Søndag, 27.05.2018 15:30 Uke: 21
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Sivilforsvaret satt
inn mot brann i
Roga...

(I dag, kl 15:21)
Her kommer
sykkeleliten

(I dag, kl 15:21)
Lyngbrann i Vindafjord
(I dag, kl 15:21)
Tre helikoptre skal
slukke brann

(I dag, kl 15:21)
Brann i leilighet
(I dag, kl 15:21)
150?180 boliger i Re
evakueres på grunn ...

(I dag, kl 15:11)
Folk fortsetter å
tenne bål og grille,
t...

(I dag, kl 15:11)
Flere
promillekontroller i
Rana

(I dag, kl 15:11)
Irske katolikker
skuffet over folkets
ja...

(I dag, kl 15:11)
Skogbrann i Lommedalen
? helikopter er p...

(I dag, kl 15:01)

Sistedistrikt
Folk gir blaffen i
grillforbud ?
brannve...

(I dag, kl 15:22)
To personer ble kjørt
til sykehus etter ...

(I dag, kl 15:22)
Høydepunkter Lyn-Grand
27.05

(I dag, kl 15:22)
Finnmarksmesterskap i
turn - se showoppv...

(I dag, kl 15:22)
Dvergsdal spring frå
siger til siger: ? ...

(I dag, kl 15:22)
Her kommer
sykkeleliten

(I dag, kl 15:21)
Lyngbrann i Vindafjord
(I dag, kl 15:21)
Her frykter
brannvesenet storbrann

(I dag, kl 15:12)
Steinar Salomonsen har
full pott på Evje...

(I dag, kl 15:12)
Her kan Akvariet
flytte

(I dag, kl 15:12)

Mest lest siste uke
Fikk du med deg dette
lysfenomenet lørda...

(I dag, kl 10:01)
Gressbrann i Rakkestad
(I går, kl 15:41)
Brann i søppelspann
(I går, kl 15:51)
Her stoppes banditten
av politihunden

(I går, kl 16:11)
Mann i vodkarus angrep
russisk kunstskat...

(I dag, kl 12:31)
Klart for sykkelritt
(I går, kl 16:11)
Kvinne omkom i
drukningsulykke i
Rogalan...

(I går, kl 16:21)
Her er låtene som
nesten garantert gir
d...

(I går, kl 20:11)
Direkte fra Madrid: Se
Real Madrid-fanse...

(I dag, kl 00:51)
Ronaldo og Bale hinter
om Real Madrid-ex...

(I dag, kl 01:31)

Mest lest i dag
Dette skjedde i natt
(21.05.2018, kl 05:51)
Når går milliarder av
kroner i makulerin...

(21.05.2018, kl 09:01)
Søgnen:
Taushetsplikten ikke
brutt

(23.05.2018, kl 23:31)
Ti grep for å
forebygge demens

(24.05.2018, kl 13:41)
Norske arkitekter
imponerer med
fellesro...

(I går, kl 00:51)
Fikk du med deg dette
lysfenomenet lørda...

(I dag, kl 10:01)
Ungdomsgjeng skal ha
kastet stein mot pu...

(20.05.2018, kl 22:51)
Hva skjer hvis et
ekstremt
miljøvernpart...

(21.05.2018, kl 14:51)
Full stans i
togtrafikken over hele
land...

(21.05.2018, kl 18:21)
Trøndelag varmest i
landet 2. pinsedag

(21.05.2018, kl 22:51)

