Mandag, 18.11.2019 04:06 Uke: 47
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Kjendispanda får
privatfly fra USA til
K...

(I dag, kl 03:51)
Det serbiske
mysteriet: ? Trenger
en psy...

(I dag, kl 03:51)
Chiles president
fordømmer politiets
vol...

(I dag, kl 03:21)
Dobbelt så mange
cruiseanløp ventes i
Kr...

(I dag, kl 03:21)
Eksplosjon i rekkehus
i Helsingborg

(I dag, kl 03:21)
Raner stakk fra ran på
Majorstua

(I dag, kl 03:11)
Ran på Majorstua
(I dag, kl 03:01)
Bolivias midlertidige
regjering varsler ...

(I dag, kl 02:41)
Florø-drapet: Politiet
har ikke fått avh...

(I dag, kl 02:01)
Russland vil frigi
ukrainske marineskip

(I dag, kl 02:01)

Sistedistrikt
Da bompenge-Tryms
pekte på dette, hadde
...

(I dag, kl 04:03)
Vitos oppgjør: ? De
sier til treneren
at...

(I dag, kl 04:03)
Florø-drapet: Politiet
har ikke fått avh...

(I dag, kl 03:12)
Raner stakk fra ran på
Majorstua

(I dag, kl 03:12)
Ran på Majorstua
(I dag, kl 03:03)
Frode Berg endelig
gjenforent med kona
?...

(I dag, kl 02:12)
Batteri til elsykkel
tok fyr inne i leil...

(I dag, kl 01:52)
Batteriet til elsykkel
tok fyr i leiligh...

(I dag, kl 01:42)
Brannvesenet rykker ut
til brann i blokk

(I dag, kl 01:22)
NRK: Familien forsøker
å få IS-søstrene ...

(I dag, kl 01:16)

Mest lest siste uke
Stort snøfall mandag
morgen: Venter vans...

(I går, kl 20:11)
Sender ut gult
farevarsel: Venter
20-30 ...

(I går, kl 20:41)
Trump trosset
forsvarsministeren:
Benåde...

(I går, kl 04:31)
Sagosen toppscorer for
PSG mot Flensburg

(I går, kl 21:27)
Maritim språkjakt i ny
ordbok

(I går, kl 10:51)
Han er ni år og har
snart fullført
unive...

(I går, kl 14:21)
VG avslører: Tidligere
våpenlagersjef si...

(I går, kl 17:02)
Realityshow med
Caitlyn Jenner stopper
s...

(I går, kl 17:41)
NRK: Familien forsøker
å få IS-søstrene ...

(I går, kl 20:55)
Havforskningsinstitutt
et kaster troverdi...

(I går, kl 21:01)

Mest lest i dag
Stort snøfall mandag
morgen: Venter vans...

(I går, kl 20:11)
Denne bilen var en
sensasjon da den kom

(16.11.2019, kl 22:11)
Sender ut gult
farevarsel: Venter
20-30 ...

(I går, kl 20:41)
Da
mobiltelefoneventyret
ble et mareritt...

(13.11.2019, kl 16:51)
Trump om
riksrettshøringer: ?
Varsleren ...

(13.11.2019, kl 23:02)
Ni år gammel gutt
savnet i Oslo ?
politi...

(16.11.2019, kl 03:51)
Kvinne drept Florø
(15.11.2019, kl 22:41)
Endelig, van Dijk ?
Nederland er tilbake

(16.11.2019, kl 22:41)
Trump trosset
forsvarsministeren:
Benåde...

(I går, kl 04:31)
Verdens mest populære
reisemål innfører ...

(12.11.2019, kl 15:21)

Været i dag
SkyetOslo
3 °C , 2 m/s NØ.
SkyetBergen
2 °C , 1 m/s Ø.
SkyetStavanger
6 °C , 0 m/s ØSØ.
Delvis skyetTrondheim
0 °C , 1 m/s SSV.
KlarværTrømsø
-2 °C , 3 m/s SSØ.
Lett regnKristiansand
5 °C , 5 m/s NNØ.
SkyetBodø
2 °C , 5 m/s ØSØ.
SkyetHalden
4 °C , 3 m/s ØNØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

