Fredag, 15.01.2021 20:55 Uke: 02
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Ap-profil: Kritisk til
AUFs tikroners-ve...

(I dag, kl 20:53)
Helsedirektoratet:
Meldt om «stort
antal...

(I dag, kl 20:53)
Presset Høie: - Jeg
lyktes

(I dag, kl 20:53)
- Jeg begynner å bli
litt optimistisk

(I dag, kl 20:51)
Flere snøscootere gir
større trygghet i ...

(I dag, kl 20:51)
Mann (47) dømt for
incest og voldtekt
av...

(I dag, kl 20:51)
Nå er Lucky skutt: ?
En skammens dag

(I dag, kl 20:43)
Ny pandemihelg: Sjekk
kulturtipsene til ...

(I dag, kl 20:43)
Dramatisk nedgang kan
gi coronabacklash

(I dag, kl 20:43)
Det verste blir
kanskje ikke å samle
Trø...

(I dag, kl 20:41)

Sistedistrikt
Dette bildet får Coop
til å legge seg he...

(I dag, kl 20:53)
Nye smittetilfeller
bekreftet i dag ?
ha...

(I dag, kl 20:53)
Høyrepolitikerne i
Innlandet i møte med
...

(I dag, kl 20:53)
Koronavaksine og
dødsfall

(I dag, kl 20:53)
Dette bildet får Coop
til å legge seg he...

(I dag, kl 20:53)
Denne blodtypen er en
fordel om du smitt...

(I dag, kl 20:53)
Stavanger vil øke
antall
elsparke­sykler...

(I dag, kl 20:53)
De kjemper for et
E18-kryss som kan gi
R...

(I dag, kl 20:43)
Stjal bil med nøklene
i tenningen på Bro...

(I dag, kl 20:43)
Stjal bil med nøkkelen
i tenningslåsen

(I dag, kl 20:43)

Mest lest siste uke
Akkurat nå diskuterer
ekspertene Norges ...

(I går, kl 22:23)
Unik BMW-klassiker
selges ? les
kontrakt...

(I dag, kl 07:51)
Flere nye Tesla Model
3 blir plutselig i...

(I dag, kl 12:01)
Internasjonal
passasjer­sorg etter
at No...

(I dag, kl 16:03)
Norsk strømrekord i
dag: - Som å sette
p...

(I dag, kl 16:22)
Wikipedia-grunnlegger:
Twitter og Facebo...

(I dag, kl 06:21)
Bygger flytende
kraftverk i Farsund

(I dag, kl 16:01)
Norsk andreplass i
stafett

(I dag, kl 16:02)
Kunststjernen og
hverdagsmiraklene

(I dag, kl 16:02)
Nå er fotballfremtiden
spikret for Regin...

(I dag, kl 16:03)

Mest lest i dag
Trump får ikke søke
tilflukt i Skottland

(08.01.2021, kl 22:23)
Alle presidentens menn

(08.01.2021, kl 21:13)
Thorbjørn Berntsen vil
ha lederdebatt i ...

(10.01.2021, kl 01:12)
Skolebuss kjørte av
veien i Tønsberg ?
f...

(I går, kl 09:51)
Dashboard blir
gigantskjerm i ny
Mercede...

(09.01.2021, kl 10:11)
Dette vet vi om
«sjamanen»Jake Angeli

(09.01.2021, kl 17:51)
Twitter stenger 70.000
kontoer knyttet Q...

(12.01.2021, kl 04:11)
Koronasmitte på ny
restaurant i
Kristian...

(10.01.2021, kl 04:01)
En billig og grei
støvsuger med
spesielt...

(10.01.2021, kl 06:01)
Ny katastrofemåling
for Ap: Sp fem
prose...

