Tirsdag, 04.08.2020 07:51 Uke: 32
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Forskning viser at
astmamedisiner
fremme...

(I dag, kl 07:42)
Jo, det er lov å bli
sint

(I dag, kl 07:41)
Stort sett bra vær
tirsdag

(I dag, kl 07:41)
Dovrebanen åpen igjen
etter brann

(I dag, kl 07:41)
Frankrike over
«rødt-grensen»

(I dag, kl 07:41)
Innfører munnbind for
ansatte

(I dag, kl 07:41)
Nye kinofilmer
tidligere på nett

(I dag, kl 07:41)
NRK: Frankrike over
grensa for «røde»
la...

(I dag, kl 07:41)
NAV sjekker 30
bedrifter for
omfattende ...

(I dag, kl 07:32)
Del oljeformuen,
opprett et klimafond

(I dag, kl 07:32)

Sistedistrikt
Kjæresteparet Sandra
(29) og Ulrik (30) ...

(I dag, kl 07:43)
Kommunens eneste
laksevassdrag øker i
po...

(I dag, kl 07:43)
Er det
ansvarsforsikring på
dette kjøret...

(I dag, kl 07:43)
Oversvømmes av
turister: ? Fylket må
bid...

(I dag, kl 07:43)
Kvinne tiltalt for
voldtekt av jente

(I dag, kl 07:43)
Rykte ut til kraftig
røyk i bedrift

(I dag, kl 07:43)
Politiet: ? Kjørte med
forskjellige skil...

(I dag, kl 07:43)
Forskning viser at
astmamedisiner
fremme...

(I dag, kl 07:43)
Stort sett bra vær
tirsdag

(I dag, kl 07:43)
Dovrebanen åpen igjen
etter brann

(I dag, kl 07:43)

Mest lest siste uke
Ukens grønne tips:
Unge er minst
opptatt...

(I går, kl 19:26)
Kandidater til ny
trener: ? Hadde
garant...

(I går, kl 17:02)
Brann starter
trenerjakten: ? Mest
unike...

(I går, kl 18:44)
Nå blir det slutt på
brukerlagde underte...

(I går, kl 15:01)
TV-serieanmeldelse
«Når støvet har lagt
...

(I går, kl 15:42)
Da alt var over,
spilte Lars Arne
Nilsen...

(I går, kl 20:13)
- USA er i en
alvorligere fase

(I går, kl 08:31)
Namsenvassdraget skal
lage nesten dobbel...

(I går, kl 10:11)
Forskere avlet fram
underlig fisk ved
et...

(I går, kl 10:31)
Ekspertenes dom: Her
gikk det galt for L...

(I går, kl 10:43)

Mest lest i dag
Community Shield 29.
august

(29.07.2020, kl 12:01)
Velde ble hat
trick-helt: ? Helt
magisk

(02.08.2020, kl 22:22)
KOMMENTAR: Kva er det
Microsoft og Sony ...

(02.08.2020, kl 10:31)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 23:42)
Nå er reglene endret
igjen

(28.07.2020, kl 18:11)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 00:32)
Politiet advarer mot
markering på hus. ?...

(01.08.2020, kl 21:32)
En slik kikkert har du
ikke sett tidlige...

(28.07.2020, kl 11:51)
Borgerrettsgruppe:
Journalister og
obser...

(29.07.2020, kl 00:11)
Les dagens VG her!
(I går, kl 00:02)

