Mandag, 18.11.2019 05:09 Uke: 47
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mann skal ha tilstått
drap på savnet kvi...

(I dag, kl 04:31)
Barns rettigheter blir
bedre, men nye fa...

(I dag, kl 04:31)
Få opplever at
ledelsen tar
metoo-grep f...

(I dag, kl 04:31)
Kjendispanda får
privatfly fra USA til
K...

(I dag, kl 03:51)
Det serbiske
mysteriet: ? Trenger
en psy...

(I dag, kl 03:51)
Chiles president
fordømmer politiets
vol...

(I dag, kl 03:21)
Dobbelt så mange
cruiseanløp ventes i
Kr...

(I dag, kl 03:21)
Eksplosjon i rekkehus
i Helsingborg

(I dag, kl 03:21)
Raner stakk fra ran på
Majorstua

(I dag, kl 03:11)
Ran på Majorstua
(I dag, kl 03:01)

Sistedistrikt
? Helse- og
omsorgsminister Høie
må ta s...

(I dag, kl 04:52)
Måtte snu etter
ulovlig vedtak: ?
Sterkt...

(I dag, kl 04:42)
Krever
drikkevann-utredning
før oppdrett...

(I dag, kl 04:33)
To personer amok på
pizzeria ? gikk til
...

(I dag, kl 04:12)
Fylkesmannen avventer
svar fra Nord-Fron...

(I dag, kl 04:12)
Her bor det mennesker:
- Helt i nederste...

(I dag, kl 04:12)
Da bompenge-Tryms
pekte på dette, hadde
...

(I dag, kl 04:03)
Vitos oppgjør: ? De
sier til treneren
at...

(I dag, kl 04:03)
Florø-drapet: Politiet
har ikke fått avh...

(I dag, kl 03:12)
Raner stakk fra ran på
Majorstua

(I dag, kl 03:12)

Mest lest siste uke
Stort snøfall mandag
morgen: Venter vans...

(I går, kl 20:11)
Sender ut gult
farevarsel: Venter
20-30 ...

(I går, kl 20:41)
Sagosen toppscorer for
PSG mot Flensburg

(I går, kl 21:27)
Maritim språkjakt i ny
ordbok

(I går, kl 10:51)
Han er ni år og har
snart fullført
unive...

(I går, kl 14:21)
VG avslører: Tidligere
våpenlagersjef si...

(I går, kl 17:02)
Realityshow med
Caitlyn Jenner stopper
s...

(I går, kl 17:41)
NRK: Familien forsøker
å få IS-søstrene ...

(I går, kl 20:55)
Havforskningsinstitutt
et kaster troverdi...

(I går, kl 21:01)
Florø-drapet: Politiet
har ikke fått avh...

(I går, kl 21:14)

Mest lest i dag
Stort snøfall mandag
morgen: Venter vans...

(I går, kl 20:11)
Denne bilen var en
sensasjon da den kom

(16.11.2019, kl 22:11)
Sender ut gult
farevarsel: Venter
20-30 ...

(I går, kl 20:41)
Da
mobiltelefoneventyret
ble et mareritt...

(13.11.2019, kl 16:51)
Trump om
riksrettshøringer: ?
Varsleren ...

(13.11.2019, kl 23:02)
Ni år gammel gutt
savnet i Oslo ?
politi...

(16.11.2019, kl 03:51)
Kvinne drept Florø
(15.11.2019, kl 22:41)
Endelig, van Dijk ?
Nederland er tilbake

(16.11.2019, kl 22:41)
Trump trosset
forsvarsministeren:
Benåde...

(I går, kl 04:31)
Verdens mest populære
reisemål innfører ...

(12.11.2019, kl 15:21)

