Søndag, 04.12.2022 20:39 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mowinckel tok
sesongens første
pallplass

(I dag, kl 20:30)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:30)
Mowinckel går mot
sesongens første
pallp...

(I dag, kl 20:10)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:10)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:10)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 20:00)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:40)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:40)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:20)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:20)

Sistedistrikt
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:31)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:11)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:11)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 19:51)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:41)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:31)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:21)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:51)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:11)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)
Mann pågrepet på
Grønland

(I dag, kl 00:20)
Fant eldgammelt
«zombievirus»

(I dag, kl 03:11)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Anders Kylland blir Fremskrittspartiets ordførerkandidat i Arendal ved kommunevalget neste høst. Nominasjonsmøtet valgte Maurith Julie Fagerland og Andreas Arff til andre- og tredjeplassen.
Det henger en strømkabel veldig lavt over riksvei 770, Foldavegen, i Kolvereid, melder politiet. Politiet er på stedet. Tensio er varslet for å utbedre.
Tre personar kom uskadd frå det da ein personbil køyrde av vegen ved Grimsbu i Folldal søndag ettermidag. Det melder politiet på Twitter.
Politiet melder om brann i en enebolig og garasje i Brennhaugvegen på Oppdal. Nødetater er på vei til stedet. Det skal ikke være noen personer inne i huset, men det er mye røyk. Brannvesenet begynner å få kontroll, opplyser politiet.
Politiet melder at førar av personbilen er mistenkt for brot på vikeplikta. Førar av varebilen er køyrt til sjukehus for undersøking. Nødetatar er ferdige på staden.
Kristiansand vant 40-32 mot Haslum i kveldens eliteseriekamp i håndball. Kampen ble spilt borte på Nadderud Arena i Bærum.
Politiet har hatt fartskontroll på Hitra. To har fått forenklet forelegg. Høyeste hastighet var 56 km/t i 40 sone, melder politiet.
Flere skal være utsatt for innbrudd ved Skjærhalden på Hvaler.? Det skal ha vært minst tre innbrudd i boliger, hytter eller kjøretøy siste døgn, skriver Øst politidistrikt på Twitter.Politiet er på vei til Skjærhalden.? Ber om at de som har hytte der ute kan undersøke om det har vært flere innbrudd enn de, som allerede er meldt, skriver politiet.
Politiet har fått melding om trafikkulykke mellom ein varebil og ein personbil i Heddalsveien på E134 i Notodden. Fører av varebilen blir sett av ambulanse. I alt tre personar er involvert. Politiet jobbar med å få oversikt over korleis det skjedde.
Brannvesenet har kontroll på pipebrannen på Heimdal, melder politiet.
Det brenner i en bil ved Stålfjæra på Grorud i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet, og brannvesenet er i ferd med å begynne slukking.Ifølge brannvesenet skal det være fare for spredning til andre kjøretøy.
Nødetatar rykker ut etter melding om ei trafikkulykke i Skauenvegen på Doktorstykket i Skien. Eit einsleg køyretøy skal ha køyrt ut av veg og hamna på taket. Tre personar er sett gå frå staden. Politiet er i kontakt med to av dei involverte som er uskadd. Det blir jobba på staden med å få oversikt.
Det er meldt om pipebrann i en bolig på Vestre Rosten i Trondheim. Brannvesenet og politiet er på vei til stedet, melder politiet.
