Søndag, 04.12.2022 19:41 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:40)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:40)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:20)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:20)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:10)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:50)
- Vil ta affære
(I dag, kl 18:41)
Sterling står over
Senegal-kampen

(I dag, kl 18:40)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:30)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:10)

Sistedistrikt
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:31)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:21)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:51)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:11)
Bilbrann på Grorud
(I dag, kl 18:01)
Trafikkulykke i Skien
(I dag, kl 18:01)
Pipebrann i Trondheim
(I dag, kl 18:01)
Pengegåver til
rideklubbar

(I dag, kl 17:31)
En siktet etter
dødsfall i Søgne

(I dag, kl 17:11)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
En person funnet
omkommet etter brann

(I går, kl 20:00)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)
Mann pågrepet på
Grønland

(I dag, kl 00:20)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Flere skal være utsatt for innbrudd ved Skjærhalden på Hvaler.? Det skal ha vært minst tre innbrudd i boliger, hytter eller kjøretøy siste døgn, skriver Øst politidistrikt på Twitter.Politiet er på vei til Skjærhalden.? Ber om at de som har hytte der ute kan undersøke om det har vært flere innbrudd enn de, som allerede er meldt, skriver politiet.
Det brenner i en bil ved Stålfjæra på Grorud i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet, og brannvesenet er i ferd med å begynne slukking.Ifølge brannvesenet skal det være fare for spredning til andre kjøretøy.
Politiet melder om to trafikkulykker på E6 ved Vestby. Ulykkene skal ha skjedd med 10 minutters mellomrom.? Det er snakk om påkjørsler bakfra i begge ulykkene og ingen personskade, skriver politiet.Ulykkene skjedd i sydgående retning på E6.
En person blir tatt hånd om av helsepersonell etter at det begynte å brenne i en garasje i Drammen. Personen har fått i seg litt røyk. Ifølge politiet, har det trolig bare vært røykutvikling og ikke en brann.
Pål Golberg fra Gol vant herrenes 20 kilometer klassisk fellesstart i langrenn på Lillehammer i dag. Han kom inn foran Sjur Røthe og Martin Løwstrøm Nyenget. Klimademonstranter har preget konkurransen i dag. De ble fjernet fra løypa av politiet.
Politi og brannvesen har fått melding om at det brenner i en garasje ved en bolig i Drammen. Nødetatene er på vei til stedet i Hans Tordens gate. Det er ikke meldt om at noen skal være skadet.
Det er ennå ikke pågrepet noen i forbindelse med knivstikkingen på Jernbanetorget lørdag kveld. Det sier krimleder Stina Edelman til NRK. Politiet har gjort forsøk på å snakke med vitner, men personen som så langt er siktet i saken er ikke er lokalisert.
Søndag formiddag oppdaget politiet en skadd person på Ellingsrud i Oslo.? Personen vi er i kontakt med har skader på kroppen som kan tyde på stikkskader, sa politiet.Meldingen skal ha kommet inn via en passasjer på T-banen, som så at mannen fremsto skadet, men politiet skriver at voldshendelsen ikke skjedde på T-banen.Mannen er bevisst, men tas med til sykehuset.
Stortingspresident Masud Gharahkhani fra Drammen er skeptisk til meldingen om at Iran legger ned moralpolitiet. Han tror ikke det betyr slutten for regimet, skriver Dagbladet. Gharahkhani som selv har iransk bakgrunn, har uttalt seg kritisk til regimet som slår hardt ned på demonstrasjoner mot myndighetene. Gharahkhani tror ikke deres brutalitet og vold stopper fordi moralpolitiet legges ned.
Politiet i Oslo er kommet i kontakt med en mann på Ellingsrud som er utsatt for vold.? Personen vi er i kontakt med har skader på kroppen som kan tyde på stikkskader, sier politiet.Meldingen skal ha kommet inn til politiet via en passasjer på T-banen, som så at mannen fremsto skadet.Mannen er beivsst.
