Tirsdag, 22.01.2019 19:39 Uke: 04
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Skjelbred fortsetter i
Hertha

(I dag, kl 19:30)
Snømangel kan gje
rekorddyr straum

(I dag, kl 19:30)
Faktisk.no: Det har
vært trøndere i
alle...

(I dag, kl 19:21)
Ny regjering vil
innføre superbillig
bru...

(I dag, kl 19:21)
Kuldebølge: Dette må
du gjøre med bilen

(I dag, kl 19:21)
Bruk tannkrem når du
skal henge opp bild...

(I dag, kl 19:21)
Lanserer norsk
OL-søknad for
2030-lekene

(I dag, kl 19:10)
Faktisk.no: Det har
vært trøndere i
alle...

(I dag, kl 19:10)
Demonstrerte
teknologien på CES
2019: Sk...

(I dag, kl 19:10)
Mann gikk amok i
hotellresepsjon med
gra...

(I dag, kl 19:10)

Sistedistrikt
TIRSDAG360
brann-utrykninger i
fjor: ? Å...

(I dag, kl 19:31)
Politiet stanset mann:
Innrømte bruk av ...

(I dag, kl 19:31)
Nå er de enige om
møkkspreder-kunsten
på...

(I dag, kl 19:31)
Leter etter kvinne
(I dag, kl 19:31)
Fullt gjennomslag i
olje- og
gasspolitik...

(I dag, kl 19:31)
Møtet med August (7)
snudde opp ned på a...

(I dag, kl 19:31)
Elendig høst for
hurtigbåtruten til
Nord...

(I dag, kl 19:31)
Ønsker dansk modell: ?
Hadde vært fantas...

(I dag, kl 19:31)
Solberg vokser i
eiendom ? eier snart
ni...

(I dag, kl 19:31)
Trelastbedrift taper
millioner ? loves e...

(I dag, kl 19:31)

Mest lest siste uke
Krasjet med utenlandsk
vogntog i 90-sone...

(I dag, kl 00:01)
19-åring dømt for
brutal
overfallsvoldte...

(I dag, kl 01:51)
Indisk fiskebåt med
migranter forsvunnet

(I dag, kl 02:11)
Microsoft har satt
dødsdato for Windows
...

(I dag, kl 16:31)
Trump har to år igjen,
og nå er det alvo...

(I dag, kl 08:01)
To menn siktet for
enormt
overgrepsmater...

(I dag, kl 11:20)
Terrorsiktet russer
har endret
forklarin...

(I dag, kl 15:51)
«El Chapo» og
elskerinnen måtte løpe
nak...

(I dag, kl 16:10)
Savnet baby funnet i
Göteborg

(I dag, kl 16:31)
EØS-debatt: ? Min
virkelighet er at 600
...

(I dag, kl 16:50)

Mest lest i dag
Professor om
EAT-dietten: ?
Bekymret for...

(17.01.2019, kl 18:31)
Video av unge
Trump-tilhengere som
omrin...

(19.01.2019, kl 23:51)
Iransk nyhetsanker
arrestert i USA

(16.01.2019, kl 15:00)
Enda en butikk stenger
i Midtbyen: - Vi ...

(17.01.2019, kl 20:51)
Kinesisk app viser
gjelden til
mennesken...

(18.01.2019, kl 19:30)
Demokrater gir Trumps
forslag avskjed på...

(19.01.2019, kl 23:01)
Kilder til VG: Sexolog
(KrF) blir utvikl...

(20.01.2019, kl 22:41)
SNIKTITT: Lenovo Yoga
S940 Lenovo har la...

(I går, kl 17:11)
Krasjet med utenlandsk
vogntog i 90-sone...

(I dag, kl 00:01)
19-åring dømt for
brutal
overfallsvoldte...

(I dag, kl 01:51)

Været i dag
Lett snøOslo
-3 °C , 2 m/s NØ.
SkyetBergen
4 °C , 3 m/s SØ.
SkyetStavanger
2 °C , 5 m/s SØ.
Delvis skyetTrondheim
-8 °C , 2 m/s SV.
KlarværTrømsø
-5 °C , 5 m/s Ø.
SkyetKristiansand
2 °C , 6 m/s SØ.
KlarværBodø
-5 °C , 5 m/s Ø.
SkyetHalden
-2 °C , 1 m/s Ø.

