Onsdag, 20.01.2021 07:53 Uke: 03
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Trump benåder Steve
Bannon

(I dag, kl 07:33)
Går sammen for å bli
grønnere

(I dag, kl 07:31)
To nye tilfeller
positive i Australian
O...

(I dag, kl 07:31)
Tidligere FBI-direktør
snakker ut om skj...

(I dag, kl 07:31)
- Mer ødeleggende enn
man tenker

(I dag, kl 07:23)
Trump har benådet 73
personer og omgjort...

(I dag, kl 07:21)
To koronadødsfall i
Sarpsborg

(I dag, kl 07:21)
Buss og brøytebil har
kollidert

(I dag, kl 07:21)
Veldig få
influensapasienter

(I dag, kl 07:21)
Skyrim-modifikasjon
jekker spillet opp
t...

(I dag, kl 07:21)

Sistedistrikt
Disse fire stedene
håper kommunen
oversk...

(I dag, kl 07:44)
Miriams (31) bedrift
inngår nytt samarbe...

(I dag, kl 07:44)
Har gjennomgått
rutinene ved skolen i
Mo...

(I dag, kl 07:43)
? De siste fire årene
har vært som å lev...

(I dag, kl 07:43)
Dette er det sikreste
symptomet på koron...

(I dag, kl 07:43)
Stor aksjonær frykter
at Jærens største ...

(I dag, kl 07:43)
Massevaksineringen
starter

(I dag, kl 07:43)
By og land, hand i
hand: Berre ein
flosk...

(I dag, kl 07:34)
Elisabeth (27) ble
kjøpmann da
pandemien...

(I dag, kl 07:34)
«Jasmin» skulle
anmelde et overgrep: ?
J...

(I dag, kl 07:33)

Mest lest siste uke
Elendig rekkevidde,
feilmeldinger ? og
b...

(I går, kl 13:31)
Roma feid ut av cupen
med ni mann

(I dag, kl 00:41)
Trump frigir
dokumenter tilknyttet
Russl...

(I dag, kl 01:31)
Koronatesting ? hjelp
oss å tåle å bli t...

(I går, kl 11:51)
Ødegaard utelatt fra
troppen: ? Nå er de...

(I går, kl 16:53)
Fikk råd etter
nådeløst oppgjør: -
Ikke ...

(I går, kl 17:21)
Scoret igjen
(I går, kl 21:21)
Greske medier:
Nordmann erkjente
drapet ...

(I går, kl 23:03)
Leicester skjøt
Solskjærs lag ned fra
ta...

(I går, kl 23:11)
Leicester til topps i
Premier League ? s...

(I går, kl 23:43)

Mest lest i dag
Nederlands svar på
Nav-skandalen kan
vel...

(15.01.2021, kl 10:53)
Skolebuss kjørte av
veien i Tønsberg ?
f...

(14.01.2021, kl 09:51)
Klæbo spurtslo Valnes
og sikret NM-gull ...

(16.01.2021, kl 13:51)
Bevæpnede
demonstranter har
samlet seg i...

(17.01.2021, kl 23:21)
Flere nye Tesla Model
3 blir plutselig i...

(15.01.2021, kl 12:01)
Nå renner telefonene
inn til forsikrings...

(14.01.2021, kl 12:41)
Akkurat nå diskuterer
ekspertene Norges ...

(14.01.2021, kl 22:23)
Unik BMW-klassiker
selges ? les
kontrakt...

(15.01.2021, kl 07:51)
Internasjonal
passasjer­sorg etter
at No...

(15.01.2021, kl 16:03)
Norsk strømrekord i
dag: - Som å sette
p...

(15.01.2021, kl 16:22)

