Fredag, 23.04.2021 19:28 Uke: 16
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Sliter med å selge
pappas gård: ? Jeg
ka...

(I dag, kl 19:21)
Flere nye
uteserveringer i
Bergen. Her h...

(I dag, kl 19:21)
Fanget på skip i fire
år

(I dag, kl 19:21)
NRK Sørlandet 19:30
(I dag, kl 19:21)
Hus har sunket i
terrenget på Skjetten

(I dag, kl 19:21)
Hus har sunket på
Romerike

(I dag, kl 19:11)
En av de mest
oppsikts­vekkende
bilene t...

(I dag, kl 19:11)
Seks nye
smittetilfeller i
Lyngdal

(I dag, kl 19:11)
Slik opplevde barna
nedstengingen

(I dag, kl 19:11)
Flere hytteinnbrudd i
Vegårshei

(I dag, kl 19:11)

Sistedistrikt
Beitebrukeren er
taperen igjen!

(I dag, kl 19:23)
André (22) ble kalt en
«sviker» etter va...

(I dag, kl 19:22)
Geita-tony-230421
(I dag, kl 19:22)
Over 5000 har søkt seg
hit. Er du en av ...

(I dag, kl 19:22)
Skal rive den kjente
bygningen i Bodø se...

(I dag, kl 19:22)
? Perfekt vêr for å
jobbe i hagen

(I dag, kl 19:22)
Uteområdet byr på
farlege situasjonar.
A...

(I dag, kl 19:22)
Ett nytt
smittetilfelle i
Ringerike

(I dag, kl 19:22)
Flere nye
uteserveringer i
Bergen. Her h...

(I dag, kl 19:22)
Nærmere 20
videregående skoler
vil masse...

(I dag, kl 19:22)

Mest lest siste uke
Danmark vil evakuere
fireåring fra Syria...

(I går, kl 23:01)
Strid om burhøns i
Venstre

(I dag, kl 03:41)
Etterforskningen av
brukollapsen i
Genov...

(I går, kl 20:21)
Medier: Premier League
vil innføre regel...

(I går, kl 20:31)
Senatet vedtok lov mot
hatkriminalitet m...

(I går, kl 23:11)
Gadderud nær
mangekampfinale i
turn-EM

(I dag, kl 00:21)
Indisk koronamutasjon
oppdaget i Belgia

(I dag, kl 01:51)
Vaksinenasjonalisme
kan koste dyrt ?
båd...

(I dag, kl 06:41)
Desperat jakt etter
savnet ubåt

(I dag, kl 08:21)
Professor om
AstraZeneca-vaksinen:
? Nor...

(I dag, kl 13:51)

Mest lest i dag
503 nye koronasmittede
registrert siste ...

(17.04.2021, kl 00:21)
134 nye koronasmittede
registrert i Oslo...

(17.04.2021, kl 04:51)
518 nye koronasmittede
registrert siste ...

(20.04.2021, kl 00:21)
Ung person kritisk
skadd i ulykke ved
Sa...

(18.04.2021, kl 00:11)
22 nye coronatilfeller
registrert i Lind...

(20.04.2021, kl 23:11)
Blinken forsvarer
tilbaketrekning fra
Af...

(19.04.2021, kl 01:51)
Sveitsisk selskap vil
kjøpe Bergen Engin...

(18.04.2021, kl 22:21)
Canada kunngjør nye
mål for CO2-kutt

(20.04.2021, kl 00:41)
Høyre i Oslo vil
redusere
handlingsregel...

(20.04.2021, kl 01:31)
Armin Laschet blir CDU
og CSUs statsmini...

