Tirsdag, 04.08.2020 08:18 Uke: 32
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
To nye kommunar med
stigande smitte

(I dag, kl 08:11)
Call of Duty: Warzone
åpner stadion og i...

(I dag, kl 08:11)
Eventbransjen sliter
og mange tror de ik...

(I dag, kl 08:11)
Sjørettsekspert mener
coronaregelverket ...

(I dag, kl 08:11)
Åtte smarte tips for å
redde maten fra s...

(I dag, kl 08:01)
Mer enn 500 studenter
i boligkø

(I dag, kl 08:01)
Enslig bil har kjørt
ut på E18

(I dag, kl 08:01)
Brann i bil i Søgne
(I dag, kl 08:01)
Kan føre til færre
reisende

(I dag, kl 08:01)
Varslar sterke
vindkraft

(I dag, kl 08:01)

Sistedistrikt
Starter i ny jobb
etter 31 år: ? Må
prøv...

(I dag, kl 08:13)
Hektiske dager for
Kvikk Vask og Rens ?
...

(I dag, kl 08:13)
Bli med inn i Geirs
elleville luksusbåt
...

(I dag, kl 08:13)
Ny spiller klar for
Pors

(I dag, kl 08:13)
Fagsjefen tror ikke
det blir aktuelt
med...

(I dag, kl 08:13)
Dette får UP-sjefen
til å se rødt: ?
Bet...

(I dag, kl 08:13)
Tonje (25) forminsket
puppene: ? Følte m...

(I dag, kl 08:13)
Ryggjabrua kan bli
stengd for biltrafikk

(I dag, kl 08:13)
Økning i koronaavvik
på utesteder i Tron...

(I dag, kl 08:13)
To nye kommunar med
stigande smitte

(I dag, kl 08:13)

Mest lest siste uke
Ukens grønne tips:
Unge er minst
opptatt...

(I går, kl 19:26)
Kandidater til ny
trener: ? Hadde
garant...

(I går, kl 17:02)
Brann starter
trenerjakten: ? Mest
unike...

(I går, kl 18:44)
Nå blir det slutt på
brukerlagde underte...

(I går, kl 15:01)
TV-serieanmeldelse
«Når støvet har lagt
...

(I går, kl 15:42)
Da alt var over,
spilte Lars Arne
Nilsen...

(I går, kl 20:13)
- USA er i en
alvorligere fase

(I går, kl 08:31)
Namsenvassdraget skal
lage nesten dobbel...

(I går, kl 10:11)
Forskere avlet fram
underlig fisk ved
et...

(I går, kl 10:31)
Ekspertenes dom: Her
gikk det galt for L...

(I går, kl 10:43)

Mest lest i dag
Community Shield 29.
august

(29.07.2020, kl 12:01)
Velde ble hat
trick-helt: ? Helt
magisk

(02.08.2020, kl 22:22)
KOMMENTAR: Kva er det
Microsoft og Sony ...

(02.08.2020, kl 10:31)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 23:42)
Nå er reglene endret
igjen

(28.07.2020, kl 18:11)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 00:32)
Politiet advarer mot
markering på hus. ?...

(01.08.2020, kl 21:32)
En slik kikkert har du
ikke sett tidlige...

(28.07.2020, kl 11:51)
Borgerrettsgruppe:
Journalister og
obser...

(29.07.2020, kl 00:11)
Les dagens VG her!
(I går, kl 00:02)

