Lørdag, 17.11.2018 13:57 Uke: 46
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Blir politianmeldt for
dårlig lastsikrin...

(I dag, kl 13:44)
67 dyr funnet i
kjeller

(I dag, kl 13:44)
Klæbo viste klasse med
sterk spurtseier

(I dag, kl 13:40)
? Det er en reell fare
for at nye vaiere...

(I dag, kl 13:38)
Åpnet verdens største
pepperkakeby

(I dag, kl 13:38)
Bygger høyere, raskere
og billigere med ...

(I dag, kl 13:34)
Skadet person i
Lofoten

(I dag, kl 13:32)
Hentet av
luftambulanse

(I dag, kl 13:32)
63 dyr reddet ut av
urin og avføring i
Ø...

(I dag, kl 13:27)
Sjanseløs mot Northug
(I dag, kl 13:27)

Sistedistrikt
Det handler om å være
etterpåklok på for...

(I dag, kl 13:48)
Nye regler gjør
mørketida lysere: ? Vi
h...

(I dag, kl 13:48)
36 sivile drept i
Syria i et angrep
rett...

(I dag, kl 13:48)
Blir politianmeldt for
dårlig lastsikrin...

(I dag, kl 13:48)
Northug inn i
avgjørende periode

(I dag, kl 13:48)
Ting og Tøy bruker
over 100 000 i året
p...

(I dag, kl 13:47)
12.40: Svartisen
Futsal ? Vevlo futsal
(...

(I dag, kl 13:47)
13.00: IK Revolver ?
Lagfest (herrer)

(I dag, kl 13:47)
- Vi har så veldig
lyst til å reise på
t...

(I dag, kl 13:45)
Gjøran Tefre frå Førde
utfordra landslag...

(I dag, kl 13:45)

Mest lest siste uke
Først døde broren.
Fire dager senere
død...

(I går, kl 17:21)
Redningsmannen Maars
Johnsen forlot inte...

(I går, kl 23:47)
Mistenkt seriemorder
kan være USAs verst...

(I dag, kl 02:37)
Trump-administrasjonen
forbereder seg på...

(I går, kl 15:21)
Federer neste for
Zverev

(I går, kl 23:40)
Stefan Johansen får
gjennomgå: ? Skal
de...

(I dag, kl 00:17)
Avis: CIA mener
Saudi-Arabias
kronprins ...

(I dag, kl 00:58)
DAGENS RETT: Finalist
Beste norske kokeb...

(I dag, kl 01:02)
Helsetilsynet
kartlegger om en
lockout e...

(I dag, kl 01:21)
Magnus Carlsen reddet
så vidt remis: ? J...

(I dag, kl 02:16)

Mest lest i dag
Norske psykologer:
Jordan Peterson har
h...

(10.11.2018, kl 22:30)
Flere styrmenn skjønte
ikke hva som ble ...

(10.11.2018, kl 23:31)
Gratis buss for alle.
Ja, det fungerer!(...

(10.11.2018, kl 22:30)
Styrmenn hørte
radiotrafikken før
kollis...

(11.11.2018, kl 10:01)
Sjå Vestlandsrevyen
18:50

(12.11.2018, kl 18:20)
Ikke nok å lære ungene
å telle penger

(12.11.2018, kl 22:40)
Zlatan Ibrahimovic
kritiseres etter
fotb...

(12.11.2018, kl 23:41)
Kraftanalytiker tror
strømprisen stiger ...

(I går, kl 06:31)
Frp-topp fortsetter
avis-boikott

(11.11.2018, kl 00:30)
Reagerer etter at
Runar-keeperen ble
utv...

(11.11.2018, kl 23:51)