I går sikra Klepp sitt kvinnelag i fotball seg bronsemedaljane i toppserien. I dag er det blitt klårt kven som blir ny trenar for laget. Skotten Nick Lofthus, som i dag er assistenttrenar, skal leia laget dei neste åra, skriv Jærbladet.
Ein bilførar og ein passasjer i ein svart BMW stakk av frå ein trafikkontroll på Ålgård i 12-tida, søndag. Fleire politipatruljer prøvde å stansa bilen, som forsvann då den tok av til Bogafjell. Kort tid etter blei to personar tatt av politiet.
I 23-tida laurdag kveld fekk politiet melding om slagsmål ved Byterminalen i Stavanger. Ein gut var slått i ansiktet av ein ungdom på 18?19 år. Fleire personar var involverte. Ungdommen blei tatt med til arresten.
Ein mann i 20-åra, som var kraftig rusa, blei for aggressiv i språkbruken mot politiet i Haugesund, natt til søndag. Etter at han hadde kome med ei lang rekke med skjellsord, blei han tatt av politiet og sett i arresten for natta.
Natt til søndag blei ei dør i ein butikk i Stavanger sentrum øydelagt. Det blei stole kostyme og klede. Politiet lukkast med å finne igjen tjuvegodset i løpet av natta, og ein mann i 20-åra er mistenkt for å stå bak innbrotet.
Natt til søndag blei ein gut meldt til politiet for å ha slått til ein annan person. Slagsmålet skjedde utanfor eit privathus i Egersund i samband med ein fest, rundt midnatt. Det var fleire ungdommar til stades.
Ein 14 år gamal gut blei rana og slått av to ungdommar på 18 og 16 år i Stavanger sentrum, seint laurdags kveld. Dei to blei tatt av politiet seinare på natta. I samband med ransaking fann politiet meir tjuvegods. 18-åringen blei sett i arresten.
Klepp vant suverent 6-1 over Fart på bortebane idag.Havana Solaun og Elisabeth Terland satte inn to mål hver, mens Marthine Østenstad og Matilde Alsaker scoret ett mål hver i andre omgang.
Erling Braut Haaland er ikkje aktuell for EM-kvalifiseringskampen mot Malta på grunn av ein mindre skade i kneet, skriv Fotballforbundet. Etter ei totalvurdering står han over kampen for å koma seg igjen raskast mogeleg, skriv forbundet.
Ein mann fall av sulkyen, då hesten han køyrde kolliderte med ein bil i Verdalen i Klepp. Hesten galopperte vidare i vegbanen og kom også borti ein bil til. Mannen som fall av sulkyen blei berre lettare skadd og hesten er uskadd.
Politi og ambulanse rykka 0940 ut til tjørna Vannassen i Stavanger. Det kom inn ei melding om ei mogeleg drukningsulukke.
Politiet tok førarkortet frå ein mann i 30-åra ved Ragsvatnet i Oltedal i natt. Mannen var førar av ein bil som enda utanfor køyrebanen. Han blei ikkje skadd, men politiet fekk mistanke om at han hadde køyrt i rusa tilstand.
Vêrmeldinga for Rogaland i dag: For det meste skya og litt regn, vesentleg sør for Boknafjorden. Nedbøren kjem som snø over 400?600 meter. Vinden: Nordaust frisk bris utsette stader og opp til liten kuling utsette stader lengst i sør i fylket.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En mann forsøkte å stjele en bil fra Pedersgata i Stavanger. Fikk start på bilen og kolliderte denne inn i to andre biler. Ansatte klarte å få mannen ut av bilen, og fratatt ham bilnøkler slik at han ikke kunne kjøre videre da stakk han fra stedet.
Fylkesrådmannen foreslår at Rogaland fylkeskommune skal holde til i Stavanger sentrum. Men fylkeshuset må moderniseres og utvides for å få plass til flere ansatte. 150 nye ansatte kommer i forbindelse med regionreformen.
Mannen i 20-årene som er siktet for ulovlig oppbevaring av eksplosiver ble i dag varetektsfengslet for fire uker. Det går frem av en kjennelse fra Stavanger tingrett. Mannens advokat Anne Kroken anker avgjørelsen.
Politiet ønsker tips etter voldtekt i Stavanger sentrum natt til torsdag denne uken rundt klokken 04. Politiet melder at en kvinne var blitt voldtatt i trappene som går fra Olav Vs gate mellom Joker-butikken og vaktapoteket til Kannikbakken.
