Fredag, 20.05.2022 00:54 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
DAGENS RETT: Når du
servereR
kyllingfile...

(I dag, kl 00:12)
Reinkind og Sagosen
hjalp Kiel til
slutt...

(I går, kl 23:33)
Burnley rotet bort
ledelsen ? fortsatt
i...

(I går, kl 23:23)
Hvorfor er Tyrkia med
i Nato?

(I går, kl 23:13)
Alonso reddet uavgjort
for Chelsea

(I går, kl 23:13)
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I går, kl 23:03)
Everton sikret plassen
etter enorm snuop...

(I går, kl 23:03)
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 23:03)
Den kjente greske
filmmusikeren
Vangelis...

(I går, kl 22:53)
Stormet banen to
ganger da Everton
sikre...

(I går, kl 22:53)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 22:57)
NRK Sørlandet 22.55
(I går, kl 22:46)
Se Midtnytt 22.55
(I går, kl 22:36)
Trafikkulykke ved
Jaren

(I går, kl 22:15)
Kvinne skadet etter
påkjørsel

(I går, kl 22:06)
Fotgjenger påkjørt
(I går, kl 21:56)
Furulunden i Mandal er
vernet for alltid

(I går, kl 21:36)
Skal bokse i EM i
Armenia

(I går, kl 21:36)
Fellesverket er for
alle unge

(I går, kl 21:36)
Fortviler over at
rettsaken ikke kommer
...

(I går, kl 21:36)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I går, kl 07:58)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I går, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I går, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I går, kl 17:13)
Sjåfør frifunnet etter
barnehage-påkjørs...

(I går, kl 17:23)
Kvinne omkom i
frontkollisjon i Flå

(I går, kl 00:53)
Knivstikking i
Tønsberg sentrum

(I går, kl 02:23)
Mistenkt knivmann
pågrepet i Tønsberg

(I går, kl 02:53)
Fem til legevakt etter
brann på Sortland

(I går, kl 04:43)
Ambulansestasjon
evakuert i Bergen

(I går, kl 05:03)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Kommunen står uten
leger på to av tre
fa...

