Onsdag, 29.03.2023 12:17 Uke: 13
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Politikerne i Ås
legger ned Kroer skole

(I dag, kl 12:02)
Utvalg mener større
kommuner må til for
...

(I dag, kl 12:02)
Politiet ferdig
etterforsket
anmeldelse ...

(I dag, kl 12:02)
Flere biler i ulykke
på E6

(I dag, kl 11:51)
Nekta å godta mobilbot
(I dag, kl 11:51)
Dieselhurtigbåtane
fortset i Ryfylke

(I dag, kl 11:51)
Bruksforbud tunge
kjøretøy

(I dag, kl 11:51)
Det skal bli tryggere
på byen i Oslo

(I dag, kl 11:41)
Fløyfjelltunnelen
stengt

(I dag, kl 11:41)
Trafikkulykke
Trondheim

(I dag, kl 11:31)

Sistedistrikt
Politikerne i Ås
legger ned Kroer skole

(I dag, kl 12:02)
Utvalg mener større
kommuner må til for
...

(I dag, kl 12:02)
Politiet ferdig
etterforsket
anmeldelse ...

(I dag, kl 12:02)
Flere biler i ulykke
på E6

(I dag, kl 11:52)
Nekta å godta mobilbot
(I dag, kl 11:52)
Dieselhurtigbåtane
fortset i Ryfylke

(I dag, kl 11:52)
Bruksforbud tunge
kjøretøy

(I dag, kl 11:52)
Det skal bli tryggere
på byen i Oslo

(I dag, kl 11:42)
Fløyfjelltunnelen
stengt

(I dag, kl 11:42)
Trafikkulykke
Trondheim

(I dag, kl 11:32)

Mest lest siste uke
Eidsvågtunnelen opna
igjen

(I går, kl 18:41)
Kontroll på
traktorbrann i
Sarpsborg

(I går, kl 18:41)
Natur videregående
skole legges ned

(I går, kl 18:41)
Efta: Norske kommuner
kan reservere anbu...

(I går, kl 18:41)
Stakk av etter
påkjørsel i
Lillehammer

(I går, kl 21:02)
NRK Sørlandet 23:05
(I går, kl 22:11)
Røyrvik seier nei til
folkeavstemming om...

(I går, kl 22:11)
Se Vestlandsrevyen
23.05

(I går, kl 23:02)
Røykutvikling fra
boligblokk i Bergen

(I dag, kl 06:11)
Arbeid på E16
avsluttet

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
Karin Krog tildelt
Norsk jazzforums
hede...

(22.03.2023, kl 20:41)
Sverige-sjefen stormet
ut av intervju: ?...

(27.03.2023, kl 23:31)
To lyngdøler kjemper
for Norge i Spania

(22.03.2023, kl 21:01)
Tilbyr gratis
tannbehandling til
trengen...

(22.03.2023, kl 21:01)
Marerittstart for
Hovland

(22.03.2023, kl 20:51)
Heimevernsøvelse går
mot slutten

(22.03.2023, kl 21:01)
Mistanke om ruskjøring
i Namsos

(26.03.2023, kl 20:41)
Kolonnekjøring over
Hardangervidda

(22.03.2023, kl 18:11)
Reiten matchvinner i
knallsterk bortesei...

(22.03.2023, kl 20:41)
Dongeri-shorts vekker
oppsikt

(22.03.2023, kl 22:02)

