Søndag, 01.10.2023 12:08 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Eksplosjon i Ankara: -
Terrorister

(I dag, kl 10:54)
- Helt usannsynlig
(I dag, kl 10:54)
? Mer uoversiktlig
miljø nå

(I dag, kl 10:50)
Trafikkulykke ved
Larvik

(I dag, kl 10:50)
Fire pågrepet og
siktet for
Jonas-drapet

(I dag, kl 10:50)
Dømt for vold
(I dag, kl 09:46)
Hver tredje omkomne
var motorsyklist

(I dag, kl 09:43)
Ingen hadde promille
(I dag, kl 09:30)
Positive meldinger
etter dramatisk
fotba...

(I dag, kl 09:23)
Kvinne bitt i ansiktet
(I dag, kl 09:23)

Sistedistrikt
Fekk førarkortet
beslaglagt

(I dag, kl 12:05)
To til sykehus etter
gasseksplosjon

(I dag, kl 12:05)
Motorsyklist kjørte av
vegen

(I dag, kl 12:05)
Høyeste dødstall i
trafikken på ti år i
...

(I dag, kl 12:05)
Spillermøte i
Kongsvinger etter uro

(I dag, kl 12:04)
En mistenkt for
kjøring i ruspåvirket
ti...

(I dag, kl 11:30)
Emilie og Adrian banka
alle på Eikås

(I dag, kl 10:45)
? Mer uoversiktlig
miljø nå

(I dag, kl 10:45)
Trafikkulykke ved
Larvik

(I dag, kl 10:45)
Fire pågrepet og
siktet for
Jonas-drapet

(I dag, kl 10:39)

Mest lest siste uke
Ber folk være obs på
rester etter båtbra...

(I går, kl 13:23)
Hias jobber på Mjøsa -
hold avstand

(I går, kl 14:22)
Ulykke på E16 ved
Kongsvinger

(I går, kl 14:55)
Innbrudd i båt i
Kristiansand

(I går, kl 15:22)
Brannøvelse i
Ullensvang

(I går, kl 11:39)
Kommunal- og
distriktsministeren
besøkte...

(I går, kl 13:23)
Jerv møter Sogndal
klokken 15.00

(I går, kl 15:22)
Mann gikk på
togskinnene - kjøpte
billet...

(I går, kl 19:39)
Røykutvikling Stjørdal
(I går, kl 11:39)
Ber om tips om påkjørt
bil

(I går, kl 11:39)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Fulle vannmagasiner må
tappe ut vann

(29.09.2023, kl 06:59)
Lange køer etter
elgpåkjørsel i Skien

(29.09.2023, kl 16:35)
Høstferie: Her er
sommeren forlenget

(I går, kl 08:18)
Riksveg 15 var stengd
etter trafikkulukk...

(29.09.2023, kl 20:05)
Klepp: Person slått i
ansiktet

(29.09.2023, kl 20:06)

