Onsdag, 26.09.2018 13:35 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Politiet: Sikre løse
gjenstander

(I dag, kl 13:30)
Politileder
fyllekjørte

(I dag, kl 13:30)
Flygende gjenstander i
Namsos

(I dag, kl 13:30)
Mykje vatn i fjellet
skal ned

(I dag, kl 13:30)
? Skattekutt virker
(I dag, kl 13:30)
Flypassasjerer tok
feil av toalett og
nø...

(I dag, kl 13:30)
Politileder bøtelagt
for fyllekjøring un...

(I dag, kl 13:21)
Små Oled-skjermer
kurerer VR-sjøsyke

(I dag, kl 13:21)
Strømledning revet ned
(I dag, kl 13:21)
Tomra ekspanderer
(I dag, kl 13:21)

Sistedistrikt
Handelsprisen 2018
glapp for Floyd

(I dag, kl 13:31)
Legene kaster kortene
- overlater organi...

(I dag, kl 13:31)
Ferja står på grunn av
vær og strømbrudd

(I dag, kl 13:31)
Iskald og redd satt
Vibeke (19) bom
fast...

(I dag, kl 13:31)
Store nedbørsmengder
skaper kaos på Vest...

(I dag, kl 13:31)
Byprosjekt fikk
nasjonal skryt

(I dag, kl 13:31)
Vi tror Sarri gir
blaffen i ligacupen

(I dag, kl 13:31)
Fantastisk flott
midtukekupong

(I dag, kl 13:31)
Nå har det løsnet for
Start

(I dag, kl 13:31)
Vålerenga kan gjøre
det igjen

(I dag, kl 13:31)

Mest lest siste uke
Videopptak tatt på
Themsen vekker
oppsik...

(I går, kl 22:41)
Dette er bare to av
Trumps 12 nye biler

(I går, kl 23:51)
Derfor dropper de
digitale dingser

(I går, kl 14:30)
Varsel om full storm i
Trøndelag og Helg...

(I går, kl 16:00)
Bilist kjørte på
fotgjengere i
København

(I går, kl 23:21)
Keeperen utvist ?
United slått ut på
str...

(I går, kl 23:21)
Selnæs serverte mål
med sin første
berør...

(I går, kl 23:41)
Regjeringen betaler
for planting av den
...

(I går, kl 23:41)
Høyre frykter Aps
asylpolitikk kan føre
...

(I dag, kl 03:11)
17-åring døde etter
mopedulykke

(I går, kl 14:30)

Mest lest i dag
Elizabeth tok stuerne
på fersk gjerning

(21.09.2018, kl 23:00)
Søndag kan Per-Mathias
Høgmo ta et langt...

(21.09.2018, kl 20:11)
Pilot fant forlatt
«Jumbojet» i ørkenen

(20.09.2018, kl 22:21)
Dette skjedde i natt
(22.09.2018, kl 05:40)
Farenivået oppgradert
til rødt nivå - fa...

(21.09.2018, kl 11:51)
Kamp mot klokka for
Konradsen ? og så
la...

(21.09.2018, kl 23:40)
Leiteaksjon ved
Preikestolen

(22.09.2018, kl 01:21)
De litt «rimeligere»
luksusbobilene

(23.09.2018, kl 08:30)
Konkurransen ble for
tøff ? nå forsvinne...

(24.09.2018, kl 15:50)
Julia (23) nektes
familiegjenforening
me...

