Søndag, 25.10.2020 06:04 Uke: 43
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Med denne testmetoden
kan Norge få mer v...

(I dag, kl 06:02)
Hardt rammede Belgia
setter ny daglig sm...

(I dag, kl 05:51)
Dette skjedde i natt
(I dag, kl 05:41)
Politiet stoppet
halloweenfest med over
...

(I dag, kl 05:32)
Bent Høie: ? Den mest
alvorlige situasjo...

(I dag, kl 05:31)
UDI planlegger for
dobbelt så mange
asyl...

(I dag, kl 05:21)
Pences stabssjef
testet positivt for
cor...

(I dag, kl 05:12)
Visepresident Pences
stabssjef coronasmi...

(I dag, kl 05:03)
Trump besøkte tre
vippestater etter å
ha...

(I dag, kl 05:01)
Pence-rådgiver testet
positivt for koron...

(I dag, kl 04:21)

Sistedistrikt
- Vi vet ikke hvor mye
oppryddingen på T...

(I dag, kl 06:04)
Magnus (31) fortvilar
over tomme krabbet...

(I dag, kl 06:03)
Petroleum Services AS
auka omsetnaden me...

(I dag, kl 06:03)
Plutseleg stod
gravemaskinene i
Røldal o...

(I dag, kl 06:03)
Da faren til Camilla
(27) og Steffen (30...

(I dag, kl 06:03)
Ivar angrer på at han
sa ja til kommunen...

(I dag, kl 06:03)
La bygdene leve - vi
må forandre for å b...

(I dag, kl 06:03)
Bots- og bønnedagen:
«Skjenkesteder skul...

(I dag, kl 06:03)
André Olsen (1984),
Bjørnafjorden

(I dag, kl 06:03)
Elin (54) ser flere og
flere som har for...

(I dag, kl 06:03)

Mest lest siste uke
Rasmus Hansson trekker
seg fra nominasjo...

(I går, kl 23:51)
Hovland sliter med å
følge opp storspill...

(I går, kl 23:51)
Mann død etter brann i
Hurdal

(I dag, kl 00:01)
Colombia har passert 1
million smittetil...

(I dag, kl 00:31)
Al-Qaida-leder drept i
Afghanistan

(I dag, kl 01:21)
Samsung-patriark Lee
Kun-hee er død

(I dag, kl 04:01)
NVE: Store muligheter
for å utvinne mer ...

(I går, kl 07:11)
Oslo: 85 nye smittede
(I går, kl 07:31)
Advarer mot utslipp
fra
Fukushima-reakto...

(I går, kl 08:11)
Søndag skjer det igjen
? derfor stiller ...

(I går, kl 08:11)

Mest lest i dag
Utsagn fra Trumps
yngste datter vekker
o...

(21.10.2020, kl 16:31)
Tid for vinterdekk?
Dette er de beste
du...

(21.10.2020, kl 22:01)
Melania Trump må
avlyse: Føler seg ikke
...

(20.10.2020, kl 23:21)
Halvparten av
korona­pasientene i
Norge ...

(22.10.2020, kl 06:11)
STL reagerer på at
kristen
misjonsorgani...

(21.10.2020, kl 03:01)
Kamp i Oslo MDG om
plassen etter Lan
Mar...

(21.10.2020, kl 04:01)
«Firerbanden» vil
sende EUs fjerde
jernb...

(21.10.2020, kl 19:11)
Dette skjedde i natt
(I går, kl 05:41)
Trump besøkte viktig
vippestat

(21.10.2020, kl 04:11)
Frisk Asker-talent
takker for støtten
et...

(21.10.2020, kl 23:21)

