Lørdag, 20.07.2019 20:48 Uke: 29
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Ballong i magen skal
hjelpe lege Svein G...

(I dag, kl 20:42)
Mann sett i
drukkenskapsarrest

(I dag, kl 20:41)
- Tør ikke tenke på
hvor fort det kunne
...

(I dag, kl 20:41)
Listhaug om Krekar:
Vil bli kvitt den
ma...

(I dag, kl 20:41)
Friidrett: Lillefosse
tok gull i U20-EM

(I dag, kl 20:41)
Sprengstoffabrikk
avslørt i Hongkong

(I dag, kl 20:32)
Merkel hyllet mennene
bak det mislykkede...

(I dag, kl 20:32)
En vellykket
ekspedisjon etter
whisky

(I dag, kl 20:32)
Ut med målform!
(I dag, kl 20:32)
Jägermeister har stått
i feil hylle i 40...

(I dag, kl 20:32)

Sistedistrikt
Mathias (20) og
Fredrik (20) vil tilby
e...

(I dag, kl 20:43)
SE BILDENE: 1900
publikum på Günther og
...

(I dag, kl 20:43)
Sølv og bronse i NM
(I dag, kl 20:43)
Årets sommervær er god
butikk for badean...

(I dag, kl 20:43)
Det var trafikktrøbbel
på Askøybroen ett...

(I dag, kl 20:43)
Her seiler mexicanske
Cuauhtemoc inn i V...

(I dag, kl 20:43)
Mann skal ha slått
dame i Tromsø
sentrum...

(I dag, kl 20:43)
Fortsatt er det ikke
alle som har fått p...

(I dag, kl 20:43)
Huseieren skvatt da
hun oppdaget
mynten:...

(I dag, kl 20:43)
Sjå bildeglimta frå
Skjærgårdstreffet

(I dag, kl 20:43)

Mest lest siste uke
Norsk kvinne vant 38
millioner kroner

(I dag, kl 01:01)
Gutt til sykehus etter
båtulykke

(I går, kl 22:11)
DAGENS RETT:
Krydderbakt hel
småkveite m...

(I dag, kl 00:01)
Elbil-boom: Hver andre
kjøpte bil er ele...

(I dag, kl 01:13)
Google og Facebook kan
samle data om hva...

(I dag, kl 01:21)
Sjømannskirken gir
vann til partyungdom

(I dag, kl 09:51)
Fattigfolket sitter
hjemme og lar de
rik...

(I dag, kl 10:51)
Drømmescoring da Norge
vant

(I går, kl 21:31)
Den tidligere
RBK-heltens datter
scoret ...

(I går, kl 21:41)
Ventura fortsatte
storspillet

(I går, kl 22:11)

Mest lest i dag
Representantenes hus
fordømmer Trumps ra...

(17.07.2019, kl 02:21)
Massivt haglvær på Bø
Sommarland ? måtte...

(14.07.2019, kl 00:09)
NRK: Italia vil sende
mulla Krekar ut av...

(16.07.2019, kl 20:32)
Titusener mistet
strømmen på Manhattan

(14.07.2019, kl 03:08)
Trump: ? Jeg har ikke
ett rasistisk bein...

(16.07.2019, kl 17:21)
26 drept i
hotellangrep i
Somalia: ? Gjo...

(14.07.2019, kl 02:58)
Begynte å le da han
sjekket
kontoen(plus...

(14.07.2019, kl 10:21)
Mann tilstår drap
etter likfunn i
nazi-b...

(16.07.2019, kl 14:32)
Ung mann ble drept
etter knivran -
frast...

(17.07.2019, kl 09:51)
Layouni-dobbel da
Glimt knuste Ranheim:
...