Været i dag
SkyetOslo
1 °C , 3 m/s NØ.
SkyetBergen
2 °C , 3 m/s ØNØ.
SkyetStavanger
3 °C , 6 m/s Ø.
Delvis skyetTrondheim
-4 °C , 3 m/s S.
Delvis skyetTrømsø
-6 °C , 3 m/s ØNØ.
Kraftig sluddKristiansand
1 °C , 9 m/s ØNØ.
SkyetBodø
-4 °C , 9 m/s ØSØ.
SkyetHalden
1 °C , 3 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Nedgangen i antall smittede av korona fortsetter i Østfold. Det er kun påvist 20 nye smittetilfeller av koronavirus siste døgn. Det er Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og Våler som melder om nye smittede.
Etter et masseslagsmål i Sandefjord i oktober, har politiet utvidet voldssiktelsen mot en 19 år gammel mann til å gjelde drapsforsøk, skriver Sandefjords Blad. Mannen var en av 20 som deltok i slagsmålet.
Helsedirektoratet vil fjerne rådet om å unngå gjester hjemme, mens både direktoratet og FHI anbefaler gult smittevernnivå på videregående skoler og ungdomsskoler. De to faginstansene er uenige når det gjelder videreføring av nasjonal skjenkestopp.
Politiet har stanset en fører som i en kort strekning har kjørt mot kjøreretningen på E6 ved Grålum i Sarpsborg. Føreren blir anmeldt og førerkortet er beslaglagt.
? Dette er sjokkerende. Jeg anker på stedet, uten tvil, sa Laila Bertheussen da dommen var ferdig lest opp i Oslo tingrett fredag. Bertheussen er dømt til fengsel i ett år og åtte måneder.
En mann i 40 årene tok seg i dag tidlig inn til en nabo i Sysle i Modum og knuste ting. Mannen hadde også knust ting hos seg selv. Han pådro seg flere kutt og sår og ble tatt med til legevakta før han nå er satt i arresten, opplyser politiet.
Det har vært en stor nedgang i pasienter med infeksjonssykdommer ved Sykehuset Østfold. Ifølge sykehusets labsenter er det få tilfeller av diarésykdom, en sterk reduksjon av andre luftveisvirus enn covid-19 og nesten ingen tilfeller av tropesykdom.
Helsedirektoratet hadde i går samtaler med grensesekommunene i Østfold for å finne ut om de kan ta ansvar for all testing av folk som kommer inn i landet. Kommunalsjef Vidar Østenby sier at Marker kommune skal klare det, men at det krever flere ansatte ved grensa.
I kveld skal Nesodden kommune avgjøre om ungdomsskolene skal fortsette hjemmeundervisning. Kommunen frykter mange kan være smittet, etter en ungdomssamling på nyttårsaften. Et stort antall ungdommer er testet. 42 personer har fått påvist korona i januar.
Oslo kommune slutter å preparere den populære akebakken Korketrekkeren inntil videre. Årsaken er at de ikke vil bidra til trengsel på T-banen av smittevernhensyn. Bymiljøetaten skal sette opp skilt med informasjon om dette, men stenger ikke bakken.
En personbil og en lastebil har kollidert ved engsvika på Ørje. En personskade er skadet, men alle involverte skal være ute av bilene og oppegående, melder Øst politidistrikt.
Rådmann Dag W. Eriksen i Hvaler kommune slutter i jobben. Kommunestyret ble informert i et ekstraordinært møte i dag. I en pressemelding skriver kommunen at rådmannen og kommunen hadde «ulikt syn på hvordan kommunen skulle drives». Assisterende rådmann Geir Kvisten tar midlertidig over jobben.
Det var redusert framkommelighet på rv19 fra Moss ferjekai Flere vogntog fikk problemer i bakken ved rådhusplassen. Vogntog anbefales å legge på kjetting før de forlater ferjekaien. Entreprenør er på vei.
21 personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. 18 er nærkontakter av tidligere påviste tilfeller. To har fått påvist smitte etter hjemkomst fra utenlandsreiser, mens smitteveien er ukjent for den siste.
Politiet i Øst melder om glatte veier grunnet underkjølt regn. Politiet oppfordrer bilistene til å kjøre forsiktig.
15 tilsette og seks pasientar ved Drammen sjukehus har fått påvist koronaviruset, det melder Drammens Tidende.
Up har skrevet ut 135 000 kroner i mobilbøter i Østfold i løpet av to dager. Kontrollene har foregått i Sarpsborg, Moss og Råde. Hver av de 27 bilførerne som ble stanset har fått 5000 kroner i bøter og tre prikker i førerkortet.
? Ikke reis kollektivt med mindre du må, og legg helgeturen til nærområdet. Det skriver Ruter. Forrige helg var det svært mange som brukte buss og bane på vei til skituren i marka, noe som skapte trengsel om bord.
Det siste døgnet er det påvist 42 nye smittetilfeller i Fredrikstad. 20 av tilfellene er knyttet til utbruddet i Stjernen, 19 er nærkontakter, èn er smittet i utlandet og to har ukjent smittevei, skriver kommunen på sine nettsider.
