Søndag, 01.10.2023 12:08 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Eksplosjon i Ankara: -
Terrorister

(I dag, kl 10:54)
- Helt usannsynlig
(I dag, kl 10:54)
? Mer uoversiktlig
miljø nå

(I dag, kl 10:50)
Trafikkulykke ved
Larvik

(I dag, kl 10:50)
Fire pågrepet og
siktet for
Jonas-drapet

(I dag, kl 10:50)
Dømt for vold
(I dag, kl 09:46)
Hver tredje omkomne
var motorsyklist

(I dag, kl 09:43)
Ingen hadde promille
(I dag, kl 09:30)
Positive meldinger
etter dramatisk
fotba...

(I dag, kl 09:23)
Kvinne bitt i ansiktet
(I dag, kl 09:23)

Sistedistrikt
Fekk førarkortet
beslaglagt

(I dag, kl 12:05)
To til sykehus etter
gasseksplosjon

(I dag, kl 12:05)
Motorsyklist kjørte av
vegen

(I dag, kl 12:05)
Høyeste dødstall i
trafikken på ti år i
...

(I dag, kl 12:05)
Spillermøte i
Kongsvinger etter uro

(I dag, kl 12:04)
En mistenkt for
kjøring i ruspåvirket
ti...

(I dag, kl 11:30)
Emilie og Adrian banka
alle på Eikås

(I dag, kl 10:45)
? Mer uoversiktlig
miljø nå

(I dag, kl 10:45)
Trafikkulykke ved
Larvik

(I dag, kl 10:45)
Fire pågrepet og
siktet for
Jonas-drapet

(I dag, kl 10:39)

Mest lest siste uke
Ber folk være obs på
rester etter båtbra...

(I går, kl 13:23)
Hias jobber på Mjøsa -
hold avstand

(I går, kl 14:22)
Ulykke på E16 ved
Kongsvinger

(I går, kl 14:55)
Innbrudd i båt i
Kristiansand

(I går, kl 15:22)
Brannøvelse i
Ullensvang

(I går, kl 11:39)
Kommunal- og
distriktsministeren
besøkte...

(I går, kl 13:23)
Jerv møter Sogndal
klokken 15.00

(I går, kl 15:22)
Mann gikk på
togskinnene - kjøpte
billet...

(I går, kl 19:39)
Røykutvikling Stjørdal
(I går, kl 11:39)
Ber om tips om påkjørt
bil

(I går, kl 11:39)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Fulle vannmagasiner må
tappe ut vann

(29.09.2023, kl 06:59)
Lange køer etter
elgpåkjørsel i Skien

(29.09.2023, kl 16:35)
Høstferie: Her er
sommeren forlenget

(I går, kl 08:18)
Riksveg 15 var stengd
etter trafikkulukk...

(29.09.2023, kl 20:05)
Klepp: Person slått i
ansiktet

(29.09.2023, kl 20:06)

