Søndag, 04.12.2022 19:44 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:40)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:40)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:20)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:20)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:10)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:50)
- Vil ta affære
(I dag, kl 18:41)
Sterling står over
Senegal-kampen

(I dag, kl 18:40)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:30)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:10)

Sistedistrikt
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:41)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:31)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:21)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:51)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:11)
Bilbrann på Grorud
(I dag, kl 18:01)
Trafikkulykke i Skien
(I dag, kl 18:01)
Pipebrann i Trondheim
(I dag, kl 18:01)
Pengegåver til
rideklubbar

(I dag, kl 17:31)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
En person funnet
omkommet etter brann

(I går, kl 20:00)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)
Mann pågrepet på
Grønland

(I dag, kl 00:20)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet etterlyser vitner etter at kvinne ble overfalt av to eller tre ukjente personer i Oslo 26. november. Saken etterforskes som forsøk på voldtekt. Hendelsen skjedde i Hallénparken ved Vogts gate på Torshov cirka kl. 04 natt til lørdag 26. november. Gjerningspersonene skal ha løpt fra stedet. Politiet er interessert i å komme i kontakt med alle som kan ha gjort observasjoner av personer som kan knyttes til området i det aktuelle tidsrommet. Det er bilveier nær åstedet, så politiet er også interessert i mulige observasjoner fra bil.
Sykehuset Østfold innrømmer svikt i rutiner etter at en pasient ved en feil fikk insulin tidligere i år. Pasienten fikk ingen skader.Til VG opplyser sykehuset at hendelsen skyldtes forveksling av hetteglass.? Pasienten skulle ha et annet medikament som skulle trekkes opp fra et hetteglass, og de to hetteglassene sto ved siden av hverandre. Prosedyre for egenkontroll og dobbeltkontroll ble ikke fulgt, skriver sykehuset i en e-post.For å motvirke insulinet, som senker blodsukkeret, fikk pasienten en injeksjon med glukose.(©NTB)
Det var Anette Michelle Schrøder som omkom i fallulykken på E6 utenfor Strömstad tirsdag kveld. Navnet er frigitt i samråd med de etterlatte og politiet, skriver Halden Arbeiderblad.Ifølge det svenske politiet skal Schrøder ha stanset på en bro på motorveien for å hjelpe en bilist i motsatt kjøreretning. Mellom veibanene på brua er det et mellomrom på rundt 50 centimeter. Kvinnen falt gjennom og døde etter et fall på 30 meter.
Skytingen på Grønland natt til søndag var ikke et oppgjør mellom kriminelle miljøer, sier politiet.En mann i 30-årene er siktet for drapet der en mann i 20-årene ble skutt og drept.Politiet sa først at dette trolig var et oppgjør i et kriminelt miljø, men har nå snudd.Politiadvokat, Kari Kirkhorn sier at 20-åringen som ble drept var kjent for politiet men så langt i etterforskningen er det ingenting som tyder på at det var et oppgjør mellom kriminelle miljøer.
Den overgrepssiktede sognepresten fra Østlandet som ble pågrepet av politiet i august i år, er varetektsfengslet i fire nye uker.Sognepresten er siktet for å ha begått overgrep over internett, ved å få fire barn under 18 år til å sende ham seksualiserte bilder og videoer av seg selv.Politiet mener mannen, som i november ble fratatt retten til å være prest, har truet en av de fornærmede til å sende ham seksualisert materiale. Presten erkjenner overgrepene, men nekter for delen av siktelsen som omhandler trusler, opplyser hans forsvarer Kristin Morch til NRK.? Han er veldig lei seg overfor de fornærmede, og for det han har påført arbeidet sitt og familien sin, sier Morch.
Tidligere stortingsrepresentant og statssekretær for Kristelig Folkeparti (KrF), Øyvind Håbrekke, blir partiets førstekandidat i Oslo i kommunevalget neste år.52 år gamle Håbrekke ble valgt på nominasjonsmøtet i Oslo KrF i går kveld.? Jeg håper også på velgernes tillit til å fremme KrFs politikk i bystyret fra neste høst, sier Håbrekke om nominasjonen.Håbrekke blir etterfulgt av Ingvild Husby Halderaker som andrekandidat, og Mathias Slettholm som tredjekandidat.
