Mandag, 04.03.2024 07:02 Uke: 10
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kongepokal til
Tambar-løftar

(I dag, kl 06:54)
Oslofjordtunnelen
stenges delvis de
nest...

(I dag, kl 06:44)
Forsvaret bistår i søk
etter savna snøsk...

(I dag, kl 06:34)
Nektet å fjerne seg
fra
jernbanestasjone...

(I dag, kl 06:24)
Steinras stenger vei i
Kvam

(I dag, kl 06:24)
13 grunneiere fikk 10
millioner i erstat...

(I dag, kl 06:24)
Vidda stengt for
personbilar

(I dag, kl 06:14)
Frykter at
tunnelstenging vil gi
mer tra...

(I dag, kl 06:04)
Cannabis-klinikk åpner
i Strömstad

(I dag, kl 06:04)
Steinras i Kvam
(I dag, kl 06:04)

Sistedistrikt
Kongepokal til sterk
naustedøl

(I dag, kl 06:59)
Oslofjordtunnelen
stenges delvis de
nest...

(I dag, kl 06:49)
Kongepokal til
Tambar-løftar

(I dag, kl 06:49)
? Jeg har sett
knivkuttene i min
sønns k...

(I dag, kl 06:38)
Nektet å fjerne seg
fra
jernbanestasjone...

(I dag, kl 06:29)
Forsvaret bistår i søk
etter savna snøsk...

(I dag, kl 06:29)
Steinras stenger vei i
Kvam

(I dag, kl 06:29)
Vidda stengt for
personbilar

(I dag, kl 06:19)
13 grunneiere fikk 10
millioner i erstat...

(I dag, kl 06:19)
Steinras i Kvam
(I dag, kl 06:08)

Mest lest siste uke
Ny spiller til Vipers
(I går, kl 12:44)
Porsgrunnsmann vant NM
i styrkeløft

(I går, kl 12:44)
Klæbo suveren
(I går, kl 13:34)
Politiet med
oppfordring før
kongens hje...

(I går, kl 19:47)
Dette venter kongen
etter hjemkomsten

(I går, kl 20:10)
Klatrere står fast på
Svolværgeita

(I går, kl 20:24)
Skal ha stjålet
traktor ? kjørte seg
fas...

(I går, kl 17:04)
Hardangervidda open
for fri ferdsel

(I går, kl 17:04)
Damsgårdstunnelen open
igjen

(I går, kl 17:04)
Håndballjentene med ny
knockoutseier ove...

(I går, kl 17:34)

Mest lest i dag
Newcastle slapp med
skrekken ? slo
Black...

(28.02.2024, kl 00:14)
Avviser: Vil ikke
sende soldater

(27.02.2024, kl 12:17)
Tatt etter 30 år
(27.02.2024, kl 12:17)
Trafikkuhell på Sola
(27.02.2024, kl 20:14)
Strømbrudd i Stavanger
sentrum

(27.02.2024, kl 22:54)
Strømmen tilbake i
Stavanger

(27.02.2024, kl 23:14)
Avinor bekrefter at
det savnede
helikopt...

(28.02.2024, kl 22:04)
Den svenske
landslagsspilleren
Kristoffe...

(27.02.2024, kl 09:24)
Stor Stardew
Valley-oppdatering
slippes ...

(27.02.2024, kl 12:13)
Ungt par døde i
møteulykke i Trysil ?
sa...

(27.02.2024, kl 12:14)

