Onsdag, 29.03.2023 11:13 Uke: 13
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
To tenåringer
involvert i akeulykke
i Kv...

(I dag, kl 11:01)
Stanser løypekjøring
etter 18 år

(I dag, kl 11:01)
Tankesmie: Gjør som
Putin

(I dag, kl 10:51)
Myhrvold og Tønseth
står over NM

(I dag, kl 10:51)
Bybanen AS setter inn
krisestab etter ul...

(I dag, kl 10:41)
16-åring satte
verdensrekord i
svømming

(I dag, kl 10:31)
Trøbbel i togtrafikken
(I dag, kl 10:31)
Krever ras-svar fra
samferdselsministere..
.

(I dag, kl 10:31)
50 kilo hasj i
pizzabil

(I dag, kl 10:11)
Historisk rettssak
(I dag, kl 10:11)

Sistedistrikt
To tenåringsjenter
involvert i
akeulykke...

(I dag, kl 11:12)
Myhrvold og Tønseth
står over NM

(I dag, kl 11:03)
To tenåringer
involvert i akeulykke
i Kv...

(I dag, kl 11:03)
Stanser løypekjøring
etter 18 år

(I dag, kl 11:03)
Bybanen AS setter inn
krisestab etter ul...

(I dag, kl 10:42)
Trøbbel i togtrafikken
(I dag, kl 10:32)
Krever ras-svar fra
samferdselsministere..
.

(I dag, kl 10:32)
Får seile igjen
(I dag, kl 10:12)
Tidligere fosterfar
dømt til fengsel

(I dag, kl 10:02)
Innbrudd i bedrift i
Kristiansand

(I dag, kl 10:02)

Mest lest siste uke
Eidsvågtunnelen opna
igjen

(I går, kl 18:41)
Kontroll på
traktorbrann i
Sarpsborg

(I går, kl 18:41)
Natur videregående
skole legges ned

(I går, kl 18:41)
Efta: Norske kommuner
kan reservere anbu...

(I går, kl 18:41)
Stakk av etter
påkjørsel i
Lillehammer

(I går, kl 21:02)
NRK Sørlandet 23:05
(I går, kl 22:11)
Røyrvik seier nei til
folkeavstemming om...

(I går, kl 22:11)
Se Vestlandsrevyen
23.05

(I går, kl 23:02)
Røykutvikling fra
boligblokk i Bergen

(I dag, kl 06:11)
Arbeid på E16
avsluttet

(I dag, kl 07:02)

Mest lest i dag
Karin Krog tildelt
Norsk jazzforums
hede...

(22.03.2023, kl 20:41)
Sverige-sjefen stormet
ut av intervju: ?...

(27.03.2023, kl 23:31)
To lyngdøler kjemper
for Norge i Spania

(22.03.2023, kl 21:01)
Tilbyr gratis
tannbehandling til
trengen...

(22.03.2023, kl 21:01)
Marerittstart for
Hovland

(22.03.2023, kl 20:51)
Heimevernsøvelse går
mot slutten

(22.03.2023, kl 21:01)
Mistanke om ruskjøring
i Namsos

(26.03.2023, kl 20:41)
Kolonnekjøring over
Hardangervidda

(22.03.2023, kl 18:11)
Reiten matchvinner i
knallsterk bortesei...

(22.03.2023, kl 20:41)
Dongeri-shorts vekker
oppsikt

(22.03.2023, kl 22:02)

