Onsdag, 26.09.2018 12:36 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Jeg er ikke fornøyd
med
helsepersonellet...

(I dag, kl 12:30)
Høge temperaturar i
dag

(I dag, kl 12:30)
Jeg er ikke førnøyd
med
helsepersonellet...

(I dag, kl 12:21)
Her er ni ting du kan
gjøre nå som det r...

(I dag, kl 12:21)
Stranger-bok solgt til
USA

(I dag, kl 12:21)
Ap trenger ny
ordførerkandidat

(I dag, kl 12:21)
Miljøprisen til Air
Products AS

(I dag, kl 12:21)
? Ein må vere streit
for å sei at «det e...

(I dag, kl 12:21)
Obama på plass i Norge
(I dag, kl 12:10)
Tv 2-sjefen: - Ein
historisk dag

(I dag, kl 12:10)

Sistedistrikt
Stort ras ved
Byrkjenes

(I dag, kl 12:31)
Flere kanselleringer i
fergesambandet

(I dag, kl 12:31)
Transportselskap etter
fyllekjøring i na...

(I dag, kl 12:31)
Petter (72) hørte et
brak. Utenfor kunne...

(I dag, kl 12:31)
Ikke greit å straffe
dem som ikke vil ha...

(I dag, kl 12:31)
Gull og norgesrekord i
Nordisk Mesterska...

(I dag, kl 12:31)
? Eiendommer som denne
kommer så å si al...

(I dag, kl 12:31)
Stortalentet med
laurbærkransen

(I dag, kl 12:31)
Held Sognefjellet
stengt

(I dag, kl 12:31)
SFE seier nei til
Vestlandskraft

(I dag, kl 12:22)

Mest lest siste uke
Videopptak tatt på
Themsen vekker
oppsik...

(I går, kl 22:41)
Dette er bare to av
Trumps 12 nye biler

(I går, kl 23:51)
Derfor dropper de
digitale dingser

(I går, kl 14:30)
Varsel om full storm i
Trøndelag og Helg...

(I går, kl 16:00)
Keeperen utvist ?
United slått ut på
str...

(I går, kl 23:21)
Selnæs serverte mål
med sin første
berør...

(I går, kl 23:41)
Regjeringen betaler
for planting av den
...

(I går, kl 23:41)
Høyre frykter Aps
asylpolitikk kan føre
...

(I dag, kl 03:11)
Havnaa brakk tommelen
på trening ? må av...

(I går, kl 12:41)
17-åring døde etter
mopedulykke

(I går, kl 14:30)

Mest lest i dag
Elizabeth tok stuerne
på fersk gjerning

(21.09.2018, kl 23:00)
Søndag kan Per-Mathias
Høgmo ta et langt...

(21.09.2018, kl 20:11)
Pilot fant forlatt
«Jumbojet» i ørkenen

(20.09.2018, kl 22:21)
Dette skjedde i natt
(22.09.2018, kl 05:40)
Farenivået oppgradert
til rødt nivå - fa...

(21.09.2018, kl 11:51)
Kamp mot klokka for
Konradsen ? og så
la...

(21.09.2018, kl 23:40)
Leiteaksjon ved
Preikestolen

(22.09.2018, kl 01:21)
De litt «rimeligere»
luksusbobilene

(23.09.2018, kl 08:30)
Konkurransen ble for
tøff ? nå forsvinne...

(24.09.2018, kl 15:50)
Julia (23) nektes
familiegjenforening
me...

(23.09.2018, kl 10:50)