Kristiansand kommune dekker halvparten av kostnadene for å gjøre arbeidsplasser i kommunen sykkelvennlige.En sykkelvennlig arbeidsplass går ut på å legge til rette for at ansatte og besøkende skal kunne sykle til virksomheten.Sertifiseringsordningen driftes av syklistforeningen som håper tiltaket vil øke sykkelbruken i kommunen.
Politiet skal ha funnet mer enn 260.000 mediefiler med overgrepsmateriale hjemme hos en mann i 40-årene fra Agder. Det skriver Fædrelandsvennen.Mediefilene skal ha blitt lagret på flere eksterne harddisker, og gjort tilgjengelig for nedlastning gjennom et fildelingsnettverk.Mannen er tiltalt for fremstilling av seksuelle overgrep mot barn, eller fremstilling som seksualiserer barn.Rettssaken er berammet i juni i Agder tingrett. Det er satt av fire dager til den.
UP har hatt kontroll på E39 ved Ulvehjelet i Lindesnes i ettermiddag og kveld. Til sammen ble det skrevet 24 forenklede forelegg til bilister som kjørte for fort. Høyeste hastighet var 83 kilometer i timen i 60-sona. En person ble anmeldt for fart fordi han ikke vedtok forelegget.
ØIF Arendal vant til slutt 26?23 mot Nærbø i herrenes eliteserie i håndball. Kampen ble spilt på bortebane. Pauseresultatet i kampen var 11?11.Arendal ligger på 3. plass på tabellen.
Kristiansand vant 43?38 mot Åsane i herrenes eliteserie i håndball i kveld. Kampen ble spilt på bortebane i Bergen.Til pause var resultatet 21?22 til Viking.Kristiansand ligger nå på nest siste plass på tabellen og slipper direkte nedrykk.
En person er påkjørt ved Evjemoen på Evje. Personen er kjørt til sykehuset i Kristiansand. Skadeomfanget er ukjent.
Den 41 år gamle kvinnen fra Arendal som er dømt for å ha svindlet flere personer for over 300.000 kroner, anker dommen på sju måneders fengsel. Det skriver Agderposten. Kvinnen ble også dømt til å betale personene hun har svindlet til sammen 352.000 kroner.Kvinnen kalles «Lurelegen» fordi hun tidligere har utgitt seg for å være lege ved Sørlandet sykehus.
Hovden alpinsenter har totalt hatt besøk av 35.000 gjester de tre siste ukene. Det skriver Fædrelandsvennen.I uke 7 besøkte 7500 dansker skisenteret, i uke 8 kom 9000 gjester fra Sørlandet og denne uka har senteret hatt besøk av 9000 gjester fra Rogaland.Konsernsjef i Hovden Alpin Resort Ann-Torill Briksdal sier til avisen at rogalendinger har blitt en viktig kundegruppe.
En bilist har fått beslaglagt førerkortet etter at bilen vedkommende kjørte havnet på taket på riksvei 9 på Mosby i Kristiansand. Bilen skal ha fått sleng, truffet fenderen og deretter veltet rundt. Det skal ha vært to passasjerer i bilen. Hastigheten skal ha vært lav. Ingen av de tre i bilen ble skadet. Politiet oppretter sak.
En bil har veltet og ligger på taket på riksvei 9 Mosby i Kristiansand. Tre personer var i bilen, men er alle ute og bevisste, melder politiet i Agder. De tre involverte er sjekket av ambulanse og er uskadde.
En bil har veltet og ligger på taket på riksvei 9 Mosby i Kristiansand. Tre personer var i bilen, men er alle ute og bevisste, melder politiet i Agder. Nødetatene er på vei til stedet.
Det har vært en trafikkulykke på Setesdalsveien i Kristiansand, melder 110 Agder. Brannvesenet har rykket ut til stedet.
Et kjøretøy har stanset på E18 i Steinsåstunnelen i Lillesand, retning Kristiansand, melder Statens vegvesen. Ett kjørefelt er stengt.
På mandag vil strømprisen på Sørlandet ligge på 1,14 kroner per kilowattime (kWh) mellom klokken 8 og 9 på morgenen, viser tall fra hvakosterstrømmen.no.Det er den høyeste maksprisen i landet.Minsteprisen blir på 66,2 øre per kWh mellom klokken 23 og 00.