(13.07.2019, kl 23:11)

Været i dag
SkyetOslo
19 °C , 0 m/s NNØ.
RegnBergen
16 °C , 3 m/s SØ.
SkyetStavanger
17 °C , 1 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
24 °C , 3 m/s SSØ.
Delvis skyetTrømsø
19 °C , 2 m/s NØ.
Lett regnKristiansand
17 °C , 3 m/s S.
KlarværBodø
17 °C , 2 m/s NNV.
SkyetHalden
23 °C , 2 m/s VNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Vennesla Senterpartis førstekandidat Eivind Drivenes mener Vennesla kommune må blir mer miljøbevisste i fremtiden. Drivenes mener det vil være naturlig å se på bioenergi, fjernvarme og solceller, særlig på kommunale bygg, skriver Vennesla Tidende.
En båt som ble stjålet fra Høllen i Søgne er nå blitt funnet i Kristiansand, opplyser politiet. Eier er blitt varslet. Politiet oppretter sak på forholdet.
Det var flere motdemonstrasjoner da organisasjonen SIAN holdt folkemøte på Kanalplassen i Arendal i ettermiddag. En person ble tatt med av politiet, mistenkt for å ha kastet et lysrør under demonstrasjonen, skriver Agderposten.
Tall viser at Vinmonopolet på Brokelandsheia gjør det mye bedre enn polet i Risør. Maria Kildahl, sjef for begge bedriftene mener det er fordi Brokelandsheia ligger midt i Sørlands-kjernen på E18.
Bjørg Usland har jobbet på Matkroken siden 2008 og synes folk generelt hamstrer godt med mat på sommeren. Men flere vil ha gluten og laktosefri mat. Og turistene etterlyser mer økologisk i hyllene.
I dag ble padlekonkurransen Blindleialøpet arrangert for 15. gang i Lillesand kommune i Aust-Agder. VM-håpet Eivind Vold vant løpet med rekordtid, skriver Fædrelandsvennen.
Ravnedalen Live har bestilt telt på 800 kvadratmeter for å sikre publikum mot regnet. Utover kvelden er det ventet opptil ni millimeter nedbør i Kristiansand. Festivalarrangør Mira Svartnes Thorsen sier det er ventet 2500 gjester i Ravnedalen i kveld.
Lasse Trædal fra Sandøya døde fredag morgen. Sønnen Eivind Trædal forteller om farens bortgang på Facebook.
En jente er kjørt til legevakten med ambulanse etter at en buss veltet på Trømøy ved Skareveien i Arendal. Ifølge politiet skal jenta ha skadet seg da hun løsnet sikkerhetsbeltet etter at bussen veltet.
Konsert i Museumshaven
Statens Havarikommisjon skal gjøre undersøkelser av trafikkulykken i Kvinesdal der en brannmann døde under utrykning. Havarikommisjonen åpner en begrenset undersøkelse. Det bekrefter avdelingsdirektør Rolf Mellum i veiavdelingen til NTB.
En buss har veltet på Tromøya ved Skareveien i Arendal. Det skal være tre personer i bussen. Ingen skal være alvorlig skadet. Nødetater er på vei.
Bjørg Usland har jobbet på Matkroken siden 2008 og synes folk generelt hamstrer godt med mat på sommeren. Men flere vil ha gluten og laktosefri mat. Og turistene etterlyser mer økologisk i hyllene.
To personer er pågrepet for tyveri fra en båt ved Otra i Kristiansand. Ifølge politiet skal vitner ha sett at det ble båret ut gjenstander fra båten. De to pågrepne skal avhøres av politiet.
Det har vært en trafikkulykke på E18 i østgående retning, under brua ved Stoa i Arendal. To biler var involvert i ulykken, men ingen personer skal være skadet.
En bil har havnet på taket ved Randesund Lysstøperi i Kristiansand. To personer skal være involvert i ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Nødetater er på vei.
Stillehavsøstersen har blitt en populær mattrend i Grimstad, skriver Grimstad Adressetidende. Det fryktes at den skal ta over mye av livet i havet på grunn av dens raske formering. Nå forteller Fiskernes salgslag at den er svært populær blant kundene.
Sommeren er over oss for lengst og de ivrigste har allerede tagget mange sommerbilder med stedene de elsker som mest.
Både lokale musikere og kjendisartist Jørn Hoel underholdt i Tvedestrand sentrum i går kveld.
