Onsdag, 20.01.2021 08:55 Uke: 03
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Lil Wayne er benådet
(I dag, kl 08:53)
Høie (H) opphevet
skjenkestoppen: Andre
...

(I dag, kl 08:53)
Slipper nye detaljer
om Audis kommende «...

(I dag, kl 08:53)
Svensk
forfatterstjerne på
norsk

(I dag, kl 08:51)
Fortsatt flest
nærkontaktsmittede

(I dag, kl 08:51)
Sjåfør meldte seg for
politiet

(I dag, kl 08:41)
Påkjørt i Kristiansand
(I dag, kl 08:41)
Beijing stenges delvis
ned etter nye cor...

(I dag, kl 08:41)
Reinkind har funnet
VM-formen. Slik
skal...

(I dag, kl 08:33)
Skrekkfilm med
effektiv uhygge

(I dag, kl 08:31)

Sistedistrikt
Sognepresten overlevde
skredet ? tirsdag...

(I dag, kl 08:54)
Elev på ungdomstrinnet
og ansatt i hjemm...

(I dag, kl 08:54)
Skremselspropaganda
fra Ap om Rødt,
indu...

(I dag, kl 08:54)
Krisen viser behovet
for sosialdemokrati...

(I dag, kl 08:54)
Stortinget tvinger
regjeringa til å ta
s...

(I dag, kl 08:54)
Bussjåfør skadet etter
kollisjon med tra...

(I dag, kl 08:53)
Mann omkom etter
ulykke med vogntog

(I dag, kl 08:53)
Furnes om dei nye
smittetilfella: ? To
a...

(I dag, kl 08:53)
Karanteneplikten er
viktigst mot
imports...

(I dag, kl 08:53)
Nå tillates skjenking
til matservering: ...

(I dag, kl 08:53)

Mest lest siste uke
Elendig rekkevidde,
feilmeldinger ? og
b...

(I går, kl 13:31)
Roma feid ut av cupen
med ni mann

(I dag, kl 00:41)
Trump frigir
dokumenter tilknyttet
Russl...

(I dag, kl 01:31)
Koronatesting ? hjelp
oss å tåle å bli t...

(I går, kl 11:51)
Ødegaard utelatt fra
troppen: ? Nå er de...

(I går, kl 16:53)
Fikk råd etter
nådeløst oppgjør: -
Ikke ...

(I går, kl 17:21)
Scoret igjen
(I går, kl 21:21)
Greske medier:
Nordmann erkjente
drapet ...

(I går, kl 23:03)
Leicester skjøt
Solskjærs lag ned fra
ta...

(I går, kl 23:11)
Leicester til topps i
Premier League ? s...

(I går, kl 23:43)

Mest lest i dag
Nederlands svar på
Nav-skandalen kan
vel...

(15.01.2021, kl 10:53)
Skolebuss kjørte av
veien i Tønsberg ?
f...

(14.01.2021, kl 09:51)
Klæbo spurtslo Valnes
og sikret NM-gull ...

(16.01.2021, kl 13:51)
Bevæpnede
demonstranter har
samlet seg i...

(17.01.2021, kl 23:21)
Flere nye Tesla Model
3 blir plutselig i...

(15.01.2021, kl 12:01)
Nå renner telefonene
inn til forsikrings...

(14.01.2021, kl 12:41)
Akkurat nå diskuterer
ekspertene Norges ...

(14.01.2021, kl 22:23)
Unik BMW-klassiker
selges ? les
kontrakt...

(15.01.2021, kl 07:51)
Internasjonal
passasjer­sorg etter
at No...

(15.01.2021, kl 16:03)
Norsk strømrekord i
dag: - Som å sette
p...

