Lørdag, 30.05.2020 09:28 Uke: 22
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
19-åring skutt og
drept. Deler av Det
hv...

(I dag, kl 09:22)
Filosofer for folk
flest | Therese
Solli...

(I dag, kl 09:22)
Ingen kom til skade
(I dag, kl 09:21)
Har fått kontrakt med
Florø

(I dag, kl 09:21)
Palestiner drept av
israelsk politi i
Je...

(I dag, kl 09:12)
Dømt for innbrudd i
Idrettens hus

(I dag, kl 09:11)
Vil ha faste
hjemmkontor-dager

(I dag, kl 09:11)
1 av 3 vil ha Solberg
som statsminister

(I dag, kl 09:11)
Fikk støtte etter økt
omsetning

(I dag, kl 09:11)
Godset-sjefens
Leeds-grep: Studerte
idol...

(I dag, kl 09:03)

Sistedistrikt
Terje (56) kunne ikke
en gang pusse tenn...

(I dag, kl 09:23)
Sindre (23) fikk to
uker som
tillitsvalg...

(I dag, kl 09:23)
Da var det mye vatten
da

(I dag, kl 09:23)
Pasienten følte seg
uvel, med smerter i
...

(I dag, kl 09:23)
Fem måneder siden
Jennie (13) valgte å
a...

(I dag, kl 09:23)
19-åring skutt og
drept. Deler av Det
hv...

(I dag, kl 09:23)
Filosofer for folk
flest | Therese
Solli...

(I dag, kl 09:23)
Ingen kom til skade
(I dag, kl 09:23)
Har fått kontrakt med
Florø

(I dag, kl 09:23)
Skal jobbe aktivt for
at det ikke blir n...

(I dag, kl 09:13)

Mest lest siste uke
Sandy Munro: ? Det er
bare Volkswagen so...

(I dag, kl 05:22)
Først døde femåringen.
To timer senere b...

(I går, kl 11:43)
TIL-trener ferdig i
klubben

(I går, kl 14:22)
Kygos piano selges på
digital auksjon. R...

(I går, kl 11:02)
Sportsfiskere ut mot
grusuttak

(I går, kl 11:11)
Idretten i Trondheim
får bare halvparten...

(I går, kl 11:11)
Idretten i Trondheim
får bare halvparten...

(I går, kl 11:12)
Forren om Brann: ? En
spennende klubb

(I går, kl 11:22)
Forren om Brann: ? En
spennende klubb

(I går, kl 11:22)
USA står i flammar, og
presidenten kasta...

(I går, kl 15:02)

Mest lest i dag
- Lite nærkontakt i
kamper

(28.05.2020, kl 17:51)
13-åringer ringte på
døra og løp - ble s...

(24.05.2020, kl 00:51)
Mulig ran på Sushi Bar
i Trondheim ? én ...

(25.05.2020, kl 00:02)
- Kan bli et enormt
nederlag for Krf i
d...

(26.05.2020, kl 06:51)
Brann i bolig i Larvik
(26.05.2020, kl 21:21)
Frøyatunnelen åpen
igjen

(26.05.2020, kl 21:21)
Koronasmittet reiste
mellom tre kommuner...

(26.05.2020, kl 23:32)
Sandy Munro: ? Det er
bare Volkswagen so...

(I dag, kl 05:22)
Foreldre tiltalt for
grov mishandling av...

(26.05.2020, kl 12:11)
Rystet München to
ganger: Tror Bayern
ha...

(26.05.2020, kl 13:52)

Været i dag
LettskyetOslo
18 °C , 3 m/s NØ.
KlarværBergen
16 °C , 1 m/s NV.
KlarværStavanger
17 °C , 0 m/s SSV.
KlarværTrondheim
14 °C , 2 m/s NØ.
SkyetTrømsø
6 °C , 4 m/s SSV.
KlarværKristiansand
15 °C , 3 m/s NØ.
SkyetBodø
8 °C , 3 m/s SØ.
KlarværHalden
16 °C , 4 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

