Tirsdag, 04.08.2020 07:00 Uke: 32
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Gullstøltunet holder
fast på koronarestr...

(I dag, kl 06:52)
I Bergen får han gå i
fred på gaten, men...

(I dag, kl 06:52)
Halvparten av de
ansatte på sykehjemmet
...

(I dag, kl 06:51)
Smitten på Hurtigruten
er en alvorlig læ...

(I dag, kl 06:51)
Brann i
stasjonsbygning i
Moelv

(I dag, kl 06:41)
Norges ferskeste Serie
A-proff: ? Begynt...

(I dag, kl 06:41)
Full fyr i stabbur i
Hemsedal

(I dag, kl 06:35)
Opnar sjukeheimane
igjen

(I dag, kl 06:35)
Angrep busssjåfør
(I dag, kl 06:34)
Færre gikk konkurs i
juli

(I dag, kl 06:34)

Sistedistrikt
Lappen rauk i 60-sona
og tre måtte punga...

(I dag, kl 06:53)
Jobben på Moskenes
sykehjem ga mersmak.
...

(I dag, kl 06:53)
Håper å komme i gang
med Coop-butikk i h...

(I dag, kl 06:53)
Sjokktall fra
svenskegrensen

(I dag, kl 06:53)
Mens de reisende har
vært fraværende, ha...

(I dag, kl 06:53)
66 nye smittetilfeller
i Norge det siste...

(I dag, kl 06:53)
Gullstøltunet holder
fast på koronarestr...

(I dag, kl 06:53)
I Bergen får han gå i
fred på gaten, men...

(I dag, kl 06:53)
Oversvømmes av
turister: ? Fylket må
bid...

(I dag, kl 06:43)
Stine har servert
pizza, burgere, øl og
...

(I dag, kl 06:37)

Mest lest siste uke
Ukens grønne tips:
Unge er minst
opptatt...

(I går, kl 19:26)
Kandidater til ny
trener: ? Hadde
garant...

(I går, kl 17:02)
Brann starter
trenerjakten: ? Mest
unike...

(I går, kl 18:44)
TV-serieanmeldelse
«Mordene i
Sandhamn»:...

(I går, kl 07:22)
Nå blir det slutt på
brukerlagde underte...

(I går, kl 15:01)
TV-serieanmeldelse
«Når støvet har lagt
...

(I går, kl 15:42)
Da alt var over,
spilte Lars Arne
Nilsen...

(I går, kl 20:13)
Vraket
Bodø/Glimt-spiller
overrasket ove...

(I går, kl 07:22)
Microsoft sier de har
avklart mulig TikT...

(I går, kl 07:31)
Minnesota vant første
kamp

(I går, kl 07:31)

Mest lest i dag
Community Shield 29.
august

(29.07.2020, kl 12:01)
Velde ble hat
trick-helt: ? Helt
magisk

(02.08.2020, kl 22:22)
KOMMENTAR: Kva er det
Microsoft og Sony ...

(02.08.2020, kl 10:31)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 23:42)
Nå er reglene endret
igjen

(28.07.2020, kl 18:11)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 00:32)
Politiet advarer mot
markering på hus. ?...

(01.08.2020, kl 21:32)
En slik kikkert har du
ikke sett tidlige...

(28.07.2020, kl 11:51)
Borgerrettsgruppe:
Journalister og
obser...

(29.07.2020, kl 00:11)
Les dagens VG her!
(I går, kl 00:02)

