Fredag, 12.04.2024 23:38 Uke: 15
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Startet Campanyon ?
ble kastet ut av
Goo...

(I dag, kl 23:32)
Oxfam: Storbritannia
risikerer å bli med...

(I dag, kl 23:32)
Strand Larsen-mål ikke
nok for Celta Vig...

(I dag, kl 23:14)
J.K Rowling vil ikke
tilgi Daniel Radcli...

(I dag, kl 23:12)
Idrettstrener fengslet
for seksuelle ove...

(I dag, kl 23:12)
45 migranter fryktes
omkommet i Middelha...

(I dag, kl 23:12)
Melding om kniv på
cup: «Nokon skulle
ta...

(I dag, kl 23:04)
Argentinas president
besøker DanmarkABC ...

(I dag, kl 22:52)
Haiti har fått nytt
overgangsråd

(I dag, kl 22:52)
Politiet rykket ut til
cup etter melding...

(I dag, kl 22:41)

Sistedistrikt
Melding om kniv på
cup: «Nokon skulle
ta...

(I dag, kl 23:09)
Førerkort ble inndratt
og 17 fikk forele...

(I dag, kl 22:59)
329.000 nordmenn har
ikke råd til tannle...

(I dag, kl 22:49)
Politiet rykket ut til
cup etter melding...

(I dag, kl 22:42)
? Jeg lurer på hvor
naturlig det er å
hu...

(I dag, kl 22:30)
Mann siktet for
seksuelt krenkende
adfer...

(I dag, kl 22:29)
Nore Neset snudde til
seier i sluttminut...

(I dag, kl 22:18)
Trafikkulykke i
Kviteseid

(I dag, kl 22:18)
Langeland ble helten
for Vaksdal

(I dag, kl 22:09)
De skulle fikse
parkeringen på
Løvstakks...

(I dag, kl 22:09)

Mest lest siste uke
Norwegian Cruise Lines
bestiller åtte ny...

(I dag, kl 00:52)
Liverpool i
kjempetrøbbel i
europaligaen...

(I dag, kl 01:42)
Avisa Oslo: Bussgigant
krever store summ...

(I dag, kl 02:02)
Liverpool i
kjempetrøbbel i
europaligaen...

(I dag, kl 03:12)
Hugo Vetlesen
matchvinner for Brugge
i c...

(I dag, kl 03:22)
Nå skal
selvforsyningen økes ?
og dyra s...

(I dag, kl 03:52)
NFL-stjerne meldte seg
for politiet ette...

(I dag, kl 08:32)
Flytrafikken til
utlandet nærmer seg
niv...

(I dag, kl 15:32)
Tabber seg ut på
direkten

(I dag, kl 17:09)
Trapper ned søk på
Flekkerøy

(I dag, kl 19:44)

Mest lest i dag
Nancy Pelosi ber Joe
Biden stanse våpenl...

(06.04.2024, kl 14:12)
Mot innspurt i
lønnsoppgjøret ? fare
for...

(06.04.2024, kl 12:28)
Dette er de 10 beste
flyplassene for mat...

(06.04.2024, kl 21:42)
Elon Musk passeres av
Mark Zuckerberg på...

(06.04.2024, kl 11:22)
Politiet går tilbake
til vanlig beredska...

(06.04.2024, kl 23:42)
«Demenskoret» i sorg ?
mistet en av sine

(I går, kl 18:32)
Flomvannet brer seg i
russisk storbyABC ...

(I går, kl 15:32)
FN-sjefen vil ha
uavhengig gransking av
...

(06.04.2024, kl 00:52)
USA advarer kinesisk
næringsliv mot sama...

(06.04.2024, kl 10:22)
Forskning: Et
sanksjons-kappløp
mellom K...

(06.04.2024, kl 12:32)

