Torsdag, 22.03.2018 01:01 Uke: 12
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Trump vil straffe Kina
med handelssanksj...

(I dag, kl 00:51)
Nå: Storbrann på
hotell i Dublin - alle
...

(I dag, kl 00:41)
Staten dro inn 1,8
mrd. kroner i
flypass...

(I dag, kl 00:41)
Zuckerberg lover bot
og bedring

(I dag, kl 00:41)
Storbrann på hotell i
Dublin

(I dag, kl 00:31)
Storbrann på hotell i
Dublin - alle 150 ...

(I dag, kl 00:13)
DAGENS RETT: Falafel
med tabbouleh og hu...

(I dag, kl 00:11)
Kvinne alvorlig skadd
etter varebilpåkjø...

(I dag, kl 00:11)
Storbrann i hotell i
Dublin 

(I dag, kl 00:11)
Konsertanmeldelse:
Harry Styles, Oslo
Sp...

(I dag, kl 00:03)

Sistedistrikt
Farende Fant
(I dag, kl 00:52)
Staten dro inn 1,8
mrd. kroner i
flypass...

(I dag, kl 00:42)
Zuckerberg lover bot
og bedring

(I dag, kl 00:42)
Storbrann på hotell i
Dublin

(I dag, kl 00:31)
Her gikk det for fort
på vinterføret - U...

(I går, kl 23:53)
Bryter kinomonopolet i
Oslo på første kl...

(I går, kl 23:53)
Konsertanmeldelse: Den
noe uferdige prin...

(I går, kl 23:53)
Kvinne skadd etter
grunnstøting

(I går, kl 23:53)
Firma i Sandnessjøen
veldig fornøyd med ...

(I går, kl 23:42)
Bodøkvinne i 50-årene
arrestert i Uganda...

(I går, kl 23:42)

Mest lest siste uke
Ringo Starr hedret av
prins William

(I går, kl 12:15)
Svindlet Nav ?
avslørte seg selv på
Face...

(I går, kl 07:41)
Mot brudd i
forhandlingene mellom
NHO og...

(I går, kl 15:03)
Skal du kjøpe
sommerdekk? Da bør du
vite...

(I går, kl 08:22)
Hva har Sumaya Jirde
Ali, Elin Ørjasæter...

(I går, kl 13:11)
Solberg: Forsøkt
feiltolket om ACER

(I går, kl 22:03)
Washington Post: Trump
gratulerte Putin ...

(I går, kl 03:46)
Enklere å få time for
pass

(I går, kl 08:21)
Trafikale problemer i
Trondheim

(I går, kl 08:21)
Telenor selger
virksomhetene i
Sentral- ...

(I går, kl 08:31)

Mest lest i dag
Den norske spionen som
gikk inn i kulden

(17.03.2018, kl 08:51)
Kaldt i Sør-Norge i
natt

(18.03.2018, kl 09:51)
Her forlater Listhaug
krisemøtet hos sta...

(19.03.2018, kl 22:06)
Oppfordrer Listhaug
til å trekke seg

(15.03.2018, kl 23:51)
Professor sier opp
etter varsler

(16.03.2018, kl 02:21)
Vurderer anmeldelse
mot Pedersen

(18.03.2018, kl 08:11)
Cirque du
Soleil-artist døde
etter ulykk...

(18.03.2018, kl 21:57)
Kilder til NRK: Verken
Solberg eller Jen...

(20.03.2018, kl 00:41)
Sylvi Listhaug (Frp)
presset til å gå av...

(20.03.2018, kl 09:36)
Dette bør du vite om
den smarte strømmål...

(15.03.2018, kl 21:01)

Været i dag
Delvis skyetOslo
1 °C , 1 m/s SØ.
SkyetBergen
2 °C , 1 m/s .
Delvis skyetStavanger
2 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetTrondheim
3 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
-4 °C , 3 m/s ØSØ.
Delvis skyetKristiansand
1 °C , 1 m/s .
SnøbygerBodø
1 °C , 9 m/s VNV.
Lett sluddHalden
2 °C , 2 m/s VSV.

