Onsdag, 29.03.2023 12:05 Uke: 13
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Politikerne i Ås
legger ned Kroer skole

(I dag, kl 12:02)
Utvalg mener større
kommuner må til for
...

(I dag, kl 12:02)
Politiet ferdig
etterforsket
anmeldelse ...

(I dag, kl 12:02)
Flere biler i ulykke
på E6

(I dag, kl 11:51)
Nekta å godta mobilbot
(I dag, kl 11:51)
Dieselhurtigbåtane
fortset i Ryfylke

(I dag, kl 11:51)
Bruksforbud tunge
kjøretøy

(I dag, kl 11:51)
Det skal bli tryggere
på byen i Oslo

(I dag, kl 11:41)
Fløyfjelltunnelen
stengt

(I dag, kl 11:41)
Trafikkulykke
Trondheim

(I dag, kl 11:31)

Sistedistrikt
Politikerne i Ås
legger ned Kroer skole

(I dag, kl 12:02)
Utvalg mener større
kommuner må til for
...

(I dag, kl 12:02)
Politiet ferdig
etterforsket
anmeldelse ...

(I dag, kl 12:02)
Flere biler i ulykke
på E6

(I dag, kl 11:52)
Nekta å godta mobilbot
(I dag, kl 11:52)
Dieselhurtigbåtane
fortset i Ryfylke

(I dag, kl 11:52)
Bruksforbud tunge
kjøretøy

(I dag, kl 11:52)
Det skal bli tryggere
på byen i Oslo

(I dag, kl 11:42)
Fløyfjelltunnelen
stengt

(I dag, kl 11:42)
Trafikkulykke
Trondheim

(I dag, kl 11:32)

Mest lest siste uke
Eidsvågtunnelen opna
igjen

(I går, kl 18:41)
Kontroll på
traktorbrann i
Sarpsborg

(I går, kl 18:41)
Natur videregående
skole legges ned

(I går, kl 18:41)
Efta: Norske kommuner
kan reservere anbu...

(I går, kl 18:41)
Stakk av etter
påkjørsel i
Lillehammer

(I går, kl 21:02)
NRK Sørlandet 23:05
(I går, kl 22:11)
Røyrvik seier nei til
folkeavstemming om...

(I går, kl 22:11)
Se Vestlandsrevyen
23.05

(I går, kl 23:02)
Røykutvikling fra
boligblokk i Bergen

(I dag, kl 06:11)
Arbeid på E16
avsluttet

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
Karin Krog tildelt
Norsk jazzforums
hede...

(22.03.2023, kl 20:41)
Sverige-sjefen stormet
ut av intervju: ?...

(27.03.2023, kl 23:31)
To lyngdøler kjemper
for Norge i Spania

(22.03.2023, kl 21:01)
Tilbyr gratis
tannbehandling til
trengen...

(22.03.2023, kl 21:01)
Marerittstart for
Hovland

(22.03.2023, kl 20:51)
Heimevernsøvelse går
mot slutten

(22.03.2023, kl 21:01)
Mistanke om ruskjøring
i Namsos

(26.03.2023, kl 20:41)
Kolonnekjøring over
Hardangervidda

(22.03.2023, kl 18:11)
Reiten matchvinner i
knallsterk bortesei...

(22.03.2023, kl 20:41)
Dongeri-shorts vekker
oppsikt

(22.03.2023, kl 22:02)

