Søndag, 01.10.2023 10:02 Uke: 39
pixel
Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Dømt for vold
(I dag, kl 09:46)
Hver tredje omkomne
var motorsyklist

(I dag, kl 09:43)
Ingen hadde promille
(I dag, kl 09:30)
Positive meldinger
etter dramatisk
fotba...

(I dag, kl 09:23)
Kvinne bitt i ansiktet
(I dag, kl 09:23)
Fortsetter søk etter
savna mann

(I dag, kl 09:23)
Trafikkulykke på
Engeløya

(I dag, kl 09:23)
Ny pågripelse
(I dag, kl 09:11)
Fortsatt ingen
Messi-retur for Inter
Mia...

(I dag, kl 09:08)
Svart røyk på
Krigsskolen i Oslo

(I dag, kl 09:08)

Sistedistrikt
Kvinne bitt i ansiktet
(I dag, kl 09:29)
Hver tredje omkomne
var motorsyklist

(I dag, kl 09:29)
Fortsetter søk etter
savna mann

(I dag, kl 09:29)
Trafikkulykke på
Engeløya

(I dag, kl 09:29)
Ingen hadde promille
(I dag, kl 09:29)
Isdalstø: Kjøpt i
fjor, solgt med pen
fo...

(I dag, kl 09:08)
Tomannsboligen på Seim
er akkurat solgt....

(I dag, kl 09:08)
Svart røyk på
Krigsskolen i Oslo

(I dag, kl 09:08)
Mann til sykehus etter
slagsmål i Drøbak

(I dag, kl 09:08)
15-åring på biltur
(I dag, kl 09:08)

Mest lest siste uke
Ber folk være obs på
rester etter båtbra...

(I går, kl 13:23)
Hias jobber på Mjøsa -
hold avstand

(I går, kl 14:22)
Ulykke på E16 ved
Kongsvinger

(I går, kl 14:55)
Innbrudd i båt i
Kristiansand

(I går, kl 15:22)
Brannøvelse i
Ullensvang

(I går, kl 11:39)
Kommunal- og
distriktsministeren
besøkte...

(I går, kl 13:23)
Jerv møter Sogndal
klokken 15.00

(I går, kl 15:22)
Mann gikk på
togskinnene - kjøpte
billet...

(I går, kl 19:39)
Røykutvikling Stjørdal
(I går, kl 11:39)
Ber om tips om påkjørt
bil

(I går, kl 11:39)

Mest lest i dag
Knuste iPhone 15 Pro
Max med bare henden...

(25.09.2023, kl 15:31)
«Alle» Sony-systemer
skal være hacket

(26.09.2023, kl 16:26)
100 nye arbeidsplasser
(26.09.2023, kl 20:06)
To gutter pågrepet -
mistenkt for voldte...

(24.09.2023, kl 13:27)
- Armenia begår en
stor tabbe

(25.09.2023, kl 16:15)
Fulle vannmagasiner må
tappe ut vann

(29.09.2023, kl 06:59)
Lange køer etter
elgpåkjørsel i Skien

(29.09.2023, kl 16:35)
Høstferie: Her er
sommeren forlenget

(I går, kl 08:18)
Riksveg 15 var stengd
etter trafikkulukk...

(29.09.2023, kl 20:05)
Klepp: Person slått i
ansiktet

(29.09.2023, kl 20:06)

