Onsdag, 29.03.2023 13:06 Uke: 13
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Skal ta vare på
elevene ved Natur vgs

(I dag, kl 13:02)
Ber om to års
utestengelse for
basketbal...

(I dag, kl 12:51)
Suverene Riiber vant
NM-gull

(I dag, kl 12:51)
Svarte på
ansettelses-kritikk

(I dag, kl 12:51)
Tidenes beste februar
på Svinesund

(I dag, kl 12:51)
Nedgang i miljøgifter
langs norskekysten

(I dag, kl 12:51)
Mann med sverdlignende
gjenstand på Melb...

(I dag, kl 12:51)
GODBITER I POLLISTEN:
Unn deg noe riktig...

(I dag, kl 12:51)
Kronprinsen besøker
Hovden skigymnas

(I dag, kl 12:41)
Venter opp mot 15 cm
snø langs sørlandsk...

(I dag, kl 12:41)

Sistedistrikt
Skal ta vare på
elevene ved Natur vgs

(I dag, kl 13:02)
Svarte på
ansettelses-kritikk

(I dag, kl 12:52)
Tidenes beste februar
på Svinesund

(I dag, kl 12:52)
Mann med sverdlignende
gjenstand på Melb...

(I dag, kl 12:52)
Kronprinsen besøker
Hovden skigymnas

(I dag, kl 12:42)
Venter opp mot 15 cm
snø langs sørlandsk...

(I dag, kl 12:42)
Lyse tredobler skatten
(I dag, kl 12:42)
Ny sjef i Torghatten
(I dag, kl 12:42)
Nedgang i miljøgifter
langs norskekysten

(I dag, kl 12:42)
Kritikk av ansettelse
av fylkesdirektør

(I dag, kl 12:22)

Mest lest siste uke
Eidsvågtunnelen opna
igjen

(I går, kl 18:41)
Kontroll på
traktorbrann i
Sarpsborg

(I går, kl 18:41)
Natur videregående
skole legges ned

(I går, kl 18:41)
Efta: Norske kommuner
kan reservere anbu...

(I går, kl 18:41)
Stakk av etter
påkjørsel i
Lillehammer

(I går, kl 21:02)
NRK Sørlandet 23:05
(I går, kl 22:11)
Røyrvik seier nei til
folkeavstemming om...

(I går, kl 22:11)
Se Vestlandsrevyen
23.05

(I går, kl 23:02)
Røykutvikling fra
boligblokk i Bergen

(I dag, kl 06:11)
Arbeid på E16
avsluttet

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
Karin Krog tildelt
Norsk jazzforums
hede...

(22.03.2023, kl 20:41)
Sverige-sjefen stormet
ut av intervju: ?...

(27.03.2023, kl 23:31)
To lyngdøler kjemper
for Norge i Spania

(22.03.2023, kl 21:01)
Tilbyr gratis
tannbehandling til
trengen...

(22.03.2023, kl 21:01)
Marerittstart for
Hovland

(22.03.2023, kl 20:51)
Heimevernsøvelse går
mot slutten

(22.03.2023, kl 21:01)
Mistanke om ruskjøring
i Namsos

(26.03.2023, kl 20:41)
Kolonnekjøring over
Hardangervidda

(22.03.2023, kl 18:11)
Reiten matchvinner i
knallsterk bortesei...

(22.03.2023, kl 20:41)
Dongeri-shorts vekker
oppsikt

(22.03.2023, kl 22:02)