(15.05.2022, kl 22:43)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Nødetater rykket ut til en trafikkulykke mellom en bil og motorsykkel i Haakonsgate i Gjøvik. Føreren av motorsykkelen på beina etter ulykken, opplyser politiet.
Køer på E6 og ved Nidarvoll torsdag ettermiddag
En motorsyklist har hatt et uhell på Sluppen i Trondheim. Det gikk hull på bensintanken etter at motorsykkelen skled på grusen og velta. Det førte til brann i sykkelen, men denne er nå slukka. Nødetatene rykka ut til stedet.
En bil har fått motorstans på Vesterveien like etter Cirkle K-stasjonen i Kristiansand. Bilen står i vestgående retning. ?Trafikken flyter forbi i et løp. Bilberging rekvirert, opplyser politiet.
Riksvei 41 ved Hamresandbukta i Kristiansand er åpen for normal trafikk igjen, etter at en hjullaster fikk motorstans på stedet tidligere i formiddag.
En hjullaster har fått motorstans på riksvei 41 ved Hamresandbukta i Kristiansand. Kjøretøyet står i retning mot sørlandssenteret og E18. ? Bergingsbil er rekvirert. Mye trafikk på stedet, opplyser veitrafikksentralen.
Nødetatene er på vei til ei motorsykkelulykke i Årstadveien i Bergen, skriver Vest politidistrikt på Twitter. Vegtrafikksentralen opplyser om at F585 mellom Kalfaret og Landås er stengt.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En personbil kjørte inn i en mc-sykkel i Lillehammer mandag kveld. Personbilen har trolig brutt vikeplikten. Ingen kjent personskade, men en person oppsøker legevakt for sjekk, skriver politiet på Twitter.
Ein bil og ein MC var søndag ettermiddag innblanda i ei trafikkulukke i Skogsvåg i Øygarden. Det var tre personar involvert, opplyser politiet. Det er ikkje meldt om alvorlege personskader.
En motorsyklist i 20-årene er kjørt til legevakten med ambulanse etter et uhell på fylkesvei 44 Sokndalsveien søndag. Motorsyklisten skled ut av veibanen og traff betongelementer.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En politipatruljen er nå fremme i Hensveien i Hønefoss hvor en bil brenner. Bilen står i en busslomme langs E16. Ifølge politiet dreier det seg om brann i motorrommet. Tjenestepersonene slukket med pulverapparat. Brannvesenet har også ankommet stedet og skylder motoren med vann, melder politiet.
I 14.30-tida laurdag var ein bil og ein motorsykkel involvert i ei trafikkulukke i Åsane i Bergen. Føraren av motorsykkelen skal vera medviten, opplyser politiet på Twitter. Ulukka skal ha skjedd i ein 50-sone ved Åsamyrene, og Fv 578 er stengt inntil vidare.
Politiet tillater ikke Aranis Klaas motorshow å gjennomføre et arrangement på stevneplassen i Skien i helga. Det skriver Ta. Aranis Klaas motorshow etterforskes av politiet på grunn av for dårlig sikkerhet etter en alvorlig ulykke med sju skadde på et motorshow i Oslo i april.
Politiet har fått melding om trafikkuhell på E39 Motorveien i sørlig retning, like før avkjørsel til Diagonalen i Sola. Nødetatene er på vei.
Motorsykkelen skal ha kjørt inn i bilen bakfra i trafikkulykken på E39. Begge kjøretøyene må taues fra stedet. Fører av motorsykkelen er ved bevissthet, og trafikken flyter forbi i venstre felt.
Det har vært en trafikkulykke mellom en bil og en motorsykkel på E39 ved Auglendstunnelen i sørgående retning. Nødetatene er på vei. Det skal være trafikale utfordringer på stedet.
En MC-fører har kjørt i et autovern i nærheten av Årlifoss nord for Notodden. Føreren skal være bevisst, melder politiet.
En bil skal ha fått motorstopp i tunnelen Vågsbygdporten i Kristiansand. Politiet er på vei.
Det arendalsbaserte selskapet Securmark skal hjelpe politiet i Sverige med å finne eierne av stjålne båtmotorer som er funnet i Romania.Motorene, som har en verdi på flere hundre tusen kroner, er merket av selskapet. Og merkingen gjør at Securmark kan finne tilbake til eierne av motorene. Selskapet ...
Politiet fikk klokken 15:20 melding om en ulykke mellom en motorsykkel og en syklist ved Skårersletta på Lørenskog. Ulykken skal ha skjedd i forbindelse med en forbikjøring. Det skal ikke være alvorlige skader på de involverte, men syklisten klager over vondt på innsiden av låret. Det er noe kø på s...
En 54 år gammel mann fra Bergen er dømt til betinget fengsel i 32 dager for ruskjøring med motorsykkel. Mannen hadde en promille på 2,69 da han ble stoppet i Rådal i november i fjor. 54-åringen er også tidligere dømt for ruskjøring. Han er nå fradømt retten til å kjøre bil og motorsykkel for alltid.
I Elverum er en uregistrert motorsykkel stjålet fra en garasje, melder politiet. Det er blå og kvit Yamaha YZ450F med startnummer 24 på sida. Tyveriet har skjedd etter søndag kveld.
Det har vært en trafikkulykke i Sævellvegen i Samnanger. En motorsykkel skal være involvert. Nødetater er på vei til stedet. melder brannvesenet.
Nødetatene rykker ut på melding om en trafkkulykke mellom en personbil og motorsykkel. Skadeomfanget er ukjent.
Nødetater har rykka ut til melding om MC-ulykke i Utøyvegen. Fører er våken, men har smerter i overkroppen, opplyser politiet.
Føreren av en motorsykkel fraktes til sykehus med luftambulanse etter en utforkjøring ved Krågeland i Kvinesdal i dag. Føreren er bevisst, men det er uklart hvor skadet vedkommende er. Fylkesvei 42 stenges mens luftambulansen henter motorsyklisten.
Aranis Klaas gjør flere store endringer etter at syv personer ble skadet under et motorshow på Bjerke i helgen. Han legger seg nå «litt» flat.
Ordfører i Notodden, Gry Fuglestveit, har fortsatt tro på at det blir ny firefelts motorvei fra Kongsberg til Notodden. Naturvernforbundet mener at veien må reduseres til to og tre felts vei med 90 kilometers fartsgrense blant annet for å ta vare på sårbar natur. Notoddenordføreren mener at naturin...
Oppvisningsbilen som kjørte inn i publikumstribunen på Bjerke, var uten skilter. Statens vegvesen har ikke gitt motorshowet unntak fra kravet om registrering. Arrangøren ønsker nå å fortsette turneen i Norge.
Politiet har fått flere meldinger om en syklist på E39 i nordgående retning, ikke langt fra Kvadrat. De er på vei.
Arrangøren av motorshowet på Bjerke, der en bil kjørte inn i en tribune, avlyser helgens arrangementer i Drammen.Det var i utgangspunktet planlagt tre show i Drammen til helgen, skriver Dagbladet.Også showene på Øvrevoll tirsdag og onsdag denne uken er avlyst som følge av ulykken på Bjerke i Oslo sø...
På fylkesvei 557 i Bergen har en motorsykkel fått motorstopp i høyre felt retning Flesland.
På fylkesvei 557 i Bergen har en motorsykkel fått motorstopp i høyre felt retning Flesland.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Arrangøren av motorshowet på Bjerke vil gi publikum pengene tilbake etter ulykken. Men politiet har beslaglagt billettinntektene, som er i kontanter.
Arrangøren av motorshowet ved Bjerke travbane hadde ikke søkt Oslo-politiet om tillatelse i god tid på forhånd.
Arrangøren hadde ikke varslet Oslo-politiet om motorshowet på Bjerke i god tid på forhånd.
Det blir motorshow i Drammen førstkommende fredag. Under motorshowet på Bjerke i Oslo søndag kjørte en av bilene inn i publikum og syv personer ble skadet.Den tyske arrangøren Daniel Klaas, samt sjåføren av ulykkesbilen ble pågrepet og er siktet for å ha skapt fare for allmennheten. Men i kveld ble ...
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.