Søndag, 25.10.2020 05:28 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
UDI planlegger for
dobbelt så mange
asyl...

(I dag, kl 05:21)
Pences stabssjef
testet positivt for
cor...

(I dag, kl 05:12)
Visepresident Pences
stabssjef coronasmi...

(I dag, kl 05:03)
Trump besøkte tre
vippestater etter å
ha...

(I dag, kl 05:01)
Pence-rådgiver testet
positivt for koron...

(I dag, kl 04:21)
Smitterekord for andre
dag på rad i USA

(I dag, kl 04:02)
Mann omkom i
trafikkulykke på Toten

(I dag, kl 04:01)
Samsung-patriark Lee
Kun-hee er død

(I dag, kl 04:01)
Mann mistet livet i
trafikkulykke i
Østr...

(I dag, kl 04:01)
Mitch McConnells hånd
vekker oppsikt

(I dag, kl 03:32)

Sistedistrikt
Mysen-jente i norsk
storfilm ? skal
kast...

(I dag, kl 05:23)
Eg registrerer at det
er fleire som har ...

(I dag, kl 05:14)
Avlyser ikke
Halloween: - Gå i små
grupp...

(I dag, kl 05:14)
Knut vart fyrst send
på gangen ? så kom ...

(I dag, kl 05:14)
Nei til salg på Reine
(I dag, kl 05:13)
Paul-Hugo (53) ble
jaget med kniv: ?
Jeg...

(I dag, kl 05:13)
Den siste uka har
Lofoten fått tre nye
s...

(I dag, kl 05:13)
Da selveste kong Carl
Gustaf ringte, fik...

(I dag, kl 05:13)
Protesterer mot ny
rundkjøring: ?
Kommer...

(I dag, kl 05:13)
Søndag rykker
Fredrikstad opp til
OBOS-l...

(I dag, kl 05:13)

Mest lest siste uke
Rasmus Hansson trekker
seg fra nominasjo...

(I går, kl 23:51)
Hovland sliter med å
følge opp storspill...

(I går, kl 23:51)
Mann død etter brann i
Hurdal

(I dag, kl 00:01)
Colombia har passert 1
million smittetil...

(I dag, kl 00:31)
Al-Qaida-leder drept i
Afghanistan

(I dag, kl 01:21)
Samsung-patriark Lee
Kun-hee er død

(I dag, kl 04:01)
NVE: Store muligheter
for å utvinne mer ...

(I går, kl 07:11)
Oslo: 85 nye smittede
(I går, kl 07:31)
Advarer mot utslipp
fra
Fukushima-reakto...

(I går, kl 08:11)
Søndag skjer det igjen
? derfor stiller ...

(I går, kl 08:11)

Mest lest i dag
Utsagn fra Trumps
yngste datter vekker
o...

(21.10.2020, kl 16:31)
Tid for vinterdekk?
Dette er de beste
du...

(21.10.2020, kl 22:01)
Melania Trump må
avlyse: Føler seg ikke
...

(20.10.2020, kl 23:21)
Halvparten av
korona­pasientene i
Norge ...

(22.10.2020, kl 06:11)
STL reagerer på at
kristen
misjonsorgani...

(21.10.2020, kl 03:01)
Kamp i Oslo MDG om
plassen etter Lan
Mar...

(21.10.2020, kl 04:01)
«Firerbanden» vil
sende EUs fjerde
jernb...

(21.10.2020, kl 19:11)
Dette skjedde i natt
(I går, kl 05:41)
Trump besøkte viktig
vippestat

(21.10.2020, kl 04:11)
Frisk Asker-talent
takker for støtten
et...

