Søndag, 01.10.2023 12:04 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Eksplosjon i Ankara: -
Terrorister

(I dag, kl 10:54)
- Helt usannsynlig
(I dag, kl 10:54)
? Mer uoversiktlig
miljø nå

(I dag, kl 10:50)
Trafikkulykke ved
Larvik

(I dag, kl 10:50)
Fire pågrepet og
siktet for
Jonas-drapet

(I dag, kl 10:50)
Dømt for vold
(I dag, kl 09:46)
Hver tredje omkomne
var motorsyklist

(I dag, kl 09:43)
Ingen hadde promille
(I dag, kl 09:30)
Positive meldinger
etter dramatisk
fotba...

(I dag, kl 09:23)
Kvinne bitt i ansiktet
(I dag, kl 09:23)

Sistedistrikt
En mistenkt for
kjøring i ruspåvirket
ti...

(I dag, kl 11:30)
Emilie og Adrian banka
alle på Eikås

(I dag, kl 10:45)
? Mer uoversiktlig
miljø nå

(I dag, kl 10:45)
Trafikkulykke ved
Larvik

(I dag, kl 10:45)
Fire pågrepet og
siktet for
Jonas-drapet

(I dag, kl 10:39)
Kvinne bitt i ansiktet
(I dag, kl 09:29)
Hver tredje omkomne
var motorsyklist

(I dag, kl 09:29)
Fortsetter søk etter
savna mann

(I dag, kl 09:29)
Trafikkulykke på
Engeløya

(I dag, kl 09:29)
Ingen hadde promille
(I dag, kl 09:29)

Mest lest siste uke
Ber folk være obs på
rester etter båtbra...

(I går, kl 13:23)
Hias jobber på Mjøsa -
hold avstand

(I går, kl 14:22)
Ulykke på E16 ved
Kongsvinger

(I går, kl 14:55)
Innbrudd i båt i
Kristiansand

(I går, kl 15:22)
Brannøvelse i
Ullensvang

(I går, kl 11:39)
Kommunal- og
distriktsministeren
besøkte...

(I går, kl 13:23)
Jerv møter Sogndal
klokken 15.00

(I går, kl 15:22)
Mann gikk på
togskinnene - kjøpte
billet...

(I går, kl 19:39)
Røykutvikling Stjørdal
(I går, kl 11:39)
Ber om tips om påkjørt
bil

(I går, kl 11:39)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Fulle vannmagasiner må
tappe ut vann

(29.09.2023, kl 06:59)
Lange køer etter
elgpåkjørsel i Skien

(29.09.2023, kl 16:35)
Høstferie: Her er
sommeren forlenget

(I går, kl 08:18)
Riksveg 15 var stengd
etter trafikkulukk...

(29.09.2023, kl 20:05)
Klepp: Person slått i
ansiktet

(29.09.2023, kl 20:06)