Været i dag
SkyetOslo
3 °C , 2 m/s ØNØ.
SkyetBergen
2 °C , 1 m/s Ø.
SkyetStavanger
6 °C , 0 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
0 °C , 1 m/s SV.
KlarværTrømsø
-2 °C , 3 m/s SSØ.
RegnKristiansand
5 °C , 5 m/s NØ.
SkyetBodø
2 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetHalden
4 °C , 3 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Under en safari lærte ekteparet om elefanter og hvordan de fordøyer maten. Ett år senere serverer de sitt eget brennevin smaksatt med elefantmøkk.
Dette bildet er datert 1907. Fotografen sto for en aldri så liten sensasjon da han trykket på utløserknappen. Men i årevis var personen på bildet en gåte.
Kvinne i forhold får ikke sexlivet til å fungere og spør ABC Nyheters psykolog Danielle Legland om råd.
Tysk filosof mener vi bør endre vårt forhold til dyr. Det innebærer å anerkjenne at de kan snakke og at vi gir dem skikkelige rettigheter.
En forsker har vært på Kola-halvøya i Russland og samlet beretninger fra etterkommere av nordmenn. Minst 27 av dem ble henrettet eller døde i fangeleire. Flere andre døde av sult.
USAs myndigheter vil undersøke om Google har brutt personvernlovgivningen i sitt samarbeid med en privat helseorganisasjon. Ifølge en varsler kan Google-ansatte få innsyn i journalene til opp mot 50 millioner amerikanere.
«Helsesista»Tale Maria Krohn Engvik bruker ålesundsdialekt når hun kommuniserer og når ut til tusenvis av ungdom. Nå får hun Dialektprisen 2019. Prisen deles ut av landsstyret i Norsk Målungdom. Leder i Norsk Målungdom, Gunnhild Skjold, påpeker at Krohn Engvik (40) er opptatt av å bruke et språk som...
Lege og skuespiller Anders Danielsen Lie er kronisk dobbeltarbeidende, og like klinisk analyserende foran kamera som på kontoret.
En bra hodelykt lyser opp mørket og er en god løsning når mørket kommer snikende. Vi har samlet de nyeste testene av hodelykter i alle prisklasser slik at du enkelt kan finne den beste hodelykten for dine behov.
Han regnes som en erfaren fjellmann med lang fartstid i Røde Kors, og har i flere år vært veiviser for dronning Sonja. Men da naturkreftene viste muskler, hadde han ikke en sjanse.
En 36 år gammel mann er tiltalt for drap og drapsforsøk på foreldrene i Nattlandsveien i Bergen. Fylkeslegen i Vestland åpner nå tilsynssak mot Helse Bergen.
En 36 år gammel mann er tiltalt for drap og drapsforsøk på foreldrene i Nattlandsveien i Bergen. Fylkeslegen i Vestland åpner nå tilsynssak mot Helse Bergen.
I sin stortingsmelding om helsenæring vil regjeringen slå to fluer i ett smekk. Men da må metodene snarest forandres, sier Ruth Grung (Ap).
Rester fra milliarder av doser med antibiotika, smertestillende og antidepressiva kan utgjøre en risiko for miljøet, ifølge en ny studie.
Analyse: Stortinget skal nå diskutere hvordan Norge kan bygge opp verdiskaping i helsenæringen. I Sveits har bransjen klart å bygge seg opp til 39 prosent av sveitsisk vareeksport.
Du kan ta gentestene hjemme i stua på dine egne barn. Og få informasjon som kan ta pusten fra deg. ? Vi er sjokkerende dårlig forberedt på en forbrukertrend vi bare har sett starten av, mener direktøren i Bioteknologirådet.
Flere i helsevesenet ønsker en debatt om gråsonene kontoer som «Helsesista» skaper: ? Tusenvis får aldri svar fra Helsesista, og vi har lite innblikk i hvordan valgene tas, sier førsteamanuensis Gro Rugseth.
Pappa Christoffer måtte løpe mellom intensivavdelingene.
Tale Marie Krohn «Helsesista» Engvik bruker ålesundsdialekt og når ut til tusenvis av ungdom. Nå får hun dialektprisen.
Å flytte et ord fremst i setningen er et nyttig triks for å fremheve det viktigste. Forskerne har ikke funnet noen språk som kan benytte teknikken på samme måte som de skandinaviske.
Bernt Marius Johnsen (63) går på i motbakken. De ansatte i Oracle får redusert forsikringspremie hvis de trener ned sin biologiske alder.
For første gang er det registrert at personer er smittet av det fryktede zikaviruset via mygg i Europa, opplyser danske smitteverneksperter.
I framtida kan alle skoleelever og lærlinger i Agder få snakke med leger og helsesykepleiere på nett, om mobbing, pubertet og andre utfordringer. Fylkesrådmannen i Vest-Agder vil bruke 1 million kroner for å få dette på plass.
Nesten halvparten av alle som er over 50 år har hvite arr i ledningsnettet i hjernen. De gjør større skade enn tidligere antatt.
To millioner år gamle tenner forteller oss hvordan gigant-apen kan ha sett ut, og samtidig hjelpe oss med å forstå menneskehetens opprinnelse.
Camilla satte sin første sprøyte 14 år gammel. Nå er hun NAV-leder og tobarnsmor.
Fra mars neste år vil det være obligatorisk for barnehage- og skolebarn å ta meslingvaksine, har den tyske regjeringen bestemt.
Det er mange misforståelser og myter om diabetes. Det vet Vilde Olsson Lalun (29), som har diabetes type 1, mye om. Lege og forsker Lars Korgvold vil begrave ordet «sukkersyke».
Det nye, europeiske regelverket for personvern av blant annet helseopplysninger har skapt store utfordringer for helseforskningen i Europa, sier Kreftregisterets direktør Giske Ursin. 
Googles nye partnerskap med den amerikanske helsetjenesteleverandøren Ascension skaper bekymring etter at det ble tydelig at avtalen har gitt Google tilgang på helseinformasjon til amerikanske borgere i 21 stater. 
Durek Verrett hevder å ha hatt en høytstående posisjon i det egyptiske samfunnet i et tidligere liv. Der skal han ha regjert sammen med den norske prinsessen Märtha Louise.
En fersk studie viser at mannlige ektefeller opplever det mer negativt å få pleie fra partneren enn motsatt. ? Sykdom kan gå hardt utover selvfølelsen og parforholdet, sier eldrepsykolog.
Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept en mann i 50-årene med kniv i Drammen sentrum i oktober jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det bekrefter kommunalsjefen for tjenesten overfor Drammens Tidende i kveld.Mannen er tidligere straffedømt flere ganger.Siktede meldte selv fra til...
Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt.
Straff-basert dressur gjør hunder stresset og pessimistiske, mener forskere. ? Vi vet nok til å si at hundeeiere bør unngå disse dressur-metodene, sier biolog.
Hva er den prinsipielle forskjellen på en yrkessjåfør og en lege?
Siden januar i fjor har man ved hjelp av testingen funnet fem nyfødte barn med alvorlige sykdommer som trolig ikke ville overlevd ellers. Nå vil fagmiljøet teste for 60 sykdommer.
Opposisjonen vil sende opptrappingsplanen for barn og unges psykiske helse i retur til Helse- og omsorgsdepartementet. De gir arbeidet strykkarakter.
En 49 år gammel mann er dømt til tvungent psykisk helsevern etter drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid (67) i Haugesund tidligere i år.
En 49 år gammel mann er dømt til tvungent psykisk helsevern etter å ha drept Bjørg Marie Skeisvoll Hereid (67) brutalt med øks i Haugesund 19. februar i år. Det skriver TV 2.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.