Fredag, 24.01.2020 08:38 Uke: 04
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Truer med å gå av ?
men ikke før i mars

(I dag, kl 08:31)
Demokratene gjentok
beskyldninger om
Tru...

(I dag, kl 08:31)
Oslo-ledere mener
Håndballforbundet
skor...

(I dag, kl 08:31)
Flere tømmestasjoner
for septik

(I dag, kl 08:31)
Hagefugltelling gir
klimakunnskap

(I dag, kl 08:31)
Kolonnekjøring på Hol
- Aurland

(I dag, kl 08:31)
Kinesere i Finland som
reiste via Norge ...

(I dag, kl 08:31)
Kinesere i Finland som
reiste via Norge ...

(I dag, kl 08:21)
EM-suksessen kan snyte
Trondheim for ny ...

(I dag, kl 08:21)
EM-suksessen kan snyte
Trondheim for ny ...

(I dag, kl 08:21)

Sistedistrikt
Jeg som lider av
utsettelsessyndromet
ha...

(I dag, kl 08:32)
Her snappet
førstegangskjøperne
opp rime...

(I dag, kl 08:32)
«Det eneste rette, og
på tide»

(I dag, kl 08:32)
To menn var sikta for
grov valdtekt. No ...

(I dag, kl 08:32)
DNB åtvarar mot
svindel på Finn.no

(I dag, kl 08:32)
Demokratene gjentok
beskyldninger om
Tru...

(I dag, kl 08:32)
Oslo-ledere mener
Håndballforbundet
skor...

(I dag, kl 08:32)
Flere tømmestasjoner
for septik

(I dag, kl 08:32)
Hagefugltelling gir
klimakunnskap

(I dag, kl 08:32)
Status på
fjellovergangane

(I dag, kl 08:32)

Mest lest siste uke
Dommedagsklokka viser
100 sekunder på mi...

(I dag, kl 06:31)
14 år av Microsofts
kundedata lå åpent
p...

(I går, kl 09:11)
Ny jubelmåling for Frp
etter regjerings-...

(I går, kl 22:01)
Flere klager på
metrobussene

(I går, kl 11:41)
Nadal traff balljente
i hodet. Gesten et...

(I går, kl 20:01)
Høitomt passerte 5000
seirer

(I går, kl 11:41)
Filmanmeldelse: «1917»
er heftig og impo...

(I går, kl 22:41)
VG: Tidligere politisk
kommentator blir ...

(I går, kl 23:41)
Bunnlag på nivå tre
med sjokkseier. Nå
v...

(I går, kl 23:51)
Eksperter frykter
sterke reaksjoner fra
...

(I dag, kl 01:21)

Mest lest i dag
Emilie (21) omsetter
for titalls million...

(22.01.2020, kl 19:31)
Dommedagsklokka viser
100 sekunder på mi...

(I dag, kl 06:31)
Her er de viktigste
teknologitrendene

(18.01.2020, kl 15:51)
Dobbeltdrapssaken:
Skal ha hentet bil
fr...

(18.01.2020, kl 15:21)
Hillary
Clinton-dokumentar tok
brå vendi...

(22.01.2020, kl 12:41)
14 år av Microsofts
kundedata lå åpent
p...

(I går, kl 09:11)
Ny jubelmåling for Frp
etter regjerings-...

(I går, kl 22:01)
Teknologinyhetene som
vil prege 2020: El...

(17.01.2020, kl 11:11)
Håndball-EM direkte:
Svak Norge-periode

(17.01.2020, kl 19:21)
Hentet bil fra
bilfirma

(18.01.2020, kl 16:21)

