Fredag, 23.04.2021 18:28 Uke: 16
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Ryan Giggs må møte i
retten ? får ikke l...

(I dag, kl 18:21)
VIF-Dønnum åpner opp
om kaos: ? Veldig s...

(I dag, kl 18:21)
Mann meldt savnet
(I dag, kl 18:21)
Innbrudd i hytte
(I dag, kl 18:21)
Politiansatt kvinne
knivdrept ved Paris
...

(I dag, kl 18:11)
Presset MC mellom
politibil og
autovern....

(I dag, kl 18:11)
Gressbrann på Nykirke
(I dag, kl 18:11)
Skogbrann under
kontroll

(I dag, kl 18:11)
Flere indiske sykehus
sender ut «SOS»-me...

(I dag, kl 18:11)
Isabell Flaten (23)
har tilbrakt nesten
...

(I dag, kl 18:02)

Sistedistrikt
Ingen ny lokal
forskrift i Halden fra
ma...

(I dag, kl 18:22)
Pengene strømmer inn
for å få ferdig den...

(I dag, kl 18:22)
Krimteknikarar er i
gang med tekniske
un...

(I dag, kl 18:22)
Henrik (52) og Peter
(47) åpner restaura...

(I dag, kl 18:22)
Damene selger huset
sitt: ? Vi kan ikke
...

(I dag, kl 18:22)
Politiet undersøker
innbrudd

(I dag, kl 18:22)
? Rakkestad er et godt
sted å bo. Jeg dr...

(I dag, kl 18:22)
Kortvarig politisk
karriere: Nå er hun
f...

(I dag, kl 18:22)
Bli med inn i
villmarkstua til Johan
Thu...

(I dag, kl 18:22)
Villmarkstua til
Johan: ? Du har neppe
s...

(I dag, kl 18:22)

Mest lest siste uke
Danmark vil evakuere
fireåring fra Syria...

(I går, kl 23:01)
Strid om burhøns i
Venstre

(I dag, kl 03:41)
Etterforskningen av
brukollapsen i
Genov...

(I går, kl 20:21)
Medier: Premier League
vil innføre regel...

(I går, kl 20:31)
Senatet vedtok lov mot
hatkriminalitet m...

(I går, kl 23:11)
Gadderud nær
mangekampfinale i
turn-EM

(I dag, kl 00:21)
Indisk koronamutasjon
oppdaget i Belgia

(I dag, kl 01:51)
Vaksinenasjonalisme
kan koste dyrt ?
båd...

(I dag, kl 06:41)
Desperat jakt etter
savnet ubåt

(I dag, kl 08:21)
Professor om
AstraZeneca-vaksinen:
? Nor...

(I dag, kl 13:51)

Mest lest i dag
503 nye koronasmittede
registrert siste ...

(17.04.2021, kl 00:21)
134 nye koronasmittede
registrert i Oslo...

(17.04.2021, kl 04:51)
518 nye koronasmittede
registrert siste ...

(20.04.2021, kl 00:21)
Ung person kritisk
skadd i ulykke ved
Sa...

(18.04.2021, kl 00:11)
22 nye coronatilfeller
registrert i Lind...

(20.04.2021, kl 23:11)
Blinken forsvarer
tilbaketrekning fra
Af...

(19.04.2021, kl 01:51)
Sveitsisk selskap vil
kjøpe Bergen Engin...

(18.04.2021, kl 22:21)
Canada kunngjør nye
mål for CO2-kutt

(20.04.2021, kl 00:41)
Høyre i Oslo vil
redusere
handlingsregel...

(20.04.2021, kl 01:31)
Armin Laschet blir CDU
og CSUs statsmini...

