Onsdag, 29.03.2023 11:08 Uke: 13
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
To tenåringer
involvert i akeulykke
i Kv...

(I dag, kl 11:01)
Stanser løypekjøring
etter 18 år

(I dag, kl 11:01)
Tankesmie: Gjør som
Putin

(I dag, kl 10:51)
Myhrvold og Tønseth
står over NM

(I dag, kl 10:51)
Bybanen AS setter inn
krisestab etter ul...

(I dag, kl 10:41)
16-åring satte
verdensrekord i
svømming

(I dag, kl 10:31)
Trøbbel i togtrafikken
(I dag, kl 10:31)
Krever ras-svar fra
samferdselsministere..
.

(I dag, kl 10:31)
50 kilo hasj i
pizzabil

(I dag, kl 10:11)
Historisk rettssak
(I dag, kl 10:11)

Sistedistrikt
Myhrvold og Tønseth
står over NM

(I dag, kl 11:03)
To tenåringer
involvert i akeulykke
i Kv...

(I dag, kl 11:03)
Stanser løypekjøring
etter 18 år

(I dag, kl 11:03)
Bybanen AS setter inn
krisestab etter ul...

(I dag, kl 10:42)
Trøbbel i togtrafikken
(I dag, kl 10:32)
Krever ras-svar fra
samferdselsministere..
.

(I dag, kl 10:32)
Får seile igjen
(I dag, kl 10:12)
Tidligere fosterfar
dømt til fengsel

(I dag, kl 10:02)
Innbrudd i bedrift i
Kristiansand

(I dag, kl 10:02)
Syklist til sykehus
(I dag, kl 09:52)

Mest lest siste uke
Eidsvågtunnelen opna
igjen

(I går, kl 18:41)
Kontroll på
traktorbrann i
Sarpsborg

(I går, kl 18:41)
Natur videregående
skole legges ned

(I går, kl 18:41)
Efta: Norske kommuner
kan reservere anbu...

(I går, kl 18:41)
Stakk av etter
påkjørsel i
Lillehammer

(I går, kl 21:02)
NRK Sørlandet 23:05
(I går, kl 22:11)
Røyrvik seier nei til
folkeavstemming om...

(I går, kl 22:11)
Se Vestlandsrevyen
23.05

(I går, kl 23:02)
Røykutvikling fra
boligblokk i Bergen

(I dag, kl 06:11)
Arbeid på E16
avsluttet

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
Karin Krog tildelt
Norsk jazzforums
hede...

(22.03.2023, kl 20:41)
Sverige-sjefen stormet
ut av intervju: ?...

(27.03.2023, kl 23:31)
To lyngdøler kjemper
for Norge i Spania

(22.03.2023, kl 21:01)
Tilbyr gratis
tannbehandling til
trengen...

(22.03.2023, kl 21:01)
Marerittstart for
Hovland

(22.03.2023, kl 20:51)
Heimevernsøvelse går
mot slutten

(22.03.2023, kl 21:01)
Mistanke om ruskjøring
i Namsos

(26.03.2023, kl 20:41)
Kolonnekjøring over
Hardangervidda

(22.03.2023, kl 18:11)
Reiten matchvinner i
knallsterk bortesei...

(22.03.2023, kl 20:41)
Dongeri-shorts vekker
oppsikt

(22.03.2023, kl 22:02)

