Lørdag, 17.03.2018 19:19 Uke: 11
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Lager ungdomsteater om
identitet og enso...

(I dag, kl 19:12)
La fire av Breiviks
steinsøyler stå

(I dag, kl 19:12)
Scoring for Rosenborg
(I dag, kl 19:11)
? Angsten sitter i
veggene

(I dag, kl 19:02)
Jeg vil ikke høre deg
harselere med sykd...

(I dag, kl 19:02)
Savnet 17-åring har
kommet til rette

(I dag, kl 19:01)
Savnet jente kom til
rette

(I dag, kl 19:01)
Boligbrann i
Kristiansand

(I dag, kl 19:01)
Fremmede fiskere og
overarbeidede leger...

(I dag, kl 18:52)
Sorgene skal tas på
forskudd. Etterpå e...

(I dag, kl 18:52)

Sistedistrikt
Scora tre då Florø slo
Hødd 4-2

(I dag, kl 19:13)
Pårørende i Alstahaug
roper varsku om fr...

(I dag, kl 19:12)
Se bildene fra
innveiinga og sjekk
stemn...

(I dag, kl 19:12)
Har ingen tillit til
Sylvi Listhaug

(I dag, kl 19:12)
Direkte klokka 19.15:
Se Studio Åråsen m...

(I dag, kl 19:12)
Cupkamp mellom
Skjervøy-Lyngen/Karnes
- ...

(I dag, kl 19:12)
Hans Børli i kor og
toner

(I dag, kl 19:12)
Slik er livet på turne
for Marcus & Mart...

(I dag, kl 19:12)
Arnt Erik vant etter
omskyting - sjekk a...

(I dag, kl 19:12)
SE OPPTAKET: Cup-kamp
HIF/Stein-Tverrel...

(I dag, kl 19:12)

Mest lest siste uke
Den norske spionen som
gikk inn i kulden

(I dag, kl 08:51)
- Unge folk kjenner jo
ikke sin dødeligh...

(I dag, kl 08:31)
OL-sølvvinner
Pärmäkoski har fritak
fra ...

(I dag, kl 08:32)
Toyotas storselger
blir ny ? og mye
tøff...

(I går, kl 20:21)
- Hun kan ikke ha vært
edru, tenkte jeg ...

(I går, kl 20:41)
- Turen ble som en
blueslåt, med uflaks
...

(I går, kl 23:31)
Nå er Vesten ordentlig
lei av Putin

(I dag, kl 10:42)
Sánchez
latterliggjøres: - I
øyeblikket ...

(I dag, kl 15:52)
Mannen som startet
Listhaug-rabalderet:
...

(I går, kl 19:21)
Russland raser etter
at Boris Johnson kn...

(I går, kl 20:02)

Mest lest i dag
Jente (14): ? De var
to store gutter so...

(12.03.2018, kl 20:33)
Den norske spionen som
gikk inn i kulden

(I dag, kl 08:51)
En beboer på
sykehjemmet fikk en
knyttne...

(12.03.2018, kl 21:11)
Skyting mandag: Mann
som ble funnet krit...

(13.03.2018, kl 23:32)
Dette er prisen på å
utvinne én Bitcoin ...

(13.03.2018, kl 09:11)
Her har
Ford-klassikeren stått
i 42 år

(13.03.2018, kl 11:11)
Mandag måtte
Beffen-paret ta til
tårene ...

(13.03.2018, kl 13:12)
Listhaug: Ville ikke
såre noen

(13.03.2018, kl 23:11)
Utøya-overlevende: ?
Oppfatter det ikke ...

(13.03.2018, kl 23:12)
Retorikk-ekspert mener
Listhaugs «terror...