Været i dag
SkyetOslo
15 °C , 1 m/s .
SkyetBergen
12 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
12 °C , 2 m/s VSV.
Lett regnTrondheim
12 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
15 °C , 3 m/s SV.
KlarværKristiansand
13 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
13 °C , 7 m/s SV.
LettskyetHalden
15 °C , 2 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det begynte å brenne i dashbordet i en bil mens den kjørte på Årosveien i Søgne tirsdag morgen. Føreren fikk bilen inn i en busslomme, og brannen ble slukket. Bilen ble skadet innvendig, men føreren kom fra det uskadd.
Kjøpesenteret Alti Mandal har med en omsetning på 75 millioner kroner i juli satt ny månedsrekord, melder l-a.no. I juni og juli hadde senteret en omsetning på 130 millioner kroner, som er en økning på 30 millioner kroner fra samme tidsperiode i fjor.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Kommunalt ansatte i Kristiansand får en lønnsvekst på 0,2 prosent, hvis budsjettet følges. Varaordfører Erik Rostoft (TF) sier til Fædrelandsvennen at man i år skal være glad for at folk har en jobb å til, mens Mali Steiro Tronsmoen (SV) vil gi mer til de som har stått i frontlinjen.
Byremoparken vel venter på klarsignal fra kommunen, før de kan lage fritidspark i friområdet ved Byremosanden. Finansieringen er ifølge Lyngdals avis i orden, blant annet har friluftsrådet i Lindesnesregionen bidratt med 400 000 kroner.
Bergtun hotell i Valle sentrum er gjenåpnet etter å ha vært stengt i lengre tid. Bjørn Erling Auestad, som også eier Bykle hotell, har overtatt hotellet, og har fått en god start med over en million kroner i omsetning i juli.
Hva gjør du når strømmen går i båthavna? Eller når en spisegjest er så uheldig å miste bilnøkkelen i sjøen? Stine Rønbeck har for aller første gangen drevet restauranten på Hagefjordbrygga, og klarte å løse begge disse utfordringene.
Det blir sjeldent en tur på butikken for å kjøpe frukt og grønt for Paulsen-paret. Harald Paulsen og Benthe Kvernvik Paulsen har i løpet av de siste seks årene formet en hagedrøm på Nyvoll.
Kristin Pettersen (27) måtte gape da hun så oppførselen til de i bilen foran henne søndag ettermiddag. Se videoen lengre ned i saken.
Kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin for KIWI-kjeden forteller at de har opplevd at flere kunder tar kontakt, og har spørsmål rundt en tekstmelding de har fått.
Fjord Line pålegger fra og med tirsdag ansatte som har kundekontakt å bruke munnbind. Selskapets konserndirektør Richard Ternblom sier til Fædrelandsvennen at det er for å skape trygghet på reisen, og for å sende et signal om at de tar situasjonen på alvor.
En traktor sto i natt i brann langs riksvei 9 ved Skarpengland i Vennesla. Brannen ble slukket av en bilist som kjørte forbi. Det ble ifølge politiet funnet noe brennbart materiale i nærheten av traktoren, og de har opprettet sak.
En person ble i natt pågrepet ved et hus i Arendal etter melding om bråk og ruteknusing. Personen skal ifølge politiet ha truet andre på stedet.
Kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin for KIWI-kjeden forteller at de har opplevd at flere kunder tar kontakt, og har spørsmål rundt en tekstmelding de har fått.
Grethe Dalen bak Gjerstadbakeren har holdt på i over seks år. Nå har hun slått salgsrekorden og hatt den beste sommeren så langt.
Fredag ble en kvinne i 50-årene funnet død i Sirdal kommune. Alt tyder på at hun omkom etter å ha falt utfor en skrent, skriver Avisen Agder. Sør-Vest politidistrikt mottok meldingen fredag formiddag, opplyser operasjonssentralen overfor NRK.
Etter å ha jobbet sammen i 15 år på Amtmannsvingen Frisør, starter Åse Hilde Braaten (47) og Kathrine Sterk-Hansen (37) for seg selv.
Veterinærinstituttet har enda ikke kommet til bunns i hvorfor rundt 30 friske beitedyr plutselig døde øst i Agder. Det pågår fortsatt undersøkelser for å finne dødsårsaken.