Fylkesdirektøren vil ikkje gå vidare med eit lenge omtalt tunnelprosjekt mellom Saudasjøen og Frette i Etne kommune. Admininstrasjonen i Rogaland fylkeskommune anslår at kostnaden for tunnelen blir 4.4 milliardar kroner, noko som ville gitt ein bomkostnad med bombrikke på om lag 600 kroner pr. passering. Samferdsleutvalet i fylket skal behandle saka i dag, onsdag.
Ryfylkeaksjonen protesterer mot vedtaket i Kolumbus, om å ikkje gå vidare med å skaffe nye hurtigbåtar som går på diesel til rutene i Ryfylke- og Kvitsøysambandet. . ? Vi meiner dagens ruter kan gå med dagens materiell og samtidig liggje godt innanfor Klimalovens krav for redusert utslepp i perioden 1990 til 2030, skriv Ryfylkeaksjonen.
En ansatt i Tollvesenet gikk kveldstur med tjenestehunden sin i et boligområde i Stavanger, da hunden markerte på en bil som sto parkert.Hundeeieren tok kontakt med politiet, som rykket ut med egen narkotikahund. Også den markerte på bilen.Politiet fant over 50 kilo hasj i bilen, som ble beslaglagt. Fire personer i 20- og 30-årene ble etterhvert siktet, skriver politiets nettpatrulje Sør-Vest.To av dem er varetektsfengslet, mens de to andre har vært inne til siktetforklaring.Det gjenstår fremdeles mye etterforskning i saken.
Selskapet Solvind ønskjer å setja opp ei 135 meter høg vindmølle inne på eit lagerområdet i Risavika i Sola. Det viser referatet frå eit møte mellom Solvind og Sola kommune, som Solabladet omtalar i dag. Støy, tilhøve til flyplassen og ikkje minst konsekvensar for tur- og friområde i nærleiken er tema som skal diskuterast vidare.
Fleire personar kom med truslar om vald og oppførte seg elles truande mot ei tilsett kvinne på ein bensinstasjon på Norheim i Karmøy i 04-tida i natt. Politiet rykka ut og arresterte fire personar, ein av dei bar kniv. Den tilsette blir tatt vare på av arbeidsgjevar etter hendinga, skriv politiet.
Fleire personar kom med truslar og oppførte seg truande mot tilsette på ein bensinstasjon på Norheim i Karmøy i 04-tida i natt. Politiet rykka ut og arresterte fire personar, ein av dei bar kniv. Dei tilsette blei tatt vare på av arbeidsgjevar etter hendinga, skriv politiet.
I en laserkontroll i Gjerdeveien på Tasta i Stavanger, fikk 7 bilførere fikk hvert sitt forenklede forelegg. Høyeste målte hastighet var 54 km/t i 40 sonen.
Tysdag inviterte utbyggarane til spadestikk for ein ny bydel nord på Bryne i Time kommune.Mellom 400 og 500 bustadar skal byggast der dei neste 10 til 15 åra, skriv Jærbladet.Innan prosjektet er over, reknar utbyggarane med å ha bygd for eit par milliardar kroner.
Nødetatene har mottatt varsling om bygningsbrann i Terje Vigens vei på Hundvåg i Stavanger.Det skal være snakk om en leilighet i andre etasje i en blokk.Klokken 19.24 melder politiet at brannen er lokalisert og skal være slukket, men det er fortsatt mye røyk. Politiet evakuerer boligblokken.
Nødetatene har mottatt trippelvarsling om bygningsbrann i Terje Vigens vei på Hundvåg.Mannskap rykker ut.
Madlaveien i Stavanger er helt stengt etter et trafikkuhell mellom to biler. Det jobbes med å få tauebiler til stedet.To personer er involverte i ulykken. Ingen av dem er fysisk skadet.
Sola kommune ber ansatte om å fjerne TikTok og Telegram fra enheter som brukes i arbeidssammenheng og som er koblet til kommunens interne digitale tjenester.Det skriver kommunen på sine egne nettsider.Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) har vurdert at det er høy risiko ved bruk av applikasjonene TikTok og Telegram, og fraråder derfor bruk av disse på enheter med tilgang til offentlige virksomheters datasystemer.
Madlavegen i Stavanger er helt stengt etter et trafikkuhell mellom to biler. Det jobbes med å få tauebiler til stedet.Foreløpig e det uvisst om noen personer er skadet.
Politiet skriver at det skal ha vært en trafikkulykke på Madlaveien, hvor to biler skal være involvert.Trafikken står stille i venstre felt i retning Hafrsfjord. Samtlige involverte skal være våkne.
