Onsdag, 18.09.2019 15:33 Uke: 38
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
15 FNB-medlemmer i
Klepp melder seg ut
a...

(I dag, kl 15:32)
Sjefen vil sende RBK i
angrep. Det gir s...

(I dag, kl 15:32)
Trump utnever ny
nasjonal
sikkerhetsrådg...

(I dag, kl 15:32)
Dette gir
RBK-spillerne økt tro
på Europ...

(I dag, kl 15:31)
SAS-fly til Oslo måtte
nødlande

(I dag, kl 15:31)
Nyåpning i Vamma
(I dag, kl 15:31)
Ulykke Råde
(I dag, kl 15:31)
Klarer ikke
identifisere ranerne

(I dag, kl 15:31)
Sier nei til Ap
(I dag, kl 15:31)
Mykje snø i fjellet
(I dag, kl 15:31)

Sistedistrikt
Nok en hitterværing
har blitt
Lotto-mill...

(I dag, kl 15:23)
«Syndebukken» Solfrid
har ordet: At eg n...

(I dag, kl 15:23)
SE DIREKTE: Hønefoss -
Jevnaker G19

(I dag, kl 15:23)
Rivalene møtes til
prestisje-oppgjør: ?
...

(I dag, kl 15:23)
De politiske
forhandlingene i Gran
forts...

(I dag, kl 15:23)
Trailer sperrer ett
felt ? politiet
anbe...

(I dag, kl 15:22)
Dette irriterer
kapteinen: ? Det
skulle ...

(I dag, kl 15:22)
Når skjebnekampen går,
sitter Christer 5...

(I dag, kl 15:22)
Har stått urørt etter
brannen i 2017 ? n...

(I dag, kl 15:22)
Bustaddraumen vart eit
mareritt for Moni...

(I dag, kl 15:22)

Mest lest siste uke
Taylor Swift kommer
til Norge

(I går, kl 16:02)
Mørkt finansdrama
presenterer seg

(I går, kl 15:36)
Kringkastingsrådet
kritisk til NRKs
valg...

(I går, kl 16:21)
Hana Hassan (20) er
høygravid igjen.
Det...

(I går, kl 20:32)
Hun spilte inn
juleplate mens solen
stek...

(I går, kl 20:32)
FIVH: 10 millioner
ubrukte
mobiltelefone...

(I dag, kl 00:51)
FIVH: 10 millioner
ubrukte
mobiltelefone...

(I dag, kl 00:51)
Netanyahu sier han vil
ha en sionistisk ...

(I dag, kl 03:21)
Anmelder ordføreren i
Moss

(I dag, kl 13:41)
Mange melder seg ut
(I dag, kl 13:51)

Mest lest i dag
Trump sa flere ville
se på ham enn demok...

(13.09.2019, kl 04:21)
USAs
budsjettunderskudd
passerte 1000 mi...

(13.09.2019, kl 10:41)
Frykter brexit-kaos:
Britene hamstrer fo...

(12.09.2019, kl 16:01)
Høststorm i vente på
Vestlandet: Kan kom...

(13.09.2019, kl 10:41)
Kjersti Mo blir ny
filmdirektør

(12.09.2019, kl 12:01)
Klatret i sammendraget
etter knallsterk ...

(12.09.2019, kl 17:31)
Flere virus utelukkes
som årsak til hund...

(16.09.2019, kl 18:32)
Stripete demonstranter
protesterte mot r...

(13.09.2019, kl 12:51)
Bildet avslørte 22 år
gammel forsvinning...

(13.09.2019, kl 14:38)
The Cars-vokalist Ric
Ocasek døde av hje...

(16.09.2019, kl 23:32)

Været i dag
KlarværOslo
15 °C , 3 m/s NNV.
LettskyetBergen
11 °C , 5 m/s NNV.
LettskyetStavanger
13 °C , 6 m/s NNV.
RegnbygerTrondheim
9 °C , 5 m/s NV.
Delvis skyetTrømsø
6 °C , 3 m/s NNØ.
KlarværKristiansand
16 °C , 4 m/s NV.
SkyetBodø
9 °C , 6 m/s N.
KlarværHalden
13 °C , 4 m/s NNV.