(20.04.2021, kl 01:51)

Været i dag
KlarværOslo
11 °C , 5 m/s N.
KlarværBergen
7 °C , 7 m/s NNV.
KlarværStavanger
7 °C , 10 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
4 °C , 6 m/s NV.
Delvis skyetTrømsø
2 °C , 3 m/s N.
KlarværKristiansand
11 °C , 7 m/s NNV.
LettskyetBodø
4 °C , 8 m/s .
Delvis skyetHalden
9 °C , 5 m/s VNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Fredag har en kvinne i 20-årene fra Ringerike fått bekreftet koronasykdom.
Allerede neste uke blir det show på kultursenteret, bekrefter daglig leder Tage Hybertsen. Også Gledeshuset gjør seg klare.
Even Jacobsen (15) er fast deltaker i NRKs folkejury fram mot finalen i Eurovision Songcontest.
Et hus og en garasje har sunket i terrenget på Skjetten i Lillestrøm, skriver RB. Det skal være snakk om kvikkleire, ifølge avisen. Beboere er evakuert fra området. Geologer er på vei for å gjøre undersøkelser.
? De fleste parametere peker Hønefoss sin vei. Presset på boligprisene i Oslo og nabokommunene er enormt.
I Hole, Jevnaker og Ringerike er nå over 3.000 personer fullvaksinert.
Over 20.000 vil ta en utdanning ved Universitetet i Sørøst-Norge. Både Hønefoss og andre campuser opplever en stor økning.
Helge Johan Petersen Kalleklev har den siste tiden laget quizprogram for TV 2 med engelske fotballprofiler fra Premier League. Praten med stjernene i England har han tatt fra hjemmekontoret i Hole.
De tre nyansatte 25?åringene Mina, Eivind og Eirik sier arbeidsplassen deres har stort behov for folk som kan norsk og har den rette utdanningen.
Politiet har fått melding om en trafikkulykke på Kongsbergveien i Øvre Eiker kommune. En MC har kjørt av veien. En kvinnelig passasjer har trolig brukket armen. Fører virker uskadd.
Nordre Follo kommune går fra tiltaksnivå 5 A til nivå 5 B uten lokale tilstramminger fra og med mandag 26. april. Det stilte et samlet formannskap i Nordre Follo seg bak fredag, og skjer etter anbefaling fra kommuneoverlegen.
Hole-mannen var svært fortvilet over at kommunen ikke ville bruke tvang for å flytte moren hans til et sykehjem.
Den gamle amerikanske ambassaden er i ferd med å få ytterveggene tilbake slik de så ut da arkitekt Eero Saarinen var ferdig med bygningen i 1959. Veggene slipes ned og impregneres. 500 vinduer tas ut, pusses opp og settes på plass igjen.
Det blir ingen felles kjøpesenter-regler for Follo kommune, skriver ØB. I kommunen er det store forskjeller på om sentre er åpne eller stengt. Kjøpesentrene i Nesodden, Frogn og Vestby er åpne, mens i Ås og Nordre Follo er sentrene stengt. Fredag hadde Follorådet et møte der de skulle diskutere felles smittevernregler for kjøpesentrene i regionen. Det blir det ikke noe av, ifølge avisen.
En mann i 70-årene er fløyet til Ullevål sykehus i luftambulanse etter en arbeidsulykke på et gårdsbruk i Lier. Ifølge politiet er mannen bevisstløs og har kritiske hodeskader. Ingen personer har vært vitner til selve ulykken.
Her holder Hans Kristian Gaarder møte på låven i palmehelga. En av bilene på bildene på tilhører en person som hevder å ikke ha vært tilstede på arrangement ved låven 26. mars.
Politi, ambulanse og luftambulanse er i Ringeriksveien i Lier der er mann har fått paller over seg. Ifølge politiet er mannen bevisstløs. De har foreløpig ingen detaljer om hendelsesforløpet.
Politi, ambulanse og luftambulanse er i Ringeriksveien i Lier der er mann har fått paller over seg. Ifølge politiet er mannen bevisstløs. De har foreløpig ingen detaljer om hendelsesforløpet.
Første byggetrinn består av seks enheter. Prisen er rett under fem millioner kroner.
