Mandag, 26.10.2020 16:00 Uke: 44
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Fem koronasmittet i
Garden

(I dag, kl 15:51)
Sand skule i
Klassequizen

(I dag, kl 15:51)
Inge Myrvoll er død
(I dag, kl 15:51)
Knytter 30 tilfeller
til Kværner

(I dag, kl 15:51)
Tiltalt for voldtekt
(I dag, kl 15:51)
Mangel på vaksine
(I dag, kl 15:51)
Pellegrino om
«soper»-kommentaren: ?
Dis...

(I dag, kl 15:42)
«Breiaen» har forlatt
banen

(I dag, kl 15:42)
Lange køer ved
teststasjon

(I dag, kl 15:41)
Virke: ? Byrådet har
stengt utelivet i O...

(I dag, kl 15:41)

Sistedistrikt
SE BILDENE: Disse
hadde ekstra god
grunn...

(I dag, kl 15:53)
Inviterer til
Halloween-fest: ? Vi
ønske...

(I dag, kl 15:53)
Kurt med klokkeklart
budskap til fylkest...

(I dag, kl 15:53)
Tollboden må forbli i
offentlig eie

(I dag, kl 15:53)
Lederbytte i Romerikes
Blad

(I dag, kl 15:53)
Kjøpesenteret advarer
kundene: ? Dette e...

(I dag, kl 15:53)
? Leksene blir et
mareritt hver
ettermid...

(I dag, kl 15:53)
For tre år siden satt
han og skrev musik...

(I dag, kl 15:53)
Mann i 50-årene
oppbevarte dynamitt og
f...

(I dag, kl 15:53)
Smitten herjet hos
Jan-Roberts bedrift:
...

(I dag, kl 15:53)

Mest lest siste uke
Innledende resultater
gir stort flertall...

(I dag, kl 01:41)
Sovjet-mysteriet rundt
«helvetesporten» ...

(I går, kl 17:31)
Therese Johaug innser
egen begrensning ?...

(I går, kl 19:41)
Derfor er plassene i
høyesterett så vikt...

(I går, kl 20:31)
160 nye koronasmittede
registrert siste ...

(I dag, kl 00:21)
CNN: Minst fem
koronatilfeller i
staben ...

(I dag, kl 00:41)
Overveldende flertall
for ny grunnlov i ...

(I dag, kl 02:41)
Vipers-dominans blant
EM-håpene: 18 kand...

(I dag, kl 06:41)
13-åring siktet for
overgrep mot ung
sko...

(I går, kl 17:41)
Moss erklærer lokalt
koronautbrudd

(I går, kl 18:21)

Mest lest i dag
Utsagn fra Trumps
yngste datter vekker
o...

(21.10.2020, kl 16:31)
Melania Trump må
avlyse: Føler seg ikke
...

(20.10.2020, kl 23:21)
Tid for vinterdekk?
Dette er de beste
du...

(21.10.2020, kl 22:01)
Halvparten av
korona­pasientene i
Norge ...

(22.10.2020, kl 06:11)
STL reagerer på at
kristen
misjonsorgani...

(21.10.2020, kl 03:01)
Kamp i Oslo MDG om
plassen etter Lan
Mar...

(21.10.2020, kl 04:01)
«Firerbanden» vil
sende EUs fjerde
jernb...

(21.10.2020, kl 19:11)
Dette skjedde i natt
(24.10.2020, kl 05:41)
Trump besøkte viktig
vippestat

(21.10.2020, kl 04:11)
Frisk Asker-talent
takker for støtten
et...

(21.10.2020, kl 23:21)

Været i dag
RegnOslo
11 °C , 2 m/s ØNØ.
SkyetBergen
9 °C , 4 m/s SØ.
Delvis skyetStavanger
10 °C , 2 m/s ØSØ.
LettskyetTrondheim
7 °C , 0 m/s VSV.
KlarværTrømsø
7 °C , 7 m/s SSØ.
SkyetKristiansand
12 °C , 3 m/s SSØ.
KlarværBodø
8 °C , 4 m/s ØSØ.
SkyetHalden
11 °C , 2 m/s SSØ.

