Tirsdag, 04.08.2020 06:48 Uke: 32
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Brann i
stasjonsbygning i
Moelv

(I dag, kl 06:41)
Norges ferskeste Serie
A-proff: ? Begynt...

(I dag, kl 06:41)
Full fyr i stabbur i
Hemsedal

(I dag, kl 06:35)
Opnar sjukeheimane
igjen

(I dag, kl 06:35)
Angrep busssjåfør
(I dag, kl 06:34)
Færre gikk konkurs i
juli

(I dag, kl 06:34)
Eikeri videre i
Palermo Open

(I dag, kl 06:21)
Brann på Moelv stasjon
(I dag, kl 06:21)
Brann i
stasjonsbygningen i
Moelv

(I dag, kl 06:21)
Nye kinofilmar
tidlegare på nett

(I dag, kl 06:11)

Sistedistrikt
Oversvømmes av
turister: ? Fylket må
bid...

(I dag, kl 06:43)
Stine har servert
pizza, burgere, øl og
...

(I dag, kl 06:37)
Ole Martin lager sitt
tredje forslag til...

(I dag, kl 06:37)
Grønt Punkt ville ikke
ha plastsøpla vår...

(I dag, kl 06:37)
Dommeransvarlig i
fotballkretsen: ? De
s...

(I dag, kl 06:37)
BA mener:
Smitteskandalen rammer
hele næ...

(I dag, kl 06:37)
Vi er vitne til den
største trengselen

(I dag, kl 06:37)
Rusa sjåfør satt seg
fast på skogsvei

(I dag, kl 06:37)
Har investert 50
millioner i
betongkolos...

(I dag, kl 06:37)
Hadde 2,74 i promille
få minutter etter ...

(I dag, kl 06:37)

Mest lest siste uke
Ukens grønne tips:
Unge er minst
opptatt...

(I går, kl 19:26)
Kandidater til ny
trener: ? Hadde
garant...

(I går, kl 17:02)
Brann starter
trenerjakten: ? Mest
unike...

(I går, kl 18:44)
TV-serieanmeldelse
«Mordene i
Sandhamn»:...

(I går, kl 07:22)
Nå blir det slutt på
brukerlagde underte...

(I går, kl 15:01)
TV-serieanmeldelse
«Når støvet har lagt
...

(I går, kl 15:42)
Da alt var over,
spilte Lars Arne
Nilsen...

(I går, kl 20:13)
Vraket
Bodø/Glimt-spiller
overrasket ove...

(I går, kl 07:22)
Microsoft sier de har
avklart mulig TikT...

(I går, kl 07:31)
Minnesota vant første
kamp

(I går, kl 07:31)

Mest lest i dag
Community Shield 29.
august

(29.07.2020, kl 12:01)
Velde ble hat
trick-helt: ? Helt
magisk

(02.08.2020, kl 22:22)
KOMMENTAR: Kva er det
Microsoft og Sony ...

(02.08.2020, kl 10:31)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 23:42)
Nå er reglene endret
igjen

(28.07.2020, kl 18:11)
Les dagens VG her!
(29.07.2020, kl 00:32)
Politiet advarer mot
markering på hus. ?...

(01.08.2020, kl 21:32)
En slik kikkert har du
ikke sett tidlige...

(28.07.2020, kl 11:51)
Borgerrettsgruppe:
Journalister og
obser...

(29.07.2020, kl 00:11)
Les dagens VG her!
(I går, kl 00:02)

Været i dag
SkyetOslo
14 °C , 1 m/s NNØ.
RegnBergen
11 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
10 °C , 0 m/s SSV.
Lett regnTrondheim
11 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
11 °C , 0 m/s SSV.
KlarværKristiansand
11 °C , 5 m/s VNV.
Kraftig regnBodø
13 °C , 4 m/s SSV.
LettskyetHalden
12 °C , 1 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

