Mandag, 16.07.2018 12:40 Uke: 29
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
TV 2-reporter gir seg
ikke tross stokkel...

(I dag, kl 12:32)
12 podkaster verdt å
lytte til i sommer

(I dag, kl 12:32)
Kolleger knallhardt ut
mot plastikkirurg...

(I dag, kl 12:32)
Oslofjord-tunnelen
åpnet

(I dag, kl 12:31)
Etterlyser
SMS-varsling

(I dag, kl 12:31)
Kommer en brettbar
Surface-telefon med
A...

(I dag, kl 12:31)
Person får førstehjelp
etter badeulykke

(I dag, kl 12:31)
Kvelertak-vokalist
slutter i bandet

(I dag, kl 12:22)
Dette skal Trump og
Putin snakke om

(I dag, kl 12:22)
Trøndelag varmest i
landet

(I dag, kl 12:22)

Sistedistrikt
? Sør-Øst
politidistrikt er i
fritt fall

(I dag, kl 12:32)
Flere prøver å lure
forsikringsselskapet..
.

(I dag, kl 12:32)
Advarer mot
robotgressklippere

(I dag, kl 12:32)
Legger ned
kriseledelsen og
følger opp p...

(I dag, kl 12:32)
TV 2-reporter gir seg
ikke tross stokkel...

(I dag, kl 12:32)
Bilder fra Vågen -
mens vi venter på
Gla...

(I dag, kl 12:32)
12 podkaster verdt å
lytte til i sommer

(I dag, kl 12:32)
Kolleger knallhardt ut
mot plastikkirurg...

(I dag, kl 12:32)
Oslofjord-tunnelen
åpnet

(I dag, kl 12:32)
Etterlyser
SMS-varsling

(I dag, kl 12:32)

Mest lest siste uke
Musk kaller
grottedykker «pedo»

(I går, kl 19:52)
Full fyr på Skedsmo
videregående skole

(I går, kl 20:52)
Håvard (18) drept på
jobb

(I går, kl 20:52)
Tidligere NHL-målvakt
Ray Emery druknet

(I dag, kl 00:02)
Full fyr i
videregående skole ved
Lilles...

(I går, kl 20:52)
17-åring med
midlertidig
oppholdstillate...

(I går, kl 20:52)
Brannmann omkom under
slukking av skogbr...

(I går, kl 21:22)
Kroatia-stjernen
forsto lite da
dommeren...

(I går, kl 23:11)
Store demonstrasjoner
før toppmøtet mell...

(I går, kl 23:12)
Raja: Siktelsen mot
norsk journalist i
P...

(I dag, kl 00:31)

Mest lest i dag
Fly måtte nødlande:
Passasjerer blødde
f...

(14.07.2018, kl 22:22)
TV 2 valde bort kultur
og musikk

(12.07.2018, kl 02:10)
Derfor har Trumps
dommervalg enorme
kons...

(11.07.2018, kl 16:12)
Statsløse og forlatt
av foreldrene: Fler...

(12.07.2018, kl 22:02)
Tore Sandberg: Kongen
av True Crime

(13.07.2018, kl 19:52)
Distriktssjef til VG:
Hevder kun to er i...

(09.07.2018, kl 14:41)
Grottedramaet i
Thailand er over ?
alle...

(10.07.2018, kl 14:41)
Michael Bublé åpner
opp om sønnens
kreft...

(10.07.2018, kl 23:10)
Sjekker
overvåkingskameraer

(11.07.2018, kl 11:51)
Espen (25) kjøper
merkeklær på nett og
s...

(I går, kl 09:31)

Været i dag
LettskyetOslo
23 °C , 1 m/s VSV.
KlarværBergen
25 °C , 3 m/s S.
LettskyetStavanger
24 °C , 3 m/s VSV.
KlarværTrondheim
23 °C , 2 m/s .
LettskyetTrømsø
18 °C , 3 m/s SV.
LettskyetKristiansand
21 °C , 3 m/s SSV.
KlarværBodø
18 °C , 2 m/s ØSØ.
LettskyetHalden
22 °C , 0 m/s S.