Værdata fra MET/ Yr.no

I Aust-Agder er det registrert 31 åpnede konkurser og tvangsavviklinger i løpet av årets to første måneder. Det er en økning på 30 prosent fra samme tid i fjor. Regiondirektør i NHO Agder, Siri Mathiesen, sier til Agderposten at Aust-Agder er et sårbart fylke.
I Kvinesdal ble en fører ilagt bot etter å ha kjørt i 84 km/t i 60-sonen.
NRK Sørlandet 22:55
Fra sommeren blir Jens Arild Johannessen (57) ny rådmann i Kvinesdal kommune. Han er i dag rådmann i Evje og Hornnes. Johannessen ble i dag valgt av et enstemmig kommunestyre i Kvinesdal, melder Avisen Agder.
Fire førere fikk bot etter fartskontroll på fylkesvei 41 ved Ryen, og fem førere fikk bot etter å ha kjørt for fort på E39 ved Vatne.
ØIF Arendal tapte 19-25 mot Kolstad i siste eliteserierunde i kveld. Dermed ble det bronseplass for Arendal-laget i årets sesong.
Da Sylvi Listhaug-saken stormet som verst var Risør-mannen Erik Lundes råd til Knut Arild Hareide som følger: Vi kan ikke ha tillit til henne.
Englegaard har stått tomt siden i fjor høst, da asylmottaket ble lagt ned, men nå blir det ny virksomhet i bygget.
NRK Sørlandet 20:55
Sliter du med kaos i heimen? Det kan hele Norges ryddedronning, Synnøve Skarbø, hjelpe deg med. Hun kommer til Grisen storsenter på Damenes aften torsdag kveld.
Bevæpnet politi har aksjonert mot en leilighet i Arendal sentrum, etter melding om et mulig våpen på stedet, skriver Agderposten. Politiet beslagla en softgun og ingen ble pågrepet.
Til sommeren åpner en av de største utstillingene på Kuben i Arendal hittil. Nå skal gjenstander fra slaveskipet Fredensborg som ble funnet ved Tromøy på 1970-tallet vises frem.
Risør videregående skole har i år færre elever enn Setesdal.
Da Moland og French ble pågrepet i Kongo ble det jobbet for å få de to raskt ut av landet. ? Jeg foreslo en utlevering mot at de ble stilt for retten i Norge, sier daværende viseguvernør i provinsen. Les mer.
NRK Sørlandet 18:50
- Vi har kranglet i 32 år, og hun er ute etter å ramme meg. Hadde vi ikke hatt et hus og gjeld sammen, hadde jeg flyttet for lengst, hevdet den promilletiltalte tvedestrandsmannen i retten. Retten fradømte ham førerkortet for alltid.
Torolf Kroglund gir seg som styreleder og kunstnerisk leder for Ibsen- og Hamsun-dagene. Det skriver Agderposten. Kroglund tok over i 2011, og festivalen har siden da femdoblet billettinntektene sine. Torborg Igland tar over som festivalsjef.
Tvedestrand sentrum ? den historiske bydelen - er godkjent som typisk turiststed og kan ha søndagsåpent.
Jens Olai Justvik er ansatt som ny sokneprest i Tveit, skriver Fædrelandsvennen. Justvik skal ha bekreftet at han tar imot stillingen.
Folk øst for Arendal har fått vannet tilbake etter brudd på hovedvannledningen øst i kommunen i ettermiddag. Abonnenter må regne med grumsete vann i opp mot et døgn fremover. Kommunen har hentet inn alt disponibelt mannskap for å reparerere skaden.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Et godt samarbeide mellom Tvedestrand kommune, AF-gruppen, Nye Veier og vegvesenet har ført til millioner av kroner i sparte utgifter, pluss ekstra næringsarealer verdt mellom 20 og 40 millioner kroner.