Politi og frivillige mannskaper leter fortsatt etter en mann i 70-åra, som ble meldt savna i går. Letinga foregår ved Lustadvatnet i retning Skjækerfjella i Steinkjer. Det er regn og tett tåke i området i dag, så været må lette før helikopter kan brukes. Politiet ønsker tips dersom noen har opplysninger om mannen som dro til området torsdag 21. september. Han var kledd i turklær, hadde med hund og skulle til ei hytte i området.
En mann i 30-åra ble sent i går kveld kjørt til sykehus for sjekk etter ei trafikkulykke på fylkesveg 65 ved Svorkmo. Bilen har kjørt av vegen og trolig rulla rundt før den havna på hjula igjen.
Politiet måtte i går kveld avslutte en ungdomsfest på Ranheim fordi festen hadde kommet ut av kontroll. Flere patruljer ble sendt til stedet hvor det var småslåssing og sterk beruselse. En ungdom ble innbrakt og satt i arresten etter å ha vært voldelig mot både politiet og flere andre personer.
En bil kjørte i natt ned trær og busker i en midtrabatt i Torbjørn Bratts veg i Trondheim. Føreren stakk fra stedet. Det er søkt etter vedkommende, men foreløpig uten funn.
En ambulanse kom i natt over en motorsyklist som hadde kjørt av E6 øverst i Okstadbakken i Trondheim. Han ble tatt med til St. Olavs hospital. Politiet mistenker at mannen i 50-åra kjørte med promille.
Politi og frivillige mannskaper har startet en leteaksjon etter en mann i 70?årene. Letinga foregår ved Lustadvatnet i retning Skjækerfjella. Mannen hadde på seg grønn turbukse, allværsjakke og grå turhatt med brem og grønn sekk. Han skal trolig ha med en hund. Leteaksjonen startet klokka 18 lørdag.
Redningshelikoptret Sar Queen deltar i letinga etter en savnet mann i 70?årene. Mannen har noe demens og har trolig hatt med seg hunden sin på tur i området ved Lustadvatnet og Skjækerfjella i Steinkjer. Fem politihunder er satt inn i letinga, i tillegg til frivillige. Mannen reiste på hytta for noen dager siden, og ble meldt savnet lørdag formiddag.
Rosenborg er videre til cupfinalen etter 2-1 seier over Lillestrøm i semifinalekampen i dag. Dermed er de i sin første cupfinale på ni år.Begge lagene våknet for alvor i andre omgang. Først sendte Selma Sol Magnúsdóttir hjemmelaget opp i føringen, før Emma Stølen Godø endelig fikk uttelling for forsøkene og utlignet for bortelaget like etter. Men trønderne luktet for alvor på en finaleplass da Cesilie Andressen satte 2-1, kun 7 minutter etter hjemmelagets første scoring.
Nødetatene har rykka ut etter røykutvikling på et loft i Stjørdal.Politiets operasjonsleder opplyser at ei smultgryte skal ha tatt fyr, og at røyken har spredd seg til loftet i naboleiligheta i tomannsboligen. Brannen i smultgryta ble slokka av beboer og røykdykker har undersøkt boligen. Ifølge politiet hadde ingen behov for helsehjelp etter hendelsen. Politiet oppretter sak etter branntilløpet.
Utrykningspolitiet stansa i går kveld en bil i en fartskontroll på Berkåk. Føreren, en mann i 20-åra, mista førerkortet etter å ha blitt målt til 107 km/t i 60-sona. Like før midnatt ble samme bil og førere stansa på Sandmoen i Trondheim mistenkt for ruskjøring. Politiet opplyser at det var utslag på narkotika, så mannen måtte bli med for bevissikring.
En mann i 30-åra er innbrakt og satt i arresten i Trondheim etter urinering i sentrum. Politiet opplyser at han ble sint og utagerende og måtte påsettes håndjern. Mannen anmeldes for urinering på offentlig sted og ordensforstyrrelse.
Like før klokka 3 i natt ble det meldt om brann i en bil i Verdal. Føreren kom seg ut uten å puste inn røyk og fikk slukka brannen ved hjelp av vann fra en hageslange. Brannvesenet dro til stedet og hjalp til med etterslukking. Brannårsaken er ikke kjent.
En mann i 30-åra mistenkes for kjøring i berusa tilstand. Han ble stoppa av en politipatrulje på Tempe i Trondheim i går kveld. Mannen blåste til over lovlig verdi og ble dermed anmeldt og fikk førerkortet beslaglagt.
Grillstadtunnelen var stengt i retning Trondheim på grunn av stanset kjøretøy. Kjøretøyet er nå blitt berget og trafikken kan gå som normalt. Det melder Vegtrafikksentralen midt.
Grillstadtunnelen er stengt i retning Trondheim på grunn av stanset kjøretøy. Det melder Vegtrafikksentralen midt.
Politiet rykker ut til en slåsskampp ved Vår Frue kirke i Trondheim. Det skal være flere personer involvert, samt en hund. Det skriver politiet på X.I en oppdatering skriver de at slåsskampen er opphørt og at partene har ordnet opp.