Værdata fra MET/ Yr.no

Politiet regner med at de må henlegge saken der et homofilt kjærestepar ble slått ned på gata i Stavanger. Over én måned etter hendelsen står politiet uten mistenkte. ? Vi har dårlige vitnebeskrivelser, sier avsnittsleder i politiet Ketil Tjørhom.
Politiet regner med at de må henlegge saken der et homofilt kjærestepar ble slått ned på gata i Stavanger. Over én måned etter hendelsen står politiet uten mistenkte. ? Vi har dårlige vitnebeskrivelser, sier avsnittsleder i politiet Ketil Tjørhom.
Rosenberg foreslår å strekke en strømkabel fra verftet til Vågen for å forsyne cruiseskipene med landstrøm, skriver Aftenbladet. En strømkabel fra Rosenberg vil halvere kostnaden fra 100 til 50 millioner kroner for et landstrømanlegg til cruiseskip.
En norsk mann som reiste til Filippinene etter at han ble dømt for Hellvik-drapet i Eigersund, er fengsla på Filippinene, men har bedt norsk politi om å bli overført til Norge.
Ifølge politiet framstår de involverte som uskadd eller lettere skadd etter påkjørselen på E39 på Helleland, melder politiet. Hendelsen skapte noe kø på europaveien.
På Helleland i Eigersund var to biler involvert i en påkjørsel bakfra for kort tid siden. Skadeomfanget er ukjent, men nødetatene er på vei til stedet. Personene som var i bilene, er ute, melder Sør-Vest politidistrikt.
Det er ikke kjent hvorfor traktoren i Sandnes begynte å brenne i kveld, opplyser politiet. Siden brannårsaken er uviss, skal brannen etterforskes videre.
Etter et vannledningsbrudd i natt og reparasjon i dag kom vannet tilbake i Lomviveien i Stavanger i ettermiddag. Ikke lenge etterpå sprang ledningen fra 1968 lekk et annet sted i gata. Reparasjonen starter mandag, og vannet blir stengt i noen timer.
I Sandnes er en traktor utbrent etter at den tok fyr på Malmheim i Sandnes i kveld. Ingen personer er skadd, og det var heller aldri fare for at brannen skulle spre seg, melder politiet.
Tollen på import av storfekjøtt til Norge settes opp tirsdag. Bakgrunnen er tørken som har ført til at flere dyr enn normalt slaktes. ? Vi har aldri gjort noe lignende før, sier fylkessekretær Margrethe Figved i Troms Bonde- og Småbrukarlag.
På Hundvåg i Stavanger er en fem år gammel gutt kjørt til legevakt for sjekk etter at han sykla på en bil. Ifølge politiet sykla han ut av et gårdsrom og traff bilen i veibanen. Ambulansepersonell undersøkte gutten før han blei sendt til legevakta.
Aleksander Kristoff er involvert i en velt midt i feltet på brosteinen. Det ser ut som det går bra med han, han var muligens ikke nedpå. En som var nedpå var Jakob Fuglsang, og det er krise for Astana. Involvert var også Mark Cavendish
Kristoff kan sees i midten av bildet, til venstre
Politiet vinket inn ni bilførere som kjørte for fort forbi Krossmoen på E39 i Eigersund søndag ettermiddag. Høyeste målte hastighet i 60-sonen var 83 km/t.
Politiet i Sandnes stanset en mannlig bilfører (24) søndag ettermiddag. Mannen blir tatt med til legevakt for blodprøve fordi han framstod som ruset.
Politiet i Haugesund melder om at det er ti kyr i veien ved Førland. Politiet prøver å få kontakt med eieren av kyrne.
Redusert kapasitet i Tau-sambandet
En kvinne er anmeldt for bruk av narkotika etter at hun kom med fly til Stavanger lufthavn Sola søndag formiddag. Politiet har dratt til kvinnens leilighet med narkotikahund for å se om hun har gjemt unna mer.
Politiet melder om en hest som løper fram og tilbake i området Langåker på Karmøy. Politiet vet ikke ennå hvem som eier hesten.
Politiet i Haugesund hadde promillekontroll søndag formiddag. 62 bilførere ble kontrollerte, og ingen hadde utslag. Men en bilfører fikk bot for å ha kjørt med piggdekk.
En mannlig bilfører (49) på Karmøy ble først anmeldt av politiet for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Men da mannen tok blåsetesten hos politiet var han akkurat under grensen for promillekjøring, og politiet opphevet anmeldelsen.
Amanda Storsenter i Haugesund, og Oasen Storsenter i Karmøy omsatte mindre første halvår i år enn i samme periode i fjor, skriver Haugesunds Avis. Ved Amanda falt omsetning med 30 millioner kroner, ved Oasen var fallet på fem millioner kroner.
