Søndag, 04.12.2022 20:47 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brann i Bergen
(I dag, kl 20:40)
Mowinckel tok
sesongens første
pallplass

(I dag, kl 20:30)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:30)
Mowinckel går mot
sesongens første
pallp...

(I dag, kl 20:10)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:10)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:10)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 20:00)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:40)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:40)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:20)

Sistedistrikt
Brann i Bergen
(I dag, kl 20:41)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:31)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:11)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:11)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 19:51)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:41)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:31)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:21)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:51)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)
Mann pågrepet på
Grønland

(I dag, kl 00:20)
Fant eldgammelt
«zombievirus»

(I dag, kl 03:11)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Anders Kylland blir Fremskrittspartiets ordførerkandidat i Arendal ved kommunevalget neste høst. Nominasjonsmøtet valgte Maurith Julie Fagerland og Andreas Arff til andre- og tredjeplassen.
Kristiansand vant 40-32 mot Haslum i kveldens eliteseriekamp i håndball. Kampen ble spilt borte på Nadderud Arena i Bærum.
En person er pågrepet og siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter dødsfallet i Søgne. Det opplyser politiet på en pressekonferanse søndag ettermiddag.En person ble tidligere søndag funnet død på en privatadresse i Søgne, etter meldinger om en alvorlig voldssituasjon.
Agder politidistrikt vil holde en pressekonferanse klokken 17:00 i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Søgne. En person ble funnet død på en privatadresse etter melding om en alvorlig voldshendelse søndag formiddag.
En person er funnet død etter en voldshendelse i Svøingheia i Søgne.
Politiet har i morgentimene hatt omfattende promillekontroller flere steder i fylket. I Farsund, Vigeland og Risør ble rundt 300 personer kontrollert, men ingen av sjåførene fikk bot for promillekjøring.
Bilbrannen i Kristian IVs gate i Kristiansand er slukket, opplyser politiet. Ingen personer ble skadd. Det skal ha vært åpne flammer i motorrommet.
Det brenner i en bil som står i Kristian IVs gate i Kristiansand sentrum. Politiet og brannvesenet er på stedet.
Under en fest på Birkenes ble politiet ringt etter fordi en person tømte et pulverapparat under festen. Ifølge politiet vurderer eieren å anmelde personen som gjorde det. Hendelsen skjedde ca. klokken 05.00 i natt.
I løpet av natten har det vært mye bråk fra utesteder og hjemmefester flere steder i fylket. I Kristiansand og Arendal har politiet rykket ut til flere slåsskamper og gjester som måtte bortvises fra utesteder. Ingen personer er alvorlig skadet i løpet av natten, melder politiet i Agder.
En mann ble i natt pågrepet av politiet for bråk på danskebåten fra Kristiansand. Mannen skal ha kommet med verbale trusler og vært voldelig mot ansatte om bord. Ifølge politiet ble ikke de ansatte alvorlig skadd.
Nødetatene rykker ut til melding om trafikkulykke på E18 vestgående, i nærheten av Skudeheia i Grimstad. En bil har kjørt inn i autovernet. Ingen skal være fastklemt, opplyser politiet.
I dag spilte Vipers sin syvende kamp i Champions League-gruppespillet. De vant 43-21 over tsjekkiske DHK Banik Most.Vipers Markéta Jerábková ble toppscorer med elleve mål.De møter Banik Most igjen til returkamp lørdag 10. desember på hjemmebane.
Strømprisene søndag: Makspris på 3,46 kroner per kilowattimeSøndag blir det høyest strømpriser i Midt-, Sørvest-, Vest- og Sørøst-Norge. Mellom klokken 17 og 18 vil strømprisen der ligge på 3,46 kroner per kilowattime (kWh).I Nord-Norge blir prisen 1,001 kroner per kWh på sitt høyeste, viser tall fra strømbørsen Nord Pool.
Fremskrittspartiet i Kristiansand har lørdag valgt Stian Storbukås som partiets ordførerkandidat ved kommunevalget neste høst. Julie Leire Hetland og Andreas R.K. Jacobsen fikk andre- og tredjeplassen på valglista. Ingen av Frps kandidater gis tilleggsstemme ved kumulering.? Dette viser at vi gir folket makta, sier Storbukås.
Det har vært en trafikkulykke på fylkesvei 418 i Arendal. En bil har kjørt i fjellveggen. Tre personer har vært involvert, ingen skal være alvorlig skadd.
En person ligger på sykehus etter et slagsmål på en privat fest med flere ungdommer i Arendal sentrum fredag kveld. Det opplyser politiet. Tre personer er pågrepet og siktet for kroppsskade. Ifølge politiet skal det ha vært et stort antall mennesker til stede på festen.? Vi jobber med saken og er i gang med avhør av vitner, forteller Morten Eriksen, politioverbetjent på felles straffesaksinntak i Agder.