En butikktyv er pågrepet av politiet etter å ha stjålet fra flere butikker i Midtbyen. Vedkommende blir tatt med til politistasjonen for videre etterforskning.
Nødetatene har rykket ut til røykutvikling på en adresse med flere beboere på en adresse på Lade.Det skal ha vært røykutvikling eller brann i 4 etasje, ifølge politiet. Det er evakuert sju personer og tre av dem er sendt til St. Olavs hospital for videre sjekk.? Det har vært mye røyk, men det er brannceller mellom leilighetene så det har ikke vært fare for spredning. Brannvesenet har kontroll på stedet så det er ingen dramatikk, sier operasjonsleder Wenche Johnsen.Johnsen forteller at politiet har en formening om årsaken, men at hun ikke ønsker å gå mer inn på det.Det jobbes med å finne ut om det er flere beboere som må evakueres. Det skal være mye røyk i korridoren.
? Jeg vil gratulere Kent Ranum som ny ordfører og ønsker partiene lykke til.Det skriver Emil Raaen, Arbeiderpartiets ordførerkandidat i en uttalelse. Han beskriver videre at Høyre får ordføreren med et skjørt flertall og det er ikke avklart et flertall for budsjett.? Trondheim står foran store utfordringer innen eldreomsorgen med flere eldre og mangel på arbeidskraft i en by som vokser i dyrtid.Store satsinger som de varsler på andre områder må dekkes inn om de skal legge fram et ansvarlig budsjett.Han skriver at Ap prinsipielt er for parlamentarisme.? Men modellen må også ha en form, innretning og kostnad vi kan akseptere for at vi skal gi vår tilslutning til denne styringsformen.Han skriver videre at «det er tydelig at Høyre har gitt MDG stort gjennomslag», og at han er bekymret for tilgang til nytt næringsareal og Midtbyen.
Nødetatene har rykket ut til røykutvikling på en adresse med flere beboere på en adresse på Lade.Det skal ha vært røykutvikling eller brann i 4 etasje, ifølge politiet. Det er evakuert tre personer fra en leilighet. De undersøkes av helse. Det jobbes med å finne ut om det er flere beboere som må evakueres. Det skal være mye røyk i korridoren.
Nødetatene rykker ut til røykutvikling på en adresse med flere beboere på en adresse på Lade.
Nødetatene rykker ut til en singelulykke med en personbil på Sunnan i Steinkjer. Føreren av bilen er bevisst og oppegående.
De blågrønne partiene er enige i Trondheim. Makta går til Kent Ranum i Høyre.Erling Moe (V) blir varaordfører. På pressekonferanse bekrefter partiene at parlamentarisme blir styringsform i Trondheim.Det betyr at kommunen kan få et byråd med en byrådsleder slik Oslo og Bergen allerede har. Byrådet overtar ledelsen av kommunens administrasjon.Den største forskjellen fra formannskapsmodellen, som Trondheim har i dag, er at det kan stilles mistillit mot byrådet, og at det da må gå av.Det ble presentert på en pressekonferanse fredag morgen.? I dag er en historisk dag, sier ordførerkandidat i Trondheim Kent Ranum (H) idet han møter pressen.? Jeg er glad og ydmyk. Vi har gjort et historisk valg i Høyre, sier han.? Vi har skapt en plattform vi er stolt av og som skal ta byen i en ny og grønnere retning, sa Høyres ordførerkandidat, Kent Ranum.Høyre, Venstre, MDG, Senterpartiet, Pensjonistpartiet og Kristelig Folkeparti er med på enigheten.Kristelig Folkeparti og Senterpartiet innrømmer at de har svelget kamelen om parlamentarisme.Arbeiderpartiet er også for parlamentarisme i Trondheim og det er derfor flertall for dette i bystyret.
En motorsyklist er alvorlig skadd etter en ulykke på E6 ved Søberg i Melhus. Vedkommende skal ha kjørt av veien.? Politipatruljen var en av de første til stedet, og startet med førstehjelp. En mann i 20-årene er da alvorlig skadd, sier innsatsleder Odd Håkon Bach til Adresseavisen.Utover det er skadeomfanget ukjent. Fredag morgen var det full stans i trafikken, men veien skal nå være åpen.
En motorsyklist har kjørt av veien på E6 i Melhus. Nødetatene rykker ut og politiet sier at det ut ifra meldingen kun skal være en motorsykkel involvert. Det er full stans i trafikken.
Det er sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i kyst- og fjordstrøkene i Trøndelag. Varselet gjelder fra klokka 23 fredag kveld og varer i tre timer. Meteorologisk institutt sier at oversvømmelsene kan gi vannskader på infrastruktur og bygninger enkelte plasser i strandsonen. De ber folk sikre løse gjenstander i strandsonen og sjekke fortøyninga til båtene sine.
