Fredag, 20.05.2022 00:12 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Reinkind og Sagosen
hjalp Kiel til
slutt...

(I går, kl 23:33)
Burnley rotet bort
ledelsen ? fortsatt
i...

(I går, kl 23:23)
Hvorfor er Tyrkia med
i Nato?

(I går, kl 23:13)
Alonso reddet uavgjort
for Chelsea

(I går, kl 23:13)
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I går, kl 23:03)
Everton sikret plassen
etter enorm snuop...

(I går, kl 23:03)
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 23:03)
Den kjente greske
filmmusikeren
Vangelis...

(I går, kl 22:53)
Stormet banen to
ganger da Everton
sikre...

(I går, kl 22:53)
Hamburg vant i Berlin
? Hertha mot nedry...

(I går, kl 22:43)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I går, kl 22:57)
NRK Sørlandet 22.55
(I går, kl 22:46)
Se Midtnytt 22.55
(I går, kl 22:36)
Trafikkulykke ved
Jaren

(I går, kl 22:15)
Kvinne skadet etter
påkjørsel

(I går, kl 22:06)
Fotgjenger påkjørt
(I går, kl 21:56)
Furulunden i Mandal er
vernet for alltid

(I går, kl 21:36)
Skal bokse i EM i
Armenia

(I går, kl 21:36)
Fellesverket er for
alle unge

(I går, kl 21:36)
Fortviler over at
rettsaken ikke kommer
...

(I går, kl 21:36)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I går, kl 07:58)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I går, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I går, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I går, kl 17:13)
Sjåfør frifunnet etter
barnehage-påkjørs...

(I går, kl 17:23)
DAGENS RETT: Nå
trenger du ikke velge
me...

(I går, kl 00:12)
Kvinne omkom i
frontkollisjon i Flå

(I går, kl 00:53)
Knivstikking i
Tønsberg sentrum

(I går, kl 02:23)
Mistenkt knivmann
pågrepet i Tønsberg

(I går, kl 02:53)
Fem til legevakt etter
brann på Sortland

(I går, kl 04:43)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Kommunen står uten
leger på to av tre
fa...