Været i dag
SkyetOslo
7 °C , 0 m/s VSV.
LettskyetBergen
10 °C , 1 m/s NV.
Delvis skyetStavanger
6 °C , 0 m/s NØ.
SkyetTrondheim
9 °C , 1 m/s SSV.
LettskyetTrømsø
5 °C , 2 m/s N.
Delvis skyetKristiansand
8 °C , 1 m/s ØNØ.
SkyetBodø
8 °C , 5 m/s VNV.
SkyetHalden
8 °C , 0 m/s NV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Tallet på elever som gjennomfører alle tre årene på videregående skole i Rogaland, har gått opp. Kvalitetsmeldingen viser at 77 prosent av dem som starta i 2012 er ferdige fem år seinere. Dette er en økning på 2,8 prosentpoeng fra året før.
Full stans i oljeleting og nei til alle nye konsesjoner på norsk sokkel er blant kravene til en ny regjeringsplattform fra Venstre og KrF sine ungdomspartier, skriver Dagbladet. I tillegg ønsker de et varig vern av Lofoten, Vesterålen og Senja.
Stavanger kommune har skjerpa sikkerheten på rådhuset, i etterkant av at bommotstandere avbrøt et bystyremøte for noen uker siden. Flere møter har blitt flyttet fra etasjen under bystyresalen til formannskapssalen, som ligger to etasjer høyere.
Politiet gjennomførte promillekontroll på E39 på Krossmoen i natt i tidsrommet 02.30?03.30. Totalt ti biler ble kontrollert, men ingen utslag.
Flere personer ble i natt bortvist fra Haugesund, Sandnes og Stavanger sentrum på grunn av fyll og bråk. Utenfor et utested i Sandnes blandet en mann (30) seg inn i politiets arbeid. Han var også utagerende. Mannen ble anmeldt.
Se TV-sendingen fra NRK Rogaland
En mann i 30-årene ble stoppet av politiet i Klepp fredag ettermiddag etter å ha kjørt i 107 km/t i en 60 sone. Førerkort ble beslaglagt og politiet har opprettet mot mannen.
FKH- trener Eirik Horneland er en av tre som er nominert til å bli årets eliteserietrener. Svein Maalen (Ranheim) og Christian Michelsen (Kristiansund) er også nominert. Viking-trener Bjarne Berntsen er nominert til å bli årets trener i 1. divisjon.
Simon Næsse trekker seg fra Rogaland Arbeiderparti sin valgliste til Fylkestinget neste høst, skriver Haugesunds Avis. Karmøybuen Simon Næsse er nå leder av Opplæringsutvalget i Rogaland fylkeskommune.
Miljøpartiet De Grønne i Stavanger stiller med fire kumulerte kandidater på kommunevalglisten ved valget neste høst. Nominasjonsmøtet har satt Daria Maria Johnsen på førsteplassen, etterfulgt av Rune Askeland, Ingvild Sørensen og Håkon Fossmark.
Fylkesmannen har anmeldt renovasjonsselskapet IVAR og T. Stangeland Maskin til politiet etter utslipp av kompost i en bekk i Sandnes, melder Aftenbladet. Komposten var lagret slik at ved kraftig regn ble den skylt ut i bekken som går til Lutsivatnet.
Karmøytunnelen er stengt i begge kjøreretninger ved inngang Håvik på grunn av vedlikeholdsarbeid. Veiene til Gismarvik og Fosen er åpne.
Morten Abel og Hilde Selvikvåg er blant artistene som flytter inn i det nye øvingshotellet ved Tou Scene i Stavanger. Musikk-fellesskapet åpner til våren, og det var 33 søkere til 16 øvingsrom og fire studio. Kommunen subsidierer leien.
Det brant utenfor en enebolig på Vigrestad i Hå i natt. Det var først fare for at brannen skulle spre seg til en enebolig, men brannvesenet kom og slukket brannen raskt.
En person knuste ei rute og tok seg inn i en bolig i Sveiogata i Haugesund i natt. Hunden i huset startet å bjeffe, og gjerningspersonen forsvant raskt fra stedet. Politiet har søkt i området, men uten å finne noen gjerningsperson.
Lervig Aktiebryggeri er årets bedrift i stavangerregionen i 2018. «I tillegg til godt øl, leverer årets vinner bunnsolide økonomiske resultater», heter det i juryens begrunnelse. Det er Næringsforeningen som står bak prisen.
Se TV-nyhetene
Stavanger Oilers tapte 3?4 mot Lillehammer borte. Laget gikk dermed på sitt tredje strake tap. Oilers ligger nå på tredje plass på tabellen med like mange poeng som Lillehammer.