Gjellestad-feltet ved Halden kan bli et verdensarvsted. Gjellestad er en av syv skipsgravhauger Riksantikvaren har kartlagt.? Vi har systematisk gjennomgått vikingtidens kulturminner i Norge og vurderer at skipsgravhaugene er helt unike i verden, sier riksantikvar Hanna Geiran i en pressemelding.På Østfold fylkeskommunes nettside omtaler ordfører Sindre Martinsen-Evje (Ap) nyheten som gledelig, selv om en plass på UNESCOs verdensarvliste ikke er garantert.? Foreløpig er det snakk om at Gjellestad er et av sju steder som vurderes spilt inn som verdensarv i forbindelse med vikingtiden, sier fylkesordfører Sindre Martinsen-Evje
Garderobemannen-gründer Erik Bøckmann har fått konkurskarantene.De neste to årene nektes han å starte nye selskap og påta seg verv. Garderobemannen har gått konkurs tre ganger på fire år.I januar ble Bøckmann dømt til ti måneders fengsel for konkurskriminalitet.
Det har vært en påkjørsel bakfra på fylkesvei 118 Ryggeveien like ved Årvollkrysset. Det melder vegtrafikksentralen.
Tre biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 i Råde, melder vegtrafikksentralen. Det er snakk om en påkjørsel bakfra, ifølge politiet.Ingen person skal være alvorlig skadet.Ulykken har skjedd i sørgående retning mellom Jonstenkrysset og Åsgårdkrysset.
Det ligger gjenstander i vegen på Fredrikstadbrua. Dette påvirker trafikken i begge retninger, skriver Vegtrafikksentralen Øst på X/Twitter. Mannskaper er på vei for å rydde brua.
En personbil med to personer har kjørt i autovernet på E6, sydgående ved påkjøring fra Årum i Sarpsborg.Én av de involverte klager på smerter i brystet. Den andre personen er uskadd, melder politiet.Det vil bli åpnet for trafikk i et kjørefelt felt.
En personbil med to personer har kjørt i autovernet på E6, sydgående, ved påkjøring fra Årum i Sarpsborg. Nødetatene er på stedet.
Bane Nor melder at togene mellom Fredrikstad og Halden begynner å gå igjen klokken 10 fredag.Togene på denne strekningen har stått stille siden onsdag ettermiddag etter strømproblemer på jernbanelinja.
Mye har gått galt for den nye elektriske ferja på Hvaler. Ferja skulle vært i drift fra 1. januar i år, men i stedetligger den til kai fordi det mangler lademuligheter.Kritikkverdig, sier ordfører Mona Vauger, som mener Østfold kollektivtrafikk har gjort et altfor dårlig forarbeid.ØKT avviser kritikken.? Ikke noe dramatikk i dette. Lader skal være på plass over sommeren, lover kontrakts- og markedssjef i ØKT, Kjetil Gaulen.
Politiet ber trafikanter være obs og melder om en elg på E6 nordgående ved Skjeberg i Sarpsborg.Viltnemnda har rykket ut.
Mye har gått galt for den nye elektriske ferja på Hvaler. Ferja skulle vært i drift fra 1. januar i år, men i stedetligger den til kai fordi det mangler lademuligheter.Kritikkverdig, sier ordfører Mona Vauger, som mener Østfold kollektivtrafikk har gjort et altfor dårlig forarbeid.ØKT avviser kritikken.? Ikke noe dramatikk i dette. Lader skal være på plass over sommeren, lover kontrakts- og markedssjef i ØKT, Kjetil Gaulen.
Torsdag kveld fikk politiet flere meldinger på høye smell i Råde, i området Karlshus og Tomb.Flere mente at dette kunne være skudd fra en bil som kjørte i område.Politiet tror smellene kom fra eksospotta på en bil, og ikke fra et skytevåpen, men har ikke sett noe til bilen.En av melderne har gitt politiet gode tips i saken.
Ved inngangen til 2024 var det var det 85 230 innbyggere i Fredrikstad kommune, viser tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB).Totalt økte byens befolkning med 850 innbyggere i løpet av fjoråret, skriver Fredrikstad kommune på sine nettsider.
Nødetatene rykket ut til en brann i en leilighet på Opsund i Sarpsborg torsdag kveld.Ingen personer er skadet, opplyser fungerende innsatsleder i politiet Terje Amundsen.? Det er bekreftet brann i en bygning. Vi er akkurat fremme på stedet. Det er åpne flammer, sier vaktleder ved 110-sentralen Roger Andersen klokken 20.15.Det er ikke spredningsfare til andre bygg.