(15.01.2021, kl 16:22)

Været i dag
SkyetOslo
1 °C , 3 m/s NØ.
SkyetBergen
2 °C , 4 m/s ØNØ.
SluddStavanger
3 °C , 5 m/s Ø.
Delvis skyetTrondheim
-3 °C , 3 m/s S.
Delvis skyetTrømsø
-6 °C , 8 m/s SØ.
Kraftig sluddKristiansand
2 °C , 9 m/s Ø.
SkyetBodø
-4 °C , 9 m/s ØSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

En person er påkjørt av en bil på Eg i Kristiansand. Det meldes ikke om alvorlige skader, ifølge politiet. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
Når ny E18 skal bygges så blir det mye overskuddsmasse ? men ingen vet helt hvor mye ennå. Skulle det derimot vise seg å bli mye så har Risør kommune ønskelista klar til Nye Veier om hvor de ønsker massen plassert.
Åtte kommuner i Agder har fått 2 millioner kroner av Miljødirektoratet til en prosjektstilling som skal sørge for klimavennlige innkjøp av produkter og tjenester, skriver Vennesla Tidende. Dette skal føre til at leverandører satser mer miljøvennlig.
Vipers Kristiansands mesterligakamp mot tyske Bietigheim lørdag vil gå uten publikummere til stede. Daglig leder Terje Marcussen sier de tar ansvar for å unngå økt smitte, selv om de har mulighet til å ha opptil 200 tilskuere.
Ambulansearbeiderne ønsker en lavere terskel for å legge inn psykiatriske pasienter. Tillitsvalgt Lars Vereide i Arendal sier til Agderposten at de har for mange gjengangere som ikke får hjelp. Noen pasienter ringer opp til seks ganger om dagen.
I Tvedestrand Racing Klubb (TRK) har de stått på for å bli ferdige med båtene som skal plasseres på Aktiv Rast på Grenstøl. - Det har vært et komlipsert prosjekt, medgir Svein Henriksen.
Kommuneoverlegen i Lyngdal sier alle som skal testes etter å ha vært på Sørlandsbadet de siste dagene vil bli kontaktet i løpet av dagen. Hun sier til Lister24 at det ikke er grunn til å ringe luftveisklinikken fordi man har vært på Sørlandsbadet.
Siri Linn Lunden (34) hadde mandag sin første offisielle arbeidsdag som Risør By sin nye leder. Hun forteller at hun har vært med på flytting til nye lokaler siden nyttår og at hun har fått en god innføring av den tidligere lederen.
Så mange som én av fem hytter på Agder kan helt eller delvis mangle varsling ved brann, ifølge Brannvesenet Sør. Av dem som har brannalarm, er det mange som slurver med batteribytte. I tillegg mangler mange hytter brannslokningsapparater.
Flere båter har fått materielle skader etter at en båt tok fyr i Bertesbukta i Kristiansand tirsdag kveld. Ifølge politiet er brannårsaken ukjent. De oppretter sak på forholdet.
En mann mellom 20 og 29 år fra Grimstad har fått påvist korona. Ifølge kommuneoverlegen har smitten sannsynligvis skjedd i annen landsdel. Smittesporing pågår.
? Med dette symptomet bør du betrakte deg selv som smittet.
For Kristin er hverdagene fylt opp av barn - både på jobb og hjemme.
En mann mellom 20 og 29 år fra Grimstad, er koronasmittet. Ifølge kommuneoverlegen har smitten sannsynlig skjedd i annen landsdel. Smittesporing pågår.
Tre båter er påført skade etter at det begynte å brenne i et av fartøyene i Bertebukta i Kristiansand. Årsaken til brannen er ikke kjent.
Denne uka er ett av verdens største løfteskip i Farsund. Kommunen satser tungt på å få til gode havnevirksomhet året rundt. Nå har om lag 100 personer sine arbeidsplasser her
Inge Viktor Olsen fra Grimtad har solgt både hus og hytte for å redde transportfirmaet. Totalt har han kvittet seg med eiendeler for over seks millioner. Nå er håpet at bedriften går inn i lysere tider når koronapandemien er over.
Koronatiltakene har vært krevende for elever og lærere. En undersøkelse gjort av Utdanningsforbundet viser at hele 53 prosent av lærerne har vurdert å bytte jobb under koronapandemien. Lærer Kjersti Langseth har kolleger som har vurdert jobbytte.
Barn kan igjen samles for å delta på aktiviteter etter at regjeringen myknet opp smittevernreglene. I Kristiansand er barna igjen tilbake på yogatimer.
