Fredag, 23.04.2021 19:30 Uke: 16
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Sliter med å selge
pappas gård: ? Jeg
ka...

(I dag, kl 19:21)
Flere nye
uteserveringer i
Bergen. Her h...

(I dag, kl 19:21)
Fanget på skip i fire
år

(I dag, kl 19:21)
NRK Sørlandet 19:30
(I dag, kl 19:21)
Hus har sunket i
terrenget på Skjetten

(I dag, kl 19:21)
Hus har sunket på
Romerike

(I dag, kl 19:11)
En av de mest
oppsikts­vekkende
bilene t...

(I dag, kl 19:11)
Seks nye
smittetilfeller i
Lyngdal

(I dag, kl 19:11)
Slik opplevde barna
nedstengingen

(I dag, kl 19:11)
Flere hytteinnbrudd i
Vegårshei

(I dag, kl 19:11)

Sistedistrikt
Beitebrukeren er
taperen igjen!

(I dag, kl 19:23)
André (22) ble kalt en
«sviker» etter va...

(I dag, kl 19:22)
Geita-tony-230421
(I dag, kl 19:22)
Over 5000 har søkt seg
hit. Er du en av ...

(I dag, kl 19:22)
Skal rive den kjente
bygningen i Bodø se...

(I dag, kl 19:22)
? Perfekt vêr for å
jobbe i hagen

(I dag, kl 19:22)
Uteområdet byr på
farlege situasjonar.
A...

(I dag, kl 19:22)
Ett nytt
smittetilfelle i
Ringerike

(I dag, kl 19:22)
Flere nye
uteserveringer i
Bergen. Her h...

(I dag, kl 19:22)
Nærmere 20
videregående skoler
vil masse...

(I dag, kl 19:22)

Mest lest siste uke
Danmark vil evakuere
fireåring fra Syria...

(I går, kl 23:01)
Strid om burhøns i
Venstre

(I dag, kl 03:41)
Etterforskningen av
brukollapsen i
Genov...

(I går, kl 20:21)
Medier: Premier League
vil innføre regel...

(I går, kl 20:31)
Senatet vedtok lov mot
hatkriminalitet m...

(I går, kl 23:11)
Gadderud nær
mangekampfinale i
turn-EM

(I dag, kl 00:21)
Indisk koronamutasjon
oppdaget i Belgia

(I dag, kl 01:51)
Vaksinenasjonalisme
kan koste dyrt ?
båd...

(I dag, kl 06:41)
Desperat jakt etter
savnet ubåt

(I dag, kl 08:21)
Professor om
AstraZeneca-vaksinen:
? Nor...

(I dag, kl 13:51)

Mest lest i dag
503 nye koronasmittede
registrert siste ...

(17.04.2021, kl 00:21)
134 nye koronasmittede
registrert i Oslo...

(17.04.2021, kl 04:51)
518 nye koronasmittede
registrert siste ...

(20.04.2021, kl 00:21)
Ung person kritisk
skadd i ulykke ved
Sa...

(18.04.2021, kl 00:11)
22 nye coronatilfeller
registrert i Lind...

(20.04.2021, kl 23:11)
Blinken forsvarer
tilbaketrekning fra
Af...

(19.04.2021, kl 01:51)
Sveitsisk selskap vil
kjøpe Bergen Engin...

(18.04.2021, kl 22:21)
Canada kunngjør nye
mål for CO2-kutt

(20.04.2021, kl 00:41)
Høyre i Oslo vil
redusere
handlingsregel...

(20.04.2021, kl 01:31)
Armin Laschet blir CDU
og CSUs statsmini...

(20.04.2021, kl 01:51)