Asbest sprer seg hurtigere enn tidligere antatt dersom materialet ikke håndteres riktig. Resultatene av et unikt forskningsprosjekt, som er gjennomført på Lista, bør føre til endringer i lovverket, mener hovedverneombud.
Sørlandet har nå sjansen til å bli best i verden på flytende havvind. Det mener lederen for et unikt samarbeid mellom forskning, utdanning og en rekke bedrifter. Med på laget er universitetet, fylkeskommunen, Agder energi og næringsklyngene Eyde og Node.
I helgen tok golfspiller Karoline Stormo (23) fra Nes Verk i Tvedestrand sølv i NM, bare ett slag bak vinneren. Nå flytter hun til USA for å bli proff golfspiller, skriver Tvedestrandsposten. Hun har kvalifisert til å spille i Symetra Tour ? det nest høyeste nivået i USA.
Veterinærinstituttet prøver nå å finne ut hvorfor de helt friske dyrene plutselig døde på beite øst i Agder. Nå er antallet nesten 30 kuer og sauer, som brått har mistet livet på beitet.
Det enda 2-2 mellom FK Jerv og Stjørdals-Blink i 1. divisjon i fotball. Grimstad-klubben låg under 0-2, men scora to mål på tre minutt seint i andre omgang. Jerv fekk også eit mål annulert heilt på tampen av kampen.
Anette Moe fra Kristiansand er vinneren av den tredje delfinalen i «Ulest», en kåring for å løfte frem mindre kjente forfattere. Det er nettbokhandelen Bookis som står bak kåringen. Hun vant delfinalen med sin krimroman «Tause ofre».
Det står no 2-2 mellom FK Jerv og Stjørdals-Blink. To Jerv-scoringar på tre minutt gjer at det står likt. Pibe og Mattias Wichmann Andersen scora måla for Jerv.
I konkurranse med alle de beste kvinnelige golfspillerne i Norge, klarte Karoline Stormo fra Nes Verk å komme sølvplass i NM i helgen, bare ett slag bak gullvinneren.
Stjørdals-Blink leiar 2-0 mot FK Jerv i 1. divisjon i fotball. Igjen var det Mats Lillebo som scora. Scoringa kom få minutt etter at Diego Campos brente straffe for Jerv.
Jerv-spelar Diego Campos bomma på straffe i 1. divisjonskampen mot Stjørdals-Blink. Dermed står det framleis 1-0 til heimelaget i Stjørdal. Straffebommen kom sju minutt ut i andre omgang.
I konkurranse med alle de beste kvinnelige golfspillerne i Norge, klarte Karoline Stormo fra Nes Verk å komme sølvplass i NM i helgen, bare ett slag bak gullvinneren.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
- Dette er helt feil. Jeg vet ikke hvor VG har disse opplysningene fra, sier Hans Tomter som er kommuneoverlege i Tvedestrand.
FK Jerv ligg under 0-1 til pause på bortebane mot Stjørdals-Blink i 1. divisjon i fotball. Mats Lillebo sende heimelaget i leiinga på straffe 15 minutt ut i kampen.
Stjørdals-Blink leiar 1-0 mot FK Jerv i 1. divisjon i fotball. Mats Lillebo sende heimelaget i leiinga på straffe 15 minutt ut i kampen. Jerv har berre tapt ein kamp denne sesongen, før bortemøtet med nyopprykka Stjørdals-Blink.
Tvedestrandsjenta Veronica Lilleødegård (23) gjorde det sterkt under norgescupens siste stevne på Løiten i helga, men selv mener hun at hun kan bedre.
Tidligere verdensmester i drifting, Fredric Aasbø, forteller at det var ganske spesielt å kvitte seg med en bil som han har opplevd så mye med. Men han er fornøyd med at Joachim Haugenes nå vil satse på denne bilen.
Tidligere verdensmester i drifting, Fredric Aasbø, forteller at det var ganske spesielt å kvitte seg med en bil som han har opplevd så mye med. Men han er fornøyd med at Joachim Haugenes nå vil satse på denne bilen.
En kvinne i 40-årene er dømt til samfunnsstraff etter å ha sparket og slått en politibetjent. Hendelsen skjedde under Palmesus i Kristiansand sommeren 2019. Kvinnen var svært beruset og ble bedt om å forlate stedet, men nektet.
Tidligere verdensmester i drifting, Fredric Aasbø, forteller at det var ganske spesielt å kvitte seg med en bil som han har opplevd så mye med. Men han er fornøyd med at Joachim Haugenes nå vil satse på denne bilen.
Når ti varer som aldri har blitt testet blir plukket ut, kommer Rema halsende etter konkurrentene.
I sør kan det blir mot 25 grader i helga. Men først blir det mer regn.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.