E39 Eidsvågtunnelen er stengt retning Bergen sentrum. Årsaka til stenginga er eit stansa køyretøy. Det skriv Vegtrafikksentralen vest.
Brann-keeper Aurora Mikalsen og forsvarsspiller Marit Bratberg Lund er begge en del av Norges tropp til privatlandskampene mot Spania 6. april på Ibiza og Sverige 11. april i Gøteborg. Det melder Norges Fotballforbund. Sogndal-spiller Thea Bjelde er også med i troppen.Også tidligere Brann-kaptein Tuva Hansen, og bergenserne Maren Mjelde, Vilde Bøe Riise og Amalie Vevle Eikeland er en del av troppen landslagssjef Hege Riise presenterte i dag.
Sogn og Fjordane Kunstmuseum skal ha si første store Astrup-utstilling til sommaren. Planane blei presenterte i dag. Mange av verka til utstillinga er lånt frå Sparebankstiftinga DNB, KODE i Bergen og private eigarar. Verka blir å finne både i Førde og ved galleriet i Astruptunet i Jølster.
For to uker siden kunne eierne juble over nye solceller som skulle redde butikken fra høye strømpriser. Etter en brann ligger derimot butikken i ruiner.Programleder er Tale Hauso.
Ved halv tre-tida i natt måtte brannvesenet måtte i natt rykke ut til melding om røykutvikling i ein bustad i Borgundvåg i Stad. Ved firetida i natt melder politiet at brannvesenet har sløkt ein mindre brann på adressa, og at ingen personar skal ha fått seg røyk.
Denne veka starta saka mot ein mann i 30-åra som er tiltalt for å ha hatt eit seksuelt forhold til ei jente som budde på barnevernsinstitusjonen der han jobba. I tiltalen kjem det fram at dei to skal ha hatt seksuell omgang gjentatte gongar i ein halvtårsperiode frå 2017 til 2018. Jenta var då 16 år gamal.Onsdag la påtalemakta fram påstand om at mannen burde dømmast til fengsel i eitt år og fire månader, skriv Bergens Tidende.
Bergen får krass kritikk for å lokke studenter med gavekort. Programleder er Raymond Lidal.
Journalist Cato Heldal Kristensen i NRK Vestland fekk hedersprisen under Bergen Journalistlag sin prisseremoni Gullparaplyen fredag kveld. Den joviale bergensaren som «kjenner alle» er ei kjær stemme for NRKs radiolyttarar og tv-sjåarar.
? Styret i Sjukehusapotekta Vest ønskjer å vere tett på når føretaksleiinga skal laga ein tiltaksplan for å lukke avvika Legemiddelverkets rapport har påpeika, seier styreleiar Trude Marit Risnæs etter dagens styremøte. Intern kritikk av leiinga og varsel om fare for liv og helse har prega sjukehusapotektet i Bergen.
Personen som ble funnet i et telt på Sandsli 26. februar er nå identifisert og pårørende er varslet. Etter gjennomførte undersøkelser tyder det på at vedkommende kan ha avgått med døden februar 2020 og at det ikke har fremkommet opplysninger om en kriminell handling.
Cecilia Brækhus skal bokse om VM-beltene til britiske Terri Harper i Dublin 20. mai. Harper slo Yamila Belen Abellaneda i mars og stakk av med beltene i super Weltervekt i forbundene IBO og WBA etter seier over Hanna Rankin. Harper står med 13 seirer og ett tap i karrieren. Brækhus var ubeseiret helt til hun tapte to ganger mot Jessica McCaskill. Hun gjorde comeback i desember og vant på poeng mot argentinske Marisa Portillo i USA.
Søndag ettermiddag gjekk det eit 60 meter breitt snøskred ved Svinestranda ovanfor Sandane i Gloppen. Det melder Midtre Nordfjord Turlag. Det var fleire skiløparar i området, men ingen av dei er meldt sakna.
Brannvesenet rykket ut til et hus på Stord i natt. Brannalarmen i huset var utløst. Boligen ble gjennomsøkt uten at det ble funnet noen brann. Det hele skyldtes trolig en teknisk feil.
110-sentralen Vest melder om ei singelulukke kring 100 meter inne i Kvebergtunnelen i Sunnfjord.
Politi og brann rykker ut til melding om kraftig røykutvikling og flammar frå eit større bygg på Sandsli i Bergen. Bygget skal vere eit gamalt kontorbygg, som nå er nedlagt.To personar er observert på taket av bygget, skriv dei på Twitter.
Fløyfjellstunnelen på E39 i retning Åsane er open for fri ferdsel etter bilberging.
Ein mann i 20-åra i Bergen er i Hordaland tingrett dømd til fengsel i fire år og tre månader for grov narkotikakriminalitet.Mannen skal ha oppbevart og selt mellom anna kokain og heroin. Samla skal han ha selt narkotika for minst 740.000 kroner. Ifølgje tiltalen er det brukt kryptovaluta for å utføra transaksjonane, og narkotikaen har blitt sendt i ordinær post.Tiltalte erkjente straffskuld i retten. Mannen er fleire gonger tidlegare straffa for grov narkotikakriminalitet. Det ser retten som klart straffeskjerpande.