Natt til søndag blusset flammene opp igjen på Lunde i Sirdal, melder Aftenbladet. Brannvesenet håper brannen er slukket i løpet av dagen. Det har vært slukkingsarbeid siden fredag etter at en skogbrann oppstod ved et boligområdet på Lunde.
Politiet i Sandnes melder om at det går kveg i Gamle Ålgårdsvei. Politiet forsøker å finne eieren av dyrene.
Sør Vest politidistrikt melder om en forholdsvis rolig natt uten alvorlige hendelser. 13 personer er i løpet av natten blitt bortvist på grunn av bråk. Fem personer sitter i fyllearrestene i Haugesund og Stavanger for fyll.
En bilfører kom fra det uten alvorlige skader da han kjørte inn i en lyktestolpe ved Circle K-stasjonen på Ålgård lørdag kveld. Bilføreren var alene i bilen.
Brannvesenet rykket ut rett før klokken halv fire natt til søndag etter melding om brann i et hus i Blåsenborgveien i Sandnes. Beboerne hadde klart å komme seg ut av huset på egen hånd. Brannen var slukket en god halvtime senere. Politiet melder at brannen startet i kjelleren, trolig i en vaskemaskin.
Politiet i Sandnes kom ved ett tiden natt til søndag over et par i Storgata, der damen (43) var utagerende overfor mannen. Da politiet forsøkte å roe damen ned sparket hun den ene polititjenestemannen. Hun ble pågrepet, og er anmeldt for forholdet.
På Jørpeland i Strand tok noen seg inn i en matvogn lørdag kveld, etter å ha knust et vindu med stein, og stjal kontanter. Politiet vil etterforske innbruddet.
Politiet melder lørdag kveld at det var deler av et redskapsskur som brant i Orreveien i Klepp. Et bål i nærheten kan være det som startet brannen i skuret, og politiet vil etterforske brannen.
Politiet i Haugesund fikk lørdag kveld melding om to menn som kranglet og skrek i en park ved Bytunet. Da politiet kom fram var det to menn på 35 og 37 år som hadde slåss. Politiet tok med seg den eldste mannen til arresten.
Brannvesen og politi har rykket ut til Torkel Haabets vei på Håbafjell i Sandnes etter melding om brann i noe treverk.
Klepp sitt toppserielag har sikret seg Zaneta Wyne fra Sunderland AFC Ladies, melder Jærbladet. Trener Olli Harder sier kjøpet av Wyne gjør Klepp sin spillerstall mer eller mindre sikret resten av sesongen. Klepp er på andreplass i Toppserien.
Flere rogalendinger fikk gode resultater under NM svømming langbane i Tøyenbadet i Oslo lørdag. Thomas Fardal fra Egersund fikk bronse på 100 meter bryst. Erik Arne Borgstrøm fra Stavanger tok bronse på 200 meter fri. Randaberg-svømmeren Halvor Arne Borgstrøm tok bronse på 400 meter medley. Maria Storstein fra Karmøy tok bronse på 400 meter fri. Sandnes-damene svømte inn til bronse på 4x200 meter fri.
Brannvesenet i Klepp rykket lørdag kveld ut til en brann i en garasje i Orrevegen på Horpestad. Brannen ble raskt slukket, og det skal ikke ha vært personer i garasjen.
En mann i 50-årene oppførte seg skremmende og plagsomt på Ålgård i Gjesdal lørdag ettermiddag. Politiet fikk flere meldinger om mannens oppførsel, og han ble senere pågrepet og sattt i arresten.
Normal drift i Tau-sambandet
André Greipel (Lotto-Soudal) og Fernando Gaviria (Quick-Step) som var i mål som nummer to og tre på dagens åttende etappe i Tour de France, ble etterpå deplassert for knuffing på oppløpet. Kristoffet rykket dermed opp til 4. plass.
Politiet i Haugesund fikk lørdag ettermiddag melding om en mann som kjørte bil mens han holdt en boks med alkoholholdig drikke i hånden. Politiet fant bilen og mannen i hans leilighet. Mannen i slutten av 30-årene framstod som alkoholpåvirket, og ble tatt med til legevakten for blodprøve.
Det ble seier til Dylan Groenewegen på den åttende etappen av Tour de France. Andre Greipel tok andreplassen, mens Fernando Gaviria endte på tredje. Aleksander Kristoff ble beste norske på en sjetteplass, bak Degenkolb og Sagan.
© 1997-2018 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Annonsere på våre portaler :: Om oss :: Kontakt oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.