Værdata fra MET/ Yr.no

Alexander Kristoff viste gryende VM-form da han avsluttet best og vant åpningsetappen av sykkelrittet Tour of Slovakia onsdag.Den norske UAE-profilen vant foran tidligere lagkamerat Michael Mørkøv, mens den italienske spurtkanonen Alia Viviani fulgte deretter.? Jeg satt på hjulet til Viviani med 200 meter igjen. Da var jeg i fjerdeposisjon med tre Deceuninck-Quick-Step-ryttere foran meg. Jeg åpnet spurten før Mørkøv og hadde bra trøkk helt til målstreken, sier Kristoff til procycling.no.Alexander Kristoff bruker Tour of Slovakia som oppkjøring til VM i engelske Yorkshire. Dit kommer 32-åringen med ambisjoner om å bli verdensmester.VM-fellesstarten i Yorkshire går neste søndag.
Et felt åpnet og det er manuell dirigering på Buøy etter at en bil har kjørt inn i en lyktestolpe som er knekt. Det er store skader på bilen. En mannlig fører blir tatt hånd om av helse på stedet.
15 medlemmer i Klepp FNB melder seg ut av partiet etter at sentralstyret omgjorde eksklusjonen av listetopp Aina Larsen Grude. I en pressemelding skriver styreleder Geir Morten Øvestad at vedtaket betyr slutten for lokallaget til FNB i Klepp.
Alexander Kristoff viste gryende VM-form da han avsluttet best og vant åpningsetappen av sykkelrittet Tour of Slovakia i dag. Den første på 138 kilometer endte med massespurt og der var Kristoff den klart sterkeste.
E39 Byfjordtunnelen og Mastrafjordtunnelen er åpen igjen etter bilberging.
Mastrafjordtunnelen er for øyeblikket stengt. Det står en bil i bunnen av tunnelen.
Hovedstyret i Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) skal møte lokallaget i Sandnes i løpet av dagen, for å diskutere eksklusjonen av Alexandra Lind. Lind er nylig valgt inn i kommunestyret i Sandnes for partiet.
Politiet etterlyser vitner etter knivstikking i Sandnes lørdag.? På en video ser vi at det er andre personer i nærheten, og vi ønsker å komme i kontakt med disse, sier politiadvokat Cathrine Tanberg.Sør-Vest politidistrikts telefon: 02800.
Lørdag kveld ble en 16 år gammel gutt knivstukket på Rutebilstasjonen i Sandnes sentrum. Nå ønsker politiet tips.? På en video ser vi at det er andre personer i nærheten når knivstikkingen skjer. Vi vil komme i kontakt med de som kan ha opplysninger av interesse i denne saken, sier politiadvokat Cathrine Tanberg.Sør-Vest politidistrikts telefon: 02800.
Det blir truleg ingen økonomisk redningspakke frå Hjelmeland kommune for å berga Spa-Hotell Velvære. ? Det har ikkje vore tema så langt, og eg kjem heller ikkje til å foreslå det, seier ordførar Bjørn Laugaland.
Flere skoler opplever tekniske problemer under gjennomføringen av nasjonale prøver, skriver Stavanger Aftenblad. Utdanningsdirektoratet skriver at de som opplever at systemet er ustabilt, må prøve igjen senere om de ikke kommer inn på første forsøk.
Bilen som trillet inn i en husvegg, hadde rullet gjennom en hekk og truffet huset. Ingen skade på hus, og politiet oppretter sak. Bilen er fjernet.
Mannen som ble siktet for drapsforsøk, etter å ha stukket en 16 år gammel gutt med kniv i Sandnes lørdag kveld, er fengslet i fire uker, sier politiadvokat Sundas Arshad.
I rundkjøringen i Høylandsgaten i Sandnes har det vært en trafikkuhell mellom en bilist og en syklist. Helse og politiet er på vei. Syklisten har lettere skader.
Bil trillet inn i husvegg i Ulsbergbakken i Stavanger. Nødetatene er på vei til stedet, og politiet melder at det er ingen personskader.
Spa-Hotell Velvære AS meldte oppbrudd tirsdag kveld, skriver Rogalands Avis. Hotellet har holdt til på Hjelmeland, og opplyste i retten å ha en gjeld på omtrent 7.5 millioner kroner.
Brannen i søppeldunken på Tjensvoll er nå slukket. Ingen stor brann, og det er kun snakk om materielle skader på dunken.
Brannvesenet rykker ut etter melding om brann i søppeldunk i Tellusveien på Tjensvoll, Stavanger.
Politiet har oppdaget at barn helt ned i 7-8-årsalderen bruker penger for å få «shoutouts» fra influensere i appen TikTok, og på denne måten få flere følgere. Politiet ber foreldre om å ikke la barna bruke appen, skriver Romerikes Blad.
I natt ble en personbil stanset for kontroll på Tasta i Stavanger. Føreren, mann i slutten av 20-årene, ble anmeldt. Mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Halvparten av produksjonen som stanset opp som følge av angrepene mot oljeanlegg i Saudi-Arabia, er nå gjenopptatt. Det opplyste energiminister og prins Abdulaziz bin Salman under en pressekonferanse i Jeddah tirsdag kveld.
