Torsdag, 19.09.2019 00:38 Uke: 38
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Zidane bekymret etter
ny Real Madrid-sme...

(I dag, kl 00:32)
Ocean Viking plukket
opp 73 mennesker i ...

(I dag, kl 00:21)
En klar valgseier
glapp for Netanyahu.
D...

(I dag, kl 00:11)
Opphever
utslippsgrense

(I dag, kl 00:11)
Di Maria herjet med
Real Madrid, Zidane
...

(I dag, kl 00:01)
Fortsetter antagelig
som ordfører

(I går, kl 23:51)
USAs sentralbank
senker styringsrenta

(I går, kl 23:51)
Rosenborgs overmenn
vant stort i
Champio...

(I går, kl 23:41)
RBKs overmenn vant
stort i Champions
Lea...

(I går, kl 23:41)
Bilbombe gikk av ved
hotell

(I går, kl 23:41)

Sistedistrikt
Lønstad Onsruds
herlige revansje mot
gam...

(I dag, kl 00:33)
Supporterbråk endte i
slag og anmeldelse...

(I dag, kl 00:33)
Høydepunkter
Raufoss?HamKam

(I dag, kl 00:33)
Brann i maskin i gruve
(I dag, kl 00:32)
Pipebrann i Nordreisa
- nødetatene rykke...

(I dag, kl 00:22)
Småfly fikk
motortrøbbel over
Østre Tote...

(I dag, kl 00:12)
En klar valgseier
glapp for Netanyahu.
D...

(I dag, kl 00:12)
Fortviler over store
terrengskader på Kv...

(I dag, kl 00:03)
Til helga blir
flyplassen en
gigantisk k...

(I går, kl 23:52)
Fortsetter antagelig
som ordfører

(I går, kl 23:52)

Mest lest siste uke
FIVH: 10 millioner
ubrukte
mobiltelefone...

(I går, kl 00:51)
FIVH: 10 millioner
ubrukte
mobiltelefone...

(I går, kl 00:51)
Netanyahu sier han vil
ha en sionistisk ...

(I går, kl 03:21)
Opplagsøkning for
avisene i første
halvå...

(I går, kl 09:11)
? Stor grad av
autentisitet

(I går, kl 09:21)
Anmelder ordføreren i
Moss

(I går, kl 13:41)
Snapchat lanserer helt
ny selfie-modus

(I går, kl 13:41)
Mange melder seg ut
(I går, kl 13:51)
Journalister i
Morgenbladet truer med
å ...

(I går, kl 15:51)
TNT-vokalist Tony
Mills er død

(I går, kl 19:11)

Mest lest i dag
Trump sa flere ville
se på ham enn demok...

(13.09.2019, kl 04:21)
USAs
budsjettunderskudd
passerte 1000 mi...

(13.09.2019, kl 10:41)
Frykter brexit-kaos:
Britene hamstrer fo...

(12.09.2019, kl 16:01)
Høststorm i vente på
Vestlandet: Kan kom...

(13.09.2019, kl 10:41)
Kjersti Mo blir ny
filmdirektør

(12.09.2019, kl 12:01)
Klatret i sammendraget
etter knallsterk ...

(12.09.2019, kl 17:31)
Flere virus utelukkes
som årsak til hund...

(16.09.2019, kl 18:32)
Stripete demonstranter
protesterte mot r...

(13.09.2019, kl 12:51)
Bildet avslørte 22 år
gammel forsvinning...

(13.09.2019, kl 14:38)
The Cars-vokalist Ric
Ocasek døde av hje...

