Søndag, 25.10.2020 06:51 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Fire siktet etter
knivstikking i
Sandefj...

(I dag, kl 06:41)
Vinterbro: Skal ha
forsøkt å ta seg inn
...

(I dag, kl 06:21)
Veteran mener
borgerkrig er et
nødvendig...

(I dag, kl 06:12)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)
Med denne testmetoden
kan Norge få mer v...

(I dag, kl 06:02)
Hardt rammede Belgia
setter ny daglig sm...

(I dag, kl 05:51)
Dette skjedde i natt
(I dag, kl 05:41)
Politiet stoppet
halloweenfest med over
...

(I dag, kl 05:32)
Bent Høie: ? Den mest
alvorlige situasjo...

(I dag, kl 05:31)
UDI planlegger for
dobbelt så mange
asyl...

(I dag, kl 05:21)

Sistedistrikt
Brevik: Pågrepet etter
vold mot politiet

(I dag, kl 06:43)
Sier ja til 10
millioner for gården

(I dag, kl 06:43)
Hybelboere og
brannsikkerhet: ?
Sjekk rø...

(I dag, kl 06:34)
Carolines liv sto i
fare da
graviditeten...

(I dag, kl 06:34)
Vil rive brygge som
ikke er registrert

(I dag, kl 06:23)
Sarah (23) bygde
minihus på fire
månader...

(I dag, kl 06:13)
To personer pågrepet
for vold og bæring ...

(I dag, kl 06:13)
Fem lokale kandidater
til rådgiverstilli...

(I dag, kl 06:13)
Taper 70.000 kroner i
avbestillinger: ? ...

(I dag, kl 06:13)
Mattis har store
planer på
Helgelandsmoe...

(I dag, kl 06:13)

Mest lest siste uke
Samsung-patriark Lee
Kun-hee er død

(I dag, kl 04:01)
Rasmus Hansson trekker
seg fra nominasjo...

(I går, kl 23:51)
Hovland sliter med å
følge opp storspill...

(I går, kl 23:51)
Mann død etter brann i
Hurdal

(I dag, kl 00:01)
Colombia har passert 1
million smittetil...

(I dag, kl 00:31)
Al-Qaida-leder drept i
Afghanistan

(I dag, kl 01:21)
USA: Trusler mot
utlendinger
i Aserbajds...

(I dag, kl 03:21)
Mann mistet livet i
trafikkulykke i
Østr...

(I dag, kl 04:01)
Pence-rådgiver testet
positivt for koron...

(I dag, kl 04:21)
Dette skjer i dag
(I dag, kl 06:11)

Mest lest i dag
Utsagn fra Trumps
yngste datter vekker
o...

(21.10.2020, kl 16:31)
Tid for vinterdekk?
Dette er de beste
du...

(21.10.2020, kl 22:01)
Melania Trump må
avlyse: Føler seg ikke
...

(20.10.2020, kl 23:21)
Halvparten av
korona­pasientene i
Norge ...

(22.10.2020, kl 06:11)
STL reagerer på at
kristen
misjonsorgani...

(21.10.2020, kl 03:01)
Kamp i Oslo MDG om
plassen etter Lan
Mar...

(21.10.2020, kl 04:01)
«Firerbanden» vil
sende EUs fjerde
jernb...

(21.10.2020, kl 19:11)
Dette skjedde i natt
(I går, kl 05:41)
Trump besøkte viktig
vippestat

(21.10.2020, kl 04:11)
Frisk Asker-talent
takker for støtten
et...

