedde i mars, ifølge forelegget fra politimesteren i Agder.
Kinesiske myndigheter innfører strengere regler for reising til utlandet som ledd i arbeidet med å begrense nye coronautbrudd.
2020 var unntaksåret, med digital kultur og minimalt med fysiske treff. I år «restartet» Olavsfest med de største publikumsarrangementene som har vært i Trondheim siden koronaen brøt ut.
En Jerv-supporter som var på kampen mellom Fløy og Jerv i Kristiansand på søndag 1. august har fått påvist koronasmitte, Jervs supporterklubb Svaberget ber etter råd fra Grimstad kommunes smittesporingsteam alle som var på bortefeltet under kampen ha lav terskel for å teste seg for viruset.
Det er registrert syv nye koronasmittede personer i Kristiansand det siste døgnet. En av disse har ukjent smittevei. Tre nye personer er satt i karantene. Totalt er 25 personer smittet i kommunen så langt i august.
Bergen kommune har registrert 47 nye smittetilfeller av coronaviruset det siste døgnet. Ni sykehjem er nå rammet av coronasmitte.
Den spanske ligaen bekrefter onsdag på sitt nettsted at de selger 10 prosent av sin bedrift til CVC for en pengesum tilsvarende over 28 milliarder kroner. Det gir spanske lag en etterlengtet tilstrømming av penger, etter at flere har slitt med vanskelig økonomi som følge av blant annet koronapandem...
Smittetrenden i Norge er stigende. Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad utelukker ikke at alle coronatiltakene kan komme tilbake. 
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Danmark sender en halv million koronavaksiner til Ukraina, opplyser den ukrainske president Volodymr Zelenskij, ifølge Reuters.
To personar har testa positivt på koronaviruset i Malvik. Det skriv kommunen i ei pressemelding. Begge var allereie i karantene. I går vart det meldt om eitt nytt smittetilfelle i kommunen.
Bergen kommune har registrert 47 nye smittetilfeller av covid-19 det siste døgnet.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.