(15.05.2022, kl 22:43)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Alexander Sørloth er ønsket av Besiktas, og også Fenerbahçe skal være svært interessert. Ifølge tyrkiske medier ventes trønderens agent til Istanbul denne uken.Avisene Fanatik og Milliyet er to av flere medier som onsdag hevder å ha kilder på at Besiktas og Fenerbahçe jobber intenst med å kartlegge ...
Risør videregående skole stakk av med både første- og andreplass i forbindelse med den årlige DeathTrip-konkurransen arrangert av Ung i trafikken. Elever fra hele Norge har bidratt med å lage kampanjer mot ruskjøring.Med sin seier fikk Gustav Sigmundstad fra Risør videregående skole 30 000 kroner.
Vanligvis velinformerte The Athletic, og flere andre medier, melder at Erling Braut Haaland (21) nærmer seg en overgang til Manchester City.
Ut med en russer og inn med en amerikaner: Flere medier skriver at den nye Chelsea-eieren heter Todd Boehly.
Flere medier skriver at en ny Chelsea-eier er klar: Todd Behly.
Det konservative partiet har tapt flere valgdistrikter i London, deriblant Westminster, i torsdagens lokal- og regionalvalg.
Tre personer er drept i det som skal være et terrorangrep sentralt i Israel, melder den israelske avisen Haaretz torsdag ettermiddag.
Ukrainske medier melder tirsdag ettermiddag at russiske styrker har begynt å storme stålverket i Mariupol.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Oslo og Viken har oppnådd enighet om Oslopakke 3, melder flere aviser. Dermed er Fornebubanen ett skritt nærmere en realitet, mens bompengene i Oslo vil øke kraftig.
Stjerneagent Mino Raiola (54) er død. Han er mest kjent som agenten til Zlatan Ibrahimovic (40) og Erling Braut Haaland (21). Flere medier melder dette, deriblant Gazzetta dello Sport.
Stjerneagent Mino Raiola (54) er død. Han er mest kjent som agenten til Zlatan Ibrahimovic (40) og Erling Braut Haaland (21). Flere medier melder dette, deriblant Gazetta dello Sport.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ada Hegerberg og Lyon slipper trolig PSGs stjerne Kheira Hamraoui i returkampen i Champions League. Hun er utestengt på grunn av et uvanlig opptrinn på trening.Flere franske medier, blant andre avisen Le Parisien, melder om den pikante saken. Det skal ha startet med at Hamraoui verbalt forulempet en...
Ada Hegerberg og Lyon slipper trolig PSGs stjerne Kheira Hamraoui i returkampen i Champions League. Hun er utestengt på grunn av et uvanlig opptrinn på trening.Flere franske medier, blant andre avisen Le Parisien, melder om den pikante saken. Det skal ha startet med at Hamraoui verbalt forulempet en...
Ein mann i 50-åra frå Vestland, som vart dømd for brot på seks punkt i arbeidsmiljølova, reagerer på måten han er framstilt på i media. Han har tidlegare ikkje kommentert saka.Mannen sin forsvarar, advokat Bente Hermansen, seier til NRK at klienten hennar hadde teke HMS på alvor før jobben på Tysnes...
En mann i 20-årene må i retten svare for overgrep mot 14 jenter mellom 12 og 17, en av dem en nyankommet flyktning fra Ukraina.
17 prosent av unge voksne får med seg nyhetsinformasjon kun via sosiale medier, ifølge Norsk mediebarometer 2021.65 prosent i aldersgruppen 16 til 24 år får med seg nyheter via tradisjonelle medier som TV, radio og aviser daglig.? De fleste unge får med seg nyheter via flere ulike kanaler. Men 17 pr...
Britisk politi har undersøkt hjemmet til Harry Maguire etter at Manchester United-spilleren skal ha mottatt alvorlige trusler. Det melder flere medier, blant annet BBC, Sky Sports og The Sun. Ifølge avisen sier en talsperson for Maguire at han i løpet av det siste døgnet har mottatt trusler rettet ...
Fædrelandsvennens redaktør mener folk bør slutte å legge ut egne skrytebilder på sosiale medier. I en leder i avisen i dag ber han folk tenke over blant annet at ikke alle har råd til å dra på påskeferie.
I dag starter Sykle til jobb-kampanjen for å få flere til å velge miljøvennlig transport til jobb. I Vestfold og Telemark er det nesten 2000 påmeldt så langt. I fjor deltok rundt 40 000 personer på landsbasis.
«Denazifisering», «avukrainisering» og total fjerning av navnet «Ukraina». Slik legitimeres Ukraina-invasjonen for russiske borgere.
Folk som bruker videoplattformen Tiktok i Russland, får opp Kreml-propaganda om krigen i Ukraina, går det fram av en studie fra NGO-en Tracking Exposed.
Ifølge The Athletic og De Telegraaf er Manchester United enig med Erik ten Hag (52), om at nederlenderen tar over som manager i klubben kommende sesong.
Ifølge Vårt Land, TV 2 og NRK er det Bjørn Arild Gram (Sp) som blir ny forsvarsminister etter Odd Roger Enoksen (Sp).
Vårt Land og TV 2 erfarer tirsdag formiddag at den tidligere Steinkjer-ordføreren og nåværende kommunal- og distriktsminister Bjørn Arild Gram blir landets nye forsvarsminister. 
Den russiske kanalen «Russia 24» brukte nylig en video til å forklare hvordan ukrainske forfalskninger ser ut, men klippet viste seg å være noe helt annet.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Amedia overlater alle sine heleide trykkerier i Russland til fredsprisvinner Dmitrij Muratov. Amedias datterselskap har fire heleide trykkerier i landet.? Med det vi nå er vitne til fra myndighetene i Russlands side i Ukraina, er det umulig for Amedia å fortsette driften av trykkerivirksomheten i la...
Den russiske propagandaen har nådd et nytt nivå, mener forskere, etter en «forferdelig» kronikk publisert mens bildene fra massakren i Butsja preget vestlige medier.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Før spredte de desinformasjon om covid-19 og vaksiner. Nå har de gått over til å spre russisk propaganda om krigen i Ukraina. Hvorfor er det sånn?
Aron Dønnum er nesten klar for en retur til Vålerenga på en låneavtale fra belgiske Standard Liège, melder flere medier. Han ble solgt til klubben i fjor.Onsdag formiddag kunne både Nettavisen og TV 2 erfare at Dønnum er detaljer unna å signere for de blåkledde.Dønnum spilte 77 kamper for Vålerenga ...
Politiet har fått opplyst at det deles filmer fra åstedet for dobbeltdrapet i Kristiansand i sosiale medier.? Politiet ber de som sitter med slike videoer om å slette dette innholdet. Dette i respekt for de fornærmede og av hensyn til politiets etterforskning som skal søke å finne ut hva som har skj...
Den drepte russiske opposisjonspolitikeren Boris Nemtsov skal ha blitt skygget av en attentatsgruppe, med tilknytning til FSB, i ett år før han ble drept.
Både italienske og andre utenlandske avisforsider er fredag preget av Italias sjokktap i VM-playoffen mot Nord-Makedonia.
Britisk etteretning tror de ukrainske styrkene vil fortsette å angripe logistiske mål i russisk-okkuperte områder av landet. Tidligere i dag ble en viktig russisk krigsskip bombet.
I årevis har Zhanna Agalakova vært utenrikskorrespondent for russisk rikskringkasting. Nå har hun forlatt stillingen sin i protest mot Ukraina-krigen.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.