Fredag, 12.04.2024 23:02 Uke: 15
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Argentinas president
besøker DanmarkABC ...

(I dag, kl 22:52)
Haiti har fått nytt
overgangsråd

(I dag, kl 22:52)
Politiet rykket ut til
cup etter melding...

(I dag, kl 22:41)
Mann siktet for
seksuelt krenkende
adfer...

(I dag, kl 22:28)
Delte serien i jakt på
VM-plass

(I dag, kl 22:24)
Nore Neset snudde til
seier i sluttminut...

(I dag, kl 22:17)
- Må lage støy
(I dag, kl 22:17)
Trafikkulykke i
Kviteseid

(I dag, kl 22:14)
Aleksander Sæterstøl
snakker ut etter he...

(I dag, kl 22:12)
Undersøkelse: Dette
styrer vårt valg av
...

(I dag, kl 22:12)

Sistedistrikt
Førerkort ble inndratt
og 17 fikk forele...

(I dag, kl 22:59)
329.000 nordmenn har
ikke råd til tannle...

(I dag, kl 22:49)
Politiet rykket ut til
cup etter melding...

(I dag, kl 22:42)
? Jeg lurer på hvor
naturlig det er å
hu...

(I dag, kl 22:30)
Mann siktet for
seksuelt krenkende
adfer...

(I dag, kl 22:29)
Nore Neset snudde til
seier i sluttminut...

(I dag, kl 22:18)
Trafikkulykke i
Kviteseid

(I dag, kl 22:18)
Langeland ble helten
for Vaksdal

(I dag, kl 22:09)
De skulle fikse
parkeringen på
Løvstakks...

(I dag, kl 22:09)
Kolnes-seier over
Finnås

(I dag, kl 21:58)

Mest lest siste uke
Norwegian Cruise Lines
bestiller åtte ny...

(I dag, kl 00:52)
Liverpool i
kjempetrøbbel i
europaligaen...

(I dag, kl 01:42)
Avisa Oslo: Bussgigant
krever store summ...

(I dag, kl 02:02)
Liverpool i
kjempetrøbbel i
europaligaen...

(I dag, kl 03:12)
Hugo Vetlesen
matchvinner for Brugge
i c...

(I dag, kl 03:22)
Nå skal
selvforsyningen økes ?
og dyra s...

(I dag, kl 03:52)
NFL-stjerne meldte seg
for politiet ette...

(I dag, kl 08:32)
Flytrafikken til
utlandet nærmer seg
niv...

(I dag, kl 15:32)
Tabber seg ut på
direkten

(I dag, kl 17:09)
Trapper ned søk på
Flekkerøy

(I dag, kl 19:44)

Mest lest i dag
Nancy Pelosi ber Joe
Biden stanse våpenl...

(06.04.2024, kl 14:12)
Mot innspurt i
lønnsoppgjøret ? fare
for...

(06.04.2024, kl 12:28)
Dette er de 10 beste
flyplassene for mat...

(06.04.2024, kl 21:42)
Elon Musk passeres av
Mark Zuckerberg på...

(06.04.2024, kl 11:22)
Politiet går tilbake
til vanlig beredska...

(06.04.2024, kl 23:42)
«Demenskoret» i sorg ?
mistet en av sine

(I går, kl 18:32)
Flomvannet brer seg i
russisk storbyABC ...

(I går, kl 15:32)
FN-sjefen vil ha
uavhengig gransking av
...

(06.04.2024, kl 00:52)
USA advarer kinesisk
næringsliv mot sama...

(06.04.2024, kl 10:22)
Forskning: Et
sanksjons-kappløp
mellom K...

