Tirsdag, 19.03.2019 08:51 Uke: 12
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Hydro utsatt for stort
cyberangrep

(I dag, kl 08:51)
Facebook: Under 200
fulgte
moskémassakre...

(I dag, kl 08:51)
Hydro utsatt for stort
cyberangrep

(I dag, kl 08:51)
Hydro utsatt for stort
cyberangrep

(I dag, kl 08:50)
Brannøvelse i
Krødsherad i dag

(I dag, kl 08:50)
Glatt på E6
(I dag, kl 08:50)
Raskere og billigere
oljeutbygging

(I dag, kl 08:50)
Flere bruker
smertestillende
medisiner

(I dag, kl 08:50)
Hydro utsatt for stort
cyberangrep

(I dag, kl 08:50)
Kristoffersen mot
skiforbundet: Dette
ha...

(I dag, kl 08:50)

Sistedistrikt
- Et trist syn. Den
har ikke hatt det
go...

(I dag, kl 08:41)
Anne solgte huset uten
å vite hvor hun s...

(I dag, kl 08:41)
Kjørte i fylla for å
kjøpe pølse

(I dag, kl 08:41)
Minst 92 omkommet i
flom og skred i
Indo...

(I dag, kl 08:41)
Hydro utsatt for stort
cyberangrep som p...

(I dag, kl 08:41)
Hydro utsatt for stort
cyberangrep

(I dag, kl 08:41)
Siste nytt fra
næringslivet:
Innstilling...

(I dag, kl 08:31)
Elnar ser til
Barcelona, London og
New Y...

(I dag, kl 08:31)
Sa nei til danske ?
tester senegaleser

(I dag, kl 08:31)
Opplever alle
foreldres mareritt: ?
Hadd...

(I dag, kl 08:31)

Mest lest siste uke
IS-kvinner som
returnerer: Fritt frem
i ...

(I går, kl 23:40)
Han solgte fire våpen
til terroristen: T...

(I dag, kl 00:13)
Lokal fotballtrener og
19-åring blant of...

(I dag, kl 00:40)
Thelma fødte seks barn
- på ni minutter!

(I dag, kl 00:40)
Stor politiaksjon
etter skyting i
Nederl...

(I går, kl 11:45)
Minst én drept under
skyting i Nederland

(I går, kl 12:41)
PST: Ikke svekket
mistanke mot Waras
sam...

(I går, kl 12:50)
Ny krimserie på NRK:
Vil skape «Happy no...

(I går, kl 13:50)
Apple senker
iPhone-prisen med over
2000...

(I går, kl 14:11)
Levende kvinne ble
erklært død ? er
skre...

(I går, kl 17:21)

Mest lest i dag
Fallas hemmelige
hjelper: Kontaktet
eks-...

(12.03.2019, kl 16:01)
Nordmann vant 221
millioner i
Vikinglott...

(13.03.2019, kl 22:10)
Reagerer sterkt på å
bli nevnt i manifes...

(16.03.2019, kl 06:51)
Teaterregissør om
Wara-trusler: ?
Åpenba...

(12.03.2019, kl 21:31)
Tre personer
knivstukket i Skien

(16.03.2019, kl 04:10)
Supporterleder om
avlyst Mesterfinale:
?...

(15.03.2019, kl 14:11)
Bilkupeen tålte
kollisjonen ? men alle
i...

(14.03.2019, kl 12:31)
Laila Anita
Bertheussen nekter
straffsky...

(14.03.2019, kl 23:30)
Min svigermor på over
90 år var helt uts...

(15.03.2019, kl 20:10)
Ole Gunnar Solskjær i
stort VG-intervju:...

(15.03.2019, kl 20:10)