(23.09.2018, kl 10:50)

Været i dag
Delvis skyetOslo
19 °C , 8 m/s VNV.
SkyetBergen
12 °C , 6 m/s V.
SkyetStavanger
12 °C , 4 m/s VNV.
Lette regnbygerTrondheim
10 °C , 9 m/s V.
RegnTrømsø
5 °C , 2 m/s Ø.
Delvis skyetKristiansand
14 °C , 6 m/s V.
RegnBodø
6 °C , 4 m/s SØ.
SkyetHalden
15 °C , 11 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Hallvard Flatland er i praktslag foran «Casino»-returen på det som var hans egen kanal. ? Engelske tippekamper ble gjennombruddet da vi utfordret TV-monopolet.
Simon Strangers siste roman «Leksikon om lys og mørke» ble først refusert av forfatterens eget forlag i Norge. Nå er boken solgt til det anerkjente storforlaget Knopf i USA, melder VG.
? Ein milepæl i norsk mediepolitisk historie, sa kulturminister Trine Skei Grande. Onsdag morgon signerte ho ny avtale med Tv 2 verdt 135 millionar kroner i året.
Musiker, komponist, arrangør, pedagog og bandleder Shannon Mowday er hedret med Norsk jazzforums Storbandpris 2018. Mowdays entusiasme og lidenskap for musikken er svært inspirerende, og hennes innsats for og samarbeid med storband, spesielt med unge musikere, tilfører miljøet enormt mye, heter det ...
For første gang bestiller The Metropolitan Opera i New York nye verk fra kvinnelige komponister. De to komponistene Jeanine Tesori og Missy Mazzoli har begge fått i oppdrag å komponere operaer basert på romaner. ? Med dette ønsker vi å sende et sterkt signal om at opera er for alle, sier operaens mu...
Et samarbeid mellom Spotify og et firma som tilbyr gentester åpner nå for at du kan få skreddersydde spillelister basert på ditt genetiske opphav. En hjemmetest av DNA som viser hvor du stammer fra i verden, vil påvirke hvilken musikk Spotify foreslår for deg, melder Quartzy.
Mochimo er beskyldt for å kopiere den norske designeren Edda Gimnes i sin nye kolleksjon. «Det har vært en lang tradisjon for trompe-l´æil (Red.anm: illusjonsmaling) hos Moschino», står det i motehusets pressemelding etter sterke reaksjoner i bransjen. «Merkelig lik», mener Melk & Honning, som var f...
? Ein milepæl i norsk mediepolitisk historie, sa kulturminister Trine Skei Grande. Onsdag morgon signerte ho ny avtale med TV 2 verdt 135 millionar kroner i året.
Tenk at en tidsreise gjennom Bergens rike historie kan være såpass kjedelig.
Staten vil kompensere for nettokostnadene knyttet til TV 2s oppdrag som kommersiell allmennkringkasting med et bidrag på inntil 135 millioner pr. år i fem år.
Alle vil samarbeide på tvers av landegrensene, men hvis vi ikke greier å skape gode historier om landene våre, blir det bare tvang, mener manusforfatter Mette Marit Bølstad.
True Crime-serien «Making a Murderer» er i oktober tilbake på Netflix med sesong to. Den andre sesongen på ti episoder vil følge Steven Avery og nevøen Brendan Dasseys ankesaker. Begge er dømt for drap og voldtekt av den 25 år gamle fotografen Theresa Hallbach. (NTB)
Torger Tengs mener han ble lurt til å stille opp i TV-dokumentaren om drapet på datteren Birgitte. Fetterens far mener derimot at serien er glimrende.
? Jeg gleder meg veldig! Det er gjort masse bra på norsk og internasjonal musikk i NRK P3 de siste årene, og det blir spennende å være med på å bygge videre på det.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Fler en tidligere bruker metalldetektorer til skattejakt i naturen. Spesielt de to siste årene er det blitt gravd i områder der kulturminner er fredet. ? Slike inngrep er ulovlige og straffbare, sier arkeolog Arve Nythun.
Senatets justiskomité skal fredag avgjøre om de vil godkjenne Brett Kavanaugh som ny høyesterettsdommer. Sier komiteen ja, venter en avstemning i hele Senatet.
