Torsdag, 05.08.2021 03:42 Uke: 31
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brannene herjer rundt
Middelhavet: ? Har...

(I dag, kl 03:41)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike ? nab...

(I dag, kl 03:41)
Minst ti døde i
bilulykke sør i Texas

(I dag, kl 03:41)
Sølv-Henriksen
overveldet av positive
me...

(I dag, kl 03:32)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike

(I dag, kl 03:32)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike

(I dag, kl 03:32)
Brann i garasje i
Fetsund

(I dag, kl 03:21)
Savnet mann funnet i
god behold

(I dag, kl 02:51)
Roe nest sist i 110
meter hekk

(I dag, kl 02:41)
Milliardavtale for
basketstjerne

(I dag, kl 02:31)

Sistedistrikt
Sølv-Henriksen
overveldet av positive
me...

(I dag, kl 03:33)
Brann i trevarefabrikk
på Romerike

(I dag, kl 03:33)
Brann i garasje i
Fetsund

(I dag, kl 03:22)
Savnet mann funnet i
god behold

(I dag, kl 02:52)
Flere svenske regioner
kan få karantenek...

(I dag, kl 02:18)
Mann i 30-årene ble
stoppet på E18

(I dag, kl 02:02)
Den folkekjære
artisten forteller om
syk...

(I dag, kl 02:02)
? Mener virkelig AtB
at det er kommunene...

(I dag, kl 02:02)
Sandefjords dyreste
bolig er til salgs:
...

(I dag, kl 01:42)
Varebil fulgte etter
ambulanse - fikk fø...

(I dag, kl 01:27)

Mest lest siste uke
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Anders Mol og
Christian Sørum
reagerer p...

(I går, kl 19:01)
Warholm fikk
Bolt-hilsen: ? Det er
dritk...

(I går, kl 11:41)
Rettssak mot
hviterussisk
opposisjonspol...

(I går, kl 17:11)
WHO ber land vente med
å gi en tredje va...

(I går, kl 17:21)
Hareide reagerer på
Borten Moes
veiplan:...

(I går, kl 17:51)
Oslo-borgere får ikke
lenger vite vaksin...

(I går, kl 17:51)
En gang var dette et
populært bilmerke i...

(I går, kl 22:41)
McLaughlin gjorde som
Warholm ? smadret ...

(I går, kl 05:21)
Nakstad varsler nye
verktøy i møte med
e...

(I går, kl 05:41)

Mest lest i dag
311 nye koronasmittede
registrert siste ...

(03.08.2021, kl 00:21)
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Millioner av
amerikanere kan bli
hjemløs...

(01.08.2021, kl 00:01)
Sandra Lyng (34)
innlagt på sykehus med
...

(01.08.2021, kl 16:21)
Gresk OL-skrell snøt
sølvvinner Borch: ?...

(30.07.2021, kl 03:21)
Mystisk asteroide på
mulig kollisjonskur...

(02.08.2021, kl 07:11)
Munnbindpåbud
innendørs i flere
storbyer...

(03.08.2021, kl 00:51)
Fem fullvaksinerte i
Bærum er koronasmit...

(29.07.2021, kl 04:01)
Gresk OL-skrell slo
sølvvinner Borch: ?
...

(30.07.2021, kl 03:31)
Smitten sprer seg til
nye områder i Kina

(31.07.2021, kl 04:41)