Mathilde Myhrvold og Didrik Tønseth står begge over NM på Tolga grunnet sykdom. Begge har forkjølelsessymptomer.? Mathilde og Didrik må dessverre avstå NM på Tolga som starter i dag, sier landslagslege Ove Feragen i Skiforbundet langrenn.
En signalfeil ved Nypan, rett sør for Heimdal stasjon, fører tilforsinkelser i togtrafikken. Børge Lein, pressevakt i SJ Norge, sier det settes opp alternativ transport mellom Heimdal og Lundamo. Tog på Dovrebanen, Rørosbanen og lokaltoget til Støren har fått passere stedet.Bane Nor opplyser at de jobber med å rette feilen. Det er venta ei ny oppdatering klokka 11.30
Det nederlandske seilskipet, som natt til torsdag gikk på grunn ved Rugholmen i Flatanger, får i formiddag fortsette sin ferd mot Svalbard. Noorderlicht har ligget til kai i Flatanger etter hendelsen. Seilskipet har venta på undersøkelser fra nederlandske sjøfarsmyndigheter. 26 personer, hvorav 14 nederlandske ungdommer på seilopplæring, var ombord ved grunnstøtinga.
Rosenborgspiller Ole Sæter har vært på MR-undersøkelse og fått bekrefta en muskelskade i låret. Det skriver klubben på sine nettsider. Skaden oppsto i en treningskamp mot Haugesund på søndag. Det er forventa at Sæter kan spille fotball igjen i midten av mai.
Politiet undersøker nå et innbrudd ved ei bedrift i Vikingveien i Klæbu. Politiet tror innbruddet kan ha sammenheng med ruteknusing ved gamle Klæbu rådhus, som ble oppdaga tidligere i dag morges. Her ble en mann i slutten av 20-åra pågrepet. Han vil bli avhørt om begge forholdene, opplyser politiet.
Politiet har kontroll på en mann etter at det ble knust ei rute på gamle Klæbu rådhus. Politiet opplyser at det er uvisst om noe ble stjålet fra stedet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
I kveld konkluderte kommunestyret i Røyrvik med at det ikkje er ønskeleg med folkeavstemming om gruvedrift.? Folk er interessert i å få meir informasjon, seier ordførar Hans Oskar Devik etter kommunestyremøtet tysdag kveld.No skal reguleringsplanen for gruvedrifta i Joma gruver til ny behandling i starten av mai.
Trondheim kommune har nå gått gjennom de nærmere 1400 brevene som ikke er blitt sendt ut fra Helseplattformen. Gjennomgangen viser at brevproblemene ikke har medført alvorlige konsekvenser for pasienter, men i et par saker kan helsehjelpen ha blitt noe forsinket.Alle brev er nå vurdert og gjennomgått, og av disse er ca. 470 sendt ut på nytt til mottaker, opplyser Trondheim kommune.
Astrid Øyre Slind står over NM på Tolga denne uken. Hun er dermed den siste av mange langrennsstjerner til å melde forfall.? Jeg har kjørt hardt nok i det siste, så det blir for mye å gå NM i tillegg, sier hun til Adresseavisen. Øyre Slind prioriterer å lade opp til helgens langløp i Ski Classics.
Politiet har avhørt den overgrepssikta Frosta-legen på nytt, det skriver Trønder-Avisa. Avhøret foregikk i forrige uke. Tema var hvordan legen har gjennomført gynekologiske undersøkelser. 84 fornærma kvinner har anmeldt den tidligere kommuneoverlegen som nekter straffskyld.
NAV utbetalte 46,3 milliarder kroner til personer bosatt i Trøndelag i fjor. Det er en økning på 3,5 prosent fra året før. Før første gang gikk mer enn halvparten av utbetalingene i Trøndelag til alderspensjon. I åra framover vil utgiftene til alderspensjon øke kraftig som følge av eldrebølgen, sier Torbjørn Aas, direktør i NAV Trøndelag.
Sprinteren Pål Trøan Aune (30) er ferdig som aktiv langrennsløper, melder han på Instagram.Aune var sist i aksjon på verdenscupsprinten i Drammen i midten av mars, der han ble nummer åtte. Etter sesongen er det slutt for 30-åringen.«En æra er over for meg etter sesongen. Tusen takk til familie, venner, støttespillere, lagkamerater og konkurrenter for noen minnerike år!», skriver Aune på Instagram.Han har en fjerdeplass fra sprinten i tyske Dresden i 2020 som beste resultat. Han gikk sitt første verdenscuprenn i italienske Asiago tilbake i 2013, men greide aldri å etablere seg i verdenstoppen på distansen. (NTB)