Byrådet forlenger den sosiale nedstengingen av Oslo, foreløpig i to uker til. I tillegg utvides forbudet mot innendørs fritidsaktiviteter til også å gjelde barn i barneskolealder og yngre.
Det har vært en trafikkulykke på E16 ved Vormsundbrua. Trafikken er nå sperret i nordenden av brua. Det skal være store materielle skader på bilene som var involvert i ulykken. Den ene personen er sendt med ambulanse til Ahus.
Åtte personer har fått påvist koronasmitte ved Langhus bo- og servicesenter, skriver Østlandets Blad. Pasienter og ansatte skal være blant de smittede. 23 personer er nå satt i karantene og det er ikke tillatt med besøkende på bo- og servicesenteret.
Tilhengaren til eit vogntog har velta, og vippar no over eit autovern i Sokna i Ringerike. Føraren av vogntoget er oppegåande, ifølge politiet og naudetatar er straks på staden. Riksveg 7 der er sperra begge vegar.
Ein mann i 40-åra vart teken av politiet etter å ha drukke handsprit i ein butikk i Kongsberg. Mannen var såpass full at han ikkje klarte å ta vare på seg sjølv. Han var også ufin og trua politiet.
Gjerdrumsokninger som er evakuert til Olavsgaard hotell tente i kveld lys for de ti naboene som er savnet etter leirskredet i Gjerdrum onsdag. De har også tent et lyshjerte for å vise sin takknemlighet overfor letemannskapene.
To barn har vært involvert i en ulykke i Asker. Barna har akt og kjørt inn i en bil. Det ene barnet har havnet under bilen og har skader i et bein og i hodet. Det andre barnet er uskadd, skriver Oslo-politiet på Twitter. Foreldrene er til stede.
Innsatsleder Roger Pettersen Øst politidistrikt sier de er nødt til å hvile noen mannskaper, men at søkene i skredområdet i Gjerdrum fortsetter gjennom natten. Onsdag kveld skiftes det mannskap. ? Mange har stått på i timevis, sier Pettersen til NTB.
Øst politidistrikt oppfordrer personer som evakuerer seg selv til å oppsøke Gjerdrum ungdomsskole for registrering. Politiet skriver i en pressemelding at redningsarbeidet pågår for fullt, med fokus på å redde liv.
Det er fortsatt mye røyk i parkeringshuset på Sandvika Storsenter etter bilbrannen tirsdag kveld, tvitrer politiet. Brannvesenet jobber med utluftning, men de vet ikke hvor lang tid det vil ta. Det er ikke mulig å hente ut parkerte biler før onsdag.
Vålerenga er en av fire norske klubber som ønskes som deltakere i «The Atlantic League», en ny europeisk fotballturnering med de beste lagene fra Skottland, Irland, Sverige, Danmark og Norge, skriver Dagsavisen.
En bil har kjørt utfor fylkesvei 116 i Fredrikstad ved Onsøy kirke. Det er mindre personskader i forbindelse med ulykken, melder politiet. Veien er delvis sperret og det er manuell dirigering av trafikken.
Politiet har fått melding om en trafikkulykke på E134 ved Elgsjø i Kongsberg kommune. To biler med henholdsvis to og fem personer er involvert. Det skal være snakk om personskade. Nødetatene er på vei til stedet.
Påkjøringen til E6 Vestby syd i retning Oslo er stengt på grunn av oversvømmelse, melder Vegtrafikksentralen.
Ei eldre hytte på Stoppenåsen i Lier har brunne ned til grunnmuren. Politiet og brannvesenet gjer undersøkingar på staden no, og dei trur foreløpig ikkje det har vore nokon i hytta, ifølge Drammens Tidende.
Lørdag er det varslet stor vannføring i vassdrag, mye nedbør og kraftige vindkast. Brannvesenet ber folk om å ta forholdsregler og sikre løse gjenstander, samt holde avstand til vassdrag. De ber også folk om å kjøre forsiktig.
Det siste døgnet er det påvist seks nye smittetilfeller i Moss. En av de smittede er under 18 år, skriver kommunen på sine nettsider. Det er også påvist smitte hos en ansatt i Skoggata omsorgsbolig. 18 beboere og tre ansatte er satt i karantene.
Politiet rykket torsdag kveld ut til Grønland i Oslo etter å ha mottatt melding om noen jenter som slåss. Politiet har kontroll på jentene og ingen er skadet som følge av slagsmålet.
Alle nødetatene i Oslo har tatt turen til Rikshospitalet for å glede barna som er innlagt på sykehus i jula. De oppfordrer alle til å ta vare på hverandre og kontakte de man vet er alene i jula.
Nesodden kommune har bestemt å stenge idrettshallene i julen, skriver Amta avis. Dette for å begrense kontakten mellom de unge på Nesodden. Siste døgn er det registrert ni nye smittede, opplyser kommunen.
En kvinne i 40-årene er sendt til Sykehuset Østfold Kalnes etter å ha blitt påkjørt i et fotgjengerfelt i Nygata i Fredrikstad ved halv ni-tiden i morges. Skadeomfanget er uvisst. Bilfører erkjenner straffskyld og har fått førerkortet beslaglagt.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.