Søndag, 18.11.2018 14:08 Uke: 46
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mopedfører til
legevakt for sjekk

(I dag, kl 14:00)
Kalla uten mulighet i
sprint, Falk vant

(I dag, kl 14:00)
400 skadd i
bensinprotester i
Frankrike

(I dag, kl 14:00)
De «forhatte»
agentene: ? Suger
tonnevis...

(I dag, kl 13:50)
? Mopedist kjørte i
bil

(I dag, kl 13:50)
Mener Einar Aas kan
fortsette

(I dag, kl 13:50)
Krevende situasjon for
Sjøforsvaret: ? F...

(I dag, kl 13:41)
Voldsomme protester
mot økte
bensinprise...

(I dag, kl 13:41)
Kjørte i påvirket
tilstand

(I dag, kl 13:41)
Ryddet etter
trafikkuhell

(I dag, kl 13:41)

Sistedistrikt
Vakre haustfargar
pregar Nordhordland
og...

(I dag, kl 14:01)
Stølpejakta satte nye
rekorder, og nå er...

(I dag, kl 14:01)
Denne mannen har gjort
Sp-ordfører Saxe ...

(I dag, kl 14:01)
Karosserigründer inn
på gasellelista: ? ...

(I dag, kl 14:01)
Amerikanske
krabbefiskere saksøker
verde...

(I dag, kl 14:01)
Mopedfører til
legevakt for sjekk

(I dag, kl 14:01)
Vil ikke
skolenedlegging føre
til en red...

(I dag, kl 13:51)
Minihåndballturnering
i Våganhallen

(I dag, kl 13:51)
Kråkstad IL - Trø/Bå
FK Blå Kamp 8

(I dag, kl 13:51)
Prøvde å bryta seg inn
i hagesenter ? Sk...

(I dag, kl 13:51)

Mest lest siste uke
Her ligger ubåten på
havets bunn

(I dag, kl 01:41)
Vilde ble syk av å gå
på skolen

(I dag, kl 08:50)
23 forenklede forelegg
i Hegra

(I går, kl 15:35)
Lite som minner om
kristne verdier, KrF
...

(I går, kl 20:00)
Kvinne fra Trondheim
vant 7,2 mill i Lot...

(I går, kl 22:30)
Høyesterett opphever
overgrepsdom mot ps...

(I går, kl 22:50)
- Det er fortsatt
uenighet(pluss)

(I går, kl 23:01)
Svart er blitt det nye
hvitt i VM-matche...

(I dag, kl 01:51)
Trump: USA vil avsløre
hvem som sto bak ...

(I dag, kl 02:21)
Kulturstiftelse gir
millioner til å
redd...

(I dag, kl 02:31)

Mest lest i dag
Sjå Vestlandsrevyen
18:50

(12.11.2018, kl 18:20)
Ikke nok å lære ungene
å telle penger

(12.11.2018, kl 22:40)
Zlatan Ibrahimovic
kritiseres etter
fotb...

(12.11.2018, kl 23:31)
Zlatan Ibrahimovic
kritiseres etter
fotb...

(12.11.2018, kl 23:41)
Kraftanalytiker tror
strømprisen stiger ...

(16.11.2018, kl 06:31)
Reagerer etter at
Runar-keeperen ble
utv...

(11.11.2018, kl 23:51)
Michelets bok om
Hjemmefronten og
jødene...

(12.11.2018, kl 21:31)
Nyvalgt
kongressrepresentant
har ikke rå...

(12.11.2018, kl 23:41)
257 meter langt
krigsskip har ankommet
O...

(13.11.2018, kl 16:20)
Nord-Korea-ekspert: ?
Trump er blitt run...