(06.04.2024, kl 12:32)

Sykehuset Østfold fikk inn to pasienter som følge av fyrverkeribruk på nyttårsaften.Den ene med øyeskade, den andre med brannskade.? Begge er skrevet ut, opplyser kommunikasjonssjef Ingrid Winsnes Trømborg.I hele landet fikk totalt ti personer øyeskader av fyrverkeri på nyttårsaften.
Brannvesenet i Fredrikstad har rykket ut til Storgata etter melding om mistenkelig røykutvikling.? Vi er på vei inn i en kjeller på adressen med røykdykkere. Det lukter veldig, sier vaktleder Roger Andersen til NRK.Ingen personer skal være skadet.
Lastebilen som var involvert i et trafikkuhell på E6 ved Korsegården i Ås i natt, er berget, og veien er nå åpen.E6 ble stengt ved Korsegården i Ås etter en ulykke ved 1-tiden i natt. Vogntoget som kjørte av veien fraktet beholdere med det fettløsende middelet Plumbo, noe som har komplisert opprydningen.
Lastebilen som var involvert i et trafikkuhell på E6 ved Korsegården i Ås i natt, er berget.Før veien åpnes i nordgående retning må veien brøytes og saltes, melder Øst politidistrikt på X ved 8-tiden tirsdag morgen.E6 ble stengt ved Korsegården i Ås etter en ulykke ved 1-tiden i natt. Vogntoget som kjørte av veien fraktet beholdere med det fettløsende middelet Plumbo, noe som har komplisert opprydningen. Det er omkjøring via fylkesvei 152 og E18 ved Holstadkrysset, eventuelt fra Moss via fylkesvei 120.
Vogntoget som var involvert i et trafikkuhell på E6 ved Korsegården i Ås i natt, er berget.Veien må brøytes og saltes før den kan åpnes for normal trafikk, opplyser Øst politidistrikt på X/Twitter i 8-tiden tirsdag morgen.E6 ble stengt ved Korsegården etter en ulykke i natt. Oppryddingen har tatt tid. Det er omkjøring via fylkesvei 152 og E18 ved Holstadkrysset, eventuelt fra Moss via fylkesvei 120.(NTB)
Neste år er kommuner i Østfold bedt om å bosette hele 1130 flyktninger. Behovet for bosetting av flyktninger har aldri vært større, ifølge integrerings og mangfoldsdirektoratet, IMDI.I Østfold er det Moss kommune som er bedt om å bosette flest, de har fått en anmodning om å ta imot 255 flyktninger neste år.
Det er en rekke innstilte og forsinkede avganger i kollektivtrafikken i Oslo og Akershus i tirsdag morgen.Ruter varslet mandag at snøen ville kunne påvirke rushtrafikken i dag.? Trafikken går langt bedre enn vi kunne frykte i går kveld, sier pressevakt i Ruter, Gro Janborg.Likevel oppfordres reisende til å beregne god tid.
Nødetatene er ved en bolig på Bekkelaget hvor det har vært brann i en tørketrommel. Det melder politiet på X. Brannen ble slukket av beboere før brannvesenet kom til stedet.Boligen er en institusjon. Det var fem personer tilstede på adressen, og alle blir kjørt til sjekk på legevakt på grunn av røykeksponering i forbindelse med slukking av brannen.
E6 inn mot Oslo har vært stengt siden 01.25, og opprydningen tar tid.? Vi håper inderlig at vi får ryddet opp før rushet. Men det er veldig usikkert. De er redde for at de ikke rekker det, sier trafikkoperatør Annie Serup til NTB.
E6 i Akershus er stengt i nordgående retning ved Korsegården. Grunnen er en trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil. Politiet skriver på X at det ikke skal være personskader.
Ruter ber reisende beregne god tid tirsdag morgen. Det er meldt mer snø natt til tirsdag, noe som kan påvirke kollektivtransporten i Oslo og Akershus. Det skriver Ruter i en pressemelding.Også mandag kveld er det forsinkelser på grunn av krevende kjøreforhold.
