Torsdag, 19.05.2022 23:56 Uke: 20
pixel
EKSTRA

Kategori

Distrikt

Sistenyheter
Reinkind og Sagosen
hjalp Kiel til
slutt...

(I dag, kl 23:33)
Burnley rotet bort
ledelsen ? fortsatt
i...

(I dag, kl 23:23)
Hvorfor er Tyrkia med
i Nato?

(I dag, kl 23:13)
Alonso reddet uavgjort
for Chelsea

(I dag, kl 23:13)
Den greske
filmmusikeren Vangelis
er død

(I dag, kl 23:03)
Everton sikret plassen
etter enorm snuop...

(I dag, kl 23:03)
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I dag, kl 23:03)
Den kjente greske
filmmusikeren
Vangelis...

(I dag, kl 22:53)
Stormet banen to
ganger da Everton
sikre...

(I dag, kl 22:53)
Hamburg vant i Berlin
? Hertha mot nedry...

(I dag, kl 22:43)

Sistedistrikt
Sjå Vestlandsrevyen
22:55

(I dag, kl 22:57)
NRK Sørlandet 22.55
(I dag, kl 22:46)
Se Midtnytt 22.55
(I dag, kl 22:36)
Trafikkulykke ved
Jaren

(I dag, kl 22:15)
Kvinne skadet etter
påkjørsel

(I dag, kl 22:06)
Fotgjenger påkjørt
(I dag, kl 21:56)
Furulunden i Mandal er
vernet for alltid

(I dag, kl 21:36)
Skal bokse i EM i
Armenia

(I dag, kl 21:36)
Fellesverket er for
alle unge

(I dag, kl 21:36)
Fortviler over at
rettsaken ikke kommer
...

(I dag, kl 21:36)

Mest lest siste uke
Gutt (13) omkom i
skrekkulykke

(I dag, kl 07:58)
Uskyldig fengslet for
drap i 18 år

(I dag, kl 07:58)
Politihøgskolen i Oslo
får 80 nye studie...

(I dag, kl 17:13)
Har «barnas dag» blitt
en dag for flatfy...

(I dag, kl 17:13)
Sjåfør frifunnet etter
barnehage-påkjørs...

(I dag, kl 17:23)
Frankfurt vant
dramatisk
europaliga-fina...

(I dag, kl 00:03)
DAGENS RETT: Nå
trenger du ikke velge
me...

(I dag, kl 00:12)
Kvinne omkom i
frontkollisjon i Flå

(I dag, kl 00:53)
Knivstikking i
Tønsberg sentrum

(I dag, kl 02:23)
Mistenkt knivmann
pågrepet i Tønsberg

(I dag, kl 02:53)

Mest lest i dag
Olena (22) om
skjebnetimene: -
Pulsen ra...

(14.05.2022, kl 20:07)
Alvorlig trafikkulykke
i Voss: Seks pers...

(15.05.2022, kl 10:45)
12-åringer ute i natt
(15.05.2022, kl 08:33)
Anmeldelse og
førerkortbeslag

(16.05.2022, kl 14:34)
Nekter skyld for
masseskyting: -
Ondskap

(15.05.2022, kl 02:45)
Kronprinsparet helste
på barnetoget

(17.05.2022, kl 09:03)
DAGENS RETT: Denne
kyllinggryten kommer
...

(14.05.2022, kl 00:12)
Ønskes velkommen til
kongen for å snakke...

(15.05.2022, kl 22:23)
Kommunen står uten
leger på to av tre
fa...

(15.05.2022, kl 22:43)
Vann, men må vente på
tittelen

(15.05.2022, kl 22:53)

Været i dag
Værdata for Oslo mangler.
Værdata for Bergen mangler.
Værdata for Stavanger mangler.
Værdata for Trondheim mangler.
Værdata for Trømsø mangler.
Værdata for Kristiansand mangler.
Værdata for Bodø mangler.
Værdata for Halden mangler.

