Mandag, 04.03.2024 04:41 Uke: 10
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Tok sin første seier
(I dag, kl 03:18)
Ventura nær seier -
tapte etter omspill

(I dag, kl 01:17)
Leter etter savnet
kvinne i Oslo

(I dag, kl 00:54)
Brann i bil ? mulig
spredningsfare til
b...

(I går, kl 23:57)
30 personer evakuert
etter røykutvikling...

(I går, kl 23:35)
Kortesjen står klar
(I går, kl 22:48)
Ville sikre
millionbeløp - fikk
nei igje...

(I går, kl 22:18)
Henrik Kristoffersen
på slalåmpallen i A...

(I går, kl 22:04)
Beslagla 30.000
sigaretter på
Svinesund

(I går, kl 22:04)
Fant over 260.000
filer med
overgrepsmat...

(I går, kl 21:54)

Sistedistrikt
Leter etter savnet
kvinne i Oslo

(I dag, kl 00:59)
Brann i bil ? mulig
spredningsfare til
b...

(I dag, kl 00:00)
30 personer evakuert
etter røykutvikling...

(I går, kl 23:28)
- Melding om
røykutvikling i
Sandnes

(I går, kl 22:58)
Beslagla 30.000
sigaretter på
Svinesund

(I går, kl 22:08)
Trafikkulukke i
Knappetunnelen i
Bergen

(I går, kl 21:58)
Småbarnsforeldrene
Lene (25) og Ole
Mort...

(I går, kl 21:49)
Fant over 260.000
filer med
overgrepsmat...

(I går, kl 21:49)
Politiet:
Trafikkulukke i
Knappetunnelen...

(I går, kl 21:49)
? Bra besøk, men ingen
rekord-vinterferi...

(I går, kl 21:28)

Mest lest siste uke
Vi har funnet den
beste massasjepistolen

(I går, kl 05:03)
Kongen snart på vei
hjem

(I går, kl 05:25)
Ny spiller til Vipers
(I går, kl 12:44)
Porsgrunnsmann vant NM
i styrkeløft

(I går, kl 12:44)
Klæbo suveren
(I går, kl 13:34)
Politiet med
oppfordring før
kongens hje...

(I går, kl 19:47)
Dette venter kongen
etter hjemkomsten

(I går, kl 20:10)
Klatrere står fast på
Svolværgeita

(I går, kl 20:24)
Skal ha stjålet
traktor ? kjørte seg
fas...

(I går, kl 17:04)
Hardangervidda open
for fri ferdsel

(I går, kl 17:04)

Mest lest i dag
Newcastle slapp med
skrekken ? slo
Black...

(28.02.2024, kl 00:14)
Avviser: Vil ikke
sende soldater

(27.02.2024, kl 12:17)
Tatt etter 30 år
(27.02.2024, kl 12:17)
Trafikkuhell på Sola
(27.02.2024, kl 20:14)
Strømbrudd i Stavanger
sentrum

(27.02.2024, kl 22:54)
Strømmen tilbake i
Stavanger

(27.02.2024, kl 23:14)
Avinor bekrefter at
det savnede
helikopt...

(28.02.2024, kl 22:04)
Den svenske
landslagsspilleren
Kristoffe...

(27.02.2024, kl 09:24)
Stor Stardew
Valley-oppdatering
slippes ...

(27.02.2024, kl 12:13)
Ungt par døde i
møteulykke i Trysil ?
sa...

(27.02.2024, kl 12:14)