Fra 1. august slås Rustad og Kroer skolekrets sammen og elevene på Kroer overføres til naboskolen, skriver Ås avis.Ås-politikerne kalte avgjørelsen trist, men mente det ikke kan forsvares å bruke 7 millioner kroner i året på skolen.Pengene kommunen sparer skal tilbake til skolen.
Det er kø i begge retninger etter en trafikkulykke på E6 ved Furuset i Oslo.Flere biler og to lastebiler var involvert. Det er ikke snakk om personskade, men flere biler må taues vekk.Høyre felt er åpent forbi stedet. Men Statens Vegvesen anbefaler omkjøring via Gjelleråsen eller Østre Akervei i retning mot Oslo sentrum.Ulykken har ifølge politiet ført til lange saktegående køer bakover mot Lillestrøm og Hvam. I tillegg blir det noe kø i utgående retning, trolig fordi mange lurer på hva som skjer.
Nå skal det bli lettere å si ifra om uønsket oppførsel på utesteder i Oslo, for eksempel seksuell trakassering.24 utesteder og Oslo kommune har gått sammen om prosjektet «Trygt sted».? Vi trenger bare en beskrivelse av personen for bortvise dem i fra utestedet, sier prosjektleder Amanda Deinboll til NRK.Planen er at utestedene finner en felles løsning for hvordan de jobber når gjestene eller de ansatte opplever negativ oppførsel.Pilotprosjektet får støtte av Oslo kommune.
Naudetatane er på veg til ei ulukke ved Furuset i Oslo, melder Oslo-politiet. Skadeomfanget er ukjend etter ulukka der fleire bilar skal vere involverte.Trafikken på staden går no i eitt felt.
En tidligere fosterfar fra Buskerud er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i 4 år og 10 måneder for seksuell omgang med barn.Overgrepene skal ha skjedd mellom 2006 og 2017 mot fire jenter som var plassert i beredskapshjem og fosterhjem av barnevernet.Jentene var rundt 10 år gamle da overgrepene skal ha skjedd.Mannen i 60-årene ble dømt til fem år og åtte måneder i tingretten i fjor.Han er også dømt til å betale erstatning til tre av de fire jentene.
Tirsdag og onsdag har Gjensidige registrert 270 skademeldinger i trafikken. Kjøreforholdene er i ferd med å bli bedre, ifølge veitrafikksentralen.Halvparten av skademeldingene er veihjelp, resten er kollisjonsskader og motortrøbbel. Det er flest skademeldinger i Oslo og Viken.? Det er ekstra viktig å tilpasse farten under slike forhold, og ikke minst holde god avstand til bilen foran, sier kommunikasjonssjef Bjarne Aani Rysstad i Gjensidige.(NTB)
En kvinne i 30-årene er sendt til sykehus etter at en lastebil skled inn i bilen hennes i Sylling.Ifølge politiet er tilstanden stabil, men hun hadde smerter i hodet og nakke.Politiet har tatt imot forklaring fra lastebilsjåføren, en mann i 30-årene.Ulykken skjedde i krysset Holsfjordveien/Skjæret. Politiet melder at det er svært glatt på stedet.
Oslo Venstres Hallstein Bjercke er fortvilt etter at det ble kjent at Natur videregående skole legges ned.Skolen har ønsket at kommunen skulle overta, men nylig sa skolebyråden at dette er en kompleks sak som det tar tid å utrede.Kommunen har derfor ikke kunnet gi et svar på om det er mulig å redde skolen.Det reagerer Bjercke sterkt på.? Det er direkte arrogant å ikke kunne gi skolen et svar og det går ikke an å behandle skolen, elever og lærerne på denne måten, sier han til NRK.Privatskolen på Furuset underviser i naturbruk og het tidligere Vinterlandbruksskolen.Skolen har drøyt 80 elever og 27 ansatte.
Kollektivselskapet Ruter ber folk sette av god tid når de skal ut å reise i Oslo og Viken onsdag.Det kan forekomme større driftsforstyrrelser med hel- og delinnstillinger, skriver Ruter i en trafikkmelding.? Vi gjør oppmerksom på at reisegarantien ikke er gjeldende ved slike forhold, skriver Ruter.Det er sendt ut gult farevarsel for deler av Østlandet onsdag. Fra sent tirsdag kveld og fram til onsdag formiddag ventes 5 til 15 cm med snø, skriver meteorologene på sine nettsider.(NTB)
De to terrorsiktede Bærums-kvinnene og deres tre barn kom hjem til Norge i natt. Flyet landet på Gardermoen klokka 00.40. Myndighetene varslet på forhånd om at kvinnene ville bli pågrepet umiddelbart, mens de tre små jentene blir tatt hånd om av barnevernet.Familiene ble skjermet og tatt direkte ut av flyet og kjørt bort.