Værdata fra MET/ Yr.no

Hør dagens versjon av Klassequizen. Fra venstre: Jonas Grønås, Mari Indrebø og Henrik Helland.
Det er nå oppdaget et nytt positivt smittetilfelle ved Slåtthaug sykehjem i Stavanger. Til sammen har tre ansatte ved sykehjemmet testet positivt for covid-19 skriver Aftenbladet. Direktør for helse og velferd, Eli Karin Fosse, sier alle ansatte og beboere er testet for koronaviruset og hun opplyser at kommunen venter på flere prøvesvar i løpet av dagen.
Den positive utviklingen for arbeidsmarkedet i Rogaland fortsetter. Tall fra Nav Rogaland viser at det er 265 færre arbeidssøkere den siste uken. 9319 personer er nå registrert helt uten arbeid her i fylket.
En lastebil i Mastrafjordtunnelen i Rennfast har fått tekniske problemer, som fører til røykutvikling. Ingen er skadd, men røykutviklingen fører til tunnelen er stengt. Brannvesen er på plassen.
Vardafjell vindkraftverk i Sandnes er pålagt av Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) å få på plass to nye sendestasjoner for TV-signal. Vindturbiner forstyrrer nå TV-signalene fra det digitale bakkenettet til beboere i området.
En kvinne i 30 årene kjørte inn i et tre i Forusbeen i Stavanger ved halv ti tiden mandag. Kvinnen tråkket trolig på feil pedal, melder politiet. Kvinnen er tatt med til legevakt for sjekk. Bilen fikk store materielle skader.
Den økte etterspørselen som følge av koronapandemien gjør det vanskelig å få tak i alle dosene med influensavaksine som trengs.
Equinor sitt gassanlegg på Melkøya vil være nedstengt i inntil 12 måneder etter brannen i slutten av september, melder Equinor. Det er brannskader på en av anleggets fem kraftturbiner, samtidig har store mengder sjøvatn fra slokkingen gjort skader.
Politiet fikk melding klokken to natt til mandag om innbrudd i en brakke til en bedrift i Finnestadgeilen i Randaberg. Det er stjålet datamaskiner. Politiet har foretatt åstedsundersøkelse og oppretter sak.
Sveinung Stensland (H) ønsker å forby akupunktur, homøopati og aromaterapi til barn under ti år. Ifølge Aftenposten er Stensland bekymret for at barn ikke får den behandlingen de trenger, fordi foreldre tar dem med til alternativ behandling først.
Mandag morgen ble 23 leger tatt ut i streik. I Bergen, Tromsø og Narvik ble det tatt ut fem leger i streik, mens fire leger i henholdsvis Stavanger og Trondheim også streiker. Legeforeningen varsler rask opptrapping om det ikke blir enighet med KS.
Sør-Vest politidistrikt har siden koronapandemien kom i midten av mars, etterforsket 28 saker knyttet til smittevern. De fleste av sakene er knyttet til brudd på karanteneplikten etter innreise fra utlandet, skriver Sandnesposten.
To personar har testa positivt på covid-19 i Stavanger søndag, melder kommunen. Begge har vore på reise i raudt lang, og gjekk rett i karantene då dei kom heim.
Førebels har ingen fleire testa positivt på covid-19 ved Slåtthaug sjukeheim i Stavanger. Det melder kommunen. Frå før har to tilsette ved sjukeheimen testa positivt.
Det var to personar i bilen som køyrde utfor i Suldal. Begge er vakne og blir tatt hand om av ambulansen på staden.
Ein personbil har køyrt av vegen i Marvikvegen. Skadeomfang er førebels ukjend. Nødetatar er på veg.
Søndag fekk ein ny håbu påvist smitte, melder kommunen. Personen fekk påvist smitte etter reise, og tre nærkontaktar er i karantene. Dette er niande tilfelle av covid-19 i Hå kommune sidan fredag.
Det er oppdaga to nye smittetilfelle av covid-19 i Eigersund. Personane tok kollektivtransport. Kommunen oppfordrar derfor alle som har tatt tog frå Sandnes sentrum kl. 18.10 til Eigersund fredag 23.10 til å vere merksam på symptom, og ha låg terskel for å teste seg. Det blir jobba med smitteoppsporing, og nærkontaktar er i karantene.
Det vart tap for Sandnes Ulf mot Lillestrøm på Åråsen stadion. Stillinga vart 4-2 til heimelaget.
På grunn av mykje nedbør er fleire jernbaneundergangar og stiar langs Frøylandsvatnet i Klepp stengde, melder kommunen på si Facebookside.
Ein tredje person har fått påvist koronasmitte på kort tid, melder Gjesdalbuen. Det er ein nærkontakt av ein tilsett på Helsebanken legesenter som testa positivt laurdag. Helsebanken stenger derfor dørene. Smittesporinga er utvida til andre kommunar.