Været i dag
Delvis skyetOslo
14 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetBergen
11 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
11 °C , 1 m/s SV.
Lett regnTrondheim
12 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
13 °C , 2 m/s SSV.
KlarværKristiansand
11 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
14 °C , 6 m/s SV.
LettskyetHalden
13 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Frankrike er over «rødt-grensen» i smittetall som er satt av norske myndigheter.Landet har nå over 21 koronasmittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene, melder NRK.Ikke siden april har smittetallene vært høyere enn de er i dag.Frankrike ble ikke nevnt av FHI i går over land det kan bli aktuelt...
Ferjeselskapene innfører nå nye tiltak mot koronasmitte etter utbruddet på hurtigruteskipet Roald Amundsen.Fra og med i dag pålegger Fjord Line ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind. Selskapet opplyser til Fædrelandsvennen at dette gjøres for å skape trygghet på reisen.Hos Color Line må alle...
Frankrike har nå 21,7 coronasmittetilfeller per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene, ifølge NRK. Dermed er landet over grensa for innreisekarantene til Norge.
NAV Kontroll har anmeldt minst fem bedrifter for utstrakt misbruk av lønnskompensasjon under coronatiltakene. Trolig er flere titalls millioner kroner svindlet fra støtteordningen.
Politikarar og toppleiarar må vere varsame med å innføre eigne koronatiltak.
Sjørettsekspert Erik Røsæg ved Universitetet i Oslo meiner at koronaregelverket til sjøs er for slapt. ? Å gå om bord på eit cruiseskip er like farleg som å reise til dei raude områda i Sverige, seier han etter smitteutbrotet på MS «Roald Amundsen».
USAs president Donald Trump sier han vil saksøke Nevada etter at delstaten vedtok en lov som åpnet for stemmegivning via post i presidentvalget til høsten.Sju andre delstater har tidligere åpnet for denne type stemmegivning på grunn av koronapandemien.Trump mener dette åpner for valgjuks.Demokratene...
Hurtigruten fortjener skarp kritikk etter koronautbruddet i helgen. Alt tyder på at selskapet har brutt smittevernreglene. Det har fått alvorlige konsekvenser.
Sjukeheimane på Askøy stengde laurdag etter at det vart bekrefta koronasmitte i kommunen fredag. No meiner kommunen at dei har god kontroll på smitten, og opna sjukeheimane frå måndag ettermiddag. Det skriv kommunen på sine sider.
Koronakrisen har ennå ikke slått til når det gjelder antall konkurser. I juli var det nok en gang en konkursnedgang sammenlignet med samme måned i fjor.
USAs president Donald Trump kritiserte mandag legen Deborah Birx for første gang ? da han i en Twitter-melding kalte hennes reaksjon på kritikken fra demokratenes Nancy Pelosi for patetisk.
Legevakten i Indre Østfold opplever stor pågang av folk som ta en koronatest etter at det ble kjent at en koronasmittet person har vært i flere forretninger i Askim, skriver Smaalenenes Avis. I forrige uke ble 488 personer testet i Indre Østfold.
Den australske delstaten Victoria øker nå bøtene til folk som ikke holder seg i isolasjon slik de er pålagt av myndighetene.Fra i dag blir folk som blir tatt i å bryte selvisoleringen ilagt en bot på litt over 4.500 australske dollar, noe som tilsvarer i overkant av 32.000 kroner.Om man blir tatt fo...
Hele troppen til Nøtterøy Håndball er satt i 10 dagers karantene etter at to spillere har fått påvist covid-19. Spillerne som har testet positivt er hjemmehørende i Færder og Tønsberg, skriver førstedivisjonsklubben i en pressemelding.
Det har vært en klar økning i antall koronasmittede i Norge.66 nye personer har fått påvist viruset det siste døgnet, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.I går var tallet 15 og de siste to dagene er økningen på 81 tilfeller. Ved midnatt var 14 koronapasienter innlagt på sykehus, det er e...
Bare hver fjerde virksomhet som er medlem av Sponsor- og Eventforeningen, tror de vil overleve ut tredje kvartal i år hvis ikke koronakompensasjonen endres.
Guvernør Gavin Newsom sier koronasmitten i California ser ut til å være på vei ned, men understreker at det er langt igjen til en gjenåpning for næringslivet.
Fra tirsdag blir man bøtelagt 4.957 australske dollar om man blir tatt i å bryte den pålagte selvisoleringen etter positiv koronatest i delstaten Victoria.
USAs president Donald Trump kritiserte mandag legen Deborah Birx for første gang ? da han i en Twitter-melding kalte hennes beskrivelse av smittesituasjonen i USA for patetisk.
Antall registrerte koronatilfeller i Latin-Amerika og Karibia oversteg mandag fem millioner, ifølge AFPs opptelling. Over halvparten er registrert i Brasil.