Politiet har stoppet en bil på Tingsaker i Lillesand hvor føreren mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand.Føreren har heller ikke førerkort.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Leder Grete Lien Metlid i oslopolitiets felles enhet for etterretning og etterforskning sier gjengmiljøet i Oslo har blitt mer uoversiktlig.? Det er løsere nettverk, mer dynamisk, hele tida i endring, sa hun i NRKs Helgemorgen søndag.Mens det tidligere var lettere å ha oversikt over hvem som var de viktigste aktørene og hvem som var i konflikt, kan dette nå endre seg veldig raskt, ifølge Metlid.? Det ser vi jo litt av utviklingen nå i Sverige, at her er det nære venner og samarbeidspartnere i kriminalitet som plutselig er i blodig krig med hverandre, sier hun.Metlid sier videre at det er kriminelle fra Sverige som opererer i Oslo, blant annet som en del av narkotikamarkedet.? Men det er ikke noe nytt at vi har svenske kriminelle, eller andre fra andre land, i samarbeid med kriminelle hverken her i Oslo eller andre steder, sier hun.Metlid legger til at de likevel følger situasjonen i Sverige tett.
Like etter klokken 10 søndag fikk politiet melding om en trafikkulykke på Hedumveien i Larvik kommune. En personbil skal ha kjørt ut på et jorde, skriver politiet på X. Føreren av bilen blir fraktet til akuttmottak med ambulanse. Trafikken flyter greit på stedet.
Lørdag kveld ble enda en mann pågrepet i Jonas-saken. Nå er fire personer siktet. De to første som ble pågrepet og siktet er fra Innlandet. Den første av dem ble pågrepet på Rena og den andre i Elverum.
En kvinne i 40-årene ble bitt i ansiktet på et utested på Jessheim i natt, skriver Eidsvoll Ullensaker Blad.? Fornærmede har tydelig bitemerke på venstre kinn, men utover det er ikke registrert noen personskade, sier operasjonsleder Alexander Watson i Øst politidistrikt til avisa.Både den fornærmede kvinnen og den mistenkte gjerningspersonen er lokal.Den mistenkte er en kvinne i 20-årene, ifølge politiet.
19 personer døde i trafikken i september i år. Ikke siden 2013 har det vært like mange drepte i den første høstmåneden. Hittil i år har 18 mennesker mistet livet i trafikken i Viken.Elleve personer har omkommet i MC-ulykker de siste to månedene. Det er hver tredje omkomne. Senest i går omkom en MC-fører i en møteulykke på E16 i Hole.Mange av ulykkene er utforkjøringsulykker uten andre involverte, men det er også noen møteulykker og velt.Totalt er 100 personer omkommet i trafikken så langt i år. Det er elleve flere enn på samme tid i fjor, viser foreløpige tall fra Statens vegvesen.
Politi og frivillige mannskaper leter fortsatt etter en mann i 70-åra, som ble meldt savna i går. Letinga foregår ved Lustadvatnet i retning Skjækerfjella i Steinkjer. Det er regn og tett tåke i området i dag, så været må lette før helikopter kan brukes. Politiet ønsker tips dersom noen har opplysninger om mannen som dro til området torsdag 21. september. Han var kledd i turklær, hadde med hund og skulle til ei hytte i området.
Et kjøretøy med tre menn kjørte i natt av veien og ut på et jorde på Engeløya i Steigen.Politiet i Nordland meldte om hendelse klokka 05:44 på X.En person skal være moderat skadet og ble hentet av Sarqueen til sykehus. De to andre ble sjekket av ambulanse på stedet.Det var ingen andre kjøretøy involvert.
UP hadde promillekontroll på Vestre Solørveg på Brandval i Kongsvinger i natt. 85 bilister ble kontrollert. Ingen av dem var ruspåvirket.To førere blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det kommer svart røyk ut fra kjelleren i et bygg på Krigsskolen på Linderud i Oslo. Mange personer er evakuert.? Røykutviklingen har trolig startet i en kjeller inne på området på Krigsskolen. I utgangspunktet ble det evakuert sju personer fra bygget, men nå er det bestemt at også 40?50 personer som befant seg i nabobygget evakueres, sier operasjonsleder Sven Christian Lie til NTB.Brannvesenet jobber med slukking. Årsaken til røykutviklingen er trolig varmgang i ventilasjonssystemet.? Dette skjer i tilknytning til en skytebane, og det er én av grunnene til at man også velger å evakuere nabobygget, sier Lie.Politiet opplyser at tre personer er tilsett av helse, men at disse ikke har behov for videre oppfølging.Like før 09 søndag sier brannvesenet at situasjonen er udramatisk, og de fleste av deres biler har dratt. Det er ikke snakk om noen brann, selv om det fortsatt kommer litt røyk ut av et rom på stedet.