Husstander i 13 av 17 kommuner i Aust-Agder må betale mer i kommunale avgifter enn gjennomsnittet på 14 008 kroner, i Norge. Det er bare de fire kommunene Arendal, Bykle, Risør og Grimstad i Aust-Agder, som betaler mindre enn gjennomsnittet. lp.no
Ths Juells Eftf. Bil, båt, fiske & fritidsutstyr står det på veggen. Dette er fiskebutikken på Hukken, et eldorado for båt-og fiskefolk. Køen står nesten ut av døra på butikken, men vi «tvinger» oss inn.
Føreren av bilen som havnet på taket ved E18 i Risør i dag er anmeldt. På grunn av hvordan ulykken skjedde, opplyser politiet at de vil etterforske saken nærmere. Veien vil bli steng når bilen skal berges.
En kvinne har smerter i armen etter trafikkuhellet.
En bil har gått rundt på taket ved rundkjøringen på E18 ved Akland.
En familie med to voksne og tre barn er involvert i en bilulykke i Risør. Bilen snurret rundt på taket i en rundkjøring ved E18 på Akland. En kvinne har smerter i en arm, men de andre er uskadet. Det er ingen trafikale problemer på stedet.
Føreren av bilen som kjørte ut av veien på Evje i natt mistenkes for å ha kjørt i beruset tilstand, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt. Det var seks personer i bilen, hvor alle ble sendt til sykehuset med lettere skader.
To norske flagg vaier på utsiden og ønsker gjestene velkommen. På innsiden vrimler det av vintage klær og snurrepiperier. Og to damer som liker å handle.
Bystyrevedtaket er satt i sving, beboerne på Tjenna har fått lapp i hånden. Hjemmet deres skal rives. - Da jeg fikk brevet i hånda fikk jeg ikke sove på mange dager, jeg ble helt nedslått. Jeg vet ikke hvor lenge jeg lever, sier Marie Jakobsen.
I natt ble fire personer anmeldt for å ha kjørt båt i beruset tilstand, en person ble anmeldt for å kjøre båt uten båtførerbevis og mangel på lanterne. Fem personer fikk forelegg for mangel av flytevest og tre personer fikk forelegg for mangel på lanterne.
I Risør ble en kvinne i 40-årene bortvist fra sentrum i natt for ordensforstyrrelse. I Kristiansand ble en mann i 40-årene bortvist fra sentrum for ordensforstyrrelse og senere på natten ble en annen mann i 40-årene bortvist fra sentrum for samme grunn.
Det har vært en trafikkulykke på Senumsvegen ved Tometjønn i Evje og Hornnes i natt. Fire personer er kjørt til sykehuset i Kristiansand med lettere skader. Bilen kjørte ut av veien.
Jomfruturen til det nye hybridskipet til Color Line skulle opprinnelig gå fra Sandefjord klokka 10:00 den 26. juli. Nå er turen utsatt, og har fått en ny dato.
Skal du kaste større gjenstander, materialrester og annet grovavfall på Vegårshei i år, må du benytte anledningen førstkommende onsdag. RTA må nemlig stenge sitt søppelmottak i kommunen i minst ett år.
Tiril Mathisen og Iselin Laukvik Tønensland vant alle fire seilasene.
- Sommeren i fjor var jo fantastisk, og jeg trodde ikke vi skulle slå den, men vi har enda flere folk her i år, forteller Linn Zwilgmeyer.
Sørlandet sykehus opplyser om at en gutt er brakt til sykehuset i Arendal etter en båtulykke. Ulykken skjedde i Grimstad. Guttens tilstand er uavklart.
Det har gått et steinras ved Torridalsveien i Kristiansand, melder fvn.no. Raset har tatt med seg trær fra lia øst for Torridalsveien, og ett av disse havnet i det nordgående kjørefeltet.
Start jobber med å få mandalitten Eirik Schulze tilbake til Sørlandet, skriver fvn.no. Midtbanespilleren har de siste årene spilt for Sogndal, men kontrakten hans går ut 1. januar neste år.
Alvar Bergendal (26) var den eneste som fullførte mastergraden sin i arabisk ved Universitetet i Bergen for et helt semester. Nå vurderer han å studere russisk.
Politiet skal etterforske dresinulykken på Flekkefjordsbanen. To personer ble skadet. Én av de skadde ble fløyet til Stavanger universitetssjukehus med luftambulanse og skal ha vært bevisstløs. Den andre ble sendt til sykehuset i Flekkefjord.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.