(13.03.2018, kl 23:22)

Været i dag
KlarværOslo
-5 °C , 1 m/s ØNØ.
KlarværBergen
-1 °C , 2 m/s NNV.
KlarværStavanger
-1 °C , 0 m/s Ø.
Delvis skyetTrondheim
-3 °C , 3 m/s SV.
Kraftig sluddTrømsø
2 °C , 8 m/s SSV.
KlarværKristiansand
-5 °C , 4 m/s NØ.
RegnBodø
3 °C , 10 m/s V.
KlarværHalden
-3 °C , 3 m/s NØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Det ble ingen reprise av 2014 for Alexander Kristoff i lørdagens vårklassiker, Milano-San Remo. Rittet ble vunnet av «haien fra Messina», italienske Vincenzo Nibali. Kristoff var med hovedfeltet helt inn, men endte altså rett utenfor pallen.
Politiet har avholdt mobil- og beltekontroll på Austre Karmøyveg i ettermiddag. Seks personer fikk bot for manglende bruk av bilbelte.
Sandnes Ulf og EIK møttes til en treningskamp i ettermiddag. Kampen endte 1-1 etter scoringer av Kenneth Grande for EIK og Vegard Erlien for Ulf.
De oppmøtte fikk seg en real målfest, da Viking slo Fløy 5-3 i lørdagens treningskamp på Midjord. Viking skal spille tre kamper til, før seriestart mot Kongsvinger på Gjemselund i starten av april.
Viking spiller nå treningskamp mot Fløy på Storhaug i Stavanger. I en livlig batalje har målene rent inn. For øyeblikket leder Viking 4-3 over 2. divisjonsklubben fra Flekkerøya i Kristiansand.
Denne helgen har brannvesenet hatt hendene fulle med gressbranner langs vestlandskysten. Det har vært lite nedbør i det siste, og det er tørt og en del vind. Nødetatene oppfordrer til aktsomhet ved bruk av ild.
Politiet melder om eit arbeidsuhell i Strandvågen i Randaberg. Ein person har falt gjennom eit tak. Skadeomfanget er ukjent, melder politiet.
Brannvesenet har kontroll på grasbrannen i Nedstrand, melder politiet. Det er ikkje fare for at brannen skal spreia seg.
Siv Jensen i NRK-intervju om Listhaug-bråket lørdag: ? Jeg har full tillit til Sylvi Listhaug og jobben hun gjør.
Politiet melder om grasbrann i Hinderåvåg i Nedstrand. Naudetatane er på veg.
UP har i natt hatt trafikkontroll på Kvala i Haugesund. Det resulterte i sju bøter, to førarkortbeslag og to som blei tatt for mobilbruk. Farten på den eine som mista sertifikatet var 118 km/t i 80-sona.
Jesper Saltvik Pedersen endte til slutt på en femteplass i dagens slalåmrenn. Han var 2 sekunder og 47 hundredeler bak vinneren Dino Sokolovic, som kjørte seg opp fra tredjeplass i andre omgang.
Tre personar blei frakta til sjukehus etter ei trafikkulukke på fv. 47 ved Ekrene i Sveio i natt. Bilen køyrde ut ei kurve og i eit tre. Bilen har deretter gått ut igjen i vegbana, der den sperra eitt av køyrefelta. Vegen er nå opna igjen, melder politiet.
Politiet kom over tre 20-åringar som røykte marihuana ved Valbergtårnet i Stavanger natt til laurdag. Då politiet ransaka dei, blei det funne narkotika på alle tre. Dei blir melde for både bruk og at dei hadde narkotika på seg.
Jesper Saltvik Pedersen ligger på en foreløpig sjetteplass før andre omgang i slalåm.? Jeg kjører greit i henget, men så blir det en del rot på flata. Da taper jeg litt tid der, sa han til NRK.Han ligger 3,22 sekunder bak ledende Jeroen Kampschreur.? Det er en del opp til pallen, men de kan gjøre feil de og. Jeg får bare kjøre så fort jeg kan, så får det gå som det går.
Redningsskøyta og politiet har reddet to personer ved en havarert tresnekke i Søre Vågavågen på Karmøy. De to fremstod som ruset og ble kjørt til legevakten for blodprøve. Det ble funnet narkotika på begge to og sak vil bli opprettet.
Politiet hadde fartskontroll i Saglandsbakken i Bjerkreim klokka 15?18. Resultatet var åtte førerkortbeslag og ti forenklede forelegg. Høyeste hastighet i 80-sonen var 155 km/t.
Politiet melder om gressbrann ved Dreganesvegen i Ølen. Brannen skal være under kontroll.
Se sendingen fra NRK Rogaland