Det var registrert 9.334 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til tirsdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet (FHI).
I dagens VG kan du lese om Bent Høies sterke reaksjoner på Hurtigrutens håndtering av coronavirus-utbruddet på MS «Roald Amundsen». ? Vi har sviktet, vi har gjort feil, sier Hurtigrutens konsernsjef Daniel Skjeldam og legger seg flat etter kritikken.
Én passasjer til som var med Hurtigrutens MS Roald Amundsen, har testet positivt på covid-19. Utbruddet omfatter dermed 36 fra besetningen og seks passasjerer.
Nok en passasjer fra Hurtigrutens skip Roald Amundsen har testet positivt for koronaviruset.Det opplyser Tromsø kommune i en pressemelding. Personen bor i Tromsø og er satt i isolasjon. Fem andre personer som har blitt testet for viruset viste seg å ikke være smittet. Ytterligere en person skal test...
Én passasjer til som var med på det andre cruiset med Hurtigrutens Roald Amundsen, har testet positivt på covid-19.
Ytterligere to ansatte i Hurtigruten har blitt satt i karantene.Disse jobber på MS "Fridtjof Nansen", og ikke ved skipet Roald Amundsen der rundt 40 personer har fått påvist koronasmitte.Til sammen fire ansatte ved Fridtjof Nansen er nå i karantene med symptomer. Hurtigruten opplyser til VG at de ha...
En person i Færder har testet positivt på korona. ? Et 20 talls personer i miljøet rundt personen er satt i karantene, skriver kommunen i en pressemelding mandag kveld. Det er igangsatt smittesporing, og det jobbes i kveld med å kartlegge smittekilden.
Konsernsjefen for Hurtigruten ble varslet allerede på onsdag om at en passasjer hadde fått påvist koronasmitte.Det opplyser han til Dagens Næringsliv. Selskapet fikk da råd fra Folkhelseinstituttet om å varsle de andre passasjerene, men dette ble ikke gjort. Først fredag sendte de ut pressemelding. ...
De ansatte ved Hurtigruten visste ikke at filippinske arbeidere dro rett på jobb uten å ha vært i karantene i ti dager først.Hovedtilitsvalgt for Sjømannsforbundet, Jørn Lorentzen sier til VG at han ikke finner ord på hvor dårlig håndtert dette er.Rundt 40 personer som har vært om bord på skipet Roa...
Rederiet Color Line skjerper smittevern-kravene for besetningen sin etter koronautbruddet på et av skipene til Hurtigruten.Nå må alt av båtfolk som kommer fra røde soner gjennom 10 dagers karantene i Norge, melder E24.Color Line er ikke bekymret for at utbruddet på Hurtigruten skal få store negative...
Trolig må noen i ledelsen i Hurtigruten gå etter den klønete måten de har håndtert koronautbruddet på.Det mener BI-professor Peggy Brønn. Hun sier til NRK at selskapet kommer svært dårlig ut av det i media.I interne e-poster som NRK har fått innsyn i kommer det fram at Hurtigruten forsøkte å legge l...
Det har vært nesten tre ganger flere koronadødsfall i Iran enn myndighetene i landet oppgir.Det viser dokumenter BBC har fått tak i.Der kommer det fram at nærmere 42 000 personer er døde, mens myndighetene opplyser at tallet er 14 400.
Rundt 20 bergensere var om bord på det koronarammede hurtigruteskipet MS «Roald Amundsen», skriver BT. Bergenserne var fordelt på de to seilasene til Svalbard som blir knyttet til utbruddet. Passasjerene fra Bergen skal være ferdige med karantenen.
Coronaviruset har kostet nærmere 42.000 liv i Iran, nesten tre ganger så mange som myndighetene i landet oppgir, viser dokumenter BBC har fått tilgang til.
Det kom to nye bekreftede tilfeller av koronasmitte på Hedmarken i helga. Henholdsvis ett i Ringsaker og ett i Hamar. ? Det kan tyde på økt smitte i befolkningen, sier kommuneoverlege Ketil Egge til Hamar Arbeiderblad.
Fortsatt venter over 3.300 personer, som mener de er rammet av trygdeskandalen, på svar fra Nav.Det melder FriFagbevegelse.Koronakrisen har gjort at Navs arbeid med å gå gjennom dokumenter og saker har blitt forsinket.Det var i oktober i fjor at det ble kjent at Nav, siden 2012, har feiltoket en reg...
Regjeringen gjør en midlertidig innstramming av cruisetrafikken i to uker etter coronasmitten på Hurtigruten. ? Tilliten til Hurtigruten er svekket, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).
Helseminister Bent Høie (H) reagerer kraftig på at Hurtigruten ville hemmeligholde det første coronautbruddet i Hadsel.
En passasjer fra Oslo og en passasjer fra Viken er koronasmittet etter å ha reist med hurtigruteskipet Roald Amundsen. Til sammen 143 personer i vårt område har reist med dette skipet mens det har vært smitte om bord. FHI har anbefalt at alle testes.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.