Sandnes Ulf speler mot Lillestrøm på Åråsen stadion. Følg kampen her.
Stord sjukehus blir stengt for besøkende inntil videre. Grunnen er at tallet på smittede i Stord har vært sterkt økende den siste uken, skriver Helse Fonna. En person med covid-19 ble lørdag innlagt på Stord sjukehus.
Frode Myrhol og Cecilie Lyngby er begge valgt som partiledere i Folkeaksjonen nei til mer bompenger. Det skjedde etter akklamasjon etter at en enstemmig komite gikk inn for dette. I går ville valgkomiteen kaste Myrhol som leder.
En mann i 20-årene anmeldes for kjøring i påvirket tilstand og uten gyldig førerkort. Mannen ble stanset kjørende på Hove i Sandnes, melder politiet.
En person fikk lørdag påvist covid-19 i Sola. Den smittede er nærkontakt av en bekreftet smittet. Personen ble testet grunnet symptomer og eksponering. Nærkontakter er satt i karantene. I oktober har det vært åtte smittetilfeller i kommunen.
Frode Myrhol og Cecilie Lyngby er begge valgt som partiledere i Folkeaksjonen nei til mer bompenger. Det skjedde etter akklamasjon etter at en enstemmig komite gikk inn for dette. I går ville valgkomiteen kaste Myrhol som leder.
Frode Myrhol og Cecilie Lyngby blir trolig begge valgt som partiledere i Folkeaksjonen nei til mer bompenger. En enstemmig valgkomité foreslår delt partilederskap, skriver Aftenbladet. Lørdag gikk flertallet i FNB inn for å kaste Myrhol som leder.
Frode Myrhol og Cecilie Lyngby er valgt som partiledere i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, skriver Stavanger Aftenblad. De skal dele lederskapet. Lørdag gikk flertallet i FNB inn for å kaste Myrhol som leder.
To personer i Hå fikk lørdag påvist covid-19. Begge er nærkontakter til to personer i kommunen som fikk påvist smitte fredag. Alle nærkontakter er kontakta og satt i karantene. Sist registrerte smitta i kommunen er seks tilfelle fredag 23. oktober.
To personer fikk påvist koronaviruset lørdag. En av dem er en kvinne i 20-årene som er ansatt ved Slåtthaug sykehjem. Det andre tilfellet er en kvinne i 60-årene med ukjent smittekilde. Stavanger har hatt 53 smittetilfeller så langt i oktober.
En ny ansatt ved Slåtthaug sykehjem i Stavanger fikk påvist koronaviruset lørdag. To ansatte har nå testet positivt. Ingen beboere er foreløpig smittet. 30 av 54 beboere har testet negativt. Kommunen venter å få svar på resten av prøvene søndag.
Lørdag ble en person med covid-19 innlagt på Stord sjukehus. Pasienten ligger på medisinsk avdeling, og får ikke intensiv behandling. Sist innlagte pasient i Helse Fonna var tidlig i august på Haugesund sjukehus. Sist innlagte på Stord var i april.
En mann satte seg inn i bilen for å kjøre hjem fra et utested i Stord rundt klokken 02.10 i natt. Han hadde blitt kastet ut av utestedet fordi han var for full. Mannen i 60-årene fikk fratatt førerkortet og måtte ta blodprøver.
En stjålet bil på Våland ble funnet lørdag klokken 23.20. Bileieren kom til stedet og fikk bilen sin tilbake. Politiet har foreløpig ikke noen mistenkte, men har sikret spor fra bilen.
En bil skal ha truffet et skilt i en midtrabatt i Ålgård sentrum rundt klokken 06 søndag morgen. Ingen ble skadet, og det er ikke mistanke om ruskjøring, melder politiet.
En dame har forsøkt å knuse flere ruter i Veritasbygget i Stavanger med et brannslukningsapparat rundt klokken 04.15, ifølge vitner, skriver politiet. Patruljen fant ikke damen. Bygget har ikke synlige skader. Slukningsapparat er tømt i alle etasjer.
Politiet fikk melding klokken 04.30 om at det er gjort hærverk på legevaktbilen på Stord. Speilene på bilen er knekt og det er kastet ut på blomsterpotter, melder politiet. Patruljen på stedet fant ikke gjerningspersonen. Sak er opprettet.
En mann ble kastet ut av et utested i Stord i natt. Politiet fikk klokken 02.10 melding om at en mann som satte seg inn i bilen for å kjøre hjem fra utested. Mannen i 60-årene fikk fratatt førerkortet og måtte ta blodprøver.
Politiet hadde en travel natt med mye fyll, tull og sossing. Spesielt mye å gjøre var det i Stavanger sentrum, skriver de.
© 1997-2020 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.