Styret ved Natur videregående skole har i et styremøte tirsdag vedtatt å legge ned skolen ved skoleårets slutt 22. juni.Det skriver skolen i en pressemelding tirsdag kveld.Styret skriver at de forventer at Oslo kommune bidrar til å finne en best mulig løsning for elevene som har søkt seg til Natur videregående skole for neste skoleår. Det gjelder for de som skal starte på Vg1 og de som fra høsten starter på Vg2 og Vg3.Byrådet ønsket å kutte støtten til privatskolen på Furuset, men bystyret vedtok nylig et kompromiss som skulle sikre tre års drift. Ifølge skolen var det likevel ikke forsvarlig å fortsette, blant annet på grunn av lave søkertall. Styret krevde først en avklaring fra kommunen innen 23. mars, men forlenget fristen til mandag 27. mars.Men skolen fikk ingen tilbakemelding fra Oslo kommune innen tidsfristen. Dermed har skolestyret bestemt seg for å avvikle skolen.Styret skriver at de synes det er beklagelig at det ikke har vært mulig å rekruttere flere til en utdanning som samfunnet og Oslo kommune vil ha stor nytte av fremover. «Det grønne skiftet fordrer den type kompetanse som elever tilegner seg ved å gå utdanningsprogrammet naturbruk», skriver de.
Det blir ikke folkeavstemning om å trekke Nedre Eiker ut av Drammen kommune. Det ble klart under dagens kommunestyremøte.I et innbyggerforslag med over 1.300 underskrifter ble det fremmet et forslag om en folkeavstemning. Grunnen til dette er at flere mener tilbudet til innbyggerne har blitt dårligere etter kommunesammenslåingen.Det var et klart flertall som stemte mot forslaget om en folkeavstemning.
Efta-domstolen har slått fast at norske kommuner under gitte omstendigheter kan reservere anbudskonkurranser for ideelle aktører.Uttalelsen kommer som følge av en lengre dragkamp i rettssystemet der de private helseselskapene Stendi og Nordlandia har saksøkt Oslo kommune.Stendi og Nordlandia gikk til sak fordi de mente det er ulovlig av kommunen å reservere anbudskonkurranser for drift av 800 sykehjemsplasser til ideelle aktører.Oslo tingrett ba i fjor høst Efta-domstolen om råd for å finne ut om reservasjonsretten i norsk lov var forenlig med EØS-retten. Efta-domstolen kom fram til at det var lov, men under gitt omstendigheter.Virke er fornøyd med uttalelsen og mener den vil bidra til et mangfold av helsetilbydere.? Efta-domstolens uttalelse viser at anskaffelsesdirektivet ikke er til hinder for at kommuner kan reservere anbud til ideelle aktører, sier Erik Eide, bransjedirektør for Virke ideell og frivillighet, til Vårt Land. (NTB)
Det skriver skolen i en pressemelding:Styret ved Natur videregående skole har i et styremøte tirsdag vedtatt å legge ned skolen ved skoleårets slutt 22. juni.Styret skriver at de forventer at Oslo kommune bidrar til å finne en best mulig løsning for elevene som har søkt seg til Natur videregående skole for neste skoleår. Det gjelder for de som skal starte på Vg1 og de som fra høsten starter på Vg2 og Vg3.Byrådet ønsket å kutte støtten til privatskolen, men bystyret vedtok nylig et kompromiss som skulle sikre tre års drift. Ifølge skolen var det likevel ikke forsvarlig å fortsette, blant annet på grunn av lave søkertall. Styret krevde først en avklaring fra kommunen innen 23. mars, men forlenget fristen til mandag 27. mars.Menskolen fikk ingen tilbakemelding fra Oslo kommune innen tidsfristen og heller ikke innen dagens styremøte. Dermed har styret ved Natur videregående skole bestemt seg for å avvikle skolen.Styret skriver at de synes det er beklagelig at det ikke har vært mulig å rekruttere flere til en utdanning som samfunnet og Oslo kommune vil ha stor nytte av fremover. «Det grønne skiftet fordrer den type kompetanse som elever tilegner seg ved å gå utdanningsprogrammet naturbruk», skriver de.