Værdata fra MET/ Yr.no

Beitostølen er inne på langrennskalenderen med verdenscuprenn 9.-11. desember kommende sesong.Det ble bestemt i et møte i Det internasjonale skiforbundets (FIS) langrennskomité onsdag kveld. Beitostølen har i mange år arrangert den nasjonale sesongåpningen i langrenn, men ikke faste verdenscuprenn s...
Beitostølen er inne på langrennskalenderen med verdenscuprenn 9.-11. desember kommende sesong. Det ble bestemt i langrennskomiteen i FIS i kveld.Beitostølen har i mange år arrangert den nasjonale sesongåpningen i langrenn, men ikke faste verdenscuprenn siden 2009.Det skal gås sprint, distanserenn og...
Nato-ambassadørene får ikke begynt på prosessen med å behandle Sveriges og Finlands Nato-medlemskapssøknader onsdag. Det setter Tyrkia en stopper for.
Cellisten Yo-Yo Ma vant Birgit Nilsson Prize, som med sine prispenger på én million dollar er verdens største innen klassisk musikk, melder NTB.Han er første instrumentalist som mottar prisen innstiftet av svenskenes berømte operasanger.Norske Amalie Stalheim skal spille under prisutdelingen når han...
Finland og Sverige overleverer onsdag morgen sine Nato-søknader ved alliansens hovedkvarter i Brussel.
Fram til februar i år var det bare registrert 212 coronadødsfall i millionbyen Hongkong. Siden har coronaviruset krevd mer enn 9000 menneskeliv.
Ingen ingress er tilgjengelig for denne artikkelen.
Sverige søker om medlemskap i Nato. Den historiske beslutningen ble kunngjort av statsminister Magdalena Andersson på en pressekonferanse mandag.
Regjeringen i Sverige har besluttet at landet skal søke om å bli medlem i forsvarsalliansen Nato.
Det svenske regjeringspartiet Socialdemokraterna sier ja til å søke om medlemskap i Nato. Det ble klart etter et møte i partiet søndag.
Ragna Vanebo (19) og hennes kolleger har på rekordtid bygd verdens mest moderne bombekastervogner. Nå blir kampvognene sendt nordover for å være i fremste linje i forsvaret av Norge.
Jazzfest byr på store doser splitter ny musikk. Resultatet kan gi oss hakeslepp.
Under uhygieniske forhold i et provisorisk «sykehus» i stålverket i Mariupol, sitter soldater med åpne sår, bandasjert med ikke-sterile rester av bandasjer, uten nødvendig medisin eller mat, ifølge en ny nødmelding.
JERUSALEM/OSLO (VG) Palestinas helsedepartement skriver på Twitter at Al Jazeera-journalist Shireen Abu Akleh er blitt drept av den israelske hæren på okkuperte Vestbredden.
Å frata kvinner retten til fri abort vil koste mye, minke kvinners inntekter og skyve flere barn ut i fattigdom, ifølge USAs finansminister Janet Yellen.
UDI-sjef Frode Forfang sier ukrainske flyktninger reiser hjem for å sjekke hus og slektninger. I hovedstaden Kyiv har to av tre vendt hjem, ifølge borgermesteren.
For fire år siden fridde Denys (30) til Kateryna (27) blant norske fjelltopper. Nå vet de ikke om de noen gang vil ses igjen.
HELSINKI (VG) Et stort flertall av finner støtter nå Nato-medlemskap. På flyplassen i den finske hovedstaden lar de seg ikke skremme av truslene fra Russland.
Selskapet Norkart, som leverer IT-systemer for kart- og eiendomsinformasjon, er utsatt for et dataangrep i en søketjeneste. Persondata er på avveie.
Vladimir Putin planlegger en langvarig krig og vil antagelig innføre militær unntakstilstand i Russland, ifølge USAs øverste etterretningssjef.
Medlemskap i Nato er det beste alternativet for Finlands sikkerhet. Det er konklusjonen fra Riksdagens forsvarskomite. De kommende dagene er det ventet at Finland - og trolig Sverige - tar stegene fram til en formell søknad om Nato-medlemskap.