Politiet skriver at det skal ha vært en trafikkulykke på Madlaveien, hvor to biler skal være involvert.Trafikken står stille i venstre felt i retning Hafrsfjord. Samtlige involverte skal være våkne.
Nødetatene har mottatt melding om en bilbrann i Madlaveien i Stavanger. Mannskap rykker ut.
Mannen i 20-årene, utstyrt med et luftvåpen, som ble arrestert ved et NAV-kontor i Stavanger sentrum mandag formiddag, er sluppet ut av varetektsfengsel.Mannen blei arrestert ute på gaten etter hendelsen. Ingen ble fysisk skadet og det ble ikke fyrt av nokre skudd, og ifølge politiet.- Det er ikke noe som tyder på at han hadde til hensikt å bruke våpenet mot ansatte på NAV, sier politiadvokat Tor Arvid Bruskeland.
Politiet fraråder bruk av appen TikTok hos sine ansatte.? Vi forholder oss til anbefalingen fra Justis- og beredskapsdepartementet som fraråder bruk av TikTok på tjenestetelefoner, og jobber aktivt med å bevisstgjøre våre ansatte om applikasjoner som krever tilgang til informasjon på enheten den er installert på, sier sjef for Sikkerhetsseksjonen i Beredskapsavdelingen hos Politidirektoratet, Nicolay Nakstad til NRK.Flere, både kommuner og sykehus, har fulgt etter. Nakstad sier at politiet også foretar egne vurderinger rundt applikasjoner og tjenester som er installert på tjenestelefoner.? For ansatte som har særskilte behov for høy sikkerhet er det generelt en høyere bevissthet om å ikke ha slike applikasjoner på telefonen sin. Vi har også frarådet dem installasjon og bruk av applikasjoner og tjenester som krever vesentlige tilganger og rettigheter på mobiltelefonen, sier Nakstad.Nettpatruljen i Sør-Vest er blant politiseksjonene som er aktive på TikTok. Nå anbefaler Politidirektoratet de ansatte i politiet å bruke egne telefoner om det trengs å bruke TikTok i jobbsammenheng.
? Vi forholder oss til anbefalingen fra Justis- og beredskapsdepartementet som fraråder bruk av TikTok på tjenestetelefoner, og jobber aktivt med å bevisstgjøre våre ansatte om applikasjoner som krever tilgang til informasjon på enheten den er installert på, sier sjef for Sikkerhetsseksjonen i Beredskapsavdelingen hos Politidirektoratet, Nicolay Nakstad til NRKFlere, både kommuner og sykehus, har fulgt etter. Nakstad sier at politiet også foretar egne vurderinger rundt applikasjoner og tjenester som er installert på tjenestelefoner.? For ansatte som har særskilte behov for høy sikkerhet er det generelt en høyere bevissthet om å ikke ha slike applikasjoner på telefonen sin. Vi har også frarådet dem installasjon og bruk av applikasjoner og tjenester som krever vesentlige tilganger og rettigheter på mobiltelefonen, sier Nakstad.Nettpatruljen i Sør-Vest er blant politiseksjonene som er aktive på TikTok. Nå anbefaler Politidirektoratet de ansatte i politiet å bruke egne telefoner om det er et tjenestlig behov for tilstedeværelse på denne plattformen.
Oljearbeidere som ble pålagt karantene under koronapandemien, krever nå pengene tilbake, skriver Stavanger Aftenblad.Fagforbundet Safe har sendt inn varsel om søksmål på vegne av nesten 500 medlemmer. Kravet er at nærmere 30 bedrifter, som påla medlemmene karantene, nå får kompensasjon, ifølge avisa.Tidligere i år varslet også Industri Energi søksmål på vegne av 650 medlemmer.
Brannvesenet rykker ut etter melding om et trafikkuhell i Hodneveien på Rennesøy.
Politikerne i Klepp går videre med jordkabel i stedet for høyspentmaster fra Tjøtta til Hattaland og vil ta på seg merkostnaden på 41 millioner kroner, skriver Jærbladet.31 av 31 representanter i kommunestyret stemte for å gå videre med løsningen.Saken skal behandles politisk en gang til, etter at Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) har behandlet konsesjonssøknaden.
Erling Braut Haaland oppretter et norsk investeringsselskap eid fra Luxembourg, skriver VG.Selskapet heter Pillage 3 AS og ble stiftet 20. februar i år.«Selskapets virksomhet er kjøp, salg og investeringer i aksjer, verdipapirfond, obligasjoner og andre former for finansielle instrumenter», heter det i selskapets vedtekter.
