Torsdag, 05.08.2021 04:56 Uke: 31
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
? Elisabeth er den som
gjør at noe er no...

(I dag, kl 04:51)
81 nye koronasmittede
i Oslo

(I dag, kl 04:51)
Tikamp: Roe med
sesongbeste i diskos
ett...

(I dag, kl 04:51)
81 nye koronasmittede
registrert i Oslo ...

(I dag, kl 04:51)
Tre norske mål i MLS
(I dag, kl 04:41)
Hergeirsson om
gulljakten: ? Warholm
ska...

(I dag, kl 04:41)
Amnesty: Minst 115
drept i sammenstøt i
...

(I dag, kl 04:31)
Kamara og Glesnes på
scoringslisten i ML...

(I dag, kl 04:21)
Australia gir
oppreisning for
assimileri...

(I dag, kl 04:21)
Trevarefabrikk på
Romerike totalskadd i
...

(I dag, kl 04:11)

Sistedistrikt
? Elisabeth er den som
gjør at noe er no...

(I dag, kl 04:52)
81 nye koronasmittede
i Oslo

(I dag, kl 04:52)
Steinar (79) går
milevis på rulleski: ?
...

(I dag, kl 04:43)
I NATT: Fabrikk
totalskadd i brann ?
nab...

(I dag, kl 04:22)
Brann i fabrikk
(I dag, kl 04:22)
Full fyr i fabrikk ?
naboer ble evakuert

(I dag, kl 04:22)
Marita (37) fortalte
politikerne hvordan...

(I dag, kl 04:12)
Tre branner i løpet av
halvannen time

(I dag, kl 04:12)
Bussene har åpnet
dørene foran, men tar
...

(I dag, kl 04:12)
Jeg må ærlig innrømme
at jeg er litt lei...

(I dag, kl 04:04)

Mest lest siste uke
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Anders Mol og
Christian Sørum
reagerer p...

(I går, kl 19:01)
Warholm fikk
Bolt-hilsen: ? Det er
dritk...

(I går, kl 11:41)
Rettssak mot
hviterussisk
opposisjonspol...

(I går, kl 17:11)
WHO ber land vente med
å gi en tredje va...

(I går, kl 17:21)
Hareide reagerer på
Borten Moes
veiplan:...

(I går, kl 17:51)
Oslo-borgere får ikke
lenger vite vaksin...

(I går, kl 17:51)
En gang var dette et
populært bilmerke i...

(I går, kl 22:41)
McLaughlin gjorde som
Warholm ? smadret ...

(I går, kl 05:21)
Nakstad varsler nye
verktøy i møte med
e...

(I går, kl 05:41)

Mest lest i dag
311 nye koronasmittede
registrert siste ...

(03.08.2021, kl 00:21)
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Millioner av
amerikanere kan bli
hjemløs...

(01.08.2021, kl 00:01)
Sandra Lyng (34)
innlagt på sykehus med
...

(01.08.2021, kl 16:21)
Gresk OL-skrell snøt
sølvvinner Borch: ?...

(30.07.2021, kl 03:21)
Mystisk asteroide på
mulig kollisjonskur...

(02.08.2021, kl 07:11)
Munnbindpåbud
innendørs i flere
storbyer...

(03.08.2021, kl 00:51)
Gresk OL-skrell slo
sølvvinner Borch: ?
...

(30.07.2021, kl 03:31)
Smitten sprer seg til
nye områder i Kina

(31.07.2021, kl 04:41)
Fullvaksinert
kommuneoverlege
koronasmit...

(01.08.2021, kl 23:01)

