Onsdag, 20.01.2021 07:16 Uke: 03
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Beboer våknet av
brannalarm og løp ut
av...

(I dag, kl 07:11)
117 nye
smittetilfeller i Oslo

(I dag, kl 07:11)
Brann i Sarpsborg
slukket

(I dag, kl 07:11)
Fem smittede siste
døgn

(I dag, kl 07:11)
Spiller uten tilskuere
(I dag, kl 07:11)
Vurderer å sette
kriseteam

(I dag, kl 07:11)
Israel legger 2.500
nye bosetterboliger
...

(I dag, kl 07:11)
Solbakken med klar
keeperbeskjed: ? Må
u...

(I dag, kl 07:11)
Fire spørsmål og svar:
Hva kan vi forven...

(I dag, kl 07:03)
Brannutrykning i
Sarpsborg

(I dag, kl 07:01)

Sistedistrikt
Endte i grøfta etter
møte med rådyr

(I dag, kl 07:15)
UP stilte seg opp på
grensa ? avslørte f...

(I dag, kl 07:15)
Å nei, Olemic
Thommessen!

(I dag, kl 07:15)
BA mener: Skakkjørt
skole på vei mot
ski...

(I dag, kl 07:15)
Rykket ut på brann i
enebolig ? Beboere ...

(I dag, kl 07:15)
117 nye
smittetilfeller i Oslo

(I dag, kl 07:15)
Brann i Sarpsborg
slukket

(I dag, kl 07:15)
To koronadødsfall i
Sarpsborg

(I dag, kl 07:15)
Fem smittede siste
døgn

(I dag, kl 07:15)
Buss og brøytebil har
kollidert

(I dag, kl 07:15)

Mest lest siste uke
Elendig rekkevidde,
feilmeldinger ? og
b...

(I går, kl 13:31)
Roma feid ut av cupen
med ni mann

(I dag, kl 00:41)
Trump frigir
dokumenter tilknyttet
Russl...

(I dag, kl 01:31)
Koronatesting ? hjelp
oss å tåle å bli t...

(I går, kl 11:51)
Ødegaard utelatt fra
troppen: ? Nå er de...

(I går, kl 16:53)
Fikk råd etter
nådeløst oppgjør: -
Ikke ...

(I går, kl 17:21)
Scoret igjen
(I går, kl 21:21)
Greske medier:
Nordmann erkjente
drapet ...

(I går, kl 23:03)
Leicester skjøt
Solskjærs lag ned fra
ta...

(I går, kl 23:11)
Leicester til topps i
Premier League ? s...

(I går, kl 23:43)

Mest lest i dag
Nederlands svar på
Nav-skandalen kan
vel...

(15.01.2021, kl 10:53)
Skolebuss kjørte av
veien i Tønsberg ?
f...

(14.01.2021, kl 09:51)
Klæbo spurtslo Valnes
og sikret NM-gull ...

(16.01.2021, kl 13:51)
Bevæpnede
demonstranter har
samlet seg i...

(17.01.2021, kl 23:21)
Flere nye Tesla Model
3 blir plutselig i...

(15.01.2021, kl 12:01)
Nå renner telefonene
inn til forsikrings...

(14.01.2021, kl 12:41)
Akkurat nå diskuterer
ekspertene Norges ...

(14.01.2021, kl 22:23)
Unik BMW-klassiker
selges ? les
kontrakt...

(15.01.2021, kl 07:51)
Internasjonal
passasjer­sorg etter
at No...

(15.01.2021, kl 16:03)
Norsk strømrekord i
dag: - Som å sette
p...

(15.01.2021, kl 16:22)

