Søndag, 04.12.2022 20:48 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brann i Bergen
(I dag, kl 20:40)
Mowinckel tok
sesongens første
pallplass

(I dag, kl 20:30)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:30)
Mowinckel går mot
sesongens første
pallp...

(I dag, kl 20:10)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:10)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:10)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 20:00)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:40)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:40)
Rivalen ristet på
hodet etter Kildes
mak...

(I dag, kl 19:20)

Sistedistrikt
Brann i Bergen
(I dag, kl 20:41)
Anders Kylland topper
igjen

(I dag, kl 20:31)
Lavthengene strømkabel
i Kolvereid

(I dag, kl 20:11)
Uskadd etter
utforkøyring

(I dag, kl 20:11)
Brann i enebolig på
Oppdal

(I dag, kl 19:51)
Brot på vikeplikta
(I dag, kl 19:41)
Seier til Kristiansand
(I dag, kl 19:31)
To forelegg i kontroll
på Hitra

(I dag, kl 19:21)
Flere innbrudd på
Hvaler

(I dag, kl 18:51)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)
Mann pågrepet på
Grønland

(I dag, kl 00:20)
Fant eldgammelt
«zombievirus»

(I dag, kl 03:11)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

? Sjeldan har eit ran handla mindre om utbyttet enn i den morosame, men litt langdryge «Kunsten å rane en bank», skriv teaterkritikar Karen Frøsland Nystøyl om stykket ved Rogaland Teater.
Bilete, rekneskap, gjestelister og anna frå Hotel Mundal i Fjærland blir ein del av norsk dokumentarv. Arkivet er det første frå hotellnæringa, og det gir eit unikt innblikk i reiselivet gjennom 100 år, står det i grunngjevinga frå Kulturrådet.
Fiolinist Peter Herresthal har i løpet av 20 år urframført en rekke fiolinkonserter av norske og internasjonale komponister, og har høstet stor anerkjennelse over hele verden. Norges musikkhøgskole melder at han nå gir seg som utøvende fiolinist og vil vie seg til undervisning fra 2023 - som profess...
? Noe av elendigheten visste jeg nok om fra før, men det er sterk lesning, skriver litteraturkritiker Leif Ekle om Ewa Sapiez?yn?skas «Jeg er ikke polakken din».
Det kan bli streik blant 123 medlemmer i Norges ingeniør- og teknologiorganisasjon (Nito) fra fredag. Forbundet er nå i mekling med NHO, og meklingsfristen går ut ved midnatt.Hvis det blir streik, rammer den først hovedsakelig Nexans Norway i Halden og Siemens AS i Oslo.Streiken vil kunne trappes op...
Nok en gang er Røros kåret til Norges beste kulturkommune. Det er Telemarksforskning som lager det som kalles norsk kulturindeks basert på mer enn femti ulike kilder. Indeksen gjelder pandemiåret 2021. Trondheim ligger bak Oslo, men foran Bergen. Så da så.
? Izer Alius andre spillefilm er en norsk-svensk co-produksjon som levner liten tvil om hans store talent. «12 bragder» er nemlig en rå og rampete energibombe med spreke regigrep, herlig skuespill og et fantastisk driv, skriver filmkritiker Birger Vestmo.
Litaueren som var internasjonalt etterlyst etter en voldshendelse i Spydeberg i november fremstilles for varetektsfengsling fredag. Det bekrefter advokat Thor Anders Smith Hoen til NRK. Han er oppnevnt som forsvarer for den siktede mannen.Mannen i 40-årene ble pågrepet i Latvia 23. november. Han er ...
? «Willow» forsyner seg i overkant grovt fra hyllene i Hollywoods skattkammer, skriver Sigurd Vik om Disney+-serien.
? Blant alle historiske detaljer ligger viktig kunnskap og innsikt. Leseren kan ikke unngå å se likhetene med samfunnsstemninger i vår tid, skriver Leif Ekle i anmeldelsen av boka «Fra gutterom til Gestapo».
Léonie Sonnings musikkpris på en million danske kroner går i 2023 til den britiske soloperkusjonisten Dame Evelyn Glennie. I juryens begrunnelse heter det at hun, på tross av manglende hørsel har skapt en unik og imponerende karriere. Dette er den største danske musikkprisen og utdeles hvert år til ...
Tegneserien «Nemi» avsluttes etter utgivelsen av blad nummer 200. Det bekrefter pressekontakt i Gyldendal, Julia Kleppestø til Dagbladet. «Nemi» ble første gang publisert i 1997, og er skrevet og tegnet av Lise Myhre.
? «Violent Night» er virkelig en treffende tittel, for her ekspederes slemme skurker med lekende oppfinnsomhet, slik at man både ler så man rister og vrir seg i vemmelse, skriver filmkritiker Birger Vestmo om Tommy Wirkolas nye kinofilm.
? Transversjonen av «Czardasfyrstinnen» klarer aldri å slippe seg løs på scenen, skriver musikkritiker Eystein Sandvik om operaens storsatsing i høst.
? Sylvester Stallone gjør sin første hovedrolle i en TV-serie når han tar på seg gullpynten og spiller nylig løslatt mafiakaptein i «Tulsa King». Skyshowtime-serien starter underholdende og lovende med en hardtslående hovedrolle, og en lettbent tone som gir rikelig med skråblikk på USAs kriminelle f...
? Håkon Bleken forspiller de fantastiske mulighetene som ligger i den guddommelige komedien, skriver kunstkritiker Mona Pahle Bjerke om «Meditasjoner over Dantes Inferno» ? en illustrert bokutgivelse og utstilling på Kunstverket Galleri og Galleri Brandstrup i Oslo.