(16.09.2019, kl 23:32)

Været i dag
LettskyetOslo
9 °C , 0 m/s .
Delvis skyetBergen
7 °C , 2 m/s .
LettskyetStavanger
8 °C , 3 m/s NNV.
Lette regnbygerTrondheim
8 °C , 5 m/s V.
Delvis skyetTrømsø
4 °C , 1 m/s ØSØ.
LettskyetKristiansand
10 °C , 4 m/s NNV.
RegnBodø
7 °C , 6 m/s .
KlarværHalden
8 °C , 3 m/s N.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det er mange kunder som har prøvd å gå innom Rema 1000 i Risør denne uken, men som måtte ta turen hjem igjen. Butikken er nemlig stengt frem til fredag grunnet oppussing.
Start slo Nest-Sotra 2?0 på hjemmebane i kveld. Martin Ramsland ser fram mot en spennende høst for laget som kjemper om opprykksplass.
- Det har vært en eventyrlig investering, fastslår Gunnar Hillestad etter at familieselskapet hans kjøpte en bedrift i Danmark i 2010. Det gav lite avkastning i starten, men i fjor kom overskuddet opp i nesten 16 millioner.
Start-trener Joey Hardarson var godt fornøyd etter at Start slo Nest-Sotra 2 -0 i kveld. Kasper Skaanes sørget for det første målet etter drøyt ti minutter, mens Aron Sigurdarson doblet ledelsen med sin tolvte scoring for sesongen.
Høyesteretts ankeutvalg har avvist anken til den drapsdømte sjubarnsmora fra Kristiansand. Dommen fra Lagmannsretten der hun ble dømt til 21 års forvaring blir dermed stående.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Yngvill Sandnes er glad i å gå tur, men hun så seg lei av alt søpla hun møtte på, slik ble #poseilomma født.
Geir Wehus (Ap) reagerer på at private har gjerdet inn den populære strandstien i Vennesla. Til uka skal kommunen vurdere om det skal gjøres en juridisk vurdering i saken.
Stiftelsen Bokbyen i Tvedestrand kan gå over ende på grunn av store underskudd. Bokentusiaster fra hele landet har de siste årene deltatt på ulike forfatterfestivaler i Sørlandsbyen. Styret prøver nå å finne en løsning for å unngå konkurs.
Kristian Knutsen i Brødrene Knutsen Maskin AS vil saksøke Anne Killingmo for æreskrenkelser dersom hun ikke beklager påstandene hun har lagt frem for kontrollutvalget - óg oppgir kildene sine.
Kristoffer Halvorsen skal sykle for det amerikanske laget EF Education First i 2020. Det bekrefter laget i en pressemelding. Lagsjef Jonathan Vaughters sier Halvorsen er et strålende talent og at det nå er opp til dem å realisere det.
IK Start leder 2?0 på hjemmebane mot Nest-Sotra til pause etter scoringer av Aron Sigurdarson og Kasper Skaanes. Start ligger nå på andreplass i 1. divisjon.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Å være avslappet og rolig har alt å si for å treffe bra på jakt og i skytekonkurranser, har Ellen Ausel (22) lært seg.
Den nye Bytteboden på Simonstad har vakt interesse langt utenfor bygdas grenser. - Det var lang kø på utsiden da vi åpnet, og de som stod først i køen var fra Kilsund, forteller Ingeborg Espeland, som er initiativtaker til Bytteboden.
Per Jørg Johnsen har 800 kvm å varme opp vinterstid. Nå som oljefyren hans snart blir forbudt, investerer han i bergvarme.
Vidar Kleppes anbefaling til bystyregruppa er at partiet stemmer på Jan Oddvar Skisland (Ap) som ordfører og Erik Rostoft (Folkelista) som varaordfører. Kleppe (Dem) mener sjansen for politisk gjennomslag da er størst. Det skriver Fædrelandsvennen.
Høyesteretts ankeutvalg har avvist drapsdømte Elisabeth Aaslies (44) anke onsdag. Det betyr at dommen fra Lagmannsretten blir stående. Sjubarnsmoren ble der dømt til 21 års forvaring for å for å ha dopet ned og kvalt ekssamboeren, og for å ha forgiftet og deretter druknet sin far i et badekar. Det skriver tv2.no.
Lister Hagesenter AS er konkurs. Det betyr at Hageland-butikkene i Lyngdal og Farsund legges ned. Til sammen er 21 personer, hovedsakelig deltidsansatte, berørt. Gjelden skal være på over ni millioner kroner. Det skriver lister24.no.