Over 1100 er uten strøm i Heimdalsområdet sør i Trondheim. Det skriver Adresseavisen. Like før klokken 7 har tallet gått ned til 190 berørte. Tensio sier at det er en pågående driftsforstyrrelse som har ført til strømbrudd.
Det ble stortap for Kolstad på bortebane i Champions League i kveld. Resultatet ble 31-20. Kroatene har ikke tatt seg videre fra gruppespillet i løpet av de siste fire sesongene, og ekspertene mener at dette var en kamp trønderne burde vinne.
Politiet har fått melding om trafikkulykke mellom bil og syklist ved Dora i Trondheim. Syklist skal være bevisst. Nødetater på vei. Oppdateres.
Frp har inngått valgteknisk samarbeid med Høyre og sikrer flertall for Kent Ranum som ordfører i Trondheim de neste fire årene.Frp får fast plass i formannskapet til gjengjeld for støtten.I en pressemelding heter det at samarbeidet er valgteknisk og uten politiske bindinger.- Det betyr at vi i Fremskrittspartiet nå går i opposisjon, og vil stemme for det vi er for, og mot det vi er mot. Vi ser frem mot både enigheter og uenigheter mellom oss og samarbeidspartiene de neste fire årene, skriver Frps gruppeleder Elin Marie Andreassen i en pressemelding.
Fylkesveg 714 Frøyatunnelen er stengd på grunn av eit trafikkuhell, melder Vegtrafikksentralen.Ein bil innblanda, framstår ikkje som alvorleg melder politiet.
En semitrailer har mistet hengeren ved Vormstad i Orkland. Hengeren har veltet. Ingen skal være skadd. Politiet er på stedet.
Tidligere i dag ble politiet varslet om at en bussjåfør hadde møtt opp beruset på jobb.Politiet tok føreren inn til bevissikring. De er ikke sikre på om sjåføren hadde kjørt buss, men vet at han hadde kjørt egen bil til jobb.Det sier operasjonsleder Else Stokkebø til Adresseavisen.Mannen blir anmeldt og mistet førerkortet.
Trondheim kommune har avdekket lister med meldinger i Helseplattformen som trolig ikke er fanget opp av helsepersonell. Meldingene inneholder henvendelser til kommunale tjenester og berører omtrent 240 pasienter. Statsforvalter er rutinemessig orientert om hendelsen.Det skriver Trondheim kommune i ei pressemelding.
En mann tidlig i 50-årene mistet livet i en betongbil ved Kyrksæterøra i Trøndelag etter å ha kjørt ut av veien. Det skriver politiet i Trøndelag på X.? Vi vet så langt ingenting om årsaken til at han havnet utenfor veien, sier Inger-Johanne Grovassbakk, jourhavende jurist i Trøndelag politidistrikt.Det ble gjort livreddende forsøk på stedet, men livet sto ikke til å redde. Pårørende er varslet. Grovassbakk sier at de ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha sett betongbilen kjøre på Hellandsjøveien. De kan kontakte politiet på telefon 02800.Fylkesvegen er fortsatt stengt. Anbefalt omkjøring er via fylkesvei 680 i Heim - E39 Løståsen i Heim for kjøretøy under 7,5 tonn.
Godstoget sperrer sporet mellom Vikhammar og Midtsandan. Et lokomotiv er på veg for å berge det.Det fører til minst 30 minutters forsinkelse for reisende til Steinkjer, opplyser Bane nor.
Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke på Kyrksæterøra i Heim. Hendelsesforløpet er ukjent.
Samtidig har aldri så mange kjørt kollektivt med AtB som i år. Samtidig mangler kollektivselskapet 215 millioner kroner for å opprettholde kollektivtilbudet neste år, skriver Trønder-Avisa. 175 millioner kroner er knyttet til distriktene utenfor Trondheim og 40 millioner kroner er knyttet i Miljøpakken i Trondheim. Foreløpig vil ikke AtB-direktør Grete Fuglem Tennås si noe om hvilke følger det kan få for kollektivtilbudet i Trøndelag.
Trygve Kvernland går av som konsernsjef i nettselskapet Tensio så snart de har en arvtaker på plass. Det skriver Trønder-Avisa.Styreleder i Tensio, Jan Arve Haugan, sier de har en ambisjon om å finne Kvernlands etterfølger før nyttår.? Samtidig har vi, sammen med Trygve, kommet til at vi tar den tiden vi trenger for å finne den beste kandidaten, sier Haugan.
Tidlig torsdag morgen har politiet i Trondheim fått kontroll på en bil som ble meldt stjålet i går. Det var en person som hadde ringt inn etter at de så fører kvele bilen og kjøre hakkete. Føreren av bilen ble tatt med til politihuset, i tillegg til at bilen ble tatt i beslag. I bilen skal det ha vært noe gods.
© 1997-2023 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.