Været i dag
KlarværOslo
1 °C , 1 m/s SSØ.
Delvis skyetBergen
2 °C , 1 m/s ØSØ.
LettskyetStavanger
0 °C , 0 m/s S.
LettskyetTrondheim
2 °C , 2 m/s SV.
Delvis skyetTrømsø
-3 °C , 5 m/s S.
KlarværKristiansand
0 °C , 1 m/s NNV.
Delvis skyetBodø
-1 °C , 4 m/s ØSØ.
KlarværHalden
-2 °C , 1 m/s NV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Oljeproduksjonen fra Oda-feltet har startet fem måneder tidligere enn planlagt, og kostnadene er redusert med 15 prosent, ifølge operatør Spirit Energy. Oda-feltet helt sør i Nordsjøen er Spirit Energy sin første utbygging på norsk sokkel.
Equinor skal kutte driftskostnadene på norsk sokkel med 4,5 milliarder kroner, skriver Aftenbladet. Fagforeningene frykter dette betyr færre ansatte, og at det blir utført mindre vedlikehold på installasjonene, og som kan gå utover sikkerheten.
Peter C. Frølich (H) mener Stortinget bør skjerpe loven om kjøp av sexdukker som etterligner barn. Bakgrunnen for kravet er at en mann i 60-årene ble frikjent i Haugaland tingrett sist uke etter å ha bestilt en slik dukke, skriver Dagbladet.
190 boliger kan bli berørt dersom den planlagte omkjøringsveien fra Åkra sentrum til Ådland på Karmøy skal legges om for å spare landbruksjord, skriver Haugesunds Avis. Boligene vil ligge så tett på den nye alternative traseen at de blir berørt.
En kvinnelig bilfører i 20- årene ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus etter hun kjørte av Horpestadvegen på Bryne ved 22.30-tiden tirsdag. Kvinnen klagde over smerter i ryggen. Bilen kjørte gjennom et gjerde og ut på et jorde.
En budsjettsprekk på 87 millioner kroner i Sørvest politidistrikt kan bety at 85 stillinger må kuttes. Leder i Politiets Fellesforbund Sørvest, Per Anders Røsjorde, sier til Stavanger Aftenblad at kutt i antall stillinger er den eneste løsningen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sør-Vest politidistrikt mangler 87 millioner kroner. Per Anders Røsjorde, lokallagsleder i Politiets Fellesforbund, tror minst 85 stillinger må bort, ifølge Aftenbladet.
Musikkprodusent Truls Birkeland er en av Norges fremste innen kriminalteknisk lydarbeid. Nå jakter han svar for politiet i Lørenskog-forsvinningen, skriver VG. Arbeidet handler ofte om å tolke lydbildet i forbindelse med telefonsamtaler fra et åsted.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En trailersjåfør rygget ned en lyktestolpe ved Hydro sitt anlegg i forbindelse med en leveranse. Politiet fattet mistanke om alkoholpåvirkning. Utåndingsprøven på stedet viste langt over lovlig verdi. Sjåføren fremstilles for lege og bevissikring.
En person er tatt med av ambulanse for nærmere sjekk etter utforkjøringen i Sævik. Vedkommende var bevisst, men nedkjølt. Det er ikke foretatt dykk ned til bilen siden det er en el-bil. Føreren har opplyst at det ikke var andre i bilen da uhellet skjedde.
Politiet har fått melding om en bil som har kjørt i sjøen ved Sævik. Det er meldt inn til politiet at alle skal være ute av bilen. Politiet rykker ut til stedet sammen med øvrige nødetater.
Kreftmedisinen Ixazomib blir ikkje godkjent i Noreg, ifølge Beslutningsnemnda. Årsaka er at den kostar for mykje målt opp mot effekten. Ein av dei som har kjempa for ? og gått i demonstrasjonstog ? for denne livsforlengjande medisinen, er Finn Helge Quist frå Haugesund. Han er gift med ei som har beinmargskreft, og er lei for avslaget.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Statens vegvesen har, på vegne av Rogaland fylkeskommune, innstilt Norled som vinner av anbudskonkurransen for ferjedrift i Finnøysambandet fram til 2029. ? Vi er meget glade for at vi får fornyet tillit, sier viseadministrerende direktør Lars Jacob Engelsen i Norled.
Lunde skole tok elleve poeng, men finaleplassen glapp for Silje Sigvaldsen, Oscar Skjøldt Tønnesen og Emma Austbø Gravdal. Hør den spennende innspurten her.
En polsk mann i 50-årene er funnet druknet i Lyngøysundet i Egersund i formiddag. Det opplyser operasjonsleder Kurt Løklingholm. Mannen stod på land og fisket og politiet antar at han kan ha sklidd på svaberget og eller at han har blitt tatt av høye bølger.