(08.01.2021, kl 21:13)

Været i dag
KlarværOslo
-8 °C , 1 m/s ØNØ.
KlarværBergen
-3 °C , 2 m/s Ø.
KlarværStavanger
-5 °C , 1 m/s S.
KlarværTrondheim
-9 °C , 3 m/s SSV.
Delvis skyetTrømsø
1 °C , 1 m/s SV.
KlarværKristiansand
-7 °C , 2 m/s NV.
SkyetBodø
3 °C , 3 m/s V.
KlarværHalden
-9 °C , 0 m/s N.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ein elev i 10. klasse på Smiodden skole i Stavanger har testa positivt for korona. 25 elevar og tre lærarar er sette i karantene.
Enova gir 38 millioner kroner til hydrogenferje og hydrogenproduksjon i Rogaland, melder E24. Pengene går til Norleds ferje MF Hidle, som fra 2022 skal seile på Finnøysambandet. Ferjen skulle gå på biodiesel, men kan bli bygd om til å gå på hydrogen.
Barne- og ungdomsskulane i Randaberg, Sandnes, Sola og Stavanger går tilbake til gult smittevernnivå innan onsdag i neste veke, dersom regjeringa ikkje kjem med nye føringar på måndag.
Ein person er frakta til sjukehuset i helikopter etter ei snøscooterulykke på Tjørhom i Sirdal. Føraren av snøscooteren kolliderte med ein stein og skada den eine foten.
Ein personbil og ein lastebil kolliderte på Jøsenfjordvegen i Hjelmeland. Ein mann som sat i personbilen er frakta vekk frå staden i luftambulanse. Han var på beina etter ulykka, men hadde smerter og er frakta til sjukehuset for undersøkingar.
Ved Stavanger universitetssjukehus er det nå 18 koronapasientar som er innlagde, det er to fleire enn i går. Tre av pasientane får behandling med respirator. Ved Haugesund sjukehus er ein pasient innlagd med covid-19.
Miljøpartiet De Grønne reagerer på at Oljedirektoratet mener Norge kan øke oljeproduksjonen, og samtidig redusere klimagassutslippene. Oljedirektoratet mener CO2-utslippene på norsk sokkel blir rundt 3,2 millioner tonn lavere per år fordi det vil bli brukt mer kraft fra land under produksjonen. Men Ulrikke Torgersen i MDG i Rogaland mener OD ikke forstår klimakrisen vi står i.
En arbeidsbåt og en mindre båt har natt til fredag gått ned ved Prestebrygga på Høle i Sandnes. Den 15 meter lange arbeidsbåten blir brukt av Rogaland Fjordbruk i Høgsfjorden. Is kan ha vært årsak til at båtene gikk ned, ifølge Aftenbladet.
Stavanger kommune har oversatt all sin informasjon om korona til sju språk. Informasjonen er oversatt til engelsk, polsk, litauisk, somali, arabisk, rumensk og dari. Stavanger har innbyggere fra 180 land.
Ti personer druknet i Rogaland i fjor, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Halvparten druknet etter fall fra land eller brygge. Åtte av de omkomne var menn.
Sola har satt dagsrekord, med åtte nye koronasmittede personer i går. Tre er smittet av nærkontakter, mens fem er importsmitte.
10 personer druknet i Rogaland i fjor, ifølge Redningsselskapets drukningsstatistikk. Halvparten druknet etter fall fra land eller brygge. Åtte av de omkomne var menn. Totalt druknet det 88 personer i Norge i 2020, det er to flere enn året før.
I Sandnes er ti nye personer koronasmittet, og dermed er det hittil denne uken påvist covid-19 hos 54 personer. Alle utenom en er smittet av nærkontakter, for en pågår fortsatt smittesporing.
I Klepp er 100 personer satt i karantene etter at en ansatt ved Kleppe friluftsbarnehage har testet positivt for covid-19. Den smittede har vært på jobb denne uken. Alle får tilbud om koronatest.
I Stavanger testet 14 nye personer positivt for covid-19 i går. Tallet på personer som tester seg gikk i går ned til 600, etter å ha ligget på over 800 daglige tester etter nyttår. Smittekilden er enten usikker eller ukjent for sju av personene.
For andre dag på rad ble det ikke registrert noen nye personer med koronasmitte i Haugesund i går. 71 personer ble i går koronatestet i Haugesund, opplyser kommuneoverlege Jostein Helgeland.
Oppryddingsarbeid pågår etter at en høydemarkør er påkjørt.
Kulturaktører har oppfordret Randaberg kulturscene om å øke husleia for å få mer penger i koronastøtte, skriver Aftenbladet. Det har vært helt uaktuelt for Randaberg kulturscene å sette en kunstig høy husleie.