Værdata fra MET/ Yr.no

Den norske landslagslagsbacken Johannes Johannesen forlater Stavanger Oilers, og fortsetter i tyske Düsseldorf. Det melder Stavanger Aftenblad.
Det er kolonnekjøring på E134 over Haukelifjell på grunn av uvær. Det skriver Vegtrafikksentralen Vest i en pressemelding.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
74 prosent av søkerne hadde ved utgangen av fjoråret fått godkjente lærekontrakter. Det er den høyeste andelen siden målingene startet i 2011.
Trafikkontroll utført i Jåttåveien. Fem sjåfører fikk forenklede forelegg for på for høy fart, og en mangelapp ble utdelt.
En arbeider skal ha fått en aluminiumstige over foten, og har sannsynligvis brukket den. Pasienten ble kjørt til behandling da politiet ankom stedet. Hendelsen skjedde i Fabrikkveien på Forus.
Ved en fartskontroll utført i Brautvegen på Bryne fikk seks forenklede forelegg for å ha kjørt for fort. Høyeste hastighet var 85 km/t i 60-sone.
Fartskontroll utført i Brautvegen på Bryne. Seks sjåfører fikk forenklede forelegg. Høyeste hastighet var 85 kilometer i timen i 60-sonen.
Familien håper etterforskningen skal gi svar på hva som har skjedd med Ole Geir Hodne Viste. ? Det har vært tre og et halvt år i uvisshet for familien. Den tiden har vært tung og vanskelig for familien, sier bistandsadvokat Kjersti Jæger til NRK.
Brannvesenet på Ålgård og hovedstasjonen rykker ut på pipebrann i Gryvjene på Figgjo. Innringer ser flammer ut fra pipe.
Ålgård brannstasjon rykker ut på mulig akutt forurensning i Fjermestadvatnet. Det er foreløplig usikkert hva slags stoff det er og hvor mye.
Fungerende KrF-leder Olaug Bollestad sier hun fortsatt peker på Kjell Ingolf Ropstad som fremtidig KrF-leder. ? Det har jeg gjort hele veien. Får jeg spørsmål om valgkomiteen, skal jeg svare dem, sier hun.
Svar på ferske DNA-analyser gjør at politiet er sikre på at det er Ole Geir Hodne Viste som ble funnet død i Langgata 72 i Sandnes torsdag. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.
Politiet har fått flere meldinger om stor stein i veibanen, nordgående retning ved avkjørselen til Forus. Veitrafikksentralen er varslet.
Mannskaper fra Aksdal brannstasjon rykker nå ut på pipebrann i Førlandsvegen. Det kommer flammer ut av pipen.
Mer enn 12 000 frivillige timer er lagt ned de siste seks årene for å sikre rettshjelp til rusavhengige i Stavanger. Siden oppstarten i 2013 har Gatejuristen og deres frivillige har bistått i 1800 saker.
Politiet fikk stanset en innbruddstjuv som hadde tatt seg inn i Speiderhuset i Åkrehamn på Karmøy ved halv åtte tiden. Det var vitner som meldte fra om den mistenkelige personen, som lastet ting inn i en bil. Tjuven er også mistenkt for ruskjøring.
Stavanger kommune vurderer å gjøre det samme som Sandnes kommune, og vil gi de ansatte tilgang til kommunale delebiler, skriver RA. Stavanger vil også vurdere om innbyggerne også skal få tilgang til de kommunale elbilene på kveldstid.
Rogaland ligger på topp i landet, der 81 prosent av søkerne har fått godkjent lærekontrakter. ? Dette viser at Rogaland har gjort en god jobb med å skaffe læreplasser, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.
En uoppmerksom bilfører kjørte inn i et rekkverk på Revheim i Stavanger ved halv seks tiden. Ingen ble skadd, men bilen måtte taues vekk. Det er ikke mistanke om rus. Mannen i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt.
Tre firedeler av lederne i norsk olje- og gassindustri er sikre på at industrien vil vokse i år, viser en ny undersøkelse. Samtidig venter 39 prosent av lederne at de vil ansette flere i løpet av året, viser undersøkelsen som er gjort for DNV GL.
