Søndag, 19.05.2019 18:30 Uke: 20
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Mona Berntsen måtte i
avhør etter Madonn...

(I dag, kl 18:22)
«Superhelgen» ble
ingen
publikumssuksess...

(I dag, kl 18:22)
«Superhelgen» ble
ingen
publikumssuksess...

(I dag, kl 18:22)
«Superhelgen» ble
ingen
publikumssuksess...

(I dag, kl 18:22)
Ingen mål
(I dag, kl 18:21)
Med fire grep fekk de
eit splitter nytt ...

(I dag, kl 18:11)
Ingeniører skal gjøre
innelufta bedre fo...

(I dag, kl 18:10)
Bryne skuffet stort
mot tabelljumboen

(I dag, kl 18:10)
Branntilløp ved
Saltrød senter

(I dag, kl 18:10)
Ny lakseavtale mellom
Norge og Kina

(I dag, kl 18:10)

Sistedistrikt
Jørn har etablert seg
i toppen

(I dag, kl 18:23)
Million-stipend til
ung gründer

(I dag, kl 18:23)
Dette er fordelene med
å gå eller sykle ...

(I dag, kl 18:23)
? Vi vil være med å
gjøre byen bedre,
si...

(I dag, kl 18:23)
Vegard (54) fra
Rakkestad og Heidi
(52) ...

(I dag, kl 18:23)
Odd i tidlig ledelse
på straffe

(I dag, kl 18:22)
Hvem kan løse
steinskulpturmysteriet
?

(I dag, kl 18:22)
Sjekk det nye
sommertilbudet fra
kommune...

(I dag, kl 18:22)
Beboer frykter
måsekoloni: ? Det vil
bli...

(I dag, kl 18:22)
Ving avfeier krise: ?
Norske charterturi...

(I dag, kl 18:22)

Mest lest siste uke
Ping Pong reddet
nyfødt baby

(I dag, kl 04:06)
Grusom bizarro-Madonna
(I dag, kl 00:50)
Arnold Schwarzenegger
ble sparket bakfra...

(I dag, kl 09:00)
Selvmord blant unge
øker i USA ? jenter
...

(I dag, kl 09:00)
Brannvesenet hjelper
speedbåt

(I går, kl 21:01)
VGs anmelder om
Madonnas opptreden: ?
De...

(I dag, kl 00:10)
Line har leid ut
leiligheten via Airbnb
...

(I dag, kl 10:21)
Verdens to fremste
økonomiske
lokomotive...

(I går, kl 20:31)
Keiino vert slakta i
Sverige

(I dag, kl 01:50)
Fem omkom i flyulykke
i Honduras

(I dag, kl 04:51)

Mest lest i dag
Harsem om å miste
landslagsplassen: ?
Ur...

(I går, kl 12:40)
Nytt redningsforsøk
for de forlatte
andu...

(16.05.2019, kl 23:31)
Prinsessen og sjamanen
snakker ut om kri...

(17.05.2019, kl 22:50)
Ping Pong reddet
nyfødt baby

(I dag, kl 04:06)
Märtha Louises
kjæreste besøker
Slottet

(17.05.2019, kl 16:01)
TES: DIalektquiz
(16.05.2019, kl 11:50)
Tidligere konge nekter
å ta farskapstest...

(17.05.2019, kl 23:01)
Derfor er «alt» dekket
i gult støv

(I går, kl 16:31)
Grusom bizarro-Madonna
(I dag, kl 00:50)
Arnold Schwarzenegger
ble sparket bakfra...

(I dag, kl 09:00)

Været i dag
LettskyetOslo
20 °C , 1 m/s VSV.
LettskyetBergen
20 °C , 2 m/s VNV.
Delvis skyetStavanger
17 °C , 2 m/s V.
Delvis skyetTrondheim
16 °C , 3 m/s SØ.
Delvis skyetTrømsø
13 °C , 1 m/s Ø.
LettskyetKristiansand
20 °C , 3 m/s ØSØ.
Delvis skyetBodø
18 °C , 1 m/s N.
Delvis skyetHalden
22 °C , 2 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