Oslo får rekordmange vaksiner neste uke, skriver Dagbladet. Totalt får Oslo over 41.000 doser, skriver avisen.Det er snakk om 28 482 Pfizer-vaksiner og 13 100 Moderna-vaksiner. Til sammenligning fikk Oslo 13 890 Pfizer-vaksiner denne uka.
I Oslo er SV det tredje største parti med 11 prosent på Norstats måling for NRK. Det betyr at de får to representanter inn på Stortinget fra hovedstaden hvis målingen slår til. Ved forrige stortingsvalg var Fremskrittspartiet såvidt større enn SV.
Jussprofessor mener låvesaken i Gran avdekker et hull som bør tettes i covid-19-forskriften.
To måneder etter hærverket på jakt- og fiskebutikken i Hønefoss, er saken ferdig etterforsket og påtaleansvarlig har tatt en avgjørelse.
Her er de siste kunngjøringene fra Foretaksregisteret for Ringerike, Hole og Jevnaker.
Hans Rasmus Astrup, norsk skipsmegler og kunstsamler, er død. Han er mest kjent for å ha grunnlagt Astrup Fearnley-museet i Oslo.
Det er registrert 18 nye koronasmittede i Bærum i dag. Det er ti færre enn i går.Bærum er en av kommunene staten letter tiltakene for neste uke. Men de er likevel anbefalt å innføre strenge lokale tiltak.Politikerne i Bærum skal møtes i kveld for å bestemme hva de gjør videre.
Rektor Morten Eikenes fikk ingen positive svar på koronatester på folkehøyskolen torsdag. Men en elev har behov for helsehjelp på sykehuset.
Advarer mot én avtaletype, og mener selskapene lurer kundene.
Viken fylkeskommune har delt ut nesten fem millioner kroner til forskjellige festivaler i Viken. Drøbakfestivalen, Bollywoodfestival i Lørenskog og Romerike Storbandfestival er blant festivalene i vårt område som har fått støtte.
Det er påvist 35 nye tilfeller av koronasmitte i Østfold siste døgn. Flest tilfeller er det påvist i Halden, hvor det er ni nye tilfeller. I Indre Østfold er det påvist syv tilfeller, Sarpsborg seks og Fredrikstad fem. Moss og Rakkestad har begge fire nye tilfeller hver.
17 personer i Drammen har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Det er kjent smittevei for elleve av dem, mens smitteveien er ukjent for de siste seks. Ved Fjell skole og Veiavangen ungdomsskole er det påvist smitte som får konsekvenser.
I mars falt Oslo-prisene med 1,2 prosent. Nå tror flere i bransjen at prisene vil falle videre i april, skriver Finansavisen. Det kommer etter at det i fjor var stor vekst i boligmarkedet i hovedstaden.
Da terroren rammet for snart 10 år siden, ble politiet satt på sin største prøve. Hønefoss-mannen Håvard Gåsbakk var politiets innsatsleder den fatale dagen.
Abid Raja risikerer å miste stortingsplassen. Det viser en meningsmåling Norstat har gjort for NRK. Venstre hadde 6,5 prosents oppslutning i Akershus i valget i 2017, men målingen sier nå 4,3 prosent.
Da terroren rammet for snart 10 år siden, ble politiet satt på sin største prøve. Hønefoss-mannen Håvard Gåsbakk var politiets innsatsleder den fatale dagen.
Her er en oversikt over hvilke lokale foretak som har fått kompensasjon for tapte inntekter de siste månedene.
Idrettsprofilen som i mars ble frifunnet for vold og overgrep mot sin eks-kone over mange år, må møte i retten igjen, melder VG. Frikjennelsen er nemlig anket og lagmannsretten har nå bestemt at det blir ny rettsbehandling av saken.
Lillestrøm kommune krever krisepakke fra regjeringen etter at kommunen må fortsette med det aller strengeste tiltaksnivået, skriver Romerikes Blad.I tillegg til krisepakke mener ordføreren at de også bør prioriteres i vaksinekøen. Kommunen er en av fire på Romerike som fremdeles må være på strengeste nivå, selv om resten av Viken får åpne opp.
Ringerike kommune har trukket tilbake miljøpålegg til huseiere i Åsa. Men om noen år kan de få nye pålegg.
Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.