Været i dag
Delvis skyetOslo
27 °C , 2 m/s ØSØ.
Delvis skyetBergen
28 °C , 3 m/s SV.
LettskyetStavanger
22 °C , 4 m/s VSV.
Delvis skyetTrondheim
20 °C , 3 m/s NNØ.
RegnTrømsø
7 °C , 8 m/s SSV.
KlarværKristiansand
25 °C , 5 m/s Ø.
SkyetBodø
10 °C , 5 m/s VSV.
LettskyetHalden
26 °C , 4 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Jan Trygve Bråthen og co-pilot Andre Knutsen fra TRK vant overlegent i klasse 3C under lørdagens Vårspretten. I rekruttklassen ble det dobbelt-seier til TRK.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Da Havforskningsinstituttet ville finne ut av hva slags avfall som transporteres via vassdragene til kystområdene, tok niende klassetrinn ved Abel ungdomsskole saken.
Fremskrittspartiets Halvard Skaaland mener fastemåneden ramadan må forbys for barn under 18 år. Han kaller det omsorgssvikt å sende sultne barn på skolen.
Sjetteklassingene ved Risør barneskole slukket branner og lærte om sikkerhet i sentrum torsdag.
Ein mann er alvorleg skadd etter ei kiteulykke på Tromøya i Arendal. Sørlandet sykehus opplyser at tilstanden er stabil.
Det er på Sandøya det skjer for tiden. De mange småbedriftene her utvider stadig virksomheten, og nye tilbud popper opp hele tiden. Kristin Andersen gjør begge deler. Hun har drevet sy- og designverkstedet Mose på øya i flere år. Nå pusser hun opp de gamle butikklokalene i Sandøykilen, der hun snart skal åpne utstillingslokaler.
Amalie Sæten frå Kristiansand sesongdebuterte med ny personleg rekord på 800 meter under eit friidrettsstemne i Belgia. Sørlendingen kom i mål til 2.06,81. Ho vart nummer tre i sitt heat, men vart nummer 25 totalt.
Det blir kampvotering om hvem som skal bli den første lederen av Agder Frp på stiftelsesmøtet kommende lørdag. Lene Langemyr fra Grimstad er innstilt av valgkomiteen. Nå har Christian Eikeland fra Søgne bestemt seg for å stille som motkandidat.
Lindesnes kommune vil vurdere om dei skal tilby studentar gratis busskort, slik at dei vel å vere folkeregistrert i kommunen når dei skal ut for å studere, skriv Lindesnes. Fleier kommunar på Sørlandet har innført liknande ordning.
Det er bare ett år siden det ble tatt en skikkelig opprydding under vann i Arendal sentrum. Da det skulle ryddes på nytt lørdag, ble det ikke forventet å finne så mye. Funnet sjokkerer de som var med på ryddingen.
Boksaren Alexander Hagen frå Flekkefjord vann på knockout og sikra seg sitt første tittelbelte (Baltic Boxing Union) laurdag kveld. Glodi Eneste frå Kristiansand fekk proffdebuten i same stemne og vann.
Ein mann er send til sjukehus etter å ha blitt funne liggande i ein skrent på Fidjane i Kristiansand. Det er uklart kva som har skjedd med mannen, ifølgje politiet.
Ein mann vart natt til laurdag pågripen etter eit innbrot i Dronningens gate i Kristiansand. Politiet fekk melding om eit pågåande innbrot og tok vedkommande på staden.
Ein person er pågripen etter å ha truga ein annan med våpen i Kristiansand. Personen skal ha avfyrt eit skot frå ein soft gun. Politiet væpna seg då dei fekk opplysningar om at personen kunne ha våpen på seg.
Dagens navn: Rune Nylund Larsen ? Skal seile opp vestlandet i den nye kystpilegrimsleia.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lørdag kveld begynte det å brenne i en ATV i Arendal. Føreren kom seg av og ble ikke skadet. Saken skal etterforskes videre lokalt, melder politiet.
? I dag har vi vært og badet i sjøen, det var veldig kaldt i vannet.
To personer som kjørte utfor veien i en stjålet bil, er kjørt til Sørlandet sykehus Kristiansand. Bilen kjørte utfor veien ved Frigstad kirke i Randesund. Personene antas å ikke være alvorlig skadet, melder politiet.
Personene som var i båten det brant i utenfor Farsund, er trygt i havn. Båten var utstyrt med slukkeanlegg som hadde slukket brannen da hjelpen kom fram. Båten er nå tauet inn til land.
Gradestokken viser nærmere 30 grader i skyggen. Badetemperaturen er på sydennivå. Og vi er bare kommet til mai. Vi tok oss en tur ut i skjærgården for å lodde stemningen. Det er ingen tvil om at finværet nytes. Se bildene.
Amazon Grimstad vant 1?0 over Nanset i dagens kamp. Kampen ble spilt på Amazon Grimstads hjemmebane, Levermyr stadion.
Brannvesenet i Farsund rykker ut i forbindelse med brann i en båt som ligger i innløpet til Farsund havn.
Tvedestrand badeparks status som Nord-Europas største, kan stå for fall, melder Tvedestrandsposten. I august skal det åpnes en større park i Randsfjorden på Hadeland. Badeparken i Tvedestrand har stadig blitt utvidet, men det holder altså ikke.
Arendal Fotball tapte 3?0 mot Vidar lørdag ettermiddag. Stillingen til pause var 2?0.
Enstemmig i Gjerstad.
Arendal Fotball ligger under med to mål til pause i kampen mot Vidar. Stillingen er så langt 2?0.
Temperaturmålingene fra Agder gjort klokken 14.00 lørdag, viser at de varmeste stedene ligger i innlandet. Valle og Gjerstad topper lista med 27 grader.
Redningsskøyta Inge Steensland jobbar no med å få opp båten som kolliderte med ei sjøbod på Saltrød i Arendal natt til laurdag. Ein mann i 30-åra vart alvorleg skadd i ulykka. Tilstanden er stabil, opplyser Sørlandet sykehus.
Det er usikkert om Tvedestrand Tverrpolitiske Liste stiller liste til neste års val. Det seier ordførar Jan Dukene. Lista har hatt anten ordføraren eller varaordføraren i kommunen sidan 1995.
En båt med tre personer kjørte natt til lørdag på et skjær og gikk ned i Nordfjorden ved Frøynsundet, rett ved Apalvika nær Søndeled.
Tvedestrand badeparks status som Nord-Europas største ser ut til å stå for fall. Det skjer trolig allerede i august. Da skal etter planene en ny badepark i Randsfjorden på Hadeland åpne.
Er du en av de mange som den siste tiden har fått en melding på Messenger, med to sjokkerte emojier etterfulgt av fornavnet ditt?
Modellagent Donna Ioanna frå Kristiansand skal vere med på realityprogrammet Farmen Kjendis på TV2. Innspelinga er allereie i gang. 49-åringen har også tidlegare delteke i realityprogram, som dommar i den norske versjonen av Top Model
Boksaren Alexander Hagen (t.h.) frå Flekkefjord boksar sin første tittelkamp i Oslo laurdag kveld. 29-åringen møter Davyd Horokhovets frå Ukraina til tittelkamp om BBU-beltet (Baltic Boxing Union) i lett tungvekt.
Arendal Undervannsklubb skal sammen med Arendal havn i dag rydde havbotnen i Pollen for søppel. Opp mot 15 dykkarar vil være i aksjon. Pollen vil vere stengt for båttrafikk og fortøyning mellom klokka 7 og 15 i dag.
Politiet har fått ei rekkje meldingar om støy frå festar og høg musikk fleire stader på Sørlandet i natt. Politiet opplyser at dei ikkje har hatt kapasitet til å undersøke alle meldingane.
Ein båt med tre personar om bord køyrde på land i Risør i natt. Båten gjekk ned, medan dei tre personane truleg kom ifrå det utan skader, opplyser politiet.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.