Det har vært et trafikkuhell mellom to biler i Ljabruveien i Oslo, skriver politiet på Twitter.Det er store materielle skader og ingen av bilene er kjørbare.En av førerene blir hjulpet av helse siden vedkommende føler seg dårlig. Ellers er det ikke meldt om personskader.Ulykken skyldes brudd på vikeplikt.
Politiet melder om et trafikkuhell på Vestsideveien i Kongsberg. En bil ligger på taket, tre personer er involvert.? Ingen sier de er skadd, men nødetatene rykker ut, skriver politiet på Twitter.
Det skal være to biler involvert i kollisjonen på E18 ved Kjellstad. Trafikken går forbi i høyre kjørefelt, melder politiet. Bilberger er også ankommet stedet.
Etter at Maiken Caspersen Falla la opp, har norsk kvinnelangrenn vært på jakt etter en ny sprintdronning. I sesongåpningen på Beitostølen var det Kristine Stavås Skistad som viste best form og plukket opp hansken.Hun slo gjennom i verdenscupen i 2018, bare 19 år gammel. De siste sesongene har derimot vært preget av nedturer og mindre lysende resultater for Konnerud-løperen. Fredag var hun tilbake etter en råsterk sluttspurt i duell mot Lotta Udnes Weng.? Det betyr sykt mye for meg. Jeg har vært litt nede, men kommer opp igjen. Det er en syk følelse. Det er som å være i himmelen, sier Stavås Skistad til NRK.Etter en imponerende prolog, etterfulgt av solide kvart- og semifinaler, viste Skistad seg også sterkest i finalen. Men det så tungt ut midtveis i løpet.Da var Udnes Weng-tvillingene i ferd med å dra ifra, men opp den siste bakken før stadion var Skistad plutselig tilbake. I en ellevill spurt stakk hun akkurat frem tåa foran Udnes Weng viste målfotoet.? Jeg prøvde bare å gå alt siste bakken inn. Det ble jevnt, det er alltid gøy å gå med dem, sier Stavås Skistad mens hun ser bort på Udnes Weng-tvillingene.Lotta Udnes Weng roser Skistads vinnermentalitet, men var samtidig åpen om at tapet var et hardt slag.? Jeg tenkte «dette har jeg». Det er kanskje det dummeste man kan tenke med Skistad i ryggen. Det svir litt, det kom noen banneord der, forteller Lotta Udnes Weng
En person er påkjørt på Leirsundveien på Skedsmokorset.Fotgjengeren skal ha løpt over veien i 60-sone. Personen er bevisst, opplyser politiet til NRK.Politiet jobber med å samle informasjon fra vitner og sjåføren.Veien er sperret på stedet.
Politiet søker etter flere flere gjerningspersoner som skal ha utøvd vold mot trolig tre personer, melder Oslo politidistrikt.Hendelsen skal ha skjedd på Helsfyr i Oslo.Politiet har kontakt med en fornærmet i saken. Det er muligens benyttet betong og kjetting.Personen som er utsatt for volden blir tilsett av helsepersonell.Politiet har så langt ikke oversikt over hvem som er gjerningspersonene utover at det skal være en guttegjeng, tvitrer de.
På riksvei 7 over Hardangervidda veltet et vogntog ved Dyranut i tidlig lørdag morgen. Veien er nå åpnet i ett felt, og trafikken dirigeres forbi manuelt. Når vogntoget som var lastet med landbruksvarer, er tømt senere i dag, blir veien stengt i cirka en time for berging, ifølge Vegtrafikksentralen vest.
Politiet har kontroll på en person med to kniver. Personen har truet minst en person med kniv i Oslo sentrum.Ingen er skadde.
Det er forsinkelser på Østfoldbanen på grunn av signalfeil ved Vestby.Bane Nor jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta.