Siri Bjellerås ønsket å skape sin egen nisje på Ulltveit gård. Nå går hun under navnet Queen B.
Tidlig onsdag ettermiddag kom meldingen om et biluhell i Dølemo-krysset.
Høyre kjemper videre for at Harald Furre skal bli ordfører i Kristiansand. Men partiets forhandlingsleder, Renate Hægeland, sier partiet vil støtte KrFs Jørgen Kristiansen hvis de ikke lykkes.
En sørlending i 30-årene er i Kristiansand tingrett dømt til 60 dagers fengsel etter å ha fått utbetalt 185.896 kroner urettmessig i dagpenger fra Nav. Mannen jobbet 927 timer mer enn han rapporterte inn. Det skriver Agderposten.
En mann i 40-årene er i Lister tingrett dømt til tre år og seks måneders fengsel for voldtekt av en sju år gammel jente. Overgrepet skjedde i 2010, men ble først kjent mange år senere da jenta fortalte det til venner. Det skriver Fædrelandsvennen.
Venstre i Kristiansand har sagt nei til å delta i forhandlinger med Arbeiderpartiet om styringen av byen. Partiet ble invitert til samtaler, men 1.kandidat Ivar Bergundhaugen sier de nå har avslått invitten.
Pengene har strømmet inn etter Risør Frikirke kom ut med at de ville prøve å samle inn penger til et nytt piano. Ingen i ledelsen hadde trodd at de skulle få råd til et av de beste pianoene som er på markedet.
Nødetatene skal være på vei til et trafikkuhell på Dølemo.
En mann er anmeldt og innbrakt til politistasjonen etter å ha oppført seg truende på sykehuset i Kristiansand. Mannen hylte, kastet stoler og nektet å forlate stedet.
Bilføreren som var involvert i et trafikkuhell på Dølemo i Åmli bevisst og oppegående. Bilføreren er en mann i 70-årene. Bilen fikk materielle skader. Det er ingen trafikale problemer.
En bil er involvert i et trafikkuhell på Dølemo i Åmli kommune. En person var i bilen da ulykken skjedde. Nødetatene er på vei til stedet.
Ikke bli overrasket om middelhavske fraser syder ut fra Hønsheia i høst. Et helt nytt språktilbud er på plass.
- Dette er trist.
Aida Dahlen fra Kristiansand tok bronse i Europamesterskapet i bordtennis for funksjonshemmede. Hun måtte gi tapt i semifinalen mot en tidligere VM- og OL-mester fra Frankrike. Aida Dahlen har to EM-gull fra tidligere.
Å være avslappet og rolig har alt å si for å treffe bra på jakt og i skytekonkurranser, har Ellen Ausel (22) lært seg.
Bokbyen ved Skagerrak i Tvedestrand stanser driften. Årsaken er den økonomiske situasjonen etter at statsstøtten falt bort. ? Som styre vil vi gjøre vårt aller beste for å sikre muligheten til at bokbyen kan leve videre, om enn i noe annen form enn før, sier styreleder Marit Aass.
Kilden Teater og Konserthus inviterer alle folkevalgte politikere i byen til å delta i forestillingen «Kristiansand.Nå.» Vi vil utforske hva som fremdeles gjør oss i Kristiansand til et «oss» etter et opprivende valg, sier teatersjef Birgit Amalie Nilssen.
Det er gjort skadeverk på Botanisk Have på Gimle Gård i Kristiansand, melder politiet. Flere trær og planter er knekt og ødelagt.
Østgående retning på E18 mellom Brønningsmyrkrysset til Storemyrkrysset i Lillesand er nå åpen igjen for trafikk etter berging av vogntog. Vogntoget var involvert i et trafikkuhell tidligere i dag.
Innledningsvis vil jeg minne Hveem (burde være unødvendig) om at vi i Norge har et demokrati der de som er valgt inn i bystyret er blitt det i tråd med de lover og forskrifter som gjelder for valg. Alle er likeverdige i bystyret når valget er gjort.
Stiftelsen Bokbyen ved Skagerrak har i dag sagt opp avtalen med Bokbyen drift. Beslutningen medfører at Bokbyen trekker seg ut av Bokbanken og Bokbyen forlag.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.