Torsdag, 19.05.2022 23:14 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I dag, kl 23:03)
Everton sikret plassen
etter enorm snuop...

(I dag, kl 23:03)
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I dag, kl 23:03)
Den kjente greske
filmmusikeren
Vangelis...

(I dag, kl 22:53)
Stormet banen to
ganger da Everton
sikre...

(I dag, kl 22:53)
Hamburg vant i Berlin
? Hertha mot nedry...

(I dag, kl 22:43)
Se Midtnytt 22.55
(I dag, kl 22:43)
NRK Sørlandet 22.55
(I dag, kl 22:43)
Russland sender
«Terminatoren»

(I dag, kl 22:36)
EBU: «Uvanlig»
stemmegivning under
Eurov...

(I dag, kl 22:33)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I dag, kl 22:57)
NRK Sørlandet 22.55
(I dag, kl 22:46)
Se Midtnytt 22.55
(I dag, kl 22:36)
Trafikkulykke ved
Jaren

(I dag, kl 22:15)
Kvinne skadet etter
påkjørsel

(I dag, kl 22:06)
Fotgjenger påkjørt
(I dag, kl 21:56)
Furulunden i Mandal er
vernet for alltid

(I dag, kl 21:36)
Skal bokse i EM i
Armenia

(I dag, kl 21:36)
Fellesverket er for
alle unge

(I dag, kl 21:36)
Fortviler over at
rettsaken ikke kommer
...

(I dag, kl 21:36)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I dag, kl 07:58)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I dag, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I dag, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I dag, kl 17:13)
Sjåfør frifunnet etter
barnehage-påkjørs...

(I dag, kl 17:23)
Frankfurt vant
dramatisk
europaliga-fina...

(I dag, kl 00:03)
DAGENS RETT: Nå
trenger du ikke velge
me...

(I dag, kl 00:12)
Kvinne omkom i
frontkollisjon i Flå

(I dag, kl 00:53)
Knivstikking i
Tønsberg sentrum

(I dag, kl 02:23)
Mistenkt knivmann
pågrepet i Tønsberg

(I dag, kl 02:53)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Kommunen står uten
leger på to av tre
fa...