(21.10.2020, kl 23:21)

Været i dag
Kraftig regnOslo
11 °C , 5 m/s SSØ.
Kraftig regnBergen
10 °C , 6 m/s S.
RegnStavanger
11 °C , 7 m/s SSV.
SkyetTrondheim
4 °C , 0 m/s S.
Delvis skyetTrømsø
2 °C , 1 m/s ØSØ.
Kraftig regnKristiansand
13 °C , 16 m/s S.
LettskyetBodø
1 °C , 9 m/s ØSØ.
SkyetHalden
11 °C , 7 m/s SSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Bolivias tidligere president som har levd i eksil i Argentina etter at han i fjor ble nødt til å flykte fra hjemlandet, reiser til Venezuela, ifølge medier.
Det er en utfordring at arbeidsinnvandrere tar med seg smitte fra hjemlandet til Norge.Det sier assisterende helsedirektør, Espen Nakstad.Flere kommuner opplever lokale utbrudd på grunn av utenlanske arbeidere. Nakstad mener det trengs en sterkere innsats mot denne gruppen:
Utenriksdepartementet følger Folkehelseinstituttets anbefaling og innfører innreisekarantene for regionen Kalmar i Sverige. Dermed er hele Sverige rødt.
Reiselivet i Trondheim og Trøndelag frykter konsekvensene om flyselskapet Norwegian forsvinner. Onsdag ettermiddag møttes toppene innen reiseliv og luftfart på Trondheim Lufthavn Værnes.
Utenriksdepartementet følger Folkehelseinstituttets anbefaling og innfører innreisekarantene for regionen Kalmar i Sverige. Dermed er hele Sverige rødt.
Lavprisflyselskapet starter også opp base i Trondheim og vil i tillegg fly til Bodø, Stavanger og Ålesund med priser nede i 99 kroner.
Hurtigruten avlyser alle planlagte cruisereiser til Antarktis ut 2020/2021-sesongen, som varer ut mars neste år, som følge av coronautbruddet.
Nærmere Italia kommer du ikke i november! Bon Lios kjøkkensjef Cato Pedersen Wara tryller frem sicilianske retter i perfekt harmoni med Arianna Occhipintis episke viner.
Svenske turister på ferie på Rhodos fikk seg en ubehagelig opplevelse da et forrykende uvær sveipet over øya i dag.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
- Regjeringen viser fortsatt at de ikke forstår krisen reiselivsnæringen står i. Det sa Senterpartiets Geir Pollestad under Stortingets spørretime i formiddag.Regjeringen la i går frem en ny kompensasjonsordning for næringen som er hardt rammet av koronapandemien.
Flyselskapet Lufthansa tapte i tredje kvartal 1,26 milliarder euro, tilsvarende nesten 14 milliarder kroner, viser kvartalsrapporten tirsdag.
Air New Zealand relanserer «Mystery Breaks» der passasjerene ikke aner hvor de skal reise.
Reiselivsbedrifter som har mistet 40 prosent av omsetningen på grunn av koronapandemien, får dekket halvparten av faste omkostninger fram til nyttår. Taket på støtten er 10 millioner kroner per måned fra september, sier næringsminister Iselin Nybø.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Næringsminister Iselin Nybø (V) legger fram en kompensasjonsordning for reiselivsnæringen tirsdag ettermiddag.
Klokken 16 kommer regjeringen med en ny støtteordning for reiselivsnæringen.Næringsminister Iselin Nybø sier reiselivet er en av bransjene som er hardest rammet av koronapandemien, og det er behov for tiltak som kan stimulere og hjelpe bedriftene.
Funksjonshemma barn bør få dekt fritidsreiser frå dei er 10 år, ikkje 12 år, meiner Fellesorganisasjonen til funksjonshemma. Fylkestinget skal behandle saka i desember. I forslaget står det at barn ikkje skal få dekt slike reiser før dei er 12 år.
Flere tusen mulige turister har talt: I flere land har koronaen gjort Norge til et mer attraktivt ferieland i fremtiden. Men det finnes et tydelig unntak.
Gunnar Lepsøes døde 10. oktober, 74 år gammel.
- Det er håpløst at det fortsatt er uklart hva krisepakken for reiselivet skal inneholde.Det sier Arbeiderpartiets Åsunn Lyngdal i næringskomiteen på Stortinget.Tidligere i uken lovet næringsministeren at kompensasjonsordningen på opptil en milliard kroner skal være på plass senest til jul.Lyngdal e...