En maskert person med kniv har mandag ettermiddag vært inne og truet ansatte i en butikk i Stavanger, melder politiet.Det er uvisst om vedkommende fikk noe med seg. Flere patruljer leter etter personen.Politiet beskriver personen som en mann på elektrisk sort sparkesykkel med rød skrift på.Han skal være iført lyseblå anorakk med hette og beige bukse.? Dersom mannen sees eller sparkesykkelen observeres i fart eller hensatt bes en ringe 112, skriver politiet.
En maskert person med kniv har akkurat har vært inne og truet ansatte i en butikk i Stavanger, melder politiet.Det er uvisst om vedkommende fikk noe med seg. Flere patruljer leter etter personen.
I et ledermøte mandag har Sauda kommune vedtatt å forby appene TikTok og Telegram på alle kommunale telefoner, nettbrett og PC-er, melder avisa Ryfylke.Det gjelder også private enheter hvor brukeren har lastet ned en e-post-klient for å lese kommunal post.
En alvorlig skade gjør at Maria Thorisdottir ikke kommer til å være en del av verdensmesterskapet i New Zealand i sommer, skriver Jærbladet.29-åringen fra Klepp skriver i en SMS til avisa at hun har skadet midtre del av foten og at det er snakk om brudd i leddbåndet.
Eit vogntog køyrde i grøfta på E39 ved Våg i Tysvær, rett etter klokka 13. Føraren blei ikkje skadd, men vogntoget har hatt ein hjulparet i grøfta i 90 meter før det stansa. Køyretøyet er truleg ikkje i stand til å køyre vidare for eigen maskin og må tauast vekk.
Parautøvaren i alpint, Jesper Saltvik Pedersen frå Karmøy, har fått sin hittil største sponsoravtale, skriv Haugesunds avis. Den er med selskapet AssisterMeg, som tilbyr brukarstyrt personleg assistanse. Saltvik Pedersen fortel at han har fått seg agent, og at det er agenten som har sikra sponsoravtalen. Han vil ikkje seie kor mykje pengar som er involvert i avtalen.
Nødetatene er på vei til E39 ved Våg i Tysvær etter at et vogntog har kjørt i grøften. Føreren fremstår som uskadd, men det er materielle skader og en del jord i veibanen.
Det har vært et trafikkuhell på Finnøy som involverer en firhjuling. Nødetatene er på vei til stedet. Det skal være en person involvert. Hendelsesforløpet er ukjent.
Landslagssjef Hege Riise presenterte i dag landslagstroppen til privatlandskampene mot Spania og Sverige 6. og 11. april. Elisabeth Terland (Brighton), Tuva Hansen (Bayern München) og Karina Sævik (Vålerenga) er representantene fra Rogaland.
Ein mann er pågripen etter at han var inne på eit offentleg kontor i Tinngata i Stavanger med eit handvåpen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Alle tilsette blei evakuert før den mistenkte mannen blei pågripen av væpna politi. Den arresterte er ein mann i 20-åra. Politiet har gjort funn av eit luftvåpen.Ingen er skada.? Det blei ikkje fyrt av nokre skot. Politiet arresterte mannen på utsida av bygningen, seier operasjonsleiar Jøran Solheim i Sør-Vest politidistrikt.Dei tilsette vil bli følgt opp.
Ein mann er pågripen etter at han var inne på eit offentleg kontor i Tinngata i Stavanger med eit handvåpen, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Alle tilsette blei evakuert før den mistenkte mannen blei pågripen av væpna politi.
En lastebil har kjørt seg fast i undergangen mellom Langgata og Strandgata i Sandnes. Trafikken glir forbi.
Trafikken går nå som normalt i Postveien i Sandnes, etter at to busser har hatt problemer. Veien er ryddet, ifølge politiet.
En bil har fått et bøyd hjul på E39 i Sandnes, på høyde med Kvelluren. Politiet er på vei, men det er trafikale utfordringer på stedet.
To busser har problemer i Postveien i Sandnes. En av den står på tvers. Den andre står fast. Det er trafikale utfordringer på stedet, og politiet er på vei.
En bil har kjørt i autovernet i Skjoldastraumen i Tysvær. Det skal ikke være alvorlige personskader, melder politiet. En del trafikale utfordringer på stedet og nødetater er på vei.
En seilbåt har grunnstøtt ved Langøy i Stavanger, skriver Hovedredningssentralen. Det skal ikke være noen dramatikk. Det er tre personer om bord, og RS Sjømann er på stedet for å assistere.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.