Erling Braut Haaland har regelrett herjet i Salzburgs mesterliga-kamp mot Sander Berges Genk tirsdag.Han sørget for 1-0 allerede etter to minutter. Og så etter en drøy halvtime var han iskald alene med keeper igjen - og scoret sitt andre for kvelden. Dermed er Haaland oppe i utrolige 13 nettkjenninger - serie og mesterliga - på bare åtte kamper.I det 35. minutt puttet Haaland-lagkompis Hwang Hee-chan 3-0-målet, mens Genks Jhon Lucumi reduserte fem minutter før pause.Så, rett før dommeren hadde tenkt å sende lagene i garderoben ved halv tid, dukket Haaland opp igjen. Denne gangen ble han servert med et perfekt innlegg foran mål. Han var nok en gang iskald. Haaland scoret sitt tredje for dagen - og dermed leder Salzburg 4-1.
En 41 år gammel mann er tatt av politiet i Haugesund etter at han knuste ruter i to biler og inngangspartiet til Meny i Karmsundgata. Mannen brukte øks. Han har i tillegg til skadeverket truet en politibetjent. 41-åringen var beruset, skriver politiet.
Oilers slo Storhamar 4?2 i DNB Arena. Storhamar scoret først. Et minutt etterpå scoret David Morley for Oilers. De andre målene til Oilers sto Patrick Ulriksen, Nolan Zajak og Tommy Kristiansen for. Oilers dominerte store deler av kampen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
FNB omgjør eksklusjonen av Aina Grude. Grude ble ekskludert av Klepp FNB på valgdagen 9. september. På et møte i kveld har sentralstyret i FNB kommet fram til at Grude ikke har gjort noe så alvorlig at det kvalifiserer til eksklusjon.
Saudi-Arabias oljeminister opplyser tirsdag kveld at oljeproduksjonen er i normalt drift igjen etter angrepene mot to oljeanlegg i helgen. Det melder Reuters. Angrepene tvang landet til å innstille over halvparten av sin oljeproduksjon.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Circle K setter opp prisene på diesel og bensin som en konsekvens av den kraftige oljeprisstigningen etter droneangrepet i Saudi-Arabia. Veiledende pris på bensin var tirsdag formiddag på 17,10 kroner og 16,27 kroner for diesel, opplyser Circle K.
Byfjordtunnelen var midlertidig stengt på grunn av et kjøretøy som har stanset. Men nå er den åpen igjen. Det melder Statens Vegvesen.
Byfjordtunnelen er midlertidig stengt på grunn av et kjøretøy som har stanset. Det melder Statens Vegvesen.
Den ene av de to mennene i 20 årene er siktet for drapsforsøk etter at en 16 år gammel gutt ble stukket med kniv på Ruten i Sandnes lørdag kveld. Påtalemyndigheten ba om fire ukers varetekt med brev-og besøksforbud hvorav to uker i full isolasjon. Det opplyser politiadvokat Sundas Arshad.
Politiet fikk melding om arbeidsuhell på et fartøy som ligger til kai i Svanavågen i Eigersund. En person er skadd og fraktet til sykehuset for behandling. Skadeomfang på personen uvisst, men vedkommende var ved bevissthet. Politiet er på stedet og foretar undersøkelser.
Ostehuset Domkirkeplassen, Industri Energi i Kongsgata og Gamlingen ved Mosvatnet er nominert til årets byggeskikkpris i Stavanger. Du kan heie fram din favoritt fram til 25. september.
Ulykkesstedet på E134 i Haugesund ved Raglamyr er nå ryddet opp. To biler kjørte i hverandre etter at en bil kom over i motsatt kjøreretning. En person er kjørt til sjukehus.
I formiddag stanset en patrulje en bil i Haugesund med tilhenger som mistet en del av lasten i fart. En annen bilist kjørte over deler av denne lasten. Fører av bil med henger fikk sitt førerkort beslaglagt grunnet dårlig sikring av last.
Ulykken ved Raglamyr skyldtes at en bil hadde kjørt over i motsatt kjørebane. Der traff bilen en annen bil før den havnet i grøften. En person tatt med av ambulanse med ukjent skadeomfang. Det er nå manuell dirigering på stedet.
Det har vært en trafikkulykke mellom to biler ved Raglamyr i Haugesund på E134. Nødetater er nå fremme. En person er skadet og det er materielle skader på begge bilene. Det er store kødannelser på stedet.
Et stadig mer vått klima har fått Stavanger kommune til å tenke nytt. For å unngå oversvømmelse på veier og i kjellere, overvåker nå kommunen flere gatesluker med en unik sensorteknologi. Den nye løsningen er utviklet av Atea
© 1997-2019 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.