Det har oppstått flere synkehull i Storgaten i Grimstad sentrum. Politiet meldte rundt midnatt om et synkehulll som hadde oppstått i løpet av dagen. Senere ble en taxi sittende fast i et nytt synkehull, få meter unna skriver Grimstad Adressetidene .
En bil har kjørt ut på fylkesvei 43 ved Kvavik i Lyngdal. Politiet melder at det er svært glatt føre på stedet.
Beboerne i et hus på Frivoll i Grimstad våknet ved 3-tida i natt av at det brant i huset. Alle fem kom seg velberget ut. De klarte selv å slukke brannen. Nødetatene er på stedet og de fem beboerne blir sjekket for røykskader, melder politiet i Agder.
Tre personer er pågrepet i Arendal etter at politiet ble tilkalt til en fest der flere ungdommer var innblandet i slagsmål i et privathus. Det er ikke avklart hvor mange som har vært utsatt for vold, og om noen er alvorlig skadet, melder politiet i Agder.
En gjeng med barn og unge i Grimstad driver med sti-sykling året rundt. Kulde og mørke stopper nemlig ikke sykkelgleden.
Tre personer er innbragt til arrest fordi de mistenkes å ha vært involvert i et slagsmål i Arendal sentrum i kveld. Det er fremdeles uavklart hvor mange som har blitt utsatt for vold, og om noen av disse er alvorlig skadet. Politiet jobber med å skaffe seg oversikt.
Flere ungdommer skal ha vært involvert i et slagsmål i forbindelse med en fest på en privat adresse i Arendal sentrum. Ingen skal være alvorlig skadet. Politiet er på stedet og har kontroll på flere av de involverte.
En sjåfør er mistenkt for kjøring i påvirket tilstand i Lyngdal. Politiet har beslagtlagt førerkortet og opprettet sak.
Gangbroa over elva Kvina i Kvinesdal har blitt et svært popoulært sted å ta selfies. Særlig i desember, når broa er dekket av julelys.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Her er dagens utvalg av seernes høstbilder.
Tidligere leder av Fremskrittspartiet i Agder, Christian Eikeland stiller neste høst til valg for folkets parti i Kristiansand. Partiet het tidligere bompengepartiet og gjorde brakvalg i Bergen og Stavanger ved forrige kommunevalg. Frp har nektet Eikeland å stille til valg etter at han brukte av partiets penger privat.
Sissels Kyrkebøs julekonsert i Kilden i Kristiansand fredag kveld er avlyst på grunn av sykdom. Det opplyser Kilden på sine nettsider. Der står det også at alle billetter vil bli refundert.
En person er fraktet til sykehus etter å ha kjørt i autovernet på E18 ved Grimstad fredag ettermiddag. Det skal fremdeles være kø i vestgående retning, ifølge politiet.
Det Arendalsbaserte flyselskapet Norse Atlantic Airways er kårets til årets bedrift av Næringslivets Hovedorganisasjon i Agder. Det kommer fram i en pressemelding.? Selskapet står midt i en krevende etableringsfase, men en slik satsing fortjener all mulig honnør. Det er særlig fortjenstfullt at selskapet legger den norske arbeidslivsmodellen til grunn for sin internasjonale satsing, sier regiondirektør Høye G. Høyesen i NHO Agder.
En bil har kjørt i autovernet på E18 ved Vikkrysset i Grimstad. Bilføreren har kommet seg ut av bilen. Det er redusert fremkommelighet i vestgående retning som følge av ulykken. Ifølge politiet i Agder står trafikken stille på stedet.
E39 ved Fasseland i Lindesnes er åpen for trafikk igjen etter et trafikkuhell fredag ettermiddag, melder Veitrafikksentralen.
Jorunn Elisabeth Gleditsch Lossius er innstilt som toppkandidat for Agder KrF til neste års fylkestingsvalg. Det kommer fram i nominasjonskomiteens innstilling. KrF sin endelige liste skal vedtas på 8. desember.
En person er fraktet til sykehus etter å ha pådratt seg kuttskader under en arbeidsulykke ved Randesund i Kristiansand, melder politiet. Personen beskrives som bevisst. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med arbeid med sag.
Lars Erik Harv blir ny administrerende direktør for gjenvinningsanlegget Returkraft i Kristiansand. Det kommer fram i en pressemelding. Harv har vært konstituert leder siden mars og har tidligere flere år bak seg som økonomisjef i selskapet.
Politiet i Agder skal etterforske veltingen av Gustav Vigeland skulpturen som ble revet ned i Vigeland sentrum i Lindesnes denne uken, skriver avisen Lindesnes. Det er kommunen som nå har tatt hånd om skulpturen som har anmeldt forholdet.Skadene på skulpturen skal vurderes av fagfolk.
En bilist som stakk fra en politikontroll på E39 ved Støle i Lindesnes har kjørt i en annen bil bakfra, melder politiet. Ingen personer skal ha blitt skadet i kollisjonen. Det er manuell dirigering på stedet.
18 bilførere fikk bot for å ha kjørt for fort da utrykningspolitiet holdt fartskontroll på riksvei 9 ved Mosby i Kristiansand fredag ettermiddag. En bilfører fikk førerkortet beslaglagt for å ha kjørt i 76 km/t i 50-sonen, melder politiet.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.