Lørdag, 30.05.2020 11:16 Uke: 22
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
I januar vant hun
prestisjetungt renn.
N...

(I dag, kl 11:12)
Oslofolk har brukt
naturen tre ganger
me...

(I dag, kl 11:12)
I januar vant hun et
av langrennssporten...

(I dag, kl 11:12)
Disse 11 starter for
RBK mot Glimt: Gir ...

(I dag, kl 11:11)
Ulykke i Flekkefjord
(I dag, kl 11:11)
Kampen spilles bak
lukkede dører:
Rbnett...

(I dag, kl 11:02)
- Det var svart av
røyk i
trappeoppgange...

(I dag, kl 11:01)
Tror ikke på langvarig
klimaeffekt

(I dag, kl 11:01)
Utslippsrekord i
Longyearbyen

(I dag, kl 11:01)
Advarer mot
kosttilskudd

(I dag, kl 11:01)

Sistedistrikt
Politiet måtte stanse
flere fester i Hal...

(I dag, kl 11:13)
Nå kommer Kari (92) og
de andre kundene ...

(I dag, kl 11:13)
Stort område sperret
av ? kan fortsatt v...

(I dag, kl 11:13)
Motorsykkel har kjørt
av veien

(I dag, kl 11:13)
Røde Kors skal få
hjelpen fram i alle
sl...

(I dag, kl 11:13)
Pasienten følte seg
uvel, med smerter i
...

(I dag, kl 11:13)
Her blir de stoppet
med bagasjerommet
fu...

(I dag, kl 11:13)
Åpner på mandag: ?
Tror det blir et
tilb...

(I dag, kl 11:13)
Oslofolk har brukt
naturen tre ganger
me...

(I dag, kl 11:13)
I januar vant hun et
av langrennssporten...

(I dag, kl 11:13)

Mest lest siste uke
Sandy Munro: ? Det er
bare Volkswagen so...

(I dag, kl 05:22)
Først døde femåringen.
To timer senere b...

(I går, kl 11:43)
TIL-trener ferdig i
klubben

(I går, kl 14:22)
Muslimsk fredagsbønn i
Hagia Sofia

(I dag, kl 01:11)
Forren om Brann: ? En
spennende klubb

(I går, kl 11:22)
Forren om Brann: ? En
spennende klubb

(I går, kl 11:22)
USA står i flammar, og
presidenten kasta...

(I går, kl 15:02)
Byåsen-profil på årets
lag

(I går, kl 22:31)
Demonstrant i
Minneapolis: ? Det er
oss ...

(I dag, kl 05:32)
19-åring skutt og
drept. Deler av Det
hv...

(I dag, kl 09:22)

Mest lest i dag
- Lite nærkontakt i
kamper

(28.05.2020, kl 17:51)
13-åringer ringte på
døra og løp - ble s...

(24.05.2020, kl 00:51)
Mulig ran på Sushi Bar
i Trondheim ? én ...

(25.05.2020, kl 00:02)
- Kan bli et enormt
nederlag for Krf i
d...

(26.05.2020, kl 06:51)
Brann i bolig i Larvik
(26.05.2020, kl 21:21)
Frøyatunnelen åpen
igjen

(26.05.2020, kl 21:21)
Koronasmittet reiste
mellom tre kommuner...

(26.05.2020, kl 23:32)
Sandy Munro: ? Det er
bare Volkswagen so...

(I dag, kl 05:22)
Foreldre tiltalt for
grov mishandling av...

(26.05.2020, kl 12:11)
Rystet München to
ganger: Tror Bayern
ha...

(26.05.2020, kl 13:52)

