Tirsdag, 16.07.2019 18:18 Uke: 29
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Da søsteren fortalte
at AC Milan ville h...

(I dag, kl 18:11)
Nå inntar Brann-fansen
Dublin: ? Taxisjå...

(I dag, kl 18:11)
FN krever høy
utdannelse til
stillinger ...

(I dag, kl 18:11)
Da søsteren fortalte
at AC Milan ville h...

(I dag, kl 18:11)
Her er Lowe tilbake
etter storspill i
Go...

(I dag, kl 18:11)
Nå inntar Brann-fansen
Dublin: ? Taxisjå...

(I dag, kl 18:11)
Se oversikten: Så mye
søvn trenger barn ...

(I dag, kl 18:11)
Kniven på strupen for
Jensens regjerings...

(I dag, kl 18:11)
Travstjerne døde i
ulykke

(I dag, kl 18:11)
Tilstanden fremdeles
alvorlig

(I dag, kl 18:11)

Sistedistrikt
Desse utgjer ei fare
for bilistane som f...

(I dag, kl 18:12)
Får dei «kalde føter»
med tanke på 9. se...

(I dag, kl 18:12)
Bygger uteservering på
Blå Rock: ? Satse...

(I dag, kl 18:12)
Fortviler over
situasjonen på
politistas...

(I dag, kl 18:12)
Solgte kaffe for
nesten ti tusen på
fire...

(I dag, kl 18:12)
Monique og Saga
Indianne blant få
oppmøt...

(I dag, kl 18:12)
Får inn tusenvis av
gjenglemte ting
hver...

(I dag, kl 18:12)
Skeidar-eier satset på
nytt selskap: Tap...

(I dag, kl 18:12)
Da søsteren fortalte
at AC Milan ville h...

(I dag, kl 18:12)
Nå inntar Brann-fansen
Dublin: ? Taxisjå...

(I dag, kl 18:12)

Mest lest siste uke
Mann tilstår drap
etter likfunn i
nazi-b...

(I dag, kl 14:32)
Delvis måneformørkelse
synlig fra tirsda...

(I går, kl 23:21)
Trump anklages for
rasisme - forsvarer
t...

(I går, kl 22:11)
Da vi endelig så oss
selv

(I går, kl 23:21)
Trump vurderer å
sparke handelsminister
...

(I dag, kl 02:21)
Dette er Oslos nye
trikker til fire
mill...

(I dag, kl 15:21)
Promillekjøring i
Larvik

(I dag, kl 16:11)
Facebook-innlegg ble
slettet: Stortingsr...

(I dag, kl 16:41)
Tysk «Tom Hanks» ville
overnatte på Gard...

(I går, kl 19:11)
Åtte personer skadd i
oksekappløp

(I går, kl 19:51)

Mest lest i dag
Chloe døde etter fall
fra skip: Morfar s...

(09.07.2019, kl 19:41)
Tre menn stanset på
E14 etter flere
innb...

(11.07.2019, kl 11:51)
Aldri mer
countrymusikk i Sogn
og Fjorda...

(11.07.2019, kl 23:51)
Massivt haglvær på Bø
Sommarland ? måtte...

(14.07.2019, kl 00:09)
Bilsport-legenden om
dieselkritikken: ? ...

(10.07.2019, kl 20:01)
Da Vatikanet åpnet en
grav på jakten ett...

(12.07.2019, kl 22:21)
Titusener mistet
strømmen på Manhattan

(14.07.2019, kl 03:08)
26 drept i
hotellangrep i
Somalia: ? Gjo...

(14.07.2019, kl 02:58)
Trump har lenge ønsket
svakere dollar. N...

(11.07.2019, kl 15:11)
Restaurantanmeldelse:
Rustikt, raust og ...

(11.07.2019, kl 15:21)

Været i dag
KlarværOslo
23 °C , 3 m/s NNØ.
Delvis skyetBergen
19 °C , 2 m/s V.
Delvis skyetStavanger
18 °C , 4 m/s NV.
Delvis skyetTrondheim
15 °C , 3 m/s NNV.
SkyetTrømsø
12 °C , 3 m/s N.
Delvis skyetKristiansand
22 °C , 4 m/s SV.
Delvis skyetBodø
14 °C , 3 m/s NNV.
Delvis skyetHalden
23 °C , 4 m/s .