Nødetatene har rykket ut til en boligbrann i Sarpsborg.? Det er bekreftet brann i en bygning. Vi er akkurat fremme på stedet. Det er åpne flammer, sier vaktleder ved 110-sentralen Roger Andersen.
Snittleien er for første gang over 13 000 kroner måned i Østfold, det melder Utleiemegleren.De ser at leieprisene økte med 5,81 % fra mars 2023 til mars 2024.? Det ble som forventet en roligere periode rundt påsketider, men vi merker allerede nå at henvendelsene øker.? Hvis det ikke annonseres flere boliger fremover, vil det føre til press i leiemarkedet da det normalt er høyere aktivitet fra leietakere inn mot sommeren, sier daglig leder i Utleiemegleren Østfold, Helge Hanch-Hansen.
Det er en nedrevet kjøreledning ved Sandesund som har ført til stans i togtrafikken mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Kjøreledningen ble revet ned av et tog i går ettermiddag.? Det dreier seg om en strekning på 3?400 meter, der store deler av anlegget er revet ned og ødelagt. Det er bærelinjer, selve kjøreledningen og alt som sørger for at den henger på plass, sier pressevakt Harry Korslund i Bane Nor.Utbedringene kan ta tid og reisende bør sjekke med Vy for oppdatert informasjon. Det er varslet en ny oppdatering fra Bane Nor klokka 03 natt til fredag.
En større vannlekkasje har oppstått på hovedledningen til Skjeberg-området i Sarpsborg.Kommune jobber med å utbedre feilen og arbeidet ventes å være ferdig i ettermiddag.Innbyggere i Ullerøy, Grimsøya, Løkkevika, og Høysand kan oppleve variert til dårlig trykk i vannkranene.Vannet kan være noe misfarget, men er ikke farlig å drikke eller bruke.
Norgesmesterskapet i fotball for menn er i gang og flere Østfold-lag er med til runde to i cupen.Både Sarpsborg 08, FFK og Råde vant sine kamper i går onsdag og er videre.Sarpsborg FK og Kvik Halden er ute av cupen.Sprint-Jeløy møter Moss i dag torsdag.
Planene om å kutte i busstilbudet i Østfold er tema på et høringsmøte i fylkeskommunen torsdag.De som berøres av forslagene om kutt skal få si sin mening og kommuner og organisasjoner er invitert.Østfold kollektivtrafikk mangler 17 millioner kroner og 15 ruter i Østfold er foreslått fjernet.Høringsfristen er 30 april.
En personbil og en traktor har kollidert på Sarpsbrua, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.Ifølge avisen står trafikken ut av sentrum bom fast. Personbiler har mindre skader på en bakskjerm.
Togstrekningen mellom Sarpsborg og Fredrikstad er fortsatt stengt på grunn av strømproblemer.Bane Nor varsler ny oppdatering først torsdag klokken 10.00. Det jobbes fortsatt med å rette feilen, som oppsto onsdag ettermiddag.
Østfold fylkeskommune har bedt politikerne i Moss vedta full bompengefinansiering av ny kanalbru.? Det er toppen av frekkhet, og går over til det uanstendige, sier gruppeleder for Frp Niklas Memic-Eriksen.SVs Åsmund Møll Frengstad er også negativ til å finansiere brua helt og fullt med bompenger.Tidligere har fylkeskommunen anslått at brua, som ligger på en fylkesvei, kan koste 500 millioner kroner.
Østfoldbanen mellom Fredrikstad og Sarpsborg forventes å være stengt for trafikk frem til klokken 03.00 natt til torsdag. Det skriver Bane Nor på sine nettsider.Togstrekningen har vært stengt siden 16.30-tiden onsdag på grunn av strømproblemer.
Det er full stans i trafikken på E6 ved Svinesundsbrua i retning Sverige, skriver Halden Arbeiderblad.En tipser avisen har vært i kontakt med sier trafikken har stått stille siden rundt klokken 17.15.
Strømproblemer har ført til full stans i togtrafikken mellom Fredrikstad og Sarpsborg onsdag ettermiddag.? Vi jobber med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid det vil ta, skriver Bane Nor på sine nettsider.Til Sarpsborg Arbeiderblad opplyser Bane Nor at en strømmast har falt ned.
Østfoldbanen er åpen for trafikk igjen mellom Sarpsborg og Halden, melder Bane Nor. Strekningen var en periode stengt onsdag ettermiddag.