Været i dag
KlarværOslo
20 °C , 3 m/s NNØ.
Delvis skyetBergen
17 °C , 1 m/s V.
KlarværStavanger
20 °C , 2 m/s VNV.
KlarværTrondheim
15 °C , 3 m/s NØ.
Delvis skyetTrømsø
6 °C , 3 m/s SSV.
KlarværKristiansand
18 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetBodø
10 °C , 2 m/s SSØ.
KlarværHalden
19 °C , 5 m/s NØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Mattilsynet advarer mot kjøp og bruk av kosttilskuddet Hydroxicut Hardcore Next Gen fra USA. Produktet har ført til leversvikt og dødsfall.
Forskere i Trondheim har funnet en behandlingsmetode som gjør at flere lungekreftpasienter lever lenger uten at de får flere bivirkninger.
Saken oppdateres.
USAs president varsler at landet ikke lenger vil ha noen relasjon til Verdens helseorganisasjon, som koordinerer den internasjonale kampen mot koronapandemien.
Helsedirektoratet har siden coronakrisen startet brukt sosiale medier for å trygge og veilede befolkningen i hvordan de kan takle negative psykososiale konsekvenser av smittevernstiltak.
Mannen som i 2012 drepte Sigrid Giskegjerde Schjetne (16), er fortsatt underlagt tvungent psykisk helsevern, fastslo Sunnmøre tingrett fredag.
Den nye matematiske modellen er som et lite laboratorium inni datamaskinen, sier leder for modelleringsgruppa ved Folkehelseinstituttet.
Gårsdagens pasientjournalsystem kan ikke løse morgendagens behov i den kommunale helse- og omsorgstjenesten. Derfor samler kommunene seg bak Akson.
Men de blir neppe syke, viser forsøk.
16 av 58 ansatte ved Stener Heyerdal omsorgssenter ble smittet av korona i mars. De ansatte forteller at det var tøft å være borte fra jobb og ikke kunne hjelpe til.
Alle som tester positivt for koronaviruset mens de ferierer på Kypros, skal få dekket alle helseutgifter, ifølge myndighetene.
De midlertidige endringene i helselovgivningen som ble innført i forbindelse med coronautbruddet, blir opphevet.
Ekspertgruppa som har vurdert de økonomiske virkningene av coronatiltakene, mener at «hold nede»-strategi fortsatt er det beste alternativet.
Da det hastet som mest, fikk politiet utslag på det termiske kameraet som var festet til dronen.
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) skal de neste månedene forske hvor mye coronavirus som finnes i luften på sykehus, T-banestasjoner og en flyplass i Norge
Bare halvparten av amerikanerne sier at de vil la seg vaksinere mot coronaviruset dersom en vaksine utvikles og de får tilbudet, viser en ny meningsmåling.
Venstres justispolitiske talsperson ber helseministeren ta grep for å sikre at flere føler seg trygge nok til å ta i bruk myndighetenes smittesporingsapp. I dag har appen altfor for få brukere til at appen er virker.
Venstres justispolitiske talsperson ber helseministeren ta grep for å sikre at flere føler seg trygge nok til å ta i bruk myndighetenes smittesporingsapp. I dag har appen altfor for få brukere til at appen er virker.
Folk bruker munnbind feil, spiser med munnbind på haken og skitner dem til ved gjentatt bruk, ifølge leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk Sykepleierforbund.
Helse- og omsorgssektoren bør prioriteres dersom regjeringen må velge tydeligere mellom ulike sektorer i statsbudsjettet. Det mener fire av ti en ny undersøkelse Kantar har utført for legeforeningen.Med 39 prosent er det den sektoren nordmenn flest nå vil ha prioritert. 25 prosent svarer arbeid og s...
Fire av ti mener helse- og omsorgssektoren bør prioriteres dersom regjeringen må velge tydeligere mellom ulike sektorer i statsbudsjettet, ifølge undersøkelse.
Barn har dødd og flere har blitt kritisk syke med covid-19, viser en studie av 48 amerikanske barn. Barna klarer seg likevel bedre enn voksne.
Hellas har hatt en gunstigere smittevernsituasjon, men her kan folk fra veldig mange land komme sammen, kommenterer Bjørn Guldvog som fortsatt anbefaler Norges-ferie.
Et samlet storting har bedt regjeringen fremme et lovforslag mot at foreldre kan genteste barna sine utenfor helsevesenet. Forbrukerrådet applauderer.
Helsesjukepleiaren i Østre Toten braut ikkje lova då ho varsla barnevern i staden for politiet, om overgrepa mot Oscar André Ocampo Overn. Det melder OA. Fylkesmannen har hatt tilsyn med skulehelsetenesta.
Lillehammer Helsehus, som har vært ramma av koronaviruset, åpner nå for at man kan besøke de som bor der. Flere som bor der er i risikogruppa og de har hatt korona-dødsfall. Nå kan pårørende avtale tider for besøk på et eget besøksrom, melder kommunen.
Å tilsette jod i salt kan kompensere for lavt jodinntak hos unge og hos kvinner i fruktbar alder, men kan samtidig føre til at små barn får for mye jod.
Gjør uterommet hyggeligere med planter på veggen. Planteekspert Espen Skarphagen gir deg tipsene for en bugnende sommer.
Norge har et «fryktelig gammeldags» system for dødsårsaker. Det gjør at vi ikke vet hvor dramatiske utfall nedstengningen av samfunnet får, mener Ap.
Coronapandemien har gjort at flere utsetter besøket til fastlegen. Kreftforeningen frykter at dette vil gi utslag på føflekkreftstatistikken.
Etter at Danmark åpnet for mer fosterdiagnostikk, har antall barn født med Downs syndrom blitt halvert. I dag kan Stortinget vedta lignende lovendringer i Norge.
Koronaepidemien og nedstenging av sjukehuset har kosta Helse Førde dyrt, skriv Firda. Administrerande direktør, Arve Varden, seier at den første prognosen syner eit negativt resultat for helseføretaket på mellom 120 og 140 millionar kroner.
Helseminister Bent Høie (H) gleder seg over svært lave koronasmittetall. Men mener det er grunn til bekymring så lenge smitten er i Norge.
Det nye, felles journalsystemet for kommunehelsetjenesten koster 11,2 milliarder kroner og vil koste helsevesenet 10,9 milliarder kroner å implementere.
IKT-fag og helse- og sosialfag får til sammen 2.600 av regjeringens 4.000 nye studieplasser kommende høst. Studieplassene går til områdene der det er stort behov for kompetanse i årene framover, heter det i pressemeldingen.
- Flere pasientgrupper har fått økt risiko for forverret helse under koronapandemien.Det sa helsedirektør Bjørn Guldvog på regjeringen pessekonferanse i ettermiddag.Han pekte på at mindre aktivitet gjør at flere får et redusert helsetilbud.
Noen pasientgrupper har fått et redusert helsetilbud på grunn av coronaviruspandemien og har økt risiko for forverret helse, ifølge ny rapport.
Noen pasientgrupper har fått et redusert helsetilbud som følge av coronaviruspandemien og har økt risiko for forverret helse, sier helsedirektør Bjørn Guldvog.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En person skal ha fått i seg røyk i forbindelse med brannen på et soverom på et omsorgssenter i Hardangervegen på Voss. Personen sjekkes av helsepersonell, opplyser politiet.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.