En mann, i begynnelsen av 30-årene, har fått en kuttskade i en finger i Kontinentalvegen på Sola. Uhellet skjedde under arbeid med en kniv. Mannen er kjørt til Stavanger universitetssjukehus med ambulanse.
Bryne ledet 2?0 hjemme mot Byåsen til pause, men mot slutten av andre omgang scoret gjestene to ganger. Dermed endte det med ett poeng til hvert av lagene på Jæren. Bryne ligger på 6. plass med åtte poeng etter fem kamper i 2. divisjon.
Det er kommet melding om røykutvikling i en bil ved bensinstasjonen i Arne Garborgs veg i Time kommune, melder politiet. Grunnen til røykutviklingen skal angivelig være et motorhavari som har ført til en kortslutning.
Det har vært et arbeidsuhell i Kontinentalvegen i Sola kommune. En person har fått en kuttskade, melder politiet. Skadeomfanget er ukjent. Nødetatene er på vei.
Det er kommet melding om en bilbrann ved bensinstasjonen i Arne Garborgs veg i Time kommune, melder politiet. Nødetatene er på vei.
Politiet har gjennomført en laserkontroll i 80-sonen på fylkesvei 44 i Sandnes. Resultatet ble syv bøtelagte sjåfører og to førerkortbeslag. En MC-fører ble målt til 128 km/t og en bilist ble målt til 102 km/t og fikk førerkortet fratatt grunnet for mange prikker.
Mandag vil det bli signert en ny lakseavtale mellom Norge og Kina, som skal åpne opp for ytterligere lakseeksport mellom de to landene. I tillegg blir det signert en avtale som skal bidra til å sikre markedsadgang for norsk fiskemel og -olje i Kina.
Klepp klarte kun 0?0 mot Kolbotn i Oslo. Kampen ble spilt på Vålerenga sin hjemmebane. Klepp ligger fortsatt på 2. plass i Toppserien.
En person er funnet død av dykkere i sjøen ved Skagenkaien i Stavanger søndag. Det opplyser politiet i Sør-Vest en pressemelding. Avdøde antas å være en savnet mann, og de pårørende er varslet om funnet.
Fagskolen i Rogaland og AOF Haugaland får bevillingar på høvesvis 2,5 millionar og 345.000 kroner til å utvikle samarbeid med næringslivet, samt å kjøpe digitale læremiddel. Dette skjer som ein del av regjeringa si satsing på fagskulane ? ei kort, yrkesretta utdanning etter vidaregåande.
Ein mann i 30-åra blei køyrd i arrest etter å ha bite, slått og truga ein politimann natt til laurdag. Mannen hadde laga bråk på ein utestad i Stavanger, og blei lagd i bakken av vaktene der.
Ein 18 år gammal mann skal ha slått ein mann i 20-åra bevisstlaus på Ålgård natt til laurdag. Den fornærma kom til bevisstheit igjen, men gjerningsmannen haldt fram med å slå politiet i ansiktet og bite i låret då dei kom til staden.
I 04.00-tida i natt rykka naudetatane ut til ein brann på eit kjøkken i Hillevåg i Stavanger. To personar pusta inn ein del røyk, men blei sjekka for helseskader. Seks personar måtte finne ein annan plass å sove.
Tre kvinner gjekk seg bort på ein tur i området Storehølen i Bjerkreim laurdag kveld. Frivillig leitepersonell fann dei tre i god behald.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har startet en leteaksjon etter to menn, i henholdsvis 40- og 50-årsalderen, etter at de gikk seg vill i Maudal i Gjesdal kommune. Frivillige er varslet, og politiet er på vei.
Mathias Trettenes fra Stavanger satte inn Norges andre scoring i 7-1-seieren mot Italia i Ishockey-VM i dag. Nedsablingen av italienerne gjorde at Norge sikret plassen i elite-VM. Stavanger Oilers-spillerne Henrik Holm, Johannes Johannesen og Kristian Forsberg spiller også VM for Norge.
EIK vant hele 4?0 hjemme mot Sola i ettermiddag. Hjemmelaget ledet 3?0 til pause, etter scoringer av Manuel Gonzalez, Bob Sumareh og Markus Naglestad. I andre omgang fastsatte Sumareh sluttresultatet til 4?0. EIK har ti poeng i 2. divisjon, mens Sola har fire.
Det ble meldt at det var et trafikkuhell på E39 ved Auglendstunnelen i Stavanger, men nå viser det seg at det kun var en bil som hadde behov for starthjelp, skriver politiet.