(20.04.2021, kl 01:51)

Været i dag
KlarværOslo
11 °C , 5 m/s NNV.
KlarværBergen
8 °C , 7 m/s NNV.
KlarværStavanger
8 °C , 9 m/s NNV.
Delvis skyetTrondheim
3 °C , 6 m/s NNV.
Delvis skyetTrømsø
2 °C , 5 m/s N.
KlarværKristiansand
12 °C , 7 m/s NV.
LettskyetBodø
5 °C , 7 m/s N.
LettskyetHalden
11 °C , 6 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Dagens gjeldende regionale smitteverntiltak i kommunene Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg forlenges med ytterligere to dager, altså til og med torsdag 29. april. Dette begrunnes med at smittetallene ennå svinger betydelig.
Flere ordførere krever fortgang i utbyggingen av E39 fra Osli til Ålgård. Ordførerne i Sandnes, Bjerkreim og Gjesdal krever at det statlige veiselskapet Nye Veier tar over for å unngå kødannelser i årevis.
Politiet har pågrepet en mann i 20-åra etter meldinger om trusler i sentrum i ettermiddag. Meldingene gikk ut på at en mann trua andre personer med en gjenstand. Han skal også ha hatt skader selv. Politiet har sperra av området der mannen blei tatt.
Leverandør av systemet for bompengeinnkrevjing i Ryfastsambandet, Tecsidel, blir nå saksøkt av Statens vegvesen. Grunnen er at bompengeinnkrevjinga blei kraftig forseinka. Vegvesenet retter eit krav mot selskapet på 3,88 millionar kroner.
Pia Tomine Gundersen er klar for Sola Håndball. Den 20 år gamle høyrekanten har tidligere spilt for Grane Arendal og den danske eliteklubben Holstebro, og var forrige sesong i Larvik.
Equinor og partnere har bestemt seg for å bygge ut feltet Askeladd Vest i Barentshavet for 3,2 milliarder kroner. Aker Solutions i Egersund og Sandnessjøen skal bygge produksjonsanlegget på havbunnen, en kontrakt verdt 460 millioner kroner.
Bare en av de 15 som er koronasmittet i Stavanger siste døgn, har ukjent smittekilde. De 14 andre er smittet av nærkontakter. Sju av de smittede er barn eller tenåringer. Totalt ble 498 personer koronatestet i Stavanger torsdag.
Høyesterett har avvist en anke fra Bjerkreim kommune, skriver Dalane Tidende. En tidligere elev, nå en voksen kvinne, har gått til sak fordi kun mener kommune ikke grep inn da hun ble mobbet på skolen. Saken skal behandles på nytt i tingretten.
Det pågår fortsatt smittesporing for to personer som fikk påvist koronasmitte i Sandnes siste døgn. Tre har testet positivt. Dette er en mann og en kvinne i 30 årene, og en mann i 40 årene.
I Karmøy har to nye personen blitt koronasmittet siste døgn, mot sju forrige døgn. Det er to personer i 30 og 50 årene som er smittet.
To personer i Haugesund testet positivt for covid-19 siste døgn. Døgnet før ble seks personer koronasmittet. Torsdag ble 160 personer testet ved kommunens teststasjon i Haugesund.
Universitetet i Stavanger opplever rekordsøking, og er den institusjonen i landet som øker mest i antall primærsøkere i årets Samordna opptak. 8 111 søkere har Universitetet i Stavanger som førstevalg, som er 27,4 prosent flere enn i fjor.
Høgskulen på Vestlandet opplever rekordsøking til branningeniørstudiet i Haugesund. Søkingen til branningeniørstudiet, som er det eneste i Norge, er firedoblet sammenlignet med i fjor, viser tall fra Samordna opptak.
Stortingsrepresentant Margret Hagerup (H) mener det i framtiden bare skal være fem storkommuner i Rogaland, skriver Aftenbladet. Nord-Jæren, Jæren, Ryfylke, Dalane og Haugalandet skal ifølge Hagerup bli de fem storkommunene i Rogaland.
Giske ungdomsskole i Sandnes er stengt i dag etter at en ansatte torsdag kveld fikk påvist covid-19 smitte. 45 elever og 14 ansatte er satt i karantene, og resten av elevene og ansatte ved skolen er satt i ventekarantene.
En brann startet ved et bygg til Rosseland skole på Bryne ved halv tolv tiden torsdag kveld. Politipatruljen som rykket ut klarte selv å slukke brannen. Det er foreløpig uklart hvordan brannen startet.