Flere tusen er uten vann etter brudd på hovedvannledningen østover i Arendal kommune. Abonnenter på blant annet Saltrød og Tromøy er rammet. Kommunen henter inn alt disponibelt mannskap for å reparerere skaden, opplyser de på sine facebooksider.
Fredag kom tre kenguruer fra Tyskland til Gjerstad og Den Lille Dyrehage. Daglig leder Terje Jensen og dyreansvarlig Nils Harald Reiersen gjør alt for at de nye dyrene skal trives på Brokelandsheia.
Politiet har pågrepet en mann i 20-årene som er siktet for ranet av en buss ved Heptekjerr i Vennesla tidligere i ettermiddag. Gjerningsmannen stakk fra stedet til fots, og flere politipatruljer med hunder har lett etter mannen i ettermiddag.
Emelie Munch-Olsen (18) er lærling på Lucky på Grisen storsenter, og hun trives veldig godt med det.
Onsdag formiddag fant Torild Thorsen ei død vipe da hun luftet hunden på Solsiden.
Ellen Rudnes som representerer Rødt i Kristiansand mener EFTA-dommen mot kommunen er viktig og kan være med å rydde opp i det hun mener er en ukultur i kommunen. Det var partiet Rødt som meldte saken til overvåkningsorganet ESA i 2015.
«Nyt livet, det kommer ikke i reprise», er Lars Thomas Dahlgren Carlsens ord for dagen på den uformelle og rimelige kaféen på et nedlagt regnskapskontor på Songe.
Forsøk på ran i buss
Eiendomssjef i Kristiansand kommune, Hans-Christian Gram, sier kommunen tar EFTAs dom til etterretning. Domstolen slår i dag fast at kommune brøt anbudsreglene i forbindelse med byggingen av det underjordiske parkeringsanlegget under Torvet. Gram sier kommunen fulgte rådene de fikk og han kan ikke kan se at kommunen kunne gjort noe annerledes.
Kristiansand kommune brøt anbudsregler i forbindelse med byggingen av det underjordiske parkeringsanlegget under Torvet i Kristiansand. Det har EFTA-domstolen avgjort. Kommunen skulle blant annet ha lyst ut anbudet som en bygge- og anleggskonsesjon i hele EØS-området, og ikke som en tjenestekonsesjon.
En bil har kjørt i en annen ved Esso Lyngdal. Føreren av bilen som har forårsaket uhellet har fått førerkortet beslaglagt. Ingen personer ble skadet.
? Jeg så overhodet ikke dette komme, sa Terje Larsen (56) da han tirsdag kveld ble kåret til æresmedlem i Risør fotballklubb.
DALEN/TVEDESTRAND: Det er ikke slik at Joakim Røv fra Dalen er desperat etter å få seg en kjæreste, men noen han kjenner vil allikevel hjelpe han på veien mot kjærligheten.
DALEN/TVEDESTRAND: Det er ikke slik at Joakim Røv fra Dalen er desperat etter å få seg en kjæreste, men noen han kjenner vil allikevel hjelpe han på veien mot kjærligheten.
Politiet stilte seg opp ved Vegårshei skule.
Utbyggerne bak undervannsrestauranten Under i Lindesnes ønsker å frede et område av sjøen rundt restauranten for å verne om fiskene som kan sees. I tillegg ønsker de et forbud mot faststående redskap i et større område, skriver Lindesnes.
To personer har fått forelegg for manglende bruk av bilbelte under en kontroll ved Vegårshei skole i formiddag. Totalt ble 47 førere kontrollert.
Denne mannen er singel. Det opplyses på bildet av mannen som er strategisk plassert foran Nye Veiers web-kamera på Grenstøl. Hvem han er, er foreløpig et mysterium.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.