Et dekk som hører til et huskestativ har brent ved Sande skole i Sola. Brannvesenet meldte om brannen klokka 20.30. Ti minutter senere var den slokket. Politiet har opprettet sak.
Se TV-sendingen 20.55
Mulig lockout på Boganes sykehjem
En mannlig sjåfør i 60 årene lå tett bak biler i høy fart på riksveg 44 i Sandnes. Mannen ble fratatt førerkortet for oppførselen.
Se TV-sendingen fra NRK Rogaland
Tilsynet fryktar at den dødelege dyresjukdomen skrantesjuke kan spreie seg når hjortedyr samlar seg rundt fôringsplassar, og forbyr difor mating av hjort. Sjukdommen smittar via spytt og urin og fôringsplassar aukar smitterisikoen.
Utrykningspolitiet i Haugesund stanset fire bilførere i en fartskontroll på E39 ved Hetland torsdag ettermiddag. Høyeste hastighet politiet målte i 80-sonen var 99 km/t.
En kvinne (77) er dømt til betinget fengsel i 21 dager etter en dødsulykke på E134 i Tysvær i fjor sommer, skriver Haugesunds Avis. Kvinnen kom over i motsatt kjørefelt og frontkolliderte, og hennes mann døde etter av skadene han pådro seg.
Mannen (28) som er siktet for å ha drept sin kone (24) i Egersund 17. september, er varetektsfengslet i fire nye uker, melder Aftenbladet. Jæren tingrett mener det er sannsynlig at kvinnen ble drep, og visert til at hun hadde skader i hodet.
Petroleumstilsynet har bestemt seg for å granske en hendelse på boreplattformen Maersk Invincible på Valhall-feltet søndag. To borerørsseksjoner som hver veide ett tonn, løsnet og gled fra boretårnet og ned på på en gangvei. Ingen ble skadd.
Politiet er på vei til en bedrift i Fabrikkveien på Forus etter et mindre arbeidsuhell. En ansatt er transportert til Stavanger universitetssjukehus etter å ha klemt en hånd eller fingre i forbindelse med arbeid.
Avaldsnes sitt damelag i Toppserien får heller ikke neste sesong spille hjemmekampene på Haugesund stadion, skriver H-avis. Kommunaldirektør Ole Bernt Thorbjørnsen mener det er rett og naturlig at Vard skal ha bruksrett på Haugesund stadion.
Aibel har sikret seg en kontrakt med Equinor i forbindelse med utbyggingen av Gudrun fase to. Kontrakten sikrer arbeid umiddelbart til 45?60 personer ved hovedkontoret i Stavanger og i Haugesund fram til leveringen i juni neste år.
Politiet stanset sju bilførere som kjørte for fort gjennom en fartskontroll på E39 på Helleland i Eigersund i formiddag. Høyeste hastighet som ble målt i 60-sonen var 81 km/t.
Stavanger venstre har enstemmig valgt Jan Erik Søndeland som Venstres ordførerkandidat til neste års kommunevalg. Med seg av forhåndskumulerte på lista får han Mette Vabø og Kjartan Alexander Lunde.
En hvit Toyota Yaris med registreringsnummer «JU86106» er stjålet fra Hinna i Stavanger i natt. Observasjoner av bilen bes meldt til politiet.
Flere russebusser i Rogaland skaper bråk, melder Aftenbladet. Fra 1. august til 12. november i fjor hadde Sørvest politidistrikt ni oppdrag knyttet til russen. I samme periode i år er 42 saker registrert.
Equinor kjøper 9,7 % av det norske solcelleselskapet Scatec Solar for 700 millioner kroner. De to selskapene samarbeider allerede om prosjekter i Brasil og Argentina. Equinor sier i en melding at kjøpet er en del av selskapets langsiktige strategi.
En varebil har kjørt av Sirdalsveien i Eigersund rett etter avkjøringen fra E39. Ingen personer skal være skadet i uhellet, melder politiet.
Bilene som var involvert i et trafikkuhell på E39 sør for Auglendstunnelen er fjernet fra veibanen, og trafikken går som normalt, melder politiet.
Rundt 300?400 meter sør for Auglendstunnelen skal tre biler være involvert i et trafikkuhell. Ingen personer skal være skadet i uhellet, og politiet er på stedet for å ivareta trafikkavvikling.
Fra klokken 10.00 i dag vil det bli avholdt en øvelse for nødetatene på Haugesund lufthavn på Karmøy. I forbindelse med øvelsen vil det være flere utrykningskjøretøy i området.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.