Været i dag
Kraftig regnOslo
12 °C , 8 m/s SSØ.
Kraftig regnBergen
9 °C , 3 m/s SV.
RegnStavanger
10 °C , 6 m/s SSV.
SkyetTrondheim
4 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
1 °C , 2 m/s ØSØ.
Kraftig regnKristiansand
13 °C , 16 m/s S.
Delvis skyetBodø
1 °C , 10 m/s ØSØ.
RegnHalden
12 °C , 8 m/s S.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet leter etter en savnet person på Romerike og ber om tips fra publikum for å finne en svart Volvo V70 stasjonsvogn. Publikum som kan ha sett bilen kan kontakte politiet på 64 99 91 30. Det skal ikke dreie seg om noe kriminelt.
5. trinn ved Mellom-Nes skole i Asker er satt i karantene fordi en elev har fått påvist koronasmitte. Karantenen gjelder 50 elever og 5 lærere. Det opplyser Asker kommune i en pressemelding.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Vålerenga skal møte Klaksvik fra Færøyene i kampen om en plass i mesterligaen i fotball for kvinner. ? Vi vet vel ikke så fryktelig mye om Klaksvik enda. Nå har vi fokus på kampen mot LSK Kvinner, sier sportssjef Eli Landsem i en pressemelding.
Fornebanen har inngått første store kontrakt for bygging av banen. Skanska får 497 millioner kroner for å gjøre grunnarbeidene på Fornebu stasjon (bildet) og vognbase. Byggestart er i år, og banen mellom Majorstuen og Fornebu skal stå ferdig i 2027.
Oslo universitetssykehus (OUS) vurderer å leie eller kjøpe seg inn i et nytt byggetrinn i det nye Livsvitenskap-bygget ved Universitetet i Oslo. Det vil gjøre arealkostnadene lavere for UiO. Bygget er allerede én milliard kroner dyrere enn planlagt.
Politiet i Øst melder om flere trafikkuhell, spesielt på Romerike. Politiet anmoder alle om å kjøre etter forholdene og ta på vinterdekk om nødvendig.
Politiet har kontroll på en person etter hendelsen på Ellingsrud der flere ungdommer har blitt observert med våpen. Personen har vondt i nesa og hånda. Politiet sier det ikke er noe som tyder på at våpnene er brukt. De søker videre etter personer.
Politi, OBRE, OVA jobber nå med en større vannlekkasje som har sitt utspring i bakken utenfor Hausmannsgate ved Calmeyers gate. Det jobbes med undersøker av årsaken til lekkasjen, samt skadebegrensning og restverdisikring.
På Trøgstad fort pågår det øvelse fram til klokken 17 i dag. Det er blant andre politiet, Røde Kors, Norske Redningshunder og Norsk Folkehjelp som øver på samarbeid, opplyser Øst politidistrikt.
En mann er satt i politiets arrest og anmeldt for å ha skremt barn på Gressvik i Fredrikstad i går. .
Politiet har i ettermiddag hatt trafikkontroll i Hans Hansens vei i Drammen. Det ble utstedt 33 forelegg for gjennomkjøring forbudt. Politiet i Sør-Øst skriver på Twitter at resultatet er skuffende, og at det vil bli gjennomført flere slike kontroller.
Fredag formiddag startet den tvungne meklingen mellom partene i vekterstreiken hos Riksmekleren. Klokken 13.00 avholdt vektere en markering i Oslo sentrum. Vekterne krever blant annet bedre natt- og helgetillegg. Streiken er nå i sin femte uke.
En prisutdeling for motebransjen brøt smittevernreglene i Oslo, sier bydelsoverlege i St. Hanshaugen, Ingunn Haakerud til VG. Nær 200 personer var til stede under arrangementet Costume Awards på Gamle Deichman onsdag og torsdag denne uken.
I et møte i byrådet i dag besluttet byrådet i Oslo å forlenge koronatiltakene i følge Aftenposten. Kommunen har tidligere besluttet å vurdere koronatiltakene i hovedstaden løpende, og vil neste uke gjøre en ny vurdering av behovet for strengere tiltak.
En bil kjørte natt til torsdag gjennom en hekk i Øraveien i Fredrikstad. En sjåfør og to passasjerer er sendt til Kalnes sykehus med uvisst skadeomfang.Utforkjøringen ble meldt klokken 00.47, og det var store materielle skader på bilen.
En 25 år gammel kvinne er tiltalt for å ha forsøkt å drepe en 29 år gammel mann med kniv i Brugata i Oslo sentrum i juni. Ifølge tiltalen lyktes ikke kvinnen med å drepe mannen blant annet fordi personer på stedet grep inn.
68 333 strømabonnenter fra Sarpsborg til Ski er uten strøm. Nettselskapet Eliva fikk melding om feilen klokka 0656. Mannskap fra både Eliva og Statnett jobber nå for å finne ut av feilen og rette den.
24 pasienter og sju ansatte er satt i karantene etter at en radiograf ved Drammen sykehus har fått påvist covid-19-smitte. Alle avtaler er utsatt og Drammen sykehus får nå bistand fra Bærum Sykehus.