Utrykningspolitiet har hatt en fartskontroll i Torlandsveien i Hå kommune i formiddag og ni førere fikk bøter for å kjøre for fort. En bilfører mistet lappen da vedkommende kjørte i 87 km/t i 60- sonen.
Haugesund folkebibliotek blir fredet av Riksantikvaren. Biblioteket i Haugesund sentrum er et fremragende eksempel på modernistisk arkitektur. Nå er biblioteket fredet og rehabilitert, og klart for å ta imot fremtidens lesere, sier riksantikvar Hanna Geiran.
Fem nye pol skal åpnes i 2020 og ett av disse kommer på Aksdal i Tysvær kommune. Vinmonopolet har vært opptatt av å sikre geografisk spredning og å prioritere kommuner og handelssteder som ikke har Vinmonopol.
Oljemessen ONS 2020 skal bli best i verden på havvind. Det sier ONS-sjef Leif Johan Sevland, skriver Aftenbladet. Vi liker å ta posisjoner og bli verdensledende, sier Sevland.
Ap-politiker Hege Haukadal Liadal fra Haugesund er kalt inn til politiavhør. Hun etterforskes for å ha levert uriktige reiseregninger til Stortinget i minst fire år. Avhøret vil finne sted før jul sier hennes forsvarer Erik Lea til Haugesunds Avis.
Rogfast er kåra til det mest spennande infrastrukturprosjektet i Eurasia, i følge eit amerikansk selskap. Prosjektleiar Tor Geir Espedal seier det hyggeleg at prosjektet får merksemd. Rogfast blir tema på ein konferanse i Spania i desember.
En 54 år gammel mann er dømt til åtte måneders fengsel etter at datteren fant nakenbilder av barn på datamaskinen hans og meldte ham til barnevernet, melder Stavanger Aftenblad. Mannen tilstod, men synes straffen er for streng og kommer til å anke.
Det amerikanske justisdepartementet starter etterforskning om mulig prissamarbeid mellom flere norske laksefirmaer. Bakgunnen er et gruppesøksmål i USA og en sak hos EU-kommisjonen, skriver nettstedet ilaks.no. Produsentene stiller seg uforstående.
I sine alternative budsjett foreslår både Miljøpartiet De Grønne og Rødt å øke bensinavgiften, MDG med fem kroner og Rødt med 80 øre, melder Klassekampen. Samtidig vil begge innføre klimabelønning, der penger spart på klimatiltak fordeles på folket.
Ein mann i slutten av tenåra blei arrestert av væpna politi i går kveld etter ein aksjon. Politiet mistenkte at mannen hadde skytevåpen og hadde narkotika. Husværet på Bryne vart undersøkt og mannen sett i arresten.
Naudetatane rykte ut til Sundelia i Stavanger seint i natt etter melding om brann i ei søppelbod. Brannen vart raskt sløkt, og det er ikkje kjent kvifor det tok til å brenne.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Politiet har vært og snakket til seks?sju personer på Klepp etter «tullballkjøringen». Nå er det rolig på stedet.
Politiet har fått melding om firhjulinger og traktorer som sladder og kjører «tullball» ved Jærhagen i Klepp. Tipseren holdt på å bli kjørt ned, ifølge politiet, som er på veg til stedet.
Politiet melder om glatte veger i Rogaland, og oppfordrer folk til å kjøre forsiktig.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Mannen i 20-årene som er siktet for ulovlig besittelse av eksplosiver erkjenner det han er siktet for. Det sier hans forsvarer Anne Kroken. Kroken understreker derimot at hun ikke mener det er nødvendig å varetektsfengsle mannen slik politiet vil.
E39 avkjøringen til Diagonalen før Forus i Stavanger i sørgående retning er veien nå ryddet og trafikken går som normalt igjen.
Det har vært et trafikkuhell på E-39 i sørgående retning, like før avkjøringen til Diagonalen. En motorsykkelfører skal ha kjørt inn i bil. Ingen personer er skadd men det er store trafikale problemer. Patrulje på vei til stedet.
Utrykningspolitiet kontroll på Åkra på Karmøy førte til at sju bilførere fikk bøter. Alle ble tatt for ulovlig bruk av mobiltelefon.
En mann var akkurat inne på et solsenter i Haugesundsgaten i Stavanger og stjal en sekk. Han ble oppdaget og truet da en person med en sprayboks samt kastet stein. Mannen virket ruset.
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.