Været i dag
Delvis skyetOslo
15 °C , 2 m/s S.
Delvis skyetBergen
12 °C , 1 m/s ØSØ.
SkyetStavanger
12 °C , 2 m/s S.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 2 m/s SSV.
Lett regnTrømsø
11 °C , 5 m/s SSV.
Delvis skyetKristiansand
13 °C , 2 m/s V.
SkyetBodø
12 °C , 2 m/s SSØ.
Delvis skyetHalden
12 °C , 1 m/s SSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en trevarefabrikk ved Fenstad. ? Flammer slår ut av vegger og tak, melder politiet i Øst på Twitter.
Etter at det brøt ut brann i en garasje ved Hvalsenga i Fetsund har en person fått tilsyn av ambulanse etter å ha pustet inn røyk. Brannen er nå slukket, melder politiet i Øst på Twitter.
Silje Nyhagen har ventet på nettkjenning gjennom hele sommeren i en obligatorisk kamp. I NMs første runde mot Hallingdal kom endelig den forløsende scoringen etter ni minutter.
Silje Nyhagen har ventet på nettkjenning gjennom hele sommeren i en obligatorisk kamp. I NMs første runde mot Hallingdal kom endelig den forløsende scoringen etter ni minutter.
? Aktive innbyggere som utfordrer oss, er veldig bra, slik at vi er skjerpet i ombudsrollen.
Ringerike kommune har det høyeste smittetrykket i hele Viken fylke. Derfor er det besluttet at barnehager og SFO skal drives på gult tiltaksnivå de neste to ukene. Det er avdekket smitte hos barn i førskole- og barneskolealder.
Eirik Jørgensen får ikke nok av OL fra Tokyo. Flagget på balkongen på Konglefaret viser at her bor en med mer enn middels interesse for sommerlekene.
Lan Marie Berg (MDG) mener det beste regjeringsalternativet etter høstens valg er et samarbeid mellom Ap, SV og MDG.? Jonas Gahr Støre burde se til Oslo. Da vil Norge få en visjonær regjering som tar klima- og miljøproblemene på alvor, sier tidligere Oslo-byråd Lan Marie Berg til Dagsavisen.
Politiet har pågrepet to kvinner i henholdsvis 30- og 40-årene som stjal varer fra Maxbo Lier. En av kvinnene er i tillegg anmeldt for kjøring i påvirket tilstand. Nødvendige prøver er sikret, og begge er dimittert etter avhør.
? Det er mange som har engasjert seg i trafikken i Hønefoss. Jeg vil også tro at det er mange som er enig med meg når jeg sier at det er galskap med løsningene i denne byen.
Politiet har siktet to personer til etter en skyteepisode i Lørenskog i midten av juli, skriver VG. Begge er siktet for medvirkning til drapsforsøk.? Politiet har etterforsket bredt både teknisk og taktisk. Dette har medført at ytterligere to personer har fått status som siktet, skriver politiadvokat Camilla Ek Sørensen i Øst politidistrikt til VG.
Rihards Hmelnickis Roholt (24) startet som kjøkkenassistent som 16-åring. Nå overtar han rollen som kjøkkensjefen på det populære serveringsstedet.
? Debatten om høyhus ved fossen i Hønefoss går både i formelle og uformelle fora.
Innbyggere i Oslo får ikke lenger vite på forhånd hvilken vaksine de får som dose to. Det opplyser helseetaten til NRK. Oslo kommune får vite andelen vaksiner noen uker før leveransen, og det er ikke mulig å forutse hvilke vaksinetyper som er tilgjengelig langt fram i tid. Derfor kan ikke kommunen spesifisere hvilken mRNA-vaksine innbyggerne får som dose to. Det var Avisa Oslo som omtalte saken først.
Kartet over smittesituasjonen i Viken viser at Ringerike og Hole er ildrødt, og i en helt annen situasjon enn alle de andre kommunene i fylket.
Første runde i cupen (NM) for kvinner. Kampen spilles på Gol kunstgress.
Norske strømkunder fikk en prisøkning på over 25 prosent i andre kvartal.
En av dem som ble registrert smittet i Eidsvoll går var en bussjåfør, opplyser kommunen. Den smittede var på jobb i smitteførende fase og kjørte 13 ulike ruter 29. juli og 30. juli. ? Vi ønsker at passasjerer som har vært med bussen innenfor oppgitte ruter og tider skal være obs på symptomer og ha lav terskel for å teste seg ved symptomer, skriver kommunen på sine nettsider.