(21.10.2020, kl 23:21)

Været i dag
Kraftig regnOslo
12 °C , 8 m/s SSØ.
Kraftig regnBergen
9 °C , 3 m/s SV.
RegnStavanger
10 °C , 6 m/s SSV.
SkyetTrondheim
4 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
1 °C , 2 m/s ØSØ.
Kraftig regnKristiansand
13 °C , 16 m/s S.
Delvis skyetBodø
1 °C , 10 m/s ØSØ.
RegnHalden
12 °C , 8 m/s S.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det er stort sett kurant å få tillatelse til å rive en brygge, for deretter å bygge en ny. Av og til oppstår imidlertid et problem. Som når brygga det søkes om å få rive, muligens aldri er tillatt oppført.
Politiet har stanset en bilfører på Vegårshei, mistenkt for kjøring i påvirket tilstand.
Natt til søndag 25. oktober skal klokken stilles én time tilbake. Næringsminister Iselin Nybø (V) sier hun er lei seg for at vi får enda en time i 2020.
Start-spissen Martin Ramsland trur framleis at laget kan hamne på sikker plass i eliteserien. Laurdag tapte Start 0-1 mot Sandefjord, som dermed auka luka til sørlendingane som ligg på kvalifiseringsplass. ? Vi gjer ikkje opp den trygge plassen.
? Det trengs noko ekstraordinært mot slutten av sesongen, men det har vi gjort før, seier Start-trenar Joey Hardarson om sjansen til å sikre seg sikker plass i eliteserien etter tapet mot Sandefjord.
Denne gangen er det stort sett idrettsbilder, og brorparten er fra Gjerstad - med noen få unntak hva angår både tema og sted. Om du har navn til oss, om vi har gjort noe feil eller om du har kommentarer til bildene, send gjerne en epost til bjerva@austagderblad.no.
Partene i saken rundt avgangen til kommunedirektør i Grimstad Tone Marie Nybø Solheim, har gjenopptatt forhandlingene, skriver Grimstad Adressetidende. Det er seks uker siden et flertall på 20 i kommunestyret vedtok at Solheim måtte fratre.
Instruktør May Tove Berg Lindås har tatt turen helt fra Søgne, for å lære vegårsheiinger å flette kurver. Det er ikke første gang hun er her.
Da en nyfødt valp ble født med keisersnitt, ville ikke moren ta seg av valpen. Eierne måtte selv mate valpen med flaske hver time, og de var livredde for at de skulle miste den. Da tok Anja Holme fra Gjerstad grep.
Det lå allerede i kortene at Gina Marcussen skulle overta industriimperiet på Songe etter mamma Ellen M. Olsen. Men da moren fikk dødelig kreft måtte planene framskyndes.
Jerv vant 4?2 mot Øygarden i dagens hjemmekamp i 1. divisjon.
Ny tjeneste gjør at minibanken ved Torvet forsvinner. Østre Agder Sparebank følger utviklingen tett.
NISSEDAL: Fenomenet overrasket eksperten. Vet du hva det kommer av?
Lørdag er det avdekket to nye smittetilfeller i Vennesla, opplyser kommunen. Det dreier seg om to arbeidere fra utlandet. ? De har vært i karantene fordi to de bor sammen med fikk påvist smitte 14. oktober, sier kommuneoverlege Per Kjetil Dalane.
Før Morrow Batteries bygger sin planlagte, store batterifabrikk på Sørlandet, vil de etablere en småskala-fabrikk, melder fvn.no. Dette vil være et testsenter som skal ligge på et annet sted enn selve fabrikken.
Fløy tapte 1?3 mot Egersund i dagens kamp i 2. divisjon. Fløys eneste mål var det Ole Fredrik Thorsen som sto for.
Ann Christin Jacob (56) slutter som rektor ved Dypvåg skole
Drøyt 60 personer er i karantene etter de to smittetilfellene som ble oppdaget denne uken. Beredskapskoordinator Geir Bruli sier det er en alvorlig situasjon i Kvinesdal, men ikke en krise. Ordfører Malin Stokkeland mener de har kontroll.
Embla design i Storgata i Risør åpnet lørdag etter å ha vært stengt i to uker for renovering.
Barnevernstjenesten brøt loven da de utleverte helseopplysninger uten samtykke, skriver Vennesla Tidende. Fylkesmannen i Agder opprettet tilsynssak mot Midt-Agder barnevernstjeneste i juni i år etter hendelsen.