Rundt 110.000 passasjerer reise med Hisøyfergen Kolbjørn i fjor, som er tiårets beste resultat, skriver Agderposten.Ferjen fikk i fjor et resultat etter skatt på over 650 tusen kroner. Det er nesten en dobling mot året før og det høyeste resultatet de siste ti årene.? Store arrangementer i 2024 som Arendalsuka, Tall Ships Race, Moringens konsert i Kolbjørnsvik og 17. mai utgjør en betydelig del av våre egne billettinntekter og bidrar derved også til vårt positive resultat i 2023, sier styreleder Fredrik Major til avisa.
Vipers styrker spillertroppen med Kjerstin Boge Solaas fra Byåsen for våren 2024, skriver kristiansandsklubben på sine nettsider.Klubben skriver at overgangen aldri kunne latt seg gjøre uten eksterne støttespillere.Solaas kommer på en gratis overgang, og kostnadene blir dekket av eksterne støttespillere i kontraktsperioden.Hennig-Olsen Is blir Solaas sin spillersponsor, melder Vipers.Hun er tenkt en rolle med å styrke midtforsvaret, og samtidig gi klubben en ekstra bakspiller.
En kiropraktor som jobber vest i Agder, får ikke lov til å fortsette i jobben, melder Avisen Agder.I desember 2022 fikk Helsetilsynet brev om saken fra Statsforvalteren i Agder, og tilsynssaken ble oversendt dem i april 2023.Helsetilsynet skriver at kiropraktoren er uegnet til å utføre yrket sitt forsvarlig og at han er uegnet som kiropraktor på grunn av atferd som er uforenelig med yrkesutøvelsen, skriver avisen.Kiropraktoren har tidligere blitt fratatt autorisasjonen sin for tilsvarende forhold. Det skjedde i 2013.
Agder tingrett har ilagt en kvinne i 30-årene forbud mot å oppholde seg på nesten hele Agders østkyst i en dom om bortføringsforsøk. Ifølge dommen har kvinnen forsøkt å bortføre sønnen sin flere ganger. Han er under barnevernets omsorg, skriver TV 2.Kvinnen er dømt til ti måneder i fengsel og må gå med omvendt voldsalarm i to år. Hennes forsvarer, Magne Ørstavik, sier at dommen skal ankes.? Hun har fått en dom, men denne gutten hindres jo i kontakt med moren sin, som han vil ha kontakt med. Det er det ikke tatt høyde for, sier Ørstavik til TV 2.Kvinnen bor i området som er dekket av forbudssonen, og hvis dommen blir rettskraftig, er hun nødt til å flytte. Hun er tidligere domfelt for lignende overtredelser.(NTB)
Agder tingrett har ilagt en kvinne i 30-årene forbud mot å oppholde seg på nesten hele Agders østkyst i en dom om bortføringsforsøk, skriver NTB.Ifølge dommen har kvinnen forsøkt å bortføre sønnen sin flere ganger. Han er under barnevernets omsorg, ifølge TV 2.Kvinnen er dømt til ti måneder i fengsel og må gå med omvendt voldsalarm i to år. Hennes forsvarer, Magne Ørstavik, sier at dommen skal ankes.Kvinnen bor i området som er dekket av forbudssonen, og hvis dommen blir rettskraftig, er hun nødt til å flytte. Hun er tidligere domfelt for lignende overtredelser.
Politiet rykket ut til melding om slagsmål på privat adresse i Flekkefjord natt til søndag. Politiet bortviste to personer.
En mann ble pågrepet i Grimstad natt til søndag på grunn av ordensforstyrrelser. Mannen hadde plaget to personer som var på vei hjem fra byen.
En bilfører ble stoppet i kontroll og anmeldt for kjøring i påvirket tilstand i Kristiansand sentrum, natt til søndag.Politiet stoppet føreren etter å ha blitt oppmerksom på at bilen kjørte over fartsgrensen.
Seks bilførere ble søndag tatt i fartskontroll på E18 ved Omre i Grimstad. Den høyeste hastigheten ble målt til 135 km/t i 100 sone.
Et enstemmig fylkesårsmøte i Agder Frp vedtok lørdag at de ønsker partiet skal gå for en egen statsministerkandidat. Det skriver Agderposten.Forslaget kom fra Lene Langemyr og ble enstemmig vedtatt.? Det er et historisk vedtak at vi aktivt ønsker egen statsministerkandidat, sier Langemyr til avisen.