Været i dag
KlarværOslo
11 °C , 5 m/s N.
KlarværBergen
7 °C , 7 m/s NNV.
KlarværStavanger
7 °C , 10 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
4 °C , 6 m/s NV.
Delvis skyetTrømsø
2 °C , 3 m/s N.
KlarværKristiansand
11 °C , 7 m/s NNV.
LettskyetBodø
4 °C , 8 m/s .
Delvis skyetHalden
9 °C , 5 m/s VNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Billettene til Rammstein-konsert i Oslo neste år ble utsolgt på 15 sekunder, skriver Dagbladet. De skulle egentlig spilt i Trondheim i sommer, men konserten ble flyttet til Bjerke Travbane i Oslo på grunn av koronaepedemien.
Luftambulanse og alle nødetater har rykket ut etter en trafikkulykke i Hurdal. En person på ATV skal ha kjørt ut i Hørsjøvegen. Skadeomfanget på føreren er foreløpig uklart, vedkommende undersøkes av helsepersonell på stedet.
28 år gamle Andreas Andresen Haukeland, alias Tix, er kåret til Årets Spellemann 2020. I fjor var han den mest strømmede artisten i Norge, og hadde to topplasseringer på VG-lista Topp 20. I år vant han Melodi Grand Prix og skal synge for Norge i ESC.
Universitetet i Oslo har politianmeldt et dataangrep. To maskiner ble misbrukt til å utvinne kryptovalutaen Monero, skriver Universitas. Angrepet var mulig på grunn av sårbarheter i programvaren, men dette er nå sikret, sier universitetets IT-direktør.
Nødetatene rykker ut til Husebysletta i Lier etter melding om gressbrann like ved jernbanelinjen. Omfanget er foreløpig ukjent.
Rakkestad var en av kommunene i Viken som fikk forlenget smittevernnivået på strengeste nivå. Kommunen klaget, men har fått avslag. ? Sterkt beklagelig og jeg er ikke enig i avgjørelsen, sier ordfører Karoline Fjeldstad (Sp) til Rakkestad Avis.
Nødetatene er på vei til en trafikkulykke på fylkesvei 37 i Kongsberg. En bil har kjørt av veien og truffet et tre. Treet ligger over veien og sperrer for trafikken. Det skal være en person i bilen. Personen virker, ifølge politiet, uskadet.
Nødetatene har satt i gang en redningsaksjon ved Grytingen i Ål. En mann har sendt melding til en bekjent om at han var i nød på fjellet. Mannen er nå lokalisert av luftambulansen.
Daniel-André Tande skal vekkes fra koma i kveld eller i morgen. Det opplyser hopplandslagets lege Guri Ranum Ekås om til NRK. Tilstanden hans er stabil. Kongsbergshopperen falt stygt under prøvehopping i Planica i går.
John Edvin Lie, som er tiltalt for likskjending i den såkalte Maridalen-saken i 2018, får sin sak opp for Oslo tingrett i mai. Ifølge tiltalen skal han ha tent på klærne eller andre ting nær liket av en 39 år gammel mann, skriver Nordre Aker Budstikke.
Oslo bys høyeste utmerkelse St. Hallvard tildeles Knut «Kuppern» Johannessen og Nasreen Begum. Johannessen for sin livslange innsats for idretten og Begum for sitt initiativ for integrering og inkludering av minoritetskvinner og -barn.
Ein mann er funnen død i eit område i Nordre Follo der politi og frivillige har søkt etter ein sakna mann i natt. Det er ikke mistanke om noe kriminelt, opplyser Øst politidistrikt.
Regjeringen vil de neste ti årene bruke 3 milliarder til utbygging av riksvei 19 som går gjennom Moss og til Bastøkaia. I tillegg er det lagt opp til 2 milliarder i bompenger. De første 400 millioner kronene til riksvei 19 går regjeringen inn for å bruke de neste seks årene
Det er 330 nye smittede i Oslo. Det er nesten 100 færre enn i går, etter at Oslo justerte smittetallet fra i går.I flere av bydelene har smittetallene sunket, mens de øker i blant annet bydel Bjerke, Alna og Stovner. Alna er i ferd med å gå forbi bydel Grorud i antall smittede per 100.000 innbyggere.
Elleve personer som var samlet i et lokale i Heimdalsgata i Oslo blir anmeldt for brudd på smittevernloven, melder politiet. Flere av dem stakk av da politiet kom, men de har oversikt.Oslo-politiet meldte om hendelsen ved halv ett-tida natt til fredag.
Sykehjemsetaten i Oslo skriver i en pressemelding at en beboer ved en sykehjem i Oslo, en pasient ved et helsehus , og en hjemmeboende pasient døde som følge av korona henholdsvis 13, 15, og 17. mars. Dødsfallene er innrapportert av sykehusene. Det er et høyt smittepress på sykehjemmene i Oslo. 57 medarbeidere er syke med covid-19 og 174 medarbeidere er i karantene. Fire beboere på sykehjem som er syke med covid- 19. Noen av de covid-19 syke beboerne er fullvaksinerte.Som følge av det høye smittetrykket i hovedstaden har sykehjemmene innført strengere regler for besøkende med maksimalt to besøkende per gang.
OsloMet sine studiesteder på Kjeller og i Sandvika stenges for studenter og ansatte fra og med 16. mars. Biblioteker, lesesaler og bygninger ved studiested Pilestredet er fortsatt åpne inntil videre.
Det er lov til å dra på hytta til tross for nye og strenge koronatiltak i Viken. Skisentrene får holde åpent. De nye reglene gjelder til over påske.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Gjerdrum kommune innfører rødt nivå i skoler og barnehager, skriver de på sine sider. På skolene vil det bli en rullering mellom digital hjemmeskole og fysisk skole, hvor de yngste elevene prioriteres. I barnehagene blir barna delt i kohorter og det blir redusert åpningstid. Dette vil gjelde fra 16. mars og vil i første omgang vare til og med 9. april.