Antallet nye koronasmittede i Oslo fortsetter å gå ned. Siste døgn er det registrert 60 nye smittede, en nedgang på ti fra fredag.
60 nye personer er bekreftet smittet av kronona i Oslo det siste døgnet. Det viser kommunens egen oversikt.
Tre menn er dømt til fengsel for smugling av store mengder alkohol fra Sverige til en garasje i Enebakk, skriver Romerikes Blad. Tolletaten sier at de tre mennene er en del av en profesjonell smuglerliga. De har fått mellom 100 og 120 dagers fengsel.
Fem beboere ved Blindern Studenterhjem i Oslo er så langt smittet med koronaviruset, og flere beboere venter på svar på koronatester. Alle de 200 beboerne ved hjemmet har fått anbefaling om å være i karantene.
En beboer på Blindern Studenthjem i Oslo har fått korona, det melder Universitas. ? Det kan se ut til at smitten kommer fra en ekstern som var på besøk tidlig i forrige uke, sier daglig leder til NRK. 200 studenter er anbefalt å gå i karantene.
MC-føreren som kræsjet i Smestadkrysset er erklært død. Det opplyser politiet på Twitter. Motorsyklisten skal ha havnet på veibanen etter en kollisjon med personbil. Ambulanse og lege har jobbet på stedet uten at livet stod til å redde.Smestadkrysset er stengt inntil videre.
I alt 17 pasienter er identifisert som nærkontakter av en korona-smittet ansatt på Sykehuset Østfold i Moss. De berørte pasientene er i karantene. Pasientene har vært til poliklinisk konsultasjon i avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering.
En ansatt på Sykehuset Østfold i Moss er bekreftet smittet av korona, og er nå i hjemmeisolasjon. Det melder sykehuset. Den ansatte var i nærkontakt med 10 pasienter før symptomene brøt ut. De berørte pasientene er kontaktet og er i karantene, ifølge sykehuset. Tre medarbeidere som er definert som nærkontakter, er også i karantene.
En mann i 20-årene fra Follo er tiltalt for seksuelt overgrep mot ei jente under 16 år som han var håndballtrener for. Rettsaken starter i Oslo tingrett i dag, og det er satt av tre dager til saken.
Koronasmitten øker i den svenske grenseregionen Värmland, viser tall fra helsemyndighetene. Tallet smittede per 100.000 innbyggere har økt fra 17 til 19,1 den siste uka. Norske myndigheter har satt 20 som grense for å innføre reiserestriksjoner.
Ifølge vitner som så slagsmålet på Grønland, skal en mann ha tent på rødsprit han hadde i munnen, og sprutet på en annen mann. Det er uvisst om han fikk skader av dette, siden han forsvant til fots. Men politet skriver at han åpenbart var i stand til å ta igjen.
Alle som var inne, kom seg ut da det brøt ut brann i et hus i Sarpsborg natt til lørdag. Flere naboer måtte evakueres. Øst 110-sentral meldte om brannen i Bergbyveien klokka 2.20. Brannvesenet foretok en kontrollert nedbrenning.
Kriseledelsen i Asker oppfordrer innbyggerne til å bruke munnbind på kollektivtransport, men påbyr det ikke, skriver Budstikka. Kommunen går også ut med en sterk anbefaling om å bruke hjemmekontor for alle som kan, både i privat og offentlig sektor.
Europavei 134 Oslofjordtunnelen er stengt i begge retninger etter et trafikkuhell. Ifølge Vegtrafikksentralen er det to personbiler involvert. Omkjøring skjer via Oslo.
Busselskap har ikke råd til å kjøre på biodiesel etter at regjeringen innførte avgift på 3,62 kroner per liter i sommer. Nå velger flere vanlig, fossil diesel. - En varslet virkning, sier Fylkesråd for samferdsel i Viken, Olav Skinnes fra Sp.
Haugerud sentrum barnehage i Oslo stenges frem til 2. oktober fordi alle ansatte har blitt satt i karantene. Bydel Alna opplyser at det er påvist koronasmitte blant en av de ansatte i barnehagen.
En person er lettere skadet etter en trafikkulykke på Torsnesveien i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet og veien er sperret.
Drammen håndballklubb tok seg videre fra 4. NM runde i håndball for menn. Laget slo Fold 29-20 i Drammenshallen søndag kveld.
1. og 2. trinn ved Lindeberg skole er satt i karantene, etter påvist koronasmitte på 2. trinn, skriver skolen på sine nettsider. Også 2. trinn ved Møllergata skole settes i karantene, etter at en ansatt har fått påvist smitte, melder Aftenposten.
UP stanset i morges en råkjører på E6 ved Kalnes i Sarpsborg. Bilen ble målt til 143 km/t i 100-sonen. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.
Et tre blåste ned og blokkerte veibanen på Ring 3 ved Radiumhospitalet natt til lørdag. Det melder politiet i Oslo på Twitter.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.