Været i dag
Delvis skyetOslo
18 °C , 6 m/s SSV.
SkyetBergen
12 °C , 5 m/s V.
SkyetStavanger
13 °C , 5 m/s VNV.
RegnbygerTrondheim
9 °C , 9 m/s V.
RegnTrømsø
5 °C , 2 m/s ØNØ.
Delvis skyetKristiansand
14 °C , 7 m/s V.
RegnBodø
6 °C , 9 m/s SSV.
SkyetHalden
14 °C , 10 m/s SV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ved Stordalsvatnet på E134 i Etne er det no fri ferdsel. Vegen var delvis stengt på grunn av flom.
Se TV-nyhetene med siste nytt fra de store nedbørsmengdene på Vestlandet.
Fylkesvei 691 ved Bråtveit i Suldal er stengt på grunn av flom.
Målestasjonen ved Liarvatnet er den som har registrert mest nedbør til no.
Fylkesvegen mellom Ørlandsneset og Tengesdal i Suldal er stengt på grunn av ras. Vegen er ein mindre veg på nordsida av Hylsfjorden. Det er vegtrafikksentralen som melder om stenginga.
På grunn av vêrforholda i dag kan ferjene mellom Arsvågen og Mortavika på E39 bli forsinka. Det melder Fjord1. Meteorologen melder at vinden skal dreie og minke noko i løpet av dagen.
Det er nå kontroll på vannmassene som rant inn mot de to husa i Ekornveien på Jørpeland. De evakuerte beboerne har fått gå inn igjen. En annen vei i samme område, Elgveien, har gått i oppløsning. Boligene der er foreløpig isolert.
Ved Esso-stasjonen på Jørpeland meldes det også om store vannmasser i veibanen. Stedet ligger ved riksvei 13. Veitrafikksentralen er varsla.
I Sauda har vannet oversvømt flere jorder. Dette bildet er tatt på Gunnarsrød.
To hus på Jørpeland står nå i fare for å bli tatt av vannmassene, og er evakuert ? Det er reell fare for at husene kan bli ødelagt av vannmassene, opplyser politiet. Nå prøver gravemaskiner på stedet å lede vannet bort.
På E134 ved Stordalsvatnet i Etne er det kolonnekjøring forbi stedet der det er vann og grus i veibanen. Bilister kan måtte vente i opptil en halvtime. Meldinga om vannet og grusen kom like før klokka 07.
Ved Søre Puntsnes i Hjelmeland er det meldt om store vannmengder. Hjelmeland og Årdal brannvesen er kalt ut, ifølge politiet.
De store nedbørsmengdene som har prega fylkene nord for oss de siste timene, er på vei mot Rogaland. Det skal falle mye nedbør, og Ryfylke er spesielt utsatt. Det er venta mellom 40 og 60 millimeter regn. Enkelte steder kan det komme 100 milimeter.
Ved Stordalsvatnet i Etne er det kommet elding om store mengder vann og mellomstore steiner i veien etter ras. Det er satt opp varseltrekant på stedet. Politiet er på vei for å dirigere trafikken, og entreprenøren er varsla.
Politiet og brannvesenet er på vei til Jørpeland etter melding om at det kommer vann inn i flere kjellere. I minst ett av husa er det også kommet grus inn i huset.
Det har gått et jordras på riksvei 13. Raset har gått om lag en kilometer sør før Hjelmeland.
Over halvparten av alle undersøkte voldtektssaker i Sør-Vest politidistrikt kunne vært etterforsket bedre, og har ikke en tilfredsstillende etterforskningsplan. Det viser en ny rapport fra statsadvokatene i Rogaland, ifølge Stavanger Aftenblad.
To beboere og en ansatt sjekkes for røykskader etter en brann ved Storesund Alderspensjonat på Karmøy i Rogaland i natt. Brannvesenet har slukket brannen, og det jobbes med å lufte ut røyken, melder politiet.
Se TV-sendingen her:
Statsadvokatene i Rogaland slår i en fersk rapport fast at over halvparten av de undersøkte voldtektssakene i Sør-Vest politidistrikt burde vært bedre etterforsket. Det skriver Stavanger Aftenblad.
Oilers og Vålerenga leverte et fyrverkeri av en hockeykamp i DNB Arena i kveld. I kampens sluttminutter sikret VIF seg seieren med 4-3 over Oilers.
Se TV-sendingen her:
I februar neste år kommer musikalen "Grease" til Stavanger og DNB-Arena. Det er forestillingen som ble satt opp i Chateau Neuf i Oslo i januar i år som kommer til Stavanger. I utgangspunktet er det satt opp en forestilling i Stavanger 16. februar.
Lesartala for papiravisene held fram med å falle. På eitt år har 7,7 prosent av lesarane forsvunne, viser nye tal frå Mediebedriftenes Landsforening. For lokalavisene er fallet enda større.
Bystyrepolitiker Rune Askeland i Stavanger meldte seg ut av Venstre da nominasjonskomiteen i forrige uke innstilte ham på sjuende plass på Stavanger Venstres liste. Nå blir Miljøpartiet De Grønne (MDG) Askelands nye parti.
Se TV-sendingen her:
En 17 år gammel jente har blitt tatt for nasking i butikk, ifølge politiet. Det ble også funnet hasj på jenta, og sak er opprettet. 17-åringen ble hentet av foreldrene sine.
Tre bilar er involvert i ein kjedekollisjon ved avkøyrsla til Hydro på Karmøy. Det er ikkje meldt om personskade og trafikken flyt greitt, ifølge politiet.
I to veker kostar bussbilletten i Rogaland ei krone per billett. Men når bomringen på Nord-Jæren opnar neste veke, blir bussbilletten dyrare enn nokon gong før. Fylkespolitikarane har ingen planar om verken å setja ned prisen eller å unngå prisauke.
Solstad Farstad og Hovedredningssentralen på Malta har bestemt seg for å avslutte søket etter savnede Knut Schevik, melder rederiet. Schevik ble torsdag meldt savnet fra skipet «Normand Tonjer», øst for øya Malta.
Frå 1. oktober vil det ikkje lenger vere mogleg å parkere to timar gratis ved Bystasjonen i Sandnes. Ordninga vart innført for å gjere anlegget kjent, men har blitt verande lenger enn intensjonen, opplyser Kjell Veire ved Sandnes Parkeringsdrift.
Det er en elg på bytur i Stavanger, melder politiet. Ved 07.30-tida befant den seg ved fotballbanene på Hinna. Viltnemnda er varsla.
En mann i 50-åra blei påkjørt i Spannavegen i Haugesund i morges. Mannen var ved bevissthet etterpå, men er brakt til sykehus med ambulanse. Politiet skal etterforske saken og snakke med sjåføren.
Tidligere Karmøy-lensmann Dagfinn Torstveit har mottatt trusler og sjikane etter at han har vist seg på TV2-skjermen i serien «Hvem drepte Birgitte» i høst, skriver Haugesunds Avis. Tortveit synes det er «trist at nivået er på et sånt lavmål».
En 26-åring sitter nå i arresten etter å ha kommet tilbake til Stavanger sentrum etter at politiet ba ham om å gå. Bakgrunnen for at politiet viste ham bort var et slagsmål i natt. Da mannen kom tilbake og lagde bråk på ny, blei han arrestert.
Se TV-sendingen her:
Helse Stavanger og tre grunneiere har ikke greid å bli enige om prisen for deler av tomteområdet der det nye sykehuset skal bygges på Ullandhaug. Stavanger tingrett har satt av tre dager denne uken til saken. Det skriver Stavanger Aftenblad.
Mann i 30-årene siktet for promillekjøring ved Tau i Stavanger. Vitner meldte fra om mannen. Mannen erkjente å ha kjørt, men ble ikke tatt kjørende.
Avinors tjenestebiler må betale bompenger for kjøring mellom egne arealer på Stavanger lufthavn Sola. Nå søker de om bomfritak. Det skriver Rogalands Avis.
Se TV-sendingen her:
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.