Torsdag, 05.08.2021 02:25 Uke: 31
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mann la seg etter
ambulanse i Harstad ?
...

(I dag, kl 02:15)
Flere unge dansker
blir boende hjemme

(I dag, kl 02:01)
Minst elleve døde i
bilulykke sør i
Texa...

(I dag, kl 01:51)
? Trump begikk en
gedigen politisk tabbe

(I dag, kl 01:31)
USA jobber med
vaksinekrav ved
innreise

(I dag, kl 00:21)
478 nye koronasmittede
registrert siste ...

(I dag, kl 00:21)
DAGENS RETT: By på en
autentisk gresk sm...

(I dag, kl 00:11)
AP: USA jobber med
vaksinekrav ved
innre...

(I dag, kl 00:01)
Brasils høyesterett
beordrer
etterforskn...

(I går, kl 23:51)
Brasils høyesterett
beordrer
etterforskn...

(I går, kl 23:41)

Sistedistrikt
Flere svenske regioner
kan få karantenek...

(I dag, kl 02:18)
Mann i 30-årene ble
stoppet på E18

(I dag, kl 02:02)
Den folkekjære
artisten forteller om
syk...

(I dag, kl 02:02)
? Mener virkelig AtB
at det er kommunene...

(I dag, kl 02:02)
Sandefjords dyreste
bolig er til salgs:
...

(I dag, kl 01:42)
Varebil fulgte etter
ambulanse - fikk fø...

(I dag, kl 01:27)
UP stilte seg opp
langs velkjent
strekni...

(I dag, kl 00:42)
Birgitte sjokkert over
steinraset: ? Det...

(I dag, kl 00:23)
Anja prøvde å slanke
seg i mange år ? så...

(I dag, kl 00:23)
Brasils høyesterett
beordrer
etterforskn...

(I går, kl 23:52)

Mest lest siste uke
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Warholm fikk
Bolt-hilsen: ? Det er
dritk...

(I går, kl 11:41)
Rettssak mot
hviterussisk
opposisjonspol...

(I går, kl 17:11)
WHO ber land vente med
å gi en tredje va...

(I går, kl 17:21)
Hareide reagerer på
Borten Moes
veiplan:...

(I går, kl 17:51)
Oslo-borgere får ikke
lenger vite vaksin...

(I går, kl 17:51)
Anders Mol og
Christian Sørum
reagerer p...

(I går, kl 19:01)
En gang var dette et
populært bilmerke i...

(I går, kl 22:41)
Mol/Sørum revansjerte
seg mot russerne i...

(I går, kl 02:51)
McLaughlin gjorde som
Warholm ? smadret ...

(I går, kl 05:21)

Mest lest i dag
311 nye koronasmittede
registrert siste ...

(03.08.2021, kl 00:21)
Japansk dobbeltseier i
skateboard ? meda...

(I går, kl 07:01)
Millioner av
amerikanere kan bli
hjemløs...

(01.08.2021, kl 00:01)
Sandra Lyng (34)
innlagt på sykehus med
...

(01.08.2021, kl 16:21)
Gresk OL-skrell snøt
sølvvinner Borch: ?...

(30.07.2021, kl 03:21)
Mystisk asteroide på
mulig kollisjonskur...

(02.08.2021, kl 07:11)
Munnbindpåbud
innendørs i flere
storbyer...

(03.08.2021, kl 00:51)
Dette skjer i OL i
natt

(29.07.2021, kl 02:31)
Fem fullvaksinerte i
Bærum er koronasmit...

(29.07.2021, kl 04:01)
Gresk OL-skrell slo
sølvvinner Borch: ?
...

(30.07.2021, kl 03:31)

Været i dag
Delvis skyetOslo
16 °C , 3 m/s S.
Delvis skyetBergen
13 °C , 1 m/s Ø.
Delvis skyetStavanger
13 °C , 2 m/s SSV.
Delvis skyetTrondheim
13 °C , 2 m/s SV.
Lett regnTrømsø
10 °C , 5 m/s SSV.
SkyetKristiansand
14 °C , 2 m/s VSV.
SkyetBodø
12 °C , 2 m/s S.
Delvis skyetHalden
13 °C , 1 m/s SSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