Etter første opptak står 400 barn uten barnehageplass i Stavanger. Men innen midten av mai vil alle barn på ventelisten, som har rett på barnehageplass, få tilbud om plass ved oppstart i august. De som har fått plass må svare innen 23. mars.
Brannvesenet har, på oppdrag for Stavanger kommune, vært ute og jobbet med såkalt vernebrenning og forebygging av lyngbrann. Det er sesong for denne typen branner, og brannvesenet trener nå på å være i forkant.
Politiet melder om en gressbrann på Ulvøy i Haugesund kommune.
I ettermiddag har politiet foretatt adferdskontroller, flere steder på Nord-Jæren. I Sandnes fikk tre personer forenklede forelegg, mens 14 fikk bot ved Tjensvollkrysset i Stavanger. Alle foreleggene ble gitt for bruk av mobiltelefon under kjøring.
LOs regionkonferanse i Rogaland kan ikke støtte at det sløses med hundrevis av millioner på et navneskifte i Statoil. Statoil skal bytte navn til Equinor, som peker fram mot en ny tid. I tillegg frykter LO at navneskiftet er en del av en videre privatisering av Statoil.
Politiet stoppet en mannlig fører i slutten av 20-årene, på Ferkingstad i Karmøy kommune. Mannen fremstod som ruset og blir fremstilt på legevakten for blodprøve. Han blir også anmeldt, melder Sør-Vest politidistrikt.
Det er angivelig en sigarett som antente gresset bak Godalen videregående skole. Brannen er nå slukket og politiet gjør videre undersøkelser på skolen.
En sjåfør fikk kjøreforbud av Vegvesenet på grunn av røykutvikling i bremsene på en tilhenger. Sjåføren, som var på vei til verksted, hadde koblet ut bremsene. Bilen står nå på Krossmoen. Vegvesenet kommer med følgende oppfordring: ? Aldri koble fra bremsene på et 24 tonn tungt kjøretøy mens du er ute og kjører.
Fv 520 på Ropeid er nå ryddet for is etter et mindre snøras. Det melder Vegvesenet.
Politiet har avholdt en laserkontroll i 40-sone på Tasta. Høyeste hastighet ble målt til 57 km/t. Fire bilførere fikk forenklede forelegg.
Nødetatene er på vei til en gressbrann bak Godalen videregående skole.
Snøras på Ropeid
Det var en mann i 50-årene som var involvert i arbeidsulykken på Kleppe. ? Han skal ha falt fra en betongbil og er sent til lege for sjekk. Det skal ikke være alvorlige skader, sier Olaug Bjørnsen, operativ leder ved Sør-Vest politidistrikt.
Norge slo Sør-Korea i semifinalen i rullestolcurling i Paralympics. Dermed skal det norske laget spille finale. Kampen endte til slutt 8?6 til Norge etter at det måtte en tilleggsomgang til for å avgjøre. Norge møter Kina i finalen på lørdag.
Politiet melder om et arbeidsuhell på Kleppe. Det skal dreie seg om en fallskade hvor én person involvert. Nødetatene er på vei til stedet.
Det har vært et trafikkuhell i Godesetdalen ved Simex. To biler er involvert, men det skal ikke være personskade. Politiet er på stedet.
Strømmen er nå tilbake i Stavanger. Fredag morgen ble 579 av Lyses kunder i Stavanger-bydelen Storhaug rammet av strømstans. Feilen er rettet, ifølge Lyses hjemmesider.
Nå er 109 av Lyses kunder i Stavanger uten strøm. Selskapet melder at årsaken er en feil i strømnettet, og at de har klart å finne ut hvilken anleggsdel som er rammet. De er i gang med tilbakekobling av strømmen.
Boligen som begynte å brenne på Fogn er nå helt nedbrent. Bare grunnmuren står igjen, melder politiet. Brannvesenet driver etterslukning, og politibåten har vært på stedet. Det er tatt avhør av beboerne, men brannårsaken er ikke kjent.
579 av Lyses kunder i Stavanger er berørt av strømbrudd fredag morgen. Strømbruddet gjelder deler av bydelen Storhaug, og årsaken er en feil på strømnettet. Lyse melder at de holder på med feilsøking.
Boligen som begynte å brenne på Fogn i Ryfylke holder på å brenne ned. ? Brannmannskapet foretar kontrollert nedbrenning av huset. Det er ingen fare for spredning til andre hus eller vegetasjon, forteller vaktleder i brannvesenet, Stein Arild Egeland.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.