Ein mann i 40-åra blei søndag kveld stoppa i bilen sin av utrykkingspoliti i Stavanger. Han hadde nett køyrd inn i bakenden på ein anna bil, men ingen blei skadde, melder Vest politidistrikt. Dei fekk inntrykk av at han var ruspåverka og har politimeldt han, skriv dei vidare.
Politiet kom over en bil som hadde kjørt av veien, opplyser politiet på X.To menn i 20 årene er mistenkt for kjøring i rus og er fremstilt for lege.Ingen av mennene ville innrømme kjøringen. Det ble også gjort beslag av noe narkotika. Samtidig ble en anmeldt for kjøring uten førerkort.
Nødetatene rykket ut til en brann i en kommersiell elsparkesykkel. Det skal ikke ha vært noen vitner, men brannen er slukket.
Politiet har satt i gang en lete aksjon etter en eldre dement dame som har forsvunnet fra bopel i løpet av natten.Kvinnen har mest sannsynlig bare et pledd rundt seg og ikke sko.Politiet er ute med flere hundepatruljer, drone og frivillige redningsmannskap ved Sandneshallen.Like etter fant de damen i nærheten. Hun har en ukjent helsetilstand
Politiet har fått inn en melding om innbrudd i hus.I løpet av natten ble tatt nøkler til bil. Politiet kobler det mot spor fra innbruddet i Torgveien og ransaker i den forbindelse bolig til antatt gjerningsmann.Saken oppdateres.
Klokken 07:03 rykket politiet ut på en melding om pågående innbrudd på Ålgård.Bygget skal ha vært under oppføring, og de har kommet seg ved hjelp av stillaset.Patruljene traff tre menn, to av dem var litt bortenfor åstedet. Den siste ble funnet i en kjeller.Spor fra stedet viser en ødelagt plate og hengelås. Politiet jobber nå med å knytte mennene som ble bortvist. Ingen ting har blitt sett stjålet.Politiet oppretter sak.
Klokken 00:58 ble en mann i 20-årene påtruffet av en politipatrulje mens han urinerte ved Indre kai, skriver politiet.Mannen ble bortvist fra sentrum og vil bli anmeldt for urinering på offentlig sted.Klokken 01:45 ble en mann i 20 årene bortvist fra Bryne sentrum. En liten stund etterpå kom han tilbake i drosje, melder politiet.Mannen ble anmeldt for å ikke høre på politiet, mannen ble på ny sendt bort fra sentrum.Klokken 01:55 meldte politiet at to personer ble bortvist fra en konsert i Tysvær, i tillegg ble to stykker kjørt i arrest i Haugesund.Omkring klokken 02:00 fikk politiet melding om slagsmål i Sandnes sentrum. Flere personer var involvert, en person hadde fått tildelt flere slag og mulig fått brudd i en fot.Politiet har pågrepet to personer i hendelsen. Sak opprettet.
Politiet fekk melding klokka 17.42 om at nokon hadde kasta stein mot in buss i Stavanger. Førar fekk glasskår i ansiktet og blei køyrd til legevakta for undersøkingar, melder Politiet i Sør-Vest. Det blir utført vitneavhøyr på staden.
Brannvesenet er ute for å sikre en båt ved Sølyst båthavn som tar inn vann.
Havarikommisjonen starter lørdag arbeidet med å undersøke vraket av helikopteret som styrtet i sjøen utenfor Sotra på onsdag.Vraket ble hevet lørdag morgen, og er fraktet til Sjøforsvarets base i Bergen.En person omkom i helikopterstyrten.
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke ved Haraldsringen i Stavanger.En ung gutt på sykkel skal ha blitt påkjørt. Sykelisten skal være oppgående og det er snakk om mindre skader.Gutten sjekkes av helsepersonell, opplyser politiet. Han skal ha litt smerter men virker ok.Ulykken skal ha skjedd under lav fart og syklisten brukte hjelm.Bilføreren er også på stedet.oppdateres.
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke ved Haraldstien i Stavanger.
Brannvesenet rykker ut for å assistere en innvendig vannlekkasje ved St. Olavs gate, skriver Rogaland brann og redning på X.
En hvit VW Transporter varebil med registreringsnummer BE15708 ble stjålet i løpet av natten, skriver Politiet.Bilen er merket med Stavanger Konditori og Brødbussen på siden. Politiet ber om tips.
Klokken 03:00 møtte politiet en stengt vei på Indre Ryfylkevegen i Suldal.Flere trær og steiner stengte veibanen etter et ras, opplyser Politiet.Bredden på raset er på mellom 20 og 25 centimeter.Ifølge Vegtrafikksentralen så må veien inspiseres i dagslys, en ny vurdering vil bli gjort klokken 11:00.
Nødetater rykket ut til en trafikkuhell i rundkjøringen der Europavei 134 og Spannavegen møtes i Haugesund.To biler er involvert i uhellet. Totalt åtte personer er involvert. Disse fremstår som uskadd.Det melder politiet i Sør-Vest.Klokken 20.34 fredag kveld oppgir politiet at trafikken er sperret på E 134.21.03 melder Vegtrafikksentralen Vest at det nå er manuell dirigering i rundkjøringen.Opprydningsarbeid pågår.Klokken 21.21 melder politiet at trafikken går som normalt. De involverte har blitt tilsett av helsepersonell på stedet.