En mann i 30-åra ble frakta til sykehus etter et masseslagsmål i Drøbak rundt midnatt, skriver Amta.Mannen er fra Ås.Til avisa sier politiet at han hadde brukket tann og en nakkeskade.Mannen er i tillegg til å være fornærma i saken også mistenkt for vold selv.En mann i 30-åra fra Drøbak er også fornærma i saken.Politiet har også vært i kontakt med tre andre de tror har vært involvert i slåsskampen. Den yngste av dem var i tenårene og ble bortvist fra stedet.
Lørdag kveld, rett før midnatt stanset politiet en bil i Halden med en 15-åring bak rattet. Med seg i bilen hadde han tre andre ungdommer under 18 år. Alle fire ble tatt med til politistasjon, foreldrene ble varslet og kom og hentet dem. Forholdet blir anmeldt, melder Øst politidistrikt.
På under en uke har Janne Hauslo som jobber ved ankomstsenteret i Råde har samlet inn 3000 brukte kopper. Tidligere fikk beboerne på mottaket plastkopp i startpakken fra UDI. Det er det slutt på. Nå skal beboerne få kopper fra giverglade østfoldinger. Hauslo forteller til NRK at hun har fått mange flotte kopper, kvaliteten blir sjekket før de deles ut. Hauslo har nå stoppet innsamlingen og mottak av kopper.
Ved 20-tiden lørdag stanset politiet en mannlig bilist som viste seg å kjøre uten førerkort. Mannen i 60-årene ble stanset mens han kjørte på Valleveien i Bamble. Han blir nå anmeldt for forholdet, skriver politiet på X.
Også denne helgen har det vært tilfeller av hasardiøs kjøring på E18 i Vestfold. Ved 21-lørdag målet en UP-patrulje en bil til å holde en hastighet på 155 km/t i 110-sonen. Politiet skriver på X at det endte med førerkortbeslag og anmeldelse for den mannlige bilisten i 30-årene.Litt senere på natta ble flere råkjørere hanket inn. Ved Tassebekkrysset utenfor Sandefjord ble en vestlending i 30-årene målt til 152 km/t i 110-sonen. Han fremsto også beruset og blåste til 0,5 i promille. Politiet tok med seg mannen for å sikre bevis og har følgelig opprettet sak på forholdet. Mannen skal ha erkjent forholdene.Omtrent samtidig ble også en mann i 30-årene fra Tønsberg stoppet av politiet som målte ham til å ha holdt 155 km/t i 110-sonen ved Borgekrysset på E18 utenfor Sandefjord. Mannen erkjente forholdet og samtykket i førerkortbeslag, skriver politiet på X.
Nødetatene rykket ut lørdag kveld etter melding om røykutvikling fra en bil i et garasjeanlegg i Høvleriveien i Tønsberg. Dieselbilen ble dratt ut av garasjen og det var ikke snakk om personskade, melder politiet på X. Etter nærmere undersøkelse konkluderte politiet med at bilen ikke hadde tatt fyr, men at det kun hadde vært røykutvikling.
Politiet rykket ut til Skotfoss i Skien lørdag kveld etter melding om en trusselsituasjon mellom mindreårige ungdommer. Ingen skal ha blitt skadet i opptrinnet, skriver politiet på X. Politiet kunne lørdag ikke gi noen flere detaljer om hendelsesforløpet, men vil etterforske saken videre.
Politiet mistenker promillekjøring etter at en mann i 20-årene ble stanset i en bil ved Valebø i Skien lørdag kveld. Mannen, som var alene i bilen, ble kjørt til legevakta for blodprøve. Politiet oppretter sak på forholdet.
Ved 22-tiden lørdag rykket nødetatene ut etter melding om at en bil hadde kjørt inn i et tre ved Valebø i Skien. Politiet skriver på X at de involverte har opplyst at de kom uskadd fra hendelsen.
Patruljen pågrep en lokal mann i 30-årene utenfor et utested i Kongegata i Larvik natt til søndag. Også en oslomann i 20-årene ble innbrak til arresten. Begge ble pågrepet grunnet det politiet omtaler som tidligere hendelser. En av mennene var i besittelse av en kniv under pågripelsen.
En utenlandsk mann i 30-årene ble innbrakt av politiet etter å ha slått til en dørvakt i Nedre Langgate i Tønsberg natt til søndag. Mannen, som politiet mener har ukjent adresse, var beruset under hendelsen. To andre personer på stedet ble bortvist av politiet.
En politipatrulje observerte natt til søndag et kjøretøy med mistenkelig adferd. Bilen ble stanset ved Mammutkrysset i Tønsberg og en lokal mann i 30-årene blåste til 1,6 i promille. Mannen ble tatt med inn for bevissikring og politiet har opprettet sak på forholdet.
En mann i 20-årene fra Sandefjord ble innbrakt til arresten natt til søndag, etter at han brøt pålegget som en politipatrulje ga han tidligere på natten. Mannen skal også ha opptrådt voldelig overfor kjæresten sin i det offentlige rom. Hendelsen skjedde i Larvik.