Nå skal staten betale for at overflødige skip hugges opp. Stortinget overkjørte regjeringen og vedtok å etablere et resirkuleringsfond, melder E24. Det var Maritimt Forum Nordvest som først lanserte forslaget, som kan sikre godt med arbeid hos norske verft. Stortinget ber nå regjeringen utrede ordningen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Rogaland er dårligst i landet på økologisk dyrket mat. Under en prosent av landbruksjorda blir drevet økologisk, viser tall fra SSB. På landsbasis drives rundt fem prosent av landbruksjorda økologisk.
Kleppetunnelen mellom Sandnes og Bryne har redusert framkommelighet på grunn av en bil med stans. Tunnelen kan bli stengt når bilberger kommer på stedet, melder Vegtrafikksentralen.
Kjerag og Preikestolen får til sammen 3,6 millioner kroner av regjeringen for å ta vare på naturstiene. Pengene skal blant annet gå til toalett og beredskap. Kjerag får 1, 5 millioner kroner og Preikestolen 2,1 millioner kroner.
Klokka 10.30 orienterer Stavanger universitetssjukehus om koronasituasjonen. Fredag har dei fem covid-19 pasientar på respirator.
En eldre koronapasient døde i går ved Stavanger universitetssjukehus. Det er fortsatt 15 pasienter med korona som er innlagt ved sjukehuset, og fem av disse får pustehjelp i respirator. Ved Haugesund sjukehus er det to koronapasienter innlagt.
En person i 70-årene som var smittet av covid-19, døde på Stavanger Universitetssjukehus i går. Antall dødsfall på grunn av covid-19 ved Stavanger Universitetssjukehus er dermed 12.
Granskingen av brannen på Equinors anlegg på Melkøya i fjor har avdekket alvorlige brudd på regelverket, opplyser Petroleumstilsynet. Equinor pålegges å sikre tilstrekkelig bemanning, kompetanse og formidling av kunnskap og nødvendig informasjon.
I Stavanger testet 20 nye personer positivt for koronasmitte onsdag, mot 18 dagen før. 17 av personene er smittet av nærkontakter. Tre personer har enten usikker eller ukjent smittekilde.
I Karmøy testet sju nye personer positivt for covid-19. Sist det var mange smittede i Karmøy var 5. april med ni smittede.
I Sandnes er en person koronasmittet siste døgn. Dette er en kvinne i 20 årene, som har ukjent smittekilde.
Etter ti dager med svært få smittede i Haugesund, testet seks nye personer positivt for covid-19 i går. 59 personer ble koronatestet ved kommunens teststasjon i går.
En bilfører fikk førerkortet beslaglagt i en fartskontroll Utrykningspolitiet hadde på Solasplitten i Sola onsdag kveld. Bilføreren ble målt til 126 km/t i 80-sonen. Åtte andre bilførere fikk bøter for mindre fartsovertredelser.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede. Ingen er pågrepet ennå.
I en fartskontroll i Opstadvegen på Nærbø i kveld fikk 15 personer bot. En person fikk førerkortet beslaglagt. Farten var 58 kilometer i timen i 30-sonen.
Treningskampen mellom Viking og Sandnes Ulf endte 1-1. Magnus Grødem ordnet mål for Sandnes Ulf, og i Viking var det Kevin Kabran som scoret. Kampen ble spilt på Øster Hus Arena i Sandnes.
Utrykningspolitiet har hatt fartskontroll på Grannesletta i Sola. På nesten tre timer delte de ut fem bøter. Høyeste målte hastighet var 80 kilometer i timen i 60-sone.
Om lag halvparten av de videregående skolene i Rogaland har meldt interesse for massetesting av elever for koronaviruset. Massetestingen er i første omgang et prøveprosjekt.
Stavanger stasjon rykker ut for å sikre løse takplater i Breivikveien i Stavanger.
Ferjesambandet til Røvær og Feøy innstilles inntil videre pga. dårlige værforhold. Det melder Norled.
Norled melder om problemer i ferjesamband på grunn av været. I Hommersåk-ruten innstilles anløp av Sjølvik og Stølsvik. Det forventes normal drift fra avgang kl. 19.15. Sambandet Røvær og Feøy kan bli innstilt på kort varsel pga. værforholdene.
Equinor har funne olje og gass i nærleiken av Tyrihans-feltet i Norskehavet. Funnet er på mellom 3- og 4.2 millionar kubikkmeter oljeekvivalentar. Funnet kan utvinnast frå Tyrihans-feltet, og produksjonen blir starta opp i løpet av ganske kort tid.
© 1997-2021 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.