Eid Ride- og køyreklubb og Bergen Rideklubb har fått 100 000 kroner kvar frå Gjelsten-fondet. På Nordfjordeid skal pengane gå til eit vatningsanlegg i ridehallen på Norsk Fjordhestsenter. I Bergen skal pengane gå til å få isolert ridehallen.
En person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter dødsfallet i Søgne. Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag ettermiddag.En person ble tidligere søndag funnet død på en privatadresse i Søgne, etter meldinger om en alvorlig voldssituasjon.
Det har vært brann i en søppelkasse i Furuskogvegen i Steinkjer, melder politiet. Brannen er nå slukket.
Både Seljestadtunnelen og Røldalstunnelen på E134 vart stengt då eit køyretøy fekk motorstogg inne i den eine tunnelen. No har bilbergar vore på staden og tunnelane er opne for fri ferdsel att.
Politiet melder om to trafikkulykker på E6 ved Vestby. Ulykkene skal ha skjedd med 10 minutters mellomrom.? Det er snakk om påkjørsler bakfra i begge ulykkene og ingen personskade, skriver politiet.Ulykkene skjedd i sydgående retning på E6.
Nødetatar på veg etter melding om trafikkulykke på fylkesveg 310 Falkensteinveien i Horten. Det er et einsleg køyretøy med tilhengar som har køyrt ut av vegen, og står midt i ein sving. To er personar involvert, men begge involverte skal vere ute av bilen.
Nødetatar på veg etter melding om trafikkulykke i krysset ved avkøyring til bensinstasjon fylkesveg 313 Gamle Sørlandske ved Galleberg i Sande. Det er et uhell mellom ein lastebil og ein personbil. Og det er litt vanskeleg å komme forbi på staden. To personar er involvert, men det er ingen opplysningar om personskade.
Politiet i Nordland melder om et stort søppelbål ved Tårstad i Evenes kommune.? Ifølge brannvesenet er gassene fra bålet giftig, og beboerne i området fra Tårstad mot Skar bes lukke vinduer og holde seg inne.
Agder politidistrikt vil holde en pressekonferanse klokken 17:00 i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Søgne. En person ble funnet død på en privatadresse etter melding om en alvorlig voldshendelse søndag formiddag.
På fylkesveg 2194 søndag ettermiddag kjørte en personbil av vegen og havnet på taket.Det var kun én person i bilen, og vedkommende skal ikke være skadet, melder politiet i Innlandet.
Eit køyretøy har hamna i autovernet i ein sving på rv. 5 ved Grov i Kinn kommune. Det var to personar i bilen, og begge skal vere uskadde. Det er glatt på staden, opplyser politiet.
Ei kvinne som er sikta for drapstrugslar mot mora er varetektsfengsla i to veker i tingretten søndag, melder BT. Årsaka til fengslinga er fare for gjentaking. Forsvarar Maria Hessen Jacobsen seier til BA at dette er ei sak som høyrer heime i helsevesenet. ? Kvinna har bedt om hjelp veldig, veldig lenge. Saka handlar om psykisk sjukdom, seier Jacobsen.
Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-, Sørøst- og Vest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 4,043 kroner per kilowattime. I Midt-Norge blir prisen 3,079 kroner per kWh på sitt høyeste, viser tall fra strømbørsen Nord Pool. Regjeringen innførte fra 1. september en strømstøtteordning som dekker 90 prosent av prisen over 70 øre per kWh, som regnes ut fra snittprisen på strøm per måned for hvert område.En dusj på ti minutter bruker i snitt rundt 4,5 kWh, men det avhenger av temperatur og hvor mye vann dusjhodet leverer. (NTB)
En person blir tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i en garasje i Drammen. Personen har fått i seg litt røyk. Ifølge politiet, har det trolig bare vært røykutvikling og ikke en brann.
Et mikrofly har havarert på rullebanen på Trondheim lufthavn. Havariet skjedde rett før avgang. Ingen ble skadd, men det er store skader på flyet. Politiet er på stedet for å undersøke hva som har skjedd.