Olaug Bollestad blir landbruks- og matminister i den nye regjeringen. Det bekrefter Geir Toskedal i Rogaland KrF til NRK. Toskedal er innkalt av tidligere leder Knut Arild Hareide til Slottsplassen i formiddag når den nye regjeringen presenteres.
Geir Toskedal (KrF) bekrefter til NRK at han er oppfordret av partiet til å være på Slottsplassen klokken 11 i formiddag, når den nye firepartiregjeringen blir presentert. Toskedal er 1. vara til Stortinget, og skal trolig erstatte Olaug Bollestad.
Politiet i Stavanger fikk melding like før klokken halv tre natt til tirsdag at en gjest ved et utested på Strandkaien hadde fått et ølglass i hodet. Mannen (50) ble kjørt til legevakt med et lite kutt. Gjerningsperson hadde stukket fra utestedet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En politiansatt i Sør-Vest politidistrikt er suspendert fra tjenesten, melder Aftenbladet. Spesialenheten for politisaker har siktet vedkommende for å ha lekket sensitiv informasjon til kriminelle. Den politiansatte avviser anklagene.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet og brannvesenet har rykket ut til en barnehage i Parkvegen på Nærbø der noen hadde tent på en postkasse. Røyk hadde trukket inn i barnehagen, og politiet har opprettet sak.
Politiet har fått melding om et innbrudd i en kjeller på Vestre Platå i Stavanger. Glasset i et kjellervindu var tatt bort. Det er foreløpig uvisst om noe er stjålet.
Brannvesenet har nå kontroll over en ulmebrann ved gjenvinngsanlegget på Løwenstrase på Forus. Det brenner i restavfallet på anlegget og det er en del røyk i området men ingen flammer opplyser politiet.
I morgen blir trolig Olaug Bollestad presentert som ny landbruks og matminister. Og det betyr at det blir en ledig plass på Rogalands-benken på Stortinget. Da er Geir Toskedal klar til å reise til Oslo.
Politiet har utført en fartskontroll på F44 Diagonalen. Syv forenklede førerkortble skrevet ut.. En ble anmeldt etter å ha kjørt i 102 km/t i 60-sonen.
Elevene fra Tastaveden skole i Stavanger fikk åtte poeng i Klassequiz-runden i dag. Fra venstre: Vetle Bull-Njaa Myhre, Selma Gjelsvik Steigen og Lars Dahle.
Det har vært en trafikkulykke på Hillevågsveien i Stavanger, melder politiet på Twitter.
Dickens, som har halde på i 46 år, stengjer nå dørene, skriv Byas. «Vi må tjene penger for å overleve», står det på utestaden si Facebook-side. Ifølgje Byas tyder mykje på at det allereie er lagt planar ny aktivitet i lokala ved Vågen i Stavanger.
Politiet fortsetter den taktiske og tekniske etterforskningen etter at det ble funnet en død person i Langgata 72 i Sandnes. ? Vi venter fremdeles på sikker identifikasjon av hvem denne personen er. Det kan ta noe tid, sier Lone Wickstrøm i politiet.
Bygget der den døde personen ble funnet, skal ha stått tomt de siste syv til åtte årene. Politiet arbeider for å kartlegge aktiviteten i bygget de senere årene. Politiet ønsker tips om noen har kjennskap til bruk av huset.
Elevene fra Skjold skule slo seg inn på en delt første plass i den innledende runden av Klassequizen i Rogaland. Fv. Sigurd Ihle, Bård Kristoffer Velde og Vilde Langhelle fikk hele 11 av 12 poeng.
Seks bilførere ble bøtelagt etter å ha brutt gjennomkjøring forbudt i Fartein Valens gate i Haugesund mandag morgen. Politiet aksjonerte etter klager på at mange ikke overholdt forbudet.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.