(14.11.2018, kl 11:20)

Været i dag
KlarværOslo
6 °C , 1 m/s NNØ.
Delvis skyetBergen
8 °C , 1 m/s V.
Delvis skyetStavanger
6 °C , 1 m/s NNV.
KlarværTrondheim
4 °C , 1 m/s VNV.
Delvis skyetTrømsø
4 °C , 5 m/s S.
Delvis skyetKristiansand
7 °C , 4 m/s NØ.
KlarværBodø
4 °C , 3 m/s ØSØ.
LettskyetHalden
5 °C , 3 m/s NØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det er ingen ting i veien for at Einar Aas fra Grimstad kan gjenoppta tradingen i kraftmarkedet, melder E24. Analysesjef Tor Reier Lilleholt, sier at Aas ikke har gjort noe ulovlig. Aas tapte pengene sine etter et feilslått veddemål om strømpriser
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Nødetatene er på vei til et bolighus i Åveslandsveien i Lyngdal, etter at det kom en melding om røykutvikling i boligen. Ifølge politiet, skal det ikke være folk i huset.
Arkitekt Andreas Stensland må imidlertid medgi at det er mye som skal klaffe for at den målsettingen er realistisk.
Søndag fortsetter letingen etter savnede Ingvald Tjørnhom (79) på Knaben i Kvinesdal. Lørdag ble det arrangert nok en leteaksjon etter mannen, som ble meldt savnet i slutten av oktober. Tjørnhom kom ikke hjem etter en søndagstur.
Dette blir spennende! Kommunens store "pengeinndriver" Lars Molleklev skal hjelpe lag, foreninger og kommuneansatte til økonomisk suksess.
Nestleder i KrF, Kjell Ingolf Ropstad, sier til VG at gårsdagens sak om Svein-Magne Pedersen i Vennesla, gjorde ham trist og opprørt. Ifølge VG har predikantens stiftelse samlet inn penger til prosjekter som ikke eksisterer.
I løpet av natten fikk politiet i Agder mange meldinger om festbråk og ordensproblemer. Ifølge politiet skal det ikke ha skjedd noe alvorlig, men to personer ble brakt til arresten i Arendal. I Mandal ble en person anmeldt etter et slagsmål.
Søndeled og Risør historielag er snart klar med sin siste årbok. Fra årets artikler har AAB fått dele Bjørn Harry Støles artikkel om hans bestefar Lauritz Paulsen. Eller som byen kjente ham; Lauritz på Brygga.
Tirsdag 20. november kl. 18.00 deltar kunstneren, forfatteren og mediet Hilde Aga Brun i en times samtale på biblioteket med biblioteksjef Peter Svalheim og publikum. «Det jeg ønsker meg er at kunsten blir et springbrett til å snakke om livet», sier hun.
Fædrelandsvennen vant kategorien «Årets sak» under Sensommerkonferansen i regi av Agder journalistlag. Prisen fikk mediehuset for å ha avslørt at den religiøse organisasjonen Jehovas vitne har hatt et eget domsutvalg som har operert utenfor det norske rettssystemet.
Arkitekt Andreas Stensland må imidlertid medgi at det er mye som skal klaffe for at den målsettingen er realistisk.
En strålende fornøyd Linn Sulland satte inn åtte mål mot det ungarske laget FTC i kveldens Champions League-kamp. Hun skryter av Katrine Lunde, men fremhever at dette er en lagseier.
Vipers er i flytsonen og Henny Ella Reistad gleder seg til både videre spill i Champions League, EM-spill og cupfinale mot Storhamar.
Vipers er i flytsonen og Henny Ella Reistad gleder seg til både videre spill i Champions League, EM-spill og cupfinale mot Storhamar.
En person er pågrepet av politiet mistenkt for ruspåvirket bilkjøring. Bilen kjørte inn i en bensinpumpe på Mosby i Kristiansand.
Katrine Lunde er fornøyd med egen innsats i kveldens Champions League-kamp mot FTC. Hun reddet tre straffer og gleder seg til mellomrunden. I desember skal hun til EM i Frankrike og deretter er det cupfinale mot Storhamar. Et tøft program, men det skremmer ikke veterankeeperen.
For en drøy uke siden testet brannvesenet i Bamble ut et teppe for slukking av bilbranner ? og responsen har ikke latt vente på seg.
Noe av det første som treffer netthinnene når du kommer til Tvedestrand, er betongsteina foran parkeringsplassen ved Johnsen-bygget. Det har Byløft II tenkt å gjøre noe med.