Været i dag
Delvis skyetOslo
3 °C , 0 m/s ØSØ.
SkyetBergen
5 °C , 5 m/s V.
SkyetStavanger
6 °C , 3 m/s V.
SkyetTrondheim
1 °C , 6 m/s SV.
SkyetTrømsø
-2 °C , 7 m/s SSV.
SkyetKristiansand
7 °C , 5 m/s VSV.
SnøBodø
1 °C , 9 m/s VSV.
Delvis skyetHalden
7 °C , 6 m/s VSV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Aase Simonsen frå Karmøy som melde seg ut av Høgre for tre veker sidan, hamnar truleg på Stortinget. Det skriv Haugesunds avis. Dersom Tina Bru blir statsråd slik NRK erfarer, vil Simonsen kome inn på Stortinget som fast representant.
Etter det NRK erfarer er heile fire statsrådar frå Rogaland i den nye Regjeringa som blir presentert i formiddag. Bent Høie og Olaug Bollestad held fram som før, medan Tina Bru blir ny olje- og energiminister og Iselin Nybø blir næringsminister.
Bilen som ble meldt stjålet tidligere i kveld, er funnet på Varden i Stavanger. Bilen hadde småskader, og er nå overlevert til eier. Personen som har stjålet bilen, er fortsatt på frifot, opplyser politiet.
48 elever ved Frekkegjerd skole i Tysvær tok jod-tabletter under en beredskapsøvelse, skriver Haugesunds avis. Kommunalsjef Jorid Vea Isdah sier til avisa at alt ble spilt helt ut på denne skolen, noe som er svært beklagelig og ikke skulle skjedd.
Elever ved Vågen videregående skole i Sandnes blir oppfordret til å komme på skolen fredag. Tidligere i uka kom det trusler om skoleskyting til skolen. I en SMS til elevene blir det opplyst at politiet oppfordrer skolen til å ha normal drift, og at truslene blir sett i sammenheng med lignende trusler andre steder i landet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En bil ble stjålet i Stavanger sentrum mens den sto på tomgang kl. 20.05. Bilen er nøkkelløs. Eier har fortsatt nøkkelen i lomma. Politiet ønsker tips på 02800 om observasjoner av en svart Peugeot 308 med registreringsnummer RK86434.
Begge førere var kvinner på henholdsvis 45 og 26 år. I den ene bilen satt også en passasjer. Alle er kjørt til legevakten for sjekk. En fører fikk førerkort beslaglagt, mistenkt for å ikke overholde vikeplikten. Veien åpnet for normal ferdsel.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
En person er skadet etter en front mot front ulykke på Ullandhaug. Skadeomfanget er ukjent, men personen er ved bevissthet. En annen person blir også vurdert på stedet av helsepersonell. Det er store materielle skader på stedet. Trafikk står ennå.
Kjell Ingolf Ropstad (KrF) fortsetter trolig som barne- og familieminister. Mens Olaug Bollestad (KrF) ligger an til å fortsette som landbruksminister, opplyser kilder til NRK.
Ifølge TV 2 har kilder bekreftet at Iselin Nybø trolig blir ny næringsminister.
Nødetatene har rykket ut etter melding om et trafikkuhell i krysset til Ullandhaugveien og Tellusveien, kl. 18.41. To biler er involvert i et front mot front uhell. Skadeomfanget er ukjent. Trafikken står stille rundt ulykkesstedet, melder politiet.
Henrik Asheim (H) på vei inn som forsknings- og høyere utdanningsminister, sier kilder til NRK og Dagbladet. Han overtar for Iselin Nybø (V) som minister.
Nokre få aktivistar frå Greenpeace og Natur og Ungdom demonstrerte utanfor Equinor sitt hovudkontor på Forus i dag. Dei vil at selskapet skal stoppa planane om å bora etter olje i havet utanfor Australia. Equinor seier styresmaktene i Australia har godkjent miljøplanen for oljeboring.
Ei kvinne på sykkel skal ha kollidert med ein bil i Gjesdalveien i Sandnes. Trafikken flyt greitt forbi, opplyser politiet.
Forsikringsselskapet If har til nå erstatta 90 totalskadde bilar etter brannen i parkeringshuset på Stavanger lufthavn og det vil bli fleire, ifølge selskapet. Klokka 15 i ettermiddag startar arbeidet med å henta ut bilar frå parkeringshuset.
Høyres stortingspolitiker Tina Bru (33) fra Rogaland etterfølger Sylvi Listhaug (Frp) som olje- og energiminister i regjeringen, bekrefter kilder nær prosessen overfor DN og NRK. Bru sitter i dag i energi- og miljøkomiteen på Stortinget.
Politiet etterlyser ein Mercedes Sprinter, som er ein varebil, etter innbrota i Vindafjord i natt. Bilen er grå og har registreringsnummer GUHM19.
Mastrafjordtunnelen på E39 i Rennfast er opna for trafikk igjen etter ein busstans, melder politiet. Bussen måtte få hjelp av bergingsbil.
Mastrafjordtunnelen på E39 i Rennfast er stengt på grunn av at ein buss står stille i tunnelen.