Nødetater rykket ut til en trafikkuhell i rundkjøringen der Europavei 134 og Spannavegen møtes i Haugesund.To biler er involvert i uhellet. Totalt åtte personer er involvert. Disse fremstår som uskadd.Det melder politiet i Sør-Vest.Klokken 20.34 fredag kveld oppgir politiet at trafikken er sperret på E 134.21.03 melder Vegtrafikksentralen Vest at det nå er manuell dirigering i rundkjøringen.Opprydningsarbeid pågår.
Nødetater rykket ut til en trafikkuhell i rundkjøringen E134 X Spannavegen i Haugesund.To biler er involvert i uhellet. Det melder politiet i Sør-Vest.Klokken 20.34 fredag kveld melder politiet at trafikken er sperret. Uhellet skal ha skjedd i feltet med retning mot Røldal.Totalt åtte personer er involvert. Disse fremstår som uskadd.
Nødetater rykket ut til en trafikkulykke i Spannavegen, Haugesund.Ulykken har funnet sted i en rundkjøring ved Rossabø.To biler er involvert i ulykken. Det melder politiet i Sør-Vest.Klokken 20.34 fredag kveld melder politiet at trafikken er sperret på ulykkestedet.Totalt åtte personer er involvert. Disse fremstår som uskadd.
Brannvesenet rykker ut etter melding om en trafikkulykke i Spannavegen, Haugesund.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Havarikommisjonen planlegger å starte heving av vraket etter helikopterulykken vest for Sotra så snart de finner helikopteret, melder NTB.? Vi befinner oss ikke langt unna den siste kjente posisjonen til helikopteret. Er det slik at vi finner det i kveld vil vi planlegging og heving av vraket allerede i kveld og i natt, sier direktør William J. Bertheussen i Havarikommisjonen.
En mann i 20-årene må møte i Haugaland tingrett for å ha utsatt 16 fornærmede for seksuelt krenkende atferd, skriver Haugesunds Avis. Mannen er også siktet for brudd på oppholds- eller kontaktforbud.Mannen skal blant annet ha kikket inn soveromsdøren til en ung kvinne på Karmøy som han ikke kjente fra før.Han har tilstått at han blant annet har filmet og tatt bilder av de fornærmede. Han ønsket at dette skulle gå som en tilståelsesdom i tingretten for å slippe å møte der selv.Men tingretten mener det er ikke grunnlag for en tilståelsesdom. Dermed må påtalemyndigheten ta ut en tiltale før saken kommer opp i retten.
En 18 år gammel mann ble i Gulating lagmannsrett i fjor dømt til 60 timer med samfunnsstraff for å ha kjørt på en seks år gammel jente med traktor på Jæren i september 2022. Jenta døde som følge av påkjørselen.I tingretten ble mannen dømt til 90 dager betinget fengsel og å betale 180.000 kroner i oppreisning til begge foreldrene av jenta. I lagmannsretten ble dommen redusert til samfunnsstraff i 60 timer. Han ble også frikjent for kravet om oppreisning.Dommen ble anket av bistandsadvokat Anne Kroken på vegne av foreldrene til Høyesterett. Et enstemmig ankeutvalg har avslått av anken fremmes, skriver Jærbladet.
Kaizers er klare for Danmark denne helgen, der de gjør sin første konsert på ti år.Kaizers-gitarist Terje Winterstø Røthing forteller at bandet ikke bare gleder seg stort til endelig å spille i Danmark igjen.? Vi gleder oss også til å se hvilke fotografier Morten Rygaard har plukket ut til sin «Kaizers»- fotoutstilling, som vi er stolte av å få være med å åpne søndag 3. mars.Den danske fotografen Morten Rygaard har fulgt bandet og stiller nå ut bildene i Galleri Rocks i København under tittelen «Kaizers». Om fotografiene heter det fra galleriet at «hvert bilde forteller en historie og fanger essensen av det som gjør Kaizers Orchestra så enestående».Lørdag står bandet på scenen i KB Hallen i København, som er utsolgt ? i likhet med tre foregående konsertene som Kaizers Orchestra har spilt siden Europa-turneen startet 28. februar i Stockholm. I alt 15 konserter står for tur rundt i Europa fram til turnéavslutning i Milano 7. april.
Nesten 7000 elever i grunnskolen i Rogaland må i løpet av dagen i dag søke om opptak på videregående skole for neste skoleår. Det er 420 flere elever enn i fjor.For at alle skal få plass på videregående skole er det allerede nå bestemt at det skal opprettes 22 ekstra klasser på vg1.? Jeg tror vi må opprette enda noen flere klasser for å få plass til alle elevene, sier seksjonssjef for inntak i Rogaland fylkeskommune Helge Eide.Også neste år vil det være et stort kull som går ut av ungdomsskolen, mens toppåret blir 2026 med minst 200 ekstra elever på toppen av det som går ut dette året.Tidlig i neste uke kommer resultatet på hvor mange som har søkt på de forskjellige programmene på videregående skole.
Fredag formiddag er helikoptertrafikken til norsk sokkel gjenopptatt.All helikoptertrafikk på norsk sokkel har stått stille siden onsdag kveld, som følge av en helikopterstyrt utenfor Sotra i Vestland.