Værdata fra MET/ Yr.no

Klokken 17.53 fikk politiet melding m en trafikkulykke med en motorsykkel involvert på E-39 ved Solaplitten i Stavanger. Ulykken skal ha skjedd i nordgående retning. Det er trafikale problemer på stedet. Skadeomfanget er ukjent.
Tunnelen er midlertidig stengt fordi det er syklister i tunnelen i Rennesøy, nord for Stavanger. Det melder Statens vegvesen på Twitter.
Åkra brannvesen rykket ut til en leilighet i Karmøy etter rapporter om røyk fra leiligheten. Viste seg å være godt stekt mat. Brannvesenet melder på Twitter at de har kontroll på situasjonen.
Politiet har bøtelagt 11 bilførere og anmeldt én for mobilbruk etter en kontroll i Karmsundgata i Haugesund. Kontrollen varte fra klokken 13.30 til 15 i dag.
Bønder fra Rogaland har fått utbetalt 75 millioner kroner i erstatning etter tørkesommeren i 2018. Totalt er det utbetalt nesten to milliarder i erstatning. Mens det var tørkesommer i fjor, ser sommeren i år mye bedre ut. ? For de fleste kulturer er det gode utsikter for årets avlinger. Til nå har det vært en veldig god og lovende vekstsommer, sier rådgiver Jon Mjærum i Norsk Landbruksproduksjon til NTB.
Torsdag er det klart for Tall Ships Races på Sirevåg. Men alt nå er det skip på plass.
Ole Nærland fra Nærbø scoret fem mål mot Danmark, men det holdt ikke. Det ble et knepent 31-32 tap i gruppe D i junior VM i håndball i Spania. Nærbø har hele seks spillere i VM-troppen.
En hvit motorbåt, med en motor på 115 hestekrefter og blå kalesje, er stjålet fra Forusstraen småbåthavn i løpet av de siste dagen. Båten er 17?18 fot og merket Sting 570 på sidene, opplyser politiet som ber om tips fra publikum.
Politiet har i ettermiddag bortvist to menn fra Kopervik sentrum på grunn av ordensforstyrrelse. En av mennene er i 30-årene, mens den andre er i 50-årene.
Tolv sjåfører fikk bot i en fartskontroll på Kyrkjevegen på Vigrestad i ettermiddag. En person mistet førerkortet etter å ha blitt målt til 89 km/t i 60-sonen. Det ble også utstedt ett forenklet forelegg for trimming av moped.
Syklist Stine Borgli har skrevet under en kontrakt med det franske profflaget FDJ, melder TV 2. ? For meg er dette kjempestort. Det er utrolig kult å si at jeg endelig er proff, sier Borgli til kanalen.
En kvinnelig barneskoleansatt i 50-årene ble i fjor siktet for voldtekt mot en tidligere elev på skolen hun jobber. Saken er nå henlagt, men hun får bot på 10.000 kroner for seksuelt krenkende atferd mot barn og brudd på besøksforbud.
Selskapet får en ny kontrakt på selve gjennomføringsdelen av Gudrun-plattformen. Kontrakten har en verdi på ca 600 millioner kroner. Aibel leverte sommeren 2013 plattformdekket til Gudrun, ansvarlig for prosjektering, innkjøp, bygging og sammenstilling.
Den eksterne granskingen av Mattilsynet ble utlyst i dag, og kan koste opp mot 1,1 millioner kroner. Arbeidet er satt i gang etter at tilsynet gjorde dårlig arbeid etter besøk hos en minkfarm i Rogaland. I juni ba Stortinget om uavhengig gransking.
Produksjonen fra havbunnsfeltet Trestakk i Norskehavet starta opp i dag. Det skal bores fem brønner; tre for produksjon og to for gassinjeksjon, melder Equinor. Ressursene i feltet er estimert til 76 millioner fat olje.
Entreprenørselskapet Stangeland Maskin og det interkommunale selskapet IVAR er bøtelagt for å ha lagret kompost ulovlig. Bøtene er på henholdsvis tre millioner og 840.000 kroner. I tillegg er to personer fra hvert av selskapene satt under tiltale.
En bil har kjørt av veien på Fv506 ved Eikeland i Time. En person er blir nå undersøkt av ambulansepersonell, men framstår ikke som alvorlig skadet, ifølge politiet. Trafikken på stedet blir dirigert manuelt.
Det går mot ny deltakerrekord når Blinkfestivalen arrangeres for 14. gang i slutten av måneden, skriver Aftenbladet. Så langt har 2700 meldt seg på skifestivalen i Sandnes og Lysebotn. Og blant de finner vi Therese Johaug og Maiken Caspersen Falla.