En mann i Sandnes ble i går kveld arrestert, etter å ha blant annet dyttet personer på et busstopp på Forussletta.
Sandnes Ulf er for alvor med i opprykkskampen etter å ha slått Ranheim 2-1. Magnus Grødem og Kent Håvard Eriksen var hjemmelagets målscorere. Sandnes Ulf er nå på tredjeplass, ett poeng bak Ranheim.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I kveld blir denne steinblokka på 250 tonn sprengt etter at den hamna like ved vegbana på riksveg 13 litt sør for Nesflaten tysdag kveld. Vegen blir stengt opp mot ein time om gongen i samband med sprenginga, opplyser Statens vegvesen.
Regjeringen begrenser midlertidig muligheten til å gå i land fra cruiseskip i Norge. Det opplyser helseminister Bent Høie på en pressekonferanse mandag. Mannskap og passasjerer på skip med mer enn 100 personer får ikke gå i land i norske havner.
UP har gjennomført fartskontroll i Søylandsdalen i Gjesdal i dag. Det blei skrive ut elleve fartsbøter og høgaste fart blei målt til 111 km/t i 80-sona.
Eiganes- og Hundvågtunnelane skal vaskast og blir stengt frå klokka 22.00 til 06.00 neste morgon heile denne veka. Alle tunnelløp blir stengt, og dette gjeld frå i kveld til og med fredag.
Drygt 121.000 personar har gått til Preikestolen til og med juli i år. Det er nesten 80.000 færre enn på same tid i fjor. Også Kjerag har hatt ein besøkssvikt på nesten 8.700 personar så langt i år, viser juli-tala frå Stiftelsen Preikestolen.
Ein person er i dag bekrefta koronasmitta på eit skip som ligg til kai i Mekjarvik havn i Randaberg, det skriv Aftenbladet. Heile mannskapet på 32 personar er sett i karantene. Ifølgje kommunen har dei kontroll på situasjonen.
Nok ein person er lagt inn på Haugesund sjukehus med covid-19. Det skriv Haugesunds Avis. To er nå lagt inn i samanheng med smitteutbrotet som starta i Haugesund og har spreidd seg til Sveio. 26 personar er smitta i samanheng med dette utbrotet.
Ein 30 år gamal mann er tatt av politiet etter å ha truga ein vektar med kniv på Risavika Havn i Sola kommune. Mannen forsvann etter knivtrugselen, som skjedde i femtida, men etter ein leiteaksjon blei han funnen i ein hage.
Ein mann måtte seint i går kveld hentast av redningshelikopter etter eit arbeidsuhell på eit skip på Jelsa i Suldal. Mannen fekk alvorlege skader i ein fot, og blei frakta til sjukehuset. Arbeidstilsynet er varsla.
Politiet melde i halv firetida i natt om brann i fleire bosspann i Sandnes sentrum. Det var fare for spreiing, og evakuering blei vurdert. Men brannmannskapet fekk kjapt kontroll.
Søket ettet er kvinne i turområdet ved Månafossen i Gjesdal i Rogaland ble søndag kveld avsluttet uten resultat. Politiet antar at kvinnen har omkommet. Pårørende er varslet, melder politiet i Sørvest.
Alle bilene er ute av veibanen, og trafikken flyter greit etter kjedekollisjonen på Moi.
Tre biler er involvert i kjedekollisjonen. Politiet fikk melding om hendelsen 18.22, og er på vei til stedet. Det er snakk om større materielle skader, men trolig mindre personskader. Det er trafikale utfordringer på stedet.
Det så lovende ut i 1. omgang da Robyn Elizabeth Decker scoret kampens første mål for Avaldsnes, men deretter slapp laget inn tre mål til Sandviken, og kampen endte i tap. Se kampreferatet her.
Klepp ledet borte mot Rosenborg til det gjenstod to ordinære spilleminutter etter scoring av Isabella Hayes. Men så la RBKs Kristine Minde inn i boksen, og via Sara Kanutte Fornes og til slutt Lisa-Marie Karlseng Utland gikk ballen i mål. Dermed endte toppserieoppgjøret i Trondheim 1-1.
