Søndag, 04.12.2022 18:45 Uke: 48
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
- Vil ta affære
(I dag, kl 18:41)
Sterling står over
Senegal-kampen

(I dag, kl 18:40)
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:30)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:10)
Må reise fra Norge før
nyttår

(I dag, kl 18:01)
Mbappé herjet da
Frankrike slo Polen: ?
...

(I dag, kl 18:00)
Bilbrann på Grorud
(I dag, kl 18:00)
Trafikkulykke i Skien
(I dag, kl 18:00)
Pipebrann i Trondheim
(I dag, kl 18:00)
Pengegåver til
rideklubbar

(I dag, kl 17:30)

Sistedistrikt
Trafikkulykke på
Notodden

(I dag, kl 18:31)
Har kontroll på
pipebrann

(I dag, kl 18:11)
Bilbrann på Grorud
(I dag, kl 18:01)
Trafikkulykke i Skien
(I dag, kl 18:01)
Pipebrann i Trondheim
(I dag, kl 18:01)
Pengegåver til
rideklubbar

(I dag, kl 17:31)
En siktet etter
dødsfall i Søgne

(I dag, kl 17:11)
Brann i søppelkasse i
Steinkjer

(I dag, kl 16:51)
Opna igjen etter
bilberging

(I dag, kl 16:51)
To trafikkulykker i
Vestby

(I dag, kl 16:41)

Mest lest siste uke
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)
Mowinckel topp ti da
Goggia tok andre se...

(I går, kl 22:01)
- Sto på hemmelig
drapsliste

(I går, kl 22:31)
- Vil ha flere
leiesoldater

(I dag, kl 03:11)
Brann i bil
(I dag, kl 09:41)
Mann filmet kvinner på
toalett på uteste...

(I dag, kl 10:20)
Slagsmål på
Torgallmenningen

(I går, kl 19:10)
En person funnet
omkommet etter brann

(I går, kl 20:00)
Pelé fra sykesenga: ?
Tusen takk for alt

(I går, kl 22:40)
Ny kniv-pågripelse i
Oslo

(I dag, kl 00:10)

Mest lest i dag
Bjørg ble kalt «damen
uten ben i kroppen...

(27.11.2022, kl 21:10)
Venter strømhopp i
vinter

(27.11.2022, kl 23:11)
Kommunaldirektøren for
barnevern går av

(30.11.2022, kl 18:10)
Rustad-løper vant
verdenscuprenn i
langr...

(02.12.2022, kl 13:50)
Fem salmonellasmittede
(28.11.2022, kl 14:30)
Berntsen og Mol tapte
i Australia

(30.11.2022, kl 09:40)
Millionpris til døv
perkusjonist

(30.11.2022, kl 10:50)
Nakstad: Dette avgjør
den nye bølgen

(01.12.2022, kl 10:11)
Kjedekollisjon på
riksveg 25 mot Elverum

(02.12.2022, kl 17:00)
Mowinckel topp ti ?
Goggia mot andre
sei...