Dagen, Bergensavisen, Bergens Tidende og Os- og Fusaposten har størst auke i opplagstal i Vestland. Det viser dei nye opplagstala til Landslaget for lokalaviser (LLA) og Mediebedriftenes Landsforening (MBL).Medan omtrent halvparten av medlemsavisene har ein auke, går den andre halvparten mest tilbake. I snitt aukar opplaget til medlemsavisene med 0,5 prosent, skriv LLA i ei pressemelding.? Folk lever jo livet sitt lokalt og lokalavisene lagar god og viktig journalistikk frå bygder, tettstader og bydelar landet rundt, seier Tomas Bruvik i LLA.
Ein bil har køyrt av vegen på Dalavegen i Bremanger. Politiet opplyser at berre førar involvert, og ho er ute av bilen og er vaken. Det er ein del snø på staden, og det meldt om utfordrande køyreforhold, opplyser politiet.
Klokka 02:55 fekk politiet melding om ein bil som køyrde svært sakte på motorvegen på Sotraveien mot Bergen sentrum. Patrulje stansa han, og han hadde ikkje gyldig førarkort. Det er mistanke om ruskøyring, og det vart teke blodprøve.
Politiet visste ikkje om hendinga med livsfarleg køyring på nye E39. Ordførar reagerer på bileta NRK har fått tak i. Sjå Vestlandsrevyen 19.45. Programleiar er Jan Børge Leirvik.
Ein hundepatrulje frå politiet er på veg til Uskebjørnen i Jordalen i Bergen for å hjelpe to turgåarar som har gått seg vill. Politiet har kontakt med dei involverte og fått posisjonen deira.
En kvinne og en mann ble bortvist av politiet fra Midtunhaugen i Bergen i natt etter å ha lusket rundt i området. De skal ikke ha stjålet noe.
Produksjonen reduseres fra rundt 1,5 millioner tonn stein i året, til rundt 1,0 million på steinknuseverket på Eikefet i Alver, melder BT. Dermed mister 20 personer jobben. Årsaken er dårlig lønnsomhet for bedriften, skriver avisen.
Et trafikkuhell på E39 ved Oterhaugen på Knarvik medfører noe redusert fremkommelighet, melder Vegtrafikksentralen Vest.
Politiet rykket ut etter en melding om et innbrudd i en bil på Flaktveit i Bergen.? Bakrute og en siderute er knust og noe verktøy er borte. Vi undersøker på stedet, opplyser operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt. Ingen er foreløpig mistenkt etter innbruddet.
Det er betydeleg snøskredfare i Indre Fjordane fredag. Årsaka er ustabile forhold i fjellet, melder NVE. I Jotunheimen og Indre Sogn er faregraden moderat.
Rullebana på Flesland har opna att etter å ha vore stengt dei siste timane på grunn av snø. ? Det er ein del fly som kjem til å lande og lett no, opplyser marknads- og kommunikasjonssjef hos Avinor, Cathrine Fuglesang Framholt.
Fv. 55 Kvernhaugtunnelen i Høyanger blir stengt ein kort periode på grunn av kontroll av høgdemarkør. Det melder Vegtrafikksentralen.
En mann okkuperer et solsengrom på et solstudio i sentrum av Bergen. Ifølge en vekter på stedet er solsengen ikke i aktiv bruk. Antagelig trives mannen best i skyggen og driver med andre aktiviteter enn det solsengen er ment for. Politiet er på vei for å vise bort mannen.
Rv. 15 over Strynefjellet er stengt på grunn av eit mindre ras mellom Oppljostunnelen og Grotli. Vegtrafikksentralen øst seier dei må vente til det blir dagslys for å vurdere omfanget av raset. Det er varsla ny vurdering klokka 9.
Politiet stanset et kjøretøy på E16 Bulken på Voss etter vinglete kjøring. Det viste seg at kjøretøyet var overlastet. Sak opprettes.
Eikefettunnelen på E39 i Alver er stengt, melder Vegtrafikksentralen. Vegen er stengt grunna eit trafikkuhell, opplyser dei.
E39 mellom Jernfjelltunnelen og Instefjord sør for Oppedal ferjekai blir stengd frå klokka 20 til 21 fredag kveld p.g.a. bilberging etter ei trafikkulukke tidlegare i dag. Det melder vegtrafikksentralen.
Lærarar i streik tok bølgen, men oppnådde ingenting i Rikslønsnemnda. Programleiar er Raymond Lidal.
Det ble meldt om uvedkommende i et hus i Sandviken i natt. Politiet rykket ut til stedet og fant to unge menn sovende på et rom. Det viste seg at de to var venner med noen i husstanden og hadde fått låne et rom for natten. Dette var imidlertid ikke videreformidlet til de andre i husstanden.
Det er fare for kolonnekøyring på fylkesveg 50 Hol-Aurland, opplyser Vegtrafikksentralen. Årsaka er uvêr og redusert sikt.
Ein mann i 50-åra er i Hordaland tingrett varetektsfengsla i fire veker. Han er sikta for 58 ulike lovbrot, gjort frå sommaren 2021 til vinteren 2023. Ifølgje orskurden er han mellom anna sikta for tjuveri. Mannen er fleire gongar dømd for mellom anna tjuveri og heleri.
Akkurat no har brannvesenet i Sveio ei øving ved bedriftslokala til Ølen Betong. Det vil difor bli ein god del synleg røyk i området, men det er altså berre brannvesenet som øver, opplyser 110 Sør-Vest.
Kvinnen, som ble funnet død på et hotellrom på Strandkaien i Bergen fredag, har trolig ikke vært utsatt for noe kriminelt. Kvinnen er i 40-årene og kjent av politiet fra før. De venter på resultatet av obduksjonsrapporten før de kan endelig slå fast dødsårsaken.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.