19 personer døde i trafikken i september i år. Ikke siden 2013 har det vært like mange drepte i den første høstmåneden. Hittil i år har 18 mennesker mistet livet i trafikken i Viken.Elleve personer har omkommet i MC-ulykker de siste to månedene. Det er hver tredje omkomne. Senest i går omkom en MC-f...
En ambulanse kom i natt over en motorsyklist som hadde kjørt av E6 øverst i Okstadbakken i Trondheim. Han ble tatt med til St. Olavs hospital. Politiet mistenker at mannen i 50-åra kjørte med promille.
En mann i 20-årene ble lørdag ettermiddag stanset av en UP-patrulje i Ringdal ved Larvik. Politiet skriver på X at mannen kjørte en uregistrert motorsykkel og han hadde heller ikke gyldig førerkort. Mannen blir anmeldt for begge deler.
Politiet har fått melding om en trafikkulykke i Sveio med en motorsykkel involvert. Motorsykkelen skal ha veltet.I en oppdatering skrivet politiet at de har vært i kontakt med føreren av motorsykkelen. Vedkommende fremstår som uskadd, og blir tilsett av helse.
En bil og en motorsykkel har kollidert i Skippergata i Porsgrunn.Nødetatene er på vei til stedet.Ifølge politiet er det trolig ingen alvorlige personskader, men motorsyklisten skal ha smerter i en arm og i ryggen.
Nødetatene rykker ut på melding om en ulykke på et motorsportsenter på Avaldsnes i Karmøy kommune, skriver politiet på X.Èn person er skadet etter et uhell under trening. Vedkommende tilses av helsepersonell. Politiet gjør undersøkelser på stedet.
Det er meldt om ei ulykke på motorcrossbana på Kolskogheiane i Bjørnafjorden kommune. Ein gut på 12 år skal ha falle av ein motorcrossar.Guten er vaken og medviten og har brukt fullt verneutstyr, melder politiet som er på staden saman med ambulanse. Politiet jobbar no med å få oversikt over kva som ...
Totalt seks båtmotorer skal være stjålet ved Hesneskilen i Grimstad i Agder, opplyser politiet.? Vi undersøker åstedet etter at vi har fått melding om at flere motorer skal være stjålet. Det er uvisst når dette har skjedd, skriver de videre.
Regjeringen vil gjøre nye motorveger smalere, og farten lavere. Det skal spare natur og matjord, og gi mer veg for pengene, sier samferdselsminister Jon-Ivar Nygård fra Arbeiderpartiet.Bård Hoksrud i FrP mener dette er å gå tilbake til fortidas måte å bygge veg på.
På Fagernes i Nord-Aurdal er det meldt om et trafikkuhell mellom to lettmotorsykler. Det er ukjent hvor mange personer som har vært involvert og hvor skadet de er, melder politiet. Politiet er på stedet og prøver å finne ut hva som har skjedd.
Politiet i Innlandet rykket lørdag ettermiddag ut til en ulykke mellom en lastebil og motorsykkel, opplyser politiet.
En motorsykkel har veltet i Østerskauen i Grimstad fredag kveld, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
Bransjeorganisasjonen Norboat er bekymret for konsekvensene av E10-bensinen. Representanter for motorleverandørene mener det er liten grunn til uro ? når det gjelder nyere motorer. Men vinterlagring er en utfordring.
USA-baserte Brunswick Corporation eier blant annet merker som Mercury, Uttern, Sea Ray og Quicksilver. Nå har gigantkonsernet lansert et nytt luksusmerke, Navan by Quicksilver.
Firehjulstrekk, Long Range-versjon med 700 kilometers rekkevidde, god bakkeklaring og plass, og muligheten til å trekke henger. 
Politiet har fått melding om en Yamarin 19 fot som har drevet i land ved Helgerød i Råde. Motoren til båten er fjernet, opplyser Øst politidistrikt.? Det antas at denne er stjålet. Patrulje er fremme og jobber med å kartlegge hvor den stammer fra, skriver Øst politidistrikt på X.Det er høysesong for...
Flere påhengsmotorer er stjålet i et lagerbygg med båter i Risør. Ingen er så langt pågrepet, og politiet ønsker tips i saken.
Torsdag landet to norske jagerfly av typen Lockheed Martin F-35A på en finsk motorvei.Flyene landet rundt klokken 15 norsk tid på en motorvei i Tervo etter å ha deltatt i en samtrening med finske F-18, skriver Forsvaret på sine nettsider.? Dette er en milepæl, ikke bare for Luftforsvaret, men også f...
To stk F-35A fra Ørland Flystasjon landet klokka 1500 på en motorvei i Tervo i Finland. Ikke fordi de måtte, men fordi de skulle øve.- Kampfly er sårbare på bakken, så ved å kunne bruke småflyplasser ? og nå også motorveier ? øker vi overlevelsesevnen i krig, sier generalmajor Rolf Folland, sjef for...
