Søndag, 04.12.2022 20:48 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brann i Bergen
(I dag, kl 20:40)
Mowinckel tok
sesongens første
pallplass

(I dag, kl 20:30)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:30)
Mowinckel går mot
sesongens første
pallp...

(I dag, kl 20:10)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:10)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:10)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 20:00)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:40)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:40)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:20)

Sistedistrikt
Brann i Bergen
(I dag, kl 20:41)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:31)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:11)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:11)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 19:51)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:41)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:31)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:21)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:51)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)
Mann pågrepet på
Grønland

(I dag, kl 00:20)
Fant eldgammelt
«zombievirus»

(I dag, kl 03:11)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

I oktober i fjor oppstod det en brann i et lokomotiv på Sarpsborg stasjon. Lokomotivet ble totalskadet i brannen. Havarikommisjonens rapport etter hendelsen er nå klar. Kommisjonen mener brannen startet med et havari på en motor, og forplantet seg videre til maskinrommet gjennom en rist i maskinromm...
Klokken 15.45 fikk nødetatene melding om en trafikkulykke ved Forus travbane i Sandnes. En bil og en lett MC er involvert.Det skal ha væt to personer på motorsykkelen, og begge er kjørt til sykehus med ambulanse. Ukjent skadeomfang.Ulykken har ført til lange køer i området rundt stedet, også på E39....
En motorsyklist har kjørt inn i fjellvegg på riksvei 563 ved Hanevik på Askøy. Føreren er bevisst. Det er trafikale problemer på stedet, og nødetatene er på vei, ifølge Vest politidistrikt på Twitter.
En bil har fått motorstopp på E18 i Oddernestunnelen, melder politiet i Agder. Bilen står i høyre felt. Vegtrafikksentralen er varslet.
Mercedes E-klasse har vært en institusjon i flere tiår. Men den første versjonen av en elektrisk E-klasse etterlater ikke det helstøpte inntrykket vi håpet på.
BYD er klar for Norge med to nye elbiler som vi har stiftet et nærmere bekjentskap med. Vi har tatt en nærmere titt på elbilene-modellene Atto 3 og Han.
Avgifter på elbiler over 500 000 kroner vil tre i kraft fra januar 2023, men det er fortsatt attraktive elbiler som ikke får noe avgiftspåslag i denne runden. 
En redningsskøyte fra Egersund er på vei for å assistere en skøyte på 44 fot som har fått motorstans, skriver HRS Sør-Norge i en melding. Skøyten ligger like ved Kvadsheim fyr
Natt til laurdag skal entreprenøren støype den nye gang- og sykkelbrua over motorvegen E39 i Stavanger. Då blir motorvegen stengt mellom Åsen og Diagonalen på Hinna i begge retningar. Betongen treng minst åtte timer på å størkne, og tida kan variere med véret. Omkjøringsvegane blir merka og blir de...
Den italienske BMW-rivalen er tilbake i Norge med full styrke. Giulia-versjonen med det tungebrekkende etternavnet Quadrifoglio Verde gir klar beskjed om hvorfor det er en god nyhet. 
Det skjedde eit trafikkuhell klokka 07.30 på E-39 i sørgåande retning ved gamle Rumag. Tre biler involvert. Ingen personskade, men trafikken blir berørt.
Hovedredningssentralen melder at en sjark med to personer om bord har fått motorstand i Høgsfjorden. Det skal være sterk vind i området. Brannbåten fra Stavanger er på vei til stedet.
En trailer har fått trøbbel med motoren på E134 ved Haukelifjell, like etter fylkesgrensen til Telemark. Traileren kommer brått på, advarer vegtrafikksentralen.
Dette er kanskje høstens største bilnyhet: 503 cm lange og helt elektriske EX90 - Volvos nye flaggskip. Prisene er allerede klare, bilen kan bestilles nå, men du må smøre deg med tålmodighet når det gjelder levering.
Den nye SUV-modellen Ariya snur opp ned på forestillingen om hvilke egenskaper du kan forvente deg av en stor Nissan. 
Den italienske BMW-rivalen er tilbake i Norge med full styrke. Giulia-versjonen med det tungebrekkende etternavnet Quadrifoglio Verde gir klar beskjed om hvorfor det er en god nyhet. 
Ordfører i Risør Per Kristian Lunden fastholder kravet om en motorvei med fire felt og hastighet på 100 kilometer i timen på nye E18 mellom Tvedestrand og Bamble.Han er positiv til å bruke deler av gamle E18, men står fast på kravet om full motorvei på strekningen.Det statlige veiselskapet Nye Veier...