En mann i 20-årene er tiltalt for å ha snikfilmet en rekke kvinner som gikk på toalettet på et utested i Oslo.Natt til søndag 21. november i fjor plasserte mannen seg i en toalettbås på et utested i Oslo. Fra båsen kikket han på, og filmet, flere kvinner som gikk på toalettet, ifølge tiltalen. Han skal ha filmet minst seks ulike kvinner denne kvelden.Mannen er også tiltalt for en rekke lignende tilfeller på toaletter flere andre ukjente steder rundt om i Oslo. Han skal ved enkelte anledninger ha plassert mobiltelefonen inne på toalettet og deretter forlatt toalettet mens kameraet filmet. Ifølge tiltalen har han også filmet under skjørtet på flere kvinner, blant annet inne på en T-banevogn og i et trappeløp.Det er satt av to dager til rettssaken, som begynner torsdag 8. desember i Oslo tingrett.(NTB)
En person er pågrepet etter knivstikkingen på et utested i Lillestrøm sentrum natt til lørdag.?En person ble pågrepet sent lørdag kveld. Det er besluttet pågripelse av ytterligere tre personer, sier Harald Holmsen, jourhavende jurist i Øst politidistrikt til Romerikes Blad.Offeret, en mann i 20-årene, ble sendt til Ullevål sykehus. Han skal ikke ha vært livstruende skadd, ifølge avisen.
Det har vært en del å gjøre for politiet i Drammen i natt pga. fyll, slåssing, utagering og promillekjøring. En kvinne i 30-årene ble stanset på elsparkesykkel, sterkt beruset. Og i sentrum ble en mann i 60-årene tatt med til arresten for å sove ut fordi han var så full at han ikke klarte å ta vare på seg selv.
Politiet er i Osloveien i Vestby, hvor to hester er på rømmen. Tre personer har meldt fra om det samme.? Hestene er først observert Osloveien ved Asko, deretter ved Deli skog, siste melding var ved Sentrumsveien i Vestby sentrum, skriver Øst politidistrikt på Twitter.
En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.Fornærmede betegnes som kritisk skadet og stabil, opplyser politiet lørdag kveld.
En mann i 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader etter at han ble knivstukket flere ganger i overkroppen og hodet. Åstedet er trolig en T-banevogn på Jernbanetorget i Oslo.En mann, også han i 30-årene, er siktet i saken. Han er ikke pågrepet, men politiet leter etter ham.Fornærmede og den mistenkte gjerningspersonen har en relasjon fra før, sier innsatsleder Anders Rønning i Oslo-politet til NRK.
En 50 år gammel mann må møte i retten, tiltalt for å ha stjålet TV-utstyr verdt nær én millioner kroner fra TV-studioet hvor «Skal vi danse» ble spilt inn.Saken var opprinnelig berammet i sommer, men ble utsatt til desember av ukjente årsaker.Det var 24. september i fjor at mannen tok seg inn i TV 2s studio i Pilestredet i Oslo der det populære programmet spilles inn, ifølge tiltalen. Den beskriver hvordan mannen og flere ukjente personer i løpet av to timer midt på natten brøt seg inn og stjal TV-utstyr til en samlet verdi av 931.000 kroner.Rettssaken starter torsdag neste uke, og det er satt av to rettsdager i Oslo tingrett.(NTB)
En ansatt i bymiljøetaten skal ha underslått verdier til en halv million kroner. Den ansatte har innrømmet økonomisk mislighold, skriver Aftenposten.I høst oppdaget bymiljøetaten selv at verdier for en halv million kroner var underslått. Nå skal verdiene være på plass igjen, men saken blir politianmeldt.Det kommer fram i et dokument der bymiljøetaten underretter byrådsavdelingen for miljø og samferdsel. Dokumentet er unntatt offentlighet og ble sendt 10. november, skriver Aftenposten.Kommunikasjonsdirektør Richard Kongsteien i bymiljøetaten kan ikke si noe om hva som er unndratt. Den ansatte er for øyeblikket suspendert uten lønn.
Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv.Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene.Klokken 20.14 opplyser politiet at mannen er bortvist fra Oslo sentrum.
Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen.Ingen skal ha blitt truet eller skadet. Mannen nekter for å ha gått med kniv. Politiet har ikke funnet kniv på ham. De er nå i kontakt med vitner.
Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus.Ifølge politiet skal hendelsen ha funnet sted på T-banen. De leter nå etter gjerningspersonen. Vitner avhøres på stedet.
Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen er fraktet til sykehus.
En bil tok fyr i Tord Pedersens gate i Drammen nå i ettermiddag. Brannen ble slukket av bileieren som selv helte vann på brannen. Det var ingen spredningsfare der, ifølge politiet.
Lørdag ettermiddag har politiet vært ute med helikopter i Østmarka, på leting etter to russisktalende personer. Politiet hadde fått inn melding om to personer som var observert i området Lutvann leir ? hovedkvarteret til Forsvarets etterretningstjeneste og til Heimevernet. Tipserne hadde oppfattet at de snakker russisk, forteller operasjonsleder Kim Vindsland til TV 2.
Innsamlingsaksjonen som tidligere fotballspiller Mads Hansen fra Lier har startet, er nå oppe i over en million kroner. Pengene skal gis til "Rett Fram Opplevelser" som i hele desember arrangerer jul for barnefamilier med dårlig råd. Da Hansen startet Spleisen for bare et par dager siden, satte han seg som mål å samle inn 100.000 kroner, men den summen ble nådd etter bare noen timer. Lørdag ettermiddag rundet Spleisen en million kroner.
Oslo Høyre lover ekstratimer i matematikk og naturfag til alle elever på grunnskoler i Groruddalen og Søndre Nordstrand, om de får byrådsmakten i valget neste år.Det sier Oslo Høyres utdanningspolitiske talsperson Mehmet Kaan Inan Utdanningsnytt.? Vi vet at mange av elevene som dropper ut av videregående skole, og de som synes ungdomsskolen er vanskelige år, sliter i fagene matematikk og naturfag.Inan påpeker at lignende tiltak er blitt gjort i andre levekårsutsatte områder, med gode resultater.
Et godstog som sperret ett av sporene på Østfoldbanen mellom Ljan og Kolbotn, er fjernet. Togstansen førte til forsinkelser og innstillinger i togtrafikken.? Du må fortsatt regne med forsinkelser, heter det i oppdateringen fra Bane Nor.
Det er forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen fordi et tog sperrer ett av sporene mellom Ljan og Kolbotn.Ifølge Østlandets Blad er det et godstog som har stanset.? Det jobbes med å få toget i gang igjen. Dette vil ta tid. Du må regne med forsinkelser og innstillinger, skriver Bane Nor på sine nettsider lørdag formiddag.
Politiet melder at de har rykket ut til en privatadresse i Oslo hvor det har vært en trusselsituasjon like før klokken 10.30.? Mulig vært brukt en skarp gjenstand til å true med, men det er fortsatt uklart. Vi har kontroll på stedet og jobber med hva som har skjedd, skriver politiet.Personen som truet med den skarpe gjenstanden skal har forlatt stedet. Men dette er ikke bekreftet enda, opplyser politiet videre.Ingen personer er skadet.
Kristine Stavås Skistad startet sesongen veldig bra, med seier på sprinten i den nasjonale åpningen på Beitostølen og en femteplass i verdenscupåpningen i finske Ruka.Begge sprintene der gikk i klassisk stil. Stavås Skistad har vært kjent for å ha styrken sin i fri teknikk, men i prologen på Lillehammer røk hun rett ut.? Det er et lite sjokk, sier NRKs Jann Post.? Hun var en joker til å kjempe om en seier her, kommentere Torgeir Bjørn.Skistad gikk rett forbi NRKs journalister i pressesonen.Svenske Emma Ribom var raskest av alle i prologen. Maria Hartz Melling fulgte like bak, foran Maja Dahlqvist. Norge har ti kvinner videre til kvartfinalene.