? Jeg håper denne nye illustrasjonen fra Halvorsen Arkitekter kan bidra til å vise hva vi egentlig tenker oss og hvordan vi ser for oss dette kan løses. Det sier Lars Jacob Larsen i Løkteskjær AS, selskapet som ønsker å bygge to leilighetsbygg i fjellskjæringa i Hasalen.
I motsetning til mange, har koronaen vært en fin tid for Hannah Brøyn Skuggevik (27) fra Tvedestrand. Ikke bare ga det henne mulighet til å dyrke sin ferske forelskelse. Det inspirerte henne også til å lage en skikkelig kjærlighetssang.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Restauranter i Kristiansand kan fra og med fredag igjen tilby alkohol til matservering for sine kunder. Beslutningen kommer etter at egjeringen tirsdag vedtok at skjenking ved landets spisesteder kan gjennoptas der smittetrykket er lavt.
Risør Rødt ønsker nå få nærmere rede på hvilke konkrete beredskasmessige utfordringer som hindrer havbaderne i å bygge badstue på Dampskibsbrygga.
På Hegna i Åmli planlegger TT Bygg Agder et nytt lager. Det skal bli like stort som det som står der fra før.
Vipers Kristiansand får spille mesterligakamper de neste ukene. I går anbefalte regjeringen midlertidig stans av alt seriespill i toppidretten, men ifølge kulturdepartementet gjelder fremdeles unntaket for enkelte internasjonale idrettsarrangementer.
Kriseledelsen i Lyngdal har besluttet å stenge Sørlandsbadet til og med søndag. Årsaken er et pågående koronautbrudd i kommunen, der hittil sju personer er smittet. Smittesporerne har avdekket forgreininger også til Sørlandsbadet, opplyser kommunen.
Utdanningsforbundet i Agder frykter mange lærere risikerer å bli utbrent under koronapandemien. De har nå bedt fylkespolitikerne om tiltak som kan lette på situasjonen for lærere og skoleledere.
Tuija Helena Niiranen (60) flyttet fra Kautokeino for å ta over for Bernt Erik Tylden på Solsiden. Hun har lang erfaring som både sykepleier, jordmor og lege og hun ser frem til å ta fatt på nye utfordringer i Risør.
Sondre Ramse fra Otra IL endte på 26. plass på herrenes 15 kilometer fristil under NM i langrenn. Han kom i mål 1.48 minutter bak vinneren Sjur Røthe.
En rutebuss har tirsdag ettermiddag kjørt i fjellveggen på Gamle Songevei ved Barbu i Arendal, skriver Fædrelandsvennen. Det skal være glatt på stedet. Det er så langt ikke meldt at noen personer har kommet til skade.
I 2019 ble 16 helseansatte i Vegårshei kommune definert som overtallige. Alle fikk tilbud om ny stilling. 15 takket ja, en sa nei. Nå møter hun arbeidsgiveren sin i retten.
Nærings- og fiskeridepartementet opphever forbudet mot direkte fiske etter torsk langs sørlandskysten. Fiskeri- og sjømatministeren åpner opp for at fartøy under 15 meter kan fiske en begrenset kvote på 5 tonn torsk hver i år.
En trailer har problemer i krysset Høyvardeveien/Staales bakke i Grimstad. Biler kommer ikke forbi. I følge politiet er bilberging bestilt, men det kan ta tid.
En kvindøl i 20-årene er tiltalt for å ha banket opp sin mor. Volden skal ha blitt begått mens hun holdt en annen mindreårig sønn. Slagene traff både mora og det andre barnet, ifølge tiltalen. Den tiltalte skal ha sparket mora i hodet og kroppen.
Etter at kommunen innvilget 500.000 kroner mindre enn fellesrådet mente de trengte, har de startet arbeidet med å nedbemanne.
Etter at kommunen innvilget 500.000 kroner mindre enn fellesrådet mente de trengte, har de startet arbeidet med å nedbemanne.
En arendalsmann er dømt til 60 dagers fengsel etter en båtulykke i 2019. Mannen kjørte i høy hastighet med rundt 2 i promille rett på en holme. To av passasjerene ble hardt skadet, den ene livstruende. Mannen er også tidligere promilledømt.
Det er ventet rundt 40 cm snø i Sør-Norge de neste dagene. I kystområdene kommer det meste av nedbøren som regn.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.