Politiet rykket ut til Storgata på Notodden natt til søndag etter melding om slåssing mellom to personer. En av partene hevdet at han hadde smerter i øyet og ble kjørt til legevakta. Vitner har opplyst til politiet at de to kamphanene var like gode. Politiet skriver på X at det er uvisst om noen av dem vil anmelde episoden. Den ene slåsskjempen er hjemmehørende på Notodden, mens den andre karen er fra Seljord.
Politiet ble budsendt da noen mente å ha vært vitne til et mulig innbruddsforsøk i en leilighet i Slemdalsgata i Skien natt til søndag. Da patruljen ankom stedet, viste det seg at det var vedkommende som bodde der som hadde glemt nøkkelen og i to timer hadde forsøkt å ta seg inn i sin egen bolig.
Tidlig søndag morgen fikk politiet melding om at en bil hadde kjørt av veien på Herøyaveien i Porsgrunn. Det skal ha vært endel oljesøl og kjølevæske i veibanen. Det var ingen folk i eller ved bilen da politiet ankom stedet. Politiet melder på X at kjøretøyet ikke er til hinder for øvrig trafikk og undersøker omstendighetene på stedet.
En mann i 30-åra ble sent i går kveld kjørt til sykehus for sjekk etter ei trafikkulykke på fylkesveg 65 ved Svorkmo. Bilen har kjørt av vegen og trolig rulla rundt før den havna på hjula igjen.
Politiet måtte i går kveld avslutte en ungdomsfest på Ranheim fordi festen hadde kommet ut av kontroll. Flere patruljer ble sendt til stedet hvor det var småslåssing og sterk beruselse. En ungdom ble innbrakt og satt i arresten etter å ha vært voldelig mot både politiet og flere andre personer.
En bil kjørte i natt ned trær og busker i en midtrabatt i Torbjørn Bratts veg i Trondheim. Føreren stakk fra stedet. Det er søkt etter vedkommende, men foreløpig uten funn.
En ambulanse kom i natt over en motorsyklist som hadde kjørt av E6 øverst i Okstadbakken i Trondheim. Han ble tatt med til St. Olavs hospital. Politiet mistenker at mannen i 50-åra kjørte med promille.
Klokka 23.43 fikk politiet melding om slagsmål i Egersund sentrum. En mann fikk brukket nesen. Den mistenkte hadde forlatt stedet. Like i forkant ble en gjest ? en mann i 20-årene ? på Oktoberfestivalen anmeldt for vold mot en vekter. Han ble sendt vekk fra stedet. Og så, klokka 03.22, fikk politiet melding om mer slåssing i sentrum. I tillegg var en bilrute blitt knust. Politiet tok kontakt med to personer som forsøkte å løpe fra stedet.
Politiet skriver på X (tidligere Twitter) at det har vært en natt preget av mye fyll og tull i store deler av distriktet. Politiet har hatt nærmere 50 oppdrag knyttet til ordensforstyrrelser, forstyrrelse av natteroen og bortvisninger. De melder om knuste ruter, trusler, urinering og flere slåsskamper.
Politiet melder også om flere tilfeller av fyllekjøring. Klokka 02.41 fikk de melding om et trafikkuhell i den nordlige enden av Byhaugtunellen. Ingen ble skadet. Samtidig i Haugesund kjørte en bil inn i en husvegg i sentrum. Det resulterte i store materielle skader på huset og på en bil som stod parkert utenfor. Bilføreren, en mann i begynnelsen av 30-årene, ble tatt med for blodprøvetaking. Og i Nedre Vats i Vindafjord fikk politiet melding om en bil som flere ganger holdt på å kjøre i autovernet. Bilen hadde i tillegg punktert og kjørte på felgen. Sjåføren framstod beruset og ble tatt med for blodprøvetaking.
En kvinne i 40-åra satte seg fast på vestsiden av Trysilfjellet lørdag kveld. En patrulje fra politiet tok seg fram til kvinnen og hjalp henne ned fra fjellet. Hun var kald, men ellers i god form og ble ivaretatt av Røde Kors. Politiet takker de frivillige for hjelp.
En mann ble bortvist fra et utested i Gjøvik lørdag kveld etter at han oppførte seg truende mot de ansatte. Mannen forstod pålegget han fikk, melder politiet.
En bil kjørte i midtdeleren og så ut av vegen på fylkesveg 33 i Østre Toten søndag morgen. Politiet fikk melding om ulykken kl. 06.02. Det var to personer i bilen. De er fraktet til legevakta for sjekk. Det er ikke mistanke om ruspåvirket kjøring.
Politiet rykket ut på flere slagsmål i natt, både i Kristiansand og i Farsund. Ingen personer ble alvorlig skadd.Det skal ifølge politiet ha vært en periodevis travel natt, men ingen alvorlige hendelser.Syv personer ble innbrakt i arresten i løpet av natten.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.