På Facebook ber Fredrikstad kommune bilister om å ikke parkere bilen langs gatene.? Da slipper brøyterne å kjøre sikksakk, veiene blir vesentlig bedre brøytet og du slipper brøytekant rundt bilen, skriver kommunen.Det har kommet mye snø på store deler av sør- og østlandet de det siste døgnet.Fredrikstad kommune ber om tålmodighet blant byens innbyggere.? Vi gjør så godt vi kan og håper folk forstår at vi ikke kan være overalt på en gang. Vi satser på å ha kommet gjennom alle kommunale veier i løpet av natta, skriver de.
Politiet har pågrepet to personer i en større aksjon på Torshov i Oslo i dag.? Det er mistanke om frihetsberøvelse hvor en person har blitt holdt tilbake mot sin vilje, skriver politiet på X.
Brannvesenet i Fredrikstad har rykket ut til Storgata etter melding om mistenkelig røykutvikling.? Vi er på vei inn i en kjeller på adressen med røykdykkere. Det lukter veldig, sier vaktleder Roger Andersen til NRK.Ingen personer skal være skadet.
Politiet etterforsker en voldshendelse på Torshov i Oslo mandag ettermiddag, melder VG.? Det jeg kan si er at politiet etterforsker en voldshendelse som har foregått på adressen her, forteller innsatsleder Kristoffer Bang på stedet til avisen.
En kvinne er blitt utsatt for vold og ranet i Nydalen i Oslo, av en annen kvinne.? Gjerningskvinnen løp til T-banen. Fornærmede fulgte etter og ringte oss, skriver oslopolitiet på X.Kvinnen ble pågrepet på Majorstuen stasjon, og kjørt i arresten.
Etter å ha vært stengt åpner nå R7 over Hardangervidda for kolonnekjøring. Kolonnekjøringen gjelder for alle kjøretøy mindre enn 7,5 tonn, melder Vegtrafikksentralen.
Trafikken på flere sentrale busslinjer i Oslo er stoppet inntil videre av sikkerhetshensyn.Det gjelder blant annet linjene 21, 30, 34, 37, 54 og 70.Årsaken er glatte veier og dårlig fremkommelighet på grunn av stort snøfall gjennom natten og dagen.? Linjene er innstilt av sikkerhetshensyn, og er avhengig av at veiene blir brøytet for å kunne gjenoppta kjøring, sier Ruters pressevakt Gro Feldberg Janborg til NTB.
Sykehuset Østfold fikk inn to pasienter som følge av fyrverkeribruk på nyttårsaften.Den ene med øyeskade, den andre med brannskade.? Begge er skrevet ut, opplyser kommunikasjonssjef Ingrid Wisnes Trømborg.I hele landet fikk totalt ti personer øyeskader av fyrverkeri på nyttårsaften.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Snøværet har skapt forsinkelser og innstillinger i store deler av kollektivtrafikken i Oslo. Busser står på kryss og tvers.Til Aftenposten sier pressevakt Gro Janborg i Ruter at de vurdere stanse alle busslinjer.? Hittil er det mye delinnstillinger. Men det kan hende vi må helinnstille busstrafikken inntil det blir brøytet, sier Janborg til avisa.Han presiserer også at ingen beslutning er tatt.Totalt er rundt 200 busslinjer rammet.
Oslo og Akershus sto for rundt en tredel av landets drapssaker i fjor. 11 personer ble drept i 10 forskjellige drapssaker.Totalt i landet så satte norsk politi i gang etterforskning av 33 drapssaker med i alt 36 ofre i løpet av 2023.15 av drapene var partnerdrap. Tolv kvinner og tre menn, drept av sin partner, tidligere partner, kjæreste eller eks.Det er første gang siden 2013 at tallet på drapsofre har passert 30, viser NTBs drapsoversikt.
Oslo og Akershus sto for rundt en tredel av landets drapssaker i fjor. 11 personer ble drept i 10 forskjellige drapssaker.Totalt i landet så satte norsk politi i gang etterforskning av 33 drapssaker med i alt 36 ofre i løpet av 2023.15 av drapene var partnerdrap. Tolv kvinner og tre menn, drept av sin partner, tidligere partner, kjæreste eller eks.Det er første gang siden 2013 at tallet på drapsofre har passert 30, viser NTBs drapsoversikt.