En bil har kjørt av veien i krysset mellom Oldtidsveien og Kvastebyveien, skriver politiet på Twitter. Bilen kjørte tvers gjennom krysset og ut på jordet. Føreren av bilen, en kvinne, er anmeldt for uaktsom kjøring. Ingen ble skadet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Lillestrøm, Nordre Follo og Bærum stanser vaksinering av AstraZeneca inntil videre. Dette skjedde etter at nyheten kom om at Danmark har gjort det. Oslo har ikke bestemt seg, opplyser de torsdag.
Så langt er kun i underkant av en åttedel av de ansatte ved Oslo universitetssykehus vaksinert. Nå er det uro blant sykepleierne.Etter det Dagsavisen forstår er det uro blant sykepleiere ved Ullevål sykehus for at de ikke får vaksine raskt nok.Før helgen brøt det ut koronasmitte ved Ullevål, men følge Oslo universitetssykehus endrer ikke dette utbruddet på vaksineplanene for sykepleierne.
Onsdag kveld avgjorde fotballklubben Vålerenga at de boikotter VM i Qatar. Boikotten fikk flertall med 78 mot en stemme.
For første gang er to kvinner innstilt som henholdvis styreleder og nestleder i Vålerenga fotball elite. Går det som valgkomiteen ønsker, så velges Tuva Ørbeck Sørheim og Zaineb Al-Samarai på årsmøtet onsdag, skriver Dagsavisen.
I Bærum ble en kvinne angrepet og lettere skadd da to menn angrep henne etter at hun meldte fra til politiet om en utforkjøring på Grindaberget i natt. De to kom løpende fra bilen og gikk til angrep på henne med spark og slag, opplyser politiet.
Vestli skole i bydel Stovner stenger i en uke etter at flere tilfeller av det muterte koronaviruset er påvist. Alle elever og ansatte, med unntak av tredje trinn, må også i karantene i 10 dager, skriver skolen på sine hjemmesider.Elevene vil få undervisningen digitalt.
I løpet av uke 8 har 1124 personer testet positivt for korona i Oslo. Det ble tatt 23.853 tester i regi av kommunen. De fleste smittes hjemme, eller på jobb.Det er flest smittede blant unge voksne i 20-årsalderen, men den største økningen er blant barn opp til 9 år.39 prosent av barn og unge under 20 år ble smittet på skole eller i barnehage.Så langt er registrert til sammen 20.086 koronatilfeller i Oslo.
? Jeg er lettet over at Folkehelseinstituttet foreslår å endre vaksinestrategien slik at smitteutsatte områder som Oslo får flere vaksiner. Vaksinering i smitteutsatte områder vil komme hele landet til gode, skriver byrådsleder Raymond Johansen i en epost til NRK.
I dag starter rettssaken mot kvinnen som er tiltalt for terrordeltagelse. Hun skal fortelle om de sju årene hun var i Syria, der hun var sammen med tre IS-krigere. De første fire dagene i Oslo tinghus er satt av til den tiltaltes forklaring.
Flere koronatester seg ved innreise til Norge. Også flere frivillige tester seg, ifølge politiet. Det viser telling politiet gjorde ved grensekontrollene Gardermoen, E6 ved Svinesund, E18 ved Ørje og Magnormoen i perioden 14. til 17 februar.
Oslopolitiet har lenge ønsket seg en egen psykiatriambulanse, men fått avslag. Politiet mener en slik ambulanse gjør at pasientgruppen slipper å bli stigmatisert unødig ved at uniformert politi dukker opp når det er helsekompetanse som er etterspurt.
Én person bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Det er foreløpig ikke kartlagt noen sikker smittevei i dette tilfellet, men smittevei via et kjent tilfelle med engelsk mutasjon kan ikke utelukkes.
Det siste døgnet er det registrert 7 nye smittede i Bærum kommune. Kommunen venter på svar fra et utbrudd på aller videregående skole i tredje trinn. Det er mistanke om mutert virus.
Riksvei 7 over Hardangervidda blir stengt fra klokka 15.30 til 16.30 på grunn av at man skal sprenge ned snøskavler. Trafikken fra vest blir stanset ved Leiro bom, og trafikken fra øst blir stanset ved Krossdalen.
Omtrent klokken 19:00 torsdag kveld ble en ung mann knivstukket på Nesodden. Det skriver politiet på Twitter. Fornærmede er fraktet til Ullevål sykehus. Politiet leter etter to gjerningsmenn som løp fra steder. Tips politiet på tlf. 64999130.
En ambulanse kom over en trafikkulykke på fylkesvei 40 ved Svene i Kongsberg ved en tilfeldighet. En person skal være skadd og får behandling. Øvrige nødetater er på vei, og det er trafikale utfordringer på stedet.
Bilen som sto ved skredkanten med nødblinken på etter leirskredet i Gjerdrum, ble fjernet på mandag, melder Romerikes Blad. Bildene sirkulerte i aviser og TV etter skredet. Fire unge mennesker satt i bilen som klarte å bråbremse like før kanten.
Det er registrert 113 koronasmittede i Oslo siste døgn. Dette er 74 flere enn dagen før og 43 flere enn gjennomsnittet de foregående sju dagene.Samme dag forrige uke ble det registrert 87 smittetilfeller.Smittetallet det siste døgnet er 43 høyere enn gjennomsnittet de foregående sju dagene, som var på 70 smittede per dag. Det er også 49 høyere enn gjennomsnittet de foregående 14 dagene, som var på 64 smittede per dag.Det høyeste smittetrykket i Oslo er nå registrert i bydel Bjerke med 242 smittede per 100.000 innbyggere de siste to ukene.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.