Langrennsløper Emil Iversen skal operere bihulene tirsdag. Det forteller han til NRK.VG omtalte saken først.Operasjon innebærer full narkose og to uker uten fysisk aktivitet. Dermed ryker også NM på Tolga for trønderen.? Helsa og kroppen spiller ikke på lag i det hele tatt. Det er bare å innse det. Jeg har vært heldig og fått god hjelp. Vi har testet litt luftveier og bihuler, og funnet ut ting som kanskje ikke er 100 prosent og som kan hjelpe meg på veien tilbake, forteller Iversen til NRK.? Da er det veldig enkelt å bare kalle det en dag. Da spurte jeg om å få en operasjon så fort som mulig. Det har fått fort i svingene, og da ble det før NM del to, fortsetter skiløperen.Landslagsløperen har hatt en svært tung sesong, og tidligere denne måneden fortalte han til NRK at han forbereder seg på en tid utenfor landslaget.
Mandagens siste sending med Elisabeth Strand Mølster
Fylkesveien er stengt etter ei ulykke i Mjønestunnelen på fylkesvei 714. Også Slørdalstunnelen er stengt. Det er skilta omkjøring rundt Åstfjorden.
En sølvfarget Mini Cooper er stjålet fra parkeringsplassen til Bispehaugen skole. Politiet ber om at folk som ser cabrioleten tar kontakt med politiet på 02800.
Politiet har pågrepet en person som er mistenkt for å ha stjålet en sykkel ved et solstudio i Trondheim sentrum. Eieren av sykkelen har fått den tilbake og mannen som ble tatt på sykkelen, en mann i 30-åra, er anmeldt.
Odin Waage skal nok en gang spille kong Olav Haraldsson i sommerens spel på Stiklestad.Det skriver Stiklestad Nasjonale Kultursenter i en pressemelding.Hovedrolleinnehaveren fra TV-serien «Rådebank» var den yngste kongen i spelets historie da han debuterte i fjor, 26 år gammel.Årets rolleliste inneholder også to nye navn: Svein Tindberg som Gamal Jostein og Jon Bleiklie Devik som Tormod Kolbrunarskald.
Her er hele troppen som er tatt ut til kampene mot Spania og Sverige.Målvakter: Aurora Mikalsen (Brann), Sunniva Skoglund (Stabæk), Guro Pettersen (Vålerenga).Forsvar: Anja Sønstevold (Inter), Thea Bjelde (Vålerenga), Guro Bergsvand (Brighton), Maren Mjelde (Chelsea), Marit Bratberg Lund (Brann), Tuva Hansen (Bayern München), Mathilde Harviken (Rosenborg)Midtbane: Vilde Bøe Risa (Manchester United), Cecilie Andreassen (Rosenborg), Ingrid Syrstad Engen (Barcelona), Frida Maanum (Arsenal), Guro Reiten (Chelsea),Angrep: Emilie Haavi (Roma), Julie Blakstad (Manchester City), Anna Jøsendal (Rosenborg), Amalie Eikeland (Reading), Karina Sævik (Vålerenga), Elisabeth Terland (Brighton), Ada Hegerberg (Lyon), Caroline Graham Hansen (Barcelona).
Skanska har de siste åra bygget flere skolebygg i Trøndelag. Nå står Verdal videregående skole for tur. Allerede i desember 2019 ble samspillskontrakten mellom Trøndelag fylkeskommune og Skanska signert, og på fredag var alle formaliteter på plass slik at gjennomføringskontrakten endelig kunne signeres. Skolen skal etter planen være ferdig sommeren 2025.
Norsk Industriutvikling har skrevet kontrakt Rambøll i forbindelse med etableringa av batterifabrikken til Elinor Batteries i Orkland kommune. Rambøll skal bidra med teknisk rådgiving på bygg, veier og anna infrastruktur. I ei pressemelding kommer det fram at selskapet har bidratt i en rekke store og tverrfaglige fabrikketableringer innen grønn industri de siste åra. Batterifabrikken skal etter planen stå ferdig i 2026.
En bil har kjørt av vegen og rulla rundt. Ulykka har skjedd ved skysset Modalsveien/Bjørneråsveien i Rissa. Det var tre personer i bilen. De er oppegående og framstår som uskadd ifølge politiet.
Nødetatene har rykka ut etter melding om bilbrann i Bratsbergveien. Det er ikke meldt om personskade eller spredningsfare ifølge politiet.
Det har vært en trafikkulykke mellom to kjøretøy i Tonstadkrysset i Trondheim. Det skal ikke være personskade. Nødetatene er på vei, melder poltiet.
Politiet i Trøndelag etterforsker en voldshendelse ved et grendehus på Fosen natt til søndag. Nå leter de etter en person som skal ha vært involvert, skriver Fosna-Folket. En mann i slutten av tenåra ble fraktet til sykehus i ambulanse og en annen, også i slutten av tenåra, ble pågrepet senere på natten.