Været i dag
Delvis skyetOslo
15 °C , 2 m/s SSØ.
SkyetBergen
13 °C , 2 m/s SØ.
SkyetStavanger
12 °C , 2 m/s S.
Delvis skyetTrondheim
12 °C , 2 m/s SSV.
Lett regnTrømsø
11 °C , 5 m/s SSV.
Delvis skyetKristiansand
12 °C , 1 m/s VNV.
SkyetBodø
12 °C , 2 m/s SSØ.
Delvis skyetHalden
12 °C , 1 m/s SØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Strandperlen i Flosta, med 111 mål stor tomt, er enda ikke solgt. Et bud i forrige uke på 13 millioner kroner ble kontant avvist.
En beruset person på Korsvik i Kristiansand er satt i arrest etter å ha gjort skadeverk på en båt og postkasser. Vedkommende blir anmeldt for skadeverk og ordensforstyrrelse.
De frivillige til årets trebåtdager hadde sin første samling tirsdag. Til stede var også Risør Trebåtfestivals styre.
Elisabeth Andersen, som i flere år har ledet Forsterket avdeling ved Tvedestrand og Vestre Sandøya skole, har fått ny jobb. Nå skal kommunen ansette hennes etterfølger.
Aktivitetstilbud på Sørlandet har vært populært i sommer. På Via Ferrata i Åmli har de hatt 300 besøkende.
En smitteførende person har vært innom kinoen og flere restauranter i Kristiansand. Det melder kommunen. Vedkommende har vært på Bellini 31. juli, Kristiansand kino 31. og 1. august, Egon i Markensgate og Lucky Bowl på Lund 2. august. Kommunen oppfordrer til å være obs på symptomer og teste seg dersom man har vært på disse stedene i gjeldende tidsrom.
Den siste uken har det blitt påvist koronasmitte hos åtte av de ansatte på Risør Fiskemottak. Nå er smittesituasjonen under kontroll og smittesporing avsluttet, og i morgen kan de åpne dørene igjen.
-Jeg har aldri opplevd noe lignende. Det var helt spesielt, sier Astrid Bolstad Langmyr. Etter en liten gåtur med bikkja Noisy søndag, måtte hun plukke over 60 flått fra hunden.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En beruset person som ble bortvist fra Osedalen i Froland ville ikke oppgi hvor han bodde og ble derfor kjørt i arrest. Vedkommende ble i arresten anmeldt for forulemping av offentlig tjenestepersonell.
Trygve Slagsvold Vedum var onsdag til stede ved Risør Fiskemottak.
Sigrid Nesland Vejen ble tilbudt den ledige biblioteksjefstillingen i Åmli, men valgte tirsdag å takke nei til jobben, som følge av at kommunen har vedtatt at stillingen skal reduseres fra 100 prosent til 80 prosent.
Flyanalytiker Hans Jørgen Enæs tror flyselskapene ikke lenger vil ha råd til å fly ruter som ikke er lønnsomme, og at fokuset innenriks vil være på de store byene. Omprioriteringen vil gå utover flytilbudet på mellomstore flyplasser, som Kjevik.
I juni søkte Tvedestrand kommune etter en spesialpedagog i 60 prosent stilling til barnehagene i kommunen.
Denne uka er det regional hoppsamling i Trollbakken på Evje. Mange unge lovende hoppere er på plass under samlingen som arrangeres av Otra IL, Norges Skiforbund og Rogaland skikrets. Lørdag er det hopprenn, og da er det ventet at bakkerekorden ryker.
Smittesporingsteamet i Tvedestrand har fått bekreftet ytterligere tre smittede etter testene som ble tatt i helgen og på mandag.
Fiber var et av temaene som ble tatt opp på det tradisjonelle hyttemøtet.
Jenny Marie Gulbrandsen, som er forvalter i Raet nasjonalpark, sier at hun og Arendals ordfører Robert Cornels Nordli, leder i nasjonalparkstyret, vurderer å anmelde bålbrenningen på ytre Kvennskjær.
Delfiner er blitt et vanligere syn langs sørlandskysten. I Norge har man to arter som er vanlig i våre farvann, men stadig oftere blir det observert delfiner som egentlig hører hjemme i sydligere områder. Det forteller Arne Bjørge, som er ekspert på sjøpattedyr ved Havforskningsinstituttet.
Vennesla kommune planlegger for drop-in vaksinering i Venneslahallen den 10. august og 17. august. Begge dagene vil man kunne få koronavaksinen i Venneslahallen mellom klokken 17 og 20. Det er kun de som bor i Vennesla eller jobber i skole, barnehage eller helse og omsorg i kommunen som kan få vaksinen i Vennesla.