Medlemskap i Nato er det beste alternativet for Finlands sikkerhet. Det er konklusjonen fra Riksdagens forsvarskomite. De kommende dagene er det ventet at Finland - og trolig Sverige - tar stegene frem til en formell søknad om Nato-medlemskap.
Medlemskap i Nato er det beste alternativet for Finlands sikkerhet. Det er konklusjonen fra Riksdagens forsvarskomite, som tirsdag kommer med sin anbefaling til presidenten og regjeringen.
Flyktningstrømmen fra Ukraina til Sverige har bremset kraftig opp og behovet for mottaksplasser halveres. Trenden med færre asylsøkere er den samme i Norge.
Mens Sverige og flere andre europeiske land har tatt grep for å senke pumpeprisene, gjør den norske regjeringen ingenting. Og det gjør den helt rett i, ifølge fagfolk.
Flyktningstrømmen fra Ukraina til Sverige har bremset kraftig opp og behovet for mottaksplasser halveres. Trenden med færre asylsøkere er den samme i Norge.
Flyktningstrømmen fra Ukraina til Sverige har bremset kraftig opp og behovet for mottaksplasser halveres. Trenden med færre asylsøkere er den samme i Norge.
At svenskene lager vodka som hevder seg på det internasjonale markedet, er ikke noe nytt. Men med Purity vodka, som destilleres opp til 51 ganger, er konseptet premium vodka tatt så langt som det er mulig.
Den tidligere assisterende fengselsdirektøren Vicky White døde etter hun skjøt seg selv under pågripelsen. Drapssiktede Casey White er i varetekt.
Den assisterende fengselsdirektøren Vicky White døde etter hun skjøt seg selv under pågripelsen. Drapssiktede Casey White er i varetekt.
Butsja-massakren var et vendepunkt for Vesten. Nå får Ukraina nesten alt de vil av våpen. Målet er å svekke det russiske militære slik at de ikke angriper andre land. Men russerne prøver å stoppe leveransene.
I juni kan retten til selvbestemt abort forsvinne i USA på nasjonalt nivå. Flere delstater er klare med «trigger laws».
NARVA (VG) Politiet i den estiske grensebyen Narva slår hardt ned på bruk av symboler til støtte for Russlands krig i Ukraina.
For 36 år siden styrtet folket diktatoren Ferdinand Marcos i et sivilopprør. Nå er det klart at filippinerne har stemt frem diktatorens sønn som landets nye president.
Pentagons talsperson John Kirby sier 9. mai-talen til Russlands president Vladimir Putin var full av falskheter og usannheter ? og etterlyser en russisk plan for å trekke seg ut av Ukraina.
Partitopper i Ap, SV og Sp vurderer å skrote Fornebubanen etter den siste kostnadsoverskridelsen på fem milliarder kroner, ifølge Avisa Oslo og Nettavisen.
Minste fem mennesker er drept og 189 personer er skadet i voldsomme sammenstøt på Sri Lanka. Landets statsminister trekker seg.
Anna Zaitseva (24) og sønnen Svyatoslav (6 md.) kom seg først etter to måneder ut av stålverket Azovstal i Mariupol. Hennes skadede soldat-ektemann er igjen i bomberegnet.
Tidligere FN-topp Grete Faremo bekrefter at hun eller nestlederen hennes personlig godkjente lån til et omstridt husprosjekt hvor millioner kan ha gått tapt. Foreløpig er det ikke bygd et eneste hus.
Labour-leder Keir Starmer sier mandag at han vil trekke seg dersom han blir bøtelagt for brudd på coronareglene.
© 1997-2022 Sistenytt.com er en del av Norindex Media Norge portalene.
Copyright og Personvern policy :: Om oss

Det er ikke tillatt, uten å innhente skriftlig tillatelse fra Norindex Media Norge, å kopiere, videreformidle eller selge innholdet fra dette domenet. Dette gjelder bla. logo, tekst, fotografier samt programkoder og tekniske løsninger.