Nødetatene rykket tirsdag kveld ut til Alvim i Sarpsborg etter melding om brann i en traktor. Brannvesenet har kontroll på brannen.? Det skal ikke være spredningsfare til noe annet enn vegetasjon, sier vaktleder ved 110-sentralen Nicklas Nordqvist.
En bil og en motorsykkel har kollidert i Sarpsborg sentrum. Ifølge politiet er føreren av motorsykkelen oppegående. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
En lokalpolitiker fikk et illebefinnende under dagens kommunestyremøte i Moss. Politikeren ble hentet av ambulanse.? Kommunestyret har i fellesskap bestemt at dagens møte blir avsluttet og møtet vil settes på nytt etter påske, skriver Moss kommune på sine nettsider.
De to terrorsiktede kvinnene og deres tre barn er på vei til Norge. De er hentet fra interneringsleiren Roj i Syria.Knappe ti år etter at de to kvinnene reiste til Syria, er de nå på vei tilbake til Norge.Norske myndigheter fikk overlevert de fem norske statsborgerne fra de kurdiske selvstyremyndighetene tidligere i dag. Utenriksdepartementet (UD) har ledet operasjonen.
Flere nye prosjekter skal teste ut løsninger for utslippsfrie anleggsplasser.Blant annet skal det brukes 14 millioner kroner på to prosjekter knyttet til ny E18 i Bærum vest for Oslo.Statens vegvesen ønsker å se nærmere på kapasitet og batteribanker når de bruker elektriske anleggsmaskiner. De vil også se på lading av tunge elektriske kjøretøy som brukes til massetransport. Det kommer et ladepunkt på anleggsområdet for Gjønnestunnelen, med mulighet for hurtiglading i lunsjpausen, skriver Samferdselsdepartementet i en pressemelding.På landsbasis settes det i gang ti prøveprosjekter som skal gjennomføres av Statens vegvesen, Nye Veier og Bane NOR. Til sammen blir det satt av 65 millioner kroner til prosjektene.
Nødetatene rykket i ettermiddag ut til Skollenborg etter melding om brann i en enebolig.Ifølge politiet er det snakk om en bolig som er under restaurering. Huset var helt overtent da brannvesenet kom frem til stedet.Alle beboere på adressen er gjort rede for. Politiet melder at det på nåværende tidspunkt årsaken til at det begynte å brenne er ukjent.
Drammen kommune er den neste som har tatt en avgjørelse rundt bruk av appene TikTok og Telegram.I en pressemelding skriver kommunen at disse blokkeres for bruk på kommunens datamaskiner. De skal heller ikke være installert på tjenestetelefoner og nettbrett benyttet av ansatte og politikere i kommunen.? Det forventes at brukere som har disse appene installert, avinstallerer disse umiddelbart, skriver kommunen.Brukere som benytter sine private enheter til å blant annet få tilgang til jobbmail, anmodes om å avinstallere TikTok og Telegram, eller fjerne tilgangen til kommunale systemer.? Det startes et arbeid med å finne en permanent løsning på bruk av private enheter, melder kommunen.
Helsetilsynet påpeker svikt etter dødelige politiskudd på Bislett i 2021.Både oppfølging og behandling sviktet da en 33 år gammel mann ble skutt og drept av politiet på Bislett i Oslo i november 2021, mener Helsetilsynet.Mannen, som var dømt til tvunget psykisk helsevern, døde etter at politiet løsnet skudd mot ham. Spesialenheten for politisaker mente de handlet i nødverge, og saken ble henlagt.Helsetilsynet har undersøkt hendelsen. I en pressemelding skriver tilsynet at de spesielt har vært oppmerksomme på om sykehuset sikret forsvarlig planlegging og gjennomføring av permisjoner for pasienter dømt til tvunget psykisk helsevern, og om hensynet til samfunnsvernet ble tilstrekkelig ivaretatt.Statens helsetilsyn konkluderer med at sykehuset ikke sikret en forsvarlig oppfølging og behandling av mannen. De har også kommet til at han ikke fikk forsvarlig helsehjelp, og at samfunnsvernet ikke ble ivaretatt.
Både oppfølging og behandling sviktet da en 34 år gammel svensk mann ble skutt og drept av politi i Sarpsborg i august i fjor, mener Helsetilsynet.Mannen, som var dømt til tvunget psykisk helsevern, døde etter at politiet løsnet skudd mot ham. Spesialenheten for politisaker mente de handlet i nødverge og saken ble henlagt. Mannen var på planlagt overnattingspermisjon fra den lokale sikkerhetsavdelingen da dette skjedde.Statens helsetilsyn konkluderer med at sykehuset ikke sikret en forsvarlig oppfølging og behandling av mannen. De har også kommet til at han ikke fikk forsvarlig helsehjelp, og at samfunnsvernet ikke ble ivaretatt.(©NTB)