Politiet har rykket ut til Lund i Kristiansand på grunn av en voldshendelse på privat adresse. Det skriver Fædrelandsvennen.Operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Tom Einar Gausdal, opplyser til avisen at det skal dreie seg om en voldshendelse på en privat adresse.? Vi er på stedet med flere enheter, opplyser Gausdal.På stedet er det minst fem politibiler.
Tidligere skihopper Anders Jacobsen krever tre millioner kroner fra padelselskapet Just Padel Group. Årsaken til striden er salget av padelsenteret.Partene møtes i Agder tingrett 12. mars.
Steinar Bergstøl Andersen (Frp) ønsker seg et mer offensivt Cultiva for å utbedre kunstgressbanene i kommunen. Det skriver Avisen Kristiansand. Andersen som sitter i kultur ? og idrettsutvalget mener stiftelsen kan sponse alle kunstgressbanene som er utslitte.Daglig leder i Cultiva, Kirsti Mathiesen Hjemdahl, sier dette er umulig. Årsaken er at en stiftelse ikke kan sponse en stifter, altså Kristiansand kommune.Bakgrunnen for Andersens ønske er å legge mer til rette for breddeidretten til barn og unge.
Flere hundre personer deltok lørdag formiddag i en demonstrasjon mot krigen på Gaza i Kristiansand sentrum. Demonstrasjonen var både lokal, nasjonal, nordisk og global. Palestinakomiteen på Agder opplyser at de demonstrerer hver lørdag formiddag.
Nødetatene og Redningsskøyta har redningsøvelse i sjøen utenfor Lumber i Kristiansand lørdag. Derfor vil det være aktivitet i området denne formiddagen, opplyser politiet på X.
Politiet i Agder har søkt etter en gjerningsperson som har ranet en annen ved bruk av en gjenstand.Hendelsen har skjedd langs Setesdalsveien ved Kirkegården. Ingen er så langt pågrepet melder politiet. Fornærmede ble ikke skadet, men fratatt en mobiltelefon som ble funnet av en hundepatrulje ved søk i området.
Politiet i Agder stengte Fedheiatunnelen i noen minutter natt til lørdag etter melding om en forgjenger i tunnelen. Politiet fikk kontroll på personen og trafikken går som normalt igjen.
Det har vært en trafikkulykke i Froland hvor en bil har kjørt ut av veien på Fylkesvei 408. Bilen kjørte gjennom autovernet og havnet delvis i en bekk.Det var tre personer i bilen som alle er kjørt til sykehus for undersøkelse med uvisst skadeomfang, melder politiet.
En person er anmeldt for kjøring i påvirket tilstand på E39. Personen ble stoppet av politiet ved Mandalskrysset.
Politiet har kontroll på sentrum av Vennesla etter at de hadde fått melding om en mulig trusselsituasjon.? Ingen er skadet, skriver politiet på X, tidligere Twitter.
Starts potensielle investorer David Grim og Roger Loughney kommer til Kristiansand neste uke.Tirsdag ønsker de å møte medlemmene. Årsmøte som vil avholdes onsdag denne uken kommer for fort til at det vil stemmes over om Start vil inngå en avtale med amerikanerne.Grim og Loughney ønsker å investere i Start sammen med Jean Bley, de har signalisert at de ønsker å få med seg TV 2-ekspert Jesper Mathisen i en nøkkelrolle.
En bil har kjørt ut av veien på fylkesvei 469 ved Fjellse i Flekkefjord. Føreren skal være våken og bevisst. Vedkommende befinner seg fortsatt i bilen, men skal ikke være fastklemt. Nødetatene er på stedet.
Nødetatene har rykket ut til Dalane i Kristiansand etter melding om brann i kjøretøy.Politiet melder klokken 17.56 at brannen er slukket.
Nødetatene rykket etter melding om en mindre brann som i en idrettshall i Vågsbygd i Kristiansand.Det viste seg at ikke var brann, men en midreårig person som har fyrt av en kinaputt.
En bilfører ble stanset av politiet. Bilføreren hadde ikke gyldig førerkort og det ble funnet knokejern og machete i bilen.
En mindre brann som oppstod i en idrettshall i Vågsbygd i Kristiansand skal være slukket, melder politiet. Politi og brannvesen er på vei til stedet.
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.