Tirsdag, 04.08.2020 07:27 Uke: 32
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Noreg treng samling
rundt
smitteverntilt...

(I dag, kl 07:22)
I fjor høst laget
Brann en oversikt med
...

(I dag, kl 07:22)
Restaureringen av
orgelet i Notre-Dame
e...

(I dag, kl 07:22)
To innbrudd i Østfold
i natt

(I dag, kl 07:21)
Vil lage ny park på
Byremo

(I dag, kl 07:21)
Ny undersøkelse:
Kollektivtrafikk er
ikk...

(I dag, kl 07:21)
Orkanen «Isaias» har
truffet Nord-Caroli...

(I dag, kl 07:13)
Miljøministeren vil se
på oppfølging av ...

(I dag, kl 07:13)
Ønska som listetopp
(I dag, kl 07:11)
Innfører munnbind for
ansatte

(I dag, kl 07:11)

Sistedistrikt
Har kontroll på
brannen på Moelv
stasjon...

(I dag, kl 07:23)
Søket etter savnede
Tom Vegard starter
i...

(I dag, kl 07:23)
Til Hamsundagene med
ferske priser. ? Je...

(I dag, kl 07:23)
Noreg treng samling
rundt
smitteverntilt...

(I dag, kl 07:23)
I fjor høst laget
Brann en oversikt med
...

(I dag, kl 07:23)
To innbrudd i Østfold
i natt

(I dag, kl 07:23)
Vil lage ny park på
Byremo

(I dag, kl 07:23)
Her er sakene
forsikringsselskapet
humre...

(I dag, kl 07:14)
Wenche er skuffet: ?
Hadde trodd plassen...

(I dag, kl 07:14)
Her er sakene
forsikringsselskapet
humre...

(I dag, kl 07:14)

Mest lest siste uke
Ukens grønne tips:
Unge er minst
opptatt...

(I går, kl 19:26)
Kandidater til ny
trener: ? Hadde
garant...

(I går, kl 17:02)
Brann starter
trenerjakten: ? Mest
unike...

(I går, kl 18:44)
Nå blir det slutt på
brukerlagde underte...

(I går, kl 15:01)
TV-serieanmeldelse
«Når støvet har lagt
...

(I går, kl 15:42)
Da alt var over,
spilte Lars Arne
Nilsen...

(I går, kl 20:13)
Microsoft sier de har
avklart mulig TikT...

(I går, kl 07:31)
Minnesota vant første
kamp

(I går, kl 07:31)
Lønnsoppgjøret:
Industriarbeiderne
jekke...

(I går, kl 07:32)
- USA er i en
alvorligere fase

(I går, kl 08:31)

Mest lest i dag
Community Shield 29.
august

(29.07.2020, kl 12:01)
Velde ble hat
trick-helt: ? Helt
magisk

(02.08.2020, kl 22:22)
KOMMENTAR: Kva er det
Microsoft og Sony ...

(02.08.2020, kl 10:31)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 23:42)
Nå er reglene endret
igjen

(28.07.2020, kl 18:11)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 00:32)
Politiet advarer mot
markering på hus. ?...

(01.08.2020, kl 21:32)
En slik kikkert har du
ikke sett tidlige...

(28.07.2020, kl 11:51)
Borgerrettsgruppe:
Journalister og
obser...

(29.07.2020, kl 00:11)
Les dagens VG her!
(I går, kl 00:02)