Nødetatene har rykket ut etter en trafikkulykke mellom en bil og elsparkesyklist i Oslo.Sistnevnte er skadet. Omfanget er ukjent, melder Oslo politidistrikt.
Politiet søker etter to menn på Mortensrud i Oslo, etter at det er kommet melding om at en av dem er observert med våpen, skriver VG. Mennene skal ha forsøkt å ta seg inn i en leilighet.
Det brenner kraftig i tre biler på Rødtvet i Oslo. Både politi og brannvesen er på stedet.? Det er delvis spredningsfare til flere biler og bygg, forteller operasjonsleder Gjermund Stokkli i oslopolitiet til NRK.Slukningsarbeidet er i gang.
Rauand Ismail (23) blir Oslo MDGs ordførerkandidat ved neste års kommunevalg. Ismail ble enstemmig valgt på nominasjonsmøtet onsdag kveld.? Det er en stor ære å få være ordførerkandidaten til MDG i Oslo. Jeg gleder meg til å kjempe for velgernes tillit til å styre byen i fire nye år, og føre landets grønneste og mest rettferdige politikk, sier Ismail.
Politiet er på stedet, etter at en sjåfør kjørte på en elg i Røyken.Ingen personer ble skadd i påkjørselen, men elgen døde. Viltnemda er på stedet og tar hånd om det døde dyret, og bilberger er på vei.Det er noen trafikale utfordringer på stedet, melder politiet.
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke like sør for Kongsberg. Saken oppdateres.
En person er siktet og etterlyst etter en skyteepisode på Frogner i Oslo natt til torsdag. Politiet tror at en annen person også er involvert.? En person har status som siktet og er etterlyst, men ikke pågrepet. Politiet jobber ut fra en hypotese om at det også kan være en annen involvert, men ingen er identifisert på nåværende tidspunkt, sier politiadvokat Nicolai Skjold til VG.? En hypotese for politiet er at det er en relasjon mellom siktede og en av de fornærmede på adressen, legger han til.Natt til torsdag ble det avfyrt skudd mot inngangsdørene til to leiligheter i samme leilighetskompleks i nærheten av Frognerparken sentralt i Oslo. Ingen personer ble skadd.? Vi har forståelse for at beboerne opplever det som skremmende, men det er ingen opplysninger som tilsier at siktede er noen videre trussel, sier Skjold.(NTB)
En syklist og en bil har vært i trafikkulykke i krysset Godals vei/Maridalsveien på Nydalen i Oslo.Det melder politiet på Twitter.Syklisten skal ha havnet i frontruta på bilen, og sjekkes av helse. Personen er bevisst.Trafikken står i begge retninger.
Oslo universitetssykehus har bestemt seg får å skru ned innetemperaturen flere steder, det bekrefter pressevakten til VG. De ansatte har fått beskjed om at temperaturen kan bli senket ned til 19 grader, som er minimumsanbefalingen til Arbeidstilsynet.
Det brenner i en leilighet på Høk, mellom Sarpsborg og Halden. Det bekrefter brannvesenet til NRK.? Vi har akkurat kommet frem, og har ikke helt oversikt enda, sier Øst 110-sentralen.Brannvesenet fra både Halden og Sarpsborg har rykket ut fordi brannen er i grenseland, mellom de to Østfold-byene.
Kristian Krogh Johannessen endte på delt 32. plass i helgens turnering i Europatouren i golf i London. 27-åringen fra Hokksund gikk minus én på runden og endte totalt på minus ni. Den andre nordmannen; Viktor Hovland, endte på 5. plass.
Flere trikk- og bussruter som går gjennom Oslo sentrum er forsinket, etter et branntilløp ved Stortorget. Det melder Ruter. Brannvesenet tvitrer at det brant/ulmet bak noen fasadeplater, men skriver at brannen er slukket.
Det brenner ved Surtebytjern i Gol. Skogområdet er på cirka 200 ganger 200 meter. Brannmannskaper er i gang med å slukke, og skogbrannhelikopteret er også på vei dit for å hjelpe til med å slukke brannen.