En mann med motorsag skal være observert i Arendal sentrum, ifølge politiet. Mannen skal ha vært ruset.? Vi ble oppringt av personer som oppfattet det som skremmende. De fortalte om en mann med motorsag i sentrum, sier operasjonsleder Audun Eide til Agderposten.Mannen skal være en kjenning av politi...
En mann med motorsag skal være observert i Arendal sentrum, ifølge politiet. Mannen skal ha vært ruset.Mannen skal være en kjenning av politiet. Hendelsen framsto som udramatisk og motorsagen er beslaglagt, skriver politiet.Mannen anmeldes for forholdet.
En 20 år gammel mann er tiltalt for brudd på veitrafikkloven etter at han skal ha kjørt motorsykkel i 116 kilometer i timen på riksvei 555 over Puddefjordsbroen i Bergen. Fartsgrensen på stedet er 60 kilometer i timen.I Carl Konows gate skal motorsykkelen ha vært oppe i 110 kilometer i timen i en 40...
Ein MC-førar kolliderte med eit rådyr i Kristine Bonnevis veg på Ullandhaug i Stavanger, rett før klokka 09. Motorsyklisten verkar å vera uskadd, men rådyret vert avliva av viltnemnda.
Politiet melder om trafikkuhell på E39 Motorveien i sørgående retning, ved avkjørsel til Solasplitten. To kjøretøyer er involvert i det som fremstår som en påkjørsel bakfra. Bilene er utenfor veibanen. Politiet er på stedet.
En motorsykkelfører er fraktet til sykehus for sjekk etter å ha veltet på Ettestølveien på Vegårshei tirsdag ettermiddag, melder politiet. Føreren anmeldes for å ha kjørt en uregistrert motorsykkel uten gyldig førerkort. Ingen andre kjøretøy var involvert i ulykken.
Politiet har reist ut til Ulvikveien i Tønsberg for å etterforske et innbrudd og tyveri av fire båtmotorer. Motorene var levert inn for service på den akuelle adressen. Politiet opplyser at de forestar en åstedsundersøkelse nå.
Tre personar er involvert i ei MC-ulykke i Aurland. Ein bil har køyrt av vegen og velta. Skadeomfanget er ukjend, skriv politiet i Sør-Vest på X.Luftambulanse er sendt til staden.
Nødetatene er på vei til Sylling i Lier hvor det har vært en trafikkulykke med en enslig MC langs Røineveien. Skadeomfanget er ukjent.
Politiet melder om at to motorsyklistar slåst i Børsa i Skaun.Ein tredje person prøvde å stoppe slåstinga, men blei slått sjølv.Då politiet kom til staden var motorsyklistane køyrd frå staden.Politiet opprettar sak.
En motorsykkelfører ble kjørt til sykehus etter en viltpåkjørsel i Vinje i torsdag kveld. Politiet kjenner ikke til hvor skadet mannen ble. Luftambulanse ble først tilkalt, men så avbestilt. Politiet tror det kan dreie seg om en kollisjon med en elg. Operasjonsleder Eskil Hagen Olsen vet ikke om vil...
Ulykken har skjedd på E6 ved Nardo. Politiet og helsevesenet er på stedet. De involverte er oppegående.
En bil og en motorsykkel har kollidert på E6 i sørgående retning ved Kalnes i Sarpsborg. Motorsyklisten ligger på bakken, ifølge politiet. Skadeomfanget er foreløpig ikke kjent. Nødetatene er på stedet.Eidettunnelen er stengt i retning Sarpsborg som følge av ulykken. Trafikken dirigeres over til fyl...
En bil har fått motorstopp på E39 i sørgående retning like ved avkjørselen til Ganddal.Politiet melder om en del kø i området.
Det var 67 år gamle Leif Steinar Aae Myhr fra Trondheim som omkom i motorsykkelulykka på Sluppen fredag 1. september. Han omkom da han havna under en lastebil på vei inn mot Trondheim. Undersøkelsene som er gjort så langt viser at det ikke er noen mistanke om at det har skjedd noe straffbart.
Motorsykkel har køyrt av E39 ved Førland i Haugesund. Det skal ikkje vera personskade, men uhellet skaper kø i området.
To motorsykler i et følge på fem har kjørt ut av veien på Lindesnesveien i Lindesnes, skriver Agderpolitiet på X/ Twitter. Førerne er bevisst, men skadeomfang er foreløpig uvisst. Nødetatene rykker ut.
Ein motorsyklist har køyrd av vegen ved Binde i Steinkjer. Naudetatane er på veg, skriv politiet.
En motorsykkel har veltet ved Jarlsberg Travbane.Mannen på motorsykkelen har fått skader i skulderen, men er bevisst, ifølge politiet.
En motorsykkel har veltet ved Jarlsberg Travbane, melder politiet.Nødetatene er på vei, men skadeomfanget er foreløpig uklart.
En motorsyklist har kjørt av Bjørndalsveien i Nome i Telemark.Sjåføren ble funnet av tilfeldig forbipasserende og skal være skadd, melder politiet, som er på vei til ulykkesstedet.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.