? Det er i det minste en festlig film som bare tar seg selv seriøst når det er helt nødvendig, ellers ikke, skriver filmkritiker Birger Vestmo om «Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves».
? «Maskeballet» byr på blendende scene­bilder, atmosfæriske stemninger og overdådige antrekk, skriver Eystein Sandvik om forestillingen ved Den Norske Operaen og Ballett.
? Filmens grunnleggende idé gir riktignok muligheter til å fortelle noe enda større og visjonært, men «65» gjør mye godt utav sitt fantasifulle utgangspunkt, skriver filmkritiker Birger Vestmo.
? En verden i krise gir Elisabeth Strout anledning til å bore videre inn i konfliktene som hjemsøker enhver familie ? om det nå er sorgen etter å ha mistet noen, eller frykten for at man skal miste kontakten med barna når det er blitt voksne og skal leve sine egne liv, skriver Knut Hoem om romanen «...
? Boka får meg til å fundere over forutinntatte begreps­definisjoner. Det er inspirerende, skriver Anne Cathrine Straume om filosof Lars Fr. Svendsens «Håpets filosofi».
? «The Inspection» mangler den fortellertekniske finessen til å oppnå den virkelig store emosjonelle slagkraften, men forteller samtidig en viktig historie som fortjener oppmerksomhet, skriver Birger Vestmo om den kinoaktuelle filmen.
? Hilde Skaar griper lytteren, men ikke så hardt som man vil at hun skal, skriver Sofie Martesdatter Granberg om del én av albumet «Mad Woman».
? «Succession» sesong 4 byr på saftige såpegleder, smellvakre fasader og sorthumoristiske satirepoeng fra toppen av den amerikanske medienæringskjeden, skriver Sigurd Vik om de fire første episodene av suksesseriens siste sesong.
? Selv om mye av fortellingen er hjerteskjærende, er det også øyeblikk ispedd hjertevarme, mener Ingvill Dypfest Dahl om «Women Talking».
? Det er mange ingredienser i denne skrekk-miksen, men de fungerer foreløpig sammen og fremhever hverandre, skriver Ingvill Dypfest Dahl om de fire første episodene av «Yellowjackets» sesong 2.
Jon Fosse er nominert til den amerikanske kritikerprisen National Book Critics Circle Award for «Eit nytt namn. Septologien VI-VII», melder NTB.På engelsk har romanen fått tittelen «A New Name», og den er oversatt av Damion Searls.Prisen deles ut natt til fredag norsk tid.Samme roman sørget for at F...
Fredag formiddag kommer avgjørelsen om statsadvokaten vil gjenoppta saken mot Jan Helge Andersen for drapet på Lena Sløgedal Paulsen, får NRK opplyst. Det var Nettavisen som meldte dette først.Om saken gjenåpnes blir det en sak for Gjenopptakelseskommisjonen. Andersen kan dermed risikere tiltale for...
? Det trengs sterke mager for å tåle noen av inntrykkene i regissør Brandon Cronenbergs andre film, skriver Birger Vestmo om kinoaktuelle «Infinity Pool».
Kulturlandskapsprisen 2022 for Trøndelag gikk til Birgit og Einar Myhr fra Skogn i Levanger kommune. Prisen ble delt ut under Landbrukskonferansen 2023 i Stjørdal i dag. Prisen deles ut for innsatsen for å ta vare på jordbrukets kulturlandskap generelt, men i år spesielt for å ta vare på vannmiljø.
Det trygge hjemmet som Maria Mena manglet da hun vokste opp, har hun funnet i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Her fant hun tilbake til seg selv ? og åpnet opp for den store kjærligheten.
Det måtte et gammelmannssukk til for at jeg skulle kjenne på frykten ? frykten for å leve et helt liv hvor jeg skulle glede meg til å bli pensjonist.
Maren Lundby har hatt to svært trøblete år, men hopperen fra Toten ga aldri opp. I VM fikk hun endelig lønn for innsatsen hun har lagt ned.
Ishockeystjernen Anders Myrvold holdt på å ødelegge livet sitt. Til sommeren kan «71° nord team»-tøffingen markere 10 år som nykter.
Da filmskaperen fikk Parkinsons, foreslo han for kona Karianne (65) at de filmet hvordan det utartet. Selv rakk han ikke å se den nå premiereaktuelle filmen.
Advokat Kristin Fagerheim Hammervik (53) løser krimgåter på Åsted Norge. Evnen til å etterforske kom henne tidlig til nytte. En tilfeldighet skulle avsløre en familiehemmelighet.
Da Ingrid Halstensen hadde takket ja til å være med i «Kompani Lauritzen», tok det ikke lang tid før TV 2-profilen begynte å tvile. Hun beskriver seg selv som den fødte pessimist.