Både på Utsira og på Våland i Stavanger er det satt nye nedbørsrekorder i februar. På Utsira ble det målt 219,9 mm, og på Våland ble det målt 213,8.Meteorologisk institutt melder at på noen av værstasjonene i sørlige del av Norge har det vært målinger i 70 år, og noen steder siden slutten av 1800-tallet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Det vil bli et opphold i flyvninger frem til klokka 12 fredag. Det framgår i en melding fra Equinor på nettstedet Heliport.
Flere av helikopteravgangene fra Heliporten på Sola flyplass står oppført med ny avgang etter klokken 11, ifølge Heliport.Avgangene som skal oppdateres med ny informasjon, har tidligere hatt tidspunktet for ny informasjon klokka 10. Det er nå endret til klokken 11 og 12.
Antallet utlyste stillinger har nådd nye høyder i februar med hele 5415, noe som er en 24 prosent økning fra samme periode i fjor.?Vi har aldri før registrert så mange ledige stillinger i februar, fastslår NAV-direktør i fylket, Merethe Haftorsen.Av arbeidsstyrken utgjør de helt ledige 1,8 prosent, noe som tilsvarer 4813 personer. Samlet er det en bruttoledighet på 6040 personer, tilsvarende 2,3 prosent av arbeidsstyrken, som inkluderer de helt ledige og arbeidssøkere på tiltak.Sammenlignet med samme måned i fjor var det en økning på 937 personer.?Justerer man for naturlige sesongvariasjoner, ser man også en økning fra forrige måned, sier Haftorsen.I Rogaland har vi en lavere andel helt ledige med 1,8 prosent, opp mot 2,1 prosent på landsbasis.?Dette har blant annet sammenheng med at det er stor aktivitet innenfor olje- og gassindustrien, forteller HaftorsenAndelen langtidsledige har vært på i underkant av 40 prosent av de helt ledige, de siste månedene.
Flere av helikopteravgangene fra Heliporten på Sola flyplass står oppført med ny avgang etter klokken 11, ifølge Heliport.Avgangene som skal oppdateres med ny informasjon, har tidligere hatt tidspunktet for ny informasjon klokka 10. Det er nå endret til klokken 12.
Bilferjen Lauvvik-Lysebotn er innstilt frem til cirka klokka 1630 i dag, grunnet tekniske problemer.
All helikoptertrafikk til og fra Nordsjøen er innstilt til klokken 10 i formiddag. Nå melder Equinor at de kommer med ny oppdatering i løpet av formiddagen.Innstillingen skyldes at et mye brukt helikopter i Nordsjøtrafikken, Sikorsky S-92, havarerte onsdag kveld, under et øvelsesoppdrag.
Gjennom avtaler med helikopterprodusentene Bell og Leonardo, sikrer Equinor 15 nye helikoptre til passasjertrafikk på norsk sokkel, skriver de i en pressemelding.? Disse helikoptertypene kommer i tillegg til dagens Sikorsky S-92. Alle helikoptermodelleneoppfyller strenge krav til sikkerhet. Å gå fra en til tre helikoptermodeller på norsk sokkel vil gi større fleksibilitet og regularitet, sier Kjetil Hove, konserndirektør for norsk sokkel i pressemeldingen.De første to helikoptrene blir levert fra Leonardo i første kvartal 2025. I 2026 skal Leonardo levere tre, og Bell fire helikoptre.De øvrige seks helikoptrene fra Bell skal leveres i perioden 2027-2030.
Togreisa mellom Stavanger og Egersund tar 16 minutt lengre tid nå enn i 1993. Det seier den pensjonerte lokføraren Terje Havsø til Dalane Tidende. Togruta frå 1993 viser at togturen tok 56 minutt i 1993. I dag viser rutene at den same turen tar ein time og 12 minutt. Havsø meiner at årsaka er at det nå er så mange avgangar på strekninga, at det blir så mykje venting og så lange stopp på stasjonane, at tidsbruken går opp. Havsø meiner ikkje at feilen ligg hos Go-Ahead, men hos alle dei som nå har laga ei togstrekning med sprengt kapasitet.
Ungdom under 18 år som er dømde for kriminalitet i Haugesund auka frå 31 saker i 2022 til 73 saker i fjor, altså meir enn ei dobling, skriv Haugesunds avis. Og 73 ungdomsvaldssaker er det høgaste talet på sju år, opplyser leiar for førebyggande avsnitt på Haugesund politistasjon, Bjørn Inge Espeland. Det er gjengangarar som fører til det høge talet, og det handlar om kroppskrenking, kroppsskade og ran. Spesielt talet på ran har auka mykje.
All helikoptertrafikk til og fra Nordsjøen er innstilt til klokken 10 i formiddag. Innstillingen skyldes at et mye brukt helikopter i Nordsjøtrafikken, Sikorsky S-92, havarerte onsdag kveld, under et øvelsesoppdrag. Det blir også utsettelser i dag, selv om helikoptertrafikken starter opp klokken 10. På heliport.no, går det frem at flere av avgangene som skulle gått i formiddag, har fått nye avgangstider ut over ettermiddagen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
© 1997-2024 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.