Oslo og Akershus sto for rundt en tredel av landets drapssaker med 10 drapssaker. 11 personer ble drept i fjor.Totalt i landet så satte norsk politi i gang etterforskning av 33 drapssaker med i alt 36 ofre i løpet av 2023.Det er første gang siden 2013 at tallet på drapsofre har passert 30, viser NTBs drapsoversikt.
To biler har kollidert i nordgående felt på E18 i Lier. Nødetatene er på vei til stedet og trafikken går sakte forbi. Det er ikke meldt om personskade.
Riksvei 22 ved Rudskogen motorsenter var stengt en kort periode fordi et tre hadde veltet over veien. Klokken 09.25 melder vegtrafikksentralen at veien er åpen for trafikk.
Bare 23 minutter etter midnatt så kom nyttårsbarnet i Buskerud. En liten jente ble født ved Drammen sykehus 00.23.Bare 20 sekunder inn i det nye året ble en bergenser født på kvinneklinikken i Bergen.
Riksvei 22 er stengt ved Rudskogen motorsenter, fordi et tre har veltet over veien, melder vegtrafikksentralen.
Bare åtte minutter inn i det nye året kom en gutt til verden i Oslo. Han har foreløpig tittelen som årets nyttårsbarn.Gutten ble født på fødeavdeling B på Oslo universitetssykehus (OUS), Ullevål, får NTB opplyst.Ved Oslo universitetssykehus blir det født vel 9000 barn årlig, rundt 7000 av dem på Ullevål sykehus.
Rundt en halv time inn i det nye året rykket nødetatene ut etter melding om brann i en bygård på Grünerløkka i Oslo.? Dette er en kraftig brann og det er mye røyk på stedet. Brannen har startet i en leilighet i første etasje, forteller vaktkommandør Fredrik Lien i Oslo brann- og redningsetat til NTB.Det skal være mye røyk på stedet.Klokken 00:49 ble det meldt at det ikke var kontroll på brann, og at røykutviklingen var tiltagende.? Det brenner godt på stedet. Vi har trolig kontroll på alle evakuerte, opplyser politiet.To personer skal ha fått i seg røyk og får tilsyn av ambulansepersonell, melder NTB.? Brannvesenet er i gang med søk av de aktuelle områdene i boligen. Brannen er i hovedsak slukket, men det jobbes fortsatt med etterslokking i etasjeskillet, melder politiet i Oslo klokken 01:29.Oslo brann og redningsetat er på stedet med sju brannbiler. Meldingen om brannen kom inn til nødetatene klokken 00.34.En kvinne i 20-årene er pågrepet som politiet knytter til brannen, opplyser politiet i Oslo i en oppdatering rundt klokken 03:00.
Flere personer skal være hardt skadet etter en front mot front ulykke på E18 Mosseveien.? Dette fremgår som en meget alvorlig trafikkulykke. Flere personer er hardt skadd og er kjørt til sykehus, melder politiet i Oslo Veien er stengt utgående, melder politiet i OsloDet er store materielle skader på de involverte bilene.Nødetatene er på stedet.Meldingen oppdateres.
Ruter melder om forsinkelser på T-banen i Oslo. Grunnet store snømengder på veiene, så har enkelte stasjoner ikke blitt åpnet. Vi har låsevektere på vei, men forsinkelser må påregnes, skriver Sporveien T-banen på X.
En mann ble i natt pågrepet av politiet for å ha utøvd vold mot sin ektefelle. Mannen er i 50-årene og er fra Ringerike. Ektefellen er blitt kjørt til til sykehus for behandling. Politiet melder at saken vil bli fulgt opp utover dagen.
Politiet i Sarpsborg observerte en bil hvor det ble kastet ut fyrverkeri ut av vindu.Bilføreren mistet deretter kontrollen på bilen og kjørte inn i et tre, melder politiet i Øst på X.Bilføreren, en mann i slutten av tenårene, hadde heller ikke førerkort.