Antallet rapporterte volds- og trusselhendelser i Oslo-skolen er tilbake på det nivået det var før pandemien, viser rapport. I 2022 ble det meldt inn 4.964 hendelser.? Vi prioriterer høyt å styrke arbeidet med å forebygge vold og trusler. Tallene viser at de fleste ansatte ikke blir utsatt for vold, men når det likevel skjer er det alvorlig, sier konstituert divisjonsdirektør Anita Capjon Bergh i Utdanningsetaten i en pressemelding.I 2022 ble det meldt inn 4.964 saker. Dette er en økning sammenlignet med pandemiårene, men tilsvarer omtrent det samme nivået som før pandemien, med 4.840 hendelser i 2019, opplyser Osloskolen.De fleste hendelsene som er rapportert gjelder for barn mellom 6 og 12 år. Mange hendelser gjelder samtidig de samme barna. Assistenter og ufaglærte melder om flest hendelser. 1.803 hendelser gjelder barneskolen, mens det er meldt om 136 hendelser i ungdomsskolen og 120 hendelser på videregående skole, kommer det fram i pressemeldingen. (NTB)
Det har vært en trafikkulykke på Ryggeveien i Moss, ifølge politiet. Ulykken skal ikke fremstå alvorlig, men det er noe trafikale problemer på stedet. Trafikken dirigeres.
? Vår vurdering er at disse appene kan true sikkerheten til kommunens systemer, og denne avgjørelsen er derfor nødvendig, sier kommunedirektør Hans Reidar Ness i en pressemelding, ifølge Moss Avis.Moss følger dermed etter en rekke kommuner som har bedt sine ansatte om å slette appene fra tjenestetelefonene.(©NTB)
Politiet har hatt hjelp av frivillige fra Røde Kors og brukt drone i Vestfossen og områder rundt i letingen etter den 25 år gamle mannen som er meldt savnet.Ingen har sett mannen siden slutten av februar, men det var først sist onsdag at han ble meldt savnet.Det er avhørt flere vitner og foretatt rundspørring i nabolaget der 25-åringen bor, forteller Tina Berg, leder for etterforskning- og etterretningsseksjonen på Drammen politistasjon.? Vi etterforsker bredt. Vi fortsetter nå med vitneavhør, og så ønsker vi tips fra publikum. Hvis det er noen som har hørt noe eller kjenner vedkommende, så ønsker vi at de tar kontakt med politiet, sier Berg.Politiet vil i samråd med familien til den savnede trolig gå ut med et bilde av 25-åringen i løpet av dagen.
Nye tall fra Statistisk sentralbyrå viser at nesten 60 prosent av de som kjøpte hytte eller fritidsbolig i fritt salg i 2022, er mellom 40 og 60 år.Ifølge tallene fra SSB topper Viken lista over fylkene med flest nye hytteeiere i fjor. Totalt 2.600 fritidsboliger ble kjøpt av personer som bor i Viken.Det er de største bykommunene som har flest hyttekjøpere. For hyttekjøperne i Oslo var Øyer, Trysil og Hol i Hallingdal de mest populære kommunene å kjøpe hytte i. Blant kjøperne fra Trondheim var Oppdal og Orkland de mest populære hyttekommunene.Tallene viser også at de fleste er godt voksne før de kjøper seg hytte. 59 prosent av de som kjøpte seg ny hytte i 2022, var mellom 40 og 60 år. Blant de nye eierne var bare 3 prosent under 30 år. (NTB)
Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø for deler av Østlandet.Fra sent tirsdag kveld og frem til onsdag formiddag ventes 5 til 15 cm med snø. Ved kysten vil noe av nedbøren komme som sludd og regn.
Trafikken er i gang igjen mellom Asker og Drammen etter strømproblemer, skriver Bane Nor på sine nettsider.Reisende må fortsatt regne med forsinkelser.
Det er stengt mellom Asker og Drammen på grunn av strømproblemer, skriver Bane Nor på sine nettsider.Bane Nor jobber med å avklare situasjonen.
Barnehagene i Nordre Follo sliter med å få tak i nok vikarer.Lav arbeidsledighet betyr at det er færre vikarer tilgjengelig, skriver Østlandets blad.Om fraværet er høyt og det ikke er nok vikarer, kan barnehagene tvinges til å ha redusert åpningstid.Når det er verst må barnehagene benytte seg av vikarbyrå. Kommunen har brukt nesten 600 000 kroner på vikarbyrå hittil i år.