Været i dag
SkyetOslo
1 °C , 3 m/s NØ.
SkyetBergen
2 °C , 3 m/s ØNØ.
SkyetStavanger
3 °C , 6 m/s Ø.
Delvis skyetTrondheim
-4 °C , 3 m/s S.
Delvis skyetTrømsø
-6 °C , 3 m/s ØNØ.
Kraftig sluddKristiansand
1 °C , 9 m/s ØNØ.
SkyetBodø
-4 °C , 9 m/s ØSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Samtidig som Trump forlater Det hvite hus kommer det nå nye opplysninger om uvennskap og bitter personstrid i maktens korridorer. Sist ut er Trumps tidligere våpendrager William Barr.
Ap, Sp, Frp og SV er enige om nye tiltak mot importsmitte. De fire partiene orienterer om tiltakene på Stortinget klokken 9.30.
Tusenvis av migranter forsøker å ta seg til USA gjennom Mellom-Amerika. Mexcios president ber USA gjennomføre store reformer innen innvandringspolitikken.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det er viktig å omgjøre dårlige vedtak, mener SV, som går inn for å dele tvangssammenslåtte Troms og Finnmark fylke i to så raskt som mulig.
Regjeringen vil tredoble CO2-avgiften uten sikring mot utflagging av norsk produksjon til mer slepphendte land.
Iran har bedt Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) om å unngå å offentliggjøre unødvendige detaljer om landets atomprogram.
Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj reiser søndag tilbake til Moskva etter fem måneder i Tyskland. Der risikerer han å bli pågrepet umiddelbart.
Joe Biden blir tatt i ed som USAs 46. president onsdag. Et coronarammet og splittet USA følger spent med i håp om at det skjer trygt og rolig.
President Yoweri Museveni har sikret seg en sjette periode som president i Uganda, opplyser landets valgkommisjon.
Angela Merkel fikk det som hun ville da sentrumsorienterte og pragmatiske Armin Laschet ble valgt til ny leder i det tyske regjeringspartiet CDU.
Angela Merkel fikk det som hun ville da sentrumsorienterte og pragmatiske Armin Laschet ble valgt til ny leder i det tyske regjeringspartiet CDU.
Etter en rekke dårlige målinger ber en tidligere Ap-ordfører Jens Stoltenberg om å komme hjem for å overta ledervervet i partiet. 
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Enkelte av president Donald Trumps støttespillere planla å «fange og likvidere folkevalgte», tror det amerikanske justisdepartementet.
Nederlands regjering avgjør fredag om den går av etter en trygdeskandale. Opposisjonsleder og tidligere minister Lodewijk Asscher har allerede trukket seg.
Partileder Jonas Gahr Støre sliter med oppslutningen i eget parti og hver femte Ap-velger vil bytte ham ut på landsmøtet i april, viser meningsmåling.
Tyskland har registrert over to millioner coronatilfeller. Nå vil statsminister Angela Merkel ha enda strengere restriksjoner.
Kunne vi sparket en statsminister som begynte å lyve om alt mulig?
I nok en meningsmåling faller Arbeiderpartiet under tjuetallet og havner på 18,4 prosent. Det er ni prosentpoeng lavere enn resultatet i stortingsvalget i 2017.
Av hensyn til sikkerheten får togentusiast og påtroppende president Joe Biden likevel ikke ta toget til Washington når han skal tas i ed neste uke.
Trump-administrasjonen er delvis i oppløsning etter opprøret på Capitol Hill. Med en ny riksrettssak hengende over seg er Trump nå mer isolert og ensom enn noensinne.
Mens Senatet forbereder seg på riksrett mot Donald Trump, øker sjansene for at presidenten felles, mener eksperter. Det kan få store konsekvenser for USA.
Riksrettsprosessen mot Donald Trump skal neste uke behandles i Senatet. Statsviteren Chris Galdieri tror han kan bli felt med republikansk støtte.
Det politiske nettverket til Danmarks tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen har på under en uke fått 10.000 medlemmer.
Vold og fuskanklager danner bakteppet for Ugandas spente presidentvalg torsdag. Valget kan avgjøre om president Yoweri Museveni får 40 år ved makten.
Arbeiderpartiet får en oppslutning på 19 prosent i en ny måling fra Opinion, en nedgang på 2,7 prosentpoeng. Høyre er største parti med 26,9 prosent.
Om Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum skulle bli statsminister etter stortingsvalget i høst, er det ikke noe problem for fylkesleder Trond Helland i Fagforbundet.
Partiet Rødt ønsker å ha en forpliktende samarbeidsavtale dersom det blir et regjeringsskifte ved valget til høsten.
Frp-leder Siv Jensen mener vaksineplanen har sviktet. Nå utfordrer hun helse- og omsorgsminister Bent Høie (H) til å vurdere strategien på nytt.
I timene før voldelige Trump-sympatisører stormet Kongressen, skal Donald Trump ha presset sin egen visepresident svært hardt og brukt grove skjellsord for å true ham til lydighet.
Etter fire år med en amerikansk president som var likegyldig til menneskerettigheter, åpner valget av Joe Biden for kursendring, håper Human Rights Watch.
Det må innføres fysiske sperrer på grensene for å hindre importsmitte, mener Frps Sylvi Listhaug. Partifelle Per-Willy Amundsen vil sette inn Forsvaret.
Kampen om å få fjernet USAs president Donald Trump allerede før Joe Biden overtar, pågår for fullt. Samtidig forsøker Demokratene å hindre at Trump kan stille som presidentkandidat om fire år.
Kampen om å få fjernet USAs president Donald Trump allerede før Joe Biden overtar, pågår for fullt. Samtidig forsøker Demokratene å hindre at Trump kan stille som presidentkandidat om fire år.
En politiker, en pensjonert oberstløytnant og en stjerne-eksmann var blant dem som var tilstede under opptøyene i Washington for en uke siden. Over 50 av dem er arrestert.
Fremskrittspartiet vil ha hovedkontoret til Giek og Eksportkreditt, som slås sammen i år, til Ålesund og et avdelingskontor i Bergen.
President Donald Trump skal vise seg offentlig for første gang siden stormingen av Kongressen når han tirsdag reiser til Texas for å promotere grensemuren.
Et mulig portforbud vil være ekstremt frihetsberøvende. Tillit er det eneste som virker i en pandemi, mener tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.