En person i Eigersund fikk påvist covid-19 etter den andre koronatesten. Personen var i karantene som nærkontakt av en smittet person. Eigersund kommune mener dette viser hvor viktig det er å overholde karantene reglene.
Utrykningspolitiet ga bøter til elleve bilførere i en fartskontroll på E39 på Ålgård i Gjesdal torsdag kveld. Høyeste målte hastighet var 66 km/t i 50-sonen. En bilfører ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Viking har fått akseptert et bud på Start-spiller Kevin Kabran, melder Nettavisen. Den svenske 27-åringen scoret tre mål og hadde seks målgivende pasninger på 29 kamper for Start i fjor. Kantspilleren kom til sørlendingene fra Brommapojkarna i 2018.
Det er flere rogalendinger i aksjon i Norges åpningskamp mot Frankrike i håndball-VM i Egypt i kveld. Hør NRKs radiosending fra kampen i vinduet under eller følg kampen her.
Rundt 40 personer i Shell Norge kan miste jobben når selskapet skal omorganisere, skriver Stavanger Aftenblad. Ifølge avisa er det avdelingen på Risavika i Sola kommune som i sterkest grad vil bli berørt.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ståle Stålinho Sæthre har signert en toårskontrakt med Sandnes Ulf, skriver Aftenbladet. 27-åringen spilte i fjor for Aalesund, men sto uten kontrakt ved årsskiftet. Den anvendelige spilleren har også vært i blant annet Nest-Sotra og Stabæk.
Brannvesenet har rykket ut etter en melding om brann i Sauda torsdag kveld. En bolig står i full fyr, skriver Politiet i Sør-Vest på Twitter.
Hotellkjeden Scandic iverksetter oppsigelser som berører 300 årsverk som følge av koronasituasjonen. Det skriver Dagens Næringsliv. Hotellbransjen er en av mange som sliter tungt under pandemien. Forrige uke ble Comfort Hotel Stavanger slått konkurs.
Brannvesenet oppfordrer publikum til å ikke ferdes på islagt sjø, etter å ha mottatt flere henvendelser om dette torsdag.
Brannvesenet har rykket ut etter en melding om bygningsbrann i Sauda. Det opplyser Rogaland brann og redning IKS på Twitter torsdag kveld.
En 63 år gammel mann er tiltalt for drapsforsøk på seks politibetjenter etter en skyteepisode på Dale i Sandnes 3. april i fjor. Ifølge tiltalen løsnet mannen skudd med en rifle i et boligområde, skriver Aftenbladet.
Politiet melder torsdag ettermiddag om et trafikkuhell ved Brøytvegen på Bryne. Fire biler var involvert, men ingen personer ble skadet. I Saurdalsvegen i Egersund har en bil sklidd av veien, mens to biler var involvert i et trafikkuhell i Sauda.
Folkehelseinstituttet skal sjekke om det muterte og meir smittsame koronaviruset er årsaka til at minst 23 i Stavanger Oilers er smitta. Smittevernoverlege Runar Johannessen seier at prøver i samband med større utbrot vert sjekka. Svar om 2-3 veker.
Ein mann i 20-åra har fått 20.000 kroner i førelegg etter at han braut karanteneplikta 2. juledag. Mannen var på ein utestad i Stavanger sentrum, sjølv om kan var i karantene. Han var nærkontakt med ein person som var smitta av koronavirus.
Seks pasientar er innlagde med covid-19 på Stavanger universitetssjukehus siste døgn. Det er det høgaste talet på eit døgn, seier beredskapssjef Elisabeth Hage Jacobsen. Totalt er no 16 pasientar innlagde med covid-19. Sjukehuset ventar fleire.
I Sandnes har sju personer testet positivt for koronavirus. Alle bortsett fra én er smittet av nærkontakter. En mann er smittet på reise i et rødt land.
I Haugesund var det ingen positive koronaprøver blant de 82 personene som ble testet i går. Det opplyser kommuneoverlege Jostein Helgeland.
21 personer testet positivt for covid-19 i Stavanger i går. 861 personer ble testet i Stavanger i går. For fire personer er smittekilden ukjent. 13 er smittet av nærkontakter, to er smittet på reise, mens smittekilden er usikker for to personer.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.