I den nye dokumentarserien fra TV 2 og BBC «Martine ? siste kapittel», beklager Farouk Abdulhak for første gang for dødsfallet til den norske studenten Martine Vik Magnussen for 15 år siden.Martine ble funnet død i et kjellerrom i leilighetskomplekset der Farouk bodde i 2008. I de 15 årene som har gått siden har både britisk politi og en rekke medier forsøkt å komme i kontakt med Farouk Abdulhak.Han er også internasjonalt etterlyst for drapet på Martine.
Togtilbudet i Oslo og Viken kan ikke lenger vente på penger, mener SV.Gruppeleder for SV i Viken Balder Alvær Olafsen sier det må komme en krisepakke til jernbanen.I dag behandler Transportkomiteen på Stortinget forslaget deres om å gi mer penger til jernbane i statsbudsjettet til høsten.NRK har fortalt om at gamle toganlegg har mye av skylda for forsinkelser.Jernbanedirektoratet og Bane Nor jobber skal lage en oversikt innen neste Nasjonale Transportplan. Men det holder ikke, mener SV, som ber om fortgang og mer penger.
Nye Stovner bad vil stå ferdig våren 2026 og åpne for publikum etter sommerferien hvis alt går etter planen. Det opplyser Oslobygg etter at bystyret i forrige uke ga grønt lys for badet i Groruddalen.Bystyret vedtok reguleringsplanen allerede i november 2020, men den ble kjent ugyldig av Statsforvalteren. Grunnen var at Oslo kommune hadde planlagt veiene i området på en slik måte at et borettslag mistet lovlig adkomtsvei.Det gjør at badet står ferdig ett år senere enn opprinnelig tenkt.Stovner bad skal blant annet romme et 25 meters svømmebasseng, varmtvannsbasseng, familiebasseng med stupefasiliteter og barnebasseng. I tillegg skal det inneholde styrketreningsrom, vannsklie, boblebad, varmkulp og kaldkulp, opplyser Oslobygg.Det nye badet skal koste 820 millioner kroner.
Det er forsinkelser og innstillinger på Drammenbanen og Askerbanen mellom Brakerøya og Lier tirsdag morgen.Årsaken er ifølge Bane Nor feil på en sporveksel.Flytoget, Sørlandsbanen og Vestfoldbanen er blant de toglinjene som blir påvirket.Det jobbes med å rette feilen og det kommer en ny oppdatering klokken 7.
Hagegata 30 på Tøyen i Oslo blir boliger igjen.Blokka har stått tom i ni år etter at beboerne måtte flytte ut som en følge av Tøyenløftet.Men nå skal kommunen rehabilitere bygget.Byråd Hanna Marcussen (MDG) sier de håper boligene er klare for innflytting i 2026.Planen er 48 leiligheter med en blanding av kommunale leiligheter, leie til eie og etablererboliger.Kommunen har fått lov av ESA til å selge boliger til 80 prosent av markedspris. ESA sjekker om Norge følger EØS-regler. ? Det viktigste er at det blir et godt bomiljø, sier Hanna Marcussen.
Politiet anmoder bilfører om melde seg etter en trafikkulykke ved en rundkjøring på Økern i Oslo mandag kveld. En person ble påkjørt i gangfelt, og ble ivaretatt av ambulanse. Skal ha vært bevist. Politiet leter etter en blå golf som kjørte fra stedet, melder politiet i Oslo på Twitter.
Det har vært en trafikkulykke like ved en rundkjøring på Økern, skriver politiet på Twitter.En person er påkjørt i et gangfelt. Vedkommende er bevisst, men har smerter i lår. Politiet leter etter bilfører.
En psykiater i Oslo er tiltalt for å ha vært i besittelse av 69 bilder som viser seksualiserte barn eller seksuelle overgrep mot barn.De aller fleste bildene, 66 i alt, er tatt av én enkelt tenåring, som var under 18 år da bildene ble tatt, skriver avisa Vårt Oslo.Psykiateren, som er i 60-årene, er tiltalt etter straffelovens paragraf 311, som omhandler besittelse av bilder som seksualiserer barn og/eller viser overgrep mot barn. Han ønsker ikke å si hvordan han stiller seg til tiltalen.? Min klient ønsker ikke å kommentere saken på det nåværende tidspunkt, sier advokat Petter Bonde til Vårt Oslo.Rettssaken mot psykiateren er berammet i Oslo tingrett i slutten av april. Det er satt av en dag til hovedforhandlingene.(NTB)
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.