? Ingen har sagt at jul er enkelt. Det som skal vera å samla familien i høgtida, er for nokon krampaktig hygge, for andre kamuflert katastrofe eller ei sprengladning av irritasjonsmoment. Og kjem du frå Sørlandet, då brest slike demningar så å seie aldri. Det veit dei å utnytta i «Small talk ? Ring ...
? En viktig årsak til at «Kids in Crime» treffer med en realistisk tone, er den gjennomførte estetikken, flere autentiske miljøskildringer og måten serien fanger tidlig 00-tall på skjermen, skriver seriekritiker Sigurd Vik om TV 2 Play-serien.
Sjeldan har eg høyrt så mange eldre fnisa så kraftfullt, skriv teaterkritikar Karen Frøsland Nystøyl om «Small talk» på Kilden i Kristiansand.
NRK P3 sin «Best akkurat nå»-liste er oppdatert med fem låter! Sjekk ut ny musikk fra blant annet Marstein og den bergenske rap-supergruppen 2pack.
? «Guillermo del Toro?s Pinocchio» har en sorgtung, krigsaktuell historie som vil treffe voksne, men samtidig en leken oppfinnsomhet som vil holde på oppmerksomheten til litt større barn. Og den har visuelle virkemidler som vil glede et publikum over hele aldersspekteret, skriver filmkritiker Birger...
NRK P3 sin «Best akkurat nå»-liste er oppdatert med fem låter! Sjekk ut ny musikk fra blant annet Marstein og den bergenske rap-supergruppen 2pack.
20 dager før han skulle ha fylt 96 år, sovnet teaterlegenden Toralv Maurstad stille inn. Da var det nesten 90 år siden den store skuespillerens debut på Nationaltheatret.
Trygve Riiser Gundersens bok «Haugianerne Enevelde og undergrunn» fikk Brageprisen i klassen sakprosa.Juryen mener at Gundersens fortelling om haugianerne imponerer som detaljrik idé- og kulturhistorisk framstilling av forholdet mellom det politiske systemet og opposisjonelle røster i Danmark-Norge ...
Ivar Bøksle (75) er tildelt Årets kulturpris i Lindesnes kommune. Det skriver avisen Lindesnes.Ordfører og juryleder Even Tronstad Sagebakken (Ap) la vekt på at musikeren og visesangeren har vært en viktig kulturpersonlighet i mange år.
Alexander Krohg Plur har fått Viken fylkeskommunes fylkeskulturpris for 2021.Prisen gis for fremragende kulturarbeid, som har betydning for hele fylket, eller som gjør Viken fylke kjent på en positiv måte, nasjonalt eller internasjonalt, skriver fylkeskommunen.Plur er virksomhetsleder kultur og frit...
? «Wednesday» er ikke en serie hvor terningkast 3 signaliserer at alt er middelmådig, skriver Sigurd Vik om Netflix-serien.
? Det er bare å tørke tårene, for «The Walking Dead» er ikke død, skriver Marte Hedenstad om sesongavslutningen av seriens siste sesong.
? Regissør Ali Abbasi makter å skape en knugende stemning gjennom hele filmen som effektivt underbygger den allerede illevarslende historien, skriver filmkritiker Birger Vestmo om kinofilmen «Holy Spider»
Skogbrannfaren på Vestlandet er venta å minke fredag. Då er det nemleg venta nedbør, melder Meteorologisk institutt. Den siste veka har det vore fleire brannar på Vestlandet.
Den anerkjente klesdesigneren slutter som kreativ leder for det italienske motehuset etter syv år i rollen, melder The New York Times.49-åringen, som opprinnelig kommer fra Roma, har siden han startet i den prestisjefulle jobben i 2015 løftet motehuset til nye høyder. Gucci tredoblet nemlig sine inn...
Tiden etter Farmen var slett ikke som Henrik Eijsink hadde forventet. Det ble et tungt møte med hverdagen for årets vinner av TV 2-serien «Farmen». Kroppen var utslitt, og ble sengeliggende med infeksjoner i tre uker.
Christine Koht er ute med ny bok, har startet kampanjen «Hold vekta» og hyller kona Pernille, som har vært der for henne dag etter dag i tøffe tider.
Silya Nymoen (44) forteller om den tøffe tiden i New York, skilsmissen og det nye livet på bygda i Norge.
20 dager før han skulle ha fylt 96 år, sovnet teaterlegenden Toralv Maurstad stille inn. Da var det nesten 90 år siden den store skuespillerens debut på Nationaltheatret.
Det er mange som opplever jula som en salig suppe av kompromisser, skuffelser og stress. Etter en kavete jul for noen år siden skrev Solveig Kloppen en huskeliste til seg selv.
Fra å føle seg helt på toppen, svevde plutselig Øystein «Pølsa» Pettersen mellom liv og død. Mens han lå på båren innså han for fullt hva som er det viktigste i livet.
Restaurering av kulturhuset Dankert Krohn frå 1780-talet skulle kosta 96 millionar kroner, men ligg an til å kosta over det doble. Bergen bystyre vedtok i dag ekstraløyvinga for å fullføra ombygginga, sjølv om mange var kritiske til budsjettsprekken.
? «Pentiment» strutter av nerdete skaperglede og reflekterende visdom, mener spillkritiker Rune Fjeld Olsen.
Journalist og forfatter Bodil Maroni Jensen er tildelt TONOs formidlerpris 2022 for sitt arbeid som uavhengig skribent innen klassisk og ny musikk fra det seriøse feltet. Hun var tidligere ansatt i NRK men tok steget over i frilanslivet i 2015. Prisen deles ut en gang i året til enkeltmennesker elle...
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.