Været i dag
Delvis skyetOslo
14 °C , 1 m/s NNØ.
SkyetBergen
11 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
11 °C , 1 m/s SV.
Lett regnTrondheim
12 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
13 °C , 2 m/s SSV.
KlarværKristiansand
11 °C , 5 m/s VNV.
SkyetBodø
14 °C , 6 m/s SV.
LettskyetHalden
13 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Mannen skal ha truet og banket kjæresten sin både hjemme og på ferietur i en periode på nesten to år.
Kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin for KIWI-kjeden forteller at de har opplevd at flere kunder tar kontakt, og har spørsmål rundt en tekstmelding de har fått.
Bare to uker etter at han pådro seg brudd i låret tok Tim Smedhaugen (16) krykkene til hjelp og gikk opp til Preikestolen.
En 18 år gammel mann ble utsatt for vold ved Lysdammen i Gjerdrum i natt. En mistenkt er tatt av politiet etter først å ha oppgitt falsk identitet. 18-åringen ble kjørt til legevakta.
En mann er frakta til legevakt etter en kollisjon på Sagene i Oslo i natt. Politiet forteller at mannen i 20-årene hadde høy promille.
Tre unge menn er pågrepet etter å ha slått og skallet en bussjåfør på Nesoddtangen sent mandag kveld. Det var flere vitner til hendelsen, og bussen har videoovervåkning. Sjåføren skal ifølge politiet ha forsøkt å stoppe bråk på bussen.
En ruset bilfører ble stanset av politiet i Halden ved 21-tiden i går kveld etter tips fra publikum. Politiet beskriver mannen i 30-årene som svært ruset og uten gyldig førerkort.
Geir Trume (47) fra Hønefoss gir råd om alt fra omgangssyke til behandling av flåttbitt i en serie videoer for arbeidsgiveren Vitusapotek.
En mann på elektrisk sparkesykkel har fått alvorlige hodeskader og er bevisstløs etter en ulykke på Stortorvet i Oslo. Syklisten kjørte inn i en tralle som sto i veien, melder politiet.
En mann på elektrisk sparkesykkel har fått alvorlige hodeskader og er bevisstløs etter en ulykke på Stortorvet i Oslo. Syklisten kjørte inn i en tralle som sto i veien, melder politiet.
En mann er alvorlig skadd etter at han ble slått ned av to menn i Saxegaardsgate i Gamlebyen mandag kveld. Oslo-politiet har arrestert to menn nær åstedet. Det er også funnet en stor avbitertang som politiet tror er brukt i overfallet.
Konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten tar selvkritikk for håndteringen av smitteutbruddet på skipet Roald Amundsen. De har bestilt ekstern gransking.
Politiet er på vei til Saxegaardsgata i bydel Gamle Oslo etter at to personer har slått ned en person med en metallgjenstand. Fornærmede er alvorlig skadet, skriver politiet på Twitter. To personer har løpt fra stedet.
En person skal ha blitt påført et mulig beinbrudd, etter å ha blitt slått med en metallgjenstand i bydelen Gamle Oslo. To personer er pågrepet, og politiet er på stedet, skriver de på Twitter.
Mandag fylte Lene Aaserud Larsen fra Jaren 30 år. Lite ante hun om at venninnene hadde tatt grep og annonsert etter «kar» for henne i lokalavisa.
Brannvesenet rykket ut for å berge en båt i Tyrifjorden mandag kveld.
En kvinne på 27 år ble hentet ut av et redningshelikopter ved Åspaviljongen i Drammen like før klokken 21. Kvinnen har falt og slått seg i ryggen, men skal ifølge politiet trolig ikke være hardt skadd. 27-åringen er ikke norsk.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Et av målene med den såkalte «nærpolitireformen» var at, ja nettopp, det skulle bli mer synlig politi, påpeker Karie Anne Sand i Buskerud Senterparti.
Keeper Adam Larsen Kwarasey forlater Vålerenga med umiddelbar virkning. Vålerenga har valgt å satse på unge Kristoffer Klaesson og Kjetil Haug som første- og andrekeeper, og Kwarasey står med null minutter eliteseriefotball hittil i år.
Color Line strammer inn karantenereglene etter smitteutbruddet på Hurtigruten.
Narkotika- og korrupsjonsdømte Eirik Jensen må fortsatt sitte varetektsfengslet. Han vant ikke fram på noe punkt i sin anke til Høyesterett.
Arbeidene på Utøyakaia er i gang, og tåler ikke en dags forsinkelse om det skal stå ferdig til tiårsmarkeringen i juli neste år.
Color Line skjerper inn etter smitteutbruddet på Hurtigruten, melder e24. Nå må alt av båtfolk i ti dagers karantene i Norge før de går om bord, dersom de kommer fra «røde soner», skriver avisa.
? Hei, har jeg kommet til Mirjam Dorthea Ingeborg Petra Dagmar Berg? ? Det har du, men du kan kalle meg Mirjam Dorthea, sier 28-åringen i andre enden av telefonen.
Nordmenns bruk av Paracet øker år for år. Tar du for mye kan det få alvorlige konsekvenser.
Politiet rykket ut til E6 sydgående ved Patterødkrysset mandag kveld etter at en kvinnen mistet noen møbler fra henger sin, opplyser Øst politidistrikt sin vaktsentral. Det er meldt om kø i området, og et felt er åpent for forbigående trafikk.
I januar 2019 stiftet Morten Sørli fra Bjoneroa selskapet Ringerike Elektro AS, etter å ha skilt lag med Krøderen Elektro.
Syklisten som kjørte inn i en bil på Kroer i Ås er oppegående, melder politiet på Twitter. De er ferdig på stedet og oppretter en anmeldelse.
Brannvesenet rykker ut for å berge en båt i Tyrifjorden mandag kveld.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Etter en usikker korona-vår avslører Bror Andersen at det blir Rockefrosker i år også. 
Nødetatene er på vei etter melding om en trafikkulykke mellom sykkel og bil på Kroer i Ås, skriver politiet på Twitter. Syklisten skal ha fått sola i øynene og kjørt rett inn i en bil og blitt slengt over bilen. Syklisten har smerter i overkroppen.
To personer er kjørt med ambulanse til Ringerike sykehus etter en trafikkulykke i Modum mandag ettermiddag.
? Omregulering av Follum fra industriområde til boligområde, kan erstatte boligbygging i Kragstamarka, som er rasutsatt og lite egnet til boligbygging, skriver Olav Bjotveit.
Nødetatene er er på vei til en trafikkulykke på E18 ved avkjøringen til Lierskogen, i retning syd. To biler er involvert. Ifølge politiet er det trolig ikke alvorlig personskade.
Det er neppe noen overraskende melding til nulløpsfamilien når det nå er definitivt bestemt at det ikke blir nulløp i år.
To personer er kjørt med ambulanse til Ringerike sykehus etter en kollisjon ved Heggen kirke i Modum kommune i Buskerud i ettermiddag. To andre personer er undersøkt av helsepersonell på stedet og fremstår som uskadet.
Mandag ettermiddag var det første prøvesvaret klart.
Antall studenter som står i kø for å få bolig før studiestart, er redusert med nesten 5.000 sammenlignet med i fjor. Men fortsatt står over 12.810 studenter i kø for å få studentbolig, viser tall fra studentsamskipnadene.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.