Pål Golberg fra Gol vant herrenes 20 kilometer klassisk fellesstart i langrenn på Lillehammer i dag. Han kom inn foran Sjur Røthe og Martin Løwstrøm Nyenget. Klimademonstranter har preget konkurransen i dag. De ble fjernet fra løypa av politiet.
Politi og brannvesen har fått melding om at det brenner i en garasje ved en bolig i Drammen. Nødetatene er på vei til stedet i Hans Tordens gate. Det er ikke meldt om at noen skal være skadet.
Det er ennå ikke pågrepet noen i forbindelse med knivstikkingen på Jernbanetorget lørdag kveld. Det sier krimleder Stina Edelman til NRK. Politiet har gjort forsøk på å snakke med vitner, men personen som så langt er siktet i saken er ikke er lokalisert.
To helikopter, ein av dei ein luftambulanse, har den siste halvtimen sirkla over fjellet Ulriken i Bergen. Årsaka er berging av ein person som låg i steintrappa ganske nært toppen av fjellet, skriv BT.
En person er funnet død etter en voldshendelse i Svøingheia i Søgne.
Selv om det ble tre bom på skyting kunne Johannes Thingnes Bø likevel gå relativt kontrollert inn til seier på jaktstarten i Kontiolahti.Det var Sturla Holm Lægreid, Émilien Jacquelin og Sebastian Samuelsson som var hans nærmeste konkurrenter.Lægreid leverte varene tross to bom og sikret andreplassen bak sin landsmann.Skiskytterne forflytter seg fra Finland til Hochfilzen. I Østerrike venter nye verdenscuprenn fredag til søndag.
Røykdykkere fra brannvesenet måtte klokken 04.00 natt til søndag geleide ut en person som sov seg gjennom en brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.Brannen kan ha oppstått fra et stearinlys ifølge beboeren. Folk på stedet fikk slukket brannen, slik at brannen ikke spredde seg.? Her har folk på stedet gjort en formidabel innsats med brannslukningsapparat med pulver. Det har vært en kraftig brann med åpne flammer på kjøkkenet i en av leilighetene, sier vakthavende brannsjef Tor-Atle Jakobsen.Ifølge brannvesenet skal det ikke ha vært en fungerende røykvarsler i leiligheten der det begynte å brenne.? Dette kunne endt atskillige verre, sier han.I bygget er det flere leiligheter og røykvarsleren i etasjen over fungerte.
I Nordhordland er Matreberg- og Trodaltunnelen på E39 opna att etter trafikkulukka tidlegare.
Røykdykkere fra brannvesenet måtte klokken 04.00 natt til søndag geleide ut en person som sov seg gjennom en brann i en leilighet i St. Olavs gate i Tønsberg sentrum.Brannen kan ha oppstått fra et stearinlys ifølge beboeren. Folk på stedet fikk slukket brannen, slik at brannen ikke spredde seg.? Her har folk på stedet gjort en formidabel innsats med brannslukningsapparat med pulver. Det har vært en kraftig brann med åpne flammer på kjøkkenet i en av leilighetene, sier vakthavende brannsjef Tor-Atle Jakobsen.Ifølge brannvesenet skal det ikke ha vært en fungerende røykvarsler i leiligheten der det begynte å brenne.? Dette kunne endt atskillige verre, sier han.I bygget er det flere leiligheter og røykvarsleren i etasjen over fungerte.
Søndag formiddag ved 10-tiden ble en ulv felt i Våler i Innlandet.Det melder Rovdyr.org.Ulven, ei tispe, skal ha blitt observert lørdag ettermiddag i Løten-området før den ble sporet videre til Elverum. Ulven ble til lutt skutt sørøst for Storbronken i Våler kommuneDette er den tredje ulven som blir felt siden lisensfellingsperioden utenfor ulvesona starta 1. desember.Rovdyr.org drives av Folkeaksjonen ny rovdyrpolitikk.
Søndag formiddag oppdaget politiet en skadd person på Ellingsrud i Oslo.? Personen vi er i kontakt med har skader på kroppen som kan tyde på stikkskader, sa politiet.Meldingen skal ha kommet inn via en passasjer på T-banen, som så at mannen fremsto skadet, men politiet skriver at voldshendelsen ikke skjedde på T-banen.Mannen er bevisst, men tas med til sykehuset.
En mann i 40-åra mistenkes for ruskjøring på E6 i Sparbu. Han ble tatt med for en blodprøve. I tillegg er førerkortet beslaglagt og mannen er anmeldt for kjøringa.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.