Tirsdag, 04.08.2020 08:13 Uke: 32
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
To nye kommunar med
stigande smitte

(I dag, kl 08:11)
Call of Duty: Warzone
åpner stadion og i...

(I dag, kl 08:11)
Eventbransjen sliter
og mange tror de ik...

(I dag, kl 08:11)
Sjørettsekspert mener
coronaregelverket ...

(I dag, kl 08:11)
Åtte smarte tips for å
redde maten fra s...

(I dag, kl 08:01)
Mer enn 500 studenter
i boligkø

(I dag, kl 08:01)
Enslig bil har kjørt
ut på E18

(I dag, kl 08:01)
Brann i bil i Søgne
(I dag, kl 08:01)
Kan føre til færre
reisende

(I dag, kl 08:01)
Varslar sterke
vindkraft

(I dag, kl 08:01)

Sistedistrikt
Sto parkert ett minutt
for lenge ? så ko...

(I dag, kl 08:03)
Dette middelet hjalp
Monika og Kenneth i...

(I dag, kl 08:03)
Milliardøkning i
statlig bruk av
konsule...

(I dag, kl 08:03)
Fikk melding om vold
mellom ungdommer: ?...

(I dag, kl 08:03)
Det har gått to år
siden RB skrev om
svi...

(I dag, kl 08:03)
Færre dødsfall under
pandemien gjør at m...

(I dag, kl 08:03)
? Dette blir noe helt
annet enn å spille...

(I dag, kl 08:03)
Ungdomsfest på
badeplassen ? én til
lege...

(I dag, kl 08:03)
66 nye koronatilfeller
siste døgn

(I dag, kl 08:03)
Ungdommer barket
sammen ? én kuttet i
hå...

(I dag, kl 08:03)

Mest lest siste uke
Ukens grønne tips:
Unge er minst
opptatt...

(I går, kl 19:26)
Kandidater til ny
trener: ? Hadde
garant...

(I går, kl 17:02)
Brann starter
trenerjakten: ? Mest
unike...

(I går, kl 18:44)
Nå blir det slutt på
brukerlagde underte...

(I går, kl 15:01)
TV-serieanmeldelse
«Når støvet har lagt
...

(I går, kl 15:42)
Da alt var over,
spilte Lars Arne
Nilsen...

(I går, kl 20:13)
- USA er i en
alvorligere fase

(I går, kl 08:31)
Namsenvassdraget skal
lage nesten dobbel...

(I går, kl 10:11)
Forskere avlet fram
underlig fisk ved
et...

(I går, kl 10:31)
Ekspertenes dom: Her
gikk det galt for L...

(I går, kl 10:43)

Mest lest i dag
Community Shield 29.
august

(29.07.2020, kl 12:01)
Velde ble hat
trick-helt: ? Helt
magisk

(02.08.2020, kl 22:22)
KOMMENTAR: Kva er det
Microsoft og Sony ...

(02.08.2020, kl 10:31)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 23:42)
Nå er reglene endret
igjen

(28.07.2020, kl 18:11)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 00:32)
Politiet advarer mot
markering på hus. ?...

(01.08.2020, kl 21:32)
En slik kikkert har du
ikke sett tidlige...

(28.07.2020, kl 11:51)
Borgerrettsgruppe:
Journalister og
obser...

(29.07.2020, kl 00:11)
Les dagens VG her!
(I går, kl 00:02)