Deler av B.R.A veien ved Hjortnes skole i Halden er stengt ut dagen grunnet vannlekkasje, opplyser politiet.
Politiet rykket fredag morgen ut etter melding om funn av død mann. Det melder Avisa Oslo. Dødsfallet blir betegnet som mistenkelig, sier politiet.
Smitteverntiltakene under pandemien rammet mange barn og unge.Regjeringen har valgt å gi Oslo, og flere av de andre kommunene i Viken, 75 millioner kroner ekstra til sammen. Dette beløpet skal gå til støtte og oppfølging av barn og unge som sliter etter pandemien. Flere rapporter har vist at pandemien førte til mer ensomhet og dårligere psykisk helse blant barn og unge
Tirsdag starter rettssaken mot sønnen til advokat Tor Kjærvik.Sønnen er tiltalt for å ha skutt og drept faren på Røa i Oslo i april i fjor, for drapsforsøk på farens samboer og for å ha angrepet en medinnsatt mens han satt i varetekt.Kjærvik var blant forsvarerne i Orderud-saken og Nokas-saken.Den tiltalte har erkjent drapet, og aktor vil be om at han blir dømt til tvungent psykisk helsevern.Rettssaken skal gå over seks dager i Romerike og Glåmdal tingrett.
Det er blitt stjålet smykker for 300.000 kroner fra en bolig i Drammen. En kvinne og en mann ba om og få sjekke huset under påskudd av det var oppdaget en vannlekkasje. De kjørte fra stedet i en eldre svart Mercedes stasjonsvogn, trolig dansk registrert. Politiet ber publikum om hjelp om denne bilen skulle bli observert. Tlf. 02800.
Det har gått en alarm på Stortinget T-banestasjon, og ingen tog får passere.? Vi har en alarm på stasjonen. Inntil situasjonen er avklart, så vil ingen tog passere Stortinget. Tog vil snu på Grønland og Majorstuen, opplyser Sporveien på Twitter litt etter klokken 21.30 søndag kveld.Årsaken til alarmen er ikke kjent, men 110 sentralen i Oslo melder om røykutvikling på T-banestasjonen.
En bilist som forsøkte å stikke av fra en politikontroll kolliderte lørdag kveld med en annen bil på ring 2 ved Ullevål sykehus i Oslo. Ingen personer er alvorlig skadd.? Mistenkte forsøkte å løpe fra stedet, men ble innhentet av patruljen. Ingen alvorlig personskade, skriver politiet i Oslo på Twitter.Sjåføren er mistenkt kjøring i ruspåvirket tilstand, kjøring uten førerkort, og for å ikke ha stanset for kontroll, opplyser politiet.
En beboer er fraktet til sykehus etter røykutvikling i en leilighet på Bislett i Oslo. Skadeomfanget er uavklart, skriver politiet på Twitter.
Lærere ved alle videregående skoler i Lillestrøm tas ut i streik.Det varsler Utdanningsforbundet, som trapper opp streiken fra mandag av.Da vil totalt 282 av deres medlemmer i Lillestrøm streike.Fra før var ansatte ved Skedsmo videregående tatt ut, men fra mandag gjelder det også Lillesand, Sørumsand og Strømmen.
199 ukrainske grunnskoleelever er klar for skolestart i Oslo.Alle har kommet til Norge etter at krigen i Ukraina brøt ut, ifølge kommunen.Også 34 barn som ikke har fått tildelt kommune ennå, og bor på mottak i hovedstaden, skal få skoletilbud i Oslo.I tillegg skal nesten 50 ukrainske ungdommer som begynne på videregående i høst.Kommunen forventer at tallene vil øke utover høsten.
Politiet er i kontakt med ein person som har det som ser ut som stikk- og slagskadar, melder politiet i Oslo.Personen blir behandla av ambulanse og skal vere bevisst, men alvorleg skadd.
Politiet har fått melding om en trafikkulykke på motorveibrua på E18 i Drammen. Ifølge politiet er det ikke snakk om alvorlig personskade.Det skal være en MC involvert. Nødetatene er på vei. Trafikken går forbi i et felt.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.