Årets nyttårsbarn i nye Østfold fylke ble født klokken 03.32 natt til mandag.? Det ble en gutt som veide 3996 gram. Familien er hjemmehørende i Moss, opplyser kommunikasjonssjef ved Sykehuset Østfold Ingrid Trømborg.Bare 20 sekunder inn i det nye året ble en bergenser født på kvinneklinikken i Bergen.
En mann i 30-årene ble arrestert i natt etter at han hadde gått inn på bakrommet på en butikk. Mannen skulle ifølge politiet skaffe seg øl. Mannen var beruset og sto å skrek på utsiden av butikken.
Fem personer er skadd etter at tre biler med sju personer var involvert i en trafikkulykke på riksvei 170 i Aurskog Høland natt til mandag.Ifølge politiet er et barn alvorlig skadd i ulykken. Det er i tillegg mistanke om promillekjøring.? Det har først vært en frontkollisjon mellom to personbiler. Så har en tredje bil kjørt inn i en av bilene. En av førerne i de tre bilene mistenkes for ruskjøring, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB.Politiet fikk melding om ulykken via AMK klokken 2.02.Det er store materielle skader og veien vil være stengt i begge retninger en god stund. Skadeomfanget til de andre involverte er ikke avklart.Ulykken skjedde ved Killingmosletta. Fylkesvei 170, Kompveien, er stengt mellom Killingmokrysset og Aursmoen. Det er omkjøring via fylkesvei 171.
Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke ved Finstadbekken ved Aurskog i Romerike natt til 1. januar.? Tre biler og sju personer var involvert i ulykken. To personer ble sendt til sykehus, en av dem anses for å være alvorlig skadd, melder politiet i Øst.Det er større materielle skader på stedet.? En person har status som siktet og fremstår alkoholpåvirket. Førerkortet er beslaglagt, opplyser politiet i Øst på X.Ulykkesananlysegruppen til Statens vegvesen er på stedet, og veien er sperret i begge retninger mens undersøkelser pågår.Politiet fikk melding om ulykken via AMK klokken 2.02.
Fem personer er skadd etter at tre biler med sju personer var involvert i en trafikkulykke på riksvei 170 i Aurskog Høland natt til mandag.Ifølge politiet er et barn alvorlig skadd i ulykken. Det er i tillegg mistanke om promillekjøring.? Det har først vært en frontkollisjon mellom to personbiler. Så har en tredje bil kjørt inn i en av bilene. En av førerne i de tre bilene mistenkes for ruskjøring, forteller operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt til NTB.Politiet fikk melding om ulykken via AMK klokken 2.02.Det er store materielle skader og veien vil være stengt i begge retninger en god stund. Skadeomfanget til de andre involverte er ikke avklart.Ulykken skjedde ved Killingmosletta. Fylkesvei 170, Kompveien, er stengt mellom Killingmokrysset og Aursmoen. Det er omkjøring via fylkesvei 171.
Politiet i Trondheim og Oslo varsler at de kommer til å være til stede på nyttårsgudstjenester.Politiets sikkerhetstjeneste (PST) sa i en trusselvurdering nyttårsaften at kirker og kristne samfunn i Europa er aktualisert som mål. Politiet bevæpner seg i nyttårsfeiringen.Politiet i Trondheim sier til VG at de skal være til stede på nyttårsmessen i Nidarosdomen. Politiet i Oslo sier de og skal være til stede på nyttårsarrangementer.? Den viktigste jobben vår er å trygge befolkningen, sier operasjonsleder Kirsten Bergstrøm i Trøndelag politidistrikt.Den norske kirke har sendt ut en pressemelding om at det er trygt å feire nyttår i kirka. (NTB)
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.