Været i dag
Delvis skyetOslo
14 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetBergen
11 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
11 °C , 1 m/s SV.
Lett regnTrondheim
12 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
13 °C , 2 m/s SSV.
KlarværKristiansand
11 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
14 °C , 6 m/s SV.
LettskyetHalden
13 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
De andre bergenserne er allerede ferdig med karantene.
En passasjer fra Oslo og en passasjer fra Viken er koronasmittet etter å ha reist med hurtigruteskipet Roald Amundsen. Til sammen 143 personer i vårt område har reist med dette skipet mens det har vært smitte om bord. FHI har anbefalt at alle testes.
? Det er ikke klokt å reise på cruiseskip-ferie nå.Det sier smittevernekspert og professor ved Universitetet i Sørøst-Norge, Jörn Klein.36 personer har testet positivt for koronasmitte på Hurtigruten, og 69 kommuner er berørt av utbruddet.Klein mener dette viser at man bør holde seg unna cruiseskip:
I havgapet på Hitra og Frøya var hele 18 hermetikkfabrikker i drift fra 1890-årene og frem til 2011. ? Det slår meg som helt utrolig hva gründerne fikk til med de få ressursene de hadde, sier konservator Hans Jacob Farstad.
Flere innbyggere i Lørenskog, Nittedal og Eidsvoll er satt i karantene etter å ha vært om bord på Hurtigruten, melder Romerikes Blad. De blir også testet, men foreløpig er ingen testet positiv for Covid-19, ifølge avisa.
Det er ventet mye trafikk på veiene i dag ettersom mange skal hjem fra ferie.Veitrafikksentralen ber bilister vise hensyn.Trafikkoperatør Mette Brunes sier de forventer at det kan hope seg opp flere steder
Reiselivsnæringen på Svalbard sliter og ønsker seg nye krisepakker. Næringsminister Iselin Nybø (V) åpner for dialog når hun besøker øygruppa til uka.
Turisme er som oljenæringen: Den er for stor og viktig til at vi kan avvikle den.
60 Hurtigruten-passasjerer som ikke bor i Tromsø er satt i karantene i byen etter smitteutbruddet ombord Roald Amundsen.Det opplyser kommuneoverlegen i TromsønI går ble det klart at fire besetningsmedlemmer hadde fått påvist koronasmitte.Totalt må nå 386 passasjerer og en besetning på 160 i karanten...
MDG-toppen gikk på nederlag i politikken i fjor ? men årets sommer på Hell ser ut til å bli en vinner for Reinås.
Tekniske problemer har gjort at reisende mellom Kristiansand og Audnedal må betale 349 kroner for en billett fra Kristiansand til Audnedal, skriver Lyngdal avis. Ordinær pris på strekningen er 147 kroner. De som har betalt for mye har krav på refusjon.
Etter Spania ble erklært «rødt», har billettsalget til en annen feriefavoritt økt: ? Dette blir høstens slager, sier direktør i Finn Reise.
Danske myndigheter åpner for reiser til og fra alle regioner i Sverige uten karanteneplikt.
Reiserådet for Belgia endres fra grønt til rødt fra og med lørdag. Det betyr at alle som kommer fra landet til Norge må i ti dagers innreisekarantene.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Brasil gjenåpnet onsdag grensene for utlendinger som kommet med fly i håp om å berge en lammet turistindustri. Samtidig øker smittetallene i landet.
Bedrifter som tilbyr pakkereiser opplevde å få svært mange avbestillinger og avlysninger som følge av coronapandemien. Mange venter fortsatt på å få igjen pengene sine.
I løpet av de siste par ukene har antallet coronasmittede økt kraftig i Spania. Flere land har innførte strenge karantenekrav, noe britiske turister reagerer kraftig på.
Svenske myndigheter gir grønt lys for ikke-nødvendige reiser til Norge og Danmark. Men Norge krever fortsatt at mange svenske reisende må i karantene.
Sverige letter nå på reiserestriksjonene, og tillater reiser til blant annet Norge og Danmark.Det opplyser svenske myndigheter.De nye reiserådene gjelder fra 30. juli. Fortsatt fraråder Norge reiser til Sverige, med unntak av enkelte områder som har tilstrekkelig lav smittespredning.