I dag tidleg fekk politiet i Stavanger tips om ein båtførar med mogeleg promille. Politiet rykka ut og møtte båtføraren då han la til kai i Dusavika. Mannen blei tatt med til legevakta for russjekk.
Kulturinstitusjonane i Rogaland får 13 millionar kroner ekstra frå regjeringa. Det kom fram i går, fredag. Mest pengar, mellom tre og 4 millionar kroner, får Museum Stavanger, Jærmuseet og Rogaland Teater.
Både kystvakta og politiet måtte i aksjon for å stoppa ein fritidsbåt som blei køyrt på ein hasardiøs måte klokka halv to i natt utanfor Haugesund. Ei kvinne og ein mann var om bord og politiet mistenkjer begge for å ha vore rusa.
Utsira treng fleire arbeidsplassar for å stoppe nedgangen i innbyggjartalet, seier ordførar Marte Eide Klovning. I 2019 kom innbyggjartalet på Utsira for første gong under 200, og ferske tal frå Statistisk sentralbyrå viser at nedgangen fortset.
En mann er fløyet og en annen er kjørt til sykehus etter at en fritidsbåt traff en jernstake i Nedstrand i Rogaland natt til lørdag. Hovedredningssentralen ble varslet om ulykken av brannvesenet klokken 3.24.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har fått flere meldinger om farlige forbikjøringer i forbindelse med at køen ned mot fergekaien i Hjelmeland er lang. Politiet ber om at trafikanter tar hensyn til at køen står der den står.
En mann i 60-årene kjørte ut av veibanen ved Tengesdalsvegen i Bjerkreim i ettermiddag. Mannen måtte ha hjelp av brannvesenet til å komme seg ut av bilen, men er uskadd. Trafikken på stedet dirigeres forbi.
Olje og energiminister Tina Bru har i dag møtt ONS-sjef Leif Johan Sevland, skriver Aftenbladet. Hun ville høre hva ONS hadde og si, og har bedt ONS skrive et brev til departementet, om problemene med å tilbakebetale deltakeravgift for årets ONS.
Hovedredningssentralen advarer:
Utrykningspolitiet har gjennomført fartskontroll på E39 i Rennesøy. En bilfører fikk førerkortet beslaglagt etter å ha kjørt i 142 km/t. 18 andre fikk forenklet forelegg, melder politiet.
Fem på 12 kjørte de første bilene gjennom Brokke - Suleskard på fylkesvei 337, som offisielt åpnet klokken 12 i dag. Dermed er snarveien mellom øst og vest åpnet for sommeren. Det samme gjelder Sirdal - Lysebotn.
Regjeringen legger torsdag frem en ny stipendordning på 100 millioner kroner. Hensikten er å hjelpe de kunstnerne som sliter økonomisk og har falt utenfor de andre ordningene. ? Jeg tror hjelpen vil komme godt med, sier kulturminister Abid Raja.
MDG mener regjeringens satsing på den maritime næringen må mangedobles. Regjeringen har foreslått å gi 684 millioner kroner. MDG mener næringen kan gi oppdrag i milliardklassen til leverandørindustrien, og mener det må gis minst 10 milliarder.
Norsk oljemuseum i Stavanger har fått eit ekstra tilskot på 1,5 millionar kroner frå staten, til ei ny utstilling om undervassteknologi. Olje- og energiminister Tina Bru seier pengane sikrar ny aktivitet og ei viktig utstilling.
Den siste tida har politiet hatt over 30 oppdrag på Vaulen badeplass i Stavanger, der fleire ungdomar har vore samla. Dei har drukke alkohol og det har vore valdshendingar. No ber politiet om hjelp frå foreldre for å hindra meir bråk.
Det har blitt 5000 færre arbeidssøkarar i Rogaland den siste månaden, viser nye tal frå Nav. I alt er 30 267 personar no registrerte som arbeidssøkarar. Av desse er 15 833 personar heilt utan arbeid, og det utgjer 6,2 prosent av arbeidsstyrken.
Koronarestriksjonar hindrar det spanske firmaet som skal køyra dei siste testane av bommane i Ryfast, frå å dra til Noreg. Dermed blir det ikkje bompengeinnkrevjing i Ryfast før tidlegast i slutten av juni, skriv Aftenbladet.
Snøen sett ein stoppar for opninga av fylkesvegen mellom Breiborg i Sauda og Røldal. Der har arbeidet med å brøyta blitt sett på vent fordi brøytekantane er ti til tolv meter og rasfaren er stor. Vegen kan opna tidlegast 15. juni.
For tredje månad på rad fell inntektene i bomringen på Nord-Jæren. I april i år kom det inn 20 millionar kroner mindre i inntekter, samanlikna med april i fjor, skriv Aftenbladet. Årsaka er blant anna at koronakrisa har ført til langt mindre trafikk.