Etter seieren i kveld mot det ungarske laget FTC, tar Vipers med seg fire poeng inn til hovedrunden i Champions League. Trener Gjekstad mener dette var en lagseier og har tro på at alt er mulig videre.
Vipers slo ungarske Ferencvaros Torna Club (FTC), 35?27 i sin siste kamp i gruppespillet i Champions League, lørdag. Spillet var i starten jevnt, men hjemmelaget tok over styringa utover i kampen i Aquarama.
Visepolitimester i Agder politidistrikt, Arne Sundvoll tar selvkritikk og sier politiet vil gjøre noe med den manglende informasjonen overfor media i distriktet. Ifølge en undersøkelse er Agder politidistrikt dårligst blant politidistriktene på å være behjelpelig for media.
Vipers leder 18?14 ved pause mot ungarske Ferencvaros Torna Club (FTC), i sin siste kamp i gruppespillet i Champions League, lørdag. Kampen spilles i Aquarama, og hjemmelaget er allerede videre i Champions League.
Leder for Tangen Vel, Hans Ellef Høie, sier velforeningen gjerne tar en aktiv rolle i avklaringen av avvikene som er funnet på Tangen.
Nærmere 500 personer deltok i abortdemonstrasjonen i Kristiansand lørdag ettermiddag. Erna Solberg har varslet mulige innstramminger i abortloven for å få KrF med i regjeringen. Sol Råbu i Sosialistisk Ungdom sa fra talerstolen ? Vi la fra oss strikkepinnene for 40 år siden og ingen regjering skal få oss til å ta dem frem igjen.
Ellen Christine Mordal fikk seg litt av overraskelse da båten ble tatt opp!
Droppet du å betale boten du fikk etter 1. september? Har du fått inkassovarsel? Du er ikke alene, og kommunen vet ikke hvordan de skal ordne opp i det.
Lørdag kveld braker det løs med stor fest i Laget. Da samles medlemmene i Tvedestrand Lions Club for å feire at det er 50 år siden den lokale klubben ble startet.
Lokale nominerte skal nå kåres og sendes videre til den landsdekkende finalen, før Norges beste instagrammer kåres. Nå må du stemme frem de to vi skal sende videre til landsfinalen.
Hvorvidt en undercover agent kan brukes som bevis i saken mot en drapstiltalt kvinne, skal avgjøres av retten i hovedforhandlingen. Det har Høyesterett bestemt. Den 43 år gamle sjubarnsmoren fra Kristiansand er tiltalt for drap på far og ekssamboer.
Forsvarer til den tiltalte den 43 år gamle sjubarnsmoren fra Kristiansand, Olav Sylte, krever at Kristisand tingrett allerede mandag avklarer om en undercover agent kan brukes som vitne i saken. En kjennelse fra høyesterett slår fast at dette skal avgjøres i hovedforhandlingene.
Spørsmålet om en under-cover agent kan brukes som bevis i saken mot en 42 år gammel drapstiltalt kvinne, skal avgjøres av retten i hovedforhandlingen. Det har Høyesterett bestemt. Den 42 år gamle kvinnen er tiltalt for å ha tatt livet av sin far i 2002, og sin ekssamboer i 2014. Hennes forsvarer, Olav Sylte, krever nå at Kristiansand tingrett tar stilling til saken når rettssaken fortsetter mandag.
Den omstridte predikanten Svein-Magne Pedersen i Vennesla, samler inn penger til nødhjelpsprosjekter som ikke finnes, skriver VG. Avisa mener å ha dokumentert at predikanten aldri har finansiert de 24 barnehjemmene han oppgir, men kun to. På ett av disse bor det bare kuer, det andre er ikke i drift som barnehjem, i følge VG.
I dag arrangeres det demonstrasjoner i over 30 norske byer, etter at statsminister Erna Solberg har varslet mulige innstramminger i abortloven for å få KrF med i regjeringen. Maren G. Launes arrangerer demonstrasjon i Mandal og sier saken engasjerer.
Ordfører i Kvinesdal, Per Sverre Kvinlaug, sier han er stolt over å være innbygger i en bygd som stiller opp helg etter helg for å finne savnede Ingvald Tjørholm. 79-åringen ble meldt savnet på Knaben i Kvinesdal i slutten av oktober.
Brannvesenet rykker ut til en pipebrann på Skinnarsmoen på Nodeland.
Det er vi som skal bestemme om noen år, men vi vil gjerne si noe nå, for det er nå det er viktig å få sagt det!
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.