Etter ti timer på overtid hos Riksmekleren ble hotellstreiken avverget. Fellesforbundet, Parat og NHO Reiseliv kom lørdag morgen til enighet. Kristiansand var en av byene som stod i fare for å bli rammet av streiken.
En ferietur til Sørlandet har fått varige konsekvenser.
Morten Røstberg fikk fem timer samme med sin splitter nye el-bil. Da han tok sin første ladestopp ble bilen påkjørt av en trailer.
Det er meldt kuling og gult farevarsel for Agders hav og kyst. Faren gjelder fra sent lørdags kveld og blir minkende søndags formiddag. Det frarådes å ferdes i båt. Sjøen bygger seg opp og det kan være farlig å være ute i småbåt.
Fredag var leder i Arbeiderpartiet Jonas Gahr Støre på besøk i Gjerstad for å høre mer om utfordringene kommunen står overfor.
Bevæpnet politi har gjort søk og pågrepet en kvinne i Mandal. Ifølge politiet skal kvinnen ha tatt seg inn i en annen persons bil og stjålet gjenstander. Kvinnen truet eieren av bilen med en gjenstand da eieren ville ha tilbake gjenstandene.
Det brenner i et hus i Lyngdal, melder politiet som skriver det var en patrulje som oppdaget brannen. Brannvesenet har brutt seg inn i huset hvor det brant på kjøkkenet. Beboer av huset er kontaktet og er ankommet stedet. Brannen er slukket og søk gjennomføres.
En bil og en lett motorsykkel er involvert i trafikkulykke i Arendal. Ulykken skjedde i krysset Østre gate og Strandgaten. Føreren av lett motorsykkelen overholdt ikke vikeplikten som resulterte i en ulykke. Føreren undersøkes av helsepersonell.
En person er bortvist fra Arendal sentrum for ordensforstyrrelser. Personen var til sjenanse for andre ved drikking av alkohol og annen forstyrrende støy, melder politiet.
En bil og en moped er involvert i trafikkulykke i Arendal. Politiet er på stedet og ambulanse er på vei. De involverte er ved bevissthet, melder politiet.
En mann i 40-årene er tiltalt for grovt underslag fra firmaet han er daglig leder i, skriver avisen Agder. Ifølge tiltalen skal mannen ha utnyttet sin stilling som daglig leder i en kommunal bedrift i Sirdal til å anskaffe seg varer og tjenester.
Når vinteren kommer stenges Seilerhytta. Det er bare sommervann på hytta. Men går det som Aust-Agder Turistforening og grunneier Rasmus Os vil, blir dette en hytte med aktivitet hele året.
Unni Olimb Normann jobber ut januar i Risør by. Etter det vet hun ikke hva hun skal gjøre.
Kjell Ingolf Ropstad kan bli uten stortingsplass, skriver Fædrelandsvennen. Norstats oktobermåling for Vårt Land viser at KrF mister stortingsmandatet fra kjerneområdet Agder til Senterpartiet. Valgdistriktene Vest-Agder og Rogaland er regnet som siste skanse for KrF.
Tvedestrand kommune skal ansette en rådgiver i økonomiavdelingen. Flere ulike oppgaver venter den som blir ansatt. 15 personer har søkt, tre av dem fra Tvedestrand.
Guro Haslekås Solheim i mobbeombudet i Arendal mener mange barn står i fare for å falle utenfor det sosiale. Mobbeombudet i Arendal behandler nå 25 saker som handler om mobbing på skoler i kommunen.
En person er pågrepet av politiet i Kristiansand etter å ha truet en annen person. Personen prøvde å stikke av fra politiet, men ble pågrepet etter hundesøk. Politiet melder at pågripelsen foregikk uten dramatikk.
Det har vært uro flere steder i Agder i natt. I Kristiansand ble en person skallet ned i et slagsmål. Personen er ikke alvorlig skadet. I Mandal var det slagsmål på utested. En vakt ble slått til.
En rullestolbruker er fraktet til sykehus etter å ha blitt påkjørt av en moped i Vennesla fredag kveld. Personen i rullestol klaget på smerter i hode og skulder, men skal ikke være alvorlig skadet, ifølge politiet.
En person ble frastjålet sin el sparkesykkel i Kristiansand sentrum i natt. To personer dyttet personen av sykkelen og stakk av med sykkelen. Politiet leter etter gjerningspersonene i sentrum.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.