Svenske myndigheter gir grønt lys for ikke-nødvendige reiser til Norge og Danmark fra og med onsdag 29. juli.
Virke Reiseliv ber nå om at reiser til Kanariøyene og Balearene i Spania nå kan åpnes.Dersom smitten holder seg lav, bør nordmenn får reise mener de.Organisasjonen ber nå derfor om egne vurderinger for de spanske øygruppene, fordi de mener det er viktige områder for norske turoperatører.
Tre personer har fått påvist koronaviurset etter å ha vært på utenlandsreise.Koronaviruset ble oppdaget søndag og tirsdag, og skal være avgrensen til en familie skriver Stavanger Aftenblad.Familien har vært på reise utenfor Norden. De gikk umiddelbart i karantene og tok kontakt for testing.Tidligere...
I fjor reiste 80 millioner mennesker med tog i Norge, noe som er ny rekord. Spesielt stor er økningen på Vestfoldbanen, Jærbanen og Gjøvikbanen. Disse tre strekningene stod for nesten hele økningen i fjorårets passasjertall, opplyser Bane Nor.
For første gang siden Saudi-Arabia tok kontroll over Mekka, vil ingen tilreisende fra utlandet utføre hajj. Det gjennomføres en helt spesiell pilegrimsferd med svært mange restriksjoner i år.
I Flåm er de overrasket over mengden norske turister, men bygden er langt unna de forrige årenes turiststrømmer.
Til tross for vriene reiseråd nærmer Alexander Kristoffs konkurranseretur seg med stormskritt. Noen toppform vil han imidlertid ikke ha før i oktober.
Spanske myndigheter jobber på spreng mot reiserestriksjonene mange land har innført for reiser til Spania.Økt smitte i enkelte regioner gjør at flere land, blant dem Norge, fraråder reiser til Spania og har krav om karantene.Det lammer turistindustrien, som er svært viktig for Spanias økonomi. Særli...
Spanske myndigheter kjemper nå med nebb og klør mot reiserestriksjonene som lammer turistindustrien. Likevel stenger land etter land for Spania-reiser.
Etter at svenske myndigheter lettet på noen av restriksjonene har bestillingene strømmet inn til reiseselskapene.
Karanteneplikten Storbritannia har innført for reiser til Spania, koster landet 10 milliarder euro i tapte inntekter.Det melder den spanske turistorganisasjonen.Landet kjemper nå for å holde turistnæringen i live samtidig som land som Norge, Storbritannia og Tyskland igjen har begynt å fraråde reise...
Flere nordmenn klager på hotellservicen, men reiselivsdirektør Kristin Krohn Devold er imponert over hva norske hoteller har fått til med strenge reguleringer.
First Hotel Breiseth på Lillehammer får nye eiere, dette skjer etter at hotellkonsernet Maribel gikk konkurs i midten av juli. Det er Host Hotel eiendom som tar over eierskapet.
ISTANBUL (VG) President Erdogan beordret alle om å holde seg hjemme i helgene. De over 65 og de under 20 fikk «husarrest» hele uken. Smitte- og dødstallene føk i været, men norske Simen Lied tenkte aldri på å reise hjem igjen til Norge.
MOSS (VG) Moss kommune har 21 nye smittetilfeller de siste to ukene, og to det siste døgnet. To av smitteklyngene kan spores til utenlandsreiser.
Norge har strammere karantenekrav enn Danmark for innreise fra Sverige. Landene ville likebehandle Norden og resten av Europa, men valgte ulike løsninger.
De norske smittekravene for Sverige-reiser er dobbelt så strenge som de danske.Folkehelseinstituttet ble tidligere i sommer enige med Danmark om felles kriterier for Norden-reiser.Men regjeringen var ikke fornøyd med dette, og satte strengere krav, skriver VG.Blant annet har dette slått ut ved at Da...
Smitten i Belgia har skutt i været og gjennom helgen steg de langt over FHIs smittekrav. Men Belgia forblir «grønt».
Marokko har innført inn- og utreiseforbud i noen av landets største byer etter at antallet koronasmittede har økt flere steder, opplyser innenriksdepartementet.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.