En motorsyklist mistet lappen etter å ha kjørt i 77 km/t i en 50-sone i Skjoldastraumvegen i Tysvær i kveld.
Sommerskuta til NRK er komen til Rogaland i dag. Turen i dag endar i Kopervik på Karmøy. Du kan sjå kvar skuta er på kartet.
Begge bilene er fjernet fra veibanen, etter et trafikkuhell på Diagonalen i Stavanger. Politiet oppretter sak.
Det blir buss for tog på deler av Jærbanen neste veke. Det gjeld i perioden måndag 9. til torsdag 12. august mellom Varhaug og Sandnes. Grunnen er arbeid på togspora, som kjem til å skje mellom klokka 12 og 17.
Én person har smerter i nakken og får tilsyn av ambulansepersonell etter trafikkuhellet på Diagonalen i Stavanger. Totalt tre personer og to biler er involvert. Det er bestilt bilberging til de to bilene.
To biler er involvert i et trafikkuhell på Diagonalen i Stavanger. Det er ikke meldt om personskader, men nødetatene er på vei til stedet.
Boligprisene på Nord-Jæren sank med 2,6 prosent i juli, viser tall fra Eiendom Norge. Boligprisutviklingen i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg er dermed svakere enn i både Bergen, Trondheim og Oslo. Det siste året har boligprisene på Nord-Jæren steget med 6,2 prosent som også er svakere enn for de andre storbyene.
OL-eventyret for Anne Vilde Tuxen fra Tananger er over. Etter fem stup i konkurransen fra 10 meter, endte Tuxen på en 28. plass av 30 utøvere. I konkurransen fra timeteren var det de 18 beste som gikk videre til semifinalen.
17 nye personer i Stavanger er smittet av koronaviruset siste døgn. Seks er smittet på reise i utlandet, 10 er smittet av nærkontakter, mens en har ukjent smittevei. Smittevernoverlege Ruth Midtgarden sier det er grunn til bekymring, og sier tallene viser at Delta-varianten av koronaviruset er mer smittsomt. Hun opplyser også at det er noe smitte blant dem som er vaksinerte, og ber alle være nøye med smittevern.
I Sandnes er ni personer blitt koronasmittet siste døgn, mot seks forrige døgn. Tre av de smittede er barn. Det pågår fortsatt smittesporing for en mann i 20 årene. De andre er smittet på reise, eller av nærkontakter.
En engangsgrill kan være årsaken til at et lekestativ i en barnehage i Nonsfjellveien i Egersund brant, melder politiet. Brannen i lekestativet ble raskt slukket. Politiet oppretter sak på brannen.
En bilfører kjørte inn i en lyktestolpe på Forusbeen ved Godeset i Stavanger ved halv elleve tiden tirsdag kveld. Det var en passasjer i bilen. Airbagene ble utløst, men det er uklart om noe ble skadd.
En motorsyklist kom uskadd fra det da han veltet på Gamle Ålgårdsveien i Sandnes ved ti tiden tirsdag kveld. Motorsyklisten har sklidd i en sving der vegen var noe ujevn. Vegtrafikksentralen varslet for å sørge for utbedring av vegen.
En mann og en kvinne oppførte seg på en skremmende måte i Vikevåg på Rennesøy tirsdag kveld. De to skal ha virket ruset, og mannen kastet blant annet steiner etter biler, og kom med verbale drapstrusler. De skal også ha sparket etter hunden sin.
En mann i 30-årene falt ned i en tom silo på Nærbø i Hå idet han skulle klatre ned en stige. Det er ingen gass i siloen. Mannen har trolig bruddskader. Ham var ved bevissthet, og er kjørt til sykehuset.
Motorsyklisten som var involvert i en kollisjon nær Alsvik i Strand, er fløyet fra stedet i luftambulansen. Ulykken skjedde i forbindelse med en forbikjøring. Bilfører er en mann i 20-års alderen og motorsyklisten en mann i 40-års alderen.
Det er nå åpnet i begge felt for normal trafikk på E39 i Byfjordtunnelen.
Nordgående felt i Byfjordtunnelen på E39 i Rennfast er nå åpnet for manuell dirigering. Det er mye kø på stedet.
Politiet melder om at ein bil og ein motorsykkel har kollidert i Strand. Ulukka skal ha skjedd i Fiskåvegen i nærleiken av Alsvik. Fiskåvegen går mellom Tau og Fiskå. Naudetatane er på veg.
Bergingsbil er i gang med å trekke havaristen ut av Byfjordtunnelen i retning Stavanger. Ett felt i nordgående retning åpner snart. Det blir dirigering på stedet.
Det kan ta tid å rydde dieselsøl, samt fjerne den siste traileren som står i Byfjordtunnelen på E39. Tunnelen vil bli stengt en stund fremover.
Den ene traileren er selv på vei ut av Byfjordtunnelen i retning Stavanger. Den andre traileren må berges ut. Politiet evakuerer ut fører og passasjerer fra dette kjøretøyet.