Hans Christer Holund er fortsatt syk og reiser ikke til NM på Tolga denne uken. Johannes Høsflot Klæbo står over den avsluttende femmila, skriver Adresseavisen. Klæbo har levert en kjempesesong og avsluttet den med å vinne verdenscupen sammenlagt. Klæbo planlegger å gå lagsprinten og 10-kilometeren på Tolga, men dropper femmila fredag.
? Petter er forkjølet og stiller ikke på lagsprinten i NM på onsdag. Strindheim stiller da med Håkon Skaanes og Even Northug, sier Morten Bostad til Adresseavisen. Northug skulle gjøre et NM-comeback på Tolga hvor han og lillebror Even skulle gå lagsprinten sammen for Strindheim, men slik blir det altså ikke.
Det er mistanke om at en mann i 40-årene i Namsos har kjørt med rus. Patrulje tar med bilfører inn for en blodprøve, melder politiet.
Et kjøretøy er stanset på Hitra etter mistanke om ruskjøring. En 18 år gammel ungdom er anmeldt, melder politiet.
Treningskampen mellom Rosenborg og FK Haugesund i ettermiddag endte 0-0. Kampen ble spilt på Lade i Trondheim.
Politiet måtte komme og bortvise en mann i 40-årene som var berusa og forstyrret de andre gjestene på en restaurant ved Trondheim Torg. Da politiet bad om han om å dra så var han samarbeidsvillig og hørte etter.
Johannes Høsflot Klæbo var uslåelig også på dagens 20 kilometer i de finske skogene i Lahti. Trønderen rykka fra feltet noen kilometer før mål og fikk ei komfortabel luke før de var inne på stadion før mål. Seieren var årets 20. for Klæbo.
Politiet har pågrepet flere personer i forbindelse med stjeling av biler i Helgådalen i Verdal. En politipatrulje pågrepet en mann i 20-årene som var i ferd med å stjele et kjøretøy. I tillegg ble to damer i 20- og 40-årene arrestert i nærheten. De satt i en annen bil som trolig også var stjålet. To av dem mistenkes også for ruskjøring.
Anne Kjersti Kalvå tok sin første verdenscupseier foran Jonna Sundling og Katharina Hennig på 20km i Lahti i dag.? Dette var veldig stort. For en fantastisk avslutning på sesongen. Det er utrolig stort at hun skulle klare det og toppe sesongen med en verdenscupseier, sier Stig Rune Kveen.
Ingvild Kjekol er gjenvalgt som leder av Trøndelag Arbeiderparti
Et flertall i Trøndelag Arbeiderparti stemte for at bare de som har medlemskap og bostedsadresse i samme kommune skal telle med i beregninga av delegater til kommune, fylkesparti og Landsmøte.Dermed går Trøndelag Ap imot sentralstyret sitt forslag om at alle medlemmer skal telle der de er bosatt.Sentralstyret kom med sitt forslag for å begrense makta Trond Giske har fått som følge av at Nidaros demokratiske forum har hatt en voldsom medlemsvekst.Mange av medlemmene i Nidaros bor ikke i Trøndelag.Redaksjonskomiteen til Trøndelag Ap ville avvise forslaget fra Trondheim Ap, men fikk altså ikke flertall for dette.? Jeg skjønner ikke at Trøndelag Arbeiderparti skal gå inn for at vi skal ha minst mulig representasjon på landsmøtene, sa Trond Giske fra talerstolen før avstemninga.
Jernbanen mellom Trondheim og Bodø er fortsatt stengt etter en avsporing på Hell i Stjørdal. Dette påvirker togene mellom Støren - Trondheim - Steinkjer. I tillegg er togene videre nordover til Bodø påvirka av avsporinga.Bane Nor sier det vil komme en ny oppdatering om når jernbanen kan passere klokka 11.Avsporinga skjedde på Hell stasjon i 3-tida i natt.
En mann i 40-åra ble vanskelig og kranglete på et av utestedene på Solsiden i Trondheim sendt lørdag kveld. Han skal blant annet å sagt rasistiske ting til dørvakta. Da politiet kom nekta han å følge pålegget om å dra fra stedet. Derned ble det en tur til arresten hvor han ble anmeldt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet og rasisme.
Føreren av en snøscooter hadde kjørt ut i et vann ved Samsjøen i Melhus i går kveld. Vedkommende ble meldt savna av en slektning som var på hytta. Da scooterføreren ble funnet hadde vedkommende ligget i vannet i over en time og fått en del frostskader. Luftambulansen tok personen med seg ned fra fjellet.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.