(I går, kl 21:50)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Brannvesenet har kontroll på pipebrannen på Heimdal, melder politiet.
Det er meldt om pipebrann i en bolig på Vestre Rosten i Trondheim. Brannvesenet og politiet er på vei til stedet, melder politiet.
Det har vært brann i en søppelkasse i Furuskogvegen i Steinkjer, melder politiet. Brannen er nå slukket.
Et mikrofly har havarert på rullebanen på Trondheim lufthavn. Havariet skjedde rett før avgang. Ingen ble skadd, men det er store skader på flyet. Politiet er på stedet for å undersøke hva som har skjedd.
En mann i 40-åra mistenkes for ruskjøring på E6 i Sparbu. Han ble tatt med for en blodprøve. I tillegg er førerkortet beslaglagt og mannen er anmeldt for kjøringa.
Fire beboere kom seg ut da det ble oppdaga mye i en enebolig i Fjellvegen på Oppdal, melder politiet i Trøndelag. Hele 1. etasje i huset skal være røyklagt og brannvesenet er inne med røykdykkere. En av beboerne skal ha fått i seg røyk.
Brannvesenet fant ingen brann i eneboligen i Oppdal som var full av røyk i en etasje i natt. Det er trolig en vedkubbe som har ligget og ulmet i en ovn som forårsaka røyken. De som bor i huset må vente med å flytte inn til huset er lufta ut skikkelig.
En mann ble slått med et ølglass på et utested i Trondheim i natt. To personer var involvert i slosskampen. Den andre parten hadde vondt i ei tann og hadde en kul ved kjeven.
En 21 år gammel mann ble tatt med til arresten etter å ha dytta til og forulempa politiet ved et av utestedene i Trondheim
Fire beboere kom seg ut da det begynte å brenne i en enebolig i Fjellveien på Oppdal, melder politiet i Trøndelag. Hele 1. etasje i huset skal være røyklagt og brannvesenet er inne med røykdykkere. En av beboerne skal ha fått i eg røyk.
Fv 714 er igjen åpen for normal ferdsel i Frøyatunnelen etter bilberging.
Innsatsleder hos politiet, Ketil Stene, bekrefter til NRK at to personer er pågrepet etter politiaksjonen i Klæbu. De to skal tilhøre et kriminelt narkotikamiljø. Det er ikke funnet våpen under pågripelsen.
Politiet har nå pågrepet personen som har fremsatt trusler i Klæbu. Vi har kontroll. Ingen er skadet, melder politiet. Det jobbes nå med etterforskning. Politiet takker publikum som har vært tålmodig og holdt seg inne.
Det tradisjonelle julemarkedet på Namdalsmuseet i Namsos arrangeres denne helga. Det er første gang siden 2019 utstillere fra hele Namdalen møtes til handel på museumsområdet. Mellom 2000 og 3000 mennesker er ventet innom markedet lørdag og søndag.
Fv 714 i Frøyatunnelen er stengt på grunn av stanset vogntog. Entreprenøren kjører ledebil i påvente av bilberging, melder Vegtrafikksentralen.
Politiet har dratt til en adresse i Klæbu i Trondheim etter at en mann har framsatt alvorlige trusler der. Det er ikke meldt om at noen er skadd. Politiet ber folk holde seg unna patruljene og at de som er i nærheten holder seg innendørs og låser døra.
Søndag kan det bli veldig glatte veier i Trøndelag. Meterologisk institutt har sendt ut farevarsel om regn som kan fryse til is på veiene. I indre- og høyereliggende strøk forventes det at nedbøren kommer som snø.
En sjåfør kjørte inn i en midtrabatt og videre inn i et tre på Nardo i Trondheim in att. Bilen sto fast i treet etter kollisjonen. Folk som var på stedet så at sjåføren forlot stedet etter ulykka, men politiet fant vedkommende ikke langt unna. Han ble kjørt til legevakt for en sjekk. Politiet mistenker ruskjøring.
Flere gjerningspersoner ranet en bensinstasjon på Tunga i Trondheim natt til lørdag. De ansatte på stasjone e r fysisk uskadd, opplyser politiet.
Tre beboere kom seg ut etter at det brøt ut brann i en enebolig på Hegda i Stjørdal fredag kveld. Både eneboligen og en garasje var overtent.Flere nabohus ble evakuert på grunn av spredningsfare. Det blåser kraftig på stedet og brannvesenet prioriterte å redde nabohus i boligfeltet.Brannvesenet meldte ved midnatt at det ikke lenger var spredningsfare.