Politiet har hatt trafikkontroll ved Ankerbrua med fokus på syklister og sparkesyklister. På en time ble det skrevet 29 forenklede forelegg for kjøring på rødt lys. To fikk gebyr for to personer på en sparkesykkel.
Få har satt seg opp på vaksinetimer i juli og dermed rykker mange som venter på dose to fram i vaksinekøen på Jevnaker.
Morten Eriksen (36) solgte huset sitt på Ormåsen uten hjelp av eiendomsmegler. Det tjente han godt på.
I sin ukerapport for uke 30 skriver Folkehelseinstituttet at koronaepidemien i Norge fortsatt er under kontroll, selv om smittespredningen øker.Det var 45 prosent flere koronatilfeller i Norge i uke 30 enn i uke 29, ifølge FHIs ukesrapport. Antallet tilfeller økte i aldersgrupper, men er størst blant tenåringer og yngre voksne. Imidlertid er det fortsatt ikke noen stor økning i antallet sykehusinnleggelser og dødsfall
Modum kommune melder om to nye smittede. Én har kjent smittevei. Seks personer er i isolasjon, sju i karantene. Ingen av de smittede skal være vaksinert mot korona.
Tirsdag neste uke kommer den nye Randsfjordferja til Røykenvik ? i deler. Ut fra størrelsen på skroget til den nye ferga blir det en spektakulær ankomst.
Onsdag var 25 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på seks pasienter fra dagen før.Tre av pasientene får respiratorbehandling, og fem ligger på intensivavdeling.Det er like mange på respirator og like mange på intensivavdeling som dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt onsdag. Elleve av koronapasientene er innlagt på sykehus i regionen Helse sør-øst, åtte er innlagt i Helse vest, fem er innlagt i Helse Midt-Norge, og én er innlagt i Helse nord.
Mannen i 50-årene som er siktet for drapsforsøk etter knivstikkingen av en kvinne i Fagerheimgata i Oslo mandag kveld, er varetektsfengslet i fire uker.Politiet mener det er fare for at siktede kan ødelegge bevis eller begå nye straffbare handlinger.Ifølge politiet fremstår hendelsen som tilfeldig ettersom det ikke er noen relasjon mellom kvinnen og den siktede.Kvinnen er sterkt preget av det som har skjedd, men er ikke alvorlig fysisk skadet.
Morten Bilet i Norsk meteorittnettverk sier til NRK at det er mange som vil lete etter meteoritten i Finnemarka.? Det er bra. Men om noen organiserer noe større arrangement, det vet jeg ikke. Men vi gjør det ikke.Røde Kors fikk refs fra Miljøvernforbundet etter søket forrige fredag. Statsforvalteren skal nå vurdere om Røde Kors har begått brudd ved ikke å sende inn en søknad i forkant av meteorittletingen.Meteorittnettverket opplyser at ingen steiner foreløpig er funnet.
Geir Gulliksen og Quatro ga seg etter at de hadde fått 32 feil i finalen i sprangridning under OL i Tokyo i dag. Ekvipasjen hadde startnummer 5 og ingen hadde klart å ri feilfritt så langt i finalen. Det ble også tøft for Gulliksen som valgte å ikke fullføre løpet. Den utfordrende banen er ifølge NRKs sprangridningskommentator Ingrid Sørli Glomnes bygget for å fremprovosere feil for å skille klinten fra hveten.
En gutt er påkjørt av en syklist i Sognsveien i Oslo. Han er fraktet til sykehus, skriver politiet på Twitter.
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Nedre Strandgate i Drammen.En bil har kjørt over midtrabatten, ut i grøfta og gjennom gjerdet og inn på en byggeplass hvor den har truffet en betongkloss. opplyser politiet.Fører, en kvinne i 30-årene, er tatt med av ambulansen.
En kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand i skogsområdet Mærradalen bak Radiumhospitalet i Bydel Ullern i Oslo i juli, skriver politiet i en pressemelding. Hendelsen skjedde kvelden den 9. juli.Gjerningspersonen er beskrevet som en kvinne og politiet etterlyser tips. Publikum bes ta kontakt hvis de har vært i området mellom klokken 18:30 og 19:15.Fra før har politiet fått tips om at en naken kvinne ble observert morgenen etter voldshendelsen fant sted. Hun ble møtt av en forbipasserende person. Politiet ønsker å komme i kontakt med denne kvinnen.
Da Karsten Warholms skosponsor skulle fotografere Warholm og de nye skoene ønsket de en attraktiv lokasjon. ? Det er veldig gøy at Kistefos og The Twist ble valgt, sier Maria Sandvik.
Mannen i 50-årene som er siktet for knivstikking av en kvinne i Fagerheimgata i Oslo mandag kveld, blir i dag fremstilt for varetektsfengsling.Politiet ber om fire uker fordi de mener det er fare for at siktede kan ødelegge bevis eller begå nye straffbare handlinger.Ifølge politiet fremstår hendelsen som tilfeldig ettersom det ikke er noen relasjon mellom kvinnen og den siktede.Kvinnen er sterkt preget av det som har skjedd, men er ikke alvorlig fysisk skadet.
Lier kommunes smittesporingsteam melder om en ny smittet siste døgn. Personen har kjent smittevei innad i husstanden, opplyser kommunen i en pressemelding.
Politiet ønsker vitner etter en voldshendelse i Mærradalen i Oslo tidligere i sommer.En kvinne ble utsatt for grov vold med en farlig gjenstand i skogsområdet bak Radiumhospitalet mellom klokken 18.30 og 19.15 fredag 9. juli.Oslo-politiet ønsker å komme i kontakt med personer som har vært i området den aktuelle kvelden.Gjerningspersonen er beskrevet som en kvinne. Politiet har blant annet fått tips om en naken kvinne som ble observert i Mærradalen morgenen etter, den 10. juli, og ønsker å komme i kontakt med henne.
Politiet har mottatt melding om innbrudd i et lager i C O Lunds gate i Drammen. Innbruddet har trolig skjedd natt til onsdag. Politiet har vært på stedet og gjort undersøkelser. «Stjålet noe datautstyr og fire bilnøkler», opplyser politiet.
En mannlig innsatt i 20-årene ble etterlatt i fem timer uten klær på en sikkerhetscelle i Oslo fengsel fordi han ble oppfattet som truende.Hendelsen skjedde i februar i år, skriver VG.Fengselet ville undersøke om mannen var i besittelse av en mobiltelefon. Han ble oppfattet som aggressiv og impulsiv, ifølge fengselet. Han ble etterlatt i en sikkerhetscelle i fem timer før han ble gitt klær.? Jeg har aldri blitt utsatt for noe så brutalt og nedverdigende noensinne. Dette overgrepet her skremmer meg med tanke på hvor mange andre som har opplevd det og ikke tør å si ifra eller klage, skriver mannen i en klage til Kriminalomsorgen region øst.Mannen fikk medhold i klagen, og Oslo fengsel sier at de tar Kriminalomsorgens konklusjon til etterretning.? Regionen har dermed en annen oppfatning enn den jeg som fengselsleder har, som er basert på vår vurdering og håndtering av den faktiske situasjonen, sier fengselsleder Nils Leyell Finstad.
Her er de siste kunngjøringene fra Foretaksregisteret for Ringerike, Hole og Jevnaker.
Ringerike kommune registrerte mandag ett nytt smittetilfelle. Tirsdag ble seks nye tilfeller registrert: To jenter i barneskolealder, en gutt i førskolealder. to menn i 50-årene samt en kvinne i 30-årene.? Smittesporingsteamet har igjen fått det travelt med å spore opp og teste nærkontakter, og vi må nok forvente noen flere positive prøvesvar de nærmeste dagene, sier assisterende kommuneoverlege Jørn Ossum.
Kommuneoverlegen melder at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med covid-19 i Øvre Eiker det siste døgnet.Det samme kunngjorde kommunen også dagen før.Det betyr totalt 410 registrerte bekreftede tilfeller i kommunen siden utbruddet i mars 2020 (per 4. august 2021), hvorav 205 er smittet i 2021.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.