Tromsø kommune har i dag fått 21 negative prøvesvar etter utbruddet på Hurtigruten.? Samtidig har vi fått vite at en ny passasjer fra den forrige seilasen, en beboer i Rogaland, er positiv, sier ordfører Gunnar Wilhelmsen, ifølge Dagbladet.
Tunnelen er stengt på grunn av utlufting av damp, ifølge Statens vegvesen.
Fem nye personer har fått påvist koronasmitte i Sveio, opplyser ordfører Linn Therese Erva i Sveio kommune til Bergens Tidende. De smittede er fra samme husstand som personer med allerede bekreftet smitte.
Personen er knyttet til de seks andre smittetilfellene i Haugesund på Torsdag, og de ni smittetilfellene i Sveio. Smittevernlege i Haugesund, Teis Qvale, sier de forventet at prøven kom tilbake positiv.
Kvinnen er i 40-årene og forsvant i Månafossen området. Hun har på seg fjellbukse, mørkeblå Adidas jakke, brune fjellsko og en sort tursekk. Letingen fortsetter utover dagen med både politi, frivillige og helikopter.
Åtte av de 69 kommunene som er berørt av smitteutbruddet på Hurtigruten er i Rogaland. Det er den lokale helsetjenesten som tar seg av tilfellene i sitt området. Alle passasjerer har karantene i ti dager fra de gikk av båten.
Brannvesenet og Politiet har rykket ut etter melding på en automatisk brann alarm ved Dalane videregående i Eigersund. Røyken har oppstått fra et kjøleskap. Det er kontroll på stedet, ifølge politiet på twitter.
Mannen er funnet død på lørdag. Han ble meldt savnet torsdag ettermiddag etter en fisketur i Divielva i Troms. Mannen kommer fra Sandnes, og pårørende er informert, skriver Stavanger Aftenblad.
En bil har kjørt i autovernet ved M44 i Bryne, som har ført til trafikale problemer. Fører skal være uskadd. Nødetatene er på vei til stedet, melder politiet.
Etter det kommunen vet, er de to nye tilfellene ikke tilknyttet smitteutbruddet i Haugesund og Sveio.
To personer er kjørt til legevakt etter politiet rykket ut på melding om slagsmål ved Stokkavatnet kl. 13.26, melder politiet.
Brannvesenet var raskt på stedet da det brøt ut brann i en bil i Suldal. Brannen er nå slukket.
En sort Mitsubishi Outlander med registreringsnummer RK 77245 er meldt stjålet fra Åsevegen på Orre. Bilen er sannsynligvis nøkkelkjørt, melder politiet.
Utrykningspolitiet har skrevet ut 12 og anmeldt en person etter en laserkontroll ved Skjævelandsbrua i Sandnes. Den høyeste farten ble målt til 88 km/t i 60-sonen.
Haugesunds ordfører ønsker at Haugesund sjukehus skal få muligheten til analysere koronatester, skriver Haugesunds Avis. Nå sendes testene til Bergen og Stavanger, med en ventetid på opp til fem døgn. Det er håpløst, mener Arne Christian Mohn.
Det var registrert 9240 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 32 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 68 tilfeller.
Av 3500 rapporterte utslipp av olje, kjemikalier og avfall på norsk sokkel de siste 15 årene, har Miljødirektoratet kun meldt 11 saker til politiet, skriver Klassekampen. De sier at dialog med oljeselskapet ofte funker bedre enn anmeldelse.
Politiet melder om en travel natt i distriktet. Det har fått mange meldinger om forstyrrelse av natteroen og ordensforstyrrelser, men ingen av hendelsene har ført til at politiet har opprettet sak.
Ikkje ein rekord å juble for kanskje, men fleire målestasjonar i fylket har hatt alt frå dobbelt til tredobbelt så mykje nedbør samanlikna med normalt. Det ser òg ut til at me får ein våt start på august.
Sesongens første tap for Sandnes Ulf. No ligg dei på ein 4. plass på tabellen med 11 poeng.
Høgre felt i vestgåande løp i tunnelen er stengd.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.