Været i dag
SkyetOslo
15 °C , 1 m/s .
SkyetBergen
12 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
12 °C , 2 m/s VSV.
Lett regnTrondheim
12 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
15 °C , 3 m/s SV.
KlarværKristiansand
13 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
13 °C , 7 m/s SV.
LettskyetHalden
15 °C , 2 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Hurtigruten stopper sine ekspedisjonscruise på ubestemt tid akkurat i det den viktige høstsesongen for bookinger til neste år begynner. Mens inntektstapet på kort sikt anslås til kun 54 millioner kroner, er den store faren tap av bookinger for 2021.
Regjeringen gjør en midlertidig innstramming av cruisetrafikken i to uker etter coronasmitten på Hurtigruten. ? Tilliten til Hurtigruten er svekket, sier helse- og omsorgsminister Bent Høie (H).
Lønnsforhandlingene i industrien startet opp mandag, men allerede etter noen få timer med forhandlinger har partene brutt.
Lønnsforhandlingene i industrien startet opp mandag, men allerede etter noen få timer med forhandlinger har partene brutt.
Sparebankene på Vestlandet hadde rekordhøye marginer i 2019, og få rapporterer om store tap så langt i 2020. Forvaltere ser sparebankene som en trygg havn i urolige finansmarkeder.
Det er brudd i lønnsoppgjøret mellom Norsk Industri, Fellesforbundet og Parat, etter det NTB erfarer.
I dag får kunder beskjed om at en strekning er utsolgt, selv om det er nok av plasser på toget.
Hans Geelmuyden trer ut av daglig ledelse, og fortsetter som eier og styreleder i GK Gruppen og seniorrådgiver i GK, går det frem av en pressemelding.
? En foreløpig evaluering viser at det har vært svikt i flere av våre interne prosedyrer, sier konsernsjef Daniel Skjeldam.
NTE bygger ny vannkraftstasjon for én milliard kroner. Den nye stasjonen i Nedre Fiskumfoss i Namsen bygges inne i fjellet, og stort sett bare portalen vil vises i terrenget.
Koronapandemien har kutta verdas energibruk med åtte prosent.
Det utsatte lønnsoppgjøret starter opp igjen i dag. Fellesforbundets Jørn Eggum har nedjustert sine forventninger, men anklager samtidig NHO for å være «dommedagsprofeter».
Nye tall viser at norske turister i Bergen brukte nesten fire ganger så mye på servering i uke 29 sammenlignet med samme periode i fjor. ? En god julimåned snur ikke om på situasjonen, advarer fagsjef i NHO Reiseliv.
NTE bygger ny vannkraftstasjon for én milliard kroner. Den nye stasjonen i Nedre Fiskumfoss i Namsen bygges inne i fjellet, og stort sett bare portalen vil vises i terrenget.
NTE bygger ny vannkraftstasjon for én milliard kroner. Den nye stasjonen i Nedre Fiskumfoss i Namsen bygges inne i fjellet, og stort sett bare portalen vil vises i terrenget.
Koronapandemien har kutta verdas energibruk med åtte prosent.
Havvind blir stadig billigere og krever mindre subsidier. Imperial College London mener at subsidiene potensielt kan bli negative om få år. Det vil si at havvindaktører betaler til staten i stedet for å motta subsidier.
Bedrifter som har minst en tredjedel kvinner i ledelsen er i gjennomsnitt ti ganger mer profitable enn selskaper med kun menn i ledelsen. Det viser en fersk studie av de 350 største britiske selskapene.
Én person har testet positivt for coronasmitte på Seadrill-riggen West Phoenix med 126 personer om bord. 13 er nå isolert på lugarene sine.
Inne i den knallgule Hjertestua tilbys massasje og healing. Karin Heia Østborg er en av seks gründere som tilbyr en opplevelse langs elva Namsen.
Én person har testet positivt for coronasmitte på Seadrill-riggen West Phoenix med 126 personer om bord.
Hvis du er på jakt etter en spesiell sort potetgull, kan du ikke lenger regne med å finne dette dersom du stikker innom en Coop-butikk på ferie i Danmark.
Røde Kors har tapt mellom 80 og 100 millioner kroner i inntekter fordi organisajonen ikke har kunnet delta med sanitetspersonell på årets avlyste festivaler
Ønsker du å forstå finansmarkedene bedre, eller bare ha en underholdende bok å lese i sommer? Dette er ekspertenes favorittfinansbøker du må vite om.
Politikere fra Senterpartiet og Høyre reagerer på at Arbeidstilsynet ikke har mulighet til å hjelpe jordbærplukkere som får betalt langt under minstelønn.
Reiselivsnæringen på Svalbard sliter og ønsker seg nye krisepakker. Næringsminister Iselin Nybø (V) åpner for dialog når hun besøker øygruppa til uka.
USA og Tyskland melde først om kraftige fall i bruttonasjonalprodukt under coronakrisen. Fredag fulgte Frankrike, Italia, Spania og eurosonen etter.
Lene Westgaard-Halle mener SAS forholder seg slik de vil til billettvilkårene når de ikke betaler tilbake kundene etter syv dager. ? Loven gjelder fortsatt fullt ut, sier Forbrukerrådet.
Selskapene som eier elsparkesyklene i Oslo, får regningen når Oslo kommune starter innsamling av sparkesykler som ligger slengt rundt på fortau og gater.
De største amerikanske teknologiselskapene fortsetter å stige til rekordnivåer etter at både Facebook, Amazon, Apple og Google la frem kvartalstall torsdag. Oljefondets aksjer i disse selskapene har nå steget med nær 170 milliarder kroner siden nyttår.
Finansminister Jan Tore Sanner (H) er bekymret for en ny smittebølge, og er rede til å gjøre det som trengs utover høsten. Samtidig står han midt i forberedelsene til neste års statsbudsjett, der målet er å stramme inn på pengebruken.
Faks, post-it-lapper og gamle PC-er ble tatt i bruk da Norsk Hydro ble angrepet av cyberkriminelle. Nå forteller de ansatte hvordan de klarte å komme seg gjennom angrepet uten å betale løsepenger til hackerne.
Når datteren til forbrukerøkonom Silje Havdal begynner i barnehagen er det kun med brukte klær. Det har foreldrene spart 3000 kroner på. ? Med to barn i barnehage i fem år hver kan vi spare 50 000 kroner, sier Havdal.
Fire ansatte på Hurtigruten-skipet Roald Amundsen er innlagt på sykehus i Tromsø med påvist koronasmitte. Passasjerene på to seilaser er ilagt karantene.
Fire ansatte på et Hurtigruten-skip er innlagt på sykehus i Tromsø med påvist koronasmitte. Det jobbes med å kontakte passasjerene som forlot skipet fredag.
Nordmenn på grensehandel i Sverige bidro til rekord. En butikk måtte stenge flere ganger på grunn av høyt trykk etter at Norge åpnet for flere svenske regioner.
Petter Stordalens Nordic Choice Hotels snapper opp konkurshotellet First Marin Hotel i Bergen. Hotellkonsernet har fått 131 millioner i kontantstøtte, men administrerende direktør Torgeir Silseth avviser at skattebetalerne har finansiert hotelloppkjøpet.
En kvinne i 40-årene fra Sørlandet er dømt til å betale 10.000 kroner i bot etter at hun selv tok penger hun hadde samlet inn til en innsamlingsaksjon. Totalt fikk hun inn mer enn 30.000 kroner. Disse brukte hun selv.
Petter Stordalens Choice tar over hotellet First Hotel Marin i Bergen etter Maribel-konkursen, mens Adolfsen-brødrene overtar First Hotel Victoria på Hamar. Dermed har alle hotellene etter konkursen fått nye drivere.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.