Aldri før har så mange tatt motorsykkellappen som i år. I Trøndelag kan 883 flere glede seg over å kjenne friheten av å sitte på to hjul - og hvordan insekter smaker på jevnlig basis. På landsbasis ble det 13.000 flere motorsyklister i år.
Frå komande onsdag, klokka 14.45, må bilistar som skal sørover på E39 motorvegen ved påkøyringsrampen i Schancheholen ta omsyn til at det blir lysregulering for bilar som skal ned på motorvegen. Dette vil skje under rushtida morgon og ettermiddag. Målsettinga er å få ned køen på E39, motorvegen.For ...
På Tobøl på Skotterud har en motorsykkel kjørt inn i en bil bakfra. Føreren av motorsykkelen skal være bevisst, men har smerter, skriver politiet på Twitter. De fire som satt i bilen framstår som uskadd. Trafikken flyter forbi.
På Isdammen marina på Skjerkøya i Bamble er det i løpet av natta stjålet seks påhengsmotorer. Motorene er i størrelsesorden fra 50 til 150 hestekrefter. Politiet har vært på stedet i formiddagen for å sikre spor, og etterforsker det de karakteriserer som et grovt tyveri.
Toppidrettsutøveren Elliot (17) kjørte i en sving på en bane han har kjørt hundrevis av ganger før. - Han fikk en sleng og ble kastet av. Han hadde maksimalt uflaks, sier moren hans.
Andrine Rafoss fra Konsmo ble kåret til årets kvinnelige motorsport-utøver under gallaen til Norsk Motorklubb i Sandefjord. Det melder Lindesnes avis. Vandrepokalen har blitt delt ut hvert år siden 70-tallet til en kvinne som har utmerket seg innenfor motorsport.
E39 Selviktunnelen retning Åsane i Bergen var stengt grunnet en bil med stans. Klokken 11.36 er veien åpen igjen, melder Vegtrafikksentralen Vest.
E39 Selviktunnelen retning Åsane i Bergen er stengt grunnet en bil med stans. Bilberging pågår, melder Vegtrafikksentralen Vest.
En bil og en motorsykkel har kollidert på fylkesvei 79 i Ytre Ålvik i Kvam. Nødetatene rykker ut til stedet. Veien er stengt for trafikk.
Båtmotorer som i oktober ble stjålet fra et båtopplag i Sandefjord, er funnet i Sverige. Krimsjef i Sandefjord-politiet, Paal Knutsen, ble kontaktet av svensk politi som hadde funnet en rekke båtmotorer under kontroll av containeren på en lastebil som ble kontrollert. Politiet vet ikke om sjåføren a...
Nordgående felt i Glaskartunnelen på E39 ble stengt grunnet en buss med motorhavari ved avkjørselen til Tertneskrysset. Litt før klokken 17.40 meldte Vegtrafikksentralen at veien var åpen for fri ferdsel.
Bussen står på E39 i nordgående retning ved avkjøringen til Tertneskrysset. Bergingsbil er på vei, melder Vegtrafikksentralen Vest.
En mann er pågrepet etter at han trillet rundt på en tung motorsykkel på Myra i Arendal Arendal. ? Personen framstår ruset. Ved politiets ankomst hadde personen forlatt stedet, meldte politiet. Mannen ble senere pågrepet og motorsykkelen, som viste seg og væøre stjlået, er levert tilbake til eier.
En mann er pågrepet etter at han trillet rundt på en tung motorsykkel på Myra i Arendal Arendal. ? Personen framstår ruset. Ved politiets ankomst hadde personen forlatt stedet, meldte politiet. Mannen ble senere pågrepet og motorsykkelen, som viste seg og væøre stjlået, er levert tilbake til eier.
Nødetatene rykket ut til E18 i Holmestrand ved Sande etter melding om brann i kjøretøy i nordgående retning. Politiet opplyser at det dreier seg om mye røyk og eksos i forbindelse med motorhavari. Et felt er stengt inntil videre og bergingsbil på vei.
Det skjedde eit trafikkuhell på motorvegen, E-39, sør for Auglendstunnelen klokka 0724: Tre bilar er involverte i uhellet, i sørgåande retning, like sør for tunnelen. Naudetatane rykkar ut.
Ingen er mer fornøyd med bilene sine enn Lexus-eierne. Vi tipper at kjøperne av nye NX 450h+ kommer til å føye seg pent inn i rekken. 
Fortsatt selges det mye piggdekk i Norge. Og ingen blir forundret over hvor de fleste havner.
Finske Nokian har vært en bestselger på det norske vinterdekkmarkedet i mange år. Nå lanseres et helt nytt piggfritt vinterdekk med spennende varianter og teknologier.
De siste årene har gitt oss piggfridekk med mer nyanserte egenskaper. Det er en god ting. 
Dersom du ikke ønsker bil med ledning, så har Toyota et alternativ til deg. Vi har prøvekjørt nye Toyota Corolla Cross. 
Jobergtunnelen på rv. 13 mellom Voss og Granvin var stengt på grunn av en bil med motorstans. Ifølge politiet på stedet har det kommet en del røyk fra eksosanlegget. Klokken 08.12 er bilen fjernet. Fri ferdsel, melder Vegtrafikksentralen Vest.
Jobergtunnelen på rv. 13 mellom Voss og Granvin er stengt på grunn av en bil med motorstans, melder Vegtrafikksentralen Vest. Ifølge politiet skal det ha blitt meldt om røyklukt inne i tunnelen, men det er ikke opplysninger om brann. Brannvesen og politi er på vei til stedet for å sjekke.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.