Ringen rundt sola har vært synlig i flere timer i dag. Halo er optiske fenomener, ringer, buer eller lysende punkter som skyldes sollysets brytning i iskrystaller som svever i atmosfæren. ? Halo er litt beslektet med regnbue. Det er lys fra solen som reflekteres i partiklene som er i atmosfæren, ifølge statsmeteorolog Magnus Ovhed.
Mastrafjordtunnelen langs E39 er stengt for å unngå stillestående kø, på grunn av stenging av Byfjordtunnelen, melder vegtrafikksentralen.
Byfjordtunnelen i Stavanger er stengt på grunn av to trailere som står i bunnen. Det er mulig at det skyldes motorstopp, ifølge politiet. Vegtrafikksentralen melder at det ene kjøretøyet har satt seg i bevegelse. Det skal ryke av denne traileren.
En mann i 20-årene er tiltalt for gjentatte grove overgrep på en mindreårig jente.Mannen er tiltalt for seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år. Overgrepene skal ha skjedd i tidsrommet høsten 2018 til sommeren året etter, skriver Stavanger Aftenblad.Påtalemyndigheten mener å kunne føre bevis for at tiltalte smittet fornærmede med en seksuelt overførbar sykdom, ifølge tiltalen.Mannens forsvarer, Ørjan Eskeland, sier til avisen at hans klient ikke erkjenner straffskyld.Saken skal opp i Sør-Rogaland tingrett i begynnelsen av september.
Narve Gilje Nordås fra Voll på Jæren rakk ikke opp etter forsøksheatet på 5000 meter i OL i Tokyo. Nordås ble nummer 12 med tiden 13.42.
Brannvesenet har fått melding om tørrkoking i en leilighet i 3 etasje i en boligblokk på Gosen i Stavanger. Dette har medført en del røyk, men det skal ikke være snakk om noen brann. Nødetatene sjekker dette.
Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) var i dag på befaring i Egersund for å vurdere bygging av en bedre tilførselsvei fra nye E39 til Egersund.Ordfører Odd Stangeland (Ap) i Eigersund mener møtet med statsråden var nyttig, men han kjenner seg ikke nødvendigvis tryggere på at den nye veien faktisk blir noe av.? Vi må vente og se på det oppdraget Hareide gir til Vegvesenet. Intensjonen er der, men det gjenstår å se at ordene blir til handling, sier han.En ny tilførselsvei vil bedre tilknytningen mellom nye E39 og Egersund havn. Dette er ifølge Stangeland viktig for nærings- og godstrafikken.
I Vardeveien i Sandnes kan det har vore eit forsøk på innbrot nyleg i ein bustad. Tre ungdommar er sett springande vekk frå staden. Alle med hette på seg, og ein med mørke klede. Om nokon har sett dei kan dei ringe politiet på 02800.
Norge møtte beintøff motstand i kvartfinalen da verdensstjerna Mikkel Hansen og Danmark stod på motsatt side av parketten.Selv om det var jevnt lenge, stakk danskene ifra. Til slutt ble det for tøft for Sander Sagosen og Norge, og nok en gang ble de beseiret av Danmark.Det ble ikke bedre da Sagosen fikk sin tredje utvisning og dermed måtte ut.
Brannvesenet er på plass i Sirevåg der det kom melding om lyngbrann i området Vatnamot. Dei har kontroll på brannen.
Det er kome melding om lyngbrann i området Vatnamot i Sirevåg. Brannvesenet og politiet er på veg.
Det blir gratis hurtigtesting på Strandkaien i Stavanger. Stavanger kommune har tildelt areal for dette til Salubritas som allereie har tilbodet i Sandnes. Torsdag og fredag vil det også vere hurtigtesting på Ogna skule, og under Blinkfestivalen torsdag til laurdag.
En mann i 20-årene har fått førerkortet sitt inndratt. Årsaken er en farlig forbikjøring i Saudavegen i Sandeid, melder politiet.
I Stavanger er seks nye personer koronasmittet siste døgn. Tre har ukjent eller usikker smittevei. Tre er smittet på reise i utlandet. I Sandnes er seks nye personer smittet. Bare en av dem har ukjent smittevei. I Sola er tre koronasmittet. Alle er smittet av nærkontakter.
I Stavanger er seks nye personer koronasmittet siste døgn. Tre har ukjent eller usikker smittevei. Tre er smittet på reise i utlandet. I Sandnes er seks nye personer smittet. Bare en av dem har ukjent smittevei. I Sola er tre koronasmittet. Alle er smittet av nærkontakter.
I Stavanger er seks nye personer koronasmittet siste døgn. Tre har ukjent eller usikker smittevei. Tre er smittet på reise i utlandet. I Sandnes er seks nye personer smittet. Bare en av dem har ukjent smittevei.
Politiet i Stavanger pågrep i natt en mann i begynnelsen av 30 årene. Mannen ble satt i arresten fordi han flere ganger har brutt besøks- og kontaktforbudet han har fått.
Politiet leter etter to personer som skal ha tagget i området Vestre Platå natt til tirsdag. Den ene er mørkkledd og den andre har lyse klær. Begge hadde sort sekk.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.