«Kompani Lauritzen»-deltageren ble superstjerne over natten og fikk ikke gå i fred på gatene. ? Det var heftig å kjenne på at du konstant ble overvåket, innrømmer «Skam»-skuespilleren.
OL-gull, ny kjæreste og VM-gull. Det siste året har virkelig vært et drømmeår for freestyle-kjøreren Birk Ruud.
? Bergen Nasjonale Operas postapokalyptiske oppsetning av «Rusalka» mangler kreativitet og brodd, skriver musikkritiker Eystein Sandvik.
? «Marc Chagall: Verden i opprør» er en fargerik og livsbejaende utstilling, men med Ukraina-krigen som dystert bakteppe opplever jeg den som fortvilet relevant, mener Mona Pahle Bjerke om Henie Onstad-utstillingen.
«Du får trolig ikke mer «bang for the buck» på kino denne våren!» skriver filmkritiker Birger Vestmo om «John Wick: Chapter 4».
Kommunedirektøren innstiller på at Blåfrostfestivalen skal få kjøpe Slipen scene på Rognan for 50 kroner.Saken skal behandles på et ekstraordinært kommunestyremøte tirsdag 21. mars.Bygget er regulert for industriformål, men drev i mange år som kulturarena på dispensasjon.Men i juni i fjor sa kommune...
Blåfrostfestivalen kjøper Slipen scene på Rognan for 50 kroner.Det ble klart under et ekstraordinært kommunestyremøte forrige tirsdag.Bygget er regulert for industriformål, men drev i mange år som kulturarena på dispensasjon.Men i juni i fjor sa kommunen stopp og ila bruksforbud i bygget.Bygget ble ...
Det nye kulturhuset på Karmøy skal byggjast i Kopervik. Det vedtok kommunestyret med 28 mot 17 stemmer i går kveld, skriv Haugesunds avis. Åkrahamn har lenge arbeidd for at kulturhuset skal leggjast dit, men det forslaget fekk berre ei stemme etter debatten i går kveld. Nå byrjar arbeidet med å fina...
? «Riket» har blitt en komedie ispedd noen kraftfulle og underholdende gys. Særlig gøy er det nok om man tar med seg en lettskremt venn, skriver Karen Frøsland Nystøyl om Oslo Nye Teaters sceneversjon av Lars von Triers tv-serie.
? Det er en stund siden jeg sist leste en norsk politi­roman med såpass interesse og glede, skriver Leif Ekle om «Hitra» av Samuel Bjørk.
? Keira Knightley er drivende god som seriemorderjagende journalist, skriver filmkritiker Sigurd Vik om Disney+-filmen «Boston Strangler».
? Han har eit vinnande scenisk vesen og varm utstråling, mener juryen om skuespilleren fra Voss.Stipendet ble delt ut torsdag kveld på Det Norske Teatret.Prisen er på kroner 10 000,?, og ble for første gang delt ut i 1923. Den deles ut til skuespillere som bruker nynorsk på scenen.
? «Swarm» oppnår utvilsomt å provosere, og det er umulig å stille seg likegyldig, skriver Ingvill Dybfest Dahl om Amazon Prime-serien.
Fredagens skøyte- og turbirk er avlyst grunnet vind og snø i fjellet.Det melder arrangøren på sitt nettsted.? Det er sterk vind og snø i fjellet, og det ansees som uforsvarlig for skiløpere og funksjonærer å være i fjellet, skriver de.Deltakerne får tilbudt å heller starte lørdag. Stafettbirken går ...
Fredagens skøyte- og turbirk er avlyst grunnet vind og snø i fjellet.Det melder arrangøren på sitt nettsted.? Det er sterk vind og snø i fjellet, og det ansees som uforsvarlig for skiløpere og funksjonærer å være i fjellet, skriver de.Deltakerne får tilbudt å heller starte lørdag. Stafettbirken går ...
Etter mye nedbør siste døgnet, skal det bli mindre allerede i formiddag, ifølge statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe. Det blir sludd og snø, regn på kysten og stigende snøgrense. Vinden skal også avta utover dagen.Lørdagen er ventet å bli fin og tørr i Agder, med mulighet for å se sola i øst. Søndag ...
? «Seiersbyen» er full av litterære hint og overraskande vendingar, men det blir noko mekanisk over handlinga, skriv litteraturkritikar Marta Norheim om Salman Rusdhie sin nye roman.
? «The Quiet Girl» er et deilig lite drama som nærmest hvisker sitt budskap, men gjør det høyt og tydelig med en stor emosjonell slagkraft, skriver Birger Vestmo.
Actionfilmen «Shazam! Fury of the Gods» er et skuffende actionsirkus som undergraves av svakt manus, skriver filmkritiker Birger Vestmo.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.