Nå skal det bli lettere å få besøk av familie som bor i utlandet.Regjeringen letter på innreiserestriksjonene fra onsdag neste uke.Statsminister Erna Solberg sier til VG at hun håper dette blir en tidlig julegave for alle dem som har savnet sine kjære.Regjeringen understreker at karantenereglene for...
Regjeringen lemper på reglene for innreise til Norge. Fra og med neste uke kan flere familiemedlemmer som er bosatt i utlandet, besøke slektninger i Norge.
Fra 21. oktober kan flere familiemedlemmer fra tredjeland besøke slektninger i Norge, blant annet besteforeldre og etablerte kjæresters barn. Reglene om innreisekarantene endres ikke.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
EU mener Norge bør ha reiseråd for de ulike regionene i Europa, ikke bare for land. For første gang har de publisert et smittekart som viser hvordan.
Demokratenes visepresidentkandidat, Kamala Harris, avlyser alle reiser de tre neste dagene etter at to personer i hennes stab har fått påvist koronasmitte.
Visepresidentkandidat Kamala Harris avlyser sine reiser fram til søndag etter at to personer med tilknytning til staben hennes er bekreftet coronasmittet.
Reiselivet i Vågan, Moskenes og Vestvågøy taper 419 millioner kroner i inntekter år som følge av koronapandemien, skriver Lofotposten. Det er Menon Economics beregnet inntektstapet.
Norske studenter som reiser på utveksling til utlandet bryter ikke med norske myndigheters reiseråd.Kunnskapsdeparmentet skriver at studenter som reiser ut for et lengre opphold utgjør liten risiko, og det anses også som en nødvendig reise.Også kortere studiereiser til utlandet anses som nødvendige ...
- Regjeringen håper å ha krisepakken for reiselivet klar før jul.Det sier næringsminister Iselin Nybø. Norsk reiseliv har tapt 41 milliarder kroner på koronakrisen, ifølge en fersk rapport fra NHO. Regjeringen er enige med Frp om at næringen skal få opp mot en milliard kroner, og i dag hadde Nybø et...
Coronaviruset har truffet flyselskapene hardt, og nå finner de nye måter å lokke tilbake passasjerene. Analytiker mener de nye sightseeing- og restaurantopplevelsene er mer en gimmick enn en faktisk inntektskilde.
Kommunelegen i Gran vil trolig forlenge anbefalinga om å unngå undøvendige reiser til og fra Oslo. Det skriver Oppland Arbeiderblad. Både Gran og Lunner kommuner innførte 1 oktober ei midlertidig forskrift om smittevern som gjelder fram til i morgen.
Det er ennå usikkert om Norge vil slutte seg til de nye felles reiserådene fra EU.Det opplyser helseminister Bent Høie til VG.Norge har noen av de strengeste reisereglene i Europa, og vil blant annet måtte gjeninnføre grønne land, og ikke bare ha gule og røde som nå.Det europeiske råd vedtok tirsdag...
Dersom Norge skal følge de nye felles reiserådene fra EU, må vi gjeninnføre fargen grønn og ha egne reiseråd for ulike regioner i Spania.
Dersom Norge skal følge de nye felles reiserådene fra EU, må vi gjeninnføre fargen grønn og ha egne reiseråd for ulike regioner i Spania.
Helseminsiter Bent Høie er positiv til å finne felles reiserestriksjoner i Europa.EU-landene vedtok i dag et trafikklys-system, der landene er røde, gule eller grønne, avhengig av smitten de siste 14 dagene.Grensene i dette systemet er mer liberale enn det norske myndigheter har satt i dag. Regjerin...
EUs medlemsland er enige om et felles fargekart for reiserestriksjoner. Nå skal FHI vurdere hva konsekvensene vil bli hvis Norge innfører det nye systemet.
EUs medlemsland er enige om et felles fargekart for reiserestriksjoner. Det nye systemet er mer liberalt enn det norske, men får likevel støtte fra regjeringen.
Norge brukte rundt 5 millioner kroner på å reise til 70 forskjellige land under kampanjen for å få plass i FNs sikkerhetsråd.Det opplyser utenriksminister Ine Eriksen Søreide i et skriftlig svar til Rødts partileder Bjørnar Moxnes.Blant landene som ble besøkt er Australia, Japan, Kasakhstan, Russlan...
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.