? Olaug Nilssen viser fram menneska slik dei er, utan å dømme, og sukrar med eit lite dryss absurd humor over det tunge og triste, skriv Gerd Elin Stava Sandve om «Uønska åtferd».
? FIFA-veteraner og noviser kommer til å kose seg glugg med «EA Sports FC», skriver spillkritiker Ali Soufi-Grimsrud om det nye fotballspillet fra EA.
? Doja Cat sitt nye album «Scarlet» er på ingen måte dårlig, men det har dessverre en håndfull dårlige låter. Når flere er velproduserte og fengende, lurer man veldig på hvorfor så mange av de på første halvdel er det stikk motsatte, skriver musikkritiker Even Samir Kaushik.
? Det er rett og slett forfriskende å lese Einar Stensengs uromantiske bilde av en uke pepret med brus og halverigerte ligg. Det er lite påtatt cool-faktor her, noe som vitner om en fortrolighet med livsstilen, som er positivt i det minste i litterær forstand, skriver litteraturkritiker Thula Koprei...
«The Creator» er en vellykket science fiction-film. Filmen stiller en rekke tankevekkende spørsmål i en handlingsmettet historie, breddfull av visjonær science fiction-estetikk, skriver filmkritiker Birger Vestmo.
? Utstillingen «Warhol og Munch» i Tønsberg byr på to av kunsthistoriens aller største mestre i skjønn forening, selv om den ikke byr på noe nytt, skriver Mona Pahle Bjerke.
Totalt 35 gullbiter har blitt funnet utenfor Lillehammer. Bitene dateres til en tid før vikingtiden. Tre av gullgubbene ble funnet nær det som en gang var veggen i et gudehus,
Mari Boine har laget musikk i 44 år, men har ikke likt å høre sin egen stemme før nå.
? «No One Will Save You» har nok av det lille ekstra til å feste seg som en severdig og fornøyelig liten konseptthriller, skriver filmkritiker Sigurd Vik.
? Dette er stort for en tatergutt som hadde en vanskelig oppvekst, sier Elias Akselsen i en pressemelding.Sangeren og musikeren mottar Kulturrådets ærespris 2023. Kulturrådet fremholder at Akselsen i mange tiår har vært Norges fremste formidler av romanifolkets sangtradisjoner, og maktet å nå bredt ...
Fredag har Høyres byrådslederkandidat, Christine Meyer, hatt samtaler med Frp, Sp, Bergenslisten, INP og Pensjonistpartiet på Klosterhagen hotell i Bergen.? Jeg synes det har vært konstruktive og fine samtaler med alle partiene, sier Meyer utenfor hotellet etter at alle samtalene er gjennomført.Dett...
Sibeths pappa og bror gikk begge gikk bort så altfor tidlig. Nå følger hun i deres fotspor.? Både pappa og min musiker-bror måtte dø før jeg skjønte at jeg kunne lage musikk
TV-profilen Ingeborg Myhre heier på kjæresten, men får ikke sove når han har nattevakt på jobb som innsatsleder. Nå kan du følge ham og kollegaene i TV2-serien «Politi».
Det var ikke så mange som så for seg at talkshowdronninga Anne Lindmo skulle bli et entusiastisk og aktivt friluftsmenneske. Men dama som stråler i paljetter på TV-skjermen, velger heller ullgenser og tur hvis hun må.
Da Fritz Aanes gikk inn i møtet var det for å snakke om deltagelsen i «Kompani Lauritzen». Da han kom ut av møtet, hadde han takket ja til «Skal vi danse». Nå har han trukket seg fra programmet.
Hun er en av tre forrædere i TV 2-serien, men Carina var redd hun kunne bli avslørt. ? Jeg fikk rollen jeg absolutt fryktet mest, sier hun.
Jon Almaas har aldri klaget på maten ute på restaurant og avskydde navneopprop på skolen da han var yngre. Selv om han selv liker å holde lav profil, gleder han seg over å pushe deltagerne langt utenfor komfortsonen i det nye TV-programmet «Kamikaze».
Han var ski-esset som rasket med seg gullmedaljer på løpende bånd, før nedturene kom. Men Petter Northug klarte å komme seg tilbake til toppen, og nå forteller han hele historien i en ny bok og podkast.
Kim Wigaard syntes det var nervepirrende å gå fra å være kordirigent i «Demenskoret» til å debutere som programleder i TVNorge-serien «Ungkaren». Da var det godt å ha den trygge hånden til samboeren Marius å holde i.
Halsbrekkende stunt, alfahann og breiale kommentarer er gjerne det vi assosierer med Frank Løke. Da han gikk til topps i «71 grader nord ? team», fikk han vist seg fra en helt annen side.
Etter den vonde skilsmissen pekte vektpilen oppover, og humøret nedover for sangdivaen. Men med et nytt TV-program, og støtten fra sønnene og kjæresten, har Mia Gundersen det bedre og lettere enn på lenge.
Musikken har vært et sted den «Stjernekamp»-aktuelle artisten har bearbeidet opplevelser fra barndommen. ? Jeg har vokst opp med et sektkristent familiemedlem, sier han til Her og Nå.
Sesong 20 av «Jakten på kjærligheten» er i gang, og i forbindelse med jubileet har vi tatt et tilbakeblikk på hvordan det gikk med bøndene som fant lykken på TV.
Arman mener tiden vi lever i gjør at komikere må være mer forsiktig med hva man spøker med.
Desta Marie Beeder og Kjersti Grini oppfattes å ha vidt forskjellig personlighet, men det er nettopp ulikhetene som knyttet et vennskapsbånd mellom programlederen og den tidligere håndballspilleren.
TV-profil Aurora Gude var kun ti år gammel da faren hennes døde.
Annonsørinnhold
Hverken deltagere eller programledere visste helt hva de gikk til da de takket ja til å være med i NRKs «Vettskremt».
Gjennom en urolig oppvekst har troen og håpet holdt Myra oppe og drevet henne fremover. ? Jeg vet at livet kan velges, men det er en livslang kamp, sier artisten til Her og Nå.
Da Anette Bøe gikk fra supersprek til sengeliggende av svimmelhet og tinnitus, var hun så langt nede at hun lurte på om livet var verdt å leve.
En amerikansk lærer fikk sparken etter å ha satt «Anne Franks dagbok» på pensum.
? «Expendables 4» er et stort, dumt og hardtslående blodbad, men Sylvester Stallone har blitt for gammel til å leke actionhelt, skriver Birger Vestmo.
Det blir regnpause i Agder, og bak skyene dukker sola opp denne fredagen, sier statsmeteorolog Kristian Gislefoss.
Fv3282 Valebøvegen i Skien vil være stengt i forbindelse med opprydningsarbeid i morgen fredag 22.09.23 kl. 07:00-17:00.
? Sesong 4 av «Babylon Berlin» viderefører den fortettede spenningen fra tidligere, mener Birger Vestmo om fortsettelsen av den tyske serien.
Fylkeskommunen gir 850.000 kroner til å restaurere museumsanlegget Rygnestadtunet i Valle, melder avisa Setesdølen. Stedet regnes som et viktig nasjonalt og regionalt kulturminne, og behovet for vedlikehold er stort.
? Chris Holsten sitt nyeste album glimter til med noe ektefølt til tider. Som nevnte «Hit, men ikke lenger» og oden til hovedstaden, «Oslo». Låten er så myk og melankolsk at den får meg til å ville hente julelysene fra boden og vente på snøen, skriver musikkritiker Ellisiv Sunde Myrva.
Statskanalens kritikere går hardt ut mot innføring av terningkast i et åpent brev.
Den rasrammede Selandsveien i Flekkefjord blir sannsynligvis ikke åpnet før tidligst fredag.? Vi håper at veien blir åpnet før helga, men vil ikke åpne før rasstedet er tilstrekkelig sikret for normal ferdsel, sier fylkesdirektør samferdsel og eiendom Ola Olsbu.Han forteller at et bergsikringsfima j...
? «Dumb Money» er en festlig film om aksjehandel og børsnoteringer som er forklarende. opplysende, morsom og underholdende, skriver Birger Vestmo.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.