Det har vært en trafikkulykke på E39 i Auglendstunnelen i Stavanger kommune, melder brannvesenet på Twitter. Nødetatene er på vei.
En moped skal ha kjørt av veien i Tysvær. Hendelsen skjedde på Susortvegen. Føreren av mopeden skal ha fått en skade i foten. Nødetatene er på vei.
Under en laserkontroll på Undheimsvegen i Time kommune ble 16 sjåfører bøtelagt. En kvinne i 50-årene fikk førerkortet inndratt, ettersom hun kjørte i 92 km/t i 60-sonen.
Det har vært en arbeidsulykke på Tau i Strand kommune. En gårdbruker har kuttet fingeren i en vedkløyver, melder politiet. Nødetatene er på stedet.
Med over 1 million transaksjoner satte betalingstjenesten Vipps ny rekord på 17. mai ? det til tross for tekniske problemer i løpet av nasjonaldagen. Vipps hadde en økning i transaksjoner på 49 prosent fra 17. mai i fjor (NTB).
Natt til laurdag var det to innbrot i bedrifter på Bryne. Det blei stole pengar frå eit kasseapparat i Hålandsvegen, og ein mann i 40-åra erkjente skuld. Seinare blei den same mannen sett medan han stal ein TV. Denne gongen blei han arrestert.
23 personar blei arresterte i eller bortviste frå Stavanger, Sandnes, Haugesund, Bryne og Egersund i natt, ifølgje politiloggen.
Etter fleire klagar avslutta politiet ein høglytt russefest på Sviland i Sandnes i natt. Politiet tok ledningane til anlegget for at lyden ikkje skulle halde fram.
Egersund brannvesen rykker ut på melding om person som har falt i sjøen ved Åsane i Eigersund kommune. Meldingen kom rett før klokka 16.
Den kinesiske delegasjonen kan være på vei til Flor og Fjære på Sør-Hidle. Det melder Stavanger Aftenblad. Hvor delegasjonen skal i dag er ikke kjent, men de skal møte blant andre fylkesordfører Solveig Ege Tengesdal i kveld.
Politiet i Stavanger står med en ung gutt som har kommet vekk fra foreldrene sine. Ta kontakt på 02800 hvis du savner sønnen din fra sentrum.
Mange opplever problemer med betalinstjenesten Vipps på 17. mai.
Den kinesiske delegasjonen har kommet til Lauvvik kai i Sandnes. Store politistyrker og politihelikopter følger delegasjonen. Lauvvik kai kan være utgangspunkt for en tur inn i Lysefjorden, men programmet er ikke offentlig.
Den kinesiske delegasjonen med folkekongressens formann Li Zhanshu har landet på Sola. Delegasjonen har vært i Oslo, der de har møtt både statsminister og konge. I dag skal delegasjonen være i Stavanger-området, men programmet er ikke offentlig.
Klokka sju i morges ble flagget heist før morgenprosesjonen i Haugesund. Speidere gikk i flaggborg sammen med politiet.
Miljøpartiet de grønne stakk av med seieren i den tradisjonelle kapproingen i Smedasundet i Haugesund. De grønne vant over Høyre sin robåt.
En bil kjørte inn i en hage i Rogalandsgata i Haugesund i natt. Det er ikke meldt om personskade, men materielle skader på bilen. Politiet mistenker at føreren var ruspåvirket. Politiet oppretter sak.
Politiet rykket ut til Sviland i Sandnes etter melding om slagsmål mellom russ. Det var rolig da politiet kom, men stedet var tilgriset med søppel. Russen ble satt til å rydde opp etter seg.
Politiet har ikke mottatt melding om alvorlige hendelser i Rogaland i løpet av natten. Natten har vært preget av høy musikk og ordensforstyrrelser. Russen må ta sin del av skylden, men også private fester har ført til henvendelser til politiet.
Føreren av traktoren og en passasjer sjekkes av ambulanse på stedet. Traktoren ligger delvis ut av veien. Bilberging er på vei til stedet. Trafikken går nesten som normalt.
Sandnes Ulf knuste formlaget Raufoss 5?0 borte i kveld. Sandnes Ulf ligger dermed på sjuende plass i Obos-ligaen på tabellen med 12 poeng.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.