Politiet har fått melding om enda et trafikkuhell ved Omundvågen ved Storvatnet, Indre Fosen. En bil skal har snurret og havnet utafor veibanen. Nødetatene er på vei dit. Veitrafikksentralen varsler at det kan være glatt på stedet.
Pipebrann i Skrubbhaugvegen. Politiet er på stedet.
To biler har kjørt inn i hverandre ved Storvatnet. Nødetatene rykker ut.
Folk i Henning og Ogndal mobiliserer mot forslaget om å legge ned skolene i de to grendene. Det tillyses fakkeltog fra tre steder mandag klokka 17 - fra InnoCamp, fra Amfi og fra Bystranda. De tre togene møtes på Torget i Steinkjer. Kommunestyret behandler skolesaken uka etterpå - mandag 14.
Nødetatene rykker ut til trafikkulykke på Brøttemsvegen i Skjøla i Klæbu. To personer i to biler involvert. Ingen av personene virker å være alvorlig skadet.
E6 Trondheim-Stjørdal: Væretunnelen åpen etter vasking.
Johannes Høsflot Klæbo står over verdenscuprennet på Lillehammer fredag. Det opplyser Norges Skiforbund.? Johannes Høsflot Klæbo våknet med litt murring i halsen i dag, men med negativ covidtest. Han står derfor over dagens skirenn, og planen er å stille i morgen og søndag. Klæbo erstattes fredag av Henrik Dønnestad, Gulset IF, står det i pressemeldingen fra forbundet.Klæbo er ubeseiret så langt denne sesongen, etter å ha vunnet alt i både den nasjonale langrennsåpningen og verdenscupstarten i finske Ruka.
E6 Trondheim-Stjørdal: Væretunnelen er stengt pga. dårlig sikt. Det er omkjøring fordi tunnelen må vaskes, opplyser Veitrafikksentralen.
Fem forenkla forelegg ble resultatet i en fartskontroll i Nærøysund i dag. Høyeste hastighet i 60-sona ble målt til 76 km/t.
En bilfører er stansa i Trondheim og mistenkes for ruskjøring. Politiet opplyser at føreren er kontrollert og innbrakt for bevissikring.
Guro Angell Gimse fra Melhus er Trøndelags nye NHO-direktør. Gimse er tidligere Høyrepolitiker både lokalt og riks, hun er utdanna politi og driver gård i Melhus.Hun kommer fra jobben som kommunikasjonssjef i WoodWorks og etterfølger Tord Lien. Gimse tiltrer 1. april neste år.
Ved utgangen av november var det 5118 arbeidssøkere i Trøndelag, noe som tilsvarer 2,1 prosent av arbeidsstyrken. Nav skriver i ei pressemelding at Trøndelag, sammen med Nordland og Troms og Finnmark, har den laveste ledigheta i landet. Tolv av kommunene i Trøndelag hadde under 1 prosent ledige ved månedsskiftet. Lav ledighet fører også til få søkere til ledige stillinger.
Politi og brannvesen har rykker ut til melding om brann i en lastebilhenger. Brannen er på en byggeplass på Stavne i Trondheim.
Politiet melder at det har tatt fyr i bremsene på lastebilhengeren på Stavne. Ingen er skadd, og brannen er under kontroll.
Politiet jobber ut fra en teori om at brannen på Charlottenlund ungdomsskole var påsatt. ? Derfor er det vakthold på stedet nå, og det blir krimtekniske undersøkelser i formiddag, sier operasjonsleder Trond Volden til NRK.
Brannvesenet i Trondheim har kontroll på en brann på Charlottenlund ungdomsskole. Det er uklart hvordan brannen i en kontordel av skolen oppsto, melder politiet.
Nødetatene rykket sent torsdag kveld ut til en brann i Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim. De fikk raskt kontroll på brannen. Det har vært brann i en kontordel, men det er foreløpig uklart hva som er brannårsaken, melder politiet på Twitter. Skadeomfanget er også uklart.
Nødetatene har rykket ut til brann i Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim, melder politiet på Twitter.
Odd Rune Wolden gir deg kveldens siste trønderske TV-nyheter.
Stavsjøfjelltunnelen er nå åpen for trafikk.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.