Ein bil og ein motorsykkel kolliderte i Madlaveien i Stavanger litt etter klokka 10. Det var to personar på motorsykkelen og ifølge politiet skal begge vere bevisst. Trafikken går greitt forbi og politiet gjer undersøkingar på staden.
Politiet melder om innbrot i anleggsmaskinar fleire stader i Vindafjord i løpet av natta. Det er meldt om innbrot både på strekninga Isvik og Vikebygd, og i Sandeid. Ein grå Mercedes med utanlandske skilt er observert og kan ha samband med dette.
2019 var truleg det siste året med «oljeboom». Det skriv DNB i ein ny rapport om dei økonomiske utsiktene. Etter eit kraftig, men kortvarig løft i investeringane på norsk sokkel, peikar pilene nedover, skriv DNB. Johan Sverdrup er det siste store.
Universitetet i Stavanger skal leie eit stort EU-prosjekt om korleis aktivitetar som fuglekikking påverkar folk sitt miljøengasjement. Dette er ein kjempeprestasjon fordi konkurransen om pengar frå EU er hard, seier Odd Magne Bakken ved UIS.
Tre bilar har vore involverte i eit trafikkuhell på E39 ved Kvadrat i Sandnes. Det har skjedd i nordgåande retning. Uhellet fører til ein del kø.
Tall fra Opta viser at Erling Braut Haaland trenger færre sjanser på å score enn toppscorerne i Bundesliga, Robert Lewandowski og Timo Werner. 19-åringen scorer på 42 prosent av sjansene sine, skriver tyske Sky Sport. Lewandowski og Werner scorer bare på 32 og 29 prosent av sine sjanser.
De australske landslagsspillerne Katrina Gorry (27) og Clare Polkinghorne (30) er klare for spill i Avaldsnes-drakta. Begge var med til VM i sommer, der de røk ut mot Norge i åttendedelsfinalen. Karmøy-klubben satser stort på et comeback i toppen av norsk fotball denne sesongen.
Ein ung mann på 18 år som var kasta ut av ein utestad i Stavanger i natt, spytta på politiet då dei kom til staden. Mannen var rusa og hadde vore hissig mot dei som arbeidde på staden før han vart kasta ut. Politiet sette mannen i arresten.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Selskapet Laerdal i Stavanger fikk i kveld en nasjonal designpris for sin hjertemåler til babyer. Utviklingen av produktet NeoBeat er gjort av ingeniører og designere ved bedriften. Den gjeve prisen DOGA Hedersmerket deles ut en gang hvert år.
En person er tatt for råkjøring etter å ha blitt målt i 86 km/t i 30-sonen i Havnegata i Sandnes. Trafikkontrollen ble holdt onsdag kveld. 10 sjåfører fikk bot av politiet.
Zlatko Tripic scoret for sin nye klubb Göztepe i cupkampen mot Alanyaspor i kveld, men laget ble slått ut etter 2-2 hjemme og 5-6 sammenlagt. Tripic utliknet til 1-1 i det 33. minutt, men ble byttet ut ved pause.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I ettermiddag fikk politiet melding fra en mann i Theodor Dahls vei i Sandnes som hadde overrasket en innbruddstjuv inne i garasjen sin. Politiet kom kort tid etter på stedet og tok hånd om gjerningsmannen. Sak er opprettet.
Hellvik skole fra Eigersund fikk hele ti poeng i ettermiddagens runde i Klassequizen. Det var Alicia Rysiewicz, Mathias Johannesen Hellvik og Tonje Åvendal som sto for den solide innsatsen. Til våren skal de beste skolene i landet møtes i den store finalen.
Dortmund-sjef Lucien Favre møtte pressen i ettermiddag, i forkant av lagets møte med Köln fredag kveld. Han skryter av sin nye elev Erling Braut Haaland (19).? Holdningen hans er fantastisk. Han vil bare spille og score mål. Selvfølgelig kan han bli bedre. Han er bare 19 år og vi må være forsiktige.? Har presset blitt større etter superdebuten?? Du har press overalt i Dortmund, men jeg tror ikke det er noe problem fordi han er konsentrert om fotball og elsker å spille. Uansett om vi møter Augsburg eller noen andre, ønsker han å spille.Favre vil ikke oppgi om Haaland får starte kampen mot Köln.
Politiet etterlyste tidligere i dag en bil som de tror kan ha blitt brukt som fluktbil under sjokkbrekket i Stavanger. Kort tid etterpå fikk politiet tips om at bilen stod på en parkeringsplass i Stavanger sentrum. Denne blir nå tauet inn og undersøkt.
Mannen som omkom i en arbeidsulykke i Tonstad vindpark i Sirdal, døde trolig som følge av klemskader, melder politiet. Ulykken skjedde i forbindelse med en løfteoperasjon. Det var finske Jari Johannes Uimaniemi (47) som døde. De pårørende er varslet.
Politiet tror at de som stod bak sjokkbrekket hos Stavanger Foto 10. januar, brukte en skolebil til Olavs Trafikkskole i flukten etter ranet. Bilen ble stjålet ved Jåttå vgs. skole i tiden før, og ble sett i området rundt butikken på ranstidspunktet.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.