Samferdselsminister Knut Arild Hareide seier nei til Frp sitt forslag om fortgang i Rogfast-prosjektet. Han vil ikkje sette i gang før prosjektet er gjennomgått på nytt. Stortingsrepresentant Roy Steffensen frå Frp er skuffa over statsråden sitt svar
Det var ved midnatt registrert 8411 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Det er en økning på 10 tilfeller siste døgn. I alt 36 personer får behandling på sykehus for covid-19-sykdom.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Helse Fonna opnar ikkje opp for besøk før ein er sikker på at dette kan gjerast på ein trygg og god måte. I dag kom styringsmaktene med nye tilrådingar som opnar for besøk, men at det er opp til kvart enkelt helseføretak korleis ein organiserer dette.
Et enstemmig kommunestyre i Sola vedtok i kveld å ansette Knut Underbakke (51) som ny kommunedirektør i Sola. Underbakke kommer fra jobben som rådmann i Gjesdal.
Helse Fonna legg ned delar av det mellombelse pandemimottaket ved Haugesund sjukehus, og riggar ned teltet som i lang tid har sperra fortauet i Karmsundgata. Det kom fram på eit styremøte i Helse Fonna torsdag. Smittetrykket er lågt, og den ordinære aktiviteten skal takast opp att.
En mann i 30-årene på rullebrett er påkjørt i fotgjengerfelt i Oalsgata i Sandnes. Han skal være mindre skadet, men er bragt til legevakt for kontroll. Politiet er i gang med undersøkelse for å kartlegge hva som har skjedd.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En varebil kjørte i autovernet, mistet et dekk, og veltet over på siden på E134 ved Liarheisletta i Vindafjord i ettermiddag. Føreren, en mann i 60 årene, fremstod som uskadet. Han er anmeldt for uaktsom kjøring, og førerkortet er beslaglagt.
En bil og en motorsykkel er involvert i et trafikkuhell på E39 ved Auglend i Stavanger. Det skal være snakk om påkjørsel bakfra. Motorsyklisten er oppe å går, og skal bare være lettere skadet. Trafikken går som normalt på stedet igjen.
Politiet etterlyser vitner etter mishandlingen av en 15 år gammel gutt på Vaulen ved Stavanger ved begynnelsen av mai. Tre personer er siktet for volden, som ble filmet og delt på sosiale medier, skriver Stavanger Aftenblad.
Det har vore eit trafikkuhell mellom ein bil og ein motorsykkel på E134 ved Liarheisletta i Vindafjord. Motorsyklisten er oppe og går, og det er ikkje meld om personskadar. Politiet er på staden.
Det liten risiko for å bli smitta av korona i Rogaland akkurat nå. Tal frå Folkehelseinstituttet viser at det ikkje er registrert nokon tilfelle av Covid-19 dei to siste vekene.
Forskingsinstituttet Norce varslar at mellom 35 og 40 tilsette kan bli sagt opp, skriv Bergens Tidende. Norce er delvis eigd av Universitetet i Stavanger
Frp vil ha fleire fengselsplassar for ungdom og foreslår tre nye ungdomseiningar ved fengsel i Rogaland. På sikt vil de ha ein egen ungdomseining i fylket. Det skriv Aftenbladet.
Subsea 7 planlegger å kutte hver fjerde ansatt i selskapet innen andre kvartal neste år. Selskapet skal kutte 3.000 ansatte fra arbeidsstyrken. Kuttene skal gjennomføres innen andre kvartal neste år, skriver Dagens Næringsliv.
Ein mann i midten av 40-åra er frådømd retten til å opphalda seg i Karmøy kommune det neste året, fordi han har mishandla si gamle mor, skriv Haugesunds avis. Han får også forbod mot å kontakta mor si i tre år.
Det er tredje gong på åtte år at hotellet har gått konkurs, skriv Haugesunds avis. Dagens eigarar overtok drifta i 2017, og hadde nå ei gjeld på over 3,5 million, som dei ikkje greidde å betena.
Senterpartiet har foreslått å halvere nedbygging av matjord mot 2026, noe verken regjeringen eller Frp ønsker. Stortingets næringskomité avga torsdag sin innstilling for Senterpartiets forslag. Siden 2000 har nedbyggingen av matjord falt kraftig.
Lokalaviser ligger an til å få 30 millioner kroner mer i tilskudd for produksjonen i 2020, enn i 2019. Det skriver Medietilsynet. Dermed følger tilsynet opp de politiske signalene om at pressestøtten skal omprioriteres mot lokalavisene.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.