En bedriftseier i 30-årene er dømt til åtte måneders fengsel for grovt underslag av containere til en samlet verdi av 740.000 kroner.I 2022 hadde han faste transportoppdrag for et selskap som leier ut containere i Fredrikstad.Samtidig som han kjørte på oppdrag for Fredrikstad-selskapet, tilegnet han seg til sammen 18 containere, fjernet sporingsenheter og firmamerker fra flere av dem, og satt på logoen til sitt eget firma.Bedriftseieren erkjente delvis straffskyld da han møtte i Søndre Østfold tingrett tidligere i april. Han har forklart at han brukte Fredrikstad-selskapets containere til egne oppdrag fordi hans eget firma hadde dårlig økonomi.Tre måneder av fengselsstraffen gjøres betinget med en prøvetid på to år.
Det blir stans i togtrafikken mellom Sarpsborg og Halden i en stund fremover, melder politiet.
En femte person er pågrepet etter voldshendelsen i Halden i går ettermiddag. Det bekrefter politiadvokat Morten Lundén i Øst politidistrikt til TV2. Den femte pågrepne er sammen med de fire andre siktet for kroppsskade.
En mann i 60-årene, som ble påkjørt i Moss sentrum i påska, døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Moss Avis.Mannen syklet gjennom en rundkjøring ved Flemminghjørnet i Moss, da han ble påkjørt av en bil.Saken er fremdeles er under etterforskning, skriver Moss Avis.
Politiet i Halden skal i løpet av dagen avhøre de fire personene som ble pågrepet i går kveld. Det opplyser etterforskningsleder Mona Bergseth i politiet i Halden.En mann i 40-årene ble sendt til sykehus etter en voldshendelse. To av de pågrepne er menn i 40-årene, de to andre er en mann og en kvinne i 30-årene.
Fellesforbundet har kommet til enighet med NHO Byggenæring. Dermed unngår 24 Østfoldbredrifter å bli rammet av streik. Det var fare for at nesten 700 ansatte skulle bli tatt ut i streik i Østfold, men det er nå avverget.
Politiet i Halden skal i løpet av dagen avhøre de fire personene som ble pågrepet i går kveld. Det opplyser etterforskningsleder Mona Bergseth i Halden-politiet. En mann i 40-årene ble sendt til sykehus etter en voldshendelse. To av de pågrepne er menn i 40-årene, de to andre er en mann og en kvinne i 30-årene.
Det er nå ryddet ved Jonstenkrysset (kryss 11) på E6 og fri flyt i trafikken, etter en påkjørsel i morges.
Rettssaken mot den regnskapsansvarlige hos en bedrageridømt tidligere advokat starter i Oslo tinghus i dag.Økokrim tiltalte i oktober i fjor kvinnen for å ha hvitvasket 65 millioner kroner av pengene advokaten ble funnet skyldig i å ha underslått høsten 2021. Ifølge Økokrim manipulerte hun regnskapene for å skjule underslag i drøyt to år.Det er satt av tre uker til rettsforhandlinger.
Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom en personbil og lastebil på E6 i Råde.Skadeomfanget er foreløpig ukjent.Politiet opplyser at trafikken går sakte forbi ved Jonstenkrysset retning Moss, og at det kan bli stans på veien.Alternativ vei er fylkesvei 118 fra Jonsten til Halmstad.
Er du en ivrig hobbygartner eller har du lyst til å prøve deg som en?Da kan du låne frø helt gratis fra Halden bibliotek, og så langt kan du velge blant 120 ulike plantearter.Låneordningen fungerer som for bøker.Det er Haldens innbyggere som har donert frø til biblioteket, i tillegg er det frø fra Solhatt økologisk hagebruk som folk nå kan låne.
Rullestolbrukere i Østfold skal få en bedre busshverdag.Det lover fylkesordfører Sindre Martinsen-Evje.Østfold Kollektivtrafikk har fått klager fra rullestolbrukere som forteller om ramper som ikke fungerer og plattformer som ikke er tilpasset.Nå skal alt gjennomgås og frem til alt er utbedret, skal sjåføren bestille taxi til rullestolbrukere som ikke kommer på bussen.Regningen tar fylkeskommunen.
Indre Østfold kommune ønsker å være med i Menn i helse Østfold.Det bekrefter fylkeskoordinator for Menn i helse, Lise Thoresen.I dag er kommunene Fredrikstad, Sarpsborg, Halden, Rakkestad, Våler og Råde med i prosjektet.Menn i helse startet i Østfold i 2018 og er et komprimert utdanningsløp for å få flere menn inn i helsetjenesten.Over 70 menn i Østfold har så langt tatt fagbrev som helsefagarbeider gjennom ordningen.Denne uken startet Menn i Helse Østfold sitt syvende kull med helserekrutter.
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.