En overstadig beruset og krakilsk mann i 20-årene ble forsøkt bortvist fra et utested i Fredrikstad ved 02-tiden i natt etter å ha kommet i klammeri med andre gjester på stedet.Mannen etterkom ikke politiets pålegg, noe han viste med både spytting og sparking.Natten endte med både arrest og anmeldelse.
En mann i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter det som skal være en knivstikking på et utested i Lillestrøm sentrum, melder VG. Den skadede har ikke livstruende skader, ifølge politiet. Ingen er pågrepet.
En mann i 20-årene er fraktet til Ullevål sykehus etter det som skal være en knivstikking på et utested i Lillestrøm sentrum, skriver VG.? Den skadede har ikke livstruende skader, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen til avisen.Han sier gjerningspersonen eller personene hadde forlatt stedet da politiet ankom.Politiet beskriver situasjonen på utestedet som kaotisk da politiet kom frem litt etter klokken 01. i natt.
En mann i 60-årene fra Østfold må i midten av desember møte for retten i Østfold, anklaget for grov mishandling av 35 katter.Dyrene levde i søppel og avføring, og fikk øyeskader av ammoniakkdamp fra katteurin, melder Nationen.Forholdene mannen er tiltalt for ble oppdaget november 2017, altså for mer enn fem år siden. I mannens bolig ble det funnet 35 katter, innestengt på to rom med rot, søppel og store mengder katteavføring.Saken starter i Follo og Nordre Østfold tingrett 15. desember, og retten har satt av en dag til saken.
Familien til mannen som ble drept på Grønland reagerer sterkt på at politiet fremstilte den drepte som en del av et kriminelt miljø like etter drapet.Avdøde, som var i 20-årene, ble skutt og drept i Oslo tidlig søndag morgen 27. november. Samme dag ble en mann i 30-årene pågrepet og siktet for drapet på Grønland.Under en pressekonferanse samme dag fortalte politiet at dette kunne være et hevnoppgjør og at den drepte tilhørte et kriminelt miljø.? Familien er svært skuffet og sjokkert over hvordan politiet har bidratt til å tegne et uriktig bilde av avdøde i media, sier familiens bistandsadvokat Kaja De Vibe Malling.
En mann er på vei i arresten i Oslo etter å ha utagert mot vektere på Sentrum Scene, melder politiiet.? Mannen hadde slått den ene vekteren og kuttet opp jakken til den andre. Han er nå på vei til arresten og blir anmeldt. Ingen er skadet, skriver politiet i en melding.
En person ble bortvist fra stedet etter en krangel i Anchersens vei i Drammen. Ifølge politiet var det to damer som kjente hverandre som kranglet. Ingen personer bla skadet.
Politiet har rykket ut til Anchersens vei i Drammen etter melding om et utendørs slagsmål mellom to personer. Politiet melder at de er på stedet og har kontroll på de to involverte. De jobber nå med å få oversikt over hendelsesforløpet.
Fredag kveld skapte en ungdomsgjeng uro på T-banen i Oslo. Sporveien skrev på Twitter at de stanset trafikken i begge retninget mot Vestli, Hasle og Løren.Politi ankom stedet og fikk kjapt ordning på situasjonen.
To person ble fredag formiddag sendt til sykehuset, etter at en silo revnet på Romerike. Personene er anslått å ha blitt kastet mellom 50?60 meter av trykkbølgene.Nå velger politiet å opprette straffesak, skriver Romerikes Blad. Vitner på stedet er avhørt, og politiet vil komme til bunns i hvordan den over 30 meter høye siloen revnet.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.