Politiet har fått melding om et snøskred i Hunnedalen på ruten inn til Sandvatn. Det er ingen personer som er tatt av skredet. NLA har vært på stedet og snakket med to skiløpere som hadde utløst skredet. De er uskadd.
Verdiskapingen innen landbruket i Rogaland var i 2017 på 3 milliarder kroner. Dette er en økning på 2,4 prosent fra 2014 viser en rapport som ble lagt fram i dag i Stavanger i dag. Men samtidig som inntjeningen øker blir det færre bønder.
Benjamin Landa, Frida Holm Bø og Sara Charlotte Voll fra Stavanger kristne grunnskole tok åtte poeng i Klassequizen. Sendingen hører du her.
Fergelemmen på Oanes skal byttes ut. Dette fører til at fergen over Høgsfjorden mellom Oanes og Lauvvik ikke går mellom klokken 17.30 tirsdag og 05.30 onsdag morgen.
Det pågår en leteaksjon i Egersund etter en polsk mann som er savnet etter en fisketur i Regeviga. Mannen ble meldt savnet sent søndag kveld. Det har vært søkt med helikopter og frivillige langs land i natt, og søket fortsette utover dagen.
Politiet i Sandnes rykket ut til Figgjo mandag morgen etter tips fra publikum om en sjåfør som kjørte vinglete. En mannlig bilfører i begynnelsen av 30 årene har truffet autovernet og punktert på to hjul. Politiet foretar avhør på stedet.
Politiet i Sandnes pågrep enn innbruddstjuv på Vibemyr like før klokken seks mandag morgen. Han ble tatt på fersken etter at ansatte som kom på jobb meldte fra om en dør som var brutt opp, og hørte lyder fra lokalet. Politiet undersøker stedet.
Svein Richard Brantzæg slutter som konsernsjef i Norsk Hydro etter ti år. Ny konsernsjef blir Hilde Merete Aasheim, som i dag er leder for Hydros forretningsområde Primæraluminium. Brandtzæg blir i selskapet ut året og vil fungere som rådgiver.
Fylkesrådmannen vil gi alle elever i videregående skoler studentrabatt, og vil heve aldersgrensen for voksenpris fra 15 til 17 år, skriver Aftenbladet. Politikerne i Samferdselsutvalget behandler saken neste onsdag.
Politiet målte en bilfører, en mann på 19 år, til 99 km/t i 60- sone i Øvre Vats like etter klokken tre natt til mandag. 19-åringen fikk førerkortet beslaglagt.
I løpet av natt til mandag er det oppdaget et innbrudd i en frisørsalong i Stavanger. Noen har knust et vindu, og tatt seg inn i frisørsalongen og stjålet kassaapparatet og en datamaskin.
Bilen som ble stjålet fra Tasta i Stavanger søndag kveld, ble funnet igjen på Kampen. Politiet melder at det kan se ut som biltyvene har kjørt seg fast. To personer ble oppdaget da de knuste vinduene på bilen, og politiet har sikret spor.
Utrykningspolitiet i Stavanger har gjennomført trafikkontroll på E39 Tasta. En mannlig bilfører på 19 år mistet lappen etter å ha kjørt i 91 km/t i 50 sonen.
Stavanger Oilers slo i kveld Sparta Sarpsborg 2?0 i den sjette kvartfinalekampen i NM-sluttspillet. Hvem som blir Oilers motstander i semifinalekampene blir klart tirsdag kveld.
Oilers vant 2-0 i Sparta Amfi og er dermed ett steg nærmere den berømte "bøttå".
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Håndballherrene fra Jæren skal møte ØIF Arendal i kvartfinalen i NM-sluttspillet. Det ble klart etter trekning nå i kveld. Arendal vant eliteseieren.
Viking vant 4?0 over EIK i kveldens treningskamp på SR-Bank Arena, det melder Aftenbladet. Siste målet ble satt på overtid av Tommy Høiland, da Viking fikk straffe.
I løpet av tre timer, fra kl. 16:30-19:20, gjennomførte Utrykningspolitiet trafikkontroll på Skjold. Fire førere fikk forenklet forelegg for fartsovertredelse, melder politiet på Twitter. En av disse fikk førerkortet beslaglagt grunnet for mange prikker. Høyeste hastighet 100km/t i 80-sone.
Politiet melder at en bilist i Haugesund kjørte vinglete på Raglamyrvegen i ettermiddag. Bilen kjørte også inn i en annen bil, og politiet mistenker kjøring i påvirket tilstand. Mannlig fører tatt med til legevakt for blodprøve. Sak opprettet.
Nærbø sine håndballherrer tapte knepent borte mot Drammen. Stillingen ble 30 ? 27, og Jærlaget havner derfor på en 6. plass, etter siste seriekamp i eliteserien. Nærbø har allerede sikret seg sluttspillplass.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.