Stemninga og været var på topp da ivrige borøybolter møtte opp ved postkassestativet i Dynge da Borøy Vel hadde dugnad tirsdag formiddag. Gjennom flott samarbeid fikk arbeidsjernene nesten gruset ferdig hele stien rundt Sia.
Evje og Hornnes er første kommunen i Agder som har gitt over 90 % av innbyggerne første dose av koronavaksinen, skriver Setesdølen. Kommunen er også på andreplass i landet på statistikken over andel fullvaksinerte innbyggere.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Erling Okkenhaug har sendt følgende lille snutt om utviklingen på Søndeled.
En 18 år gammel jente fra Kristiansand må betale 5000 kroner i bot etter at hun deltok på en fest med 17 andre personer. Hendelsen skjedde i mars, ifølge forelegget fra politimesteren i Agder.
En mann i 20-årene er tiltalt for å ha kjøpt en rekke våpen. Mannen kjøpte tre pistoler og sju hagler fra en annen mann i 20-årene. Våpnene hadde blitt stjålet fra en hytte i Sirdal.
Det er registrert syv nye koronasmittede personer i Kristiansand det siste døgnet. En av disse har ukjent smittevei. Tre nye personer er satt i karantene. Totalt er 25 personer smittet i kommunen så langt i august.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En Jerv-supporter som var på kampen mellom Fløy og Jerv i Kristiansand på søndag 1. august har fått påvist koronasmitte, Jervs supporterklubb Svaberget ber etter råd fra Grimstad kommunes smittesporingsteam alle som var på bortefeltet under kampen ha lav terskel for å teste seg for viruset.
Kvinnen som ble betegnet som alvorligskadet etter brannen på Grim i Kristiansand søndag formiddag er skrevet ut av sykehus onsdag, skriver Fvn.no, Brannen i blokken på Grim startet etter et lynnedslag. Til sammen måtte seks personer til sjekk på sykehus etter hendelsen.
Politiet har vært på en badeplass ved Handelandsvannet i Flekkefjord for å undersøke klær og sko som er funnet der. Tøyet ble funnet i går kveld. Politiet skriver at klærne trolig er gjenglemt, men at de ønsker å komme i kontakt med eieren.
Leieprisene i Kristiansand har økt med mer enn 7 prosent sammenlignet med juli i fjor. Det viser tall fra Finn.no. Leder i velferdstinget vest Helene Haldorsen etterlyser at myndighetene setter tydeligere reguleringer rundt utleiemarkedet.
Det er onsdag morgen ikke registrert nye koronasmittede i Farsund etter at kommunen i går testet mellom 30 og 40 personer, skriver Lister24. Kommunen har siden helgen opplevd et smitteutbrudd og hadde tirsdag 18 smittetilfeller siden helgen. Kommuneoverlegen sier det må forventes flere positive prøvesvar.
«Izzabella» heter den 82 år gamle damen Dag Basma fra Asker kommer til Risør Trebåtfestivals trebåtdager med.
To nye personer fikk påvist koronasmitte i Vennesla kommune, tirsdag, Begge tilfellene har kjent smittevei og har utspring fra samme klynge. Testresultatene er sendt videre til analyse for å finne ut av hvilken variant av viruset det er snakk om.
Agder fylkeskommune åpner en fagprøvestasjon for helsearbeiderfaget i noen av de gamle lokalene i fylkeshuset i Arendal. Fagprøvestasjonen har vært et etterlengtet tilbud i Agder. Fylkeskommunen har også begynt å jobbe med en fagprøvestasjon i Kristiansand regionen.
Tidligere i sommer ble det klart at Mosvold gård i Åmli var solgt. Nå har kjøperen, Halvor Retterholt (25), sendt konsesjonssøknaden til Åmli kommune.
Dette har politiet rykket ut til de siste dagene.
En bil har kjørt av veien i Tregdeveien i Mandal. Bilen står inntil et tre ved en skrent ned til en båthavn, og det jobbes nå med å sikre stedet. Politiet har vært i kontakt med sjåføren, som fremstår uskadet.
Målvakt Katrine Lunde ble helt for Norge i kvartfinalen i håndball for kvinner i OL i dag. Norge slet lenge mot Ungarn, men mot slutten av kampen hadde 41 år gamle Lunde flere redninger, og Norge vant til slutt 26?22. Lunde hadde en redningsprosent på 60 prosent.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.