(15.05.2022, kl 22:43)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Partiet Rødt har rotet seg inn i problematiske selvmotsigelser om Nato. Det er blitt enda tydeligere at sikkerhetspolitikken deres er virkelighetsfjern.
Leder for transportutvalget i Trøndelag, Kristian Torve (Ap), tar ikke gjenvalg i 2023. Han mener frafall blant unge politikere er et tegn på at Ap må jobbe hardere for å få unge folk til å stille på lista.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ordfører på Askøy, Siv Høgtun (H), gir seg i politikken, skriver BA. I en intern Facebook-gruppe skriver hun at hun skal søke jobb og ha mer tid med familien.Høgtun legger til at hun for en stund siden varslet nominasjonskomiteen om at hun ikke vil ta gjenvalg i 2023.Høgtun var ordfører fra 2011-201...
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
GARDERMOEN (VG) Når Norge kunne bryte med en 60 år gammel tradisjon og sende våpen til Ukraina i løpet av få dager, kan man også endre på basepolitikken, mener Frp-lederen.
Fylkesvaraordfører Arne Bergsvåg fra Senterpartiet takker nei til gjenvalg ved valget neste år, etter over 30 år i politikken.Han har blant mye annet vært ordfører i Ølen kommune, etter at den blei slått saman med Vindafjord i 2006. -Politikken er blitt mye mer plan- og økonomistyrt nå enn tidligere...
Tidligere statsråd Sylvia Brustad er ønsket tilbake i politikken.Hamar Arbeiderparti har spilt inn Brustad som kandidat til partiets liste til neste års fylkestingsvalg. Leder Hilde Nyutstumoen sier til HA at hun ønsker å ha Brustad som fylkesordfører. Sylvia Brustad svarer avisa på at hun ikke ønsk...
Thomas Breen gir seg som direktør i Norsk Vann i mai neste år for å kunne bli fylkespolitiker igjen. Til Østlendingen sier den tidligere fylkesråden og stortingsrepresentanten fra Folldal at kampen for å bevare Frankmotunet gjorde utslaget.Thomas Breen var stortingsrepresentant i to perioder fra 200...
Skal tungt rusavhengige straffes for sin narkotikabruk? Høyesteretts ferske avgjørelse vil trolig endre norsk praksis.
Skal tungt rusavhengige straffes for sin narkotikabruk? Høyesteretts ferske avgjørelse vil trolig endre norsk praksis.
Skal tungt rusavhengige straffes for sin narkotikabruk? Høyesteretts avgjørelse i tre saker kan endre norsk praksis.
Dersom den franske politikeren Marine Le Pen skulle vinne valget, kan det få konsekvenser for den pågående krigen i Ukraina, sier Frankrike-ekspert.
Regjeringen jobber med en plan for å gjøre Andøya til hovedbase for å ta imot allierte styrker i Norge. Det hevder Dagens Næringsliv. Ifølge avisa mener forsvarsdepartementet at denne kapasiteten i dag er for dårlig, noe som kan åpne opp for at Andøya får en ny rolle i norsk forsvarspolitikk. Flysta...
GARDERMOEN (VG) Høyre-leder Erna Solberg vil ikke ha en debatt om makspris på drivstoff og mener kjernekraft er et sidespor.
Saida Begum gir seg som politiker. 34-åringen var Høyres ordførerkandidat i Oslo ved forrige valg. Men denne uka ga hun valgkomiteen beskjed om at hun gir seg som heltidspolitiker og som bystyrepolitiker. Hun skal i stedet satse fullt på sin advokatkarriere. Til Aftenposten avviser hun at bråk i O...
I sitt comeback på årsmøtet i Trøndelag Ap måtte tidligere nestleder også svare på hvordan han skal forholde seg til AUF-protestene og den kommende ordførerkampen i Trondheim.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Gruppeleder i Sandnes Arbeiderparti, Annelin Tangen Mjølne, gir seg i politikken etter inneværende periode. Det skriver Aftenbladet. Tangen Mjølne har vært i Sandnes Ap siden 2011, og sittet i kommunestyret siden 2007.
Tidligere Ap-nestleder Trond Giske mener Ap ikke tok den nødvendige selvransakelsen etter valgresultatet i fjor høst. Og tror ikke på noen større elektrifisering av norsk sokkel.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Oscarnominert Jessica Chastain som kristen tv-stjerne i vekst og fall.
President Volodomyr Zelenskyj henvender seg direkte til det russiske folk, og uttrykker bekymring for splittelse før møtene i Nato, EU og G7 denne uken.
Tillit avgjøres av fylkeslaget, sier KrF-leder Olaug Bollestad etter kontroversielle uttalelser fra nestlederen i Trøndelag KrF.
Senterpartiets gruppeleder Reidar Heivoll går ut av Kristiansand bystyre neste år, skriver Fædrelandsvennen. ? Nå skal jeg gjøre en innsats i halvannet år til og så skal jeg bruke tida til noe annet, sier Heivoll til avisa.Han har nylig gitt nominasjonskomiteen i Senterpartiet beskjed om at han ikke...
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Britenes utenriksminister mener det er svært sannsynlig at Russland angriper Ukrainas hovedstad Kyiv. - En del av Russlands strategi, mener Norges statsminister Jonas Gahr Støre.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Oslo-ordfører Marianne Borgen fra SV gir seg i politikken etter kommunevalget neste år. Det skriver Dagsavisen. Neste år har hun sittet åtte år i ordførerstolen. Borgen sier til avisen at det har vært en lang prosess før hun bestemte seg. ? Avgjørelsen ligger på det personlige plan. Jeg har lyst til...
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Martin Kolberg gir seg i politikken. I mai 2020 informerte han om at han ikke tar gjenvalg til Stortinget, og nå har han bestemt seg for å ikke å stille til gjenvalg som fylkesleder i Buskerud Ap. 72 år gamle Kolberg har vært politisk aktiv i 48 år.
Strømprisen preger norsk politisk debatt. Nå går Trondheim Ap inn for å revurdere elektrifiserings-planene for olje- og gassfeltene i Nordsjøen. Elektrifisering av sokkelen er meningsløst, mener et av de store lokallagene.
Hva må til for å få opp både tempo og temperatur i trondheimspolitikken? Og HVOR glad ble egentlig Terje Eidsvåg over denne ukas Oscar-nyhet?
Ask Ibsen Lindal (MDG) synes politikken i Trondheim er blitt for «daff», og varsler allerede nå at han ikke vil ta gjenvalg til bystyret. Nå ber han alle partier, inkludert sitt eget, ta ordentlige diskusjoner om parlamentarisme på ny.
Foreløpig har stiftelsen vært avventende, og tvilt på at reversering kunne bli en realitet. Nå ser Stine Sofies stiftelse seg nødt til å advare: ? Går på bekostning av barns rettssikkerhet
For Boris Johnson er ikke litt ståhei i Underhuset noe problem. Det har han håndtert før. Verre er det nok at tålmodigheten og tilliten fra vanlige folk er i ferd med å forvitre.
Arbeiderparti-ordfører i Fyresdal, Erik Skjervagen, har store forventninger til regjeringas nye distriktspolitikk. Skjervagen sier de forventer at meldinga vil styrke arbeidsplasser og tjenestetilbud til folk som bor i distriktene.
Niesen og tanta. Etter regjeringsskiftet har Ada og Marit Arnstad stått sentralt i styringen av Norge. Men hjemme til felles julefeiring på Skatval er det «svenske tilstander».
Framstegspartiet vil ha slutt på at Noreg sender meir straum ut av landet enn det vi får inn. Med så lite vatn som det no er i kraftmagasina, må norsk energipolitikk endrast drastisk, meiner Frp-nestleiar Ketil Solvik-Olsen.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.