Klokka 23.20 fikk politiet i Stavanger melding om at en stjålet privatbåt var funnet igjen. Da politiet kom fram til båten fant de en mann om bord. Han er nå arrestert, skriver politiet på Twitter.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Klokken 20.58 fikk politiet melding om at en mann hoppet og slo på biler på Mariero i Stavanger. Politiet kom raskt til stedet og fikk kontroll på mannen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Klokken 19.10 fikk politiet melding om røykutvikling fra en garasje tilknyttet et bolighus i Sandnes. Nødetatene er på vei til stedet.
Klokken 18.18 fikk politiet melding om to personer som slåss i Kannik i Stavanger. Årsaken til slagsmålet skal være at de to personene skal ha kollidert med hverandre på sykkel. Politiet oppretter sak.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
To SAS-ansatte har blitt stoppet med promille på Stavanger Lufthavn Sola i løpet av den siste måneden. En av dem var en pilot med lav promille. ? Dette er to ekstremt uvanlige hendelser, sier kommunikasjonsdirektør Karin Nyman i SAS til Aftenbladet.
Alexander Kristoff havnet utenfor tetgruppa da hovedfeltet sprakk opp i sidevinden i dagens tiende etappe i Tour de France. Han havnet over to minutter bak vinneren av dagens etappe, Wout van Aert.
Sør-Vest politidistrikt bekrefter at de har mottatt en anmeldelse av selskapet der Christian Wedler var daglig leder og styreleder. Det melder Aftenbladet. ? Slike anmeldelser blir alltid rettet mot ledelsen. Styreleder og/eller daglig leder, sier Sturle Smith som seksjonsleder for seksjon for økonomisk kriminalitet. Fredag ble det kjent at Frp-toppen tar permisjon fra alle verv.
Sør-Vest politidistrikt bekrefter at de har mottatt en anmeldelse av selskapet der Christian Wedler var daglig leder og styreleder. Det melder Aftenbladet. Fredag ble det kjent at Frp-toppen tar permisjon fra alle verv.
Ei kvinne er frakta til Haugesund sjukehus etter trafikkulykka i Vestheimveien på Karmøy. Politiet avhører vitner på stedet. Skadeomfanget er ikke kjent. Kvinnen var ved bevissthet da hun ble frakta til sykehus, opplyser politiet.
Det har vært en trafikkulykke i Vestheimvegen i Karmøy kommune. En person skal være påkjørt, melder politiet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.
Martin Møller Hovda (20) fra Karmøy tok gull i slalåm i brettseiling i greske Paros lørdag. ? Dette var digg og ikke forventet i det hele tatt, sier Hovda til Haugesunds Avis.
Brannvesenet har rykket ut på melding om brann i Selemorkveien på Jørpeland. Det viste seg at noen hadde fyrt opp et bål og forlatt plassen. Brannvesenet har kontroll.
Det har i løpet av natten vært et innbrudd i en bedrift på Voll i Klepp. Noen har trolig tatt seg inn ved å bryte opp et vindu. Det er uvisst om noe er tatt fra stedet. Politiet har ingen mistenkte, men har oppretter sak.
Klokka 03.18 i natt fikk politiet melding om et innbrudd i en leilighet i Hillevågsveien i Stavanger. Politiet pågrep en mann i 20-årene. Mannen skal tidligere vært leietaker av leiligheten. Mannen ble arrestert og sak ble opprettes.
Årets Gladmatfestival ble utsolgt før fristen for påmelding gikk ut, opplyser prosjektleder Cathrine Selvaag. Det betyr at 150 utstillere vil stå på Torget og langs Vågen. Festivalen arrangeres fra 24. til 27. juli.
Politiet har gjennomført en fartskontroll på E39 Randabergsveien i Stavanger. 24 bilister fikk bot. Den høyeste målte hastigheten var 75 km/t i 50-sonen.
Under en promillekontroll på fylkesvei 46 i Vikedal i Vindafjord kommune ble en mannlig bilfører i 20-årene stanset. Politiet mistenker at mannen var påvirket av alkohol, skriver de på Twitter.
Politiet har gjennomført en promillekontroll på E39 ved Schankeholen i Stavanger. 50 personer ble kontrollert, og en kvinne (30) er mistenkt for promillekjøring. På Tengs i Egersund ble 56 personer kontrollert. Ingen hadde promille.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.