True crime-serien «Making a Murderer» kommer snart tilbake på Netflix med sesong to, hvor ankene til de to drapsdømte familiemedlemmene følges.
I dag kommer kulturminister Trine Skei Grande til Skien. Der skal hun blant annet åpne Gunnar Knudsen-seminaret. Hun har også invitert til en pressekonferanse i Brekkeparken, der hun lover at det kommer en viktig kulturnyhet for Telemark.
Senatets justiskomité skal fredag avgjøre om de vil godkjenne Brett Kavanaugh som ny høyesterettsdommer. Sier komiteen ja, venter en avstemning i hele Senatet.
Senatets justiskomité skal fredag avgjøre om de vil godkjenne Brett Kavanaugh som ny høyesterettsdommer. Sier komiteen ja, venter en avstemning i hele Senatet.
? Det sitter langt inne for mange å fortelle vårt folks historie. «Tater» var i mange år et skjellsord, sier Sara Wilhelmsen og Zara Vigardt Karlsen.
Rådmannen vil ikke gi mer penger til bibliotekene, selv om Trondheim allerede sakker akterut.
TV 2 skriver onsdag under på en avtale med staten om kommersiell allmennkringkasting i fem nye år. Det kan gi mediehuset 675 millioner kroner fra staten.
TV 2 skriver onsdag under på en ny avtale med staten om at kanalen får fortsette å være kommersiell allmennkringkaster.
Fortell om ditt forhold til Metallica.
TV 2 får konsesjon til å fortsette som kommersiell allmennkringkaster, melder kanalen selv. Kulturminister Trine Skei Grande (V) og TV 2-sjef Olav Sandnes skriver under avtalen onsdag klokken 09.30.
Stemningen var god da TV 2 i vår annonserte delte Champions League-rettigheter med MTG. Én runde inn i turneringen er forholdet mellom partene svært kjølig.
Den samiske kunstneren og forfatteren Synnøve Persen tildeles Kulturrådets ærespris for 2018 sin innsats for å løfte samisk kunst, språk og kultur.
Bergen internasjonale filmfestival åpner onsdag. Over 170 filmer står på programmet, noe som kan gi hvem som helst festivalangst. BTs filmanmelder hjelper deg litt på vei.
I oktober lanserer Netflix musikkdokumentar-serien «ReMastered». Kvar av dei åtte episodane vil fokusere på ein musikar og lovar å kome med innsikt som ikkje har blitt fortalt tidlegare. Blant musikarane i serien er blant anna Bob Marley, Johnny Cash og Sam Cooke.
Mediekrisen er ikke over, men en ny beregningsmetode gir mange mediehus pene opplagstall. I høst kan det bli flere BT-abonnementer enn noen gang før.
Papiravisene har til sammen en tilbakegang på 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tallene fra Mediebedriftenes Landsforening.
Den amerikanske designeren Michael Kors kjøper det italienske motehuset Gianni Versace for 17,5 milliarder kroner.
Samtidig lover kulturminister Trine Skei Grande (V) at lokalene på Tullinløkka skal brukes til kunst også etter at Nasjonalmuseet har flyttet til Vestbanen i 2020.
Den erfarne programleiaren David Attenborough kritiserer BBC for ikkje å lage nok kunst- og kulturprogram. Til Radio Times seier han at almennkringkastaren bør vise det breie spektrumet av menneskelege interesser.
Per Pettersons første roman på seks år, «Menn i min situasjon», er solgt til seks land før den utgis i Norge, skriver Oktober forlag i en pressemelding. Forfatteren slo gjennom internasjonalt med romanen «Ut og stjæle hester» i 2004, som skal bli film.
Papiravisene har til sammen en tilbakegang på 7,7 prosent sammenlignet med første halvår i fjor, viser tallene fra Mediebedriftenes Landsforening.
? Vi skal på ingen måte kneble noen, svarer NRK.
Etter nærmere fem år som kjærester, er det brudd mellom Benedicte Adrian (54) og Jann Finsveen (55).
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.